Pro-Drewex

Żabnica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 81 ocen.

Pro-Drewex
2 81 6 1

Opinie o Pro-Drewex

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Romek

Gdyby było źle to na forum byłoby bardzo dużo wpisów.! Idealnych firm nie ale nie jest źle.

anonymous
@Romek 13.09.2018 16:37

Romek, (usunięte przez administratora) wpisy są usuwane. Wystarczy się opłacić i już masz czystsze konto...

xxd

Nie radzę aplikować stawki marne do tego nie płacą dodatku za nadgodziny, soboty też bez dodatku tylko to co wyrobisz a pracować musisz i to jeszcze od 5 rano obowiązkowo. Jakieś marne pieniądze w kopertach do wypłaty. Nie polecam .

Cezary

Firma normalnie funkcjonuje?Chciałbym aplikować.

Stella

Czy firma normalnie funkcjonuje?

nemo

Wszyscy piśmienni zmienili już pracę, dlatego nie ma wpisów ;-)

Administrator

Minęło już nieco czasu od dodania ostatniej opinii na temat Pro-Drewex. Czy wynagrodzenia uległy zmianie?

Mira

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

King Brue Lee

Nie rozumie jednej rzeczy w tym kraju, jak może istnieć firma taka jak pro-drewex gdzie prawa pracownika nie istnieją? Dla czego nie ma na to prawa? Czemu przychodzą kotrolę z PIP i kontorlują bzdury papiery ignorując prawa człowieka i pracownika?, który haruję jak wół i nie dostaje wynagrodzenia za ciężką pracę? Ludzie pracują tam bez wolnych sobót za co nie mają płacone. To jakiś szok, że takie firmy nie są zamykane! Ludzie obudzicie się z tym trzeba iść do sądu. Dyrektor to jest marionetka, gość z innej planety. Kariera Nikodema Dyzmy, facet nie ma pojęcia o kierowaniu zakładem, bez żadnej wiedzy technicznej i dostaję taką pensję ? Jak 5 osób na produkcji razem ? za co ? za brak elementarnej wiedzy z zarządzania? nie wspominając już o wiedzy technicznej mniej niż 0. Decyzje tego Pana są masakryczne powinno się go odwołać w trybie natychmiastowym. Nie wspomnę o pani prezes, kobieta z innej bajki nie mająca pojęcia o pracy tartaku bez jakiegokolwiek przygotowania, moim skromnym zdaniem powinno się ich zapakować na taczki i wywieź za bramę. Tyle w temacie tej firmy.

inny
@King Brue Lee 07.05.2018 19:36

King - pozwól pracować tym ludziom, którzy akceptują taki, a nie inny stan rzeczy... Nie psuj im tego co mają. Może im to pasuje. Tobie nie, więc już cię tam nie ma. Decydenci - wszędzie są podobni, ale to oni mają kasę i to finansują. Więc nie przeszkadzaj, jak nie możesz pomóc.

N
@King Brue Lee 07.05.2018 19:36

Debilny jestes do sadu to ciebie powinni oddac

Alicja

@King Brue Lee, pracujesz jeszcze w Pro-Drewex? Czy sytuacja, którą przedstawiłeś na forum miała miejsce również wcześniej? Czy w soboty praca ma pełen wymiar godzinowy czy trwa może krócej? Wspomniałeś także o wynagrodzeniu. Od jakiego czasu jest ono niewypłacane? Proszę Cię o uściślenie kwestii o których wspomniałeś w swojej opinii.

Administrator

Czy ktoś wie, jak dziś prezentuje się firma na tle innych pracodawców? Może okazać się to cenną informacją dla osób mieszkających w Żabnica i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

Kierowca

Ostatnio zaczepiła mnie taka jedna mała blondyna. Poszliśmy do kabiny. Nieźle było. Macie jakieś namiary. Mogłem dać stówę.

Szakal
@Kierowca 15.03.2018 03:15

To moja koza byla

xd

dziś 11 a pensji nie ma a i premii też nie dali w piatek, nawet słowa wyjaśnienia że pensja sie spózni

xxx
@xd 11.03.2018 18:41

Spłyną pieniądze na konto to będzie wypłata jutro poniedziałek nowy tydzień lepszy tydzień bo zacznie się od wypłaty :)

anonymous

Nemo- Dużo !!!!!! ale ty tylko krytykować widzę umiesz i,cały czas coś się dzieje . Kierownicy walcza aby zakład funkcjonował normalnie. Wypłaty są w terminie i jakaś premia zawsze jest, choć nie ukrywam że chcielibyśmy wiecej zarabiać . Ale mam nadzieję że na to też przyjdzie czas.

nemo

Lechu - skomentujesz te ostatnie wpisy? Przecież tak się polepszyło...

eks

Sorki 9 zł na rękę. Ale nie płacą za nadgodziny żadnego dodatku ani za soboty a są obowiązkowe.

eks

Na tartaku kobiety mają na rękę 8,5zł a ukraińcy 10zł. Żadnych podwyżek nie ma czysty wyzysk. Kobiety w ogóle są niedoceniane a są bardzo dobrymi pracownikami. Tyle w temacie. Nie polecam!

zryk

Pracuję w tym tartaku od kilku lat, praca jest ciężka, zwłaszcza w okresie zimowym, materiał zamrożony nieraz przysypany śniegiem. Ale do czego zmierzam... tutaj człowiek się nie liczy w drodze do zysku, zwłaszcza pod ostatnim dyrektorem. Szefunio ma jedną odpowiedz - jak nie pasuje droga wolna...ale gdzie pójdą ci ludzie.... podstawówkę ledwo ukończył, zawodówkę albo skończył albo nie... pięćdziesiąt parę lat na karku, jak go opieprza to tylko głowę opuści i milczy... reszta to młodzież taka co tu robi a rozgląda się za inną pracą, najlepiej za granicą..Zarobki są też żałosne w porównaniu do roboty, taki nowy co przyjdzie to bierze prawie to samo co kilkuletni operator...Chory zakład pracy ;) ;) nie polecam !!!! ;)

nemo

"Co zmieniło się w Pro-Drewex na lepsze, oprócz relacji szef-pracownik?" Wielu to interesuje....

Alicja

@lechu, swobodny kontakt z przełożonymi jest bardzo ważny, ponieważ daje poczucie stabilizacji. Napisałeś, że jest coraz lepiej. Co zmieniło się w Pro-Drewex na lepsze, oprócz relacji szef-pracownik? Pozostałych użytkowników chcę zapewnić, że cenne na tym forum są zarówno opinie pozytywne jak i negatywne. Jeżeli dochodzi do sytuacji, w których wpisy są usuwane to tylko takich, które naruszają zasady regulaminu. Możecie się z nim zapoznać wchodząc w podany link: https://www.gowork.pl/regulamin

xd

Witam. Będzie premia świąteczna? Bo w tamtym roku było obiecane że w tym roku dadzą więcej. Pozdrawiam.

trol
@xd 21.12.2017 12:51

Trzeba mocno wierzyć, czasami cuda się spełniają.

nemo

wpisy są kasowane :-(

xxx
@nemo 24.09.2017 20:50

Jak będziecie pisać pozytywne komentarze to nikt ich nie będzie usuwał :)

Bill

Witam serdecznie wszystkich. Znalazłem ofertę pracy jako kier. produkcji, aczkolwiek po przeczytaniu powyższych komentarzy trochę się odechciewa aplikować... Widzę natomiast, że od dłuższego czasu nie pojawiają się żadne wpisy? Czyżby atmosfera w pracy się poprawiła? Będę wdzięczny za pomocne odpowiedzi. Pozdrawiam

nemo
@Bill 09.08.2017 22:23

xxx ci odpowiedział dlaczego od dłuższego czasu nie pojawiają się żadne wpisy, bezcenne !

lechu
@nemo 27.09.2017 16:16

Od dłuższego czasu jest coraz lepiej. Kierownictwo mocno zaangarzowanie , sluchaja ludzi co tam pracują. Mozna normalnie porozmawiac i przekazac swoje uwagi, warunki pracy caly czas sie poprawiają. Piszesz glupotu nemo!

Alicja

Chcecie poznać firmę bliżej? Na stronie internetowej Pro-Drewex zamieszcza przydatne informacje: http://www.pro-drewex.com.pl/tresc/o-firmie

Generał NIL

Witam i wspolczuje biednym prawcownikom owego pseudo zakladu TARTAKU. Odradzam innym zeby tam pracowac, maksymalny zarobek 10z/h praca na umowe zlecenie minimum 6 misiecy, co najmniej od 4 rano do 18stej , wlasne ubrania robocze, zero poszanowania godnosci pracownika ze strony chciwego pana Jana , który lupi Was pracownicy aby wystawic kolejne kliniki pani Ż... prace mozna znalezc gdzie indziej w przyzwoitych warunkach...

mlody gorol

Stary gorol nie fanzol gupot som nadgodziny ale platne i nie 18 godz tygodniowo owszem przy owcach sie robi caly dziń

COJAROBIE

Tragedia, nie polecam nikomu tam pracować. Maksymalna stawka 10 zł/h , umowa zlecenie , praca w nie normalnym systemie od 4 rano, nadgodziny i soboty nie płatne,a najgorsi są "PICKUSIE" NIE NA ŻARCI

stary gorol
@COJAROBIE 17.11.2016 17:37

Kto to som "PICKUSIE" NIE NA ŻARCI ??? Pirszy roz ktosik to napisoł. A nadgoziny som wszyndzie kaj byndziecie robić.

Co ja robie

Tragedia, nie polecam nikomu tam pracować. Maksymalna stawka 10 zł/h , umowa zlecenie , praca w nie normalnym systemie od 4 rano, nadgodziny i soboty nie płatne,a najgorsi są "PICKUSIE" NIE NA ŻARCI

na na na

Widocznie nie pokazuje się żadne ogłoszenie @mikoo, bo każdemu odpowiadają nie tylko warunki w firmie, ale i bieżąca atmosfera. TO doskonały znak, że się dobrze dzieje, ale wiecie czy oprócz socjali jest jeszcze szansa na jakieś premie? Dzięki za odpowiedź.

pracownik

Jest spoko wypłata jest praca jest nikt nikomu nie obcina pensji atmosfera w poządku mogę z czystym sumieniem polecic. Firma idzie do przodu

nusiek

Coś cisza od dłuższego czasu na tym forum. Macie jakieś nowe wieści o firmie coś sie zmieniło? Jestem bardzo ciekaw.

Zostaw opinię o Pro-Drewex - Żabnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-Drewex