Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Ideal Work

4.3/5

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności
Warszawa - Jobwerke Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Sp. z o.o.

Opinie o Ideal Work Warszawa

ReviewUserIconNubis

03.06.2026 11:40

A co z projektem w Norymberga czy jest ktoś kto tam pracował i mógłby przedstawić realne opinie

ReviewUserIconGość

02.06.2026 12:59

ogólnie nie mam jakiś większych zastrzeżeń. Robota ciężka i idzie się urobić po łokcie ale w Pl przecież byłoby dokładnie tak samo tylko, że za mniejszą kasę. organizacyjnie wszystko ok, szybka rekrutacja, odpowiedzieli na wszystkie wątpliwości przed wyjazdem. Na miejscu warunki wporzo, jak się dba o porządek wokół siebie to jest spoko, ale wiadomo, zależy na kogo się trafi ja miałem normalną ekipę bezproblemową, ale różnie to się słyszy o pracy za granicą, ale jak się dzieje coś serio złego to można zgłosić i z tego co wiem, to reagują na takie rzeczy normalnie. Jak o mnie chodzi to bym polecił i raczej uważam, że nie ma się czego bać jak ktoś nie boi się roboty i ma zapał i chęci. Zarobić można naprawdę spoko hajs jak się nim umie gospodarować i nie wydać wszystkiego od razu

31.05.2026 17:33

Siedzę tu już trochę i powiem tak robota jak robota, lekko nie ma, ale tragedii też nie. U mnie wypłata zawsze była na czas i jak coś trzeba ogarnąć, to da się dogadać.

31.05.2026 17:35

I jeszcze jedno. podejrzewam że dużo zależy od lokalizacji i ekipy, bo może nie wszędzie wygląda to identycznie.
    ReviewUserIconfaro

10.03.2026 08:47

nie jest źle. robota ciężka, ale da się przeżyć. co do kasy to bez żadnych kruczków, tylko trzeba czytać co się podpisuje. z ludźmi różnie, z niektórymi się lepiej dogadywałem, z innymi gorzej. ale sama organizacja pracy spoko.
    ReviewUserIconPytanie

19.05.2026 21:34

Jakaś dodatkowa kasa za to jest może? I na jakim poziomie ten niemiecki by musiał być?

31.05.2026 17:30

Dodatki i premie są, ale najlepiej pytać pod konkretną ofertę.
    ReviewUserIconNick

11.03.2026 23:30

Jest ok. Kasa się zgadza, warunki spoko. Z zakwaterowaniem też, ale to zależy na kogo trafisz, nie każdy umie się zachować jak należy, ale ogólnie idzie się dogadać
    ReviewUserIconabcd

11.05.2026 21:56

Tak to nie, luz

31.05.2026 17:29

Ja się z 10 osobami w pokoju nie spotkałem, u mnie i u znajomych było od 2 do 4 osób na pokój.
    ReviewUserIconSeba

06.05.2026 10:12

ogólnie był to mój pierwszy wyjazd na robotę za granicę, przygotowałem się na wszystko, ale było całkiem nieźle, sporo się można nasłuchać o pracy w Niemczech, ale warunki były o.k kasa zgodnie z umową, zakwaterowanie bez jakiegoś szału ale normalnie się dało mieszkać i funkcjonować
    ReviewUserIconPytanie

19.05.2026 21:33

Siema a na jakim projekcie byłeś?
    ReviewUserIcontomelk

11.05.2026 12:48

witam w sobotę wyjeżdżam do pracy przez tą agencję z działem książek oferują mieszkanie dwu osobowe na co się nastawiać ?
    #Komisjoner
    ReviewUserIconSoftemberly

16.02.2026 14:24

Siemka. Myślicie, że jako osoba bez dużego doświadczenia zawodowego mam tutaj szanse?
    ReviewUserIconXYZ

29.04.2026 23:27

Byle kasa była lepsza niż w Polsce
    ReviewUserIconzgredek

03.05.2026 22:03

no to o to się kolego nie martw, gdyby było inaczej to nikt by nie wyjeżdżał na robotę do Niemiec.
    ReviewUserIconBociek

07.04.2026 22:12

Muszę się przyznać co do agencji nie dbają o ludzi sam se musisz radzić bardzo okropne warunki mieszkalne strach szkoda gadać nikomu nie polecam tej agencja pracy omijać ją szerokim łukiem

29.04.2026 18:34

nie zmuszam :) PS tak z ciekawości, Roman K.?

01.05.2026 09:59

zostaw ten kontakt :)
    ReviewUserIconhak

26.04.2026 19:23

Pytanie do wyjadaczy wyjazdowych, kupujecie jedzenie na miejscu, czy bierzecie jakieś zapasy z PL? Jak to finansowo się rozkłada? Nigdy nie byłem w Niemczech i nie wiem do końca jak to cenowo wygląda i się przekłada. Idzie możliwie tanio tam wyżyć?
    ReviewUserIconklusek

28.04.2026 11:45

wziąłem trochę za sobą jakiś zupek chińskich i innych suchych rzeczy na zaś, ale na miejscu da się wyżyć jak to mówisz, ale najlepiej kupować składniki i samemu sobie robić posiłki niż gotowce kupować, taniej wychodzi

28.04.2026 11:28

Moja praca w Ideału trwała 14miesiecy,dawałem znakomicie radę,do momentu,kiedy wróciłem po nocnej zmianie do hotelu.Moim oczom ukazał się widok,pijany lokator w moim łóżku i dodatkowo obszczany.Natychmiast zgłosiłem koordynatorom.Efekt?Za aprobatą koordynatorów doznałem koszmaru,zostałem pobity przez najgorszy element hotelu i zmuszony do wypowiedzenia umowy o pracę.Teraz moje opinie są zamazywane.Nie dajmy się aby patologia nami rządziła.Pozdrawiam garstkę normalnych ludzi z ktorymi dano mi pracowac

28.04.2026 11:11

Patologia jeszcze raz patologia
    ReviewUserIconSunquiet

25.02.2026 15:53

jest szansa się tu załapać do pracy ? ile trwa rekrutacja?
    ReviewUserIcondudek

19.04.2026 20:07

a podpisywanie umowy? online, czy trzeba gdzieś jechać i załatwiać?
    ReviewUserIconZimowiec

22.04.2026 13:15

nie każdy lubi gadać xd ale tak rozmowy i cała dokumentacja na start bez problemów

21.04.2026 10:53

Miałem okazję pracować na sortowni GLS w Neuenstein.Praca,może ciężka,ale większość pracowników i koordynatorów z Ideall to (usunięte przez administratora)Kto zna swoją wartość niech omija Ideall z daleka
    ReviewUserIconposzkodowany

13.04.2026 15:01

Firma IDEAL i (usunięte przez administratora)to ludzie bez regul,nie liczy sie pracownik,mam na mysli dobry pracownik.Toleruja (usunięte przez administratora)bo na brak sily roboczej nienarzekaja,a zaklad pracy placi za sztuke.Bylem dobrym pracownikiem,co moze poswiadczyc sortownia na ktorej pracowalem,mimo wieku 60lat znakomicie dawalem rade i bylem pewny,ze do emerytury spokojnie popracuje,az do czasu gdy wrocilem z pracy po nocnej zmianie(usunięte przez administratora)Podsumowanie,musialem sie zwolnic(usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconJarek

13.04.2026 06:21

Chata dramat za dużo ludzi za mało miejsca pokoje ciasne a mimo to są 3 osoby praca ciężka nikt ci nie pomoże wszyscy mają ciebie gdzieś (usunięte przez administratora)nie istnieje olewa absolutnie wszystkie wiadomości od ciebie. Musisz sobie radzić sam, lokalizacja straszna do sklepu najbliższego po kilka km z buta kierowca się nie kwapi żeby zawieźć do pracy na mieszkaniach grzyb(usunięte przez administratora)a nie miałem jak iść do lekarza bo (usunięte przez administratora)mimo prób kontaktu olał sprawę. Nie polecam współpracy z nimi
    ReviewUserIconMigotek

27.02.2026 10:43

czy jak nie ma ofert to można podrzucić cake do siedziby czy jest to wal mile widziane?
    ReviewUserIconDamiano

30.03.2026 14:58

No nie zawsze, nie każdy przecież dostanie robotę. A zanoszenie cv do siedziby nie ma sensu, przecież możesz to zrobić normalnie przez internet, po co tracić czas, plus komplikować sprawę, przejdź proces rekrutacyjny normalnie, aplikując na ofertę
    ReviewUserIconcichy

31.03.2026 07:09

swoje dane zawsze warto dać, nigdy nie wiadomo
    ReviewUserIconM

28.02.2026 12:28

Ile zostaje na ręnke po opłaceniu mieszkania???
    ReviewUserIconelemele

30.03.2026 19:35

a gdzie, bo chyba nie na każdym projekcie zarabia się identyczną kasę, nie?
    ReviewUserIconocek

17.03.2026 09:48

czy jak chce pojechać z kumplem to jest szansa, że dadzą nas na jedną zmianę? jechał ktoś we dwójkę?
    ReviewUserIconbolo

26.03.2026 11:49

pewnie zależy jak na jakim projekcie to wygląda, ja bym na twoim miejscu akurat zadzwonił albo napisał i spytał o konkretny projekt i możliwości w tej kwestii żeby mieć pewność, bo nie ma co zgadywać
    ReviewUserIconzgasik

29.03.2026 21:52

raczej dostaniecie tą samą
    ReviewUserIconKrystian

23.03.2026 16:25

Zawiodłem się już na procesie rekrutacji. Porażka ...
    ReviewUserIconbolo

26.03.2026 11:48

a to mnie dziwi akurat bo u mnie to było mega sprawne i bezproblemowe i sam nie słyszałem, żeby ktoś narzekał i zastanawiam się co w ogóle mogło pójść nie tak. chyba, że cię nie przyjęli po prostu i to ci się nie podoba? ale to tylko teoria nie chce ci nic wmawiać

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work?

Kontakt - Ideal Work Sp. z o.o.

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

ReviewUserIconAdam

19.03.2026 05:43

Miałem zacząć pracę w poniedziałek musiałem czekać tydzień bo coś im się w papierach nie zgadzało tydzień siedziałem na kwaterze bez sensu. Miałem iść na komis poszedłem na rozładunek kontenerów, umowę dostałem dopiero po tygodniu pracy jeszcze niepodpisana przez brygadzistę czyli jakbym robił na czarno... Mieszkanie dramat wszędzie po pokojach po 3 osoby pol metra odstępu między łóżkami jedna szafa nie ma gdzie rzeczy wsadzić na mieszkaniu 16 osób jeden prysznic jedna kuchnia wszędzie pełno ludzi w pracy zapierdziel taki że nie ma kiedy zjeść ostatnio mieliśmy przerwę o 12 zaczęliśmy pracę od 6... Brygadzista miał zabrać dokumenty do karty EKUZ itp leci drugi tydzień jak tu jestem dalej nie zabrał się za to wszystko leży... Nie polecam przez telefon wszystko pięknie pokoje jedno max dwuosobowe na miejscu (usunięte przez administratora) w pracy a na mieszkaniu jak na rynku nie ma 5 minut spokoju.. NIE POLECAM
    Ideal Work Sp. z o.o.

20.03.2026 07:17

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Nie odnotowaliśmy wcześniej zgłoszeń dotyczących opisanych sytuacji. W celu wyjaśnienia sytuacji, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym Zespołem Obsługi Pracownika: +48 799 399 029.

21.03.2026 09:44

jaka miejscowość i jaki projekt i koordynator?
    ReviewUserIconJjk86

09.03.2026 15:25

…
    ReviewUserIconzadrgnięty

17.02.2026 09:30

Pracuje tu ktoś na pół etatu? Albo jakakolwiek część etatu mniejsza niż cały? Zastanawiam się, czy w ogóle takie opcje istnieją. Czasem to idealne rozwiązanie dla studentów albo rodziców.
    ReviewUserIconsunshade

18.02.2026 10:47

a jakie są w ogóle opcje zatrudnienia? szukam czegoś elastycznego i nie wiem, czy tu to ogarniają.
    ReviewUserIconkanapowiec

25.02.2026 22:05

no to popatrz na oferty i będziesz wiedział z czego możesz wybierać. projektów trochę jest, chyba że o biurze gadacie, bo po pytaniach to w sumie na to może wyglądać
    ReviewUserIconRozlśni

23.02.2026 13:42

W jakim systemie pracujecie? Czy praca jest zmianowa? Pytam, bo nie ukrywam – nie jestem fanem nocy. Ale jak trzeba, to trzeba.
    ReviewUserIconCienistko

25.02.2026 10:37

a jakie dokładnie są zmiany? wiem, że praca jest w różnych godzinach, ale ciekawe czy nocne też są częste.
    ReviewUserIconkanapowiec

25.02.2026 22:03

przecież to wszystko zależy od danego projektu. nie piszcie tak ogólnie, bo to nie jest uniwersalna prawda i tylko mieszacie
    ReviewUserIconM

25.02.2026 18:32

Co ile można zjechać do Polski ile jest urlopu
    ReviewUserIconSpokojnaRelacja

19.02.2026 11:36

Ile czasu wcześniej trzeba zaklepać urlop, żeby udało się go dostać w wybranym terminie? Bo wiadomo, jak to latem bywa – każdy chce wolne. Da się to dogadać, czy sztywne zasady?
    ReviewUserIconpółnocność

20.02.2026 12:04

jeśli chcesz mieć pewność, to najlepiej zgłosić urlop z wyprzedzeniem, tak z miesiąc wcześniej. latem rzeczywiście ciężko, bo wszyscy chcą się wyluzować
    ReviewUserIconkrągiel

12.02.2026 14:09

Polecam pracę, fajni ludzie, dobre pieniądze.
    ReviewUserIcontumanik

13.02.2026 11:00

fajnie, że doceniasz atmosferę. dla mnie to też jeden z największych plusów tej pracy.
    ReviewUserIconWMiędzyczasie

14.02.2026 20:21

a jakie masz doświadczenie w tej firmie? fajnie wiedzieć, co ci się podobało.
    ReviewUserIconOrbiton

27.01.2026 13:41

Cała rekrutacja stacjonarnie przebiega? Niektórzy robią pierwsze etapy online, więc pytam z ciekawości. Jak to wygląda tutaj?
    ReviewUserIconNIGHT

29.01.2026 07:57

super, że pytasz. nie wiem jak teraz, ale wcześniej wszystko było stacjonarnie, tylko wypełnianie formularzy online.
    ReviewUserIconczterycztery

03.02.2026 22:11

Dawajcie znać, że chodzi o biuro, bo tutaj to zwykle piszemy o robocie na projektach i się ktoś pogubić może i przestraszyć, że musi jechać do Wawy papierologię załatwiać jak chce się dostać na robotę na magazyn
    ReviewUserIconprzymglenie

30.01.2026 08:18

Gdzie znajdę maila do rekrutacji? Bo na stronie trochę się gubię między zakładkami. Może ktoś ma pod ręką?
    ReviewUserIconSTORMIX

02.02.2026 10:21

najlepiej poszukać na stronie zakładki z kontaktami, tam powinno być coś o rekrutacji. jak nie znajdziesz, to spróbuj ich social media
    ReviewUserIcondeepwhisper

02.02.2026 10:22

widziałem, że może być trudno znaleźć, ale spróbuj napisać do nich przez formularz kontaktowy na stronie. tam też pewnie się odezwą.
    ReviewUserIconZawilg

29.01.2026 15:09

praca jak praca, chyba każdy widzi co bierze wszystko zależy od twojej robotności i efektywności. im więcej tym lepiej. w tych warunkach jakie daje ... to można nieźle wyciągnąć. w firmie jest ciężka praca, nie jakieś pity mitu, więc wysilić się trza, żeby zarobić pieniążki na życie. jak się wysilisz to masz. nie ma miejsca na leni.. Jakie są działy w firmie?
    ReviewUserIconcieplikon

30.01.2026 12:49

są różne działy, głównie produkcja i sprzedaż. czasem coś w logistyce się trafi, ale nie ma ich aż tak dużo
    ReviewUserIconmglistawa

02.02.2026 10:20

a jakie działy są najbardziej rozwinięte? ciekawi mnie, gdzie najlepiej bym się odnalazł.
    ReviewUserIconCichowia

29.01.2026 07:56

Moim zdaniem praca bardzo fajna, jestem zadowolony
    ReviewUserIconsoftbreeze

30.01.2026 08:07

a to dobrze, bo właśnie się zastanawiam nad aplikacją. co możesz powiedzieć o samym procesie rekrutacji

28.01.2026 11:54

Czy ktoś z was wyjeżdżał z tej agencji ostatnio ? Jak to wygląda pokoje atmosfera i czy wypłacają na czas. ?

29.01.2026 10:32

Cześć A na jaki projekt planujesz jechać ? Może się uda zgadać jakoś ?

29.01.2026 14:27

A na jaką robotę się wybierasz?
    ReviewUserIconQuietemberly

26.01.2026 17:07

Macie kiedy ze sobą pogadać w trakcie pracy, czy to praca, w której ciężko o takie coś, bo stanowisko się obejmuje samemu? Ja lubię, jak jest chociaż chwila na rozmowę z ludźmi, bo wtedy dzień szybciej leci. Jak to u was wygląda?
    ReviewUserIconpółchmurek

27.01.2026 08:41

no powiem, ze w chwilach przerwy da radę pogadać, ale nie jest tak, że cały czas się rozpraszamy. raczej pracujemy w swoim rytmie
    ReviewUserIconBreezeling

28.01.2026 08:12

a jak długo trwają takie przerwy? bo lubię mieć czas na rozmowę z innymi.
    ReviewUserIconzorznik

25.01.2026 19:40

Mógłby ktoś dokładne godziny pracy podać? Bo różne rzeczy się czyta – raz, że od 7, raz że od 8. Jak to jest naprawdę?
    ReviewUserIconCichniak

26.01.2026 16:48

z tego co pamietam, to raczej od 8 do 16. ale dla niektórych jest szansa na inny grafik
    ReviewUserIconpółdrzem

26.01.2026 17:18

czyli faktycznie rozbieżności są. a jesteś pewny, że niektórzy zaczynają wcześniej
    ReviewUserIconZmróz

24.01.2026 23:27

Wie ktoś może gdzie mogę znaleźć oferty pracy do tej firmy?
    ReviewUserIconZawirow

25.01.2026 19:31

Szukaj na ich stronie kariery, tam zwykle są wszystkie oferty. Możesz też sprawdzić portale z ogłoszeniami.
    ReviewUserIconZasnuwek

25.01.2026 20:03

a próbowałeś wpisać w Google? Czasem można znaleźć jakieś ukryte ogłoszenia na forach albo grupach.
    ReviewUserIconpółwyłom

23.01.2026 08:33

Jaki jest stosunek pracowników do siebie? Gramy do jednej bramki czy raczej podkładamy sobie po cichu nogę?
    ReviewUserIconświtowo

24.01.2026 23:05

ogólnie atmosfera jest spoko, raczej pomagamy sobie niż podsuwamy nogi. wiadomo, różnie bywa, ale w większości wszyscy są na jednym poziomie
    ReviewUserIconSoftemberly

24.01.2026 23:28

a jak z atmosferą u was? bo bardzo zależy mi na tym, żeby w pracy się dogadywać. to chyba ważne, nie?
    ReviewUserIconMarcinek

16.01.2026 18:48

Witam czy polecacie pracę w GLS w kassel ?poprosze o jakieś konkretne opinie

17.01.2026 17:23

(usunięte przez administratora), większość negatywnych komentarzy jest o Kassel, konkretnie o Neuenstein.
    ReviewUserIconedy

18.01.2026 21:06

ja byłem, nie było źle. ale opinie są różne, więc jak to będzie w twoim przypadku to nie da się przewidzieć
    ReviewUserIconAT

17.01.2026 20:15

Czy podawaliście keidyś skan dowodu osobistego e_mailem przed podpisaniem umowy ?
    ReviewUserIconJohny92

12.01.2026 17:30

Witam.Opinie nt.Rewe Sülzetal.Ile godzin,czy da się zarobić, atmosfera i zakwaterowanie?
    ReviewUserIconZDR

05.01.2026 19:11

Czy pracował ktoś na magazynie w okolicach kessel bo dostalem oferte i nie wiem czy jechać Z góry dziękuje
    ReviewUserIconmarian

06.01.2026 01:59

Na co konretnie? Jak GLS Neuenstein, to (usunięte przez administratora). Pytaj jak coś chcesz wiedzieć. Osoby od opisu atmosfery itp. ostatnio w komentarzach, to ludzie z biura piszą, im nie ufaj. Zaraz się pewnie zlecą 😊 Pytaj o co chcesz, chętnie pomożemy.

Zostaw merytoryczną opinię o Ideal Work Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Ideal Work Sp. z o.o.!