Mondelez

Jankowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 50 ocen.

Opinie o Mondelez

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondelez

Nick

Nikt was tam nie trzyma .Jest tyle innych zakładów więc droga wolna .Ja osobiście jestem zadowolony .Pa

anonymous
@Też chcę tam pracować 09.01.2018 18:48

Dokładnie, Justynka świeci dupeczką a poza ważeniem czekolad nic nie robi lafirynda ;/

Też chcę tam pracować
@anonymous 11.01.2018 13:50

Miałam na myśli Darka,który albo waży pani Lider,albo wisi nad jedna z pakowaczek..

Norbert

Zwykła złośliwość przemawia przez niektóre osoby. Jeśli ktos pracuje w firmie i nie ma zastrzeżeń to nie znaczy, że trzeba te osoby obrażać!

anonymous
@Norbert 22.12.2017 10:01

Dziadzia daj na wstrzymanie, na emie jesteś a chapiesz jak glupi na paletyzacji

Ja, ryba, ja ryba ;D

Pozdro dla Bąbla, Radka i całej pierwszej brygady ;D;D;D

Nowa

Witam Czy ktoś może coś powiedzieć na temat liderów czy będą potrzebni czy już nie? będą zwalniani ? Nie ukrywając chciałam podjąć prace ale widząc wpisy boję się ?

Gołąbek
@Nowa 30.12.2017 20:54

A szukają liderów??? Raczej mają ich na górke..więc obawy masz słuszne.

Operatywny operator

Sprzedali pajace najbardziej dochodową markę, z jedynką też niezła szopka wyszła... Maszyny to antyki a waleń myśli, że wciśnie "enter" i wszystko samo pojedzie hehe. Czas stąd uciekać ponieważ ten statek idzie na dno.

Magazynier

Ciekawie się tu zrobilo. Ciekawe kiedy zaczną usuwać wpisy haha wieszkosc pula odeszla, i wiekszosc juz nie wroci. Marzena Z. Bedzie montować Ukrainow, bo nikt nie bedzie czekal jak wiarny pisek. Szkoda tylko.fajnych dziewczyn i kilku spoko kumpli. Poczekam az zaczna sie sypac wypowiedzenia i wtedy doloze swoje 3 grosze :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Bindler

Nie wiem skąd taka opinia, ale ja się nie zgadzam. Idź pracować do prywaciarza to wtedy możesz stękać. Oczerniać na forum mogą tylko leszcze, ciekawe czy jesteś "tytanem pracy" czy leniwą mądralą

Kruszfil
@Bindler 15.12.2017 15:10

Nie oczerniam po prostu "mówię jak jest" Firma była niegdyś prestiżową lecz teraz co się tam dzieje to śmiech na sali. Pewnie jesteś jedną z tych osób, które liżą dupska i liczą na poklask, nie mając nawet żadnych argumentów.

Paulina

@Niewidzialna, forum to nie miejsce na obrażanie innych osób. W dużej mierze dyskusja powinna dotyczyć tutaj warunków pracy, np. pakietu socjalnego, o którym pisała powyżej, a nie poszczególnych osób, którym wytka się błędy. Pamiętajmy o tym przy dodawaniu innych wpisów.

Paulina

@Gołąbek a czy benefity są tutaj zależne od stanowiska? Nie ma jednego, obowiązującego pakietu benefitów dla wszystkich pracowników firmy? To najczęstsza praktyka we współczesnych firmach.

Paulina

Jakie benefity oferuje Mondelez?

Gołąbek
@Paulina 05.04.2017 11:09

Na jakim stanowisku??

carle

Mdlz nie jest już konkurencyjną firmą na rynku pracy co zauważyć można po fali wypowiedzeń w ostatnim czasie przez pracowników z długoletnim stażem. Odchodzą operatorzy i ''normalni'' liderzy ale według kadry zarządzającej wszystko w granicach normy

Mymlok
@carle 24.02.2017 19:39

Głos z carle się udzielił..dobre normalni,a dwóch odeszło ciekawe o którego chodzi...? No no.. Czekajcie leserzy z carle,bedzie nowy opiekun lini to skończy sie w ....lecenie mi stenkanie jak to wam źle.,..

Nnnn

Pani M.Z ze tak powiem niekompetentna osoba, ktora zdecydowanie minela sie z powolaniem i powinnam raczej pracowac w dzungli, miedzy swoimi.. Zero szacunku do pracownika, ktos powinien sie w koncu tym zajac.

Jeeemy

Pani M Z leci w ciula aż miło, pozyskuje nowych ludzi zaraz ich zwalnia ehh aż żal patrzeć. Rzuca sarkastycznymi tekstami w stylu "nie chorować" a jak kuźwa człowiek może nie chorować skoro wszyscy dookoła zasmarkani chodzą??? Kierownik produkcji to pajac jakich mało, nie xna się na pracy a udaje wszech obeznanego... Kilja osób z produkcji zasługuje na ostry wpierdol Pozdrawiam Bartusia :*

?

La la

Byłem tam

Kompletna nie kompetencja przełożonych, istna jawna dyskryminacja pracowników z pośrednika przez kilka osób pełniących obowiązki lidera lini wd1. Kilka lat temu ta osoba gdy dostała się na to stanowisko zaczęła nadużywać swojej pozycji. Sama regularnie chodzi na papierosa co godzinę a robi problem z wymiana pracowników z pośrednika nie wymieni do toalety. Kompletna żenada i wstyd dla całego biura, że z tym nic Noe robią chociaż doskonale te pogłoski do nich dotarły już kilka razy

Aniołek
@Byłem tam 26.10.2016 07:36

Z tego co wiem to żadna liderka na tej linii nie wymienia na przerwy, ponoć nie mają na to czasu. A biuro nic nie zrobi bo robią wielki problem o przerwy i nawet kamery przeglądają to jest dopiero żenada

nora

@ rako - raczej chodziło ci że jest mega "subiektywne " :)

PT

Firma sama w sobie spoko ale agencja zatrudniająca pracowników tymczasowych to jakaś wielka pomyłka. A dokładniej chodzi o Panią Marzenę Z. Nie da sie z nia dogadac, traktuje ludzi z gory, patrzy tylko na siebie i co najgorsze problemy z wypłatą. Moja ostatnia wyplata jest o okolo 200zl nizsza niz byc powinna

PT
@PT 09.08.2016 17:05

jednak wynagrodzenie sie zgadza na szczescie ale opini o Pani M.Z. nie zmienie

anonim

(usunięte przez administratora)

Parówa

służbowy komputer i umowa o pracę do dopust boży? :D Ludzie chyba Was pop.erdoliło :)

mgr
@Parówa 05.04.2016 05:01

Parówa? Znam GO kłamca i idiota

obbi

Ten wątek byl juz poruszany na zebtaniu z zarządem. Dlaczego na produkcji jest ciagla rotacja ludzi ..to absurdalne! Osoby, które przychodzą przyuczaja sie do stanowisk. A gdy juz nabeda umiejętności. To sa wymienione na osoby znów nowe.. sam bylem świadkiem rozmowy w kantynie ,ze ludzie chca zostać a dla nich praca się kończy. Ponieważ przyszły Nowe.. . Gdzie tu sens? Z7

Gosciarka

Ludzi z Gniezna nie ma bo kierowca odmówił im jazd

gość

Otóż to . ! Nie liczy sie Pani Marzena wogole z ludźmi, traktuje jak śmieci.. pierwszy raz sie spotykam z takim wyzyskiem i kłamstwem! Zwoluje do pracy a po miesiacu wypad .nastepny do kolekcji.. ludzie nie wierzcie w te jej brednie! Ze umowa o pracę itp .. robi ludzi w balona .sciaga kasę za nowa osobę i biznes sie kręci. A ty czlowieku szukaj następnej pracy ..szok!!!

szara myszka

No i nadeszła wielka chwila,czas szukac sobie nowej pracy.Oczywiście nie przez firmę Manpower,reprezentowaną przez p.Marzenę Z.Tej pani juz podziekujemy.Pozdrawiam

lubieto

Niech fabryka Mondelez zakonczy wspoprace z Manpower a zwlaszcza pania Marzene Z.Dla niej liczy sie tylko kasa za pracownika dlatego zatrudnia nowe osoby a po miesiacu mowi ci ze niema pracy a na twoje miejsce jest juz zatrudniona nowa osoba.Chociaz praca jest wiem do od stalych pracownikow.Czyli kto tu klamnie M.Z

lubieto

Niech fabryka Mondelez zakonczy wspoprace z Manpower a zwlaszcza pania Marzene Z.Dla niej liczy sie tylko kasa za pracownika dlatego zatrudnia nowe osoby a po miesiacu mowi ci ze niema pracy a na twoje miejsce jest juz zatrudniona nowa osoba.Chociaz praca jest wiem do od stalych pracownikow.Czyli kto tu klamnie M.Z

zawiedziona

Przestroga dla tych ktorzy chca pracowac w fabryce czekolady przez agencja Manpower i pania Marzene Z.Jak pojdziecie na pierwsze spodkanie to nie sluchajcie tych klamstw a jak nie chcesz wiezyc to wez ze soba wykrywacz klamstw.

zawiedziona

Przestroga dla tych ktorzy chca pracowac w fabryce czekolady przez agencja Manpower i pania Marzene Z.Jak pojdziecie na pierwsze spodkanie to nie sluchajcie tych klamstw a jak nie chcesz wiezyc to wez ze soba wykrywacz klamstw.

gość

Ja również pracuje przez firmę manpower.. jezeli chodzi o karny grafik to wygląda następująco. Chcesz jeden dzień wolnego, to dostajesz caly tydzień.. .nie pójdziesz w dodatkowy dzień. To kara! ! Masz następne wolne.! A ludzi z busa juz nie ma ponad tydzień. Sa następni. Rotacja jak na pochodzie.. dziwne ,ze zarzad mondelenz sie na to zgadza. Wiadomo, ze jak wciaz nowi to i wydajność spada.. a stali musza to nadrobić. Pozdrawiam.

gosc

A co sie stalo z ludźmi, ktorzy dojezdzali busem ?? Juz sa nowi na ich miejsce? Osoby ,które zaczely nabierac wprawy to won ?! O co tu chodzi w tym cyrku?

gosc

pracuje przez firme manpower i pani marzena wali w huja jak zoro na motorynce mowi cos innego a robi cos innego wprowadza karny grafik

qqqqqq

stali pwacownicy niech idą na palety a nie obijają sie

Jelenie w terenie

Waski żal Ci (usunięte przez administratora). sciska ? Zainteresuj sie swoim życiem. Pozdrawiam środkowym palcem :*

bbb

co namagazynie tam robią

Waski

Brak slow..szukaja operatora technika wymagania jak dla mis swiata a zatrudniaja kolesia po gimnazjum a gdzie tu technik//

Madziara 1978

Pracuje w Mondelez od miesiaca , jako pracownik tymczasowy. Umowy dostajemy do podpisania po dwu tygodniowym opoznieniu . Pani Marzena z firmy Manpawer na zebraniu mowila ze bedziemy miec premie ale co sie okazalo to bylo klamstwo. A jezeli chodzi o stalych pracownikow to masakra dbaja tylko o swoje tylki czlowiek lata z palety na palete a one stoja i sobie gadaja , zaden lider tego nie widzi . Na przerwy chodza jak chca i to nie pojedynczo tylko w grupie . A czlowiek ktory pracuje od niedawna zostaje sam i napieprza z jednego miejsca na drugie . Ogolnie nie polecam tam pracowac, traktuja nowych pracownikow jak smieci.

Bicoś

Podzielam zdanie Jack_Sparrow. Nie liczy się człowiek liczą się wskaźniki.

NOWY

Napiszcie jakie sa zarobki na produkcji,czy sa jakies premie lub dodatki?POZDRAWIAM

Jack_Sparrow

Jest tam gość na stanowisku Kierownika Produkcji, który wykańcza psychicznie kolejnych pracowników. Jest zaledwie 3 lata, odeszło już chyba z 10 osób. Facet jest kompletnym idiotą, brakuje mu wiedzy technicznej, ale udaje, że zna się na wszystkim. Masakra. W dodatku jego chamskie i seksistowskie żarty w stosunku do Kobiet. Przyszedł ze Skarbimierza ze stanowiska Planisty, bo niemogli go tam już zdzierżyć.

leo
@Jack_Sparrow 18.12.2014 16:17

nie ze skarbimerza tylko Bielan wroc i nie planista tylko z UR,

Pracownik

A ja pracuje na produkcji i nie narzekam,atmosfera morze być.

ktoś

W jankowicach w ogole nie sznuja pracownika jest nagonka liderom sie w glowach przewraca zzuero szacunku ale predzej czy pozniej trafi swoj na swojego i cienko bede piszczec. Pozdrawiam Fabryke Czekolady.:P

nowy
@ktoś 03.07.2014 11:26

jakie zarobki na magazynie i jakie tempo pracy???

mhg
@ktoś 03.07.2014 11:26

nawzajem baranie

ktoś

W jankowicach w ogole nie sznuja pracownika jest nagonka liderom sie w glowach przewraca zero szacunku ale predzej czy pozniej trafi swoj na swojego i cienko bede piszczec. Pozdrawiam Fabryke Czekolady.:P

justin

dno!na produkcji ciągła rotacja(usunięte przez administratora)

adam

a jakie zarobki dla pracowników?

kierowca

Jedna z najgorszych firm w Europie Magazyn i biuro magazynu sam leń i leser.uważają się za Bogów ignorują kierowców nigdy nie zaladuja punktualnie.szkoda że nikt nic nie robi w tej sprawie

XR

fajna firma

anonim
@XR 05.10.2013 15:59

nie polecam tej firmy

Zostaw opinię o Mondelez - Jankowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondelez