Mondelez

Jankowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 63 ocen.

Mondelez
263

Opinie o Mondelez

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondelez

Tonik

Czy firma poszukuje może pracowników?

Magazynier

Ciekawie się tu zrobilo. Ciekawe kiedy zaczną usuwać wpisy haha wieszkosc pula odeszla, i wiekszosc juz nie wroci. Marzena Z. Bedzie montować Ukrainow, bo nikt nie bedzie czekal jak wiarny pisek. Szkoda tylko.fajnych dziewczyn i kilku spoko kumpli. Poczekam az zaczna sie sypac wypowiedzenia i wtedy doloze swoje 3 grosze :)

Dondi
@Magazynier 18.12.2017 22:18

widziałem oferte ciekawi mnie wynagrodzenie na magazynie i jak wyglada praca i towarzystwo. jak możesz odpisz > mam 15 letnie doświadczenie branża spożywcza magazynier

Jjjjjj

Fajna praca jest co wspominać

Paulina

@Iga, rozumiem, że nie podobała Ci się praca w Mondelez, nie używaj jednak proszę imion wskazujących na konkretne osoby trzecie. Czy jesteś pewna, że w firmie panował mobbing? Jest to bardzo poważne oskarżenie. Z definicji mobbing oznacza prześladowanie podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy podejmowane były jakieś rozmowy w tej sprawie?

carle

Mdlz nie jest już konkurencyjną firmą na rynku pracy co zauważyć można po fali wypowiedzeń w ostatnim czasie przez pracowników z długoletnim stażem. Odchodzą operatorzy i ''normalni'' liderzy ale według kadry zarządzającej wszystko w granicach normy

ULKA
@carle 24.02.2017 19:39

NIEKTORE OSOBY PRZYSZŁY DO RPC BEBO I SOBIE TAM CHWALA I ZARABIAJA WIECEJ I PRZEZ ZAKŁAD SA ZATRUDNIENI I W POZNANIU I NIE MUSZA TYRAC TYLE KM I NA PALIWO TRACIC I U WAS Z TERAWITY DUZO OSOB PRACUJE TAK JAK W BARONIE TYLKO U WAS TAK ZLE NIE PŁACA BO BABKI MAJA NA 3 ZM W GRANICACH 2300ZŁ NA REKE I SB NDZ WOLNE.

Norbert

Zwykła złośliwość przemawia przez niektóre osoby. Jeśli ktos pracuje w firmie i nie ma zastrzeżeń to nie znaczy, że trzeba te osoby obrażać!

T5ttt
@Norbert 22.12.2017 10:01

A ty co bronirz go a sam po kontach gadarz inaczej

Rrrrr4

Ten Dariurz T to nawet do cyrku się nie nadaje za co mu płacą siedzi na tyłku i udaje cwaniaczka

Nick

Nikt was tam nie trzyma .Jest tyle innych zakładów więc droga wolna .Ja osobiście jestem zadowolony .Pa

anonymous
@Też chcę tam pracować 19.01.2018 07:25

Dariusz T. To się nadaje do cyrku ;) Nie dość, że lata za mlodymi dziewczynami, to nic nie robi leser

Ja, ryba, ja ryba ;D

Pozdro dla Bąbla, Radka i całej pierwszej brygady ;D;D;D

Nowa

Witam Czy ktoś może coś powiedzieć na temat liderów czy będą potrzebni czy już nie? będą zwalniani ? Nie ukrywając chciałam podjąć prace ale widząc wpisy boję się ?

Gołąbek
@Nowa 30.12.2017 20:54

A szukają liderów??? Raczej mają ich na górke..więc obawy masz słuszne.

Operatywny operator

Sprzedali pajace najbardziej dochodową markę, z jedynką też niezła szopka wyszła... Maszyny to antyki a waleń myśli, że wciśnie "enter" i wszystko samo pojedzie hehe. Czas stąd uciekać ponieważ ten statek idzie na dno.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kruszfil
@Bindler 15.12.2017 15:10

Nie oczerniam po prostu "mówię jak jest" Firma była niegdyś prestiżową lecz teraz co się tam dzieje to śmiech na sali. Pewnie jesteś jedną z tych osób, które liżą dupska i liczą na poklask, nie mając nawet żadnych argumentów.

Paulina

@Niewidzialna, forum to nie miejsce na obrażanie innych osób. W dużej mierze dyskusja powinna dotyczyć tutaj warunków pracy, np. pakietu socjalnego, o którym pisała powyżej, a nie poszczególnych osób, którym wytka się błędy. Pamiętajmy o tym przy dodawaniu innych wpisów.

Paulina

@Gołąbek a czy benefity są tutaj zależne od stanowiska? Nie ma jednego, obowiązującego pakietu benefitów dla wszystkich pracowników firmy? To najczęstsza praktyka we współczesnych firmach.

Paulina

Jakie benefity oferuje Mondelez?

Gołąbek
@Paulina 05.04.2017 11:09

Na jakim stanowisku??

Nnnn

Pani M.Z ze tak powiem niekompetentna osoba, ktora zdecydowanie minela sie z powolaniem i powinnam raczej pracowac w dzungli, miedzy swoimi.. Zero szacunku do pracownika, ktos powinien sie w koncu tym zajac.

Jeeemy

Pani M Z leci w ciula aż miło, pozyskuje nowych ludzi zaraz ich zwalnia ehh aż żal patrzeć. Rzuca sarkastycznymi tekstami w stylu "nie chorować" a jak kuźwa człowiek może nie chorować skoro wszyscy dookoła zasmarkani chodzą??? Kierownik produkcji to pajac jakich mało, nie xna się na pracy a udaje wszech obeznanego... Kilja osób z produkcji zasługuje na ostry wpierdol Pozdrawiam Bartusia :*

?

La la

Byłem tam

Kompletna nie kompetencja przełożonych, istna jawna dyskryminacja pracowników z pośrednika przez kilka osób pełniących obowiązki lidera lini wd1. Kilka lat temu ta osoba gdy dostała się na to stanowisko zaczęła nadużywać swojej pozycji. Sama regularnie chodzi na papierosa co godzinę a robi problem z wymiana pracowników z pośrednika nie wymieni do toalety. Kompletna żenada i wstyd dla całego biura, że z tym nic Noe robią chociaż doskonale te pogłoski do nich dotarły już kilka razy

Aniołek
@Byłem tam 26.10.2016 07:36

Z tego co wiem to żadna liderka na tej linii nie wymienia na przerwy, ponoć nie mają na to czasu. A biuro nic nie zrobi bo robią wielki problem o przerwy i nawet kamery przeglądają to jest dopiero żenada

nora

@ rako - raczej chodziło ci że jest mega "subiektywne " :)

PT

Firma sama w sobie spoko ale agencja zatrudniająca pracowników tymczasowych to jakaś wielka pomyłka. A dokładniej chodzi o Panią Marzenę Z. Nie da sie z nia dogadac, traktuje ludzi z gory, patrzy tylko na siebie i co najgorsze problemy z wypłatą. Moja ostatnia wyplata jest o okolo 200zl nizsza niz byc powinna

PT
@PT 09.08.2016 17:05

jednak wynagrodzenie sie zgadza na szczescie ale opini o Pani M.Z. nie zmienie

anonim

(usunięte przez administratora)

mgr
@Parówa 05.04.2016 05:01

Parówa? Znam GO kłamca i idiota

obbi

Ten wątek byl juz poruszany na zebtaniu z zarządem. Dlaczego na produkcji jest ciagla rotacja ludzi ..to absurdalne! Osoby, które przychodzą przyuczaja sie do stanowisk. A gdy juz nabeda umiejętności. To sa wymienione na osoby znów nowe.. sam bylem świadkiem rozmowy w kantynie ,ze ludzie chca zostać a dla nich praca się kończy. Ponieważ przyszły Nowe.. . Gdzie tu sens? Z7

Gosciarka

Ludzi z Gniezna nie ma bo kierowca odmówił im jazd

gość

Otóż to . ! Nie liczy sie Pani Marzena wogole z ludźmi, traktuje jak śmieci.. pierwszy raz sie spotykam z takim wyzyskiem i kłamstwem! Zwoluje do pracy a po miesiacu wypad .nastepny do kolekcji.. ludzie nie wierzcie w te jej brednie! Ze umowa o pracę itp .. robi ludzi w balona .sciaga kasę za nowa osobę i biznes sie kręci. A ty czlowieku szukaj następnej pracy ..szok!!!

szara myszka

No i nadeszła wielka chwila,czas szukac sobie nowej pracy.Oczywiście nie przez firmę Manpower,reprezentowaną przez p.Marzenę Z.Tej pani juz podziekujemy.Pozdrawiam

lubieto

Niech fabryka Mondelez zakonczy wspoprace z Manpower a zwlaszcza pania Marzene Z.Dla niej liczy sie tylko kasa za pracownika dlatego zatrudnia nowe osoby a po miesiacu mowi ci ze niema pracy a na twoje miejsce jest juz zatrudniona nowa osoba.Chociaz praca jest wiem do od stalych pracownikow.Czyli kto tu klamnie M.Z

lubieto

Niech fabryka Mondelez zakonczy wspoprace z Manpower a zwlaszcza pania Marzene Z.Dla niej liczy sie tylko kasa za pracownika dlatego zatrudnia nowe osoby a po miesiacu mowi ci ze niema pracy a na twoje miejsce jest juz zatrudniona nowa osoba.Chociaz praca jest wiem do od stalych pracownikow.Czyli kto tu klamnie M.Z

zawiedziona

Przestroga dla tych ktorzy chca pracowac w fabryce czekolady przez agencja Manpower i pania Marzene Z.Jak pojdziecie na pierwsze spodkanie to nie sluchajcie tych klamstw a jak nie chcesz wiezyc to wez ze soba wykrywacz klamstw.

zawiedziona

Przestroga dla tych ktorzy chca pracowac w fabryce czekolady przez agencja Manpower i pania Marzene Z.Jak pojdziecie na pierwsze spodkanie to nie sluchajcie tych klamstw a jak nie chcesz wiezyc to wez ze soba wykrywacz klamstw.

Zostaw opinię o Mondelez - Jankowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondelez