Mondelez

Jankowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 71 ocen.

Mondelez
2 71 6 1

Opinie o Mondelez

Pann

KARMA WRACA A TYCH DUPOWLAZOW ŻYCIE ROZLICZY A W SZCZEGÓLNOŚCI JEDNEGO

Gość

Tak teraz szukają okulisty na etat do badania wzroku by nosić idiotyczne okulary

gosc
@Gość 30.09.2018 16:37

Żenada żenada co się nie robi by utrzymać stołek dla kasy

anonymous

Ile czasu(dni-tygodni) trwa na poczatku pracy szkolenie? Jak ono wyglada?

Choop
@anonymous 14.09.2018 12:44

Weź daj se spokój, gruby Cię wykończy razem z resztą korpo szczurów. Proponuję imperial toobaco jeśli już chcesz się pchać w szpony korpo, większość ludzi tam pracujących to banda dupowlazow i siejących intrygi podstarzałych babek z palarni.

Kaja

Dlaczego na produkcji jest ciagla rotacja ludzi ..to absurdalne! Osoby, które przychodzą przyuczaja sie do stanowisk. A gdy juz nabeda umiejętności. To sa wymienione na osoby znów nowe.. sam bylem świadkiem rozmowy w kantynie ,ze ludzie chca zostać a dla nich praca się kończy. Ponieważ przyszły Nowe.. . Gdzie tu sens?????

Dariusz

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

JK
@Dariusz 10.07.2018 13:19

Tak, ale na warunkach jakie oferują brak chętnych.

jarosław psikuta
@Dariusz 10.07.2018 13:19

a ja jestem zadowolony z warunków.socjal super,wczasy pod gruszą,sprawiedliwy system nagradzania,co roczne podwyżki .chyba się zestarzeje w tej firmie.

Pracownik
@jarosław psikuta 11.07.2018 19:58

O czym ty piszesz człowieku. Bajkopisarz

anonymous
@JK 11.07.2018 16:23

Mozesz cos szerzej napisac o tych warunkach ktore zniechecaja do zostania w tej pracy

Paulina

@Pałkerson, wcześniej upominałam innych użytkowników na temat obrażania innych we wpisach umieszczanych na forum. Pamiętajmy, że każdy na prawo do dodania opinii na temat Mondelezu i nie jest do powód do obrażania kogokolwiek. Inni liczą na wpisy dotyczące warunków pracy, może napiszesz coś na ten temat?

L. Wałęsa

Szykan ciąg dalszy. Dyrektor zaczyna teraz walkę z krwiodawcami. Jak oddasz więcej niż raz na kwartał to nie będziesz miał premii kwartalnej. Ja rozumiem że jak jeden gamoń oddaje co dwa tygodnie Osocze i rzuca kartką z wolnym to można się wkurzyć. Ale niech z nim porozmawiają a nie karzą wszystkich normalnych krwiodawców. Ludzie odchodzą coraz częściej. A oni cały czas wymyślają nowe sankcje i szykany. Co później? Zero L4? Już przychodzę wylewać czekoladę z grypą. Klienci się ucieszą. Związki zawodowe nie znaczą tu nic. A na ścianach stołówki powypisywane hasła jak z filmów Barei.

Toffik
@L. Wałęsa 10.07.2018 09:03

Oddaj tyle osocza lub krwi co ja to pogadamy 40 litrów

Krwiodawca
@L. Wałęsa 10.07.2018 09:03

Też możesz oddawać. Krwi zawsze jest za mało. Przynajmniej ktoś robi to za nas.

Pałkerson
@Toffik 10.07.2018 15:07

Ty się nie wypowiadaj gamoniu, bo znów narobisz w spodnie przy maszynie, bądź zapomnisz dzieciaka z tramwaju haha

Paulina

@gigi amorozo Zanim umieścisz swoją wypowiedź w wątku na temat firmy Mondelez, zapoznaj się proszę z regulaminem serwisu https://www.gowork.pl/regulamin gdyż ta go łamie. Po zapoznaniu się z nim, chciałabym Cię prosić, abyś napisał opinię na temat firmy, w której możesz wskazać co Ci się podoba w pracy tutaj, a co nie. Będzie ona na pewno bardziej rzetelna i wiarygodna.

Paulina

@Zdzisiu Z jakiego konkretnie powodu nie polecasz pracy w firmie Mondelez? Brakuje w Twoim komentarzu konkretnych powodów, co sprawia że Twoja opinia nie do końca jest wiarygodna. Jeśli mogę prosić Cię o uwzględnienie jej w odpowiedzi, to będę Ci wdzięczna. @Pracuś Nie wymieniaj, proszę, innych pracowników firmy Mondelez w sposób, który ułatwia ich identyfikację, jest to wbrew regulaminowi. Niemniej jednak, skoro twierdzisz, że jest taka sytuacja, to czy zostało to przez Ciebie gdzieś zgłoszone?

Zdzisiu
@Paulina 22.05.2018 19:41

Osoba o której wspomniano wcześniej dawała ciała na każdym stanowisku..teraz obejmuje takie miejsce pracy ..człowieka ........sztrzela ,pseudo specjalista od sprawdzania przeciągów w lodówkach zapalniczką :-0 A co tu polecać "nie ma kasy na podwyżki..a firma ma dobre wyniki ..ale nagle się okazuje że dwa działy dostają cicha drugą podwyżke...a reszta to co?? Brak słów......

gigi amorozo
@Zdzisiu 24.05.2018 07:16

podwyzke to chyba sobie dal gruby ,zakłamany waleń.

Paulina

@Nick Mam pytanie. Czy opisana przez Ciebie sytuacja miała miejsce jednorazowo, czy może tego typu rzeczy dzieją się w firmie Mondelez nagminnie? Taka informacja będzie szczególnie ważna, bo pracownikom przecież zależy na tym, aby byli rozliczani z godzin swojej pracy w poprawny i w pełni uczciwy sposób.

Nick

Słyszałam ostatnio o sytuacji, gdzie pracownik po dwu tygodniowej nieobecności(chyba l4) na nocnej zmianie wypisal kartę urlopowa na sobotę. Nie mógł przyjść ponieważ miał chrzciny córki. Nie dosyć że wpisano mu na ten dzień N-ke, to jeszcze zabrano premię miesięczną... także zastanówcie się aplikujac tutaj dwa razy... pracownik to nie Niewolnik heloł! pozdrawiam

Paulina

@Zdzisiu Wybacz to pytanie, ale muszę o to spytać. Czy pracownicy działu, w którym Ty pracujesz, zgłaszali odpowiednim osobom fakt, że chciałby się o tę podwyżkę ubiegać? Co dokładniej otrzymaliście w odpowiedzi od firmy Mondelez, jeżeli taka sytuacja miała miejsce? Będę Ci wdzięczna za tę informację.

Tadek

Op

Tonik

Czy firma poszukuje może pracowników?

Zdzisiu
@Tonik 20.04.2018 18:22

Nie polecam! Ostatnim czasem dużo osób odeszło..szału nie ma. (usunięte przez administratora) w biurze produkcji..który donosi przełożonym...

Paulina

@Tonik, rozumiem, że jesteś zainteresowany pracą w Mondelez. Próbowałeś już aplikować do pracy w tym miejscu? @Dondi, widziałam, że też byłeś zainteresowany pracą w Mondelez. Zdecydowałeś się aplikować? @Jjjjjj, czy możesz powiedzieć coś więcej na temat tego pracodawcy? Jak go oceniasz?

anonymous

Kto tu rządzi ja się pytam, kiedy bym nie przyjechał na rozładunek to stoję po 24-45ha,skoro nie macie miejsc to po co zamawiać,weźcie się za to lub płacicie za postojowe,i pomieszczenie socjalne, ten toitoi??

Magazynier

Ciekawie się tu zrobilo. Ciekawe kiedy zaczną usuwać wpisy haha wieszkosc pula odeszla, i wiekszosc juz nie wroci. Marzena Z. Bedzie montować Ukrainow, bo nikt nie bedzie czekal jak wiarny pisek. Szkoda tylko.fajnych dziewczyn i kilku spoko kumpli. Poczekam az zaczna sie sypac wypowiedzenia i wtedy doloze swoje 3 grosze :)

Dondi
@Magazynier 18.12.2017 22:18

widziałem oferte ciekawi mnie wynagrodzenie na magazynie i jak wyglada praca i towarzystwo. jak możesz odpisz > mam 15 letnie doświadczenie branża spożywcza magazynier

Jjjjjj

Fajna praca jest co wspominać

Paulina

@Iga, rozumiem, że nie podobała Ci się praca w Mondelez, nie używaj jednak proszę imion wskazujących na konkretne osoby trzecie. Czy jesteś pewna, że w firmie panował mobbing? Jest to bardzo poważne oskarżenie. Z definicji mobbing oznacza prześladowanie podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy podejmowane były jakieś rozmowy w tej sprawie?

carle

Mdlz nie jest już konkurencyjną firmą na rynku pracy co zauważyć można po fali wypowiedzeń w ostatnim czasie przez pracowników z długoletnim stażem. Odchodzą operatorzy i ''normalni'' liderzy ale według kadry zarządzającej wszystko w granicach normy

Mymlok
@carle 24.02.2017 19:39

Głos z carle się udzielił..dobre normalni,a dwóch odeszło ciekawe o którego chodzi...? No no.. Czekajcie leserzy z carle,bedzie nowy opiekun lini to skończy sie w ....lecenie mi stenkanie jak to wam źle.,..

ULKA
@carle 24.02.2017 19:39

NIEKTORE OSOBY PRZYSZŁY DO RPC BEBO I SOBIE TAM CHWALA I ZARABIAJA WIECEJ I PRZEZ ZAKŁAD SA ZATRUDNIENI I W POZNANIU I NIE MUSZA TYRAC TYLE KM I NA PALIWO TRACIC I U WAS Z TERAWITY DUZO OSOB PRACUJE TAK JAK W BARONIE TYLKO U WAS TAK ZLE NIE PŁACA BO BABKI MAJA NA 3 ZM W GRANICACH 2300ZŁ NA REKE I SB NDZ WOLNE.

Norbert

Zwykła złośliwość przemawia przez niektóre osoby. Jeśli ktos pracuje w firmie i nie ma zastrzeżeń to nie znaczy, że trzeba te osoby obrażać!

anonymous
@Norbert 22.12.2017 10:01

Dziadzia daj na wstrzymanie, na emie jesteś a chapiesz jak glupi na paletyzacji

T5ttt
@Norbert 22.12.2017 10:01

A ty co bronirz go a sam po kontach gadarz inaczej

Rrrrr4

Ten Dariurz T to nawet do cyrku się nie nadaje za co mu płacą siedzi na tyłku i udaje cwaniaczka

Nick

Nikt was tam nie trzyma .Jest tyle innych zakładów więc droga wolna .Ja osobiście jestem zadowolony .Pa

Też chcę tam pracować
@Nick 04.01.2018 11:19

I też tak się dzieje,ludzie się zwalniają bo mogą pracować w innej firmie! A praca tam jest OK możesz być prawą ręką Pani Lidera i cały dzień robić dobre wrażenie podobno mają stworzyć takie stanowisko :-)

anonymous
@Też chcę tam pracować 09.01.2018 18:48

Dokładnie, Justynka świeci dupeczką a poza ważeniem czekolad nic nie robi lafirynda ;/

Też chcę tam pracować
@anonymous 11.01.2018 13:50

Miałam na myśli Darka,który albo waży pani Lider,albo wisi nad jedna z pakowaczek..

asia
@Nick 04.01.2018 11:19

Owszem istnieje grupa " zadowolonych" sa to przede wszystkim osoby które są tzw. przydupasami liderów i bam-ów, osoby te moga 8 godzin nic nie robic a jakby co cały splendor (nagrody itp) spływa na nie. Zwykłych pracowników którzy przychodzą tutaj pracować - po prostu przyjsc i sumiennie wykonac swoja pracę nikt nie zauważa i nie docenia .

anonymous
@Też chcę tam pracować 19.01.2018 07:25

Dariusz T. To się nadaje do cyrku ;) Nie dość, że lata za mlodymi dziewczynami, to nic nie robi leser

Ja, ryba, ja ryba ;D

Pozdro dla Bąbla, Radka i całej pierwszej brygady ;D;D;D

Nowa

Witam Czy ktoś może coś powiedzieć na temat liderów czy będą potrzebni czy już nie? będą zwalniani ? Nie ukrywając chciałam podjąć prace ale widząc wpisy boję się ?

Gołąbek
@Nowa 30.12.2017 20:54

A szukają liderów??? Raczej mają ich na górke..więc obawy masz słuszne.

Operatywny operator

Sprzedali pajace najbardziej dochodową markę, z jedynką też niezła szopka wyszła... Maszyny to antyki a waleń myśli, że wciśnie "enter" i wszystko samo pojedzie hehe. Czas stąd uciekać ponieważ ten statek idzie na dno.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bindler

Nie wiem skąd taka opinia, ale ja się nie zgadzam. Idź pracować do prywaciarza to wtedy możesz stękać. Oczerniać na forum mogą tylko leszcze, ciekawe czy jesteś "tytanem pracy" czy leniwą mądralą

Kruszfil
@Bindler 15.12.2017 15:10

Nie oczerniam po prostu "mówię jak jest" Firma była niegdyś prestiżową lecz teraz co się tam dzieje to śmiech na sali. Pewnie jesteś jedną z tych osób, które liżą dupska i liczą na poklask, nie mając nawet żadnych argumentów.

Paulina

@Niewidzialna, forum to nie miejsce na obrażanie innych osób. W dużej mierze dyskusja powinna dotyczyć tutaj warunków pracy, np. pakietu socjalnego, o którym pisała powyżej, a nie poszczególnych osób, którym wytka się błędy. Pamiętajmy o tym przy dodawaniu innych wpisów.

Paulina

@Gołąbek a czy benefity są tutaj zależne od stanowiska? Nie ma jednego, obowiązującego pakietu benefitów dla wszystkich pracowników firmy? To najczęstsza praktyka we współczesnych firmach.

Paulina

Jakie benefity oferuje Mondelez?

Gołąbek
@Paulina 05.04.2017 11:09

Na jakim stanowisku??

Zostaw opinię o Mondelez - Jankowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondelez