SIG

• Rozwój i społeczna odpowiedzialność biznesu w SIG
  • Proces rekrutacji w SIG

Poznaj SIG

Co Nas wyróżnia?

Rozwój i społeczna odpowiedzialność biznesu w SIG

Proces rekrutacji w SIG

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Siedlce - SIG Sp. z o. o. Oddział WIG w Siedlcach

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o SIG Sp. z o.o.

Opinie o SIG Kraków

Nie przegap nowości o SIG Sp. z o.o.!

jawa

18.05.2020 08:45

Mogę z czystym sumieniem polecić oddział Marki. Przełożony pomocny i nie ucieka od problemu mimo, że sam czasami robi pod górkę. Nigdzie nie ma słodko, ale tu praca mi się podoba.

19.05.2020 20:08

Jak długo pracujesz w Markach?
    Worek

19.05.2020 21:59

i jak masz ma imię?

11.05.2020 08:12

kazik

16.05.2020 12:20

Masz rację , czas prywatny to indywidualna sprawa ludzi. Dlaczego są usuwane też opinie o pracodawcy ? Usuwanie opinii kiepsko wygląda i jeszcze gorzej świadczy o firmie .
    janicniewiem

16.05.2020 14:48

To raczej pytanie do portalu, co było niezgodnego z regulaminem? Nie sądzę , by pracodawca mógł jakoś manipulować. Kto by sobie nie podbił notowań , ale jakby to wyszło - komu chciałby się tutaj wchodzić
    grażka

16.05.2020 10:07

Cześć, generalnie potwierdzam wszystkie poprzednie notorycznie znikające wpisy . Krótko mówiąc jest słabo !!
    ziomal

10.01.2020 18:06

Witam Czy ktoś może powiedzieć jak się pracuje w Warszawie w oddz, w Ursusie zamierzam aplikować , chodzi o szefostwo , atmosferę , zarobki. Dzięki za pomoc
    ziomal

25.02.2020 07:06

Dzięki za odpowiedź . Czemu nie polecasz ? A może słyszałeś pocztą pantoflową co w pozostałych oddziałach w W-wie ?

12.03.2020 09:11

Szczucie na siebie pracowników, notoryczne kablowanie, nieważne co ważne aby donieść i KSW gdzie tkwi poważny problem , podobno w innych oddziałach w Warszawie jest lepsza atmosfera. Oddziału w Markach nie polecam.
    Stażysta

03.11.2019 11:14

Odbyłem 4 miesięczny staż w firmie Sig Sp. z o.o. Firma pozwoliła mi rozwinąć się w kierunku, który jest moją pasją. Spotkałem w niej bardzo dużo życzliwych i pomocnych ludzi. W okresie stażu mogłem z powodzeniem wykonywać przydzielone mi zadanie, za którą otrzymałem satysfakcjonujące wynagrodzenie. Firma szanuje swoich pracowników, dba o nich i docenia to co robią. Po okresie stażu dostałem ofertę pracy.
    Centralka

09.12.2019 16:44

@ktoś Nie pracujesz na nasz dobrobyt, tylko na swoją wypłatę. Na nasz dobrobyt pracujemy sami.
    ko#ko#ko#ko#

18.12.2019 20:12

te ciągłe frustracje, złość piękności szkodzi
    Witold

04.11.2019 12:46

widziałem ogłoszenie że szukają do pracy w oddziale w Bydgoszczy. Jako osoba z małym doświadczeniem w budowlance na stanowisko sprzedawca wewnętrzny na jakie wynagrodzenie netto można tutaj liczyć.

14.10.2019 19:38

21.10.2019 07:11

Przerost formy nad treścią
    ktoś

23.10.2019 19:06

dokładnie tak
    Marcin

02.02.2019 22:48

Witam chciałbym podzielić się swoją opinia na temat oddziału firmy mieszczącego się w Bielanach Wrocławskich (opinia nie dotyczy całej organizacji jak i pozostałych jednostek mieszczących się w naszym kraju,co chcę zaznaczyć na wstępie). Pracowałem tam na magazynie ponad rok i muszę przyznać,że na początku nie było źle aż do czasu zmiany lokalizacji na wspomniane powyżej Bielany. Praca sama w sobie była ciężka i w dość wysokim tempie(duży nacisk na obsługę klienta,nawet kosztem przerwy co nie za bardzo przypadło mi do gustu).Na pewno dużym plusem było to,że na brak sprzętu na terenie magazynu nie mogliśmy narzekać (wystarczająca ilość wózków widłowych,a nawet pozyskiwanie nowych ).Wypłata zawsze na czas,a nawet przed co się bardzo chwali,premie,płatne nadgodziny (nie co 3 miesiące jak w niektórych firmach) co również jest dużym plusem,co do atmosfery to było średnio. Zdarzały się osoby "uprzywilejowane" które nie zajmowały się np. obsługą klienta (chociaż każdy z nas był za to odpowiedzialny i klient był najważniejszy jako,że firma ma charakter ściśle handlowy) i które robiły tylko tyle,aby się nie narobić lub wybierały sobie zadania(np. ciągłe rozładunki tirów przez jednego i tego samego osobnika,który był pupilkiem kierownika i czasami mu donosił na swoich "kolegów").Jeśli chodzi o współpracę między poszczególnymi działami firmy to nie było jej prawie wcale,zero komunikacji,a później wielkie zdziwienie,że coś nie poszło po ich myśli. Co do kierownictwa to ich wielkim minusem było faworyzowanie niektórych osób,co dawało się odczuć w bardzo wyraźny sposób,jednakże nie robiło ono nigdy problemów jeśli ktoś potrzebował wolnego,co również zasługuje na pochwałę. Niestety bywały sytuacje,w których można było oberwać za tygodniowe L4 chociaż przez cały rok nie chodziło się na nie wcale(chodziło głównie o to,że niektóre nieroby musiały w końcu zacząć pracować,co oczywiście bardzo im się nie podobało i kończyło się na lamencie u kierownika,który często dawał się podpuszczać i przeprowadzał rozmowę wychowawczą z osobą chorą).Wiadomo,że w każdej pracy są jakieś plusy i minusy i nigdy nie znajdziemy miejsca idealnego,jednak tej firmy (oddział Bielany) nie mogę polecić nikomu na dłuższy czas. Co bym zmienił? Przede wszystkim mniej krzyku ze strony osób zarządzających,docenienie ludzi,którzy ciężko pracują na magazynie i dają coś od siebie,a nie tylko wyciągają łapę po więcej i kombinują jak tu się nie narobić. Tyle ode mnie.Pozdrawiam
    Mors

10.03.2019 13:38

Ja też życzę powodzenia.
    Magda

24.09.2019 17:15

Mecenas to, co tutaj napisałeś, jest żenujące. Jesteś bardzo nieciekawym facetem, niezłą opinię wystawiasz Kierownictwu Sigu.
    Aro

14.03.2019 15:16

Czy mógłby ktoś napisać coś więcej o pracy w biurze? Chodzi mi konkretnie o oddział w Krakowie.
    Pankracy

04.08.2019 08:45

"tutaj każdy na każdego patrzy wilkiem" - Bzdura. Wiele złego można o pewnych osobach z centrali powiedzieć, ale to te osoby są wyjątkami. A sigowi jeszcze daleko do typowego biurowcowego zagranicznego korpo (choć powoli zmierza w tę stronę).
    czerwony kapturek

29.08.2019 06:35

a kto to te wilki?
    Jurgen Sklp

28.05.2019 23:01

Witam, Ja niestety nie mogę polecić. Pracowałem jakiś czas temu we Wrocławiu, zaczynałem jeszcze na Międzyleskiej. Przeprowadzka na Bielany wykończyła ten oddział (moje zdanie). (usunięte przez administratora) z którym kombinują ile wlezie. Są równi i równiejsi, nieroby siadające na wózek na cały dzień i reszta ... mrówek która musi obsłużyć klientów, na śniadanie czasu nie ma :( . (usunięte przez administratora) Jak ktoś szuka prawdziwej pracy i dobrej atmosfery to proponuję omijać SIG. na Bielanach wiele firm i z pewnością można pracować w przyjaźniejszym środowisku. Plusy to wypłata na czas (chociaż niska) + dodatki + sprzęt + ciuchy.

30.05.2019 07:50

Bardzo podobny schemat jest w oddziale w Markach, tam też są równi i równiejsi i Ci którzy maja przerwę śniadaniową i Ci którzy nie mają.

23.07.2019 11:21

Jeśli chodzi o sprawy pozytywne to bardzo ciężko znaleźć i tak naprawdę chyba nic nie jest pozytywnego, jedynie pensja na czas. Jeśli chodzi o zmiany , poprawy to trzeba się przyjrzeć kierownictwu a bliżej KSW. Wdaje mi się, że tutaj tkwi problem.

09.01.2019 14:10

Firma stabilna Pensje ok Regionalny slask dno dna
    Paweł

23.07.2018 10:08

Jaką macie atmosferę? Jaka umowę dostaje się na początek?
    SigowaKoleżanka

10.08.2018 13:24

Atmosfera to kwestia względna, firma ma ponad 50 oddziałów w Polsce i nie da się jednym słowem określić atmosfery na całą firmę. Sprawę trzeba rozpatrywać oddziałami. Ja jako wieloletni pracownik w małej firmie przechodząc do tak dużej instytucji jaką jest SIG mogę powiedzieć, że początki były ciężki, ale z czasem dostrzegam sens i logikę całego działania i chyba śmiało mogę powiedzieć, że przy tak rozrośniętej jednostce inna organizacja pracy (czyt. jak w małej firmie) nie dałaby rady stworzyć takiego tworu. W firmie wszystko funkcjonuje, wypłaty są regularnie i na czas, płaca adekwatna do własnych wyników (mowa o handlowcach) i do tego duża swoboda działania. Nie każdy się odnajdzie w takiej pracy, niektórzy muszą czuć bat nad sobą by sprawnie funkcjonować, ale dla dobrego handlowca warunki są idealne! Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę.

04.01.2019 12:24

Nie polecam. , Przyspieszanie pracy, nieodpowiednie zarządzanie zespołem. Wrzaski na porządku dziennym - gdzie kierowniczce działu takie zachowanie na prawdę nie przystoi. Szczucie na siebie pracowników, brak konsekwencji w działaniu i notoryczne kablowanie to filary podwarszawskiego oddziału. Niestety, poza znajomością asortymentu i nowymi kontaktami - nic człowiek więcej nie wyniesie.
    nick

06.12.2018 21:07

praca jak praca zalezy od oddzialu. napewni nie będziesz narzekał na regularnie wypłat ale będziesz się starać mieć nadgodziny bo to największy sposób na dodatkową kasę. Kraków - slask dyrek regionalny ?, co tu mówić idzie dobrze poglaska idzie źle to przynajmniej to nie ma nie pomoże tylko czeka aż sama podjedziesz zawsze w tym pomoga. kasa sam wynegocjuj ile możesz. rzucasz 3, 4, 5.tys pamiętam brutto lubią mowic. auta są dla handlowców - dostawcze i idę też choć flota stara to chłopaki dają radę przynajmniej zawsze naprawianie jest auto. sukces goni sukces plan goni plan. A nowy rok nowe plany już teraz nikt nie mówi ile będzie na nowy rok nie pyta się tylko przyjmujesz albo dziekuje ale to norma. nie warto się starać za dużo bo zaraz zamiast dac tobie szanse to w nowym roku Cię tak załatwia że ty oddasz z nawiązką. ale wszystko wychodzi w praniu śląskie z dyrektorem regionalnym ..... co tu pisać bierzemy się do pracy
    miodek

20.12.2018 19:56

skończyłeś jakąś szkołę pajacu?

27.12.2018 14:18

Dlaczego obrażasz ludzi? To nie wpływa dobrze na wizerunek firmy.
    Dawid

12.08.2018 19:41

Ten wątek dotyczy oddziału w Krakowie. Może jednak napiszecie jak sie tu pracuje?

04.10.2018 19:46

Po co mam marnować czas w firmie która nie jest w stanie płacić za umiejętności których oczekuje? Jak wam pasuje zasiłek zamiast wypłaty to zapitalaj dalej i płacz że nie masz na wdkacje
    kiwak

06.10.2018 09:03

to znaczy ile dają, napisz konkretnie . Jaka kasa że aż z krzesła mało nie spadłeś ???
    credo

10.05.2018 22:11

Nie byłam nigdy na rozmowie w czasie której miałam wrażenie, że zostałam zaproszona dla żartu bo pani kierownik chciała zobaczyć co to za dziwne stworzenie wysłało CV. Praca w sekretariacie, rozmowa trwała prawie 2 h, miałam wrażenie, że zadano mi każde typowo rekrutacyjne pytanie łącznie z pytaniami prywatnymi, rekrutacja jak do NASA. Teksty typu " no proszę nam coś więcej opowiedzieć o doświadczeniu, w CV przecież prawie nic pani nie ma ", albo "zaprosiliśmy panią bo pani ma takie kontrowersyjne CV". Wszystko to wyglądało w ten sposób jakby każda taka rozmowa była dla pani kierownik sposobem na oderwanie się od pracy, rozrywką, ucieczką od obowiązków. Żenada w ładnym, drogim opakowaniu... brak informacji zwrotnej, mimo zapewnienia.
    Paulin

20.05.2018 16:16

Recenzja kierowniczki w punkt
    na szczęście niezatrudniona

01.10.2018 07:32

ja miałam bardzo podobnie niestety... osobliwa rozmowa i całe spotkanie przed komisja w 3 osobowym składzie, potem doszła czwarta osoba (niby bezpośredni przełożony), który już na wstępie dostał od pani wizytówkę , na której na odwrocie było COŚ napisane, nie wiem co, ale nie zadał mi żadnego pytania, siedział sobie spokojnie do końca tego dziwnego spektaklu. pytania podczas rozmowy mało merytoryczne, chyba to dla nich rozrywka. Bardzo nieprofesjonalna rozmowa, stracony mój czas. Oczywiście rozmowa zakończona typowym ,,skontaktujemy się w kazdym przypadku'' i jak się można domyśleć nic takiego się nie wydarzyło.....
    Zainteresowana

11.07.2018 13:31

Czy firma potrzebuje aktualnie ludzi?
    login

20.07.2018 12:14

Pewnie że potrzebuje, możesz sprawić na https://www.sig.pl/kariera/oferty-pracy
    ralfi

08.07.2018 19:49

Czytam kolejne opinie dotyczące różnych pracodawców i... Jestem w szoku, że mają pracowników, bo każda firma jest do (usunięte przez administratora) Niskie zarobki w handlu? Nowe pokolenie pracowników zainteresowane tylko FB , grami i imprezami, mieszkające z rodzicami do 30 roku życia przyjmie pracę za 2000 netto, bo jeść dostaną w domu, a fama głosi, że to prosta praca, nic bardziej mylnego. Po co to obrzygiwanie konkurencji? Wszędzie jest tak samo. Masz umiejętności, masz kasę, nie masz ich, wszyscy winni. Pracowałem i w Wodanie, i w Raab Karcherze, i w 3W. Sam odchodziłem z nich, natomiast tylko dobrą opinię mogę na temat tych firm (ludzie są różni, mówię o firmach) przedstawić. No i na koniec: osoby niepiśmienne lub z tzw dysleksją i dysortografią (nie czytający kompletnie, bo w takim wypadku wzrok "mówi", jak zapisać słowo) na pewno w handlu nie mają czego szukać. Zmieniłem branżę, nic mnie nie nie łączy z budowlanką, a handlowcem jestem od 18 lat.

13.05.2018 11:49

@credo, a na jakie stanowisko aplikowałaś? Czy na rozmowie miałaś do wykonania jakieś zadanie rekrutacyjne? @sig-owiec, jestem moderatorem forum GoWork.pl, a moją rolą jest zachęcanie do dyskusji i dopytywanie o szczegóły związane z firmą, tak, aby osoby zainteresowane pracą w danym miejscu miały pełniejszy obraz sytuacji. Zapewniam Cię, że jeśli jakieś komentarze zostały usunięte przez administratora forum to tylko dlatego, że były niezgodne z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ), którego każda osoba publikująca wypowiedź na forum zobowiązuje się przestrzegać.
    Klara

11.06.2018 17:46

Czy rozmowa była też po angielsku?
    credo

15.06.2018 16:26

Tak, miałam opowiedzieć o swoim doświadczeniu i wykształceniu po angielsku.

13.06.2018 11:46

Podpowiedzcie jak się pracuje? Warto aplikować?
    Freaken

13.06.2018 22:39

Zależy w którym oddziale

25.05.2018 20:32

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?
    login

28.05.2018 14:53

Trochę ma! https://www.sig.pl/kariera/oferty-pracy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SIG?

Kontakt - SIG Sp. z o.o.

Kamieńskiego 51 30-644 Kraków

Branża główna: Motocykle i jednoślady

Waldemar

25.05.2018 16:20

SIG to super firma. Każdy chciałby tu pracować. Pieniądze na czas i dają jeść zimą. Samochody odpalają i są naprawiane jak się zepsują. Kto pisze inaczej to pewnie jest z konkurencji z tego WC lub z Blacharskiego albo z tego niemieckiego. Wielu ludzi już tam poszło i wróciło.
    Gonzo

30.03.2018 16:28

Jako klient lubię kupować w Sig ponieważ jest wszystko co potrzeba w przeciwieństwie do 3W. U tamtych to nic na stanie nie ma tylko wszystko pod zamówienie.
    Gizmo

04.05.2018 17:12

Gonzo i tak Cię kochamy. My to robimy szczerze - koledzy z 3W
    SIG????

29.03.2018 22:23

Witam Ja pracuje 10 Lat w SiG Śląsk i jestem zadowolony z pracy od momentu likwidacji LOTU RUDA ŚLĄSKA. Pozdrawiam Fałszywych ludzi 3W..???? z Katowic i Rudy Ś.
    Piotr

08.04.2018 09:28

Dlatego pod koniec roku mają się sprzedać, bo to kolejny rok z rentowności ą poniżej 3%.
    Tonight

01.05.2018 19:35

Stary przejrzyj dostępne dane a otworzysz oczy -- szeroko zamknięte przez SIG
    Hanna

25.04.2018 18:58

@sig-owiec na forum goworka funkcjonują moderatorzy, którzy pomagają w prowadzeniu dyskusji. Ich celem jest pomoc w pozyskiwaniu odnajdywaniu niezbędnych informacji o każdym pracodawcy. Takich informacji może potrzebować każdy, bo każdy może kiedyś znaleźć się w sytuacji poszukiwania nowej pracy. Natomiast nie każda opinia, która zawiera merytoryczne pytanie zostaje napisana przez moderatora forum. Warto jest więc na nie szczerze odpowiadać, aby pomóc innym użytkownikom portalu.

04.04.2018 13:49

Czy tu są opinie o SIG sp. z o.o. bo strasznie tu dużo wpisów o 3W niewidzieć czemu?
    sig-owiec

05.04.2018 14:34

zastanawiam się kim jesteś,bo na pewno nie pracownikiem Sigu. może dlatego nie widzisz "powiązań" z 3W. poza tym przeglądając twoje wpisy robi się tak jakoś podejrzliwie....
    Robert

06.02.2018 15:47

Coraz gorzej w Firnie. Nepotyzm, kombinatorstwo i układy. Atmosfera robi się coraz bardziej gęsta. To wcześniej czy później runie z wielkim hukiem.
    Piotr

10.03.2018 18:23

Nie runie. Kapitał zachodni pomoże. Prędzej konkurencja polska w postaci 3w czy Bechcicki pęknie.
    Mariusz

27.03.2018 23:48

Tak pomoże jak Rabowi pomógł

15.03.2018 22:41

@zainteresowany, słuszny postulat :) Wszelkie opinie, jeśli są kulturalne i merytoryczne, są mile widziane w tym miejscu. @Robert, oskarżenie o nepotyzm jest dość poważne. Dlaczego uważasz, że ma to miejsce w Sig Sp. z o.o.? Czy planujesz odejść z firmy? @łuki, zdecydowałeś się aplikować na stanowisko kierowcy? Jeśli tak, to jak oceniasz przebieg procesu rekrutacyjnego?
    zainteresowany

20.03.2018 15:00

nie ma znaczenia skąd jest.zadała pytania -powinno się opowiedzieć.
    sig-owiec

21.03.2018 21:12

i tu się mylisz. bo jak jest z centrali to zwykły "kret". dziwne,że co jakiś czas niektóre posty są kasowane. przypadek ? a Ciebie nie interesuje jak "przebiegał proces rekrutacyjny"?
    łuki

24.01.2018 14:04

Powiedzcie coś o pracy jako kierowca w tej firmie C HDS 8 godz jak nadgodziny to zapłacą i na okres próbny 3tys brutto. Chciałem się dowiedzieć ile po tym okresie próbnym czy duzo więcej, doradźcie za nim pójdę na rozmowę i coś podpiszę. z góry dzięki
    PapierzanyLolo

26.01.2018 20:36

I płacenia za wszystko można zrobić problem Na to nawet papieRZ nie da rady
    magbb

31.01.2018 18:52

Podwyżek niema dla fizycznych tyle co zaproponują ci to na wet 15 latach będziesz zarabiał tyle samo
    Polak

19.01.2018 13:10

W Dzierżoniowie w firmie SIG dzieją się nie samowite rzeczy,,,,słyszałem że tam jest Kogucik o imieniu Robert. Tylko tak go można nazwać. Jest chamem i prostakiem. Nie umie rozmawiać z klientami. a też brzydko się odnosi do pracowników. Masakra!!!!

08.12.2017 20:39

Przyklad kolejnego sukcesu w grupie SIG. Sitaco ( spółka z ograniczoną odpowiedzialnością) w efektowny sposób przejmuje inną handlową spółkę, rezygnując tym samym z wieloletniej działalności produkcyjnej. Wielkie Brawa !!! Efekt uboczny = ponad 50 osób "do piachu". Gratulujemy zarządowi, który zawsze spada na cztery łapy.

23.12.2017 21:21

"Cudem Ocalony" z pogromu, "najlepszy" pracownik Sitaco (XX), niechaj również czuje nad sobą katowski topór. Przecież ten dziwny twór (rodzaj platformy dla Sig), niechciany już przecież wcześniej, nie ma racji bytu na obecnej lokalizacji. Ta proteza szybko zostanie odrzucona i Sitaco zniknie z powierzchni ziemi. Jak wówczas poczuje się obecny egzekutor, który tak pieczołowicie wypełnia wolę zarządu ???? Można domyślać się, że dostanie jakąś posadkę w strukturach korporacyjnych.

03.01.2018 01:58

To nie pierwszy taki numer przed świętami ( Wodan B-B i kilka innych) - ktoś nie lubi choinki, czy porządki świąteczne?
    Zainteresowany

20.12.2017 18:22

Czy prawdę piszecie o sprzedaży firmy?

21.12.2017 16:13

ogólnie plota chodzi od czterech lat o sprzedaży
    lolo

20.12.2017 21:31

sprzedać w (usunięte przez administratora) ten b....el. Uczciwi pracownicy znajdą pracę a kombinatorzy niech się martwią

21.12.2017 16:12

Uczciwi znajda nie znaczy że lepszą pracę , a Kombinatorzy w kaźdej innej będą kombinować....ale "nowyprezesuniuniderland" zrobi porządek poszkocku...
    Rozbawiony

14.12.2017 18:33

Chodzą pogłoski że SIG ma być sprzedany. Dlatego te zwolnienia i zamykanie oddziałów. Podobno w centrali też trzęsą gaciami.
    anonymous

15.12.2017 22:07

Wpisz swoją odpowiedź
    Wow

14.12.2017 18:40

Sprzedany???? To pewne? Mamy szukać pracy?
    Lolek

07.12.2017 09:27

Brawo dla zarządu za podjęcie decyzji o zamknięciu oddziału Piaseczno. Konkurencja juz zaciera ręce na przejęcie składu.
    Niezadowolony

12.11.2017 23:05

Ta strona jest mało wiarygodna. Wszystkie negatywne wpisy zniknęły chociaż były zgodne z regulaminem, zostały tylko te które nic nie wnoszą. Po co takie forum skoro prawda znika ?!
    Rozbawiony

05.11.2017 22:33

Patrzę na go worka i odmłodniałem o półtorej miesiąca Poza tym nic się nie zmieniło
    bsk

14.09.2017 08:18

Witam! Pojawiło się ogłoszenie do wrocławskiego oddziału SIG na stanowisko Specjalisty ds zamówień, na które mam zamiar aplikować. Czy osoby z Wrocławia mogą coś napisać na temat tego stanowiska oraz atmosfery racy w dziale zamówień?
    Jola

08.09.2017 21:25

dostałam ofertę pracy w centrali w krakowie w dziale archiwizacji. Jak się pracuje, fajna atmosfera? jest mozliwość pracy na stałe albo na jakiś awans ?
    archiwistka

12.09.2017 21:19

Ciężka praca, w normalnych godzinach, dobra atmosfera, jest opcja pracy na stałe, jest opcja awansu. Jest też opcja zdobycia doświadczenia i znalezienia dobrej pracy w innych firmach.
    lolo

13.09.2017 18:20

ciężka praca w centrali ha ha wolne żarty. Zapraszam na oddziały
    ???

30.08.2017 14:16

A może by tak zorganizować szkolenie o tym czym jest mobing i jak na niego reagować?
    wiedzący

30.08.2017 23:25

Kiedy czytam takie wpisy, to tylko płaczem. Firmowe regulacje doskonale precyzują jak reagować. I dokładnie takie reakcje są podejmowane. Tyle, że to co wyprawia się na tym forum, to mobbing w czystej postaci. Warto mieć to na uwadze.
    Wszystko@wiedzący

01.09.2017 22:06

Wiedzący @Paulina to moderator serwisu jest tu po to aby podkręcać każde konto, na którym się nic nie dzieje Ale Ty pewno nie masz takiej procedury tylko piszesz "Rozmawia się poważnymi ludźmi, w poważny sposób, niekoniecznie przez taki hyde park" , "Kiedy czytam takie wpisy, to tylko płaczem." i sam dajesz się wkręcać w te bezsensowne dyskusje. Weź się Synu za te swoje procedury i w.pie.prz te co są "niezbędne" do uprzykrzania ludziom życia a zobaczysz jaki świat jest piękny a ludzie robią się życzliwi

Zostaw merytoryczną opinię o SIG Sp. z o.o.