Ta firma ma dłuższą historię, niż ktokolwiek z Was mysli
Juz raz zbankrutowała (wszystko było zaplanpowane) zwinęła żagle, a setki pracowników odzyskiwało pieniądze oraz tzw feriepenge (wakacyjne) poprzez ministerstwo w Kopenhadze. Wcześniej nazywali się Job Serwer. Potem Job Supply, a nie wiedzieć czemu firma- matka w Odense nazywa się Blue collar (niebieski kołnież) co w Danii oznacza konkretna grupę pracowniczą a konkretnie prostych roboli. W Polsce mówią , ze jesteś robol, w Danii- blue collar
A poniżej poczytajcie reszte co pisze się na duńskich portalach :
jobsupply prosze o opinie
« dnia: 18 Wrz 2007, 20:51:56 »
witam wszystkich mam propozycje pracy od firmy jobsupply czy ktos juz zetknał sie z ta firma? jakie sa na jej temat opinie?
Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Wrz 2007, 21:10:24 »
Z tego co sie orientuje to wczesniej ta sama firma dzialala pod nazwa Job Server i nie miala dobrej opinii. Glownie z powodu wysokich oplat administracyjnych i mieszkaniowych, nieuzasadnionych potracanych kosztow etc. Generalnie ludzie do dzis maja problemy z odzyskaniem nadplaconego podatku i kasy. Tu jest glowny watek o tej firmie:
Osobiscie odradzam.
Offline yankiel
Początkujący
-Dane: 0
-Otrzymane: 0
Wiadomości: 10
Reputacja: +1/-1
Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź dnia: 01 Mar 2008, 17:43:33 »
Słuchaj mój mąż włąsnie wyjechał za ich pośrednictwem-jest juz tydzień w Danii-i NADAL NIE PRACUJE-WOGÓLE PRACY NIE ZAŁATWILIJAK SIE OKAZAŁAO.............MĄŻ SZUKA NA WŁASNĄ RĘKE---TO DZIADOSTWO (..............).Obecnie nie ma po co tam jechać.
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 01 Mar 2008, 18:38:11 wysłana przez Juta »
Offline Manior
Doświadczony
-Dane: 1
-Otrzymane: 17
Wiadomości: 949
Reputacja: +16/-6
Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Mar 2008, 21:46:13 »
Wpisz do wyszukiwarki nazwę Jobserver, pod którą Jobsupply działał zanim nie narobili długów i nie zwinęli żagli,
pozostawiając rozbitków na pełnym morzu bez szalupy i zapasów żywności.
Albo poczytaj tu:
Pozdrawiam i moim skromnym zdaniem trzymaj się z daleka od tej firmy.
job
Gość
Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Mar 2008, 22:02:31 »
jezeli nie pracowaliscie przez jobsupply nie nie piscie .i porownanie jobserver do jobsupply male przegiecie poniewaz 1 firma zazadzal holender a teraz jest to firma 100%dunska i placa normalnie .
nie osadzaj po opiniach innych skoro sam tego nie doznales.
jezeli masz propozycje to smialo
Offline willy
Reputacja: +23/-20
JMP $E477
Status GG
Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź #5 dnia: 01 Mar 2008, 22:18:30 »
Szanowny Panie job.
Bardzo łatwo jest zepsuć sobie reputację. Niestety aby ją odbudować trzeba duuużo czasu. Smród jaki pozostawiła firma Jobserver i współpracująca z nią firma Todex na długo pozostanie i tylko opinie zadowolonych pracowników mogą to zmienić.
Tak długo jak się takie nie pojawią ...
Zapisane
"Broń jest narzędziem strachu.
Nie przystoi Mędrcowi."
Offline Manior
Doświadczony
-Dane: 1
-Otrzymane: 17
Wiadomości: 949
Reputacja: +16/-6
Odp: jobsupply prosze o opinie
« Odpowiedź #6 dnia: 01 Mar 2008, 22:27:18 »
Najłatwiej robić krzyk pod anonimowym jobem !!!
Holender się wykruszył a reszta pozostała. Czyż nie ?
To tylko Holender był za te machlojki odpowiedzialny? Inni mają czyste sumienie?
Byli wykorzystywani, ale już są święci ? A gdzie się podziała forsa ? Kto ją dzielił ? Holender zabrał wszystko? W walizce ?
Jobie, przeczytaj sobie post powyżej od yankiel !!
Jeżeli ktoś tłumaczy - nie wsadzaj ręki do ogniska bo się poparzysz to Ty wsadzisz bo chcesz być pewny,
i mieć prawo napisać - No tak ja też się poparzyłem ?!?!
Jeżeli firma byłaby uczciwa, komu by zależało, żeby psuć opinie takiej firmy?
poloniainfo.dk
« Odpowiedź #6 dnia: 01 Mar