JobSupply Polska Sp. z o.o.

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 92 ocen.

Opinie o JobSupply Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JobSupply Polska Sp. z o.o.

JOP

Tylko nie do DS HOBRO Zakład karny przy tej firmie to jest nic. Chcesz wrócić w trumnie to wyjedź do DS HOBRO.

Hanys

Do Wycykanego. Masz 100 %racji jak będziesz potrzebował światka to się odezwij z chęcią pogrążę ten kołchoz byłem latem dwa dni masakra mogę mieć czterech świadków jestem ze Śląska

WYCYKANY

Witam ostrzegam przed firmą DS w Hobro. . Po tygodniu pracy zrezygnowałem mobing. rasizm stosowany przez Mchaela na 2 zmianie jest nie do wytrzymania no stop mało nawet za potrzebą fizjologiczną nie możesz wyjść do toalety w czasie pracy. Notorycznie łamane przepisy BHP Pouszkadzane elektromagnesy które puszczają podczas podnoszenia wciągarki i niektóre łańcuchy bez odpowiedniej legalizacji . Nikt nie mówił o spawaniu proszkowym przed wyjazdem a tam masz spawać i nie dyskutować a wiadomo jakie to szkodliwe. Przerwy są nie płatne. . Na szczęście zabezpieczyłem się materiałami i nie puszczę tego tak poniewaź czuję się oszukany i wykożystany . Piszę to aby ostrzec inne osoby przed zmarnowane sobie życia zwalniając się w Polsce z pracy żeby sobie polepszyć a żeczywistość jest całkiem inna nie dajcie się wyrobić pośrednikom ze Szczecina

Wiem jak jest

Ta firma jobsupply werbuje w kraju a pracujesz dla bluecollar w Danii, czyli robisz przez dwóch pośredników w firmie docelowej, która znajduje się w HOBRO i nazywa się DS Stålkonstruktion A/S. Jeśli chcesz wiedzieć jak tam jest to poczytaj sobie opinie o Bluecollar bo w Danii dla nich robisz i od nich masz koordynatora, jobsupply to tylko naganiacz ludzi z Polski. Robiłem w Hobro praca ujdzie stać w miejscu nie można aleee pracujesz za granicą to licz się z tym, że donoszenie jest tam normalnością jak to powiedział śp. marsz. Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k..." a zagranicą trzeba liczyć razy 2, zwłaszcza w DS!

Beniek

I jak .. pojechales? Ja czekam na miejsce bo teraz podobno już nie przyjmują a słyszałem od znajomka, który tam kiedyś robil ze jak się raz dostaniesz to można pracować latami. Ja szukam już czegos na dluzej..

Karollll

Wybieram się w kolejnym tygodniu 1 raz do Hobro - spawacz. Jedzie ktos tez? Byłoby raźniej. w razie co kontakt 500020467.

Młody

A ja tam sobie chwalę. Pracowałem kiedyś przez rok czasu potem wróciłem do kraju bo żona płakała.. a po kolejnym roku sama stwierdziła, że jednak pensja z Danii robi różnice... No i teraz znowu od 3 miesięcy tu pracuję. Fakt – nie postoisz sobie , ale jak pracujesz to wszystko jest ok. Pewna praca a agencja wszystko ogarnia.

Spawacz mag 135

Dostałem ofertę do Hobro jako ślusarz spawacz ktoś co wie na temat

Karol
@Spawacz mag 135 02.11.2017 03:30
Dostałem ofertę do Hobro jako ślusarz spawacz ktoś co wie na temat

I jak zdecydowałeś się ?

Maniek

Widocznie dobrze ludzie zarabiają i nie chce im się pisać na tym wątku. Ja słyszałem o agencji sporo dobrego i też chciałbym wyjechać. Myślałem, że tu coś poczytam.

szczepan

Byłęm jako spawacz w Hobro i szczerze z ręką na sercu piszę !!! Pracowałem w różnych krajach , ale Hobro to po prastu tragedia , obóz pracy w wykonaniu Rafałka oraz Wojtka , a tego ostatniego zapamiętam do końca życia !!!!! Oj spotkam Cię kiedyś , świat jest mały !!!

Rdn

Witam, Czy może ktoś mi napisać czy warto jechac przez tą firmę na stanowisko Spawacz 135/138 Miejsce pracy: Skærbæk? Jakie są warunki pracy oraz warunki mieszkaniowe?

Stan.
@Rdn 24.09.2017 11:52
Witam, Czy może ktoś mi napisać czy warto jechac przez tą firmę na stanowisko Spawacz 135/138 Miejsce pracy: Skærbæk? Jakie s...

Witam czy ktoś pracuje jako spawacz w miejscowości Skaerbaek ??? Bo ja również dostałem propozycję pracy ale się waham.Czy to aby wiarygodną firma.

Baśka

@Bartek Uważam, że jeśli masz dowody na to co piszesz to powinieneś zgłosić to we właściwym miejscu a nie na forum?

Bartek

Oszuści i krentacze , uwaźajcie na pracę w rybach bo ostro niepłacą ,nieodbierają telefonów ,ja się przejechałem i przestrzegam innych aby 1000 się zastanowiło czy dla nich pracować .ODRADZAM TO ZLODZIEJE , ta firma jusz ponad 5 razy zmieniała nazwę to starzy wyjadacze i wiedzą jak legalnie wysyłać Polaka .

Marcin
@Bartek 13.09.2017 17:55
Oszuści i krentacze , uwaźajcie na pracę w rybach bo ostro niepłacą ,nieodbierają telefonów ,ja się przejechałem i przestrze...

Napiszesz coś więcej proszę.:) zastanawiam się czy pojechać.

Waldi
@Marcin 20.09.2017 09:03
Napiszesz coś więcej proszę.:) zastanawiam się czy pojechać.

Ja też mama zamiar jechać napiszcie dziś więcej.

Tymon

Nikt was nie wysyła na siłę do pracy za granicę. W Polsce jest bardzo dużo miejsc pracy. Poco robić takie wrażenie jakby tam się krzywda działa. Praca za granicą to nie zabawa w przedszkolu, tam trzeba ostro pracować. Szanują ludzi, którzy na to zasługują, czyżbyś miał problem?

Marek

Rodacy jesteśmy robolami europy a każdy pluje nam w twarz i nie szanuję.... za granicą

Baśka

Czy JobSupply Polska ma tak mało aktualnych ofert pracy?

Malarz 82

Nie polecam pracy jako malarz przemysłowy w hobro- obóz pracy!!! Zarobki obiecują rzędu 12-13tyś na miesiąc jak Ci wyjdzie 7-8tyś to max. Oczywiście musisz jeszcze opłacić mieszkanie i się wyzywic więc z tego trzeba odjąć jeszcze ok 2 tysiące więc tyle samo teraz już można zarobić w Polsce...Nie polecam

Baśka

JobSupply ma bogatą listę ofert pracy, to cieszy bo przynajmniej jest z czego wybierać i dostosować do siebie.

Baśka

@Bibelot Ja myślę, że nie czytasz dokumentów w trakcie podpisywania i masz problemy. Każdy musi pilnować swojego.

Bibelot

Naciągacze pięknie mówią przed podpisaniem umowy, później tylko same straty menagerowie beznadzieja Szefowa stara wyjadaczka wie jak wyciągnąć ostatnie ore - naprawdę nie polecam

Igor

JobSupply Polska ma ofertę pracy dla malarza budowlanego w Danii. Może ktoś słyszał coś na ten temat? Jakie pieniądze się tam zarabia? Jak przedstawia się sytuacja z mieszkaniem, jak z opłata za jego wynajem? Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej zanim zgłoszę się.

Kathana?

Czy ktoś dostał ofertę pracy w Hobro?

Leszek

Czy mógłby ktoś podzielić się informacjami jak pracuje się i mieszka w Danii? Mam chęć na pracę przy panelach słonecznych i chciałbym dowiedzieć się coś więcej od pracujących. Na jaki okres jest podpisywana umowa?

Baśka

Widzę, że JobSupply Polska ma fajną pracę przy zieleni.

Mig-mag

Uważajcie spawacze na oferty z Hobro zresztą nie tylko tam , kroja cię na każdym kroku jakieś kaucje pobieraja za mieszkanie kroja jak w dobrym hotelu

Julita

@Łysy Myślę, że najlepiej jak napiszesz e-maila na adres:info@jobsupply.pl Informacja na piśmie jest dokumentem uwiarygadniającym uzgodnienia między stronami.

edi

byll ktos w habro jako spawacz????

Łysy
@edi 28.02.2017 15:06
byll ktos w habro jako spawacz????

hej. Rowniez dostalem oferte jako spawacz do habro. Masz jakies wiadomosci odnosnie tego kontraktu?jak tam jest?czy tylko tak ladnie pisza i mowia?

Spawacz
@Łysy 02.03.2017 00:31
hej. Rowniez dostalem oferte jako spawacz do habro. Masz jakies wiadomosci odnosnie tego kontraktu?jak tam jest?czy tylko tak l...

Ja tez dostałem ofertę jako spawacz do Hobro i zastanawiam sie po tych wpisać czy jechać?

darek -1

czy ktoś może był już z ta firma w Kopenhadze szukam opinii na temat Pracownik fizyczny (montaż koryt kablowych)-Dania Monter konstrukcji stalowych (budowlanych)???

Bronio

Super firma , spokojnie można wyjeżdżać oni wszystkiego dopilnują. Już długo korzystam z ich pośrednictwa.

jaca

Chciałem zapytać czy ktos wybiera się do Dani jako laminiarz przy produkcji lopat do turbin wiatrowych w Rudkobing?czy może ktos tam juz jest?jaka praca i warunki pozdrawiam Jacek

Malarz

Widziałem ofertę pracy dla malarza i mam pytanie czy tam się da dobrze zarobić? Na jak długo są te kontrakty podpisywane? Czy są w trakcie zjazdy do domu to dla mnie istotne? Jak przedstawia się sprawa zakwaterowania tam na miejscu? Czy trudno jest o wyjazd?

krystian 43

czy ktoś może był już z ta firma w Kopenhadze szukam opinii na temat Pracownik fizyczny (montaż koryt kablowych)-Dania Monter konstrukcji stalowych (budowlanych)

Baśka

Czy Job organizuje ponownie wyjazd do pracy w Danii dla kobiet? Grosze o informacje jeśli ktoś wie o takiej pracy. Słyszałam, że ludzie byli zadowoleni.

Piotr1234

Witam czy ktoś był z tej firmy jako pracownik ziemny kladzenie kabli i praca na mini koparce ? W Danii.

baartko
@Piotr1234 22.01.2017 09:54
Witam czy ktoś był z tej firmy jako pracownik ziemny kladzenie kabli i praca na mini koparce ? W Danii....

nie wiem dopiero mam jechać prawdopodobnie na koparke na kładzenie kabli , jak już ktoś był może mi coś powiedzieć???????????????

Trew
@baartko 10.04.2017 19:34
nie wiem dopiero mam jechać prawdopodobnie na koparke na kładzenie kabli , jak już ktoś był może mi coś powiedzieć?????????????...

Daj se spokój

pppp

Witam mam pytanie o warunki pracy itd oferowane przez tą firmę na stanowisku murarz w Kopenhadze. może ktoś tam już pracuje na tym kontrakcie lub był w ostatnim czasie

abi\

ktoś już z tą firmą wyjeżdżał może do Outrup do Danii na pracownika w przetwórni rybnej? zastanawia mnie dlaczego jest to praca tylko dla kobiet, wie ktoś i powie? chciałabym uniknąć ewentualnych niespodzianek

jogo

Ja wyjechalam przez te firme 9 lat temu do Danii. Na produkcjie czekoladek na wyspe Fyn. Do dzis milo wspominam. Siedze juz w Danii 9 lat nauczylam sie jezyka i sobie radze. W wiekszosci przypadkow to chyba zalezy od czystego zarzadzenia losu gdzie traficie. Ja ogolnie nie narzekam. Przez 9 lat siedzenia w Danii spotkalam wielu Polakow roznego pokroju. Jedno powiem najwiecej narzekaja ci ktorzy nic nie robia, a strugaja tylko bohater.

Pati

Agencja niewarta zaufania! Osoby pracujące w biurze (Szczecin) są niekompetentne, a koordynatorzy w Danii mają gdzieś przyjeżdżających na obcą ziemię Polaków. Za pośrednictwem Jobsupply wyjechałam na produkcje, po przyjeździe, gdy zobaczyłam warunki zakwaterowania od razu wróciłam do Polski. Zakwaterowania tragiczne, było by to do zniesienia gdyby nie koszty -około 700 DKK tygodniowo! Wysyłają typową siłę roboczą, do bardzo cieżkiej pracy za grosze. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że umowy które się podpisuje są tak naprawdę g*wno warte, bo w każdej chwili mogą ci powiedzieć pakuj się i wracaj. Nie polecam, jeżeli pierwszy raz jedziesz za granice do pracy, to zdecydowanie nie przez tą agencje.

JobSupply Polska Sp. z o.o.
@Pati 12.09.2016 19:45
Agencja niewarta zaufania! Osoby pracujące w biurze (Szczecin) są niekompetentne, a koordynatorzy w Danii mają gdzieś przyjeżd...

Szanowna Pani, chcielibysmy odniesc sie do stawianych przez Pania zarzutow: 1. Jesli zakwaterowanie nie spelnilo Pani oczekiwan, nalezalo nas o tym poinformowac. Przed wyjazdem otrzymala Pani szereg informacji dotyczacych warunkow mieszkania oraz niezbedne dane teleadresowe w przypadku jakichkolwiek problemow (numer alarmowy oraz kontakt do naszych koordynatorow). Otrzymala Pani rowniez informacje, ze zakwaterowanie jest tymczasowe i zostanie znalezione nowe, bardziej korzystne oraz zlokalizowane blizej zakladu pracy (po okresie okolo tygodnia), poniewaz obecnie trwa sezon w Danii, zwlaszcza w takich miejscowosciach jak Esbjerg czy Outrup i Pani na te warunki przystala. 2. Pisze Pani o ''ciezkiej pracy za grosze'', ale w zdaniu poprzedzajacym to stwierdzenie informuje Pani, ze wrocila do Polski jak tylko zobaczyla warunki zakwaterowania, co pozwala stwierdzic, ze w ogole nie rozpoczela Pani pracy - skad wiec wnioski, ze praca jest ciezka i za grosze? Mamy sporo pracownic/pracownikow, ktore/rzy chetnie wracaja w kolejnym sezonie do pracy. Pragniemy rowniez nadmienic, ze jedyna osoba, ktora zjechala niemalze zaraz po dotarciu na zakwaterowanie byla Pani, ktora przyjechala do pracy sezonowej z maloletnim dzieckiem - przyzna Pani, ze zatajanie takich informacji czy tez zabieranie dziecka na zakwaterowanie udostepnione przez dunskiego pracodawce, gdzie przebywaja rowniez inni pracownicy fizyczni/sezonowi jest co najmniej niestosowne oraz nie w porzadku wobec wlasciciela mieszkania, ktory przekazuje klucze osobom wczesniej do tego upowaznionym. Regulamin mieszkaniowy rowniez jasno okresla warunki zamieszkania, czyli: na zakwaterowaniu moga jedynie przebywac pracownicy naszej firmy, w przypadku nie zastosowania sie do regulaminu mieszkaniowego, umowa najmu moze zostac wypowiedziana ze skutkiem natychmiastowym. Regulamin zostal przez Pania podpisany, a co za tym idzie jego warunki rowniez zaakceptowane. W przypadku innych kwestii, ktore Pania nurtuja zapraszamy do kontaktu bezposredniego. Pozdrawiamy, Zespol JobSupply Polska Sp. z o.o.

Jack

DS hobro Firma duńska warunki ukraińskie, cały sztab [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w, konfitur i temu podobnych szmaciarzy. Zapier... aż pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie ciekł a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci powie że jesteś mało wydajny. Nie polecam chyba że lubisz jak Cie gonią jak psa. Z tym napluciem rafalkowi w pysk to polecam zrobić tak następnym, ile ciśnienia przy tym schodzi :D Do zobaczenia na robocie :)

Brak słów.

Witam ! Wyjeżdżając do pracy od tej agencji , czytałem opinie.... ( i mówię zawsze były są i będą negatywne opinie)ale tym razem potwierdzam. Firma jest częścią Duńskiej agencji blue collar głównie wysyła ludzi do pracy w firmie Ds stal Hobro . rafałek brygadzista (z Częstochowy) który nie potrafi spojrzeć w oczy nikomu!! Zakłamany fagas który pewnie by swoją żonę sprzedał za 5 koron , mało tego jego przy...dupas wojtek który nic nie robi aby sieje ferment. ( po prostu ludzie bez zasad honoru zakłamani itp.... (całkiem niedawno na odchodne ktoś im napluł w twarz) i każdy im powtarza , abyśmy się spotkali poza firmą. A i zapomniałem o wszech mistrzu - Majkel niemiec który , wita Cię słowami Arbeit macht frei (praca czyni Cię wolnym) Ale nie w tej firmie. O tym to szkoda gadać , bo przez myśli i klawiarurę nie przejdzie. ODRADZAM !!!!!!!!!! POLACY nie dajcie się ( Możemy być potęgą świata - TYLKO TRZYMAJMY RAZEM )

Pitek

Witam. W takim obozie koncentracyjnym jeszcze nigdy nie pracowalem, a wiele juz widzialem.. Führer – Mike, stary siwy zagrzybialy majster, ktory lata po hali (doslownie lata) brakuje mu bata w dloni. WIECZNIE MALO, I TEKSTY typu "zeby firma zarabiala musimy przyspieszyc" a jak niw jestes wydajnym pracownikiem to podziekujemy Panu. Rafal- kolejny przywódc , majster z czestochowy, nie ufac mu bo to szuja mówi jedno robi drugie. W duecie mike/Rafał są nie do pobicia. Mobing czuje sie od pierwszych dni w pracy. O jakim kolwiek sprzęcie zapomnij. Duzo by gadać dla mnie ta firma to nie porozumienie. A za ten Mobing w pracy kiedys komuś sie oberwie. stanowczo nie polecam, pozdrawiam :)

byly pracownik

wyjazd byl na gazety.o warunkach itp pisalem wyzej pare postow.teraz jeszcze opisze jak wyglada z wakacyjnymi pieniazkami.job supply umywa raczki zaslaniajac sie ze oni nas tylko wyslali do pracy a nie pracowlaismy dla nich,tylko ze umowa przedwstepna byla jednak podpisywana przed wyjazdem jeszcze z nimi w polsce. i o te pieniazki mam sie sam zatroszczyc.tylko jak to zrobic skoro Pm distribution nie chce ich wyplacic a bedac w polsce jestem na przegranej pozycji.blue collar oczywiscie ta sama gadka.i tak oto agencja dba o co kolwiek

bartek

byłem pare lat temu z tej firmy i lipa bo jak dotarliśmy na mejce w nocy miejscowość horbo to tam już czekali spakowani pracownicy 4 lub 5 i jak nam przedstawli warunki pracy to polechaliśmy rano do polski mieli szczęśće bo spotkaliśmy duńczyka ktury chciał wezwać skat i dać nam kwaterunek dopuki sprawa sie nie wyjaśni ale ja nie chciałem kłopotów i zjechałem ale jestem ciekaw czy coś sie zmieniło odp pozdro

Stefan

Ja przez Jobsupply byłem na kilku wyjazdach i ogólnie mam dobra opinię. Od początku dają jasne warunki (kwatera, dojazd, jedzenie na swój koszt), stawka jest znana, cały czas jest kontakt z biurem do wyjazdu. Co do samej pracy to pieniądze były zawsze wypłacane na czas, wakacyjne też dostałem w takim czasie jak mówili w biurze. Mieszkania na miejscu różne, zależy od miejsca. Raz tańsze raz droższe ale wyposażone w to co niezbędne. Ogólnie warunki podobne do innych firm wysyłajacych ludzi do Danii/Szwecji.

SpawaczMAG

Spawacz MAG - Hobro. Zmiana 1-wsza. 132 dkk/h. 1.Praca - praca sama w sobie bardzo ciężka, duże konstrukcje, stare maszyny, lagi zwykle 4. Mnie denerwowały te żurawie, ciężko chodziły. 2. Warunki pracy - bardzo dobre, trzy przerwy o łącznej długości 55 min wliczane w czas pracy. Śniadania i obiady (ponoć za opłatą). Od pon do środy od 7-15.30, w czwartki do 15.15, natomiast w piątki koniec pracy o 13. Moim subiektywnym zdaniem 50% załogi to Polacy. 3. Agencja - Kontakt dobry z koordynatorem. Wypłacają zaliczki oraz wypłacają wyrównanie po dostaniu nr karty podatkowej. Były drobne problemy z zakwaterowaniem następnym, ale dało się to jakoś rozwiązać. Zaskoczeniem jest załatwianie lokum za 500 dkk, ale widziały gały co brały. 4. Zakwaterowanie - w moim przypadku przez 2 tygodnie nie miałem co narzekać. Własny pokój. Łazienka i kuchnia na korytarzu. Cena 700 dkk. Brak pralki. Podsumowanie: gdyby nie taka ciężka robota, to dało by się zostać dłużej. Ja szanuje sobie zdrowie i nie chciałem w takich warunkach pracować, bo po robocie nie miałem na nic siły a pracuje już 8 lat jako spawacz. Firma ds stalkonstruktion w czasie większych zamówień potrzebuje większą ilość pracowników, ale tymczasowo. Takie są opinie starych pracowników tego zakładu. Tak więc co rok jakaś partia spawaczy, malarzy, itd musi zostać przyjęta i po kilku miesiącach zwolniona. Jeżeli ktoś ma pytania to proszę pytać.

byly pracownik

male sprostowanie do Twojego optymistycznego wpisu Tomku. owszem pralke czy lodowke mozna trafic z wystawki jak wszedzie ale trzeba miec auto zeby przetransportowac a przede wszystkim wiedziec gdzie sa miejscowki. lecz tak na prawde gdy Lars mowi ze zalatwi pralke po weekendzie a okazuje sie ze owszem po weekendzie ale poltora miesiaca pozniej to nie jest to w porzadku.gdyby powiedzial wprost ogarnijcie sobie sami wtedy inna sprawa.tak samo byly z netem... i nie oszukujmy sie pralka,lodowka,lozko i net to minimum egzystencji i nie powinni robic laski ze o to zadbaja na poczatku. Co do czytania warunkow pracy to w sumie zartownis z Ciebie na to wychodzi.bo dowiedziec sie co kolwiek od kogos z firmy graniczy z cudem.pelna olewka przez kazdego w kazdej sprawie.chyba ze jestes im po cos potrzebny to nagle sobie o tobie przypominaja. Nie wspomiajac o kontrakcie ktory poza wynagrodzeniem sie w sumie nie zgadza.a otrzymac go mozna z wielka laska doslownie,po okresie nie krotszym jak 3 miechy i to stawiajac ich pod sciana... jeszcze o czym nie bylo wspominanae a jest istotne samemu placi sie za paliwo,co w okresie poczatkowym na zaliczkach o ktore trzeba sie prosic i dostajesz zawsze z opoznieniem jest duzym problemem. nie mysl Tomku ze sie zale czy cos.ja sobie bez problemu ogarnalem sam papiery itp. bo czekajac na to poprzez PM czy BC to chyba rok by nie starczyl. zwyczajnie przedstawiam wszystko realistycznie zeby potencjalni wyjezdzajacy wiedzieli na co sie przyszykowac.

Tomek

Dystrybucja gazet. Jeżeli chodzi o warunki, to w sumie nie trafiłem tak źle. Były oczywiście problemy, o których wspominacie wyżej (zaliczki, przeprowadzki etc.) ALE jeżeli ktoś ma łeb na karku i trochę oleju w głowie, to jest w stanie zacząć działać samodzielnie, tyle powiem. Jeżeli chodzi o Feriepenge za rok 2015 dostępne będzie od 01 maja do 30 września - jeżeli nadal pracujesz, zwracasz się bezpośrednio do pracodawcy o wypłatę świadczenia wakacyjnego. Jeżeli nie pracujesz, kierujesz swoją prośbę do FerieKonto, oni Ci przelewają kasę na wskazane konto. Na pieniądze nikt nas nie wyrobił, zarabiamy tyle, ile było powiedziane. Jeżeli chodzi o internet - można przecież kupić sobie np. kartę Lebary za 100 kr albo podobne pieniądze z pakietem 15 GB i za pomocą tetheringu korzystać sobie, żaden problem. Pralkę można kupić za grosze, wystarczy tylko dobrze poszukać. My mieliśmy kilka okazji, by wziąć je za darmo, podobnie lodówki etc. Jeżeli czekacie na gotowe i nie wykazujecie żadnej inicjatywy własnej, to jasne jest, że nie dacie sobie rady, nikt za was nic nie zrobi, a tym bardziej biuro, które do pracy was ściągnęło - oni swoją robotę zakończyli. Musicie przede wszystkim czytać informacje dotyczące warunków pracy, realiów życia w Danii etc. Ja jestem tu pół roku i większość rzeczy od samego początku staram się robić samodzielnie. W razie, gdyby ktoś miał jakieś pytania - odezwijcie się, dam namiary i w miarę wolnego czasu pomogę, wyjaśnię...

Mirexx
@Tomek 11.02.2016 13:11
Dystrybucja gazet. Jeżeli chodzi o warunki, to w sumie nie trafiłem tak źle. Były oczywiście problemy, o których wspominacie...

Tomku czy mogę prosić o namiary do Ciebie.

byly pracownnik

gazety Dania. ogolnie jak sie dobrze trafi to jest spoko,ale to raczej malo realne.zakwaterowanie nie zadna melina a normalne mieszkanie ale puste.na pralke czekalismy 1.5 miesiaca na internet 2 lub lepiej.ogolnie po dunskiej stronie ciezko liczyc na jakas pomoc bo nie istnieje ten tzw koordynator.blue collar czyli pani Mila czy jak tam ona sie zwie umywa raczki,nic nie wie i nic nie jest w stanie pomoc jak co.przestrzegam przed Larsem bo to zwykla palka i rasista ale jak cos potrzebuje to milutki.w porzadku za to bardzo jest Lis.praca w nykobing tragedia jak i vordinborg to samo.tragedia pod wzgledem trasy bo ilosci nie sa jakies masakryczne.zreszta polacy tam jadacy zawsze dostaja najgorsze trasy wiec nie liczcie na hajlajf.firma w sumie wyplacalna ale o jakies papiery,kontrakt,zaliczki trzeba sie prosic tygodniami.ogolnie harmider tam panuje niewiedza i mnostwo pomylek a polakow maja za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zdarza sie wstajesz jedziesz na miejsce przyjecia gazet a tam zonk dzis masz wolne ale nikt o tym cie nie poinformowal,a jechales 30 km.albo pojedziesz czekasz 2 h w koncu masz dosc wracasz do chaty a o 8 rano ci dzwonia ze masz jechac rozwiesc swoj dysktrykt.szkoda ze nikt nie mogl poinformowac wczesniej o poslizgu paru godzin...taki sytuacji jest sporo.za chate sciagaja wiecej niz bylo w umowie przed wyjazdem i wiecej niz to co masz na kontrakcie.wszystkie papiery ktore sie wyplenia po stronie polskiej sa zbedne.na miejscu wszystko i tak sam musisz pozalatwiac bez zadnej pomocy ze strony PM dostribution APS czy koordynatora bo tego zwyczajnie nie ma.do tego czasem poslizgi z wyplata sie zdarzaly.ogolnie nawet kontaktujac sie w jakiejs sprawie z kopenhaga bo tam jest siedziba to pelna olweka z ich strony ,na maila w ogole nie odpowiadaja.podsumowujac job supply jest okej nie mam do nich zastrzezen lecz uciazliwy jest brak koordynatora po tamtej stronie,ale o kase nie ma co sie martwic.na ten moment ma problem z feriepenge.oczywiscie piszac do Pm na maila zero odzewu.pozostanie mi kontak z job supply co jak znam zycie okaze sie niepomocne albo bezposrednio skat.mam nadzieje uda sie odzyskac swoja kase...

maxio

Ta firma ma dłuższą historię, niż ktokolwiek z Was mysli Juz raz zbankrutowała (wszystko było zaplanpowane) zwinęła żagle, a setki pracowników odzyskiwało pieniądze oraz tzw feriepenge (wakacyjne) poprzez ministerstwo w Kopenhadze. Wcześniej nazywali się Job Serwer. Potem Job Supply, a nie wiedzieć czemu firma- matka w Odense nazywa się Blue collar (niebieski kołnież) co w Danii oznacza konkretna grupę pracowniczą a konkretnie prostych roboli. W Polsce mówią , ze jesteś robol, w Danii- blue collar A poniżej poczytajcie reszte co pisze się na duńskich portalach : jobsupply prosze o opinie « dnia: 18 Wrz 2007, 20:51:56 » witam wszystkich mam propozycje pracy od firmy jobsupply czy ktos juz zetknał sie z ta firma? jakie sa na jej temat opinie? Odp: jobsupply prosze o opinie « Odpowiedź #1 dnia: 18 Wrz 2007, 21:10:24 » Z tego co sie orientuje to wczesniej ta sama firma dzialala pod nazwa Job Server i nie miala dobrej opinii. Glownie z powodu wysokich oplat administracyjnych i mieszkaniowych, nieuzasadnionych potracanych kosztow etc. Generalnie ludzie do dzis maja problemy z odzyskaniem nadplaconego podatku i kasy. Tu jest glowny watek o tej firmie: http://forum.korba.pl/21729,2805,2798,ftemat.html Osobiscie odradzam. Offline yankiel Początkujący * Podziękowania -Dane: 0 -Otrzymane: 0 Wiadomości: 10 Reputacja: +1/-1 Odp: jobsupply prosze o opinie « Odpowiedź dnia: 01 Mar 2008, 17:43:33 » Słuchaj mój mąż włąsnie wyjechał za ich pośrednictwem-jest juz tydzień w Danii-i NADAL NIE PRACUJE-WOGÓLE PRACY NIE ZAŁATWILIJAK SIE OKAZAŁAO.............MĄŻ SZUKA NA WŁASNĄ RĘKE---TO DZIADOSTWO (..............).Obecnie nie ma po co tam jechać. Pozdrawiam « Ostatnia zmiana: 01 Mar 2008, 18:38:11 wysłana przez Juta » Zapisane Offline Manior Doświadczony * Podziękowania -Dane: 1 -Otrzymane: 17 Wiadomości: 949 Reputacja: +16/-6 Płeć: Mężczyzna Odp: jobsupply prosze o opinie « Odpowiedź #3 dnia: 01 Mar 2008, 21:46:13 » Wpisz do wyszukiwarki nazwę Jobserver, pod którą Jobsupply działał zanim nie narobili długów i nie zwinęli żagli, pozostawiając rozbitków na pełnym morzu bez szalupy i zapasów żywności. Albo poczytaj tu: http://poloniadenmark.info/index.php?option=com_smf&Itemid=78&topic=1610.0 Pozdrawiam i moim skromnym zdaniem trzymaj się z daleka od tej firmy. Zapisane job Gość Odp: jobsupply prosze o opinie « Odpowiedź #4 dnia: 01 Mar 2008, 22:02:31 » jezeli nie pracowaliscie przez jobsupply nie nie piscie .i porownanie jobserver do jobsupply male przegiecie poniewaz 1 firma zazadzal holender a teraz jest to firma 100%dunska i placa normalnie . nie osadzaj po opiniach innych skoro sam tego nie doznales. jezeli masz propozycje to smialo Zapisane Offline willy Zasłużony * Podziękowania -Dane: 18 -Otrzymane: 79 Wiadomości: 1536 Reputacja: +23/-20 Płeć: Mężczyzna JMP $E477 Status GG Odp: jobsupply prosze o opinie « Odpowiedź #5 dnia: 01 Mar 2008, 22:18:30 » Szanowny Panie job. Bardzo łatwo jest zepsuć sobie reputację. Niestety aby ją odbudować trzeba duuużo czasu. Smród jaki pozostawiła firma Jobserver i współpracująca z nią firma Todex na długo pozostanie i tylko opinie zadowolonych pracowników mogą to zmienić. Tak długo jak się takie nie pojawią ... Zapisane "Broń jest narzędziem strachu. Nie przystoi Mędrcowi." Offline Manior Doświadczony * Podziękowania -Dane: 1 -Otrzymane: 17 Wiadomości: 949 Reputacja: +16/-6 Płeć: Mężczyzna Odp: jobsupply prosze o opinie « Odpowiedź #6 dnia: 01 Mar 2008, 22:27:18 » Najłatwiej robić krzyk pod anonimowym jobem !!! Holender się wykruszył a reszta pozostała. Czyż nie ? To tylko Holender był za te machlojki odpowiedzialny? Inni mają czyste sumienie? Byli wykorzystywani, ale już są święci ? A gdzie się podziała forsa ? Kto ją dzielił ? Holender zabrał wszystko? W walizce ? Jobie, przeczytaj sobie post powyżej od yankiel !! Jeżeli ktoś tłumaczy - nie wsadzaj ręki do ogniska bo się poparzysz to Ty wsadzisz bo chcesz być pewny, i mieć prawo napisać - No tak ja też się poparzyłem ?!?! Jeżeli firma byłaby uczciwa, komu by zależało, żeby psuć opinie takiej firmy? Zapisane poloniainfo.dk Odp: jobsupply prosze o opinie « Odpowiedź #6 dnia: 01 Mar

byly pracownik

gazety Dania. ogolnie jak sie dobrze trafi to jest spoko,ale to raczej malo realne.zakwaterowanie nie zadna melina a normalne mieszkanie ale puste.na pralke czekalismy 1.5 miesiaca na internet 2 lub lepiej.ogolnie po dunskiej stronie ciezko liczyc na jakas pomoc bo nie istnieje ten tzw koordynator.blue collar czyli pani Mila czy jak tam ona sie zwie umywa raczki,nic nie wie i nic nie jest w stanie pomoc jak co.przestrzegam przed Larsem bo to zwykla palka i rasista ale jak cos potrzebuje to milutki.w porzadku za to bardzo jest Lis.praca w nykobing tragedia jak i vordinborg to samo.tragedia pod wzgledem trasy bo ilosci nie sa jakies masakryczne.zreszta polacy tam jadacy zawsze dostaja najgorsze trasy wiec nie liczcie na hajlajf.firma w sumie wyplacalna ale o jakies papiery kontrakt zaliczki trzeba sie prosic tygodniami.ogolnie harmider tam panuje niewiedza i mnostwo pomylek a polakow maja za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zdarza sie wstajesz jedziesz na miejsce przyjecia gazet a tam zonk dzis masz wolne ale nikt o tym cie nie poinformowal,a jechales 30 km.albo pojedziesz czekasz 2 h w koncu masz dosc wracasz do chaty a o 8 rano ci dzwonia ze masz jechac rozwiesc swoj dysktrykt.szkoda ze nikt nie mogl poinofmowac wczesniej o poslizgu pary godzin...taki cytuacji jest sporo.za chate sciagaja wiecej niz bylo w umowie przed wyjazdem i wiecej niz to co masz na kontrakcie.wszytskie papiery ktore sie wyplenia po stronie polskiej sa zbedne.na miejscu wszytsko i tak sam musisz pozalatwiac bez zadnej pomocy ze strony PM dostribution APS czy koordynatora bo tego zwyczajnie nie ma.do tego czasem poslizgi z wyplata sie zdarzaly.ogolnie nawet kontaktujac sie w jakiejs sprawie z kopenhaga bo tam jest siedziba to pelna olweka z och strony ,na maila w ogole nie odpowiadaja.podsumowujac job supply jest okej nie mam do nich zastrzezen lecz uciazliwy jest brak koordynatora po tamtej stronie,ale o kase nie ma co sie martwic.

Zostaw opinię o JobSupply Polska Sp. z o.o. - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JobSupply Polska Sp. z o.o.