JobSupply Polska Sp. z o.o.

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 92 ocen.

Opinie o JobSupply Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JobSupply Polska Sp. z o.o.

Janek

Każdy powinien się dobrze zastanowić zanim skorzysta z oferty pracy za granicą przez agencję. Firmy muszą zarabiać ale przynajmniej człowiek ma wszystko zorganizowane na miejscu.

JobSupply

Panie Andrzeju (do Magowiec, do WYCYKANY) już wystarczy.. tych opinii, które Pan publikuje po swojej pierwszej 4 dniowej obecności w nowej pracy za granicą. Przykro nam, że nie odnalazł się Pan w nowych realiach zawodowych (DS Hobro), ale naprawdę proszę nie obrażać tych wszystkich, którzy tam pracują, są zadowoleni i nie mają czasu na komentowanie pańskich zarzutów. z poważaniem, Zespół BlueCollar JobSupply , Szczecin

Magowiec

Byłem W DS Hobro pracowałem widziałem i nie polecam nikomu przy zdrowym umyśle. Szybciej wróciłem niż pojechałem i nie chodzi mi o to żeby komuś ubliżać po prostu nie dajcie się wyrobić to nie praca to wyzysk Polaków i Rumunów gwarantuję że w Polsce po dwóch dniach by Państwowa Inspekcja Pracy zamknęła by ten spęd za mobing prześladowanie i łamanie przepisów BHP nie wspomnę o rasiźmie jaki stosuje mistrzunio MICHAEL który chyba się pomylił i myśli że nie pracuje w DS tylko SB HOBRO

Twardziel

Ha ha ha, ludziska co wy piszeta.. ja tu pracuje już ponad rok i jak was czytam to smiac się chce. Przyjezdzacie do pracy nie na wakacje. Około 100 chlopa nas tu jest i zyjem sobie a przez takich słabeuszy co to nie chce się pracowac tylko zlą opinię rodakom robicie – wstydzis się musimy za takich. Kto pracuje ten ma.. zawsze i wszędzie tak było i będzie.

POLAK
@Twardziel 23.11.2017 12:56
Ha ha ha, ludziska co wy piszeta.. ja tu pracuje już ponad rok i jak was czytam to smiac się chce. Przyjezdzacie do pracy nie n...

Tak lubisz pracować i znasz się na pracy to dlaczego wyjechałeś z Polski. Będąc dobrym fachowcem spawaczem w Polsce teź byś dobrze zarobił. Są dwa powody albo uciekłeś od żony albo jesteś ze wschodniej biedniejszej Polski gdzie żądzii zabobn więcej daje się na tace niż wypłatę. Tak czy inaczej nie zazdroszczę Tobie dla kilku srebrzaków (usunięte przez administratora) sobie życie w DS Hobro szacun i podziw więcej takich desperatów

DO TWARDZIEA
@Twardziel 23.11.2017 12:56
Ha ha ha, ludziska co wy piszeta.. ja tu pracuje już ponad rok i jak was czytam to smiac się chce. Przyjezdzacie do pracy nie n...

Jak tak dobrze to napisz ilu rodaków przewinęło się przez tę firmę w roku. Cały czas pośrednicy ze Szczecina werbują do DS Hobro . Z tego co werbują to nie powinno was być sto chłopa tylko tysiąc co się stało z tym dziwięćset chłopa odpowiedz to z chęcią z Tobą popolemizuje

Kolega naciągniętych

Do TWARDZIELA. Piszesz jak byś był ze Szczecina z firmy werbującej do zakładu karnego w Hobro a nie jak pracownik z Polski czy Rumuni. Ciekawe dlaczego na produkcji nie ma Duńczyków tylko narzekający Polacy i Rumunii. Odpowiedź mi na to pytanie to porozmawiamy

JOP

Tylko nie do DS HOBRO Zakład karny przy tej firmie to jest nic. Chcesz wrócić w trumnie to wyjedź do DS HOBRO.

Hanys

Do Wycykanego. Masz 100 %racji jak będziesz potrzebował światka to się odezwij z chęcią pogrążę ten kołchoz byłem latem dwa dni masakra mogę mieć czterech świadków jestem ze Śląska

WYCYKANY

Witam ostrzegam przed firmą DS w Hobro. . Po tygodniu pracy zrezygnowałem mobing. rasizm stosowany przez Mchaela na 2 zmianie jest nie do wytrzymania no stop mało nawet za potrzebą fizjologiczną nie możesz wyjść do toalety w czasie pracy. Notorycznie łamane przepisy BHP Pouszkadzane elektromagnesy które puszczają podczas podnoszenia wciągarki i niektóre łańcuchy bez odpowiedniej legalizacji . Nikt nie mówił o spawaniu proszkowym przed wyjazdem a tam masz spawać i nie dyskutować a wiadomo jakie to szkodliwe. Przerwy są nie płatne. . Na szczęście zabezpieczyłem się materiałami i nie puszczę tego tak poniewaź czuję się oszukany i wykożystany . Piszę to aby ostrzec inne osoby przed zmarnowane sobie życia zwalniając się w Polsce z pracy żeby sobie polepszyć a żeczywistość jest całkiem inna nie dajcie się wyrobić pośrednikom ze Szczecina

Wiem jak jest

Ta firma jobsupply werbuje w kraju a pracujesz dla bluecollar w Danii, czyli robisz przez dwóch pośredników w firmie docelowej, która znajduje się w HOBRO i nazywa się DS Stålkonstruktion A/S. Jeśli chcesz wiedzieć jak tam jest to poczytaj sobie opinie o Bluecollar bo w Danii dla nich robisz i od nich masz koordynatora, jobsupply to tylko naganiacz ludzi z Polski. Robiłem w Hobro praca ujdzie stać w miejscu nie można aleee pracujesz za granicą to licz się z tym, że donoszenie jest tam normalnością jak to powiedział śp. marsz. Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k..." a zagranicą trzeba liczyć razy 2, zwłaszcza w DS!

Beniek

I jak .. pojechales? Ja czekam na miejsce bo teraz podobno już nie przyjmują a słyszałem od znajomka, który tam kiedyś robil ze jak się raz dostaniesz to można pracować latami. Ja szukam już czegos na dluzej..

Karollll

Wybieram się w kolejnym tygodniu 1 raz do Hobro - spawacz. Jedzie ktos tez? Byłoby raźniej. w razie co kontakt 500020467.

Młody

A ja tam sobie chwalę. Pracowałem kiedyś przez rok czasu potem wróciłem do kraju bo żona płakała.. a po kolejnym roku sama stwierdziła, że jednak pensja z Danii robi różnice... No i teraz znowu od 3 miesięcy tu pracuję. Fakt – nie postoisz sobie , ale jak pracujesz to wszystko jest ok. Pewna praca a agencja wszystko ogarnia.

Spawacz mag 135

Dostałem ofertę do Hobro jako ślusarz spawacz ktoś co wie na temat

Karol
@Spawacz mag 135 02.11.2017 03:30
Dostałem ofertę do Hobro jako ślusarz spawacz ktoś co wie na temat

I jak zdecydowałeś się ?

Maniek

Widocznie dobrze ludzie zarabiają i nie chce im się pisać na tym wątku. Ja słyszałem o agencji sporo dobrego i też chciałbym wyjechać. Myślałem, że tu coś poczytam.

szczepan

Byłęm jako spawacz w Hobro i szczerze z ręką na sercu piszę !!! Pracowałem w różnych krajach , ale Hobro to po prastu tragedia , obóz pracy w wykonaniu Rafałka oraz Wojtka , a tego ostatniego zapamiętam do końca życia !!!!! Oj spotkam Cię kiedyś , świat jest mały !!!

Rdn

Witam, Czy może ktoś mi napisać czy warto jechac przez tą firmę na stanowisko Spawacz 135/138 Miejsce pracy: Skærbæk? Jakie są warunki pracy oraz warunki mieszkaniowe?

Stan.
@Rdn 24.09.2017 11:52
Witam, Czy może ktoś mi napisać czy warto jechac przez tą firmę na stanowisko Spawacz 135/138 Miejsce pracy: Skærbæk? Jakie s...

Witam czy ktoś pracuje jako spawacz w miejscowości Skaerbaek ??? Bo ja również dostałem propozycję pracy ale się waham.Czy to aby wiarygodną firma.

Baśka

@Bartek Uważam, że jeśli masz dowody na to co piszesz to powinieneś zgłosić to we właściwym miejscu a nie na forum?

Bartek

Oszuści i krentacze , uwaźajcie na pracę w rybach bo ostro niepłacą ,nieodbierają telefonów ,ja się przejechałem i przestrzegam innych aby 1000 się zastanowiło czy dla nich pracować .ODRADZAM TO ZLODZIEJE , ta firma jusz ponad 5 razy zmieniała nazwę to starzy wyjadacze i wiedzą jak legalnie wysyłać Polaka .

Marcin
@Bartek 13.09.2017 17:55
Oszuści i krentacze , uwaźajcie na pracę w rybach bo ostro niepłacą ,nieodbierają telefonów ,ja się przejechałem i przestrze...

Napiszesz coś więcej proszę.:) zastanawiam się czy pojechać.

Waldi
@Marcin 20.09.2017 09:03
Napiszesz coś więcej proszę.:) zastanawiam się czy pojechać.

Ja też mama zamiar jechać napiszcie dziś więcej.

Tymon

Nikt was nie wysyła na siłę do pracy za granicę. W Polsce jest bardzo dużo miejsc pracy. Poco robić takie wrażenie jakby tam się krzywda działa. Praca za granicą to nie zabawa w przedszkolu, tam trzeba ostro pracować. Szanują ludzi, którzy na to zasługują, czyżbyś miał problem?

Marek

Rodacy jesteśmy robolami europy a każdy pluje nam w twarz i nie szanuję.... za granicą

Baśka

Czy JobSupply Polska ma tak mało aktualnych ofert pracy?

Malarz 82

Nie polecam pracy jako malarz przemysłowy w hobro- obóz pracy!!! Zarobki obiecują rzędu 12-13tyś na miesiąc jak Ci wyjdzie 7-8tyś to max. Oczywiście musisz jeszcze opłacić mieszkanie i się wyzywic więc z tego trzeba odjąć jeszcze ok 2 tysiące więc tyle samo teraz już można zarobić w Polsce...Nie polecam

Baśka

JobSupply ma bogatą listę ofert pracy, to cieszy bo przynajmniej jest z czego wybierać i dostosować do siebie.

Baśka

@Bibelot Ja myślę, że nie czytasz dokumentów w trakcie podpisywania i masz problemy. Każdy musi pilnować swojego.

Bibelot

Naciągacze pięknie mówią przed podpisaniem umowy, później tylko same straty menagerowie beznadzieja Szefowa stara wyjadaczka wie jak wyciągnąć ostatnie ore - naprawdę nie polecam

Igor

JobSupply Polska ma ofertę pracy dla malarza budowlanego w Danii. Może ktoś słyszał coś na ten temat? Jakie pieniądze się tam zarabia? Jak przedstawia się sytuacja z mieszkaniem, jak z opłata za jego wynajem? Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej zanim zgłoszę się.

Kathana?

Czy ktoś dostał ofertę pracy w Hobro?

Leszek

Czy mógłby ktoś podzielić się informacjami jak pracuje się i mieszka w Danii? Mam chęć na pracę przy panelach słonecznych i chciałbym dowiedzieć się coś więcej od pracujących. Na jaki okres jest podpisywana umowa?

Baśka

Widzę, że JobSupply Polska ma fajną pracę przy zieleni.

Mig-mag

Uważajcie spawacze na oferty z Hobro zresztą nie tylko tam , kroja cię na każdym kroku jakieś kaucje pobieraja za mieszkanie kroja jak w dobrym hotelu

Julita

@Łysy Myślę, że najlepiej jak napiszesz e-maila na adres:info@jobsupply.pl Informacja na piśmie jest dokumentem uwiarygadniającym uzgodnienia między stronami.

edi

byll ktos w habro jako spawacz????

Łysy
@edi 28.02.2017 15:06
byll ktos w habro jako spawacz????

hej. Rowniez dostalem oferte jako spawacz do habro. Masz jakies wiadomosci odnosnie tego kontraktu?jak tam jest?czy tylko tak ladnie pisza i mowia?

Spawacz
@Łysy 02.03.2017 00:31
hej. Rowniez dostalem oferte jako spawacz do habro. Masz jakies wiadomosci odnosnie tego kontraktu?jak tam jest?czy tylko tak l...

Ja tez dostałem ofertę jako spawacz do Hobro i zastanawiam sie po tych wpisać czy jechać?

darek -1

czy ktoś może był już z ta firma w Kopenhadze szukam opinii na temat Pracownik fizyczny (montaż koryt kablowych)-Dania Monter konstrukcji stalowych (budowlanych)???

Bronio

Super firma , spokojnie można wyjeżdżać oni wszystkiego dopilnują. Już długo korzystam z ich pośrednictwa.

jaca

Chciałem zapytać czy ktos wybiera się do Dani jako laminiarz przy produkcji lopat do turbin wiatrowych w Rudkobing?czy może ktos tam juz jest?jaka praca i warunki pozdrawiam Jacek

Malarz

Widziałem ofertę pracy dla malarza i mam pytanie czy tam się da dobrze zarobić? Na jak długo są te kontrakty podpisywane? Czy są w trakcie zjazdy do domu to dla mnie istotne? Jak przedstawia się sprawa zakwaterowania tam na miejscu? Czy trudno jest o wyjazd?

krystian 43

czy ktoś może był już z ta firma w Kopenhadze szukam opinii na temat Pracownik fizyczny (montaż koryt kablowych)-Dania Monter konstrukcji stalowych (budowlanych)

Baśka

Czy Job organizuje ponownie wyjazd do pracy w Danii dla kobiet? Grosze o informacje jeśli ktoś wie o takiej pracy. Słyszałam, że ludzie byli zadowoleni.

Piotr1234

Witam czy ktoś był z tej firmy jako pracownik ziemny kladzenie kabli i praca na mini koparce ? W Danii.

baartko
@Piotr1234 22.01.2017 09:54
Witam czy ktoś był z tej firmy jako pracownik ziemny kladzenie kabli i praca na mini koparce ? W Danii....

nie wiem dopiero mam jechać prawdopodobnie na koparke na kładzenie kabli , jak już ktoś był może mi coś powiedzieć???????????????

Trew
@baartko 10.04.2017 19:34
nie wiem dopiero mam jechać prawdopodobnie na koparke na kładzenie kabli , jak już ktoś był może mi coś powiedzieć?????????????...

Daj se spokój

pppp

Witam mam pytanie o warunki pracy itd oferowane przez tą firmę na stanowisku murarz w Kopenhadze. może ktoś tam już pracuje na tym kontrakcie lub był w ostatnim czasie

abi\

ktoś już z tą firmą wyjeżdżał może do Outrup do Danii na pracownika w przetwórni rybnej? zastanawia mnie dlaczego jest to praca tylko dla kobiet, wie ktoś i powie? chciałabym uniknąć ewentualnych niespodzianek

jogo

Ja wyjechalam przez te firme 9 lat temu do Danii. Na produkcjie czekoladek na wyspe Fyn. Do dzis milo wspominam. Siedze juz w Danii 9 lat nauczylam sie jezyka i sobie radze. W wiekszosci przypadkow to chyba zalezy od czystego zarzadzenia losu gdzie traficie. Ja ogolnie nie narzekam. Przez 9 lat siedzenia w Danii spotkalam wielu Polakow roznego pokroju. Jedno powiem najwiecej narzekaja ci ktorzy nic nie robia, a strugaja tylko bohater.

Pati

Agencja niewarta zaufania! Osoby pracujące w biurze (Szczecin) są niekompetentne, a koordynatorzy w Danii mają gdzieś przyjeżdżających na obcą ziemię Polaków. Za pośrednictwem Jobsupply wyjechałam na produkcje, po przyjeździe, gdy zobaczyłam warunki zakwaterowania od razu wróciłam do Polski. Zakwaterowania tragiczne, było by to do zniesienia gdyby nie koszty -około 700 DKK tygodniowo! Wysyłają typową siłę roboczą, do bardzo cieżkiej pracy za grosze. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że umowy które się podpisuje są tak naprawdę g*wno warte, bo w każdej chwili mogą ci powiedzieć pakuj się i wracaj. Nie polecam, jeżeli pierwszy raz jedziesz za granice do pracy, to zdecydowanie nie przez tą agencje.

JobSupply Polska Sp. z o.o.
@Pati 12.09.2016 19:45
Agencja niewarta zaufania! Osoby pracujące w biurze (Szczecin) są niekompetentne, a koordynatorzy w Danii mają gdzieś przyjeżd...

Szanowna Pani, chcielibysmy odniesc sie do stawianych przez Pania zarzutow: 1. Jesli zakwaterowanie nie spelnilo Pani oczekiwan, nalezalo nas o tym poinformowac. Przed wyjazdem otrzymala Pani szereg informacji dotyczacych warunkow mieszkania oraz niezbedne dane teleadresowe w przypadku jakichkolwiek problemow (numer alarmowy oraz kontakt do naszych koordynatorow). Otrzymala Pani rowniez informacje, ze zakwaterowanie jest tymczasowe i zostanie znalezione nowe, bardziej korzystne oraz zlokalizowane blizej zakladu pracy (po okresie okolo tygodnia), poniewaz obecnie trwa sezon w Danii, zwlaszcza w takich miejscowosciach jak Esbjerg czy Outrup i Pani na te warunki przystala. 2. Pisze Pani o ''ciezkiej pracy za grosze'', ale w zdaniu poprzedzajacym to stwierdzenie informuje Pani, ze wrocila do Polski jak tylko zobaczyla warunki zakwaterowania, co pozwala stwierdzic, ze w ogole nie rozpoczela Pani pracy - skad wiec wnioski, ze praca jest ciezka i za grosze? Mamy sporo pracownic/pracownikow, ktore/rzy chetnie wracaja w kolejnym sezonie do pracy. Pragniemy rowniez nadmienic, ze jedyna osoba, ktora zjechala niemalze zaraz po dotarciu na zakwaterowanie byla Pani, ktora przyjechala do pracy sezonowej z maloletnim dzieckiem - przyzna Pani, ze zatajanie takich informacji czy tez zabieranie dziecka na zakwaterowanie udostepnione przez dunskiego pracodawce, gdzie przebywaja rowniez inni pracownicy fizyczni/sezonowi jest co najmniej niestosowne oraz nie w porzadku wobec wlasciciela mieszkania, ktory przekazuje klucze osobom wczesniej do tego upowaznionym. Regulamin mieszkaniowy rowniez jasno okresla warunki zamieszkania, czyli: na zakwaterowaniu moga jedynie przebywac pracownicy naszej firmy, w przypadku nie zastosowania sie do regulaminu mieszkaniowego, umowa najmu moze zostac wypowiedziana ze skutkiem natychmiastowym. Regulamin zostal przez Pania podpisany, a co za tym idzie jego warunki rowniez zaakceptowane. W przypadku innych kwestii, ktore Pania nurtuja zapraszamy do kontaktu bezposredniego. Pozdrawiamy, Zespol JobSupply Polska Sp. z o.o.

Jack

DS hobro Firma duńska warunki ukraińskie, cały sztab [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w, konfitur i temu podobnych szmaciarzy. Zapier... aż pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie ciekł a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci powie że jesteś mało wydajny. Nie polecam chyba że lubisz jak Cie gonią jak psa. Z tym napluciem rafalkowi w pysk to polecam zrobić tak następnym, ile ciśnienia przy tym schodzi :D Do zobaczenia na robocie :)

Brak słów.

Witam ! Wyjeżdżając do pracy od tej agencji , czytałem opinie.... ( i mówię zawsze były są i będą negatywne opinie)ale tym razem potwierdzam. Firma jest częścią Duńskiej agencji blue collar głównie wysyła ludzi do pracy w firmie Ds stal Hobro . rafałek brygadzista (z Częstochowy) który nie potrafi spojrzeć w oczy nikomu!! Zakłamany fagas który pewnie by swoją żonę sprzedał za 5 koron , mało tego jego przy...dupas wojtek który nic nie robi aby sieje ferment. ( po prostu ludzie bez zasad honoru zakłamani itp.... (całkiem niedawno na odchodne ktoś im napluł w twarz) i każdy im powtarza , abyśmy się spotkali poza firmą. A i zapomniałem o wszech mistrzu - Majkel niemiec który , wita Cię słowami Arbeit macht frei (praca czyni Cię wolnym) Ale nie w tej firmie. O tym to szkoda gadać , bo przez myśli i klawiarurę nie przejdzie. ODRADZAM !!!!!!!!!! POLACY nie dajcie się ( Możemy być potęgą świata - TYLKO TRZYMAJMY RAZEM )

Pitek

Witam. W takim obozie koncentracyjnym jeszcze nigdy nie pracowalem, a wiele juz widzialem.. Führer – Mike, stary siwy zagrzybialy majster, ktory lata po hali (doslownie lata) brakuje mu bata w dloni. WIECZNIE MALO, I TEKSTY typu "zeby firma zarabiala musimy przyspieszyc" a jak niw jestes wydajnym pracownikiem to podziekujemy Panu. Rafal- kolejny przywódc , majster z czestochowy, nie ufac mu bo to szuja mówi jedno robi drugie. W duecie mike/Rafał są nie do pobicia. Mobing czuje sie od pierwszych dni w pracy. O jakim kolwiek sprzęcie zapomnij. Duzo by gadać dla mnie ta firma to nie porozumienie. A za ten Mobing w pracy kiedys komuś sie oberwie. stanowczo nie polecam, pozdrawiam :)

byly pracownik

wyjazd byl na gazety.o warunkach itp pisalem wyzej pare postow.teraz jeszcze opisze jak wyglada z wakacyjnymi pieniazkami.job supply umywa raczki zaslaniajac sie ze oni nas tylko wyslali do pracy a nie pracowlaismy dla nich,tylko ze umowa przedwstepna byla jednak podpisywana przed wyjazdem jeszcze z nimi w polsce. i o te pieniazki mam sie sam zatroszczyc.tylko jak to zrobic skoro Pm distribution nie chce ich wyplacic a bedac w polsce jestem na przegranej pozycji.blue collar oczywiscie ta sama gadka.i tak oto agencja dba o co kolwiek

bartek

byłem pare lat temu z tej firmy i lipa bo jak dotarliśmy na mejce w nocy miejscowość horbo to tam już czekali spakowani pracownicy 4 lub 5 i jak nam przedstawli warunki pracy to polechaliśmy rano do polski mieli szczęśće bo spotkaliśmy duńczyka ktury chciał wezwać skat i dać nam kwaterunek dopuki sprawa sie nie wyjaśni ale ja nie chciałem kłopotów i zjechałem ale jestem ciekaw czy coś sie zmieniło odp pozdro

Stefan

Ja przez Jobsupply byłem na kilku wyjazdach i ogólnie mam dobra opinię. Od początku dają jasne warunki (kwatera, dojazd, jedzenie na swój koszt), stawka jest znana, cały czas jest kontakt z biurem do wyjazdu. Co do samej pracy to pieniądze były zawsze wypłacane na czas, wakacyjne też dostałem w takim czasie jak mówili w biurze. Mieszkania na miejscu różne, zależy od miejsca. Raz tańsze raz droższe ale wyposażone w to co niezbędne. Ogólnie warunki podobne do innych firm wysyłajacych ludzi do Danii/Szwecji.

SpawaczMAG

Spawacz MAG - Hobro. Zmiana 1-wsza. 132 dkk/h. 1.Praca - praca sama w sobie bardzo ciężka, duże konstrukcje, stare maszyny, lagi zwykle 4. Mnie denerwowały te żurawie, ciężko chodziły. 2. Warunki pracy - bardzo dobre, trzy przerwy o łącznej długości 55 min wliczane w czas pracy. Śniadania i obiady (ponoć za opłatą). Od pon do środy od 7-15.30, w czwartki do 15.15, natomiast w piątki koniec pracy o 13. Moim subiektywnym zdaniem 50% załogi to Polacy. 3. Agencja - Kontakt dobry z koordynatorem. Wypłacają zaliczki oraz wypłacają wyrównanie po dostaniu nr karty podatkowej. Były drobne problemy z zakwaterowaniem następnym, ale dało się to jakoś rozwiązać. Zaskoczeniem jest załatwianie lokum za 500 dkk, ale widziały gały co brały. 4. Zakwaterowanie - w moim przypadku przez 2 tygodnie nie miałem co narzekać. Własny pokój. Łazienka i kuchnia na korytarzu. Cena 700 dkk. Brak pralki. Podsumowanie: gdyby nie taka ciężka robota, to dało by się zostać dłużej. Ja szanuje sobie zdrowie i nie chciałem w takich warunkach pracować, bo po robocie nie miałem na nic siły a pracuje już 8 lat jako spawacz. Firma ds stalkonstruktion w czasie większych zamówień potrzebuje większą ilość pracowników, ale tymczasowo. Takie są opinie starych pracowników tego zakładu. Tak więc co rok jakaś partia spawaczy, malarzy, itd musi zostać przyjęta i po kilku miesiącach zwolniona. Jeżeli ktoś ma pytania to proszę pytać.

Zostaw opinię o JobSupply Polska Sp. z o.o. - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JobSupply Polska Sp. z o.o.