BlueCollar JobSupply Sp. z o.o.

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 96 ocen.

BlueCollar JobSupply Sp. z o.o.
3 96

Opinie o BlueCollar JobSupply Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BlueCollar JobSupply Sp. z o.o.

Julita

@Karol, agencje pracy różnie podchodzą do kwestii zakwaterowania. Wszystko zależy od agencji i od przyszłego pracodawcy. Czasami trzeba pokryć w całości koszty zakwaterowania, czasami tylko częściową kwotę. Zdarza się też, że firmy opłacają zakwaterowanie pracownikom. Czy ktoś z obecnych współpracowników firmy BlueCollar JobSupply mógłby wypowiedzieć się w kwestii zakwaterowania? Jak wyglądają warunki? Czy można wynająć coś samodzielnie?

Karol

To chyba normalne, że trzeba zapłacić a mieszkanie!!

Igor

Podpowiedzcie jak współpracuje się z agencją? Jak organizują pobyt na miejscu?

Zdzich
@Igor 15.06.2018 14:43

szukają zakwaterowania , ale trzeba za to płacić albo odciągną ci z ynagrodzenia - normalka. Czasami jest spoko - czasem lepiej poszukać czegoś samemu - bo może być taniej no ale na początek jak jedziesz i nie masz to dobre ito a po chwili mozsze sam szukac - polecam - ja tak zrobiłem. Poza tym spoko- kase placa, dokumenty załatwiają, kwestia tylko jaka dostajesz stawke . Maja rozne w ofercie. Warto probowac na początek przez nich - lepiej niż samemu

Max

Może ktoś powie jak wygląda praca w hobro a mianowicie szukają monter a spawacza jak to wygląda ile z tego jast spawania a ile montażu . A jeszcze nigdzie nie piszą jakie stawki sa tam i ile mniej więcej biora za mieszkanie

Julita

Moi drodzy użytkownicy forum, przypominam że wypowiadacie się na forum publicznym - dlatego proszę o zachowanie podstawowych zasad kultury słowa. Komentarze które nie dotyczą firmy, ale mają na celu obrażenie kogokolwiek nie są mile widziane na forum i mogą być usunięte z wątku! Widzę że opinie o firmie na ten moment są bardzo mieszane. A jak wygląda kwestia zakwaterowania? Firma organizuje zakwaterowanie dla swoich pracowników? Nie ma problemu ze zjazdami do Polski co jakiś czas?

Witek

Opinie o agencji są tak różne jak różni są ludzie i tyle.

Tadeo
@Witek 13.05.2018 22:47

Proste. Jestem w Hobro i spoko - dużo lepiej niż na podobnych kontraktach w Polsce. Wiadomo po co się wyjeżdża do pracy - pracować!

Seba

Nie wszystkie agencje mają świetną tudzież bardzo dobrą reputację na rynkach pracy. Częściowo ze względu na przekręty które robią a częściowo ze względu na jakość kapitału ludzkiego jakim dysponują... Zawsze tak było, jest i będzie że owe Pośredniaki znajdą swoich fanów oraz wrogów. Czytam komentarze o BlueCollar w Odense oraz JobSupply ze Szczecina i pomyślałem że również się wypowiem... Do Danii trafiłem ponad dwa lata temu właśnie z firmami wspomnianymi powyżej. Na poczatku były drobne, mało istotne problemy związane z nie znajomością prawa pracy duńskiego pracodawcy co do zatrudnienia obcokrajowca. Agencja chcąc jak najwięcej zarobić przetrzymała mnie na umowie agencyjnej kilka miesięcy dłużej niż powinna. W końcu jednak zawarłem umowę na czas nieokreślony z samym Duńczykiem. W ciągu tych 2 lat dwukrotnie awansowałem i póki co jestem zadowolony. A to wszystko dzięki Agencji JobSupply która jest częścią firmy BlueCollar.

JOP

Tylko nie do DS HOBRO Zakład karny przy tej firmie to jest nic. Chcesz wrócić w trumnie to wyjedź do DS HOBRO.

anonymous
@JOP 21.11.2017 21:11

Faktycznie Hobro ma opinię adekwatną do tego co tam się dzieje... Niestety masakra.

Darek z Danii

Witam! Swiat sie zmienia ale polskie firmy i agencje nie: czas dla nich zatrzymal sie. Pracownik poszukujacy pracy oczekiwalby podania na wstepie stawki.Tutaj w Danii to standart. Lakoniczny zwrot,,atrakcyjna stawka" jest reliktem minionych czasow z PRLu i nic nie wyjasnia.Zle to swiadczy o tej firmie na samym wstepie.

Marcin z Danii
@Darek z Danii 07.05.2018 20:25

chyba wystarczy zadzwonić i zapytać co to za atrakcyjna stawka ;)

Kristof

pracowałem przez nich to bylkrótki kontrakt, ale wszystko było wpozondku. jak cos ciekawego bedzie to chetnie z nimi wyjade. mi krzywdy nie zrobili.

Adam

Jak się pracuje z firmą za granicą? Można na nich polegać?

Spawacz1

A jak jest w Lem produkcja łyżek do koparek? Powie ktoś coś?? Spawacz

Pati

Agencja niewarta zaufania! Osoby pracujące w biurze (Szczecin) są niekompetentne, a koordynatorzy w Danii mają gdzieś przyjeżdżających na obcą ziemię Polaków. Za pośrednictwem Jobsupply wyjechałam na produkcje, po przyjeździe, gdy zobaczyłam warunki zakwaterowania od razu wróciłam do Polski. Zakwaterowania tragiczne, było by to do zniesienia gdyby nie koszty -około 700 DKK tygodniowo! Wysyłają typową siłę roboczą, do bardzo cieżkiej pracy za grosze. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że umowy które się podpisuje są tak naprawdę g*wno warte, bo w każdej chwili mogą ci powiedzieć pakuj się i wracaj. Nie polecam, jeżeli pierwszy raz jedziesz za granice do pracy, to zdecydowanie nie przez tą agencje.

shaman
@JobSupply Polska Sp. z o.o. 13.09.2016 14:23

Wodpowiedzi , po tych wszystkich komentarzach , jakie tu czytałem , i tym pod którym teraz odpowiadam stwierdzam ,że macie Panstwo problem, tylu niezadowolonych , a ci co pochlebne opinie wypisują to typowy służalczyk polaczek , gotowy dostać codziennie kopy w tyłek i michę zarcia w zamian za możliwość pracy , no i oczywiście tzw. (usunięte przez administratora) , za długo pracuję zagranicą by nierozpoznać po pierwszych wpisać takiej przekrętnej Agencji

Mlod

Witam czy wybiera się ktoś do Hobro 14 lub 13 stycznia?

Botdan
@Dandi 26.02.2018 16:07

zależy jak trafisz.. odradzam

Julita

Na stronie BlueCollar JobSupply Sp. z o.o. można znaleźć wiele ofert pracy za granicą (Dania, Hobro i inne) - dokąd najlepiej wyjeżdżać? macie informację jak wyglądają warunki zakwaterowania? Zaczyna się sezon i wszystkie opinie osób które już wyjeżdżały z tą firmą będą użyteczne ;)

Twardziel

Ha ha ha, ludziska co wy piszeta.. ja tu pracuje już ponad rok i jak was czytam to smiac się chce. Przyjezdzacie do pracy nie na wakacje. Około 100 chlopa nas tu jest i zyjem sobie a przez takich słabeuszy co to nie chce się pracowac tylko zlą opinię rodakom robicie – wstydzis się musimy za takich. Kto pracuje ten ma.. zawsze i wszędzie tak było i będzie.

Normalny
@Twardziel 23.11.2017 12:56

Jak żeś taki twardziel to ciekawe dlaczego żeś wyjechał za granicę szukać pracy

ciekawski

A do jakiej firmy szukają na takie stanowisko: Operator CNC (pracownik produkcji) Miejsce pracy: Odense

jan

Witam, wybiera się ktoś do Rudkøbing (szlifowanie i malowanie elementów) 5.02.2018r.?

Edi

Ja szykuje się do pierwszego wyjazdu za granice ale chyba jest jakiś przestój bo dzwonię do nich i mówią ze nie teraz naboru. Ale polecił mi ich kolega co jeździ z nimi do Hobro już drugi rok i sobie chwali – że wszystko jest ok, że załatwiają formalności a praca jest pewna. Mam nadzieję ze szybko dostane jakąś propozycje

Wojtek

Witam ,mam małe pytanie czy montujecie coś z lin macie coś alpinistów przemysłowych? Pozdrawiam wszystkich

Baśka

@Bartek Uważam, że jeśli masz dowody na to co piszesz to powinieneś zgłosić to we właściwym miejscu a nie na forum?

forumowicz
@Baśka 14.09.2017 09:49

I bardzo dobrze ze pisze przynajmniej wiemy jaka jest agencja i jaka tam praca

Marcin

Ja mam odmienne zdanie na temat tej firmy jest źetelna na czas płacą a jak to między ludźmi zawsze ktoś sie znajdzie co mu nie będzie pasowało

Janek

Każdy powinien się dobrze zastanowić zanim skorzysta z oferty pracy za granicą przez agencję. Firmy muszą zarabiać ale przynajmniej człowiek ma wszystko zorganizowane na miejscu.

JobSupply

Panie Andrzeju (do Magowiec, do WYCYKANY) już wystarczy.. tych opinii, które Pan publikuje po swojej pierwszej 4 dniowej obecności w nowej pracy za granicą. Przykro nam, że nie odnalazł się Pan w nowych realiach zawodowych (DS Hobro), ale naprawdę proszę nie obrażać tych wszystkich, którzy tam pracują, są zadowoleni i nie mają czasu na komentowanie pańskich zarzutów. z poważaniem, Zespół BlueCollar JobSupply , Szczecin

Kolega naciągniętych

Do TWARDZIELA. Piszesz jak byś był ze Szczecina z firmy werbującej do zakładu karnego w Hobro a nie jak pracownik z Polski czy Rumuni. Ciekawe dlaczego na produkcji nie ma Duńczyków tylko narzekający Polacy i Rumunii. Odpowiedź mi na to pytanie to porozmawiamy

Beniek

I jak .. pojechales? Ja czekam na miejsce bo teraz podobno już nie przyjmują a słyszałem od znajomka, który tam kiedyś robil ze jak się raz dostaniesz to można pracować latami. Ja szukam już czegos na dluzej..

Karollll

Wybieram się w kolejnym tygodniu 1 raz do Hobro - spawacz. Jedzie ktos tez? Byłoby raźniej. w razie co kontakt 500020467.

Młody

A ja tam sobie chwalę. Pracowałem kiedyś przez rok czasu potem wróciłem do kraju bo żona płakała.. a po kolejnym roku sama stwierdziła, że jednak pensja z Danii robi różnice... No i teraz znowu od 3 miesięcy tu pracuję. Fakt – nie postoisz sobie , ale jak pracujesz to wszystko jest ok. Pewna praca a agencja wszystko ogarnia.

Spawacz mag 135

Dostałem ofertę do Hobro jako ślusarz spawacz ktoś co wie na temat

Karol
@Spawacz mag 135 02.11.2017 03:30

I jak zdecydowałeś się ?

Maniek

Widocznie dobrze ludzie zarabiają i nie chce im się pisać na tym wątku. Ja słyszałem o agencji sporo dobrego i też chciałbym wyjechać. Myślałem, że tu coś poczytam.

Zostaw opinię o BlueCollar JobSupply Sp. z o.o. - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BlueCollar JobSupply Sp. z o.o.