Bluecollar ApS

Odense

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 75 ocen.

Opinie o Bluecollar ApS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bluecollar ApS

Administrator

Jak wygląda praca w Bluecollar ApS? Napiszcie, jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy osoby w niej zatrudnione mogą liczyć również na pozapłacowe benefity?

Igor

Podpowiedzcie czy warto aplikować?

kamil
@Igor 02.01.2018 21:01

sprobuj sam, ja odradzam stanowczo bujdy bujdy , telefonicznie pieknie a na miejscu kaszana

krzysztof

nie jest tak jak tu piszą te bzdury jak ktoś ma lewe ręce do pracy to wtedy tak jest i wielkie narzekanie

Nick
@krzysztof 29.09.2017 12:55

ta dokładnie uprawnienia zrobione "pod stołem" plus lewe ręce do roboty no niestety nikt za darmo kasy nie dostaje trzeba pracować, a potem piszą że go oszukali i okradli bo myślał jeden z drugim że sie nie narobi a zarobi ale niestety.

Zuzanna

Pracujesz w Bluecollar ApS? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

Nick
@Zuzanna 06.04.2017 11:16

Zuzanna a ile będzie kosztowało to "chętne dowiedzenie się na temat warunków zatrudnienia" bo nie nie sądzę że robisz to za darmo

Nick

na socjalu w Polsce chcesz siedzieć?? człowieku puknij się w głowę zanim coś napiszesz .

spawacz

pracuje w Bluecollar już kilka miesięcy w Hobro. nie powiem praca nie za lekka ale nie przyjechałem do Danii na wakacje tylko zarobić kase, na kwaterę nie narzekam mam własny pokój nie jest to w prawdzie hotel 5cio gwiazdkowy i nie jest źle. wypłaty co dwa tygodnie regularnie za dodatki zmianowe nawet można fajną wypłatę dostać chociaż stawka za godzinę mogła by być większa. generalnie nie mam na co narzekać trza sie wziąć do roboty. OFiram załatwia wszystkie papiery do skat i do ubezpieczenia i jak trzeba to pozwolenie na auto załatwią słyszałem do chłopaków ze i rodzinne na dzieci pomagają załatwić. więc nie rozumiem skąd tu tyle negatywnych opinii.

anonymous

Szczerze odradzam wszystkim

Krzysiu

Beznadziejna firma z Panią Mają na czele.

Drake1990

W tym roku pracowałem u nich, miałem umowę na kilka miesięcy i liczyłem na jakiś dobry zarobek oraz współprace na dłuższy okres. Zatrudnili jeszcze kilka osób, porobiliśmy miesiąc i wypowiedzieli mi umowę bez podania na niej przyczyny i mają na Ciebie ykhm... Nie ważne, że masz rodzinę i dom na utrzymaniu a odszedłeś z innej pracy w kraju. Z tego co się dowiedziałem od ludzi to za dużo osób przyjęli do pracy i po mnie jeszcze kilku zjechało... Jak się u nich robi to najlepiej jak masz auto i będziesz woził do pracy jeszcze kogoś do tego trzeba płacić za mieszkanie, które powinno kosztować za te warunki co tam są połowę tego co odciągają od pensji, normalnie szkoda pisać. Przelewy robili tylko w złotówkach chyba, że miałeś konto w kraju w którym pracujesz, to wtedy mogłeś ich "prosić" o przelew na nie w danej walucie (tylko nie w każdym kraju jest tak, że wystarczy dowód osobisty do otworzenia konta, ale potrzebne jest jeszcze kilka innych dokumentów np. nr podatkowy, meldunek, paszport itd., więc zanim to załatwisz minie pewnie kilka tygodni albo ze dwa miesiące, a po jakim kursie policzą Ci przewalutowany zarobek???) Nie polecam, człowiek tylko narazi się na koszty i nerwy.

Były Pracownik

Z całą stanowczością odradzam tę firmę. Jak długo żyje takiego cyrku to nie wiedziałem.

Zuzanna

Czy ktoś z was miał do czynienia z pracą w Bluecollar ApS? Wiele osób boi się wyjazdu poza granice Polski ze względu na brak znajomości języka obcego. Czy pracodawca zapewnia dodatkowe kursy językowe dla osób zatrudnionych w firmie? Jest to bardzo dobre rozwiązanie, które podnosi atrakcyjność zatrudnienia i późniejszy komfort podczas pracy w danym państwie.

spawacz80

Witam, czy ktos pracował może w Danii w miejscowości Rutkobing przy spawanie wiatrakow a konkretnie rur i smigieł i może podzielić się informacją o pracy tam?

egon

pracuję dla nich od 2014 nigdy nie było żadnego problemu

pracownik

cytat ze od Bluecollar na dzis: "ciesz się że pracujesz, ludzie na szklarniach za 60 kr pracują!"

ijaki

Pani Magda jest taka kochana... ma dar przekonywania, wzbudza zaufanie ...

Paweł

KOCHAM PANIĄ PANI MAGDO!!!

biksa

ops a możesz w takim razie przyjacielu konkretnie napisać czego w twojej sprawie nie mogli załatwić? bo na razie to z tymi ogólnikami to jak hejter się zachowujesz

anonim

(usunięte przez administratora)

zadowolony

witam jest ok nie ma co narzekac ,zreszta wiadomo kto zawsze narzeka sam osobiscie nie ktorych gagatkow bym wyj.....,ale pomijajac , trzeba z ludzmi umiec rozmawiac chodzi o caly zarzad naszej kochanej firmy troche inteligencji ,grzecznosci i zero buractwa i wszystko idzie zalatwic od czterech lat pracuje w hobro i nie narzekam zawsze co chcialem to bylo zalatwione pozytywnie oceniam dzialanosc agencji BLUE COLLAR pozdrwaiam serdecznie wszystkich rodakow moc jest z nami .....

tomek
@zadowolony 17.08.2016 23:32

Ty kochasz firmę???? Jakiś zboczony jesteś?? Ja kocham tylko żonę... Jesteś za cienki na spamowanie , zmień zawód

zdichu

ogolnie mieszkania zalatwiaja ale drogie sa ale sa umowa o prace jest ale na godzinach rabia i podatkach ogolnie placa na czas w zlotowkach ale placa zawsze takze nie jest az tak zle a pracuje tu od 1 kwietnia do teraz pozdrawiam

danio7819

pracował ktoś przy zbijaniu palet przez bluecollar może prosze o opinie:)

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Pytane do ciebie były pracowniku, jak sprawdzić czy rzeczywiście składki są odprowadzane czy też nie ? Sprawdzę to w urzędzie pracy w pl?

Michał

W jakich branżach oni jeszcze rekrutują ??? Tam na stronie jest kontakt do 15 osób więc musi to być potężna firma.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wolny
@Oskar 11.02.2016 13:00

Chyba coś ci się pomyliło w Duńskiej firmie pierwszej lepszej typu szklarnia typowy fizyczny z Polski zarabia 130DKK max co daje 20800 DKK miesięcznie z tego trzeba odjąć 38% podatku. dlaczego 130DKK bo typowy robol z polski jest traktowany jako pracownik niewykwalifikowany bez wykształcenia. Piszecie banialuki jedziecie do Danii bo wam wszyscy opowiadają jakie to pieniądze można zarobić a później wielki ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Powiem wam tyle piszecie tu negatywne opinie o tej firmie bo wam prace załatwiła, bo wam papiery załatwiła, bo wam zakwaterowanie załatwiła i wielki płacz bo pieniądze na was zarabia. Nie bronie teraz BlueCollar bo nie warto ale jesteście żałosne ciamajdy nie nieudaczniki bo jak by tak nie było to byście sobie przyjechali tu i sami poszukali pracy mieszkania i pozałatwiali wszystkie dokumenty. Ja sam wszystko musiałem sobie załatwiać za wszystko sam musiałem płacić i wiem ile zdrowia i pracy mnie to kosztowało i jak czytam opinie tych wszystkich nieudaczników co mieli wszystko podane na tacy i palcem nie musieli nawet kiwnąć by to wszystko mieć to mnie zbiera na wymioty. nieudacznicy nie nieroby!!!

heh?
@Wolny 04.08.2016 00:41

:))) No popatrz jaki ty jestes zdolny! Sam sobie wszystko zalatwiles. Taki wysilek! Dobrze, ze nie zaslables po zalatwieniu samodzielnie wszystkich spraw. A powaznie? Nie obrazaj ludzi .Niektorzy potrzebuja czasu, zeby samodzielnie funkcjonowac. Mnie w sumie tez zostawiono samego sobie i nie widze powodu, zeby teraz nasmiewac sie z innych.I powiem wiecej. Nie moge z Blue Collar zalatwic prostej sprawy od kilku miesiecy. Dla nich odpisac na maila, to ogromny wysilek. Po moich doswiadczeniach ja z wiekszoscia z ich wypowiedzi sie zgadzam i nie polecam tej firmy.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

szczera prawda zgadzam sie z wypowiedzia

Irek

jako firma jest ok załatwia wszystko za pracownika zero problemów, problemy zaczęły sie dopiero gdy przeszedłem bezpośrednio do farmera w danii nie płacił na czas oszukiwał na wypłatach nie chciał dawać i nigdy nie dał żadnego kwitku rozliczeniowego z wypłaty farmer nazywa się Stiven Scherluk pracowałem tam około 7 miesięcy i ciągłe problemy z pieniędzmi nigdy nie zgadzajcie się na bezpośrednią pracę u niego bo gdy podlegałem pod firme nie pod farmera było ok jak dla mnie ta firma jest ok interesują się człowiekiem pomagają jak tylko mogą jest dobrze ale nie pracujcie bezpośrednio u tego farmera wogole nie pracujcie u niego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cwaniak i nic poza tym ocena dla firmy jak dla mnie jest na 6

adaś

próbuj , haha - desperatów tam potrzebują

Miron

Mógłby ktoś napisać coś więcej o pracy w Lem przy łyżkach ?? Ile stk dziennie się spawa i jakie arunki

worker

Kasa na czas zawsze, kontakt wsumie jest, ale najbardziej mnie dziwiło czemu nam płacą w złotówkach?! Teraz już wiem: kurs zawsze poniżej nbp mi wychodzi po przeliczeniu. Ciekawe kto zabiera prowizje!!!

help

Zibi, coraz częściej się zdarza, że nie ma przepływu pieniędzy, a wypłaty są wypłacane z kilkudniowymi opóźnieniami, co oczywiście nie zwalnia z obowiązku jak najszybszej zapłaty. Bonz, długo u nich pracujesz? Myślisz, że to krętacze???

pedzel

Kocham tą prace:)

anonim

(usunięte przez administratora)

help

Bonz napisz jak wyglądają opłaty za mieszkanie w tej firmie. Długo pracujesz przez nich? Jesteś zadowolony? Myślisz, że są ok?

Zibi

Wikto z bielawy w dzisiejszych czasach wyplacanie pieniedzy na czas to juz nie problem a wiec tym faktem nie powinienes sie podniecac!! Jesli pracujesz tam ponad rok to zauwaz ze jesli na zebraniu mowia ze jest multum pracy i zeby nawet rodziny sprowadzac, to to oznacza ze w najblizszy piatek zadzwonia do 35 osob ze nie ma pracy!!! banda zlodzieji (welcome service!!!) za co ? za karty podatkowe? za mieszkanie w bloku przeznaczonym do rozbiórki? (biora za to depozyt 500DDK) Przy odrobinie angielskiego w gebie i czasu zalatwisz urzedy za darmo Kusza teraz ludzi wysokimi zarobkami ale po odciagnieciu podatku to; 1 zmiana 5800DDK 2 zmiana 7500DDK za 2 tyg a w pazdzierniku i tak wszyscy zostana na lodzie bo tak jest co roku!!! a Wiec taki Wiktorbuelawa to musi byc totalnym(usunięte przez administratora) skoro wie ze pani (usunięte przez administratora)jest nom stop zabiegana a nie pomyslal o tym ze Ona ma w d..ipe obierac od niego telefony o kolejnych donosach !! Ogarnij sie chlope i powodzenia dla nastepnych juz chyba milionowego pracownika tutaj bo przemial jest tu niesamowity

Wiktorbielawa

Czytam teksty , i szok ,pracuje tu jest ok moze z kasa szału nie ma ale wypłaty terminowe, pasek wynagrodzeń jasny klarowny Pani Magdalena zabiegana ale ma rękę na pulsie ,narazie brak jakichkolwiek zastrzeżeń

konik

pracowałem w jobsuplly i było ok.Jak wam nie odpowiada pośrednik to zdobądz kontrakt na własną rekę i zobaczymy czy wam się uda.Musicie jakiś czas posiedzieć w dani żeby sobie dać rady ze wszystkim np.urzędy.U pośrednika macie wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to po co wam wyjazd,pracujcie w polsce.Osobiście byłem 4 lata w DANI i było ok.Jak ktoś nie potrafi pracować w polsce to tym bardziej za granicą .POZDRO

Zan

Minimalna stawka placy to 146 DDK a nie wasze 125+ dodatek

gość

dodam od siebie, że nie w każdej firmie płacą dodatki popołudniowe/nocne i nadgodziny jak by się należało wg Duńskiego prawa

anonim

(usunięte przez administratora)

Jaro

bluecollar dwa słowa(usunięte przez administratora)nie polecam

jobsupply

jesli ktos uwaza ze nie otrzymal naleznego mu feriepenge proszony jest o kontakt z biurem w Odense pn-pt 08.00-16.00 pod tel 0045 702 35 702.

robert

ta firma jest jakas nie normalna tez popracowalem do piatku same straty ponioslem a stawka w tej firmie jest jak dla niewykwalifikowanych zamiataczy podjade do tego Szczecina i [usunięte przez admina]

zdzichu

tak myślałem, dzwonią do mnie z tego Szczecina i do innych też spawaczy i nie mogą jelenia znalezć bo każdy jak pojedzie to zaraz wraca, jak jeszcze raz do mnie zadzwonią to im powiem to co myślę

spawacz

oj nędza pracowałem od poniedziałku podziękowali mi w środę od tak ,nie normalna firma praca w ds hobro syf jakich mało potrącili mi za tydzień mieszkania zjazd na własny koszt jestem 1500zł w plecy [usunięte przez admina]jakieś nie firma, jeszcze jedno rekrutacja jest prowadzona w szczecinie przez firmę jobs suplay gorąco odradzam jeśli nie chcesz popłynąc na kasę

anonim

montert napisz do mnie na : weronika3002@o2.pl , chciałem coś się dowiedzieć więcej o bluecollar aps i pracy w Hobro, dzieki z góry i pozdr

montert

Witam i ostrzegam przed firmą Bluecollar ApS pojedziesz za byle jakie pieniądze i za wszystko płacisz sam i jesteś zdany tylko na siebie jeśli będziesz słyszał że wysyłają cię do Hobro to od razu ucieczka ,jest tam [usunięte przez admina] dosłownie ryjesz jak dzik 8 g i do domku ,poza tym firma nie oddaje ferie penger a koordynator mydli oczxy ludziom i z nikąd pomocy trzymajmy się zdala od tej firmy .

spawacz
@montert 03.08.2011 11:16

a kase wakacyjna za tamten rok juz wypłacili

mosjoen
@montert 03.08.2011 11:16

pracowałem dla nich 3 tyg zaliczki były na czas mieszkanie na wsi ale ok zobaczymy czy wyplaca reszte Przestrzegam przed praca w JST spawanie lyżek do koparek.Firma dunska ale masakra oboz pracy 350 amper blacha 5 mm koles podchodzi i mowi ze za wolno dajcie spokoj z JST nie pchajcie się tam za 130 kr

Zostaw opinię o Bluecollar ApS - Odense

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bluecollar ApS