Bluecollar ApS

Odense

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 74 ocen.

Opinie o Bluecollar ApS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bluecollar ApS

anonymous

Szczerze odradzam wszystkim

Zuzanna

Pracujesz w Bluecollar ApS? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

Były
@Zuzanna 06.04.2017 11:16
Pracujesz w Bluecollar ApS? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć p...

Ludzie pojebało Was lepiej siedzieć na socjalu niż pracować przez tę ,,Firmę " to oszuści jak ich mało. Naprawdę odradzam!!!

anonymous

obiecuja obiecuja potem beszczelnie kradna. nie polecam

Krzysiu

Beznadziejna firma z Panią Mają na czele.

Rozczarowany

Ludzi mają za nic , traktują ich jak maszynkę do zarabiania pieniędzy , stawki są nędzne , obsługa na czele z P. M Kowalczyk woła o pomstę do nieba . Nie polecam !!!!

Drake1990

W tym roku pracowałem u nich, miałem umowę na kilka miesięcy i liczyłem na jakiś dobry zarobek oraz współprace na dłuższy okres. Zatrudnili jeszcze kilka osób, porobiliśmy miesiąc i wypowiedzieli mi umowę bez podania na niej przyczyny i mają na Ciebie ykhm... Nie ważne, że masz rodzinę i dom na utrzymaniu a odszedłeś z innej pracy w kraju. Z tego co się dowiedziałem od ludzi to za dużo osób przyjęli do pracy i po mnie jeszcze kilku zjechało... Jak się u nich robi to najlepiej jak masz auto i będziesz woził do pracy jeszcze kogoś do tego trzeba płacić za mieszkanie, które powinno kosztować za te warunki co tam są połowę tego co odciągają od pensji, normalnie szkoda pisać. Przelewy robili tylko w złotówkach chyba, że miałeś konto w kraju w którym pracujesz, to wtedy mogłeś ich "prosić" o przelew na nie w danej walucie (tylko nie w każdym kraju jest tak, że wystarczy dowód osobisty do otworzenia konta, ale potrzebne jest jeszcze kilka innych dokumentów np. nr podatkowy, meldunek, paszport itd., więc zanim to załatwisz minie pewnie kilka tygodni albo ze dwa miesiące, a po jakim kursie policzą Ci przewalutowany zarobek???) Nie polecam, człowiek tylko narazi się na koszty i nerwy.

krzysztof

nie jest tak jak tu piszą te bzdury jak ktoś ma lewe ręce do pracy to wtedy tak jest i wielkie narzekanie

Były Pracownik

Z całą stanowczością odradzam tę firmę. Jak długo żyje takiego cyrku to nie wiedziałem.

Zuzanna

Czy ktoś z was miał do czynienia z pracą w Bluecollar ApS? Wiele osób boi się wyjazdu poza granice Polski ze względu na brak znajomości języka obcego. Czy pracodawca zapewnia dodatkowe kursy językowe dla osób zatrudnionych w firmie? Jest to bardzo dobre rozwiązanie, które podnosi atrakcyjność zatrudnienia i późniejszy komfort podczas pracy w danym państwie.

spawacz80

Witam, czy ktos pracował może w Danii w miejscowości Rutkobing przy spawanie wiatrakow a konkretnie rur i smigieł i może podzielić się informacją o pracy tam?

egon

pracuję dla nich od 2014 nigdy nie było żadnego problemu

pracownik

cytat ze od Bluecollar na dzis: "ciesz się że pracujesz, ludzie na szklarniach za 60 kr pracują!"

ijaki

Pani Magda jest taka kochana... ma dar przekonywania, wzbudza zaufanie ...

Paweł

KOCHAM PANIĄ PANI MAGDO!!!

biksa

ops a możesz w takim razie przyjacielu konkretnie napisać czego w twojej sprawie nie mogli załatwić? bo na razie to z tymi ogólnikami to jak hejter się zachowujesz

ops

Trzymajcie sie jak najdalej od tej agencji. Prostej rzeczy nie potrafia zalatwic. Towarzystwo wzajemnej adoracji.

zadowolony

witam jest ok nie ma co narzekac ,zreszta wiadomo kto zawsze narzeka sam osobiscie nie ktorych gagatkow bym wyj.....,ale pomijajac , trzeba z ludzmi umiec rozmawiac chodzi o caly zarzad naszej kochanej firmy troche inteligencji ,grzecznosci i zero buractwa i wszystko idzie zalatwic od czterech lat pracuje w hobro i nie narzekam zawsze co chcialem to bylo zalatwione pozytywnie oceniam dzialanosc agencji BLUE COLLAR pozdrwaiam serdecznie wszystkich rodakow moc jest z nami .....

tomek
@zadowolony 17.08.2016 23:32
witam jest ok nie ma co narzekac ,zreszta wiadomo kto zawsze narzeka sam osobiscie nie ktorych gagatkow bym wyj.....,ale pom...

Ty kochasz firmę???? Jakiś zboczony jesteś?? Ja kocham tylko żonę... Jesteś za cienki na spamowanie , zmień zawód

zdichu

ogolnie mieszkania zalatwiaja ale drogie sa ale sa umowa o prace jest ale na godzinach rabia i podatkach ogolnie placa na czas w zlotowkach ale placa zawsze takze nie jest az tak zle a pracuje tu od 1 kwietnia do teraz pozdrawiam

danio7819

pracował ktoś przy zbijaniu palet przez bluecollar może prosze o opinie:)

były pracownik

unikac ! nie odprowadzają składek!!! po powrocie do pl starałem sie o zasiłek. z przepracowanych 2 lat odprowadzono tylko półroczne składki....własnie po 4 miesiacach czekania dostałem potwierdzenie z Danii które przyszło do urzędu pracy.... mają pod sobą koło 300 osób, tym sposobem zarabiają ogromne pieniadze a mało kto potem walczy o to. bandyci

pracownik
@były pracownik 27.05.2016 17:17
unikac ! nie odprowadzają składek!!! po powrocie do pl starałem sie o zasiłek. z przepracowanych 2 lat odprowadzono tylko półro...

Pytane do ciebie były pracowniku, jak sprawdzić czy rzeczywiście składki są odprowadzane czy też nie ? Sprawdzę to w urzędzie pracy w pl?

Michał

W jakich branżach oni jeszcze rekrutują ??? Tam na stronie jest kontakt do 15 osób więc musi to być potężna firma.

anonim

Popieram Tepaki i złodziejki i otaczają się konfidentami Przemysław Teska który wali z dupy jak indianij z łuku

anonim

Popieram Tepaki i złodziejki i otaczają się konfidentami Przemysław Teska który wali z dupy jak indianij z łuku

jacek

Firma masakra.krzywy domek to już koszmar.maja d. Tępa kurwa. Mila jeszcze większy tępy lachociąg no i magdalena b.szefowa. Złodziej. Kontakt tylko mailowy a najlepiej to sie zamknijcie i zapierdalajcie.NIE RÓBCIE TAM LUDZIE. Wszystkie opłaty których niby nie ma-SĄ. Podatek 8%. ??????? Nie ma.tzn.w ogóle jest...37%. Tyle.

Freed

Banda zlodzieji pracowaliśmy tam jaki czas i do dziś kasy nie ma trzeba wyslac umowę i feislipy do odpowiedniego urzędu w dani żeby odzyskac Nasze zarobione Pieniadze firma myśli ze jest nietykalna bo siedza tam a w Polsce maja agencje kora szuka im frajerow do roboty kto pracowal a kasy nie odzyskal zapraszam mam znajomego z dunskim jezykiem papiery do sadu w dani się ZLODZIEJE NAUCZA

osram
@Freed 28.07.2015 23:23
Banda zlodzieji pracowaliśmy tam jaki czas i do dziś kasy nie ma trzeba wyslac umowę i feislipy do odpowiedniego urzędu w dani...

Witam nawiązując do tej szmaciarskiej firmy oraz gwiazd na szczycie typu Pani Mila wiecznie zaj...ana,kadrowa która jak by mogła to by oddychała co 2 gi oddech,oraz szefowa bandy zamieszania Wielka Pani Magda której słowa ograniczają sie jedynie do tego typu,Nie ubijaj pan mi tu piany,ogólne dno i chamstwo,ograniczenie w myśleniu,ale niedługo to potrwa chłopaki złożyli pozew zbiorowy przeciwko nim i nawet w Danii nie uciekną przed Temidą,nic dodać nic ująć na temat tej firmy,3 szm....ty i chajl live....

anonim

(usunięte przez administratora)

Wolny
@Oskar 11.02.2016 13:00
Masz coś z głową Kaja? W Danii za taką pracę wraz z dodatkami należy Ci się ponad 160 kr za h, więc za 7,5h pracy dziennie bez...

Chyba coś ci się pomyliło w Duńskiej firmie pierwszej lepszej typu szklarnia typowy fizyczny z Polski zarabia 130DKK max co daje 20800 DKK miesięcznie z tego trzeba odjąć 38% podatku. dlaczego 130DKK bo typowy robol z polski jest traktowany jako pracownik niewykwalifikowany bez wykształcenia. Piszecie banialuki jedziecie do Danii bo wam wszyscy opowiadają jakie to pieniądze można zarobić a później wielki ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Powiem wam tyle piszecie tu negatywne opinie o tej firmie bo wam prace załatwiła, bo wam papiery załatwiła, bo wam zakwaterowanie załatwiła i wielki płacz bo pieniądze na was zarabia. Nie bronie teraz BlueCollar bo nie warto ale jesteście żałosne ciamajdy nie nieudaczniki bo jak by tak nie było to byście sobie przyjechali tu i sami poszukali pracy mieszkania i pozałatwiali wszystkie dokumenty. Ja sam wszystko musiałem sobie załatwiać za wszystko sam musiałem płacić i wiem ile zdrowia i pracy mnie to kosztowało i jak czytam opinie tych wszystkich nieudaczników co mieli wszystko podane na tacy i palcem nie musieli nawet kiwnąć by to wszystko mieć to mnie zbiera na wymioty. nieudacznicy nie nieroby!!!

heh?
@Wolny 04.08.2016 00:41
Chyba coś ci się pomyliło w Duńskiej firmie pierwszej lepszej typu szklarnia typowy fizyczny z Polski zarabia 130DKK max co daj...

:))) No popatrz jaki ty jestes zdolny! Sam sobie wszystko zalatwiles. Taki wysilek! Dobrze, ze nie zaslables po zalatwieniu samodzielnie wszystkich spraw. A powaznie? Nie obrazaj ludzi .Niektorzy potrzebuja czasu, zeby samodzielnie funkcjonowac. Mnie w sumie tez zostawiono samego sobie i nie widze powodu, zeby teraz nasmiewac sie z innych.I powiem wiecej. Nie moge z Blue Collar zalatwic prostej sprawy od kilku miesiecy. Dla nich odpisac na maila, to ogromny wysilek. Po moich doswiadczeniach ja z wiekszoscia z ich wypowiedzi sie zgadzam i nie polecam tej firmy.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

szczera prawda zgadzam sie z wypowiedzia

Pracownik blue collar

No nie wydaje mi sie ze Blue Collar to normalna firma.Niby tam prace zalatwiaja ale to z regóły na miesiac do trzech z fatalnymi warunkami mieszkalnymi bez lodówki i prysznica,Poza tym przed podpoisaniem umowy nik nie mowi o tak zwanych ukrytych opłatach i kosztach związanych np z załatwieniem przez nich karty podatkowej w cenie uwaga 300 koron,moim zdaniem to jakis żart,albo kosztach pośrednictwa w znalezieniu tego obskurnego lokum w cenie uwaga 500 koron i o wszystkim dowiadujesz sie dopiero jak podpisałes z nimi umowe,przy tym najlepsze jest to ze jak skonczysz ten od 1 do 3 miesieczny kontrakt to znowu musisz płacic te opłaty.

Irek

jako firma jest ok załatwia wszystko za pracownika zero problemów, problemy zaczęły sie dopiero gdy przeszedłem bezpośrednio do farmera w danii nie płacił na czas oszukiwał na wypłatach nie chciał dawać i nigdy nie dał żadnego kwitku rozliczeniowego z wypłaty farmer nazywa się Stiven Scherluk pracowałem tam około 7 miesięcy i ciągłe problemy z pieniędzmi nigdy nie zgadzajcie się na bezpośrednią pracę u niego bo gdy podlegałem pod firme nie pod farmera było ok jak dla mnie ta firma jest ok interesują się człowiekiem pomagają jak tylko mogą jest dobrze ale nie pracujcie bezpośrednio u tego farmera wogole nie pracujcie u niego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cwaniak i nic poza tym ocena dla firmy jak dla mnie jest na 6

adaś

próbuj , haha - desperatów tam potrzebują

Miron

Mógłby ktoś napisać coś więcej o pracy w Lem przy łyżkach ?? Ile stk dziennie się spawa i jakie arunki

anonim

(usunięte przez administratora)

osram

Macie rację banda złodziei,właśnie wróciłem z wojażu pod szyldem tej firemki,masakra oszukują na godzinach,nie chcą zwracać depozytów za mieszkanie,jedno niby biuro a pod telefonem każda z nich,same gwiazdy,najlepsza Mila wiecznie zaspana i ona nic nie wie o co biega,,żenada trzeba coś z nimi zrobić,kradną i oszukują nas Polakó,razem z kolegą mamy problem z odzyskaniem depozytu za mieszkanie,oprócz tego rąbnęły nas na godzinach,jesteśmy już w Polszy wydzwaniamy do nich i tak już od jakiś 4 tygodni nie możemy odzyskać pieniążków,są na tyle bezczelne i zadufane w sobie że wydaje im się że nie są do ruszenia,ale kolega ma dojście i już robi z nimi porządek,sprawa ujrzy tło w prasie i telewizji,oprócz tego mamy nagrania rozmów z nimi,co telefon inna osoba i nic nie wiedzą,zwodzą że już będą wypłacone pieniążki i echo masakra parę larw i tyle marasu,nie polecam tej firmy nikomu,występują pod różnymi nazwami,Bluecollar,jobsuply itp.,zmieniają cały czas nazwę bo robią to co robią,wredne babska,pani magda pani mila i reszta,,,,nie dajcie się tym szm,,,,,om,bo tyle można o nich napisać,szm,,,ty.

worker

Kasa na czas zawsze, kontakt wsumie jest, ale najbardziej mnie dziwiło czemu nam płacą w złotówkach?! Teraz już wiem: kurs zawsze poniżej nbp mi wychodzi po przeliczeniu. Ciekawe kto zabiera prowizje!!!

help

Zibi, coraz częściej się zdarza, że nie ma przepływu pieniędzy, a wypłaty są wypłacane z kilkudniowymi opóźnieniami, co oczywiście nie zwalnia z obowiązku jak najszybszej zapłaty. Bonz, długo u nich pracujesz? Myślisz, że to krętacze???

pedzel

Kocham tą prace:)

anonim

(usunięte przez administratora)

help

Bonz napisz jak wyglądają opłaty za mieszkanie w tej firmie. Długo pracujesz przez nich? Jesteś zadowolony? Myślisz, że są ok?

Zibi

Wikto z bielawy w dzisiejszych czasach wyplacanie pieniedzy na czas to juz nie problem a wiec tym faktem nie powinienes sie podniecac!! Jesli pracujesz tam ponad rok to zauwaz ze jesli na zebraniu mowia ze jest multum pracy i zeby nawet rodziny sprowadzac, to to oznacza ze w najblizszy piatek zadzwonia do 35 osob ze nie ma pracy!!! banda zlodzieji (welcome service!!!) za co ? za karty podatkowe? za mieszkanie w bloku przeznaczonym do rozbiórki? (biora za to depozyt 500DDK) Przy odrobinie angielskiego w gebie i czasu zalatwisz urzedy za darmo Kusza teraz ludzi wysokimi zarobkami ale po odciagnieciu podatku to; 1 zmiana 5800DDK 2 zmiana 7500DDK za 2 tyg a w pazdzierniku i tak wszyscy zostana na lodzie bo tak jest co roku!!! a Wiec taki Wiktorbuelawa to musi byc totalnym(usunięte przez administratora) skoro wie ze pani (usunięte przez administratora)jest nom stop zabiegana a nie pomyslal o tym ze Ona ma w d..ipe obierac od niego telefony o kolejnych donosach !! Ogarnij sie chlope i powodzenia dla nastepnych juz chyba milionowego pracownika tutaj bo przemial jest tu niesamowity

Wiktorbielawa

Czytam teksty , i szok ,pracuje tu jest ok moze z kasa szału nie ma ale wypłaty terminowe, pasek wynagrodzeń jasny klarowny Pani Magdalena zabiegana ale ma rękę na pulsie ,narazie brak jakichkolwiek zastrzeżeń

konik

pracowałem w jobsuplly i było ok.Jak wam nie odpowiada pośrednik to zdobądz kontrakt na własną rekę i zobaczymy czy wam się uda.Musicie jakiś czas posiedzieć w dani żeby sobie dać rady ze wszystkim np.urzędy.U pośrednika macie wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to po co wam wyjazd,pracujcie w polsce.Osobiście byłem 4 lata w DANI i było ok.Jak ktoś nie potrafi pracować w polsce to tym bardziej za granicą .POZDRO

Zan

Minimalna stawka placy to 146 DDK a nie wasze 125+ dodatek

gość

dodam od siebie, że nie w każdej firmie płacą dodatki popołudniowe/nocne i nadgodziny jak by się należało wg Duńskiego prawa

anonim

(usunięte przez administratora)

Jaro

bluecollar dwa słowa(usunięte przez administratora)nie polecam

super gosc

witam.nie wyjezdzajcie do pracy do hobro przez bluecollar.za znalezienie przez nich kwatery dla pracownika pobieraja sobie kase 500 koron. za wszystko musicie im placic.zero pomocy z ich strony.na drugiej zmianie koles chodzi z kartka i zapisuje kto ile zrobil. jesli bedziesz malo robil to cie wyrzuca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kordynatorzy zawsze mowia ze jest duzo pracy a co do czego dochodzilo to w piatek dzwonili do ludzi i mowili ze pracuja ostatni dzien. pracuja tam donosiciele ktorzy lubia dziobac szefowej. jesli chcesz pracowac w cyrku to jedz

jobsupply

jesli ktos uwaza ze nie otrzymal naleznego mu feriepenge proszony jest o kontakt z biurem w Odense pn-pt 08.00-16.00 pod tel 0045 702 35 702.

robert

ta firma jest jakas nie normalna tez popracowalem do piatku same straty ponioslem a stawka w tej firmie jest jak dla niewykwalifikowanych zamiataczy podjade do tego Szczecina i [usunięte przez admina]

zdzichu

tak myślałem, dzwonią do mnie z tego Szczecina i do innych też spawaczy i nie mogą jelenia znalezć bo każdy jak pojedzie to zaraz wraca, jak jeszcze raz do mnie zadzwonią to im powiem to co myślę

spawacz

oj nędza pracowałem od poniedziałku podziękowali mi w środę od tak ,nie normalna firma praca w ds hobro syf jakich mało potrącili mi za tydzień mieszkania zjazd na własny koszt jestem 1500zł w plecy [usunięte przez admina]jakieś nie firma, jeszcze jedno rekrutacja jest prowadzona w szczecinie przez firmę jobs suplay gorąco odradzam jeśli nie chcesz popłynąc na kasę

anonim

montert napisz do mnie na : weronika3002@o2.pl , chciałem coś się dowiedzieć więcej o bluecollar aps i pracy w Hobro, dzieki z góry i pozdr

montert

Witam i ostrzegam przed firmą Bluecollar ApS pojedziesz za byle jakie pieniądze i za wszystko płacisz sam i jesteś zdany tylko na siebie jeśli będziesz słyszał że wysyłają cię do Hobro to od razu ucieczka ,jest tam [usunięte przez admina] dosłownie ryjesz jak dzik 8 g i do domku ,poza tym firma nie oddaje ferie penger a koordynator mydli oczxy ludziom i z nikąd pomocy trzymajmy się zdala od tej firmy .

spawacz
@montert 03.08.2011 11:16
Witam i ostrzegam przed firmą Bluecollar ApS pojedziesz za byle jakie pieniądze i za wszystko płacisz sam i jesteś zdany tylko...

a kase wakacyjna za tamten rok juz wypłacili

mosjoen
@montert 03.08.2011 11:16
Witam i ostrzegam przed firmą Bluecollar ApS pojedziesz za byle jakie pieniądze i za wszystko płacisz sam i jesteś zdany tylko...

pracowałem dla nich 3 tyg zaliczki były na czas mieszkanie na wsi ale ok zobaczymy czy wyplaca reszte Przestrzegam przed praca w JST spawanie lyżek do koparek.Firma dunska ale masakra oboz pracy 350 amper blacha 5 mm koles podchodzi i mowi ze za wolno dajcie spokoj z JST nie pchajcie się tam za 130 kr

Zostaw opinię o Bluecollar ApS - Odense

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bluecollar ApS