Pearl Stream S.A.

Bażanowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 48 ocen.

Opinie o Pearl Stream S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pearl Stream S.A.

llalakka

Witam. Powiedzcie mi czy liderki w Bażanowicach są tak samo wredne jak w Strzelcach ? Bronią choć trochę ludzi?

Papa
@llalakka 23.03.2016 11:33

Gorzej jak wredne!

Papa
@llalakka 23.03.2016 11:33

W strzelcach są SUPER WREDNE** !!

pechydrol

Witam, sobota płatna 100% robić się nie chce? Lider jest od tego aby załoga robiła swoje powtarzam robiła a nie udawała ze ciężko pracuje i na nic nie ma czasu. Rotacja ludzi bo każdy by oczekiwał kokosów jak firma na starcie

...
@pechydrol 05.02.2016 19:23

Liderzy w PS Strzelce op. Nie robią np nic.. papieros,kawka i lizanie 4 liter kierownicze A ( z malarni).. donoszenie na ludzi to codzienność w tej firmie!! Nie polecam pracy tam!!

Majkel

Totalna zenada zwalniaja starych Kora Go kow ogulnie (usunięte przez administratora) w biurze pracują ludzie po studiach filnowych nie mających nic wspulnego z Automotiv banda kretynòw nie mówiac o kier dzialò tech prostak i (usunięte przez administratora) pani G to ogulnie deb jest tylko po zwyklej szkole a kier produkcji proszę kaj my są ?

PPP
@Majkel 27.10.2017 15:32

Ortografia i ogólny styl tej wypowiedzi jedynie świadczy o osobie wypowiadającej się, wnioskuję że miałeś dostęp do dokumentów firmowych i dzięki temu wiesz kto jakie kursy i szkoły skończył? Bo jeżeli osądzamy z góry to Ciebie chyba z podstawówki wyrzucili. Wypowiadanie się na jakikolwiek temat bez podstawowej wiedzy jest domeną ludzi o bardzo niskiej inteligencji. Odpowiedź na pytanie "kaj my są", jest prosta, w świecie gdzie nawet najgłupsi ludzie mają dostęp do wypowiadania się na każdy temat, całe szczęście że Ci choć trochę mądrzejsi potrafią takie wypowiedzi przefiltrować i je zignorować.

sd

Znajomość języka angielskiego nie stanowi dziwnego wymogu do spełnienia, bo przecież to się wymaga od każdego, a znajomość ms office nie stanowi dziwnego wymogu. Wiecie czy wypłata jest terminowa? Dzięki

JODI
@sd 09.10.2016 21:43

Wypłaty są wypłacane w terminie, czasami nawet dzień wcześniej kasa już jest na koncie...choć tyle ;)

Aguag87

witam chciałam podzielic sie swoja opinia na temat tego zakladu.Praca nie jest ciężka ale atmosfera masakra.Oszukiwanie na nadgodzinach robisz jak wół po 12 godzin soboty niedziele święta a i tak nie masz 2 na wyplate.Wszystko muisz sobie sama przywieżść z magazynu sama zrobic elemnet i sprawdzić to co po jest ta kontrola jakośćći a i tak to ty ponosisz konsekwencje za zly element.Ludzie siedzą na komórkach a ty za nich zarobisz a biorą wypłate taką samą jak ty za nic nie robienie.Odradzam robienie w tej firmie .

Sadam

Pracowalem na dziale technicznym w bażanejro przez ok 7 miesiecy i moge stwierdzic ze +praca lekka i przyjemna +praca 8:30 - 16:30 + czesto platne 2-3 nadgodziny dziennie +koreanczycy bardzo w porzadku +zarobki rzedu 2200 netto +koreanski szef zalatwil przyspieszone przejscie pod PS +wifi (pdk) -start tylko przez agencje pracy -polscy kierownicy najgorszy rak (jak za granica) odwala im namiastka wladzy -nie mozna awansowac wiecej niz raz (tj z fizycznego przejdziesz max na teamleadera) -zrobienie jakichkolwiek uprawnien wymaga wyzebrania u kadrowej (podobnie jak awans) ogolem 5/6 polecam a zwolnilem sie poniewaz znalazlem 2 razy lepiej platna prace pozdrawiam

JODI
@Sadam 24.07.2016 18:07

Sadam, w takim razie odszedłeś w najlepszym momencie ;). Teraz tu syf do potęgi, przynajmniej na wtryskarkach. Straszą ludzi 4 brygadówką w trybie 8-mio godzinnym, jak nie to robić w weekendy na 3 zmiany...zero jakiejkolwiek organizacji na zakładzie, o przejściu pod firmę można zapomnieć - nie ma i nie będzie...tak jak jakichkolwiek premii ( za wyj. frekwencyjnej) czy podwyżek- obowiązuje najniższa krajowa( chyba że na innych działach mają inaczej ;). Na hali totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ani jak przejść, ani przejechać...najwyżej sam możesz pod widlakiem się znaleść... Ludzie odchodzą jeden po drugim bo mają dość a w biurze tylko siedzą i kolejne bzdury wymyślają, mając ludzi za nic To już nie ta firma co kiedyś, niestety Pozdrawiam, pracownik PS...jeszcze...

ciotka

Tomasz D i Grażyna D para nie rozłączna wyssane z mlekiem matki, non stop synus przy cycusiu mamusii bo bez mamy nie dam rady!!!

tiki taki
@ciotka 23.06.2016 17:40

Coś musi w tym być, skoro aż 6 osób polubiło ten komentarz :)

Moni

Witam wszystkich którzy udzielają się na temat pracy w Pearl Ocean w Tychach. Zwracam się szczególnie do osób, które tam pracują lub pracowali. Jedna uwaga co komu przeszkadza w osobie brzydko opisanej Wioli???!!! Jesteście bandą zakłamanych fałszywców. Tutaj jej ciciacie a za plecami ją obgadujecie, że nie nadaje się na swoje stanowisko. Tylko w ramach przypomnienia piszę, że każdy kto przyszedł na początku miał szanse zostać liderem czy osobą na takim stanowisku jakim jest Wiola. Każdy z zazdrości pisze, że dostała się na to stanowisko dawając... każdemu przeszkadza to, że mają dobry kontakt z Pawłem. Ludzie zamieńcie się z Wiolą chociaż na tydzień i zobaczycie jaki ma miód !!!! wszystkie wyjazdy na sortingi wracając do domu po 12 godz w pracy dzień w dzień reinspekcje i to wszystko przez waszą głupotę i nieznanie dobrze specyfikacji danego detalu... Dlatego dajcie se spokój jak to piszecie od chudej blondyny bo Wy nie sięgacie jej do pięt. Broni Wasz tyłek nie od dzisiaj a Wy jej tu taką opinie wystawiacie. A osobie, która twierdzi że została zwolniona niesłusznie widocznie na to sobie zasłużyła... Pozdrawiam. (usunięte przez administratora)

aoeng777

Jeden wielki syf to mają w głowie ci, którzy to piszą. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się wam z nudy przewraca, bo prawda jest taka, że na każdym dziale jest luz. Generalnie jest to najlżejsza praca jaką wykonywałam. Z rozliczeniem wypłat- nic dziwnego, że się nie zgadzają skoro ludzie przychodzą pijani do pracy, albo nie przychodzą w ogóle- z tego co wiem to za NN specjalnego wynagrodzenia się nie przyznaje. A co do oceniania innych- martwcie się o swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo na forum anonimowy może być każdy, ale nikt z was jako materac nie służył, więc proszę bezpodstawnie i niekrytykować kogoś, kogo sytuacji w ogóle się nie zna.

anonim

(usunięte przez administratora)

bluewelwet

Na awans ? Moim zdaniem jeśli się starasz to awans dostaniesz , no i oczywiście jeśli ktoś zauważy że Ci zależy i się nadajesz... A o jaki konkretnie awans Ci chodzi ?

fryta9kg

Powiem tyle Tyskie Pearl Ocean to ściema ściemą poganiana,traktują ludzi jak popychadło o wszystko maja pretensje więcej zwrotów jak wysyłek.Praca jako praca nie jest zła bo nie naj....ie się człowiek jak wół,ale psychicznie wykończą robisz dobrze to zle,robisz zle to jeszcze gorzej,koreaniec rzuca towarem ze zlosci jak ma zly dzień.Drze sie po ludziach niczemu nie winnych.Nie mowiąc o urlopach wypracujesz swoje a oni niedaja wolnego trzeba sie wrecz prosic o swoj wypracowany dzien wolnego.Z tego co slyszalem to juz 2 naloty PIPU byly zekomo niczego sie nie doszukali.Osobiscie nie wroze zakladowi swietlanej przyszlosci przekonalem sie na wlasnej skorze

krejzol

mobing mobing nieprzychodzcie tam ludzie do pracy hujnia malo powiedziane pozdrawiam

zołza

Wydaje mi się, że upadek tyskiego zakładu to tylko kwestia czasu. Ciekawi mnie po co oni zmuszają do sobót??? Jak i tak jest rozbiurka wadliwych cześci. Ciekawi mnie czemu ten z max powera sra w gacie przed koreańcem i kazuje robic bez urlopu. Chujnia na kiju - nie przychodźcie tu do pracy. Mobing mobing, mobing

pracownik

perl ocean w tychach to paranoja ludzi zwalniaja jezeli nieprzyjda w soboty szef to kurdupel koreanczyk co zadzi ludzmi ci z biura to jego przydupasy tancza jak im zagra bo sie boja o wlasne stolki w sumie ogolnie do kitu stosuja mobing wsrod zalogi niepolecam tej firmy

pracownik

Nie polecam pracy w tej firmie w Tychach zmuszaja do pracy w sobote ludzie zwalniani paranoja Liderka pomiata ludzmi chce pokazac ze potrafi.

pracownik

Taaa teraz za nie przyjście w sobotę chcą dawać NN :/ masakra miała być praca od pn do pt a tutaj każda sobota obowiązkowa co to ma być a na nocnej zmianie tylko 1 linia idzie ludzi zwalniają a w sobotę trzeba przychodzić śmiechu warte :/

były pracownik

A skąd masz majka takie informacje?

majka

Niewiadomo czy firma bendzie istniec,bo w piatek wpadli Antyterorysci do firmy i cala smietanke zgarneli.Wiecie o tym mamy nowego Prezesa z pl.!

koza58

Pracuję w Tychach w pearl stream od kilku miesięcy.1 I 11 Listopada znalazła się grupa pożytecznych idiotów którzy poszli do pracy w te święta! W zeszłym tygodniu pojawiła się informacja że wszystkie soboty i niedziele w grudniu są pracujące!Mało tego zakazano nam rozmawiać podczas pracy!Fatalne warunki socjalne............atmosfera zaczęła sie robić bardzo niemiła i wredna.Azjaci nie respektują naszych świąt w tym i niedzieli............niestety znajdują posłuch jak pisałem na początku w POZYTECZNYCH IDIOTACH KTÓRZY ZGODZĄ SIĘ NA WSZYSTKO!PRACĘ W ŚWIĘTA,NIEDZIELE,NADGODZINY ZA PUSZKĘ COCA COLI!!! ETC.JESTEM ZAŻENOWANY STOPNIEM WAZELINIARSTWA I DONOSICIELSTWA WŚRÓD ZAŁOGI-PRZODUJĄ W TYM SZCZEGÓLNIE pANIE.JAK TEN NARÓD ZOSTAŁ UPODLONY!!!POZDRAWIAM ZDROWO MYŚLĄCYCH.WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!

Grażyna Koza
@koza58 02.12.2015 15:37

Również pracuję w Tyskim oddziale Pearl Ocean od czterech miesięcy i uważam, że Pana wypowiedź jest przesadna. Firma dopiero się rozwija i to normalne, że pracownik musi być dyspozycyjny ponad normę. Praca może i jest, na niektórych stanowiskach monotonna, ale nie jest to katorżnicza praca. Poza tym posiadając pracę(gdzie jest teraz o nią ciężko) nie rozumiem osób, które mając możliwość zarobkowania narzekają na to, że jest szansa zarobienia więcej w dni takie jak: soboty, Święto 1 i 11 Listopada. Nikt, z tego co mi wiadomo, nie był zmuszany do przyjścia na stanowisko pracy. Pozdrawiam, Grażyna Koza

Mała

Jak tam wasza leaderka Karolina??

muminek

bhp w tej firmie to truj kant bermudzki a pan behapowiec jest jak yeti dużo się mówi ale widujesz go tylko w burze

gosc

czy ukraincy mają pozwolenie na pracę w unii ??????

Sylwia

Pracowałam z tymi Ukraincami, pod Wrocławiem wykorzystywali ich a warunki mieszkaniowe mieli straszne. Jest podobnie jak my wyjeżdżamy za granicę za pracą. Tania siła robocza.

rico

teraz w pearl stream zatrudnili ukraincow bo polacy niechcą pracować za najnizszą krajową hmm to niech podniosą płace to ludzie znajda sie do pracy ! ukraincy bedą nam odbierac teraz prace !!!!! A KOREANCE ZARABIAJA PO 5000 tys. Euro a my !! tania siła robocza za marne grosze, kto jest w Strzelcach za to odpowiedzialny ???

Sylwia

Chyba już są ci z Ukrainy?

Gonzo

Jeśli chodzi o drugą halę (czyli tą młodszą ) to można powiedzieć że koreańczycy ZAWIEDLI bez wątpienia WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW, po minionym tygodniu. Swoim zachowaniem udowodnili ile jest warte życie pracowników. Ciekawe ile ludzi po tych akcjach odejdzie. Brawo dla prezesików sami sobie tą hale wykończycie.

Gośc
@Gonzo 07.06.2015 21:54

Hm... w Strzelcach Opolskich Polaków zwalniają a na ich miejsce ściągają pracowników z Ukrainy dlatego pracownik się nie liczy.

rico

Dramat Beatki - o co chodzi z tym strumykiem to też ma coś wspólnego z jakąś pracą pani Beaty ?

qwert
@rico 28.04.2015 20:26

Tak, w NOCNYCH WILKACH

anonim

(usunięte przez administratora)

lanostra

Zajebiste Hasło !!! HA,HA,HA !!!

takisobie123

Witam. Pracuję już dość spory czas w tej firmie i zgadzam się z jedną osobą, że jako najbardziej ogarniętą osobą w tej firmie jest Lim, a co do reszty to mam bardzo mieszane uczucia :P robota jest jaka jest i to nieszczęsne zatrudnienie przez agencję to jest po prostu dramat....tym bardziej teraz gdy zaczynają przyjmować ludzi z zaświadczeniem o niepełnosprawności...nie mam oczywiście nic przeciwko temu tylko dlaczego później doświadczeni pracownicy i liderzy muszą wszystko nadrabiać jak się coś komuś nie uda, albo kolejna paranoja, dlaczego lider zmiany ma odpowiadać i poprawiać za kogoś?????!!! Jak ,,zepsułeś'' to sobie sam napraw, a nie że liderzy mają za to odpowiadać. Według zwykłego pracownika jak ja jest to bardzo dziwne... Pozdrawiam wszystkich!

ogarnięta
@takisobie123 05.03.2015 11:10

No na pewno nie jest łatwo odpowiadać za całą zmianę, nie zawsze jest w stanie sprawdzić każdą maszynę i każdy detal... Ludzie z niepełnosprawnością są jacy są, jedni się nadają inni nie.. Nigdy nie zrozumiem jednego dlaczego liderki dostają zjeby za wszystkich swoich pracowników ? nie raz słyszałam, lub widziałam swoją liderkę zapłakaną.. ( puszczają im nerwy już powoli chyba ) tak się nie da na dłuższą metę.. Pozdrawiam wszystkich!

sralaaaada

co masz na myśli Ala? Coś Ci nie odowiada?

Ala

A co koleżanki i koledzy myślicie o przedświątecznym kastingu na lidera roku i przydzielonych nagrodach dla najlepszych?

11xxx
@Ala 30.12.2014 22:27

Dostał ten kto miał dostac, jedni bardziej zasłużyli drudzy mniej nic nie poradzimy :)

jan Niezbędny

Pearl Stream dumo moja, Kochana ,oddana i twoja , Wiecznie jestem oddany robocie , Jak wcześniej przy letniej duchocie , Na zawsze w mym sercu , Jak skoczkowie narciarscy w libercu , Maszyny idą pełną parą , ludzie przychodzą pełną gwarą , Pełna praca i nadlewki , Moi drodzy ,to nie są przelewki :) Bo przyjdzie reklamacja , Jak zwykle jakaś deformacja , Na stanowiskach nie ma instrukcji , Elementom trzeba obdukcji , Metkownice rozwalone , I niciami oplecione , Pewnie stiffener albo guard , Ale jaja ,jestem Jan , Hyundai złożył zamówienie , To nie przelew ,wszyscy biegliście , Wysyłki przygotowane , Ino tirem deportowane , Mimo czasu który przeminął , Czeka mnie niedługo kryminał , :D Ale wiem że dobrze jest , Niedługo bedzie protest .. na tym koniec opowiesci mej , niedługo Pearl Stream zwolni cię ..

ns

Jesteśmy jedynym narodem, ktòry nie szanuje się, więc nie oczekujmy by nas ktoś szanował. Za granicą wykształceni rodacy czyszczą kible, by potem mòc przyjechać do Wislandii na święta i wydawać złotówki metodą „zastaw się”, ròwnolegle poniżając ekspedientki w polskim sklepie. Do tego „zapominają” polskich słów i zastępują je łamaną angielszczyzną- „bo jestem Brytyjczykiem, mieszkam 3 m-ce w Luton i zapominam polskiego…” Mieszkanie w komunach po kilkanaście osób, orgie pijackie, sprzedawanie brata za 10 funtów, lecz „grane” powroty na święta wypasionymi furami na żòłtych blachach- to jest obraz naszych rodaków. Pomijam żenujące obrazy na wakacjach za granicą. Nie dziwi mnie cola i 10 zł podwyżki od koreańczyków w Strzelcach. Widzę na codzień swoich „kolegòw” w pracy jak donoszą, podlizują się przełożonym i myślę wtedy o eugenice. Taka jest niestety bolesna prawda. Ktoś powie, że „ludzie mają kredyty, rodziny”. Bzdura. Niemiec-niemcowi, Serb- Serbowi czy Anglik-Anglikowi nie jest wilkiem. U nich podwyżka na benzynie powoduje zbiorowe protesty, a u nas walka górnikòw, hutnikòw o „swoje” powoduje zawiść reszty „biednej” zawistnej gawiedzi, ktòra nie potrafi zorganizować się i tylko modli się o to, żeby rodak klepał tę samą biedę co on sam…

Coca - Cola ?

Ja osobiście pracuje w tej firmie ... Jestem stasznie zadowolony z tego powodu i dumny :) Kocham Pearl Stream nad życie ,jestem od niego uzależniony ..urlop dostaje kiedy tylko chce ,stojąc na maszynie ''myśle sobie - obcinam nadlewki ,jestem taki zajebisty '' .. Zawsze o tym marzyłem .. :) :) .No i premie są naprawde wysokie :) : miesiac bez reklamacji - pracownik otrzymuje puszke coli :3 . 2 miesiac bez reklamacji pracodawca serwuje nam pizze .. 3 miesiac bez reklamacji - pracownik na wypłacie otrzymuje sporą sumę pieniężną .. nic tylko żyć dla Pearl Streamu :) Zawsze i wszędzie ..Fajni ludzie ,przyjaźni ..lubie Mr Lima ..spoko gosc ..naprawde polecam tę firmę ... 'Siedzisz w domu i nic nie robisz ? składaj papiery jak najszybciej bo taka okazja ci sie juz tak szybko nie przytrafi ..!! :) mam nadzieje ze pomoglem w opinii . Pozdrawiam ,pracownik produkcji Pearl Stream Bażanowice :) :) :)

anonim

(usunięte przez administratora)

11xxx

w sumie w okresie letnim 10 dni postoju i w swiatecznym tez ale musisz miec wystarczajaca ilosc urlopu (tj 2 dni nabywasz w ciagu miesiaca) we wszystkich koreanskich firmach maja tak samo poniewaz postoj narzuca Hiundai glowny klient.. wiec jest to dobre.

anonim

(usunięte przez administratora)

11xxx

Chodzi o to ze w święta polskie np 1 maja czy tez w Boże Ciało jest dla nas normalnym dniem pracujacym a swieta czeskie sa dla nas dniami wolnymi np 8 maja. Ale w ciagu roku mamy dwa postoje letni i swiateczny ktory jest zaplacony. Jesi chodzi o pieniadze sa wyplacane na czas czyli na 10-go dnia kazdego miesiaca.

leloo :)

Hehe tez pracuje na produkcji w tej że firmie i wydaje mi sie ze najbardziej ogarniety to jest ten koreanczyk lim , reszta to niezle krejzole. pozdro he

11xxx

Witam pracuje w Pearl Stremie od dłuzszego czasu i powiem tak, praca nie jest idealna ale jest. W dzisiejszych powalonych i niepewnych czasach dobre i to a wydaje mi sie ze praca w kazdej koreanskiej firmie jest podobna i za najnizsza krajowa. Tutaj nie musimy pracowac z srodkami toksycznymi takimi jak rożnego rodzaju kleje czy lakiery.. Osoby ktore porownuja ta prace do obozu i rozsiewaja takie opinie niech siedza na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tkwiac tak dalej a inni niech poprostu zloza cv i niech pzekonaja sie jak to naprawde wyglada. Co prawda umowa za posrednictwem agencji ale kto wie czy w przyszlosci sie to nie zmieni..

misza
@11xxx 23.08.2014 16:37

pracuje się we wszystkie święta polskie a obchodzi się święta czeskie choć nie zawsze. Święta polskie nie obowiązują w tej firmie.

loloooookjj
@misza 26.08.2014 21:05

Pracujesz w święta polskie, ale za to w czasie przestoju letniego czy zimowego nie siedzisz na bezpłatnym i masz płacone... Odrabiasz poprostu.. Wszyscy narzekacie ale nikt z was nie pomyśli że ciężko jest gdy dostaje się wypłaty 7/8 stów bo nie miało się urlopu.. Pomyślcie zanim coś napiszecie, bo robicie negatywną opinię a nie wiecie o co chodzi naprawdę.. Praca nie jest zła tylko trzeba się skupić na tym co się robi.. Gówno prawda że praca nie jest dla kobiet.. to że stoją 8h na maszynie i obcinają jedną nadlewkę i przyklejają jeden pasek o jest niby ciężkie? No chyba nie... Przesrane to tam mają liderki bo za wszystkich muszą odpowiadać , a zjebe dostają konkretną...

Ala

Pracujesz pod firmą tymczasową zarobki średnie czyli za naj niszą krajową umowy dają na 2 tyg. na miesiąc najdłużej możesz dostać na pół roku. Ogólnie duży przemiał ludzi

Misty

Witam wszystkich serdecznie.Czy mogł by mi ktos powiedziec jak wyglądają zarobki w takiej firmie?.Chodzi mi czy można pracowac dodatkowo w soboty i cy jest jakis system premiowania.Ah i czy po 3 mieiącach stawka wzrata czy jest tylko najniższa krajowa, Z góry serdecznie dzękuję za odpowiedz, Pozdrowionka :**

młoda

Hej, mam do was pytanie. Nie wiecie może czy przyjmują jeszcze na produkcję? Czy na prawdę jest tak ciężka robota dla młodych kobiet?

afasf
@młoda 05.08.2014 10:44

tak przyjmują

Biedrona

Zgadzam sie z ogarnieta :) od siebie nic nie daja a tylko wymagaja i jak tylko moga to w(usunięte przez administratora) wala tyle w temacie roboty sie (usunięte przez administratora) chydzcie a nie debile i tyle.

Ogarnieta :)

Pewnie przyszli by na godzine i chcieli dostac 5ooozł ;p ludzie sa po prostu leniwi i tyle jestem młoda przyznam ale nie mam tyle wymagań co oni trzeba sie cieszyc z tego co sie ma czyli w dzisiejszych czasach że ma sie wgl prace o która tak trudno wiesz :):):)

Ogarnieta :)

Pewnie przyszli by na godzine i chcieli dostac 5ooozł ;p ludzie sa po prostu leniwi i tyle jestem młoda przyznam ale nie mam tyle wymagań co oni trzeba sie cieszyc z tego co sie ma czyli w dzisiejszych czasach że ma sie wgl prace o która tak trudno wiesz :):):)

atomek
@Ogarnieta :) 31.07.2014 17:08

To samo niemcy mówili żydom "cieszcie się, że jeszcze w ogóle żyjecie leniwe nieroby" ;) A nawiązując do tematu 1400zł to nie jest wynagrodzenie, tylko niewolnictwo konieczne, na które ludzie się godzą... A tu o premiowaniu pracowników i wyrzucaniu za złe wyniki lub nagroda w postaci puszki coli za dobre wyniki... ;) http://natemat.pl/117077,koncern-pearl-stream-nagradzal-pracownikow-puszka-coli-to-uragajace-ludzkiej-godnosci

Ogarnięta

Bożeeee jak wy przesadzacie cieszcie sie ze macie wgl prace to po pierwsze a po drugie jesteście leniwi i nic tylko narzekac umiecie.Trzeba było sie uczyc to byscie ( usunięte przez administratora )sobie za biorkiem siedzieli jak sie nie podoba to sie zwolnijcie i siedzcie w domu na dupie a bezrobocie bd wam 500zł płacic,zal ( usunięte przez administratora )macie wymagania jak nwm co połowa zatrudnionych to bez szkoly( usunięte przez administratora )Pearl Stream jest ok tylko trzeba skupic sie na swojej pracy ( usunięte przez administratora ) jak wiekszosc z was,tyle w temacie,nie podoba sie to nara,pisac wypowiedzenia.

ja67
@Ogarnięta 30.07.2014 10:48

Za to ty się kształciłaś tak, że nie wiesz jak napisać biurko ;)...więc lepiej będzie jak na imieniny kupisz sobie sama słownik ortograficzny.

mały

Pracuje się w Boże Ciało bez podpisywania listy obecności w pracy. To znaczy, że z tym dniem pracy jest coś nie tak, coś nielegalne lub do ukrycia. Czekamy kiedy będziemy pracować w Boże Narodzenie lub Wielkanoc.

nati

Praca beznadziejna nie polecam jak dla kobiet to za ciężka, ręce bolą nawet nie ma kto cię za stopić jak chcesz iść do wc ogólnie atmosfera średnia mam wrażenie że faceci mają łatwiejszą prace od kobiet ....Zarobki marne

mlody112

Witam, odradzam pracy w Pearl Stream w Bażanowicach. Pozwalniało się ostatnio strasznie dużo osób, zatrudniają nowych a i tak każdy odchodzi. To co tam się dzieje, to tego nie można opisać... Każdy nowy pracownik komentuje tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo Auschwitz... Niestety przykre jest tam to jak traktowani są ludzie. Narzekamy na Koreańczyków lecz Polak Polakowi sam tam utrudnia życie. Niestety muszę przyznać ze takiej dwulicowości jeszcze nie widziałem. Odradzam tam roboty, to jakaś masakra.. Przerwy wyglądają tam strasznie.. Czasem ich w ogolę nie ma.. Jakaś tragedia i to za najniższa krajowa trzeba pracować, jeśli to można praca nazwać. Szczerze odradzam. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Pozdrowienia dla tych którzy odeszli...

Zostaw opinię o Pearl Stream S.A. - Bażanowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pearl Stream S.A.