Eurokontakt Serwis

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Boleszkowice - Agencja Pracy Za Granicą Boleszkowice Sp. z o.o.
Grudziądz - EUROKONTAKT
Katowice - Eurokontakt
Zamość - Eurokontakt

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

Opinie o Eurokontakt Serwis Katowice

Nie przegap nowości o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.!

pytanie

06.12.2019 13:21

Dzień dobry czytałem różne opinie o waszej firmie, ludzie ostrzegają przed niejasnymi umowami. Czy przed podpisaniem mogę dostać komplet dokumentów do konsultacji z prawnikiem? Podobno wasze umowy mają po kilkadziesiąt stron, to prawda? Trzeba zakładać działalność?
    Kitka

09.12.2019 13:34

Mi nie chcieli udostepnic dokumentow na godzine,chciałam właśnie aby zapoznał się z nimi pewnik.Uslyszalam,że tak skonstruowaną umowę każda agencja by chciała miec

09.12.2019 14:25

Cześć, skontaktuj się z nami [email protected], opowiedz o okolicznościach naszego spotkania.

01.12.2019 10:18

Witam,czy ktos byl na pakowaniu osrryg przez ta firme w tamtym roku? Jak to wyglada? Czy polecacie? Prosze o kontakt.pozdrawiam:)
    Pabloo

03.12.2019 18:55

Ja tez jadę z żoną
    Lili

04.12.2019 13:22

My się zastanawiamy bo te wszystkie opinie w Internecie o czymś świadczą i nie chcielibyśmy ukończyć i się sądzić z nimi w razie gdyby do 20go pieniędzy nie było.

03.12.2019 20:43

Witam, czy ktos byl ma pakowaniu ostryg przez ta firme? Jak to wyglada? Czy polecacie? Pozdrawiam:)
    Tania

04.12.2019 09:22

Ja obawiam się,że pieniędzy nie wypłaca, też myślę nad wyjazdem(usunięte przez administratora)

04.12.2019 12:41

Możemy Cię zapewnić, że współpracujemy z zaufanymi i sprawdzonymi pracodawcami. Jeśli masz pytania lub wątpliwości skontaktuj się z nami. Nasi rekruterzy i opiekunowie o wszystkim Ci opowiedzą ;) Bezpośredni kontakt do nas [email protected] lub 530398446.

03.12.2019 19:07

Hej Czarna29, a pytanko mam, czy bylas moze w tamtym roku na pakowaniu ostryg czy pierwszy raz teraz? Pozdrawiam
    Francja

15.11.2019 14:14

Czy ktoś pracował z tej agencji w hotelu we Francji?
    Go

21.11.2019 19:32

Ja mam jechać ale czytam te opinie i już sama nie wiem...
    Mmmm

28.11.2019 21:07

Byłam, polecam. Kasa zawsze na czas. Pokój fajny. Obiady zapewnione.
    Magda

22.11.2019 09:37

Czy ktos wyjezdza na kontrakt krotkoterminowy do francji na sortowanie ostryg ?? Chvialam z mezem razem wyjechac ale teraz sie bardzo zastanawiam
    młody25

28.11.2019 12:20

Witam, ja się wybieram, ale również mam małe wątpliwości czy wszystko jest ok.
    Magda

28.11.2019 12:56

Ja sie wybieram z mezem jak cos pisz na email [email protected]
    zodik

23.11.2019 13:44

Bylem na zbiorach jablek w tym roku przez eurokontakt i bylo wszystko ok wyplata zgodnie z umowa miejsce kwaterunku ok a atmosfera ze wzgledu na mala ilosc pracownikow w pracy byla super . Dodam ze takiego Pana brygadziste ktorego mielismy nigdzie nie spotkalem w zadnej mojej dotychczasowej pracy ze wzgledu na jego stosunek do ludzi i podejscie jego do drugiej osoby w jakimkolwiek slowa znaczeniu gosc nr jeden .Ogolnie jestem zadowolony z wyjazdu

25.11.2019 10:30

Dziękujemy, że podzieliłeś się z nami swoją opinią. Cieszymy się z tak owocnej współpracy i do zobaczenia na kolejnych kontraktach. ;)
    Tomek

19.11.2019 17:47

Dwa pytania: - dlaczego nie wysylacie rozpiski ile i za co pobieracie przy wyplacie? - dlaczego wyplata jest az 20?

20.11.2019 12:58

Staramy się, aby na etapie rekrutacji oraz w momencie podpisywania dokumentów, każdy kandydat był szczegółowo poinformowany o zasadach współpracy. Jeśli masz uwagi to opisz nam swoją sprawę na [email protected], nie pozostawiamy żadnej sprawy bez rozwiązania. Dzień wypłaty wynagrodzenia jest ustalany przez każdego pracodawcę indywidualnie. O tym, kiedy pracownik otrzyma wypłatę również informujemy podczas rekrutacji oraz odprawy :) zapraszamy do współpracy :)
    Jjj

15.11.2019 12:35

Jak ktoś chce naglosnic sprawę i napisze prawdę zaraz jest usunięte przez administratora. Ja też wyjeżdżam z tą firmą ibylo ok ale teraz to ja jestem wściekły(usunięte przez administratora)
    Eurokontakt

15.11.2019 15:09

Prosimy o kontakt bezpośrednio z naszym biurem i opisanie wydarzeń, które kierują opinią. Staramy się rozwiązywać wszelkie problemy, które pracownicy napotykali w trakcie swoich kontraktów. Ta opinia jest dla nas bardzo ważna, prosimy o kontakt [email protected]. Zajmiemy się niezwłocznie tą sprawą.
    Jjj

15.11.2019 17:45

Przestaje w to wierzyć bo jak wydzwaniam do opiekunów lub do pani od rekrutacji to nikt nie odbiera tel a jedną odpowiedź była taka że jak będę wyjeżdżał to wypłaca mi to w ratach co miesiąc po 100 euro a jak chce wyjechać to brak jakich kolwiek kontraktów.

15.11.2019 16:38

Podam przykład którego byłem świadkiem. Przyjeżdża gość na kontrakt do Niemiec. To był ostatni tydzień kwietnia. Obiecali mu prace na co najmniej miesiąc. robota się skończyła po dwóch tygodniach. (usunięte przez administratora)Nie wspomnę o kosztach podróży i jedzenia itp. i za ten kwiecień dostał ok 200 - 250 euro. Do tego jeden tydzień w maju z podobnymi opłatami i podobną wypłatą i gość wyszedł ogólnie w plecy i jeszcze się sporo napracował. Nikt nawet nie próbował mu wytłumaczyć przed wyjazdem że ten tydzień w kwietniu będzie pracował praktycznie na jedzenie bo wtedy gość by olał taką robotę. Oni swoją prowizję i tak zgarneli i byli zadowoleni. Jeśli już ktoś chcę pracować za ich pośrednictwem to niech zaczyna pracę na początku miesiąca kalendarzowego i a jak się zwalnia to niech to będzie koniec miesiąca, bo jeśli przerobicie kilka dni w nowym miesiącu to zarobicie max na jedzenie za ten okres bo opłaty zusowskie płaci się za pełny miesiąc bez względu na godziny. (usunięte przez administratora)Pozdrawiam

21.02.2019 06:33

Pracuje ktoś na Własnej dzialalnosci w Firmie Euro kontakt? Kl to wygląda? Moje sugestie dla Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.: Pracuje ktoś na Własnej dzialalnosci w euro kontakt?
    jan

25.10.2019 13:05

tak

12.11.2019 11:41

Skontaktuj się z nami, przedstawimy Ci wszystkie warunki współpracy ;)
    Teresa

06.11.2019 21:57

Witam.Dobry wieczór .Opisałam całą sytuację na e-mail.Do dnia dzisiejszego niestety odpowiedzi nie otrzymałam.Czyżby mój E-mail nie dotarł też ? Proszę o info kiedy odp.otrzymam.pozdr.

07.11.2019 09:38

Dzień dobry, Pani Tereso otrzymaliśmy Pani wiadomość, niebawem dostanie Pani od nas informację zwrotną. Zajmujemy się sprawą. Skontaktujemy się z Panią jak najszybciej.
    Teresa

06.11.2019 21:50

Witam .Dobry wieczór chciałam zapytać kiedy otrzymam odp.,bo do dnia dzisiejszego niestety nie otrzymałam.Chyba ,że e-mail mój nie dotarł.Czyżby?pozdr.

06.11.2019 09:21

Czy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. ma ściśle ustalone godziny pracy?

06.11.2019 10:24

Dzień dobry, tak pracujemy od 8 do 16 od poniedziałku do piątku.
    XYZ

06.11.2019 00:14

Miałem przyjemność pracować dla tej firmy. Cały okres współpracy wspominam bardzo dobrze za równo ze strony szefostwa jak i pozostałych osób z biura. Odnośnie tych negatywnych komentarzy to z doświadczenia wiem, że większość jest bezpodstawna. Najczęściej negatywne opinie wystawiają osoby, które porzucały pracę, wybrały alkohol zamiast transportu do pracy, itp. W umowach jest informacja nt. kar jakie otrzyma pracownik z tego tytułu. Jeśli jesteś uczciwy, zachowujesz się normalnie na kwaterze, pracujesz i do tego stawiasz się w tej pracy trzeźwy firma będzie Ciebie "nosić na rękach". Jako jedna z nielicznych ma pokaźne grono osób, które stale podejmują z nimi współpracę od lat i są to normalne, fajne osoby. Do tego czasem warto dać wiarę w chęć spłacenia ewentualnych zadłużeń na innych projektach. Serio znam kilka przypadków w których ludzie odzyskali w ten sposób pieniądze. Życzę dalszych sukcesów :)!
    Marek murarz

04.11.2019 18:54

Polecam firmę Eurokontakt. Dobrze się z nimi współpracuje na kontraktach budowlanych w Niemczech. Pozdrowienia dla panów opiekunów

05.11.2019 09:23

Dziękujemy, cieszymy się, że jesteś zadowolony i liczymy na dalszą owocną współpracę.
    Nina Lech-Musialska

01.11.2019 14:12

Szanowni Państwo, którzy przypisujecie mi generowanie opinii na temat rzeczonej spółki. Bardzo o proszę o zaprzestanie kontaktowania się ze mną , ponieważ nie jestem autorką żadnego z pojawiających się komentarzy. Ja wszystkie swoje sprawy związane z byłym pracodawcą załatwiam osobiście oraz za pośrednictwem sądu.
    Medon Sławek

31.10.2019 11:21

Jeste zadowolony z naszej współpracy

29.10.2019 15:35

30.10.2019 12:17

Prosimy o kontakt mailowy [email protected] i opisanie sytuacji. Zajmujemy się każdą sprawą indywidualnie i zależy nam na wyjaśnieniu, każdej opisanej sytuacji .

27.09.2019 21:02

25.10.2019 10:39

Dzień dobry, Pani Tereso prosimy o kontakt bezpośrednio z biurem. Staramy się, aby każdy pracodawca i pracownik był usatysfakcjonowany z podjętej współpracy. Jeśli nie zostały spełnione warunki, które były ustalane postaramy się wyjaśnić tę sprawę. Dążymy do tego, aby osoby podejmujące z nami współpracę wyjeżdżały i wracały zadowolone. Dlatego też, bardzo prosimy o kontakt [email protected]. Dołożymy wszelkich starań, aby wyjaśnić zaistniałą sytuację.

28.10.2019 09:48

Dzień dobry, Pani opinia oraz opis zaistniałej sytuacji jest dla nas bardzo ważny. Prosimy aby opisała nam Pani swój przypadek na maila [email protected]. Dołożymy wszelkich starań, aby tę sprawę wyjaśnić. Pozdrawiamy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurokontakt Serwis?

Kontakt - Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

UL. ANDRZEJA MIELĘCKIEGO 10/503 40-013 Katowice

parka

07.10.2019 03:13

moje zdanie o eurokontakcie jest odmienne....praca pewna,papiery załatwione za jedną wizytę w oddziale dla pary...stawki mają jednak niskie bo to kwoty brutto! i wychodzi przeciętnie ale coz narzekac dla studentow.Bardzo wielki plus jednak za kontakt,życzliwy opiekun, koordynator pan robert był w ciągłej łączności podczas trudnej sytuacji na kontrakcie i późnej pory co w innych agencjach jest rzadkością i w tej firmie jednak byliśmy pełni podziwu wszyscy bo dostalismy konkretne informacji i problem rozwiazal się w kilka chwil.myślę,że powrócimy w kolejny sezon o ile wyplata będzie się zgadzać.

25.10.2019 11:01

Bardzo się cieszymy, że współpraca przebiegła pomyślnie. Staramy się, aby oferty pracy były atrakcyjne, dla pracowników. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Do zobaczenia na kolejnym kontrakcie.

23.10.2019 16:06

25.10.2019 10:45

Prosimy o kontakt bezpośrednio z naszym biurem i opisanie wydarzeń, które kierują tę opinią. Staramy się rozwiązywać wszelkie problemy, które pracownicy napotykali w trakcie swoich kontraktów. Ta opinia jest dla nas bardzo ważna, dlatego prosimy o kontakt [email protected]. Zajmiemy się niezwłocznie tym problemem.

23.10.2019 20:05

25.10.2019 10:21

Dzień dobry, żadne komentarze, nie są kasowane. Każde negatywne doświadczenie staramy się wyjaśnić i rozwiązać problem.
    Studentka

07.10.2019 11:53

Niedawno wrocilam z winogron z Francji. Zakwaterowanie mielismy bardzo ładne. Ogolnie jestem bardzo zadowolona. Milam dobry kontakt z opiekunem, nawet jesli nie odbieral to zawsze do mnie oddzwaniał. Zaliczka wyplacona terminowo. Teraz czekam na wynagrodzenie. Wyjazd krotki takze polecam :)

07.10.2019 13:16

Dzięki za tak pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że Twój wyjazd się udał i oczywiście polecamy się na przyszłość :)
    Studentka

25.10.2019 09:59

Wyplate otrzymalam w terminie, tj. 18.10.2019 Wszystko mi sie zgadza :)
    [email protected]

24.10.2019 11:27

Prosimy o kontakt, postaramy się rozwiązać ten problem.,,,,,, takie są odpowiedzi na negatywne komentarze ( nie bezpodstawne ),,, od dwóch miesięcy czekam na zaległe pieniądze,,, a odpowiedż brzmi: wypłacimy panu, jak wyjedzie pan na następny kontrakt

12.10.2019 14:29

18.10.2019 11:12

Prosimy o kontakt, postaramy się rozwiązać ten problem.
    Karol

14.10.2019 19:30

Polecam. Są bardzo kontretni, wypłaty na czas i wszystko się zgadzało jak należy

18.10.2019 11:09

Dziękujemy;) Cieszymy się, że jesteś zadowolony ze współpracy z nami.
    Peny

22.07.2019 01:21

(usunięte przez administratora) pracowalem jako dekarz w niemczech wyplaty nie ma juz 2 miechy
    Anka

07.10.2019 07:56

Wszystko możliwe tak,tak robi Eurokontakt a dokładnie Koordynatorka .Jak można zwolnić pracownika natychmiastowo ,to co robi Koordynatorka z Eurokontaku .Robiłam norme,mam zrobione fotki ,bo dostawałam takie karteczki ,nie piłam alkohol,punktualnie przyjeżdzałam do pracy.. Zostałam zwolniona natychmiastowo z pracy.Po prostu Koordynatorka napisała tak ;;dziś ostatni dzień w pracy ,Czym Pani wraca do PL? .Napisałam sms z zapytaniem dlaczego nie otrzymałam odpowiedzi do dnia dzisiejszego,bo taki system panuje u Koordynatorki.Sąd będzie miał co robić .
    KOORYNATORKA

11.10.2019 14:49

Szanowna Pani Tereso, bardzo nam przykro, iż ma Pani takie zdanie na nasz temat ale : 1. Koordynator nie zwalnia tylko ma tą niewdzięczną rolę przekazywanie decyzji Klienta (szefa) czego niestety większość osób nie rozumie 2. Mieliście Państwo na miejscu szefa ekipy, który jest na miejscu po to aby rozwiać Państwa wszelkie problemy i wątpliwości, gdyż ja zdalnie nie jestem w stanie wszystkiego zrobić. 3.Nie zostaliście Państwo pozostawieni sami sobie, ponieważ z naszej strony zostało zrobione wszystko aby zorganizować Państwu dogodny transport do Polski. 4. Pisząc SMS o treści "Dzień dobry, proszę o telefon" wypadało by się przedstawić, ponieważ w biurze jestem do godziny 16 a niestety nie dysponuję po tej godzinie wszystkimi numerami telefonu stąd padło grzeczne pytanie "A kto przepraszam, i w jakiej kwestii?". 5. Niezmiernie cieszy mnie fakt, że posiadam wszelką korespondencję z Panią, Pani Partnerem oraz synem, gdyż bardzo ułatwiło mi to weryfikacje Pani osoby. 6. Bardzo proszę nie rozpowszechniać nieprawdziwych informacji, ponieważ tak jak Pani Napisała, sąd będzie miał się czym zajmować a szarganie czyjej opinii jest karalne.
    Oszukanyprzezeurokontakt

05.08.2019 17:00

Pieniędzy za ostatni miesiąc nie dostałem i nie dostanę, co miesiąc na pasku brakuje, po kilkanaście godzin, w efekcie jest to jedna wyplata. po za tym polecam zapytać w skarbowce, bo stawka netto, jest tylko na papierku, trzeba pozniej dopłacić do tego interesu z własnej kieszeni, jest wiele, wiele innych mankamentów, z chęcią przyłącze się do pozwu zbiorowego, mam na nich sporo dowodów, chciałbym by zostali ukarani, jesli ktoś założył już sprawę, proszę o podanie maila, badz numeru telefonu.

07.10.2019 13:13

bardzo nam przykro za zaistniałą sytuację. Jako pośrednik dokładamy wszelkich starań, by każdy współpracujący z naszą firmą był zadowolony. Proszę opisz nam swoją sprawę dokładnie na:(usunięte przez administratora)a skontaktuje się z Tobą pracownik naszego Działu Prawego.
    Cinek

10.10.2019 19:47

Witam. Poszę o numer telefonu. Skontaktuje się. Pozdrawiam
    Zainteresowana

01.08.2019 10:52

Witam zastanawiam się nad wyjazdem do Francji na zbiory winogron czy ktoś z was był jakie zarobki proszę was o opinię bo czytam różne opinie

07.10.2019 13:14

Witam, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Zostaw swój numer w formularzu kontaktowym na naszej strone www.euro-kontakt.eu a nasz rekruter na pewno oddzwoni i przedstawi Ci szczegóły oferty :)
    Maciej O.

09.08.2019 13:43

ludzie nie wierzcie w te komentarze! to pewnie konkurencja albo jakies pijaczki co ich na zbity.. wyrzucili z kontraktu. walili piwko zamiast pracowac a teraz jest problem bo francus doliczył karę. ja byłem w niemczech. Eurokontakt firma jak kazda inna. praca ciezka bo montaz rusztowan ale duzo godzin i kasa dobra.

07.10.2019 13:12

Cześć, cieszymy się, że nasza współpraca przebiegła bez problemów :) Zachęcamy zajrzeć na www.euro-kontakt.eu i sprawdzić nowe oferty pracy
    Gruzin

06.10.2019 09:20

Jak wygląda sprawa jednoosobowej działalności w tej firmie?Działalność zakładam w Pl?Kwestia zaliczek,zwrotu za paliwo,opłaty składek ubezpieczenia?Chciałbym się dowiedzieć.Coś mi się obiło o uszy że nawet dowód osobisty kserują,czy to prawda?jeśli tak to musi być to wał
    piotr

12.08.2019 15:12

byłem na rozbiorkach w Niemczech i było w pożądku. dużo godzin, dobra stawka. mieszkanie 10 km od budowy ale dostaliśmy firmowe auto

20.08.2019 12:58

Cześć, cieszymy się że nasza współpraca się układała. Zapraszamy do skorzystania z pozostałych ofert na stronie euro-kontakt.eu/jobs :)

30.06.2019 10:08

Pawelf95

26.07.2019 22:58

Wysylalem wam na Emila informacje ale jak zawsze macie to gdzieś

20.08.2019 12:42

Cześć, niestety nie otrzymaliśmy twojego maila, prosimy o ponowne wysłanie na adres [email protected] :)

10.08.2019 22:55

20.08.2019 12:40

Dzień dobry, przykro nam że trafiłeś na nieuczciwego pracodawcę. Prześlij nam swoje dane na adres [email protected] i opisz nam swój przypadek a pracownik naszego działu prawnego się z Tobą skontaktuje. Pozdrawiamy

14.08.2019 19:59

20.08.2019 12:39

Cześć, przykro nam, że tak myślisz. Eurokontakt jest pośrednikiem, który przedstawia oferty pracy poszczególnych pracodawców. Nie jesteśmy pracodawcą, więc nigdy nie wypłacaliśmy ani nie będziemy wypłacać wynagrodzeń. Napisz proszę do nas na adres info@euro-kontakt. eu w celu wyjaśnienia sprawy. Pozdrawiamy

11.07.2019 17:02

Witam. Chciałbym przestrzec wszystkich przed wyjazdem do Francji, a konkretnie do miejscowości Longuyon przez tą właśnie agencję i jakimkolwiek wyjazdem przez tą agencję. Pojechałem wraz z dziewczyną do w.w. miejscowości na zbiory, wszystko było super fajnie, do czasu kiedy pierwszy raz zobaczyliśmy gdzie mamy mieszkać, weszliśmy do "mieszkania" a poczulismy się jakbyśmy cofneli się w czasie o kilkadziesiąt lat... Ściany orzygane, zlewy zapchane, nie sprzątane to tam było parę dobrych miesięcy jak nie lat, a miał być hotel 3 gwiazdkowy. Oczywiście po kilku godzinach spędzonych w tym czymś, stwierdziliśmy że tam się nie da żyć i ucieklismy stamtąd, bo po prostu to nie są warunki godne człowieka. (usunięte przez administratora), nie polecam...
    karol

01.08.2019 21:32

wyslalem wam swoje dane kontaktowe i co cisza?

09.08.2019 11:32

Cześć Karol, Twoją sprawą zajmuje się nasz dział prawny który wkrótce się z Tobą skontaktuje. Pozdrawiamy, zespół Eurokontakt!

27.07.2019 20:31

Jula

06.08.2019 14:35

Dziękuję i prosze słuchać o to tu Pana!
    Marysia

02.07.2019 21:40

Ja chciałam zapytać może ktoś wie? Czy będzie oferta na zbiory jabłek na jesień i czy będzie ten Pan Krzysztof grupowym na jednych z sadów dużo bardzo dobrego o nim słyszałam bardzo dobry i wyrozumiały człowiek i to że cięszko sie tam dostać do niego . Bardzo bym chciała jechać właśnie do niego .

04.07.2019 13:58

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. W tym roku również posiadamy kontrakt na zbiór jabłek oraz Pan Krzysztof z nami współpracuje :) Prześlij nam swoje dane na adres [email protected] a nasz rekruter skontaktuje się i opowie więcej o ofercie.
    Sara

12.07.2019 14:29

Witam choć jestem na pieczarkach już od marca to dopiero teraz ja słyszałam o tym Panu miły uprzejmy i podobno bardzo bosko przystojny . Pewno zamienię pieczarki na prace w polu.
    Grzegorz73

22.01.2019 10:11

ostatnim razem bylem jako elektryk w belgi ale to i tak juz z poltora roku minelo od tego czasu, chyba najbardziej z calej pracy pamietam ze to byly jedne z najlepszych pieniedzy jakie zarobilem, szkoda ze potem przez rozne prywatne sprawy nie moglem wyjezdzac dalej, czy ktos jakos niedawno wyjezdzal jako elektryk i wie czy warunki dalej sa dobre?

10.07.2019 11:52

Cześć, bardzo się cieszymy że byłeś zadowolony z pracy za naszym pośrednictwem. W dalszym ciągu posiadamy kontrakty dla elektryka. Więcej informacji znajdziesz na stronie euro-kontakt.eu/jobs. Zachęcamy do ponownego aplikowania :)

Zostaw merytoryczną opinię o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.