Eurokontakt Serwis

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Boleszkowice - Agencja Pracy Za Granicą Boleszkowice Sp. z o.o.
Grudziądz - EUROKONTAKT
Katowice - Eurokontakt
Zamość - Eurokontakt

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

Opinie o Eurokontakt Serwis Katowice

Nie przegap nowości o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.!

31.01.2019 10:14

Witam. Mam zamiar jechac z eurokontaktu na pomidory i ogorki do francji. Moze jakies opinie na ich temat ?

04.02.2019 12:02

Dlaczego

10.07.2019 11:31

Cześć, dziękujemy za zainteresowanie. Na tą chwilę posiadamy kontrakty na zbiór jabłek, winogron oraz pieczarek. Więcej informacji znajdziesz na stronie euro-kontakt.eu/jobs. Zachęcamy do aplikowania a nasz rekruter odpowie na wszystkie pytania :)
    Greg

13.02.2019 21:49

Szkoda gadać dramat nie firma

10.07.2019 11:29

Cześć, przykro nam że tak myślisz. Staramy się aby każdy kandydat był zadowolony z naszych usług. Pomóż nam być lepszą firmą i opisz nam swój problem na adres [email protected] ;)
    Karollo36

19.02.2019 13:11

Ja byłem we wrześniu we Francji na produkcji. Mieszkanie super cały domek do dyspozycji auta wypożyczone z Polski aby dojeżdżać do Pracy we Francji.Wypłaty były na czas co do grosza jak w umowie.Niestety musiałem wcześniej zjechać i żałuję bo praca prosta lekka. Z chęcią pojadę jeszcze w tym roku.
    Renata

30.03.2019 14:33

Hej mam pytanie a czy znasz kogoś kto był na pieczarkach bo ja mam jechać teraz w kwietniu do Crecy Sur Serre Francja wdzięczna będę za info

10.07.2019 11:27

Cześć, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Prowadzimy kilka kontraktów na zbiór pieczarek we Francji, osoby wyjeżdżające za naszym pośrednictwem są zadowoleni z pracy oraz z warunków mieszkaniowych. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie euro-kontakt.eu/jobs/zbior-pieczarek. Zachęcamy do aplikowania, nasz rekruter o wszystkim Ci opowie :)
    robciu111

08.03.2019 12:55

czesc, ja pracowalem jako spawacz w niemczech kolo stuttgartu. spoko stawka bo na polskie miałem koło 6 dyszek. podobalo mi sie i gdyby nie podobna oferta w polsce to moze i dalej bym jezdzil do tych niemiec
    q

19.04.2019 18:54

q można wiedzieć co spawałeś i jakie zarobki?

10.07.2019 11:23

Cześć, mamy kilka kontraktów dla spawaczy na terenie Niemiec i Francji. Wejdź na naszą stronę euro-kontakt.eu/jobs, zachęcamy do aplikowania. Nasz rekruter przedstawi Ci szczegóły :)
    Niebieska sukienka

24.05.2019 16:16

Był ktoś na zbiorach we Francji w okolicach Brestu? Jak praca, godziny, pieniądze, mieszkanie?

10.07.2019 11:20

Cześć, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. W tym roku posiadamy kontrakty na zbiór jabłek, winogron oraz pieczarek we Francji. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie euro-kontakt.eu/jobs. Zachęcamy do aplikowania, nasz rekruter odpowie na wszystkie pytania :)
    XxxY

23.01.2019 13:14

Witam czy byl ktos z panstwa przez to biuro w pracy we francji przy pieczarkach? Czy wszystko jest tak jak było ustalone czy są jakies niedociagniecia? Mam wyjechac i nie wiem czy mieć jakieś obawy...
    halina

30.03.2019 19:33

hej i jak tam jest bo ja teraz mam jechac

04.07.2019 14:07

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Posiadamy kilka kontraktów na zbiór pieczarek, dużo osób współpracuje z nami od lat i zadowoleni są z warunków mieszkaniowych oraz pracy. Zachęcamy do aplikowania na adres [email protected] a nasz rekruter opowie Ci o szczegółach ;)
    Sam

03.06.2019 21:09

Uważajcie na tą firmę. Uważajcie co podpisujecie. Niedaj ie się zrobić w konia. Omijajcie szerokim łukiem. To są (usunięte przez administratora)
    Goska

19.06.2019 10:58

Hejka a firma pobrala od Ciebie jakies oplaty administrayjne w wysokosci 290zl?

04.07.2019 14:01

Dzień dobry, staramy się aby każdy kandydat chcący wyjechać za naszym pośrednictwem był zadowolony z naszych usług. Prześlij nam swoje uwagi na maila [email protected] a zajmiemy się Twoją sprawą ;)
    Przemek

30.05.2019 07:00

Jedzie ktoś albo byl wcześniej układać winorośla? Ciekawi mnie jakie warunki mieszkalne, jakie tempo w pracy itp

02.07.2019 15:06

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. W tym roku również posiadamy kontrakty na zbiór winogron, wyjazd jest końcem sierpnia i trwa od 7-10 dni, więcej informacji znajdziesz na stronie www.euro-kontakt.eu/jobs/zbior-winogron-francja-zarob-nawet-2500-zl-w-10-dni. Zachęcamy do aplikowania, nasz rekruter odpowie Ci na wszystkie pytania ;)
    Mati

21.06.2019 13:45

Byłem w zeszłym roku na winobraniu, praca wiadomo nie należy do łatwych ale ogólnie byłem zadowolony. Wynagrodzenie na czas, ludzie spoko. Kontakt z opiekunem także spoko, bez szczególnych zastrzeżeń. Dokumenty jak to dokumenty, dużo tego ale bez problemu wszystko do przeczytania i podpisania. Kwotę podano mi w brutto więc widziałem na co się piszę. W tym roku mam zamiar pojechać na jabłka. Ogólnie to polecam firmę.

02.07.2019 15:06

Dzień dobry, dziękujemy za Twoją opinię. Zachęcamy do ponownego kontaktu, w tym roku również posiadamy kontrakty na zbiór winogron oraz jabłek ;) więcej informacji na stronie www.euro-kontakt.eu.
    Grzechu82

30.06.2019 01:01

Pracował ktoś w niemczech na budowie jako elektryk? Co tam się robi i ile zarabia na reke jest duzo godzin

02.07.2019 15:05

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Posiadamy kilka kontraktów w Niemczech, więcej informacji można znaleźć na naszej stronie www.euro-kontakt.eu. Zachęcamy do aplikowania :)
    tony

14.01.2019 10:18

w tamtym roku bylem przez ta firme 2 razy za granica, raz francja na montazu okien i raz niemcy na budowie, fajne zarobki daja ale lepiej mi sie pracowalo na montazu niz na budowie, bo duzo bardziej ogarniete towarzystwo bylo ;)
    tony

21.01.2019 09:28

warunki mieszkalne w miare w porzadku, o prywatnosci w sumie mozna zapomniec ale to nie jest wyjazd na wakacje tylko do pracy, mieszkalismy po 4-5 osob w pokoju i o ile wszyscy sa normalni to na luzie idzie wytrzymac :) kontakt z opiekunem naszego wyjazdu byl chyba ok, ja nie za bardzo mialem po co do niego jakos czesto dzwonic ale za kazdym razem jak juz to robilem to raczej odbieral
    Goska

19.06.2019 10:56

Hejka a firma pobrala od Ciebie jakies oplaty administrayjne w wysokosci 290zl?
    Niebieska sukienka

24.05.2019 16:09

Hej Był ktoś we Francji w okolicach Brestu na zbiorach? Jak praca, godziny, pieniądze i mieszkanie?

04.02.2019 12:32

Wybiera sie ktos 25 lutego do Francji na zbior ogorkow i pomidorow ? (usunięte przez administratora) Jak warunki mieszkalne ?
    Kaczmarek1971

05.02.2019 15:45

W jaki region jedziesz, (usunięte przez administratora)
    EK

gdzie ?
    Kapi

29.01.2019 14:16

nie mogę znaleźć...
    Pozostało Tobie 4842 znaków

28.01.2019 12:44

szkoda ze taki wpis się skasował ,odpowiedzi na te pytania byłyby bardzo pomocne .na wykopie ,fc ,można poczytać usunięte posty , [zrzuty ekranu]
    Kapi

29.01.2019 13:23

podaj linki bo niemoge znalesc.
    TomaszT

10.01.2019 09:40

Nie wiem jak to teraz wygląda ale jakieś 2 lata temu jeździłem z Eurokontaktem na murowanie do Niemiec i większych kłopotów nigdy nie było z nimi. Czasami spóźniali się z pieniędzmi ale to był w zasadzie jedyny problem jaki miałem pracując tam. Aaa no i jeszcze czasami trafił się jakiś buc w ekipie która jechała z Polski ale to chyba wszędzie się taki znajdzie haha :D
    Silosy Francja

09.12.2018 20:35

To bardzo dobry pośrednik i proszę nie pisać takich oszcze rstw.wypłaty za listopad otrzymacie w 2019 (usunięte przez administratora)

08.01.2019 11:53

Witam dostałem ofertę na silosy czy warto jechać?
    frajer certyfikowany

21.12.2018 23:46

wypłaty za(usunięte przez administratora) ,podobno księgową porwał św Mikołaj ;;;co powiedzieć rodzinie ,dzieciom?
    Tom

26.11.2018 10:16

teraz na budowie w niemczech jestem i jest tak samo jak w polsce tyle ze jeszcze mniej rozumiem jak ktos cos do mnie mowi ;) ogolnie robota jest ok, kase narazie tlyko raz dostalem i bylo tez w porzadku, dostalem tyle ile mialem wedlug moich wyliczen
    Persiwal

14.11.2018 14:26

jestem po trzech wyjazdach i czekam na 4, poki co nie moge narzekac na cokolwiek, wszystko idzie tak jak jest ugadywane na miejscu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurokontakt Serwis?

Kontakt - Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

UL. ANDRZEJA MIELĘCKIEGO 10/503 40-013 Katowice

Piter

09.11.2018 14:13

Ogólnie jestem zadowolony. Kasa max. 2 dni spóźnienia, raz zapomniałem wypełnić ankiety i musiałem trochę poczekać ale kasę dostałem i wszystko się zgadza.
    Silosy Francja

26.09.2018 01:35

Kiedy wypłata za sierpień ?
    Karol

29.10.2018 17:48

Jeśli za sierpień się upominasz, to ile ja mam czekać jeśli pracowałem przy jabłkach we wrześniu?
    Karol

29.10.2018 17:39

(usunięte przez administratora) Angażują do pracy i nie płacą, przekonałem się osobiście, zresztą moi znajomi również. Pieniądze miałem dostać do 20 października i dalej czekam. Warunki socjalne u pracodawcy tragiczne (Francja zbiór jabłek) 13 września skończyłem pracę i czekam do tej pory na pieniądze. Koordynatorzy nie odbierają moich telefonów.
    darek

24.10.2018 11:58

dla mnie firma bardzo fajna, zadnych problemow jak mnie przyjmowali i spoko sie pracowalo, troche tlok na mieszkaniu ale idzie wytrzymac Lubię atmosferę w Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. za: bezproblemowe podejście
    zadow

18.10.2018 19:08

Szczery ukłon dla Pana Krzysia brygadzisty z jabłek . Wspaniały człowiek ,potrafi naprawdę być dla ludzi i z ludzmi
    kari

10.10.2018 22:02

Jestem obecnie na kontrakcie we francji na zbiorach jablek od konca sierpnia i wszystko jest ok zakwaterowanie super pracodawca francuski bardzo ok i praca z normalnymi ludzmi ktore wyslalo bioro zadnych problemow ani na zakwaterowaniu ani ze strony biora jestem bardzo zadowolona jezeli jest jakis problem to jest tu rozwiazany na miejscu lub z opiekunem kontraktu
    Pietras

04.10.2018 09:35

Byłem z nimi ponad rok w pracy jako elektryk. Wszyściutko w jak najlepszym porządku, kasa jest świetna, czasem troche tępią ludzi, jak Ci się obijają w pracy ,ale według mnie to dobrze, bo przynajmniej i dostajesz kase za uczciwą pracę.
    Chwast

05.10.2018 01:12

"Tępią ludzi."doobree hehe
    Any

04.10.2018 14:36

Opinie dodawane przez pracowników biura .
    Zeniu

01.10.2018 08:43

Pracowałem kilka lat lata w Niemczech przez Eurokontakt a teraz odpoczywam bo tyle lat za granica to meczaca sprawa. Pare razy spóźnili się z wyplata ale zawsze ją dostałem. Opiekunka przyjemna i widać było że się stara. W biurze tez wyjaśniają problemy jak coś jest nie tak. Dużo nadgodzin robiłem i kasa spoko.
    Zalamany

28.09.2018 20:57

Nie polecam
    Dawid

27.09.2018 09:39

Ostatnio byłam we Francji przez Eurokontakt. Mają fajną szeroką ofertę, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Byłam jako ogrodnik i powiem że warto pojechać.
    Kroki

25.09.2018 08:33

Ja mam całkiem dobre doświadczene.Byłem pakowaczem we Francji ale musialem zjechać bo żona urodziła. Powiem tak! Pieniądze na czas, zakwaterowanie w przyzwoitych warunkach (minus taki ze byl tylko jeden garnek i patelnia, dopiero po telefonie do opiekuna dokupił gary). Ogólnie jestem bardzo zadowolony i warto wyjechać.
    Sanki

21.09.2018 08:45

Nigdy nie miałem większych problemów z Eurokontaktem. Jakiś problem był na wyjeździe to telefon do opiekuna i załatwione. Z wypłatą pamiętam spóźnili mi się chyba 2 razy, a tak to luzik. Bezproblemowo.
    DonkiKingu

20.09.2018 08:37

Pare razy byłem z Eurokontaktem na budowie w Niemczech jak miałem małe problemy finansowe. Spoko kasa, robota jak robota, raczej nic mnie nie zaskoczyło. Kontakt z firmą chyba ok, nie było za dużo rzeczy do narzekania.
    maturatobzdura

19.09.2018 12:15

Za granicę wyjechałem zaraz po maturze, najpierw na własną rękę, ale potem jak miałem przestój i sam nic nie mogłem znaleźć to skorzystałem z usług Eurokontaktu. Byłem na dwóch wyjazdach i cudów nie było, ale nie mogę też powiedzieć żeby było źle. Kasa była na naprawdę przyzwoitym poziomie, a to według mnie jedna z najważniejszych pobudek przez które się wyjeżdża.
    Heck909

19.09.2018 08:37

Z czystym sumieniem mogę polecić Eurokontakt. Jak wyjeżdżałem to praktycznie zero roboty z mojej strony. Sami ogarniają papierologię całą. Mi pozostało tylko jechać, pracować i zarabiać.
    Pietras885

18.09.2018 08:45

Jeżdże od dawna do pracy za granicę i przetestowałem już parę agencji. Najlepiej mi się pracuje przez Eurokontakt, zapewniają dobrą płacę, warunki mieszkalne i koordynatorzy wyjazdów są spoko.
    draj

17.09.2018 10:34

Pracowałem przez Eurokontakt 3,5 roku. Praca czasem ciężka ale można zarobić niezłe pieniądze. Załatwiają przejazd i mieszkanie. Ja pracowałem w Niemczech i polecam sprawdzić firme każdemu kto chce sobie dobrze dorobić.
    yamazaki

14.09.2018 14:21

Opinie w Google przy tej firmie nie zachęcają do podjęcia współpracy.
    Jackob

09.09.2018 20:47

336 ocen średnia 2 gwiazdki a w komentarzach same pozytywne opinie, troche podejrzane

Zostaw merytoryczną opinię o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.