Eurokontakt Serwis

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Boleszkowice - Agencja Pracy Za Granicą Boleszkowice Sp. z o.o.
Grudziądz - EUROKONTAKT
Katowice - Eurokontakt
Zamość - Eurokontakt

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

Opinie o Eurokontakt Serwis Katowice

Nie przegap nowości o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.!

miś

04.04.2015 19:02

mam wyjazd do Francji praca na campingi po świętach do miejscowości Parentis en born blisko Biscarosse czy może ktoś dać kontakt jakie tam panują warunki pracy pracuje 45 osób ponoć już rok czy to prawda czy też oszustwo
informacja

01.04.2015 22:29

CZYTAM rozne komentarze ROZNYCH FIRM wysylajacych ludzi za granicę , jedni zadowoleni inni narzekaja jak jest prawda nie wiem ?....powiem jedno - za granica to tu sa otwarte drzwi do urzedow jak inspekcja pracy , zwiazki zawodowe, policja, kazdym problemem lub najmniejszym oszustwem sie zajmuja natychmiastowo, jezeli chodzi o umowy z agencja polską to po przekroceniu granicy i rozpoczeciu pracy w danym kraju za granicą obowiazuje kodeks pracy i prawo kraju w ktorym pracujesz , jezeli umowa jest mniej korzystna niz prawo kraju w delegcji taka polska umowa mozecie sobie podetrzec tyłek , umowa musi spelniac minimalne ustawowe place warunki pracy, zamieszkni, itd ...nie polskie ale zagraniczne . pozdrawam i zycze bezstresowej pracy za granicami , nie dawac sie wykorzystywac czytac prawo kraju i zglaszac nieprawidlowosci , nie znsz jezyka pisz mail do instytucji tlumacz slownikiem . hejka!
Kobieta

01.04.2015 15:15

Widać kogoś zabolało, że nie ma miejsc dla Panów na aktualne nabory, bo jak mogą rozwiązywać z Panami umowy, jak od kliku tygodniu jest tam brak wolnych miejsc dla Panów, na tych etatach. Ja sama się przekonam jak tam jest teraz na wyjeździe, 9 kwietnia, na pewno tam lepiej zarobię niż w naszym kraju.

01.04.2015 14:32

aldona

09.06.2015 15:42

no na pewno nie rozwiązują umowy bez przyczyny, ot tak sobie....
robi

31.03.2015 18:17

Witam czy ktoś wybiera się na zbiór cebuli w okolice Dijon. Wyjazd 17 kwietnia.
Basia

30.03.2015 10:17

Ja byłam w pieczarkarni w Niemczech i nie było źle, podobno to jedna z dwóch do których od nich się jedzie, byłam w tej mniejszej i wszystkim mogę polecić, chociaż o tej większej też nie słyszałam złych opinii. Według mnie trzeba wszędzie pracować, więc nie ma co grymasić.
Beti

27.03.2015 19:57

Witam czy ktoś wybiera się z nimi do pieczarek do Niemiec miejscowość Borna mam jechać w kwietniu,ale ciezko się zdecydować różne opinie.Dodam że nie wołali kasy odemnie.
Iwona

24.03.2015 19:35

Witam czy ktos wyjezdza 9 kwietnia do Francji na zbór pieczarek i podpisal umowe chcialabym jeszcze wiedzic jakie są warunki placowe prosze o kontakt Iwona moj tel 510022052 dziekuje W
Jakub

22.03.2015 16:05

Czy ktoś może wybiera się na zbiór pieczarek do Francji i może napisać jakie warunki płacowe i na jaki czas jest wyjazd itd ??
Marlena

18.03.2015 16:34

Eurokontakt istnieje od 1995 roku na rynku i tak sobie myślę, że gdyby oszukiwali ludzi, to chyba dawno byłoby po nich. Konkurencji się chyba nudzi, bo mają mniej klientów. w biurze we Wrocławiu owszem są piękne panie, ale chyba nie o to tutaj chodzi. Ja złożyłam cv i czekam na ofertę pracy w Niemczech. jak byłam, to wg solidnie to wygląda i nie ma się czego obawiać. poczekam aż po
tom

13.03.2015 11:19

aktualnie jestem na robocie z eurokontaktu i wszystko jest poprawnie. nie wiem kto tu wypisuje takei brednie. ze mną jest paru chłopaków/hydraulicy i nikt nie narzeka. dostalismy zaliczki i lada dzień pełna wypłata. jak mamy problem to dzwonimy i wszystko nam załatwiają. nigdy wiecej pracy w Polsce. zarabiam 10euro na godzinę. Agencja nie pobrała opłat dla siebie. a pobrane 270zł było na tłumaszczenie dokumentów. maja poteżne biuro we Wrocławiu i pracuja tam normalni ludzie. No i piekne panie! pozdrawiam je serdecznie
AGA

12.03.2015 10:35

Ja jadę już drugi raz, nie było tak źle za pierwszym razem, a płaca w Polsce jaka jest każdy wie :/ Polecam takie wyjazdy, można chociaż przyzwoicie zarobić :)

12.03.2015 10:51

ale jedziesz 19 marca? jak tak to z jakiej miejscowości? ja Poznań
etien

03.04.2015 15:51

Ja mam ochotę jechać,ale obawy też są.Czy z Rzeszowa ktoś jedzie?proszę o kontakt pod adresem [email protected]

12.03.2015 08:57

witam. jest ktoś kto wyjeżdża 19 marca do Francji na zbiór pieczarek??
JOLA

12.03.2015 08:23

Albo Ty nie dowidzisz i zamiast Rzeszowa widziałeś tam Wrocław :D
Marcin

12.03.2015 10:57

Rzeszów, www.euro-kontakt.eu trud zajął mi pięc sekund. Widać jakbyk, że firma nie jest krzak i ma oddziały i można iść i zobaczysz, a nie mowić wyssane z palca brednie.

13.03.2015 10:28

mogę spytać gdzie Pan był i jak to wyglądało? ja mam jechać 19 marca ale czytając opinie chyba zrezygnuje zanim wpadne w długi.
JOLA

11.03.2015 10:08

Witam czy ktoś dostał propozycję wyjazdu na 12.03.2015 do Francji na zbiór pieczarek? Był juz podpisać umowe?jeśli tak proszę o kontakt [email protected]. Z góry dziękuję
Aga

10.04.2015 10:09

Witam czy ktos wyjezdza pod koniec kwietnia na zbior pieczarek do Francji???prosze o kontakt (usunięte przez administratora)
Eurokontakt Projekt Serwis sp. z o.o.

10.04.2015 13:07

Eurokontakt Projekt Serwis sp. z o.o. prosi Panią o kontakt z naszą agencją, udostępnimy numery do Pań, które już pracują we Francji na miejscu i mogą na wszelkie Pani pytania odpowiedzieć. Pozdrawiamy Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. Licencja 1109/1A,1B ul. Powstańców Śląskich 5 53-332 Wrocław (usunięte przez administratora)

10.03.2015 23:20

dziwne???

11.03.2015 21:47

Nie mają co robić i czytają opinie o sobie - wpis w ogłoszeniu już poprawili - z Wrocka zrobił się Rzeszów...........
Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o.

10.04.2015 12:57

Witamy, Eurokontakt Projekt Serwis sp. z o.o. prosi autora negatywnej opinii o kontakt z Agencją w celu udzielenia bliższych informacji i ewentualnego podjęcia mediacji pomiędzy Panią a Pracodawcą Zagranicznym ,do którego Panią skierowano, gdyż Pracodawca Zagraniczny nie potwierdza, żeby sytuacja przez Panią opisana miała miejsce. Agencja pośredniczy od blisko roku w zatrudnieniu osób zbierających pieczarki na terenie Francji i z informacji zarówno od osób tam przebywających jak i pracodawcy zagranicznego wynika, że : - średnie wynagrodzenie miesięczne wynosi 1200 Euro( po odjęciu wszystkich kosztów) plus godziny nadliczbowe - większość pracujących osób spełnia wymogi pracodawcy i wraca ponownie po pierwszym 5 – miesięcznym kontrakcie - zdarzają się sporadycznie sytuacje wcześniejszego rozwiązania umowy przez Pracodawcę Zagranicznego a z wiedzy Agencji wynika , ze dotyczyły one zachowania( picie alkoholu, wielokrotne nie stawianie się w pracy bez jakiegokolwiek uzasadnienia lub jej opuszczenie na stałe, wywoływanie konfliktów miedzy zbieraczami,) , braku wydajności. Jednakże zawsze wcześniejsze rozwiązanie umowy poprzedzone jest wezwaniem do poprawy w okresie kolejnych paru dni zachowania lub wydajności. Nikt nie zostaje odsyłany z dnia na dzień. - ze strony Agencji wyznaczony jest opiekun, do którego w trakcie realizacji usługi należy się zwracać ze wszystkimi problemami i nikt nie został i nie zostanie pozbawiony pomocy również co do wyjaśnienia powodów rozwiązania umowy jak i co do ewentualnej pomocy przy organizacji powrotu do kraju. Eurokontakt Projekt Serwis Sp. z o.o. Licencja 1109/1A,1B ul. Powstańców Śląskich 5 53-332 Wrocław
dorota

01.03.2015 21:14

justa co ty wiesz o pracy zagranica jak chcesz to (usunięte przez administratora) za 1200 zl w polsce anie krytykujesz wszystkich

05.02.2015 12:41

karolina

05.02.2015 13:35

chyba logiczne ze utrzymajue się z posrednicta wiec juz jest jasne na czym zarabia a nie na jakichs wpisowych.a kto udziela danych w ktorejkolwiek firmie ile firma zarabia na swoich fakturach? puknijcie sie w glowe w ogole o czym rozmowa,...
Łukasz J.

23.01.2015 10:38

Z firmy Eurokontakt jechałem na hydraulika do francji i wszystko było ok
klientka

22.01.2015 16:00

ja byłam w Niemczech i nic do zarzucenia nie mam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurokontakt Serwis?

Kontakt - Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

UL. ANDRZEJA MIELĘCKIEGO 10/503 40-013 Katowice

Janek Sz.

20.01.2015 10:27

Boże jakie lanie wody przecież łatwo sprawdzić, gdzie zarejestrowana jest firma eurokontaktów jest dużo. Natomiast jeśli chodzi Wam o Eurokontakt Projekt Serwis z Wrocławia to wystarczy google, by wiedzieć co to za firma. Proszę http://www.krs-online.com.pl/eurokontakt-projekt-serwis-sp-z-o-o-krs-198621.html i nie mówcie więcej rzeczy bez sensu. Byłem z nimi jako spawacz i na nic nie narzekam. Załatwili pracę, zarobiłem i nie mam absolutnie nic do zarzucenia. Natomiast jak się komuś pracować nie chce to potem są problemy. Nie wiem co jest trudnego tutaj w zrozumieniu tego, że to pośrednik pracy i to legalny w przeciwieństwie do niektórych innych. Idzcie do biura we Wrocławiu to szybko zobaczycie, ze to normalna firma i poczytajcie ile mają opini pozytywnych w przeciwieństwi do paru innych, które mogę być dodawane przez konkurencję polecam stronę www.epser.com na której macie podziekowania ludzi za fajną pracę. W Polsce nie da się zarobić. Pozdrawiam Janek Sz.

19.01.2015 17:51

qwerty

30.01.2015 12:14

zarobki były wypłacane w terminie i zgodnie z umową którą oni mieli :)
ania

10.12.2014 09:26

A może to ktoś inny pisał, może z konkurencyjnej firmy o tym jak spali? Ja spałam w przyzwoitych warunkach i nie mam na co narzekać, przyszłam do siedziby firmy, pokazali mi w jakich warunkach będę mieszkać i spać, i takie warunki też były. Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych, gdyż jak widać tylko oni tutaj piszą. Przejdźcie się do firmy, tam Panie mogą powiedzieć coś więcej, pokazać zdjęcie i powiedzieć jak wszystko będzie wyglądało.
basia

06.12.2014 00:20

witam czy jedzie ktoś na pieczarki do francji z tej firmy

06.12.2014 14:36

Basiu tak propo masz napisane zbieranie pakowanie pieczarek a możesz jechać nawet marchewkę zbierać z pola! (usunięte przez administratora). Basiu tu ktoś pisał odnośnie pieczarek i niemiło na ten temat.
bzyk

22.11.2014 09:01

mam wlasnie podpisac umowe do niemiec za murarza prosze o opinie kogos kolwiek kto pracowal w budownictwie lub pracuje z tej firmy
BZYK

21.11.2014 18:47

CZESC TY BZYK MORZE POWIE MI KTOS O WYJEZDZIE DO MIEMIEC W NAJBLISZYM CZASIE BO TO CO CZYTAM O FIRMIE TO RECE OPADAJA

21.11.2014 11:52

basia

21.11.2014 17:55

witam proszę napisac czy ta firma jest uczciwa czy warto za ich pośrednictwem wyjechac bo właśnie dzwonili do mnie z ofertą na pieczarki z góry dziękuję podaje mejl [email protected]
tyrpon

18.11.2014 15:52

beti

10.08.2014 19:54

a może ktoś jedzie? na ten zbiór prosze o kontakt
beti

09.08.2014 18:07

Witam czy był ktoś przez tą firme na zbiorach pieczarek w Francji?

02.12.2014 18:28

Odradzam wyjazd na pieczarki, 4 dni pracy 3 dni wolnego, bo za dużo godzin możesz mieć, a jak mało grzyba to na 2 godziny idziesz pracować i siedzisz cały dzień. (usunięte przez administratora)
pipi

09.06.2014 08:11

czy ktos moze jedzie do malin z tego biura bo chce wyjechac do francii ale tu takie opinie ze strach wyjazd proponujo od 15 czerwca do 15 lipca co oni tam jeszcze potrocajom???
matu

28.08.2014 20:45

Witam! Byłaś może ostatecznie we Francji na tych malinach? Jak to sie prezentuje w rzeczywistości? A może ktoś inny był lub właśnie jest?;)
Semand

12.09.2013 12:26

Ja jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza ze współpracy z koordynatorami. Firma powinna być dumna z tych mrówek, które robią niesamowitą robotę dla Eurokontaktu
Suseł

22.04.2013 13:59

Uczciwa agencja, można się bez trudu z nimi skontaktować, wybór ofert jest spory, pieniądze dobre. Polecam.
Tukan

18.04.2013 15:26

ja jestem zadowolony, dwa razy już byłem z nimi na wakacyjnej robocie, w tym roku znowu jade. warunki mieszkaniowe bardzo dobre, pieniazki tez.
hort

28.01.2013 13:46

najlepiej zadzwoń i się spytaj. kontakt masz na stronie [usunięte przez moderatora]
pzajac

31.12.2012 14:19

Witam, czy osoba prowadząca jednoosobową działalność może z nimi pojechać?
jasia

26.11.2012 14:29

pracowalam przy zbiorach owocow, glownie brzoskwin. nic do zarzucenia nie mam, polecam. przed podpisaniem umowy zapoznalam sie z warunkami i wszystko bylo w porzadku, umowe podpisalam.
łooooo

20.11.2012 15:03

dobre wrażenie, umowa czytelna, warunki mieszkaniowe dobre, pieniążki jak w umowie. polecam.
soloj

13.11.2012 13:36

wszystko zorganizowane, żadnych niespodzianek. umowa dokładna. ja jestem zadowolony.
bajor

02.07.2012 16:18

z Eurokontaktem bylem w pracy za granica i ani razu nie moglem narzekac. praca na miejscu byla i to taka, jak w umowie byla opisana, pieniedzy tez przywiozlem calkiem niezla ilosc.

Zostaw merytoryczną opinię o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.