Eurokontakt Serwis

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Boleszkowice - Agencja Pracy Za Granicą Boleszkowice Sp. z o.o.
Grudziądz - EUROKONTAKT
Katowice - Eurokontakt
Zamość - Eurokontakt

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

Opinie o Eurokontakt Serwis Katowice

Nie przegap nowości o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.!

nikita

11.08.2015 16:58

Czy wybiera sie ktos lub był we Włoszech na gruszkach,prosze o opinie jesli ktos wie cos na ten temat warunki praca płaca
mariusssz

10.08.2015 17:30

byłem we franci i za robote dostalem kase.jest ciezko na poczontku zeby sie przyswyczaic do zbierania i bolu reki a potem juz jest dobrze. kasa dobra wiec nie ma sie co zastanawiac.

10.08.2015 15:07

Witam! czy ktoś wybiera się na pewno z Rzeszowa na jabłka do Francji?? tak że podpisał umowę itd. ?
ligol

10.08.2015 12:15

jade juz drugi raz z eurokontaktem do pracy do niemiec. poprzednio wszystko było ok , kasa, warunki, nikt mnie nie oszukał więc nie boję się jechac kolejny raz
zakrecona

06.08.2015 16:56

wiecie coś więcej na temat wyjazdu do Francji na zbiór winogron? Jakie sa stawki i czy nie oszukują z wypłatą pieniędzy?
basia

06.08.2015 13:39

witam też bym pojechała niech ktoś się odezwie [email protected] to wybierzemy się razem Basia

05.08.2015 13:53

mam sie zgłosić do Pana Wiesława. ale nie jestem przekonana czy jechac. w jakie miejsce macie wyjazd ?

18.08.2015 15:21

Ja też mam się zgłosić do Pana Wiesława
Dżasta

04.08.2015 20:10

hej, ja mam zamiar wyjechac do francji na jabłka. Był ktos juz pdpisywac ta umowe? :)

04.08.2015 09:26

Był ktoś może już z tą firmą na zbiorach jabłek we Francji?? czy wszyscy pierwszy raz?
maniek

03.08.2015 17:02

ja tez wybieram sie w tym roku na jablka do francji z rzeszowa

04.08.2015 09:23

(usunięte przez administratora) do niego jestem zapisana a Ty??
lukas

03.08.2015 16:53

Do kogo się zapisalaś Madzik na zbiory? ja tez z okolic rzeszowa

03.08.2015 16:03

ja miałam z kolezanka ale chyba zrezygnujemy. a masz jakies sprawdzone info ?
xx

03.08.2015 20:09

do kogo miałyście jechać na zbiory?

03.08.2015 11:59

Witam:) czy jedzie ktoś z tą firmą na jabłka do Francji końcem sierpnia?? z Rzeszowa bądź okolic?:)

03.08.2015 07:30

ktoś z rzeszowa wybiera sie na zbiór jablek do Francji w sierpniu?

03.08.2015 12:01

Witam:) ja jestem spod Rzeszowa i wybieram się na jabłka do francji końcem sierpnia:)
lukas

03.08.2015 16:51

Do kogo sie zapisalas madzik na zbiory jablek?
Jacekkk

28.07.2015 09:19

Bylem na zbiorach winogron w francji. dobrze jest znac jakis jezyk. jak znasz francuski to naj lepiej. ogolnie musisz byc zdrowy i przygotuj sie na zakwasy po dniu pracy ;) robota jest ok dobre miejsce na prace i to co oni oferuje jest dla mnie w pozadku. nastepnym razem jak nie bede mial roboty to pojade z nimi.
xyz

06.08.2015 18:29

Hej ;) możesz się ze mną skontaktować a propo pracy przy zbiorach winogron? mój mail to [email protected]
fons79

27.07.2015 21:18

witam mam propozycje wyjazdu przez euro kontakt francia zbior jablek w polowie sierpnia czy ktos ma jakies informacje na ten temat lub byl tam wczesniej.
TUmaciek

27.07.2015 12:24

Prace z eurokontaktu polecił mi znajomy, ktry wyjezdzał z nimi kilka razy. U mnie było tak jak u niego czyli ok. Chętnie biora ludzi drugi i nastepny raz bo są sprawdzenie i wiedza ze glupot nie narobiom. Praca jest na dobrych warunkach i kasa też w terminie.
Jurek

23.07.2015 12:49

bylem w niemczech. praca jest w porzadku. kumpel pil to sie zz robota na wlasne rzyczenie. dla nas lepiej bo szef by myslal ze my tez chlejemy. tak jak mowilem robota jest ok nie ma sie co zastanawiac bo ta firma jest sprawdzona przezemnie wiele razy.
Piotrek z Wro

20.07.2015 15:27

Byłem w Austri jako malarz. Fucha spoko, nie bardzo ciężka i można było też zobaczyć okolice. Ogólnie polecam, bo takiej kasy jak tam to nigdzie nie zarobiłem.Wiadomo że wymagają żeby pracować, nie pić itd. ale dają kase tak jak powiedzieli i o to chyba chodzi.
marta241

19.07.2015 12:37

Witam, zastanawiam się nad wyjazdem do Hiszpanii za pośrednictwem Euro Kontaktu, czy ktoś mógły coś o tej firmie powiedzieć? Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurokontakt Serwis?

Kontakt - Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

UL. ANDRZEJA MIELĘCKIEGO 10/503 40-013 Katowice

damian

17.07.2015 12:42

Szukałem pracy na wakacje. Znalazłem w eurokontakt robote na dobrych warunkach. Jest opcja, ze nastepny raz tez mnie zatrudnia. Jak sie raz pojedzie to chce sie jezdzic juz w kazde wakcje, bo i kasa i ludzie git. Dobra firma,nie ma co czytac bredni o nich bo ucziwi sa.
RobertW

16.07.2015 16:09

Firma jest rzetelna i jeśli ktoś wywiązuje się ze swoim obowiązków, to oni też się wywiązują. Nie ma się do czego przyczepić. Nie jest to praca moich marzeń, ale warunki są w porządku.
Kornik

14.07.2015 11:59

Byłem we Francji jako spawacz i wszystko było ok. Wypłatę dostałem w terminie, wszystkie niezbędne papiery, warunki na miejscu też w porządku. Myślę, że skorzystam w przyszłości jeszcze raz :)
jowita

30.06.2015 14:14

wybieram się za miesiąc do Niemiec do pracy z nimi, namówiła mnie koleżanka która była w tamtym roku z tą agencją w Niemczech też i chwaliła, zarobki zwłaszcza :)
jello

30.06.2015 10:26

wczoraj wrocilem z niemiec z rusztowan i wszystko bylo ok. muj kolega jest teraz w ratingen jako elektryk i tez zadowolony. kasa na czas, szeef spoko. na poczatku daja duzo dokuemtnow do podpisania ale jak sie pytasz to od razu tlumacza co podpisujesz wiec nie jest zle. trzeba wplacic na dziendobry chyba 200 zl ale to hest nie dla nich tylko do firmy ktora organizuje wyjazd. tlomaczenia, pozwolenia itd. jak widac nie wyjazd doszedl do skotku i jestem zadowolony i czekam na kolejny kontrakt
vella

26.06.2015 14:44

jade niedługo już drugi raz z tą firmą do pracy sezonowej do Niemiec. byłam w tamtym roku, wsztystko się sprawdziło i wypaliło więc zdecydowąłam sie w tym roku jechać znowu. wiadomo, że zarobki o wiele wyższe niż w Pl....

25.06.2015 16:29

Witam, zastanawiem się nad pracą , pracownik fizyczny przy produkcji palet OKOLICE LIPSKA bardzo proszę o opinie osób które tam były , czy jest możliwość pracy w godzinach nadliczbowych jak mówią czy są dodatyki za prace w nocy święta iwgl bardzo prosze o odpowiedz
kamillk

22.06.2015 09:58

ja jade jutro na klinkier do niemiec. na miejscu jest juz dwuch moich kolegow. mowia ze wszystko ok, zaliczki ida na czas, niemiec potrzebuje wiecej ludzi wiec spakowalem sie i jade. wczesniej bylem na szalunkach tez w niemczech i tez wszystko bylo tak jak sie umawialismy wiec nie wiem dla czego te wczesniejsze komentarze. wyplata na czas, szef w porzadku, ale jeden kolega po dwuch dniach wylecial bo pil na robocie :)
kazik

19.06.2015 14:24

jadę niedługo do Belgi, będę pracować jako ogrodnik. nie mam niestety nikogo kto może mnie wdrożyć w taką pracę za granica wiec zdecydowałem sie na pośrednika. Znajomy raz był z Eurokontaktem w Niemczech i wszystko poszło zgodnie z planem więc poszedłem jego śladami. nie ma co w ciemno tez wybierać pośrednika bo nie brakuje naciągaczy....
nikola

12.06.2015 16:01

byłam w tamtym roku w Niemczech i Eurokontakt pośredniczył w tym wyjeździe. praca dokładnie taka jak w ogłoszeniu, niezła kasa, szef z Niemczech bardzo wyrozumiały a to się chyba rzadko zdarza.
aldona

09.06.2015 15:41

pojechałam z Eurokontaktem w tamtym roku do pracy do Niemiec - bardzo dobrze trafiłam, zapłacone zgodnie z umową, warunki ok, można powiedzieć że nawet lepsze niż się spodziewałam. W tym roku nie mogę, ale w przyszłym jeszcze pewnie z nimi gdzieś pojadę.
sarcia2211

09.06.2015 00:23

witam! poszukuję pracy na sezon lipiec-sierpień dla dwóch studentek. Chcemy wyjechać za granice na zbiory. Czy ktoś ma jakieś propozycje? Boimy się jechać w ciemno. Proszę o kontakt na maila : [email protected]
Maria

19.05.2015 18:59

Prosze o informacje ,czy wyjezdzał ktos z tego biura sierpien , wrzesien na jabłka lub winogrona do Francji.Interesuja mnie zarobki i warunki bytowe.
karina

19.05.2015 13:14

Mam pytanie czy był ktos z tego biura jesienia na winogronach ?Jakie warunki ile mozna zarobic
nowy

15.05.2015 20:05

dostalem oferte na tuskawi od Francji 200zł musze zaplacic biurze mozesz cos wiecej wieceie
romek

29.07.2015 09:23

to jest kasa którą przeznaczają na załatwienie formalności za granicą. jadę z nimi niedługo już 3 raz i za każdym razem dobrze wszystko wspominam - i warunki i zarobki. pierwszy raz pojechałem z nimi do Niemiec, w tamtym roku byłem we Francji. Teraz znowu do Niemiec.
Ewa

07.05.2015 14:59

cześć , chciałabym pojechać 14 maja do Francji na zbiór pieczarek, jeżeli ktoś był i naprawdę udzieli mi prawidłowych informacji to proszę o kontakt ; [email protected]
sobota

21.04.2015 17:17

pracuje ktoś przy budowie dróg w niemczech?
Czarna

17.04.2015 16:49

Witam, wlasnie dostałam propozycje wyjazdu na pieczarki za tydzień i nie wiem co zrobić, czy ktoś się tam może też wybiera, proszę o odpowiedź i opinie
zofia

17.02.2017 11:49

nadal pracujesz na pieczarkach bo ja dostalam tez oferte na zbior pirczarek i nie wiem czy to sie poplaca jak byłas lub jestes to napisz pozdrawiam
Mmo

18.03.2017 09:54

Pojechałaś na pieczarki?? bo się zastanawiam nad wyjazdem
asia

14.04.2015 18:53

w jaki sposób zbiera się pieczarki we Francji,rosną na ziemi,praca na kolanach?
Krzysiek

16.04.2015 08:39

Nie,rosną na drzewach,na wysokości oczu!!!
lexus

01.05.2015 12:20

Nie ba..nie mogą rosnąć na stołach właśnie na wysokości oczu jest drugi poziom
maiki

14.04.2015 13:29

czy ktos pracowal z tego biura w austri w regipsach bo dzwonili do mnie z oferta i niwiem co robic po przeczytyniu tych komentarzy

Zostaw merytoryczną opinię o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.