Eurokontakt Serwis

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Boleszkowice - Agencja Pracy Za Granicą Boleszkowice Sp. z o.o.
Grudziądz - EUROKONTAKT
Katowice - Eurokontakt
Zamość - Eurokontakt

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

Opinie o Eurokontakt Serwis Katowice

Nie przegap nowości o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.!

gościnnie

31.08.2016 12:01

Cześć, zastanawiam się nad wyjazdem do Francji na oliwki, jabłka, coś podobnego. Czy ktoś już tam był i może powiedzieć jakie są warunki pracy/zakwaterowanie/płaca ?
    asia

21.08.2016 12:21

W jedno miejsce tylko na jakieś 2 tygodnie , możliwe ze sie przedluzy do 3 ale to nic nie wiadomo. Czemu piszesz ze firma to masakra?
    asia

20.08.2016 11:56

ja jadę na zbiór winogron . W poniedziałek jadę podpisać papiery z nimi ;) . A ktoś moze był już z nimi na takich zbiorach i może cos na ten temat powiedziec?
    iska

13.08.2016 15:40

Hej. Wybiera się ktoś na winogron do Francji? Z tego co wiem to jest oferta.
    Michał

11.09.2016 13:38

Ja jadę. Wyjazd około 22 września
    dfghf

13.08.2016 00:41

Witam Czy ktoś był bądź jest na wyjeździe jako spawacz TIG aluminum we Francji w oklicach Paryża??? Chodzi mi o warunki i ogolnie o kontrahenta czy opłaca się tam wyjeżdzać i czy to pewna robota. Pozdrawiam
    Blue

07.06.2016 22:51

To legendy czy tak Ci powiedzieli? Chyba wszystko jest zależne od umowy. Ja jechałem na własną rękę. Nic nie płaciłem. Każdy ma inną umowę. Moja była spoko
    Blue

07.06.2016 22:51

Olek

20.05.2016 01:51

Ktoś Ci się zwierza ile zarabia? Polska to taki chory kraj, że jak zarabiasz mniej to powiedzą, że jesteś biedak, a jak więcej to (usunięte przez administratora) i na pewno ukradł. Wyjeżdżając z eurokontaktem zarabiałem dobrze, a nawet bardzo.
    jajakobyły

28.04.2016 10:55

To znaczy że jedziesz do pracy na polskim ZUS i jak masz tam długi to komornik ci je zajmie w całości ? Praca jest na umowę zlecenie. Pozdrawiam
    maciekadams

27.04.2016 10:32

bardzo szybko znaleźli dla mnie prace gdy byłem na lodzie w Holandii. Bardzo dobra agencja, polecam ;)
    maciekadams

27.04.2016 10:30

bardzo szybko załatwili mi prace gdy byłem w Holandii i miałem problem bo mnie zwolnili z poprzedniej firmy. Polecam ;)
    czewik

25.04.2016 15:25

od paru lat jeżdże do pracy do Holandii i korzystam własnie z biura Eurokontakt. Bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje, załatwiają prace, mieszkanie, jeśli ktoś potrzebuje jest tez mozliwośc wynajęcia samochodu. Uczciwe warunki, w każdej chwili słuza pomoca. Wg mnie jak najbardziej na plus
    Rafal

21.04.2016 18:46

Spoko firma, dzięki eurokontakt wyjechałem na 5 miesięcy i udało mi się zarobić na remont dachu i schodów. Za rok jak pojade to zmienie smaochód
    marek887

18.04.2016 09:59

w tamtym roku przez 5 miesięcy pracowałem w Niemczech, prace załatwiło mi własnie euro-kontakt. bardzo sprawnie i szybko wszystko poszło, pozałatwiali formalności, przyjechał do hamburga w sobote i od poniedzialku zaczalem prace. Teraz załatwiali mi zwrot podatku
    Krasny

14.03.2016 09:51

Ja jestem od pół roku na wyspach dzięki euro kontakt. Teraz obecnie w Irlandii. Trochę mało komfortowo, bo raz Anglia, raz Szkocja, raz Irlandia, ale za to są dobre funty za delegację. Za same dodatki będzie mnie stać w Polsce na zmianę samochodu i kupno motocykla
    Kinia

20.05.2017 17:44

A przy jakiej pracy jestes ?
    BanaN

08.03.2016 18:39

Ja już od trzech lat kiedy zacząłem studiować wyjeżdżam na sezonówki przez co nie muszę pracować przez cały rok. Raczej wątpie by odrzucali. Musisz do nich wysłać i cierpliwie czekać
    Lena

27.02.2016 18:27

A wiesz xos na temat pracy wlasnie na pieczarki,wsumie.dokladniej to 200km od paryza?jakies opinie
    kondzio82

16.02.2016 11:04

witam mam pytanie czy po złożeniu CV na prace sezonową zbiory jabłek od września napewno się pojedzie,czy często odrzucają lub wcale nie dzwonią poz...
    bolo

10.02.2016 20:03

witam dostalem propozycje do pracy w Austrii na budowe jako zbrojarz.czy ktos moze napisac jakie sa tam warunki i wogole czy war pozdrawiam to pojechac

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurokontakt Serwis?

Kontakt - Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

UL. ANDRZEJA MIELĘCKIEGO 10/503 40-013 Katowice

05.02.2016 12:52

Hmm, w tamtym roku bylem z eurokontaktem w niemczech, na budowie z 5 miesiecy i nie narzekalem. Spalem z kolega u niemca w domu, no praca ciezka ale kasa byla dobra. Mieszkanie srednie ale kasy przywiozlem duzo, w tym roku tez z kolega pojedziemy
    Zenek

05.02.2016 12:41

Pracowałem przy rozbiórkach w Niemczech 2 miesiące-zaliczka i wypłata bez opóźnień. Kontakt z firmą o każdej porze.
    dam

18.03.2016 20:17

Witam,ja jadę zaraz po świętach samochodem ,czy da radę wytrzymać? Daniel.
    ankaa

29.01.2016 12:08

ja tam czekam jak sie zwolni miejsce na pieczarki pod paryz. wszyscy sobie chwala i moje znajome tam sa i muwia ze super. tylko francuzi nie chca wiecej niz jest osob narazie a nikt nie chce wracac bo sie podoba. slyszeliscie o innych pieczarkarniach?
    czareq

21.01.2016 12:55

Czy ktoś pracował pod koniec 2015 roku w Belgii jako elektryk z Eurokontaktu? Mam ofertę wyjazdu i byłbym wdzięczny za informacje odnośnie tego kontraktu
    adaaam_m

30.12.2015 11:31

byłem z eurokontaktem pare razy w niemczech jako murarz, fakt ze warunki w jakich mieszkalem bylem rozne nieraz nawey bym powiedzial kiepskie ale siano sie zgadzalo, wyplacaja zaliczki, kontakt jakis zawsze byl z polskim opiekunem jak pojawialy sie jakies problemy, trzeba sie pilnowac z alkoholem - pare osob wylecialo za chlanie, warto sobie spisywac przepracowane godziny, zeby pozniej nie bylo watpliwosci przy wyplacie
    MAREK

24.12.2015 20:11

Witam czy ktoś był lub wybiera się na pakowanie spinaczy ? praca ma być po swietach i trzeba jechac wlasnym autem :)
    zuberek3

07.01.2016 17:43

litwin

01.03.2017 19:49

o co tam chodzi z tą firmą
    cfcf

16.12.2015 19:41

ja również z mężem wybieram sie do Niemiec na pakowanie spinaczy. Jadę pierwszy raz przez tą firmę i również jestem ciekawa opinii .
    max

03.12.2015 00:53

Witam, dostałam propozycję wyjazdu na pieczarki do Francji. Potrzebuję informacji czy warto, jakie są warunki mieszkaniowe, płacowe, atmosfera w pracy. Wyjazd prawdopodobnie jest już na dniach. Proszę o kontakt na [email protected]
    blondi

03.11.2015 12:54

Ja jechałam na zbiory grzybów, pan z rzeszowa mi to podsunął, odprawiałam się też w rzeszowie, z tym panem, bardzo fajnym z resztą, kupil mi bilet od razu na miejscu. Praca w porządku, kasa na czas, fajne babeczki ze mną tam były. PS. Pamięta ktoś jak ma ten pan na imie ???
    anonos

02.11.2015 17:32

byłem już z eurokontaktem raz na zbiorach i wrocilem zadowolony. teraz na te rzyszłe wakacje znowu się zbieram, bo jakaś kasa zawsze się przyda, a wiem że u nich moge dość sporo zarobić
    wojtek

28.10.2015 15:56

znalazłem prace za posrednictwem eurokontaktu i jade po wszystkich swietych. jadę z kumplem, ktory już z nimi był i mi wlasnie polecal, wiec zobaczymy. bądźmy dobrej myśli ;)
    sebastian ka

27.10.2015 22:36

dla mnie agencja spoko. prace na wakacje załatwili, kasa była niezła i pewnie za rok tez z nimi pojade bo przynajmniej wiem na wlasnej skorze ze agancja sprawdzona
    patryk górski

23.10.2015 10:02

ja co moge powiedziec to to, ze to nie jest praca dla osob, ktore chca jechac i lezec z brzuchem do gory. Jak bylem teraz to wywalili kolesia, bo byl pijany w pracy. ale to moim zdaniem spoko, bo jest dosc spora kasa i ona sie nalezy jak ludzie pracuja a nie jakims lamusom co prszyjada imprezowac
    robertos

26.10.2015 11:15

u nas też była podobna sytuacji i tez od razu gosciowi podziękowali, bo nie ma cos sie przejomwac takim co jada nic nie robia tylko chleja a potem maja prestensje do calego swiata, ze nic nie zarobili i ze firma zła i kasy nie wyplaca. a ludzie przeciez sami sobie winni
    maurew

22.10.2015 10:51

do oli: kasa za to jest dobra. Ja teraz jestem po technikum i wyjechalem na rok z nimi. wiadomo, jedyne co jest zle to tesknota za domem, ale teraz na przyklad mam kilka dni wolnego i jestem w domu sobie. a kasa jest z nimi dobra.
    x

20.10.2015 12:01

dostałem oferte pracy przy podawaniu kamienia w zakładzie kamieniarskim w niemczech czy ktos moze cos napisac na temat tej pracy
    nowy

20.10.2015 10:55

witam. czy ktos wie cos na temat pracy w kamieniarstwie w niemczech prosze cos napisac
    Wampee

16.10.2015 19:54

Witam, jestem obecnie 3 tydzień na umowie z Eurokontaktem. W stosunku do mnie to jest ok, zaliczki na czas i w ogóle, ale co niektóre panie mają problemy bo za duży podatek odciągają itp. To zależy jak się chyba trafi- zobaczę jaką ja dostanę wypłatę 15-go listopada...
    XYX

16.12.2015 11:17

Witam. Czy ktos wybiera się lub może ktoś pracuje/ pracował w Niemczech przy pakowaniu spinaczy biurowych?
    jaro

16.10.2015 12:41

ja bylem znimi wlasnym autem i zandych problemow. placa 20 centuw za kilometr to jescze na tym zarobilem bo do wyplaty zawsze te 150 euro wiecej
    miłosz

15.10.2015 12:27

z pracy za pośrednictwem eurokontaku jestem zadowolony. tyle tutaj przeczytalem złych opinii i troche sie bałem, ale jednak sie zdecydowalem i nie żałuję. zarobiłem sobie, mam teraz kase na studia i pewnie za rok tez pojade z eurokontaktem
    Szukacz

14.10.2015 19:12

Mam zamiar pojechać z tej firmy do niemiec tylko musze jechać swoim samochodem i pytanko do wsa jechać czy nie

Zostaw merytoryczną opinię o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.