Transfer Multisort Elektronik

• Nowa Gadka
  • Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin
Łódź - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Opinie o Transfer Multisort Elektronik Łódź

Nie przegap nowości o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.!

30.08.2015 15:42

Zanim otrzymałam tutaj pracę, pracowałam na umowę zlecenie. W TME dostałam umowę o pracę z opłaconymi składkami, wypłata zawsze jest na czas. Pieniądze oczywiście zawsze mogłyby być większe. Pytanie dlaczego pracują tu ludzie od wielu lat, całe rodziny i raczej nikt z nich się nie zwalnia? TME jest stabilne i wypłacalne. A szczęścia zawsze można poszukać gdzie indziej.
super łoś

28.08.2015 20:11

Kołchoz , pot po jajcach cieknie a brygadziści myślą że pozjadali wszystkie rozumy . Odradzam , chyba że lubisz tyrać jak dziki łoś

25.08.2015 21:01

Jestem zadowolony z pracy w TME. Atmosfera ok, ludzie, jak wszędzie zdarzają się zarówno mili, jak i trochę mniej. Sporo nowych projektów, w których można wziąć udział i przy których można się dużo nauczyć. Polecam.
anka

10.08.2015 20:34

Odradzam tam prace kazdemu.Chyba że ktos lubi tyrać za najnizsza krajowa.Pracowałam tam poł roku wyscig szczurów,na hali jest tak goraco ze pot sie po tyłku leje nawet ZIMA!Dyr.się cały czas czepia ciagle czegos nowego.Nie polubia Cie brygadzistki to masz juz przechlapane bo swinie nie raz Ci podłoza.Z racji tego że sa ciagłe roszady pracowników oczywiscie czesto sa nadgodziny płatne 4zł z groszami za jedna!!!Premie mozna dostac nawet kilkanascie złotych.jedyny plus to ze masz umowe o prace i na tym sie plusa koncza.praca na akord przez duże "A"!!!!
specjalista ds. sprzedaży

30.07.2015 11:46

Ja również byłem na rozmowie i wcale nie z polecenia. Rozmowa jak rozmowa- nikt nie truł d**y, nie zadawał zbędnych pytań. Zarówno Pani z HR jak i Dyrektor zachowywali się normalnie... Zanim wszedłem na rozmowę, do recepcji wszedł chłopaczek zostawić CV- "nie ważne na jakie stanowisko"... Koszulka w gandzie, słuchawki jak czołgista na szyi, czapka wpierdolka... Jak tacy ludzie przychodzą na rozmowy o pracę, to nic dziwnego, że potem wylewają hejt na stronach tego typu... Jeszcze nie zdecydowałem się czy będę tam pracować, ale nie dajmy się zwariować.... w każdej firmie są ludzie i szczury...
ralf

04.08.2015 20:58

jego wzrost świadczy o poziomie który swoja osoba prezentuje
elka1974

19.07.2015 14:47

Również przeżyłam rozmowę kwalifikacyjną w Tme. Dział HR spisał się bardzo profesjonalnie ale na kolejnej rozmowie był dyrektor magazynu, który swoim zachowaniem przypominał raczej człowieka spod budki z piwem niż osobę pełniącą tak ważne stanowisko. Jego pytania były tak tendencyjne i niekulturalne. Pracę z tym człowiekiem polecałabym najgorszemu wrogowi !!!!!!!
kandydat

07.04.2015 21:37

ja rowniez mialem okazje byc na rozmowie kwalifikacyjnej - pozornie jest ok, jednak niektore pytania kompletnie od czapy, nie majace najmniejszego powiazania z praca na stanowisko na ktore sie aplikuje. generalnie jak sie wpisze w google 10 najglupszych/najgorszych pytan jakie mozesz uslyszec na rozmowie kwalifikacyjnej to znaczna ich czesc sie pokrywa :) z tego co slyszalem od znajomych, ktorzy odeszli z tej firmy - stawki to minimum krajowe, takze jak kogos zapytaja ile chce zarabiac, to juz moze sie domyslac ile powiedziec :D

Kontakt - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Ustronna 41 93-350 Łódź

Branża główna: Elektronika, hardware i akcesoria

Piotr

19.02.2015 21:15

Nie wiem skąd te opinie o HR w TME, pracowałem w TME, przeszedłem proces rekrutacyjny i mówiąc szczerze był w pełni profesjonalny, obie panie są naprawdę miłe.
Kandydatka

18.02.2015 20:32

Dziś byłam na rozmowie w TME. Z czystym sumieniem mogę polecic. Rozmowa przeprowadzona w sposób profesjonalny, a co najważniejsze, w przyjaznej atmosferze. Moje doświadczenie jest zupełnie inne od prezentowanych powyżej.
Profesjonalista

07.01.2015 17:03

Rekrutacja do firmy TME jest żenująca. Kobiety z HR nie maja pojęcia o zasadach rekrutacji, nie posiadają wiedzy na ten temat, nie znają angielskiego, nie posiadają manier aby sie odpowiednio zachować , przyjać postawę. Co to za ludzie tam pracują, jakieś dziunie pojmane po znajomości udają, że pracują. WSTYD !!!! ZENADA !!! OBCIACH !!! Nie omieszkam póscic to w eter na całą Polskę jak tam sie traktuje ludzi juz od samego początku.
yoshi

11.04.2016 10:54

Profesjonalisto, "póścić" to przez "u" otwarte się pisze :-)))
El..Polako

05.02.2017 13:30

Chyba jestes debilem ze tos da swoje imie i nazwisko.Ale potwierdzasz ze pracuja tam debile i donosiciele.A ta strona pokazuje prawde o tej cyrkowej firmie.
iman

12.10.2014 00:22

W firmach tak dużych jak TME, gdzie pracuje sporo osób zawsze będzie konkurencja i z pewnością wiele szczęścia ma ten kto trafi do fajnej grupy. Bo jak wiadomo wszędzie można "ciężkich" przełożonych. Ale jeśli to się uda trafić się spoko grupy to z pewnością polecam. Firma ma ciekawe zaplecze dodatków motywujących, tj. premie, integracje, dofinansowania itp.
brygol

04.04.2014 12:17

2 lata stresu i dyskryminacji. W firmie jest ogólne przyzwolenie na mobbing w firmie i to nie tylko w jednym dziale, więc należy rozważyć czy warto tracić swoje zdrowie w tej firmie. Nawet rozmowy z właścicielami firmy nie przynosiły rezultatu, każdy przełożony może się bezkarnie wyżywac psychicznie na swoim podwładnym, może jawnie łamać jego podstawowe prawa, poniżac go i zarzucać kłamstwo...chocbys miał na to dowody...nikt ci nie pomoże. Możesz pracować do 22 a potem wykasują twój czas odhaczenia się wyjścia z pracy i w twarz powiedzą ci że nie masz żadnych nadgodzin Odradzam każdemu. Premie otrzymuja kable( a jest ich wielu na każdym kroku) i desperaci idący po trupach do celu.
brygol

04.04.2014 12:15

olimpia

03.10.2013 15:52

Zgadzam się co do wyjazdów integracyjnych.Nadmiar szkodzi,a zwłaszcza pod przymusem! Atmosfera w pracy nienajgorsza,za to współpracownicy fatalni! Wyścig szczurów to mało powiedziane! Jedna przez drugą, po trupach do celu! Omijać szerokim łukiem,bo psychicznie ciężko tam wytrzymać!

Zostaw merytoryczną opinię o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.