Transfer Multisort Elektronik

• Nowa Gadka
  • Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin
Łódź - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Opinie o Transfer Multisort Elektronik Łódź

Nie przegap nowości o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.!

Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

02.07.2025 13:36

Nowe miejsce, znajome smaki – otwarcie letniej stołówki w Centrum Logistycznym TME w Łodzi!

W TME wierzymy, że dobre samopoczucie naszych pracowników zaczyna się od drobnych przyjemności – takich jak smaczny posiłek zjedzony w przyjaznym otoczeniu. Dlatego z początkiem lata oddaliśmy do użytku nowy zewnętrzny taras stołówki w naszym Centrum Logistycznym przy ul. Ustronnej w Łodzi. To odpowiedź na potrzeby #ekipyTME – przestrzeń, której naprawdę brakowało!

Relaks na świeżym powietrzu
    Nowy taras to nie tylko miejsce do jedzenia – to również przestrzeń relaksu, spotkań i krótkiej przerwy w zielonym otoczeniu. Dzięki niemu każda lokalizacja TME w województwie łódzkim oferuje teraz możliwość zjedzenia obiadu "pod chmurką". To nasz sposób na jeszcze bardziej komfortowe środowisko pracy.
    Owoce i lody na dobry początek
    Oficjalne otwarcie uczciliśmy w typowo letnim stylu – serwując świeże owoce i lody dla całej ekipy. Bo w TME liczy się nie tylko efektywność, ale też radość z codziennych chwil.
    Dlaczego to robimy?
    Bo wiemy, że satysfakcja z pracy to coś więcej niż tylko obowiązki. To także atmosfera, zespół i dbałość o detale, które mają znaczenie. Naszym priorytetem jest tworzenie miejsc, gdzie ludzie czują się dobrze – także w porze lunchu.
    Dołącz do nas i przekonaj się, jak smakuje praca w TME!
    News image
    Justyna

05.02.2021 16:13

Mialam okazje brac udzial w procesie rekrutacji na stanowisko biznes analityka. Musze przyznac, niezaleznie czy wynik bedzie pozytywny czy nie, dawno nie spotkalam sie z tak profesjonalnym i jdnoczesnie ludzkim procesem rekrutacyjnym! Naprawde duuuuzo plus! :)
    insider

06.06.2025 09:33

Kiedyś byli inni ludzie i inni kierownicy. Wiele się zmieniło przez 4 lata. Nie oceniam czy na gorsze, czy lepsze, ale często takie zmiany wywołują rotacje.
    hałabała

26.06.2025 08:37

Tak, bo firma nie ma co robić, tylko hobbystycznie organizować fejkowe rekrutacje 😅 Ale rozumiem, czasem się ciężko pogodzić z tym, że się do roboty nie dostało
    nowy

14.02.2019 18:36

Pracuję już jakiś czas, wszystko ok, naprawdę duża firma więc może być się ciężko odnaleźć na początku Moje sugestie dla Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.: darmowe napoje sodowe Lubię atmosferę w Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o. za: Atmosfera,
    Bla labla

21.01.2020 22:49

Poza tym, nie jestem jedyną osobą wypowiadająca się negatywnie. A im wiecej takich interwencji tym większa nadzieja, że coś wreszcie się zmieni. I uwaga na temat przypiecia była raczej ironia :) a co do tych awansow jeszcze, to masz rację. Chętniej awansują tych co nie rozstaja się z wazelina niż tych, którzy wyrażają swoje zdanie. :)

26.10.2024 10:44

Jest dostępna woda gazowana z dystrybutorów wody
    Excel

01.06.2021 11:40

Rzadko która firma daje informacje zwrotną odnośnie rekrutacji. W moim przypadku była to informacja odmowna, jednak sam fakt poinformowania o wyniku daje mi możliwość wystawienia oceny pozytywnej firmie TME.
    Mateo

16.06.2021 13:20

Witam, Pytam tak ogólnie z ciekawości bo jeszcze nigdy nieudało mi się przejść do pierwszego etapu. Moje aplikację zawsze odrzucano. Ale nie zrażam się kiedyś mi się uda :)
    Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

16.06.2021 15:24

Mateo, liczba etapów uzależniona jest od tego, jakiego stanowiska dotyczy rekrutacja. Rekrutacje na stanowiska specjalistyczne składają się z dwóch do trzech etapów (zazwyczaj są to dwa etapy). W przypadku rekrutacji na stanowisko Pracownik Magazynu, odbywa się jedno spotkanie, poprzedzone krótkim wywiadem telefonicznym. Informacje o poszczególnych etapach kandydaci otrzymują od nas na samym początku rekrutacji. Jeśli masz dalsze pytania, to chętnie na nie odpowiemy :) Życzymy Ci powodzenia w kolejnych naborach!
    WTemacie

07.06.2026 10:30

Można na początku liczyć na pomoc starszych stażem pracowników?

SHIVER

08.06.2026 18:10

Pomoc , zwłaszcza na początku pracy, choć bywa różnie z tym, kto i kiedy się w to angażuje.

Świstek

09.06.2026 08:45

Zdarzało mi się, że niektórzy starsi pracownicy chętnie tłumaczyli rzeczy od ręki,ale czasem trzeba było troche postać w kolejce do ich uwagi
    zamrózek

16.03.2026 12:05

Czy na waszej stronie internetowej oferty pracy są aktualne i aktualizowane?
    strużek

18.03.2026 09:40

a wiesz, że nie jestem pewny. najlepiej sprawdź bezpośrednio na ich stronie i zobacz, co jest.

Nie powiem

08.06.2026 15:13

Czasem sobota ale to zależy od działu. Są takie działy że masz jedną max 2 soboty pracujące. Są działy gdzie nie ma sobót wcale.
    hush

06.06.2026 16:06

Jaka jest średnia wieku pracowników? Ciekawi mnie, czy raczej młody skład, czy bardziej doświadczony zespół
    Rozżar

08.06.2026 01:16

W tym przypadku młodszy zespół jest widoczny w biurze, ale na magazynie sporo starszych pracowników :)

iskier

08.06.2026 13:13

zdziwiłem się, że tak dużo osób pyta o ten wiek. U mnie średnia jest gdzies w okolicach trzydziestki,ale faktycznie czasem młodzi dominują w biurze, a starsi na magazynie
    PoChwilce

03.06.2026 15:40

Cała rekrutacja stacjonarnie przebiega? Niektórzy robią pierwsze etapy online, więc pytam z ciekawości. Jak to wygląda tutaj?
    shadowrill

03.06.2026 22:13

ba no jak się chce prace dostać to trzeba być gotowym na każda możliwość, skoro praca stacjonarna to pewnie tez i rekrutacje tak przeprowadzają
    mROG

04.06.2026 05:57

Nastaw się raczej na rozmowę na miejscu.
    Nowy pracownik

11.05.2026 20:10

Zatrudniłem się w firmie TME i moje pierwsze doświadczenia są bardzo pozytywne. Miałem świetnie zorganizowany onboarding w obu magazynach, co pozwoliło mi dobrze zrozumieć procesy i wdrożyć się w nowe obowiązki. Ludzie wydją się być pomocni. Szczególnie podobało mi się szkolenie na CLŁ przesympatyczna koleżanka w czerwonym uniformie, która je prowadziła miała świetne podejście i potrafiła zainteresować tematem, dzięki czemu aż chciało się jej słuchać, widać że wie o czym mówi i po prostu lubi te robotę. Generalnie na ten moment wszystko na plus. Z resztą cała grupa odniosła super wrażenie o firmie!
    Dimmeadow

24.04.2026 12:37

Dobrze jest, gorzej może być, robota dobra, szczególnie na start. Nie ma co narzekać, jak ktoś dopiero zaczyna. Dla mnie to też była dobra szkoła organizacji pracy.
    Apex

27.04.2026 08:40

Jakie konkretne umiejętności udało Ci się rozwinąć podczas pracy w tej firmie?
    Moontrace

27.04.2026 09:15

Szczerze mówiąc, zastanawiam się, jak wygląda atmosfera w zespole. Masz jakieś spostrzeżenia
    Błonie

22.04.2026 11:34

Hej, wiecie może jak wygląda teraz sprawa z przyjęciami do pracy?
    Poświata

24.04.2026 09:41

U mnie rozmowy rekrutacyjne odbywają się regularnie, ale nie mam szczegółowych informacji o aktualnych przyjęciach. Chyba najlepiej sprawdzić na stronie lub zapytać w HR.
    Rozpłyn

24.04.2026 10:18

Wydaje mi się, że w ostatnim czasie firma zwiększyła zainteresowanie nowymi pracownikami, co może być interesujące dla potencjalnych kandydatów.
    Obłok

20.04.2026 15:14

Macie stanowiska, na których można liczyć na rozwój i gdzie odbywają się co jakiś czas jakieś szkolenia podnoszące kwalifikacje? Nie ukrywam, że chciałbym pracować tam, gdzie człowiek nie stoi w miejscu. Jakieś przykłady?
    Zaszmerka

21.04.2026 09:20

W naszej ekipie czasami pojawiają się nowe projekty. Możesz zapytać o konkretne branże, z którymi pracujemy.
    Cichowlot

21.04.2026 14:15

To ważne pytanie! A jakie obszary rozwoju Cię interesują? Może są specjalizacje, które chciałbyś zgłębiać
    Zadrgocik

20.04.2026 12:25

kto prowadzi rozmowę? HR czy jakiś Kierownik działu?
    Slowlumen

15.04.2026 09:41

Obowiązują tu też premie frekwencyjne? Bo w niektórych firmach to całkiem fajny motywator. Dobrze wiedzieć, jak to wygląda tutaj.
    rozseniony

16.04.2026 08:48

Szczerze mówiąc, nie jestem pewny, jak to wygląda z premiami frekwencyjnymi. Myślę, że warto dopytać w dziale HR.
    półzorzka

20.04.2026 11:38

Wydaje mi się, że premie frekwencyjne to ciekawy temat. Być może warto poszukać informacji na forach lub zapytać osoby pracujące w tej firmie
    zamglona

15.04.2026 08:12

Duże stawiają wymagania kandydatom?
    Cichowybrz

28.03.2026 12:51

Po ile osób na każdej zmianie pracuje? Ciekaw jestem, czy to bardziej zespołowa robota, czy każdy ma swoje stanowisko.

25.03.2026 10:24

przyświt

26.03.2026 11:34

no ogólnie to fakt, robota jest do zrobienia i nikt nie robi z tego dramatów. jak spełniasz swoje obowiązki, to spoko.
    Rozmrok

23.03.2026 08:11

Jest jakiś pakiet sportowy? Wiadomo, człowiek siedzi przy biurku, to się potem przyda trochę ruchu. Działa to w praktyce, czy tylko na papierze?
    Niki

27.01.2026 07:32

Czy jest możliwość dostania się na stanowisko typu magazynier itp ?

18.03.2026 23:21

Jak jest oferta, to jest i możliwość, ale czy się dostaniesz to już nikt z nas ci nie powie. Masz na stronie ogłoszenie.
    TyleOdeMnie

23.02.2026 15:13

Polecam to miejsce pracy. Sam miałem obawy na początku, ale szybko się przekonałem. Naprawdę dobra ekipa i fajny klimat.
    Rozsiewka

25.02.2026 10:41

a jak w końcu wygląda ta ekipa? serio jest ok czy tylko ładnie brzmi? zastanawiam się nad aplikacją

18.03.2026 23:19

Jaki dział, jaka lokalizacja? Jak ci ktoś ma powiedzieć o "ekipie", skoro nie wiadomo nawet co masz konkretnie na myśli. Nie da się na takie pytanie odpowiedzieć zbiorczo.
    shadelet

10.03.2026 09:59

Warunki pracy są akceptowalne, wynagrodzenie na czas i raczej uczciwe (choć na pewno nie dla każdego). Pracuje tutaj od przeszło roku. Czasem jest ciężej czasem lżej. Kasa się zgadza, wypłata w terminie. Ludzie spoko atmosfera zmienna i zależna od natłoku pracy.
    zorznik

11.03.2026 15:38

to brzmi w miarę okej. a można zapytać o jakieś konkretne stanowiska dostępujące w najbliższym czasie?

18.03.2026 23:16

Stanowiska dostępujące? Masz na myśli otwarte wakaty, czy o co ci chodzi? Jak chodzi o oferty, to jest strona im poświęcona, zresztą firma sama wrzucała linka.

12.03.2026 13:09

kamyczek

14.03.2026 11:57

a wiesz może, jak to wygląda? czy są jakieś grupy dojazdowe czy raczej każdy sobie rzepkę skrobie?

18.03.2026 23:15

Do centr logistycznych masz transport pracowniczy, więc się z nikim ugadywać nie musisz. No chyba, że chcesz, ale to może najpierw się zatrudnij, a potem dogaduj z ludźmi w tej kwestii
    Rozsiew

18.03.2026 13:11

pracuje się poń-pt, czy weekendy też?
    rozświetka

02.03.2026 11:59

Jest możliwość wyrabiania nadgodzin, jakby się chciało trochę dorobić?
    Cichuleń

03.03.2026 11:55

a wiesz może, jak to wygląda z tymi nadgodzinami? czy to raczej sporadyczne sytuacje
    Frank

10.03.2026 09:16

O czym Wy mówicie ? Jest zakaz nadgodzin do wypłaty. Wszystko jest tylko i wyłącznie do odbioru. I często tak że to firma decyduje kiedy masz je odebrać a nie Ty. Dziś czy jutro jest mniej pracy, to idz wczesniej do domu bo musisz odebrać nadgodziny. Nie dajcie się nabrać że ktoś Wam zapłaci

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Transfer Multisort Elektronik?

Kontakt - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Ustronna 41 93-350 Łódź

Branża główna: Elektronika, hardware i akcesoria

półcieńka

27.02.2026 13:26

praca jak praca, chyba każdy widzi co bierze wszystko zależy od twojej robotności i efektywności. im więcej tym lepiej. w tych warunkach jakie daje ... to można nieźle wyciągnąć. w firmie jest ciężka praca, nie jakieś pity mitu, więc wysilić się trza, żeby zarobić pieniążki na życie. jak się wysilisz to masz. nie ma miejsca na leni..
    zorza

28.02.2026 23:29

no dokładnie, trzeba być aktywnym i się starać. jak się nie lenisz, to można naprawdę dobrze zarobić
    KrótkoIkonkretnie

25.02.2026 13:43

Doświadczenie jest konieczne czy raczej tylko mile widziane? Czasem wystarczy chęć do nauki. Jak firma daje szansę nowym, to duży plus.
    dusklane

26.02.2026 16:17

a co z atmosferą? bo jeśli dają szansę nowym, to może będzie spoko się tam uczyć. w końcu zawsze warto spróbować

28.02.2026 10:00

Nie uprawiajcie takiego marketingu. Przecież widać, że te opinie piszą te same osoby. Słabo to wygląda…
    Zgaszenie

21.02.2026 23:03

Po jakim czasie dostaje się umowę na czas nieokreślony? Czy w trakcie zatrudnienia jest szansa, że zmienią mi rodzaj umowy, na której pracuję, czy raczej takie sytuacje miejsca nie miały? Wiadomo, każdy chce mieć trochę stabilności. Może ktoś z obecnych pracowników powie, jak to wyglądało u niego?
    ZwyczajnaOpinia

22.02.2026 14:44

umowę na czas nieokreślony dostajesz po jakimś czasie, ale to zależy od sytuacji. Zdarza się, że zmieniają rodzaj umowy, ja tak miałem
    Frank

24.02.2026 14:07

Jeśli szukasz stabilności, to nie tutaj. W tej firmie nawet umowa na czas nieokreślony nie daje realnego poczucia bezpieczeństwa. Wystarczy, że z jakiegoś powodu przestaniesz się komuś podobać, a możesz zostać zwolniony. Co gorsza, prawdziwy powód raczej nie zostanie Ci podany – zamiast tego usłyszysz ogólne zarzuty o rzekomym obniżeniu poziomu pracy czy niewywiązywaniu się z obowiązków

17.02.2026 13:44

księżyc

18.02.2026 11:21

to prawda, nie ma co narzekać, jak się dobrze trafi to można super pracować.
    Zadrżyk

18.02.2026 14:50

a jakie dokładnie są plusy? chętnie posłucham więcej.

13.02.2026 21:56

Jak można akceptować,tolerować zachowania pewnych osób z działu wydawania. Pewna Pani (usunięte przez administratora)wprowadza bardzo nie miła atmosferę a na dodatek (usunięte przez administratora)nowych pracowników wprowadzając ich w błąd. Następne sytuację to wyzywanie pracowników czy to jest takie normalne u was? Bo w innej firmie szanującej się za takie zachowania pracownik zostaje dyscyplinarnie zwolniony a to nie jest pierwszy raz
    #Magazynier
    Dżon

03.02.2026 13:20

Dobre miejsce na pierwsza prace po studiach, lub jeszcze w trakcie. Aczkolwiek lepiej od razu próbować dostać sie do większej korporacji, tu mała szansa na awans w krótkim czasie, po zatrudnieniu raczej długie lata robi sie to samo, szkoleń niewiele. Mała swoboda w wykonywaniu obowiązków
    Patt

18.01.2026 02:19

Cześć, czy do firmy jeździ autobus pracowniczy i gdzie zaczynają się trasy?
    TajemniczyNick

05.01.2026 13:47

Wysyłał ktoś cv w ciemno jak nie było ofert?
    Czytający

06.01.2026 21:33

Tak, zdarzyło mi się wysłać CV w ciemno. Czasami warto spróbować, bo nigdy nie wiadomo, czy akurat nie będą potrzebować kogoś z twoimi kwalifikacjami.
    Snapshot

06.01.2026 21:54

myślę, że to może być dobra opcja. Wiele osób korzysta z takiej metody i czasem skutkuje znalezieniem ciekawej oferty
    Faded Frame

04.01.2026 21:07

jeśli mam doświadczenie, ale nieco mniejsze niż wymagane w ogłoszeniu to jest sens składać CV czy raczej odpuścić?

02.01.2026 14:24

Silent Fragment

04.01.2026 20:54

A jak to wygląda w praktyce? Ciekawi mnie, czy szefowie są dostępni i chętni do rozmowy z pracownikami, czy raczej trzymają się z daleka.

31.12.2025 13:44

Przestrzeń

02.01.2026 14:11

Cieszę się, że masz pozytywne doświadczenia. Fajna atmosfera naprawdę wpływa na komfort pracy i chęć do działania.
    Soft Shadow

02.01.2026 14:29

To dobra informacja, zwłaszcza jeśli chodzi o atmosferę w pracy. Mam nadzieję, że to przełoży się na pozytywne doświadczenia również dla nowych pracowników.
    Fragmentyk

30.12.2025 13:07

Jest jakiś określony profil kandydata w który trzeba się wstrzelić?
    BezZnaczeniaNick

31.12.2025 10:57

Nie ma jednego określonego profilu, różne stanowiska mogą mieć różne wymagania. Warto jednak zwrócić uwagę na doświadczenie i umiejętności związane z konkretną funkcją
    KtośOdpisuje

02.01.2026 13:54

Myślę, że warto spojrzeć na ogłoszenia o pracę, bo często specyfika poszukiwanego kandydata jest tam opisana. Różne stanowiska mogą mieć różne kryteria, więc najlepiej sprawdzić szczegóły w ogłoszeniu.
    Jagoda

21.11.2025 18:02

Pracowałam 2mc i podziękowałam. Firma faworyzuje pracowników z Ukrainy, lepsze godziny pracy, lepsze stacje, częstsze przerwy i przede wszystkim im płacili za nadgodziny, a mnie mówili że mam do odbioru. Jeżeli rozważacie pracę tutaj to sugeruję dobrze się zastanowić, Ja osobiście się zawiodłam i to bardzo, dawno nie widziałam takiej dyskryminacji.
    #Magazynier

19.12.2025 15:01

Bardzo dobrze napisane, faworyzują pracowników z Ukrainy.Maja nadgodziny robią co chcą niestety przykre to co powoduje konflikty. Wykorzystywanie ludzi aby latali po wszystkich stanowiskach tyle że właśnie szkoda że nie wszyscy i to też doprowadza do konfliktów i nagabywania jednych na drugich
    Do pracownika

30.12.2025 04:46

Wszyscy zostają na nadgodziny, a skoro jesteś pracownikiem to powienies to wiedzieć. A skoro wszyscy zostają na nadgodzinach to włącznie z Tobą i widocznie sam ch**owo pracujesz
    Klient - małopolska

29.12.2025 13:13

Nie polecam przejścia na formę płatności przelew, chyba że nie planujecie żadnych potknięć w płynności finansowej. W przypadku kiedy podwinie wam się noga zablokują wam możliwość zakupów nawet za gotówkę i każą wam zapłacić dodatkowo kilkanaście procent niby jakiejś opłaty windykacyjnej. Mnie to spotkało po miesięcznym pobycie zagranicznym, gdzie przeterminowanie nie przekroczyło 30 dni. Oczywiście wszystko zostało uregulowane wraz z odsetkami po telefonie opiekuna. Mimo wszystko opłata windykacyjna nie została anulowana, choć nie było żadnej potrzeby przeprowadzania tego typu procedur. Po 20 latach współpracy usunąłem konto. Problemem tej firmy jest z pewnością dominująca pozycja na rynku, przez co nie zależy im na klientach,
    #TajemniczyKlient
    Czarny 89

05.12.2025 07:46

Zamówiona obudowa pilota centralnego zamka przesyłka perfekcyjna z dnia na dzień super Polecam

02.10.2025 12:30

zielony

01.12.2025 13:03

To prawda, słyszałem o tych benefitach. Dobrze byłoby się z tym dokładniej zapoznać.
    karate

02.12.2025 08:51

Ano wiele firm inwestuje w benefity, aby pracownicy czuli się bardziej zmotywowani. To może poprawić atmosferę w pracy i zwiększyć efektywność zespołu.

06.02.2025 09:01

Jenny

12.11.2025 14:04

Nie mogę odpowiedzieć wprost, taki komentarz u nich znika w ciągu 5 minut, to standard. Mogę tylko powiedzieć, że jak przestaniesz pasować, znajdą na ciebie mnóstwo „dowodów” na rzeczy, których nie jesteś winny, i wiele osób podpisuje, bo zastraszają, że te dowody „się pojawią”.
    kruk

26.11.2025 10:35

W magazynie jest sporo ruchu – pakowanie, wysyłki i ogarnianie towaru.

17.11.2025 15:27

Pracowałem w tej firmie przez okres około roku. Przez pierwsze pół roku było okay, potem zaczęło się psuć. Niesamowita ilość stresu, wieczne czepianie się o najdrobniejsze szczegóły pracy. Rozszerzanie obowiązków bez zwiększania wynagrodzenia, ucinanie premii by tylko zwiększyć oszczędności. Dodatkowo problem z pewnym kierownikiem pod którym pracowałem i jego brakiem rzetelności słów oraz zrzucaniem swojej winy na pracowników. Jedyne co na plus to świetny zespół. Naprawdę gdyby nie zespół to rzuciłbym to dużo wcześniej
    Yanek

18.11.2025 10:08

Z mojej perspektywy wyglądało to kompletnie inaczej. Serio, jak czytam Twój opis, to mam wrażenie, że pracowaliśmy w dwóch różnych wszechświatach. U mnie w dziale był taki luz, że czasem zastanawiałem się, czy to jeszcze praca, czy już sanatorium. Ludzie potrafili siedzieć w kuchni na kawie tak długo, że ekspres zaczynał się ich krępować. A przerwa? Bywała dłuższa niż niejedna zmiana w Biedronce. Do tego klasyka: internet, memy, pogaduchy – pełna wersja wypoczynkowa. Realnie większość dnia to była bardziej „medytacja biurowa” niż praca. Tak że u mnie stresu było tyle, co nic – chyba że ktoś źle zrobił kawę lub kanapki. Więc Ty pewnie byłeś takim w dziale co przełożony nie miał pleców u zarządu i sam się bał o swoja pracę.
    Stary

28.10.2025 09:10

Lidl na wejsciu na magazynie daje 7500 brutto, tutaj po kilku latach mam 5900brutto. Przepasc. Nic tu po mnie.
    Tomek

28.10.2025 16:15

W Lidlu na start płacą 5 500 - 6 350 zł brutto/mies. (usunięte przez administratora)
    Stary

01.11.2025 21:00

https://www.pracuj.pl/praca/pracownik-pracowniczka-magazynu-kompletacja-towaru-praca-w-porze-wieczornej-i-no-kaluszyn-warszawska-1g,oferta,1004413824 Zeby nie bylo 6800-7500brutto
    Marry

08.09.2025 22:07

Cześć, jak wygląda u was kwestia benefitów, socjalu? Na co realnie można liczyć?
    rose

31.10.2025 11:15

no to nie powiem, sporo tego macie. czy odrazu po zatrudnieniu się można ze wszystkiego korzystać ?
    rose

31.10.2025 11:16

pytam dlatego, bo wiem, że w niektórych firmach z benefitów przysługujących pracownikom można korzystać dopiero po jakimś czasie, np po okresie próbnym

Zostaw merytoryczną opinię o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.