Transfer Multisort Elektronik

• Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Opinie o Transfer Multisort Elektronik Łódź ul. Ustronna 41

WebsiteIconTransfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.!

12.08.2022 21:23

PSYjaciele TME – najlepszych przyjaciół poznaje się w budzie

Od ponad dwóch lat #ekipaTME wspiera podopiecznych Schroniska dla zwierząt „Pod Pelikanem” w Łowiczu. Zbiórki karmy na Dzień Kundelka i pomoc finansowa to nie wszystko – właśnie ruszyliśmy z akcją PSYjaciele TME, w ramach której promujemy działalność Schroniska i pomagamy w szukaniu domów dla jego podopiecznych.

Chałka, Merlin, Cynia, Fredzio, Soho, Margo i ich merdający kumple czekają, aż ktoś ich pokocha i PSYgarnie pod swój dach. Jeśli chcecie wesprzeć ich misję, koniecznie dołączcie do założonej przez nas grupy na Facebooku:

GRUPA PSYjaciele TME

Publikujemy tam informacje o poszczególnych czworonogach i nakręcone przez #ekipaTME klipy, a także ogłoszenia o prowadzonych zbiórkach. Każdy komentarz, polubienie czy udostępnienie, to bardzo ważne wsparcie - Wasze zaangażowanie pomoże zwiększyć zasięg tych ważnych treści i wesprzeć działalność Schroniska.
    Z góry dziękujemy za Waszą pomoc!
    Haha

27.09.2025 08:08

Pracownik Utrzymania Terenów Zewnętrznych -Wykształcenie średnie/zawodowe techniczne Śmiać mi sie chce że szukają inżynierów na to stanowisko wręcz.A Ukraine bez papierów zatrudniają. Dobry tam macie towar.Mnie ze szkołą rolniczą odrzucili.hahahah Firme tworzą debile.I co najgorsza.Umieszczają to na OLX

L

17.07.2026 17:56

Lub magazyn szukamy bez doświadczenia i dostajesz odmowę Z MAGAZYNU Hell no

Przechodzien

12.05.2026 13:09

Bylem na krotkim szkoleniu na magazynie w lodzi, ogolnie praca wydaje sie super. Na moim stanowisku musialem znac pobieznie proces. Trafilem na bardzo pomocne Panie (jak dobrze pamietam chyba siostry) z dkjif ktore szczegolowo wszystko wytlumaczyly z usmiechem. Do tej pory jak mam okazje byc tam, to jesli mam pytanie staraja mi sie na Nie odpowiedziec w miare mozliwosci. Moje stanowisko tez bez zarzutow, polecam kazdemu. Super atmosfera i przyjazni ludzi

30.01.2026 12:19

30,50 brutto/h. Zwolnić tą babe z kadr!!! K... nawet nie wie jaka podstawa od 26

Original

03.10.2025 12:09

Brak komunikacji między pracownikiem a przełożonymi jak się nie zapytasz to sami Ci nie powiedzą, nawet jak wyślesz do nich maila też ciężko żeby odpisać .... masakra
    Jack

01.10.2025 16:40

Organizacja pracy jaka tam jest to masakra , sami nie wiedzą jak to wszystko ma działać. W takim syfie jeszcze nie pracowałam.

10.09.2025 00:26

Czy wieloletni pracownik może starać się o podwyżkę, niezależnie od stanowiska? Czy wszyscy na stawce godzinowej mają mieć to samo wynagrodzenie czyli najniższe i koniec? Niezależnie od wiedzy starań? Czy tylko pracownicy powyżej stanowiska"pracownik magazynu"mogą statać się o podwyżkę?
    ...

29.08.2025 13:45

Rozbawia mnie coraz bardziej ta firma.Nie mają ludzi do roboty.I uwaga. Do zieleni i porzadków utrzymania terenu TME.Szukają po studiach.Mefedron za mocno wszwedł.Podziwiam to kolesiostwo w firmie.Że takie durne.Wrecz debilne ogłoszenia ktoś wstawia.Już widze jak ktoś po studiach.Idzie kosić trawniki.Nie ćpajta tam.Nigdy.nie utrzymacie ludzi w pracy.Nie umiecie zarzadzać firmą.Takimi głupimi ogłoszeniami.A Ukraińców biorą bez jakichkolwiek papierów.Ideolo hahahah

29.08.2024 12:57

Przepraszam wszystkich którym polecałem firmę TME w Łodzi i zakupy testerów firmy FLUKE. Dwa kolejno zakupione testery padły niedługo po okresie gwarancyjnym. Podobne zgłoszenia miałem od Kilku Osób. Złożenie reklamacji ze "strony" to fikcja. Omijajcie firmę długim łukiem.
    Soo

04.05.2025 11:09

To nie wina TME a producenta.Wiec pisz do producenta.Jak gwarancja sie skonczyła.To jest tylko sprzedawca.Lub do jakiegoś serwisanta.Wpis bez sensu.
    Maciej

26.03.2025 10:16

Nie róbcie sobie tej krzywdy. Duze niespójnosci w przydzielaniu zadan, kolesiostwo i absurdalny gaslighting pracowników. U mnie zastosowano tzw quiet firing - podrzucali mi klody do skutku. Dostawalem sprzeczne zadania i odmowe wyjasnien. Zupelny brak woli wspolpracy. Od HR uslyszalem "jestes przewrazliwiony" i niezwiazane z czymkolwiek anegdoty. Zero feedbacku do przelozonego, ja bylem calym zlem na swiecie. Najgorsze miejsce, w jakim pracowalem i to pomijajac zaporowo niskie zarobki bez zadnych podwyzek (biuro, 1 pietro, dzial nalezacy do GK). Odszedlem z ich winy zawiedziony i nie wiem, o co ostatecznie im chodzilo.
    SylwesterK

18.10.2024 20:31

Witam wszystkich serdecznie. Pracowałem w TME 2.5 roku w dziale Transportu i Zakupów Wewnętrznych jako kierowca z kategorią B, C Jeździłem busami na Wahadle z z ul. Ustronnej na ul. Kolumny. Dziwią mnie te negatywne komentarze.. Naszym Działem zarządzał kierownik Jarek (usunięte przez administratora) który zawsze pomógł każdemu, pracownikowi w każdej sytuacji, chyba że komuś nie chciało się pracować... Ogólnie Firma i pracownicy w dziale którym pracowałem na bardzo wysokim poziomie.
    @SylwesterK

29.10.2024 16:15

Często rozmawiałem z Kolegami kierowcami i uwierz mi że większość osób ma bardzo dobre zdanie o Kierowniku, z/c Kierownika i Kordynatorce. Uprzejmość i szacunek do pracowników na niższych stanowiskach zawsze był z ich strony. Ja z tej pracy zrezygnowałem niestety z powodów rodzinnych. Jak na pracę kierowcy na samą kategorie B, praca była naprawdę fajna. Szkolenia z bezpiecznej jazdy, imprezy integracyjne i wiele benefitów : wczasy pod gruszą,karty świąteczne, spore dopłaty do ubrań, okularów itp. Ja każdemu znajomemu będę polecał pracę w TME w dziale Transportu.
    szkodnik

01.08.2013 13:00

firma "Krzak"Ci wszyscy co siedza na stolkach moze i maja fajne zarobki i normalne godziny pracy ale magazynierzy traktowani sa jak [usunięte przez moderatora]...pracuja po 12 godzin dziennie ,za psie pieniadze I bez normalnego zatrudnienia nawet po pare lat!!!!co z tego ze zorganizuja wycieczke rowerowa czy wyjazd nad morze zeby zadowolic pracownikow (raczej tych wszystkich z biura)premie dzielone sa tylko dla wyszej rangi [usunięte przez moderatora] na magazynie a zwykly pracownik nie ma zadnych praw I przywileii,jesli nie masz znajomosci zapomnij o pracy w biurze bo po prostu dla ludzi na stolkach po prostu jestes NIKIM !!!!!! Tylko niezapomnijmy ze polowa ludzi w biurze gdyby nie znajomosci nigdy by tam nie trafila I moglaby tak samo zasuwac na tasmie za marne 1200 zl.Popracuj tam 2 miesiace a sam sie przekonasz kto ma racje!
    Michal

30.04.2024 23:56

Jako osoba siedzaca "na stolku" (lub w biurowcu, jak wolisz), nadal mialem zarobki najgorsze na rynku na tym stanowisku i toksyczne podejscie ze strony przelozonych. Jak kots wyzej napisal - lepiej nie pracowac wcale, niz w tej smiesznej firemce.

24.05.2023 13:20

Czy w Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o. możliwa jest praca na podstawie B2B?

25.05.2023 13:20

Chyba od wczoraj, hehe

25.05.2023 13:37

Nic bardziej mylnego. Zatrudnienie na podstawie kontraktu B2B jest możliwe w naszej firmie już od dłuższego czasu. Jeśli potrzebujesz uzyskać więcej informacji to prosimy o kontakt z działem HR ([email protected]).

05.09.2022 11:26

Najlepszych przyjaciół poznaje się w… budzie!

Niedawno pisaliśmy o akcji PSYjaciele TME, którą prowadzimy na rzecz Schroniska dla zwierząt „Pod Pelikanem” w Łowiczu. Za pośrednictwem grupy na Facebooku (klik) promujemy poszczególne psiaki, by ułatwić im szukanie domów. Przekazujemy także informacje o prowadzonych zbiórkach i wskazówki, jak przygotować się do adopcji zwierzaka. W ramach naszej współpracy ze Schroniskiem, wsparliśmy także realizowane projekty finansowo – w ostatnim czasie był to remont boksów oraz budowa wybiegów behawioralnych.

Wszystkie spoty, które nakręciliśmy w ramach akcji, możecie oglądać w grupie PSYjaciele TME na Facebooku (klik). Pokazujemy w nich schroniskowe pieski, o których opowiadają #ekipaTME i opiekunowie zwierzaków - wolontariusze. Z filmów dowiecie się więcej o charakterze poszczególnych czworonogów, o ich potrzebach i wymaganiach, zobaczycie też, jak zachowują się w towarzystwie ludzi. Zachęcamy Was do oglądania klipów i udostępniania informacji o PSYjaciołach – Wasza pomoc, każde kliknięcie to dla nich większa szansa na dom.

Bierka i Espresso: https://www.facebook.com/tmekariera/videos/391575326137091
    Czesia: https://www.facebook.com/groups/psyjacieletme/posts/760258095160840/
    Polar i Frezja: https://www.facebook.com/groups/psyjacieletme/posts/764827941370522/
    Budyń i Jeżyk: https://www.facebook.com/groups/psyjacieletme/posts/769470187572964/
    Soho i Margo: https://www.facebook.com/groups/psyjacieletme/posts/774660277053955/
    Chałka i Merlin: https://www.facebook.com/groups/psyjacieletme/posts/778741883312461/
    Marley i Zebra: https://www.facebook.com/groups/psyjacieletme/posts/785308305989152/

Po więcej filmów i informacji wpadnijcie tutaj: grupa Psyjaciele TME (klik)

24.08.2022 18:45

Jeśli zastanawiacie się, jak możecie pomóc zwierzakom, to trafiliście w dobre miejsce. Prowadzona przez nas akcja PSYjaciele TME wspiera działalność Schroniska dla Zwierząt „Pod Pelikanem” w Łowiczu. W jej ramach, przede wszystkim, zachęcamy do adopcji czworonogów i do tworzenia dla nich domów tymczasowych.
    Jak przebiega adopcja? Czy Schronisko weryfikuje przyszłych właścicieli? Jak się przygotować na PSYjęcie nowego członka rodziny? Na te i wiele innych pytań odpowiedziała Marysia – wolontariuszka ze Schroniska dla zwierząt w Łowiczu.
    Wywiad możecie obejrzeć tutaj:

A co można zrobić oprócz tego? Przekazywać informacje dalej! To zdecydowanie zwiększa szanse na to, że trafią do właściwych adresatów. Zachęcamy Was do udostępniania postów i filmików publikowanych w grupie PSYjaciele TME: https://www.facebook.com/groups/psyjacieletme/, a także treści z Facebooka łowickiego Schroniska: https://www.facebook.com/SchroniskoLowicz/

Pomóc możecie również, przekazując karmę – zbiórkę prowadzimy w każdą niedzielę podczas MOTO TME Polówki oraz w trakcie seansów na Księżym Młynie. Informacje znajdziecie tutaj: https://www.facebook.com/groups/psyjacieletme/permalink/766752837844699
    Jeśli wolicie, możecie także przekazać datek, przelewając cegiełkę z dopiskiem „Łowiczaki” na konto Fundacji Fundusz Migotkowy: https://www.funduszmigotkowy.org/

W imieniu psiaków, bardzo dziękujemy za Wasze wsparcie!

16.08.2022 13:25

TME Polówka 2022

Przed nami jeszcze mnóstwo seansów w ramach tegorocznej TME Polówki. Informacje o wszystkich zaplanowanych projekcjach pod chmurką znajdziecie tutaj: https://polowka.com/lineup.

Najważniejsze informacje o zasadach, które obowiązują podczas tej edycji wydarzenia, znajdziecie tutaj: https://polowka.com/kodeks-polowkowicza.

MOTO TME Polówka!

W każdą niedzielę po godzinie 21.00 na parkingu #NajfajniejszyBiurowiecwŁodzi przy ul. Rozalii 1 zapraszamy Was na seanse filmowe w ramach tegorocznej MOTO TME Polówki. Informacje o tegorocznych projekcjach znajdziecie tutaj: https://polowka.com/moto-polowka.

Udział w wydarzeniu jest całkowicie bezpłatny, ale konieczne jest pobranie wejściówki (klik) – można to zrobić na kilka dni przed poszczególnymi seansami.

TME Polówka też PSYjaźni się z podopiecznymi Schroniska w Łowiczu

Akcja PSYjaciele TME, to nie tylko grupa na Facebooku (klik), filmiki i informacje o czworonogach oraz wskazówki, jak przygotować się do adopcji zwierzaka. Podczas wszystkich MOTO Polówek oraz niedzielnych seansów na Księżym Młynie, #ekipaTME prowadzi zbiórkę karmy dla podopiecznych Schroniska dla Zwierząt w Łowiczu. W imieniu futrzanych PSYjaciół, bardzo prosimy Was o pomoc w napełnianiu misek. Jaką karmę najlepiej kupić? Informacje o tym znajdziecie na Facebooku Schroniska, a konkretnie w tym poście: https://www.facebook.com/SchroniskoLowicz/posts/2612354098900456.

Seanse w ramach MOTO Polówki: https://polowka.com/moto-polowka
    Seanse na Księżym Młynie: https://polowka.com/stereo

09.06.2021 15:03

Ile jest zmian w Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.?

10.06.2021 20:56

W biurze 8-16 Wydanie towaru 3 Dzial przyjęcia towaru 2 Kontrola jakości 2

10.06.2021 21:04

Cześć, to zależy od działu - część pracuje na dwie zmiany, nieliczne na trzy zmiany. Jeśli masz dalsze pytania, to z chęcią odpowiemy :)

28.02.2021 15:11

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.?

02.03.2021 15:08

Cześć, dokładamy wszelkich starań, by atmosfera w TME była jak najlepsza Na bieżąco monitorujemy sytuację i podejmujemy różne działania, by zapobiegać ewentualnym konfliktom. Wielką rolę odgrywa tutaj rzecz jasna sama #ekipaTME – to pracownicy nadają rytm i dynamikę relacjom, które panują w firmie. Jesteśmy wierni zasadzie otwartych drzwi i pilnujemy, by przełożeni mieli stały kontakt z zespołem i byli otwarci na dialog. Pracownicy mogą także, w każdej chwili i z każdą niemal sprawą, zgłosić się do Działu HR. Dodatkowo, pracownikom Magazynu udostępniliśmy skrzynki, dzięki którym mogą podzielić się swoimi uwagami i pomysłami również anonimowo. Niestety, obecnie pandemia uniemożliwia nam organizowanie spotkań integracyjnych, wyjazdów i grupowych zajęć sportowych, ale zawsze kładliśmy na to mocny nacisk i z pewnością do tych projektów wrócimy, gdy tylko sytuacja na to pozwoli. Jeśli masz inne pytania – chętnie na nie odpowiemy. Miłego dnia!
    Patryk

11.07.2020 20:07

Zastanawiam się jak wyglada u was system premiowania ?

11.07.2020 20:39

Patryk, mamy ustalone zasady przyznawania premii, w tym premii wydajnościowych, które uzależnione są od wyników. jeśli masz pytania dotyczące konkretnego stanowiska na które prowadzimy nabór, zachęcamy Cię do kontaktu mailowego: [email protected] Miłego weekendu!
    vernetir

13.12.2018 18:18

Pomijając żale i bluzgi co niektórych na tym forum chciałbym sie spytać czy są przyjecia i na jakie wynagrodzenie moze liczyć operator produkcji? ile jest zmian?(godziny pracy)
    Szczery

04.07.2020 19:07

Tu nie ma czegoś takiego jak pracownik produkcji. Tak są taśmy produkcyjne ale na nich przemieszcza się towar by pracownik nie musiał daleko chodzić. Co do wynagrodzenia są stanowiska z stała pensja jak pamiętam 2500 zł netto, jak i stanowiska na akordzie. Stanowiska na akordzie dzieli się względem działów i zasad panujących na dziale. Pensje na akordzie maja duży rozstrzał więc nie można mówić o czymś stałym.
    Damian

04.01.2020 14:21

Czy można na magazynie awansować na wyższe stanowisko?
    Szczery

04.07.2020 19:00

Zapomnij Maksymalnie możesz zmienić dział. Każdy dział ma swoje kryteria akordu. Teraz nazywają akord "premią wydajnościową". Stanowiska są rozdawane między swoimi i nie patrzy się na umiejętności tylko na "plecy". Mówią jedno robią drugie w skrócie. Mam nadzieje że odpowiedź była pomocna.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Transfer Multisort Elektronik?

Kontakt - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

ul. Ustronna 41 93-350 Łódź

07.10.2019 13:53

Czy Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o. narzuca terminy urlopów wypoczynkowych?
    MediaMix

03.01.2020 12:28

z tego co wiem to nie, wszystko kwestią ustalenia z przełożonym
    Nikodem

01.10.2019 21:46

Cała prawda o TME w kilku sekundach hahahaha (usunięte przez administratora)

17.05.2019 17:22

Nie moznaby tak poustawiac pracownikow fakturowania kazdy jednym stanowisku? A nie ciagla zmiana miejsca noszenie swoich rzeczy albo szukanie ich. Tak przychodzisz stajesz na swoim, a nie dzisiaj tu jutro tam. Oczywiscie wiadomo, ze na paczki sadowe sie zmieniamy, chodzi o pozostala czesc zamowien. Jedna osoba jedno stanowisko. Stanowisk starcza dla wszystkich jak widac bo zmiany sie nachodza godzinowo. Wiec mze by tak przypisac osobe do stanowiska tak jak w wiekszosci firm.

20.05.2019 09:37

Dziękujemy za wskazówki i uwagi - tym bardziej, że płyną one od samego pracownika :) Sugestie dotyczące pracowników fakturowania oczywiście przekażemy odpowiednim osobom odpowiedzialnym za ten dział. Pozdrawiamy!
    Remik

12.04.2019 19:13

Mam zamiar aplikować i chciałbym wiedzieć jak przebiega w firmie rekrutacja?

15.04.2019 08:51

Dziękujemy za wiadomość :) prosimy o kontakt pod adresem mailowym [email protected] :)

31.03.2019 23:49

Na jakosciowce paczki powinny byc dzielone stanowiskowo lzejsze/ciezsze. zamowienia nie schodzic w odstepach i bawic sie w odkladanie tylko razem jedno za drugim przynajmniej. Na pewno da sie to zrobic tylko ktos powinien poswiecic na to czas

03.04.2019 10:44

Po co zatrudniacie swiezych zamiast dac szanse pracownikom startowac wyzej na asystentow na magazynie. Dajcie szanse ludziom ktorzy juz wiedza jak dziala firma i wiedza co sie z czym je.

03.04.2019 13:05

Myślę że zamówienia klientów powinny być dzielone na mała i większą ilość mam na myśli róznice między tym że ktoś zamowił kilka pozycji a kilkanaście. Wtedy szło by to szybciej a nie zastawianie się skrzynkami bo zamówienie klienta zjeżdża w kilku partiach w odstępach co któraś skrzynka.
    Wrong

29.10.2018 19:15

Kariery to na pewno tutaj zrobić się nie da :(
    robal

08.02.2018 23:45

ktoś wcześnej wspominał o dziale księgowośći, potwierdzam - tragedia, cokolwiek tam załatwić, doprosić sie graniczy z cudem, a już pani odpowiedzialna za pieniązki, przelewy , wyjasnianie pasków hm... wiecznie naburmuszona mina, niechetna do jakiejkolwiek pomocy, 1-szy raz spotkałem się z tak niemiłą osobą, a przeciez po to tam jest żeby wyjaśniać wszelkie niejasności...
    Pati

20.07.2017 09:21

TME to spoko firma, a że nie wszystkim odpowiada praca tego nikt nie zmieni ponieważ jeszcze nie spotkałam takiej.
    Milek

11.06.2017 14:11

@D Czy nie uważasz, że praca przez miesiąc w firmie nie upoważnia do pisania opinii? Cóz można w tym czasie wiedzieć?
    blebleble

08.06.2017 18:13

wpiszcie opinie o tme, a nie całą nazwę bo mają 2 profile. Tam macie całą prawdę jaki to pracowadca
    Magda

07.05.2017 16:37

Tak mało wpisów na forum firmy, że pomyślałam jak im jest dobrze to nic nie piszą. Pracowałam w Transfer Multisort Elektronik i byłam zadowolona ale zmieniłam zamieszkanie. Jak się pracuje? Czy szefowie są bez zmian?
    Timek

05.05.2017 20:52

Super firma polecam każdemu express jestem pod wrażeniem pod każdym względem szybkość jakość opakowanie i cena 6!
    D

09.11.2016 08:28

Pracowałem tam około miesiąca. Oferta pracy nie miała nic wspólnego z ostatecznym stanowiskiem. Słabe zarobki, słaba umowa i przede wszystkim słabo zarządzana praca. Chaos, trzy osoby zarządzające tymi samymi ludźmi, każda wydaje różne polecenia i dziwi się, że nie są one realizowane. Jedna z najgorszych firm w jakiej miałem (nie)przyjemność pracować.

12.10.2016 13:53

W tym momencie Transfer Multisort Elektronik zatrudnia ludzi na wszystkie stanowiska, bo było małe przetasowanie
    Milek

10.01.2017 09:57

Słyszałem, że to fajna firma i mam podjąć w niej pracę jako elektryk. Czy mógłbś powiedzieć jakie są zarobki i czy płaca je w terminie. Może jeszcze kilka słów o atmosferze w zakładzie, będę wdzięczny.
    Kladenato

12.10.2016 13:29

Ja kiedyś pracowałem na budowach jako elektryk, praca nie była ciężka ale można było się pobrudzić. Odchodząc obiecałem sobie jednak ze nigdy nie wrócę na budowę. Od jakiegoś czasu rezygnując z tej mało ambitnej pracy w tme obiecałem sobie to samo. Dodam że nie mam nic do pracy w akordzie jednak akord w tej firmie nie jest sprawiedliwy. Osobiście odradzam ta pracę. Kiedyś można było jej się trzymać że względu na zarobki, dziś mam lepiej płatną pracę a co najważniejsze bez stresu i nerwów co w tme jest codziennością.
    Kladenato

12.10.2016 13:28

gorilla

28.08.2016 00:13

In Krakow, the girl who is recruiting doesn`t even know the job, but she doesn`t want to take persons..Shame

15.03.2016 11:58

nick

02.08.2016 14:42

chyba chciales powiedziec ponad 2000 na reke
    Laurka

19.02.2016 10:35

Witajcie, Zainteresowała mnie oferta pracy na spec. ds. marketingu. Pracę mam, chcę zmienić ale zmienić rozsądnie, nie z deszczu pod rynnę. Całe szczęście przeczytałam opinie, nie ma sensu składać CV ani odbywać rozmowy. Dziękuję Wam
    Dr Logistyk

12.12.2015 01:28

Dają anonse o pracę na asystenta Dyrektora Logistyki Magazynowej ..Mają wymagania i dobrze ale co oferują nie piszą.... Firemka i anonse z lat 90.

Zostaw merytoryczną opinię o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.