Transfer Multisort Elektronik

• Nowa Gadka
  • Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin
Łódź - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Opinie o Transfer Multisort Elektronik Łódź

Nie przegap nowości o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.!

Dark

05.03.2018 16:59

Mam pytanie co do kosztów wysyłki asortymentu. Na stronie jest podana cena netto - 12.90 za pobraniówkę np. DHL-el. Natomiast, faktycznie to koszt ponad 15 zł. Czy czasami prawo konsumenckie nie nakazuje podawać cen brutto ? Pamiętam że zwróciłem kiedyś na to uwagę innej dużej firmie sprzedającej między innymi obudowy do elektroniki a nawet rozmawiałem z samym szefem i musze powiedzieć że w ciągu kilku dni sprawa była naprostowana.
Nikson

16.03.2018 12:10

Szukanie problemu na siłę. Strona przystosowana do Vat-owców.
Pozdrawiam stałych pracowników

14.03.2018 16:16

Nie polecam 3 miesiące zmarnowane w tym (usunięte przez administratora) , akord wyśrubowany , że nawet stali pracownicy mają problem wyrobić normę jak traficie w te macki porozmawiajcie z ludźmi którzy pracują lata prawdę mi powiedzieli , że jakby byli młodsi uciekliby stąd , kiedy normę prawie wyrobią oczywiście przy 1 błędzie odejmowane jest im - 50% godzinnej pracy !!! SKANDAL !!! Bardzo dużo pracowników z Ukrainy więc o czymś to świadczy , a Ukraina różni się tym od polaczka pracującego , że Ukrainiec na emeryturze wróci do swojego kraju i wybuduje za te pieniądze dom , zaś polak za te marne 2100zł na emeryturze , będzie siedział pod kościołem i prosił o chleb .
adrew

20.02.2018 23:40

Mam nadzieję , że jak powstanie nowe centrum logistyczne TME po za granicą Łodzi , to nie przyprowadzą na nowe miejsce , tej choroby jaka panuje na ul.Ustronnej (usunięte przez administratora) , oraz tego jak traktują pracowników , (usunięte przez administratora) , stresu , niskich zarobków . Życzę tej nowo powstającej firmie jeżeli powstanie poza Łodzią ,żeby było tak jak na początku w TME (ustronna) kiedy wszystko grało jak należy , jak każdy siebie szanował umiał wytłumaczyć pracę , (usunięte przez administratora) i stresu jaki wprowadził zarząd . Milionowe zarobki firmy oślepiły zarząd .

20.02.2018 12:14

co by Alojzy nie napisał fakt jest taki ze tme jesli chodzi chodzi o zarobki i traktowanie pracowników to dno, i naprawde pracując tam rozglądajcie się za inną pracą. Ja pracowałem w tme do konca stycznia 2018 i uwieżcie mi ze już znalazłem nową pracę, za lepsze pieniązki a i socjal też porównywalny ( bo ktoś wspominał że socjal w tme to taki ach i och ) także da się !!!! A alojzy jesli chcesz być wiarygodny to ujawnij się i napisz kim jesteś , wtedy bedzie być moze łatwiej Cie zrozumięc ;)

10.02.2018 10:06

Jeśli szukasz pierwszej pracy i będzie to magazyn nie idź do TME znajdź inną firmę w łodzi . Jak już cię wywalą i poznasz życie w innych zakładach ponarzekasz na gowork-u to dopiero zapraszamy do TME . Oszczędzi to tobie i TME frustracji :) a tym czasem zatrudnimy kogoś innego kto doceni warunki .
Pozdrawia wasz były pracownik

13.02.2018 15:16

Jeżeli waszą pierwszą pracą będzie zakład Dell "magazyn" to gwarantuje wam , że praca w tej firmie będzie lekką i przyjemną , ponieważ tam zadania są jasne i płatne godzinowo gdzie , każdy daje sobie radę , nadgodziny godnie płatne , jeżeli wiecej pracy w dni wolne 100-200% systemy motywacyjne , bilety do kina , niż zasuwanie jak wół w Tme "magazyn' norma norma norma . Proszę TME góry nie odpowiadać , ponieważ mieliście tam klapki na oczach i widziałem jak bardzo dobry a nawet najlepszych pracowników traktowaliście , dlatego pouciekaliśmy.
Były pracownik magazynu :)

14.02.2018 19:45

Ja nazwe to inaczej, po prostu jest "inna kultura pracy" i tak jak napisal poprzednik jasno okreslone zadania a nie jak tutaj co sie komu wysni.. Jest szansa naprawy tego wszystkiego bo wierzyc trzeba ze moze byc dobrze, ale warunek jest jeden: zarzad musi zwolnic Pana dyrektora logistyki magazynowej Oto to cudowne lekarstwo. Pozdrawiam

13.02.2018 21:37

Alojzy czy jak tam Ci, kim Ty jesteś ????
Łuki

13.02.2018 15:09

Widzę czytam te wasze opinie i wnioskuję , że większość pozytywnych opinie dodają panie z HR lub biur , ok zgodzę się z wami praca na tym stanowisku oprócz pracy umysłowej nie wymaga , pracy fizycznej ciągłej tutaj podkreślmy , panie które tam pracują chodzą na kawę nie będę zgadywał co 1-2 h jedzonko rozumiem , praca przy komputerze wymaga odejścia . Nic do nich nie mam ale przestańcie pisać o pracy ciągłej fizycznej , że jest super . ' Tu na dole : Tutaj mamy pracę na akord ciągłą w hałasie i kurzu , przy suchym powietrzu , szybką ponieważ akord wyśrubowany przy (zapie***dolu do wyrobienia) tylko kiedy nie wyrobisz odrazu rozmowa z przepięknymi paniami brygadzistkami a szczególnie jedną która o wszystko ale to o wszystko się dopier dD A L A . Podsumowując nie polecam tutaj pracy młodym ,tak jak poprzednik pisał a góra NIE PAMIĘTA WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ ! a no szkoda .
Kiedyś ambitny....

05.02.2018 00:45

Długo zastanawiałem się czy napisać prawdę o TME.... Niestety ostatnie sytuację w pracy i coraz większa liczba odchodzących pracowników skłoniła mnie do napisania bolesnej prawdy o zakładzie. Mam nadzieję, że w zarządzie jest jeszcze ktoś kto chce to zmienić i dotrze do niego ten wpis. Firma owszem na fajne pakiety dodatkowe, dają owoce, i piątaka do obiadów... ale co z tego jak nie szanują szarych pracowników. Tak sie składa że Ci szarzy to dział kompletacji towaru. Wśród wielu cwaniaków którzy przychodzą do pracy tylko by zrobić jakieś minimum i spędzić połowę czasu na gadaniu, są też Ci ambitni... Ci co szanują pracę bo myślą że kiedyś ktoś to doceni...dupa! nikt tego nie docenia! przy dobrych wiatrach dostaną 200 zł więcej do pensji a zrobią dwa razy tyle wydań co cwaniaki. To jest chore! jedyny zakład gdzie pracowałem który nie docenia ambitnych osób! Są osoby które nie palą, nie chodzą na przerwę ba... nawet do kibla :P bo chcą zrobić jak najwięcej wydań a wypłaty mają ok 2300! (cwaniaki jak nie siedzą na zwolnieniu to mają 2100). Człowiek wypruwa sobie flaki, a na koniec miesiąca dostaje w pysk... i jak myślicie długo wytrzyma? nie! albo staje sie cwaniakiem albo odchodzi. Zarząd nie dba o dobrych pracowników to zadba inny pracodawca. Obudźcie się tam w końcu, bo tracicie dobrych ludzi! Ktoś może powiedzieć ale czemu mają tak mało skoro tyle wydają?! Sprawa jest prosta. Cwaniaki co wydają do 400 naklejek mają w (usunięte przez administratora) błędy bo i tak nikt im za to z wypłaty nie zabiera. Posiedzą sobie godzinę na przerwie i dostaną i tak tyle samo co miesiąc wcześniej. Ci ambitni robią powyżej 400 i co z tego mają ? Pracodawca za każdy jeden błąd zabiera im 25 naklejek więc karze ich za to ze są ambitni! Bo cwaniakowi zabiera tylko statystycznie a ambitnym już z wypłaty.Jeśli ktoś robi normę nie powinien mieć zabierane za błędy bo już samo zrobienie normy bywa nielada wyczynem! Nie da się zostawać po godzinach albo (usunięte przez administratora) tak by wydać 450-500 naklejek (nie licząc stacji smd....) i sie nie pomylić. Ba... a nawet jak sie nie pomylisz to i tak faktura (usunięte przez administratora) błąd bo muszą statystyki podnosić... i tak oto po zebraniu na fakturze nagle szarzy na wydawaniu dostawali po 4 błędy dziennie gdzie wcześniej mieli po jednym.... Ci ambitni chodzą i sprawdzają i wiecie co? jednej osobie z 4 nabitych błędów 3 cofnęły brygadzistki bo były nie słusznie dane! Gdyby ta ambitna osoba tego nie pilnowała to miałaby 75 naklejek w plecy... zapraszamy czerwonych na górę by zrobili te 75 naklejek to zobaczą jak fajnie się (usunięte przez administratora) by je zdobyć. Najbardziej przykre jest to że potrafią jawnie sie przyznać ze dają błąd gdzie nie powinien być bo jak statystyki dobre to nikt sie do nich nie dopierdziela.... a ambitny szarak na górze tylko cierpi. Czerwoni-faktura owszem też nie mają lekkiego życia ale za to mają dużo cięższe portfele na zakończenie miesiąca co sprawia że nie boli ich tak bardzo wyzysk jaki jest prowadzony w tej firmie!. Nie wiem czy też juz ktoś wspomniał, że nadgodziny których sie nie uniknie są płatne tylko 50%.... wiec rozwalają Ci dzień bo masz zostać a zapłacą tylko połowę! brawo TME. Zacznijcie się zastanawiać jak jeszcze przekonać tych ambitnych by zostali bo już kilka osób odeszło i kolejne niedługo też uciekną...

10.02.2018 09:59

Idź do kierownika powiedz że chcesz ambitniejsze zadanie i potrzebujesz być bardziej doceniony może szkolenie /kasa/nowe zadania ? a nie piszesz w necie od pisania w necie się nie zarobi szybko .
xxx

10.02.2018 22:32

a co ma moja wypowiedz do ambitniejszych zadań ? każdy chyba wie jakie ma zadania.... wydawanie , pakowanie i nie robienie błędów. Jeśli znasz jakieś dodatkowo płatne w ramach czasu pracy to wymień chętnie wtedy o nich pogadam z kierownikiem :)
venio

09.02.2018 14:53

Ja jako stary pracownik tme , powiem krótko nic się nie zmieni w TME -wy nie macie tutaj nic do gadania tylko zasuwać po naklejkę czy inną paczkę. Ukraina nie narzeka jak dostaje 2200-2500zł na rekę za 176h widziałem na własne oczy pasek . Ja dostaje pensje co miesiąc w granicy ok.2050-2130zł (168h) w TME za cały miesiac pracy , nie narzekam pracuje ,współczuje osobą młodym bo zmarnują sobie tutaj życie za takie zarobki , wspomnicie te słowa za kilkadziesiąt lat. A ten osobnik "LOLA" to chyba z choinki upadłaś ,opowieści z indesitu to chyba słuszałaś z 5 lat temu ,jesteś chyba żałosna osobą z góry TME , żona pracuje w Indesicie i takich bzdetów nigdy nie słyszałem o najniższej krajowej pensje w granicy 1600zł . Popracuj tam i dopiero ponarzekaj , powiem tobie krótko jak słyszę ile mają u nas na górze co zbieraja te ok 400 naklejek to jest dopiero żałosne za włożony wkład pracy tych ludzi . Tak jak mówiłem sami się godzą.

10.02.2018 10:02

Polacy jechali kiedyś do UK i dokładnie tak samo pracowali to odwalcie się od Ukrainy fakt ma prawo was to denerwować ale pomyślcie chwilę ..
Men

10.02.2018 18:12

Adwokat się znalazł:/ Ile ci Placa za dobry PR na tej stronie:))

10.02.2018 09:56

Powiem krótko jak czytam opinie to myślę sobie : Gdzie wy wszyscy pracowaliście wcześniej ? Bo ja dostałem po (usunięte przez administratora) w różnych firmach. Jak to wasza pierwsza praca to faktycznie mało wiecie zmieńcie na inną i wracajcie do TME . Praca na magazynie jest trudna fakt / odejmowanie za błędy , przykre fakt / Ale bez tego siedzieli byście na fajce i lali na robotę a tak można sprawić że ktoś się przykłada . W poprzedniej firmie gdzie pracowałem było tak samo ludzie narzekali na tym portalu a robota była bez akordu siedziało się na tyłku piło się kawę i to była praca na linii produkcyjnej no stres a i tak zawsze komuś nie pasowało i ludzie przeginali siedząc stojąc na kawie po 1-2godziny i tak powoli wszystko tracili . Ja na stanowisku kierowniczym zapierdzielałem dzień w dzień max stres a jak byłem chory to 600pln od pierwszego dnia choroby traciłem z 1750pln (dane z przed 4 lat ) Więc proszę dajcie spokój TME i albo pomyślcie troszkę pogadajcie ze znajomymi jak oni mają . Tak macie ciężko mało kasy sporo roboty ale to idźcie do kierownika do HR i dajcie pomysł jak to zmienić poprawić w internecie wszyscy są wylewni a dziewczyny z HR czekają na informacje . Nie bądźcie jak opozycja, wasz głos ,opinie mogą coś zmienić ale tylko rzeczowe i konkretne .

08.02.2018 23:43

ktoś wcześnej wspominał o dziale księgowośći, potwierdzam - tragedia, cokolwiek tam załatwić, doprosić sie graniczy z cudem, a już pani odpowiedzialna za pieniązki, przelewy , wyjasnianie pasków hm... wiecznie naburmuszona mina, niechetna do jakiejkolwiek pomocy, 1-szy raz spotkałem się z tak niemiłą osobą, a przeciez po to tam jest żeby wyjaśniać wszelkie niejasności...
xxx

09.02.2018 23:01

mi raz sie walnęła w naliczeniach do wypłaty to potem mi wmawiała że to moja wina....
wydawka xx

05.02.2018 12:37

Problem firmy o braku pracowników i dużej roszady jest prosty w logice myślenia-akord,normy na stacjach,zabieranie za błędy,nadgodziny. Niech zarząd pochyli się nad tematem i się zastanowi bo opinie nie biorą się znikąd.Ludzie opiniami wołają o normalnośc pracy,o to aby byli doceniani,aby ich wkład w rozwój firmy był widoczny przy wypłatach,bo za taką prace, w takim systemie i takim tempie i 2300 na rękę szału nie robi( nie wszyscy mają 2300,mają mniej)To raczej jedna z niższych pensji na łódzkim rynku. Znieście akord bo on do niczego dobrego nie prowadzi,ludzie będą odchodzić,a chyba nie o to chodzi w takiej firmie z taką renomą którą się chwali tu i tam. Czemu firma nie wprowadzi najniższej krajowej jako pewniak naszej wypłaty plus to co zrobisz z akordu.Czy trzeba ludzią utrudniać prace i wymagać,kombinować co by tu zmienić a samemu nic nie dać od siebie? Znieście akord który doprowadza do walki o naklejki,do wymęczenia organizmu,błędów,do buntu i złości kiedy trzeba zostać, bo tak to wygląda i takie są realia. Dobry zarządca to taki który wymaga ,ale jest uczciwy wobec podwładnych. Daje im, wiedząc że dobry pieniądz przyniesie zyski.,że pracownik wypoczęty to pracownik wydajny.Firma bez stałych pracowników się nie utrzyma,a zatrudnianie co chwilę nowych niczego nie wnosi,raczej straty. Rezygnacja pracowników nie bierze się znikąd. To proces który będzie powoli postępował jak choroba organizmu. Nie jest sztuką zatrudniać kolejnych pracowników i ich szkolić,sztuką jest dać tym co są od lat i pracują ,często zaniedbując swoje dzieci,obowiązki i życie prywatne,bo my takie posiadamy. Bez akordu pracownicy i tak będą pracować,tylko będziemy wiedzieć że nasza ciężka praca na wydawaniu będzie odpowiednio wynagradzana przy wypłatach. Za błędy nam zabieracie,błędów też nie jesteśmy w stanie udowodnić bo musieli byśmy tylko ich pilnować,a kiedy rano odpalasz skaner i widzisz błąd,nic już nie zrobisz,mimo że wiesz że błędu nie popełniłeś,musisz się z tym pogodzić i 25 naklejek które wypociłeś oddałeś fakturze.Jesteś stratny. Więc aby wyrównać ilość błędów do wyrobionych naklejek zostajesz na nadgodziny,ale to niczego nie zmieni bo już padasz ze zmęczenia a kolejna cola energii nie daje. Jeśli zabieracie za błędy,zmieńcie system płac aby zarobić a nie tracić akordowo. Ale trzeba najpierw być na wydawaniu, aby zrozumieć istotę problemu.
anonymous

05.02.2018 20:44

wydawanie za błąd 25 nalepek a na paczkach sadowych 420 czy to nie absurd
Jeden z wielu

13.01.2018 21:34

Zakład POMYŁKA! Szkoda czasu , a panie z HR to straszne kłamczuchy. Chyba w żadnym zakładzie nie ma tylu zwolnień! Straszna PATOLOGIA!
Fu.k

25.01.2018 17:56

Miala byc stawka 17 brutto i zrobilo sie 12.45 plus dodatki.Klamczuchy strasne.Podziekowalem i nara.Nie zalezy im na pracownikach.A te bujdy szkoleniowe i zapewnianie ze cacyMija sie z prawda.Nie polecam nie nie.Panie z Hr klamia i to jak sie da.
tfu

25.01.2018 17:58

Uwaga przymusowa praca po 10-12 godzin jak nie to zwalniaja.Wyzysk.I zastraszanie.
Bejbi

05.12.2017 23:44

Czy może ktoś się wypowiedzieć na temat działu "fakturowanie"? z resztą na które aplikowałam.
anonymous

10.12.2017 21:06

Akord taki straszny? Dlaczego nie polecasz?
DooM

10.01.2018 13:40

Zatrudnij się! Po cholerę zadajesz glupie pytania.A sie dowiesz.Buahahaha.Ale stracisz 2 miesiace zycia i wyplaty tez.
Byłem-zobaczyłem-zwolniłem się

04.01.2018 13:35

Witam odradzam szczególnie pracę na akrod , który znajduję się na każdym etapie pracy . Akord jest tak wyśrubowany , że nie jest w 80 % przypadkach do zrobienia , a osoby które myślą , że nie muszą go zrobić sa w bardzo złej wierze , jeżeli myślą o dalszej karierze . Chcesz zasuwać jak głupi chętnie przyjmą , ale nie wyrobisz się to potraktują zniewaząjaco cię - popychadło szukaja od zaraz .
Joe

04.01.2018 20:40

W filmie trzeba włączyć napisy PL ;)
Elektronicky mordulec

11.09.2017 17:12

Człowiek żyje przynajmniej 2-3 tygodnie w niepewności gdyż tyle trwają etapy rekrutacji w tej firmie a po tym terminie dowiaduje się że nie dostanie zatrudnienia a ogłoszenia nadal są widoczne na tablicy Olx czy innych portalach. Moim zdaniem jest to celowe zagranie ze strony TME, nabijanie statystyk tak aby dział HR miał jakiekolwiek zajęcie. Nie polecam, jeśli ktoś chce się umówić na rozmowę o pracę to w między czasie szukać czegoś innego.
True

04.01.2018 10:06

Te kadrowicze jak to jest ze Ukraincow zatrudniacie z dnia na dzien???
alvaro

04.01.2018 20:23

firma krzak - dyrektor widzi cie jako (usunięte przez administratora) , ale dla niego ukrainiec jest tanszy i wydajnieszy smutne ale prawdziwe , tak jak Polak za granicą . Minus jest taki , że nas nie szanuja za granica a bandere w Pl tak .
Buhahah.

04.01.2018 12:32

Cala Prawda O TME
Kiedyś było super-teraz jest..

25.12.2017 20:54

Witam opiszę nowo skladającym CV jakie zmiany wprowadzają od stycznia 2018 na dziale WYDAWANIE . Zmieniają nam grafiki z 2 zmian na 4 zmiany będziemy teraz pracować . Wiele osób z racji obowiązków jako rodzic zwolnią się , więc możecie skladać CV jak pasuja wam godziny pracy . Od stycznia grafik pracy w tyg ; pon 6-14 wto 7-15 srd 13-21 czw 14-22 pia 8-16 lub np pon 6-14 wto 6-14 srd 13-21 czw 6-14 pt 12-20
znawca

27.12.2017 21:21

ja jako juz byly pracownik, ktory przez wiele lat tam pracowal powiem Wam jedno.. Nocki jeszcze dodatkowo macie murowane niestety, predzej czy pozniej ale raczej predzej.. Magazyn nie potrafi przerobic takich ilosci zlecen jakie wplywaja i niestety w wielu dzialach nocki beda nieuniknione..Wydawanie, przyjmowanie, obie ukladnice, fakturowanie, skladowanie, wszystko co jest zalezne od wpuszczanych w kolejke zamowien.. powodzenia
:( smutek

31.12.2017 20:57

Niestety z nocek juz zrezygnowali na wszystkich działach .
LOL

04.11.2017 11:30

Firma od 2 lat stawia na rozwoj po przez Ukraincow.Polako ma za smieci.Ot co.TME Ukraincami bedzie stac.Czyli nie umieja czytac i liczyc.Firma Zart i Krzak.
trey

05.11.2017 13:34

to jest wlasnie ta "miedzynarodowosc" TME, niestety tansza siła robocza kompletnie zawładnela glowami panów szefów, ale dzieki temu nie musza słuchac narzekan i żali pracownikow z Polski, bo na ich miejsce czekaja rzesze "wykwalifikowanych" zastepców(z tego co sie orientuje to chyba w okolicy nie ma drugiej fiirmy az tak wspierajacych braci ze wschodu) ale tak powaznie to jest dobre jak ludzie ktorzy nie umieja czytac ani po polsku ani po angielsku kompletuja towar na wydawaniu na podstawie etykiety w nieznajomym sobie jezyku..Na szczescie sa kursy jezykowe w TME zapewnione przez zarzadzajacych firmą, takze nie mamy sie czego obawiac, poza tym na fakturowaniu chyba ich przecież nie ma jeszcze , a to ostatni bastion obrony przed bobami wysylanymi do klientow:)

19.09.2017 08:24

Szanowni Państwo, rozmowa kwalifikacyjna to farsa, pani z HR miła i chyba najbardziej rzeczowa przy pozostałej 2 przedstawicieli firmy. Szkoda, że traktowana przez panów jak asystentka do parzenia kawy - nie wypada tak mówić do kobiety.... Przestawiacie piękne idee i plany, ale ewidentnie jesteście zachłyśnięci własnym sukcesem i wyczuwa się brak szacunku do rozmówcy, trochę pokory. Dostałem pracę gdzie indziej i dobrze, ale chciałem podziękować za informacje zwrotną, którą piszecie od 5 miesięcy. (usunięte przez administratora)
Kop

25.10.2017 19:27

Zgadzam sie calkowicie, panowie przedstawiciele firmy to jakis zart

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Transfer Multisort Elektronik?

Kontakt - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Ustronna 41 93-350 Łódź

Branża główna: Elektronika, hardware i akcesoria

Gko

25.10.2017 19:24

Malo powazna firma, bez szacunku dla kandydata a jesli jestes kobieta to juz wogole lepiej nie tracic czasu, oczywiscie nie dostalam zadnej informacji z dzialu HR A bardzo obiecywali ze bedzie odpowiedz. Daleko wam do powaznej i profesjonalnej firmy. Poziom zasciankowy.
abdul

16.10.2017 19:21

Drodzy przedstawiciele dzialu HR.. Zwracam uprzejmie Panstwa uwage na sytuacje, ze z pracy w magazynie{i nie tylko) rezygnuje coraz wiecej osob z duzym stażem pracy , ktorzy zrobili niemały wkład dla firmy.. Trzeba przyznac ze nowy kierownik spisal sie swietnie,patrzac na to z perspektwy czasu... Dziekuje za uwage
Dawno temu w TME

16.10.2017 11:40

Witam opowiem przyszłym pracownikom poniekąd jak wygląda praca na wydawaniu . (AKORD) Praca przy pomocy SKANERA , Skanujesz dane zamówienia i odbijasz go w danym miejscu na magazynie który to towar trzeba zapakować według standardów firmy . Praca szybka i stresująca , ponieważ to jest AKORD normy zależnie od działu np. 50sztuk zamówień na godzinę. Za każdy błąd -50% AKORDU godzinnego. Praca nie jest ciężka ani zbyt lekka, zależy to od danego towaru, który będzie wam dany spakować,bardzo dużo chodzenia robisz średnio (12-17km dziennie) oraz 20 minut przerwy dziennej . Zarobki przy tym szybkim tempie pracy na słabym poziomie, bardzo dużo ludzi przychodzi jak i odchodzi równie szybko , nie wiem czy tam nie było już więcej pracowników z UKRAINY niż z POLSKI . Socjal około 500zł na wakacje jak i święta , dofinansowanie do obiadów około 5 zł dziennie jak korzystasz (cena drugiego dania ok. 12zł) .Karty Ok system oczywiście płatne itp.
Dawno temu w TME

16.10.2017 11:37

Zainteresowany.

29.09.2017 07:57

Witam. Czy potrzebujecie Panstwo specjalisty ds pozyskiwania srodkow unijnych ?
Dział HR

29.09.2017 12:33

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu bezpośrednio z Działem HR pisząc wiadomość na [email protected]. Pozdrawiamy!
namietny

14.09.2017 12:07

jak to mozliwe ze tydzien temu bylo tu 189 opinii a teraz jest 174?:)) cos sie skasowalo?:))
rozczarowana :(

25.08.2017 15:47

Potwierdza się, HR obiecuje, że poinformuje o wyniku rekrutacji, natomiast wcale tego nie robi. Pisanie że musiała wiadomość nie dotrzeć, jest poprostu śmieszne. Pozdrawiam
Dział HR

28.08.2017 09:19

Szanowna Pani, tak jak wspominaliśmy wcześniej, pilnujemy by kandydaci zawsze otrzymywali od nas informację zwrotną. Jest to dla nas o tyle istotne, że bardzo szanujemy poświęcony przez kandydatów czas na spotkania w naszej firmie. Zdarzało się, że wiadomość z informacją zwrotną trafiała do SPAMu w skrzynce mailowej i kandydaci obawiali się, że ta informacja do nich nie doszła. Zachęcamy więc do kontaktu bezpośrednio z działem HR - chętnie rozwiejemy wszystkie wątpliwości. Pozdrawiamy, Dział HR
antoni

18.07.2017 18:14

Kiedys wiedzieli i sie z tym liczyli, teraz obecna "dobra zmiana" chyba juz nie bardzo.. Kiedys dyrektor potrafil przyjsc i zapytac w czym moze pomoc pracownikowi,a teraz to chyba kazdy wie jak jest.. Kiedys kierownik magazynu liczyl sie z pracownikami, znal ich bo sie nie zmieniali, a obsada byla praktycznie stala, a teraz? Wszystko sie zmienilo tylko czy na lepsze..? Wiadomo wiele sie musi zmieniac abys isc na przod ale czy aby wszystko??
Pracownik TME

14.07.2017 22:16

Bobster z linkiem trafiłeś tu idealnie :) Pracodawca powinien to przeczytać , że szkoda kasy na biurowce , lepiej byłoby dołożyć pieniążki na pensje dla pracowników którzy tu pracują dłużej niż rok , dwa , trzy lata i tak dalej żeby jakaś motywacja była a nie monotonia . Niestety jak widać pracowników którzy odchodzą po latach pracy to pytanie dlaczego ? Wyrzucić tych poganiaczy z niektórych działów i pieniążki też się znajdą , firma tme nawet nie wie , że zero z nich pożytku a NAJWIECEJ dla nich pracują , zarabiają zwykli pracownicy tam na dole .
abab

30.06.2017 17:39

Firma made in ukraine Jeżeli chcesz być gorzej traktowany niż sąsiad ze wschodu zapraszamy do TME :) Zapraszamy do pracy !

11.06.2017 14:48

No i stało się :) Rynek UE otwarty dla pracowników z Ukrainy. Wizy zostały zniesione.

27.05.2017 09:03

Witam serdecznie. Mam wielką przyjemność poinformować o nawet nie boję się użyć słowa wyłudzeniu pieniążków od Nas pracowników przez Pracodawcę. No bo jakiego innego słowa użyć skoro odkąd jest wprowadzony akord (2,5 roku lub coś więcej) nie ma płatności za przerwy a według kodeksu pracy pracodawca jest zobowiązany... A gdyby tak policzyć ponad 2300 zł. Netto (na rękę) by wyszło. Po drugie primo jeśli chodzę na papierosa (dziękuję Firmie, że mam taką możliwość) i wyliczają Mnie czasowo i ten czas przekrocze Muszę go odrobić 15 min. po godz. pracy! zaraz, zaraz skoro pracuje na akord to jeśli palę to nie zarabiam tak czy nie? No i tyly, siema. Aaaa..a jeszcze jedna sprawa wiem, że wymogi bhp itp. ale niech wpierw założą wszędzie klimatyzację a później niech dają śmieszne, grube, nie-przepuszczające powietrza KOSZULKI !! No i ostatnia na dziś sprawa hmm skoro jest akord to Pracodawca powinien się zobowiązać do tego aby zapewnić nam pracę a z miesiąca na miesiąc tej pracy coraz mniej taaa..a.
Julian

14.05.2017 19:33

Hahaha :) serwis z filmami słowo niecenzuralne ;) Dla potomnych, wystarczy w wyszukiwarkę YT wpisać "TME story - włącz napisy PL :)" Pozdro dla autora. P.S. Git firma
Byłemwidziałem

10.05.2017 07:46

Odradzam robotę w tej firmie !!!!!!!!! Jeszcze rok albo dwa i firma może nie upadnie ale na pewno odczuje skutki swoich głupich decyzji co doprowadzi do straty pozycji na rynku
Ola

03.05.2017 14:43

Witajcie :) Mam zamiar złożyć cv na pracownika magazynu.Czy tam jest praca na akord ?
Hmmm...

05.05.2017 00:55

No raczej!!
Eleganco dzial kontroli jakosci

13.04.2017 13:26

Wydaje mi sie ze nalezaloby poruszyc temat pewnego brygadzisty tego wspanialego dzialu. Osobnik ten ewidentnie nie pasuje do pelnionej funkcjii, nigdny nic nie wie jednyne co robi to zakupy przez allegro, jego pasja jest donoszenie i wazeliniarstwo. Zero zaangazowania i jakiejkolwiek pomocy, o wszystko trzeba sie prosic aby z wielka łaska udzielil rady czy wsparcia. Ciagle kawusie jedna za druga a na stanowisku pracy raz na godzine. Jednym slowem przykro mi ze tacy ludzie znajduja sie na odpowiedzialnym stanowisku :( Z Powazaniem pracownik Tme
Namiętna

23.03.2017 18:11

Księgowość – tragedia w trzech aktach. Prolog Na wstępie pragnę wszystkim bardzo serdecznie podziękować, za to że miejsce to stało się tak aktywne i przeczytać można w jaki sposób rozwija się firma, w której moja osoba miała okazję pracować w bliżej nieokreślonym czasie na pewnym stanowisko. Nie chcę tutaj pisać o tym czy firma jest zła, czy też dobra ponieważ to oceni każdy indywidualnie w oparciu o własne doświadczenia, które zdobywa się podczas całej kariery zawodowej. Celowo również nie będę pisać o tym jakie stanowisko moja osoba mogła zajmować gdyż mogłoby to mieć negatywny wpływ na jakość pracy osób, które wciąż mogą przebywać w TME. Wszyscy Państwo piszecie tutaj o działach w których macie/mieliście okazję pracować i osobach, które kierowały Państwa pracą. Jako, że wymienione zostały już prawie wszystkie specjalności w TME od magazynu po IT, to ja opiszę sytuację, która była a może jest obecna dziale ze wszech miar przeciętnym i niepozornym jakim jest księgowość. Dział ten pomimo, że jest działem dość zabawnym (każdy przecież wie, że księgowość raczej nic nie robi a nawet jak robi to nie wiadomo co) to w moim odczuciu dla tak dużej hurtowni powinien być istotnym elementem całego ekosystemu. Myślę, że wszyscy doskonale wiedzą, że pracownicy tego działu nie są zbyt widoczni na tle całego przedsiębiorstwa do momentu aż wystąpią bliżej niezidentyfikowane problemy, które blokują płatności, zakupy, wysyłki itp.. Nad działem tym niepodzielnie swą pieczę sprawują dwie osoby, dyrektor finansowa i główna księgowa, które powinny zagwarantować najwyższą jakość obsługi finansów całego przedsiębiorstwa, problem tkwi jednak jak zawsze w szczegółach i podejściu tych dwóch osób do koordynacji pracy działu. C.D.N...
Pracujęzwami

15.03.2017 21:38

Firma TME ma też wiele zalet, gdy ktoś nie radził sobie na danym stanowisku pracy otrzymywał możliwość zmiany na inne. Osoby które podpadły nieraz otrzymały drugą szanse. W TME działa 6 sekcji rowerowa, motorowa, wędkarska, e-sport, piłki nożnej, biegaczy. TME sponsoruje udział członków poszczególnych sekcji w zorganizowanych imprezach sportowych. Stałym punktem wydarzeń firmowych są rodzinne Wigilie z Mikołajem. . Szkolenia, zarówno wewnętrznych, jak i zewnętrzne. Dofinansowanie nauka języków obcych i naukę na studiach wyższych. Pakiet świadczeń socjalnych, który obejmuje m. in. opiekę medyczną w prywatnym centrum medycznym Medicover, karty sportowe OK System, dofinansowanie do wyjazdów wakacyjnych i obiadów w stołówce firmowej oraz karty prepaidowe na święta. W każdy wtorek pracownicy otrzymują jogurty lub świeże owoce.
R

17.03.2017 21:43

PR HR :)
abdul

18.03.2017 09:14

Oczywiście że tak. 4 Panie z he to 4 lajki:)
Kamil1910

14.03.2017 10:50

Ludzie to nie firma a kolejny (usunięte przez administratora) Tu żądzą ucinaja wypłaty brygadzistki kierownik i dyrektor. To jest Jakosc . Ktora sie tak reklamuja. Tylko ze bramki i maty zniknely zaraz po kontroli.... hehe
maslak

09.03.2017 21:04

Firma w rozmowie telefonicznej nie może ujawnić jakie zarobki oferują kandydatom na jakims stanowisku, gdyż "kwestie zarobków poruszamy dopiero na rozmowie z kadydatami". Oczywiście na wstepnej rozmowie kwalifikacyjnej co najwyżej zadają pytanie ile ktoś by chciał zarabiać ale sami to nie moga powiedziec ile oferują bo jak to by było. Można odnieść wrażenie że może firma wstydzi się przyznać jakie zarobki oferuje zeby sobie siary nie robić. No jak ktoś oferuje miskę ryżu to może lepiej się tym nie chwalić. Sorry ale jak wy tak podchodzice do kandydatów to niedługo wszyscy kandydaci wyrobią sobie o was opinie i nikt do was nie będzie chciał przyjść.

Zostaw merytoryczną opinię o Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.