Drewpark Sp. z o.o.

Kwidzyn

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 56 ocen.

Opinie o Drewpark Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drewpark Sp. z o.o.

Zuzanna

@NLP skąd informacja o tym, że firma Drewpark już nie funkcjonuje? Próbuję znaleźć informację na ten temat jednak nic nie widzę, więc jeśli możesz, to proszę powiedz, skąd informacja. @Szczecina Zanim opublikujesz post, zapoznaj się proszę z regulaminem, ponieważ Twój wpis go narusza.

Myślenie nie boli
@Zuzanna 14.04.2018 16:34

Czy rozumiesz słowo pisane? Były licytacje, był wniosek o upadłość. Strona i telefony nie działają. Czego więc potrzebujesz żeby przyjąć do wiadomości, że firma nie działa ?

Szczecina

(usunięte przez administratora) i oszust pod marka di fi

Administrator

Co możecie powiedzieć o warunkach zatrudnienia w Drewpark Sp. z o.o.? Jakie są zalety tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi newsami o Drewpark Sp. z o.o.? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

NLP
@Administrator 09.03.2018 08:26

Wiem, że podbijanie wątków to Twoja praca. Ale skoro Drewpark sp. z o.o. nie funkcjonuje od dłuższego czasu to jakich newsów się spodziewasz??

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Drewpark Sp. z o.o. o opisanie aktualnej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

NLP
@Administrator 06.02.2018 08:09

Drewpark sp. z o.o. nie funkcjonuje od dłuższego czasu. Został nawet zgłoszony wniosek o upadłość spółki. W KRS znajduje się informacja o oddaleniu wniosku o ogłoszenie upadłości na podstawie art. 13 ustawy z 28 lutego 2003 r. Prawo upadłościowe. A ów art 13 mówi o oddaleniu wniosku o ogłoszenie upadłości z uwagi na brak majątku dłużnika lub charakter obciążeń jego majątku... Były też licytacje majątku Drewpark. W świetle tego nie sądze by pojawiły się jakieś opinie o aktualnej atmosferze w firmie...

Zainteresowany

Coś dzieje się w firmie? Tak mało piszecie!

Znalawsca

Ktoś "utylizuje" dokumenty firmy w miejscowości Lipno. umowy, św. pracy .Zamierzam poinformować o tym policje i urząd skarbowy.

Zdecydowany
@Znalawsca 05.01.2018 14:52

To poinformuj jak najszybciej...

Lila

Ciekawe jak to sie dzieje ze opinie nie wygodne znikają z tego portalu ?????

dyszel

Gdzie

Zuzanna

Pracujesz w Drewpark? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

Bananowy

Uważam ze B nie mial by na tyle odwagi zeby stanąć ze wszystkimi oszukanymi twarzą w twarz !

poszkodowany przez Drewpark sp. z o.o.

Aktualny adres DIFI Sp. z o.o. (poprzednia nazwa Drewpark Inwestycje sp. z o.o.): UL. NOWOMIEJSKA 22 87-890 LUBRANIEC. Co ciekawe NIKT nie figuruje w zarządzie. Oznacza to, że spółka prawdopodobnie się zwinęła a wierzyciele będą mieli trudności w wyegzekwowaniu sowich należności :(

Agregat

Siedziba na ul. Turystycznej zlikwidowana czy wie ktoś gdzie podziewa sie B.

Mocny

Uwaga B. chyba próbuje namierzyć piszących !!!!!! nie dajcie się nabrać!!!

rdb
@Mocny 18.02.2017 00:52

Mocny dlaczego myślisz że Bartosz próbuje namierzyć piszących?? Niech namierza... ostatecznie większość z nas chętnie się z nim spotka...

pytacz

Mówicie o Drewpark sp. z o.o czy DI-FI (dawniej Drewpark Inwestycje)??

rdb
@pokrzywdzony 16.02.2017 09:48

Pokrzywdzony możemy się jakoś umówić na rozmowę priv?

anonim

(usunięte przez administratora)

Rdb

Panie Fred14 bardzo proszę o kontakt. Prosi o to również mój Prawnik. Proszę podać jakiś namiar na siebie w celu pomocy odzyskania wpłaconej zaliczki... W grupie siła...

ale jaka

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1021108

olikj

Widocznie nie pokazuje się żadna oferta pracy @zg, bo wszystkim odpowiada bieżąca atmosfera w firmie. To najlepszy dowód na to, że idą ku sukcesowi. Jak pracownicy są zadowoleni, to od razu praca inaczej idzie. Ale czy wypłata jest na czas? Pozdrawiam

rowniezpokrzywdzony
@drewniany 27.12.2016 20:15

Czyli skończyło się tak jak większość zakładała. Brawo!

pan.tu.nie.stal

A czego kolego się spodziewałeś?

I-Iujek
@Borys 29.06.2016 20:36

BSC znowu nadaje ;P

Olokokkon

Bałagan bałagan balagan gość nie wyciąga żadnych wniosków sypnie sie to wszystko z braku organizacji i madrych decyzji brak słów i przykro patrzeć Miala byc wielka odbudowa firmy jest początek końca kolejnego cholera wie czego !!!!

pan.tu.nie.stal
@Olokokkon 27.06.2016 16:37

A czego się spodziwałeś?

anonim

(usunięte przez administratora)

intrium

Formalnie istnieje-nadal widnieje w KRS. W praktyce "zwinęła się". Nie przeszkadza to jednak, by pozwać ją do sądu. A nawet wręcz przeciwnie-jest to łatwiejsze bo nie będą się odwoływać;)

Borys

Olać to co było ważne co jest teraz każdy z nas popełnia błędy i każdy ma za uszami. Uważam ze B. Dostal porządnie po karku od zycia a naprawić można wszystko. Teraz rysuje sie wszystko od nowa i oby tak dalej panie B. trzymam kciuki i do roboty .!!!!!!!!!!

rdb
@Borys 03.05.2016 17:11

ja podobnie jak "poszkodowany" chcę odzyskać swoje pieniądze i wtedy mogę olać wszystko...

rowniezpokrzywdzony

Pani Bożeno, Pan B. najpierw był parkieciarzem (firma Heban) i miał jedną maszynę do cyklinowania. Z czasem udało mu się trochę zarobić i postanowił postawić siedzibę firmy (ta przy Granicznej w Kwidzynie). Siedziba miała być jednocześnie jego domem. Na początku szło mu całkiem dobrze i w głowie też miał poukładane. Z czasem jednak wszystko zaczęło się psuć. Za bardzo zachłysną się możliwością zarobku. Chciał zawsze żyć na wyższym statusie niż powinien. Udało mu się jednak nakłonić pewnego lekarza na zainwestowanie w jego firmę (ten Pan jest dzisiaj jedną z najbardziej poszkodowanych osób). Pan B. zaczął się "za szybko" rozrastać. Inwestował w wiele rzeczy ale bez namysłu i planu. Nigdy nie rozumiał różnicy między pieniędzmi firmy, a swoimi (często korzystał prywatnie z pieniędzy firmowych). Jak jakiś pracownik mu nie pasował, albo zaczął dobrze pracować to go szybko żegnał. Inwestycje w Warszawie przeszacowywał specjalnie aby tylko wykonać zamówienie (prawie każda realizacja w Warszawie łączyła się z kilkunasto tysięczną stratą). Inne firmy o tym nie wiedziały i często dawały mu towar w komis, albo z długim terminem płatności. W międzyczasie pojawiła się też Pani I. Dla tej Pani, Pan B. zostawił całe swoje życie prywatne i "zaczął od nowa". W momencie zagrożenia Pan B. przepisał wszystko co posiadał na Panią I. I tak dzisiaj prowadzą wspólnie firmę w Toruniu pod nazwą DIFI. Co do funkcji: - najpierw właściciel firmy Heban, - potem współwłaściciel spółki Drewpark (50/50 Pan B. i lekarz), (prezes) - potem współwłaściciel spółki Drewpark Inwestycje (50/50 Drewpark i Pan B.), (prezes, potem prezesem był jego brat) - potem wiceprezes w spółce Drewpark Net (51/49 Drewpark i Pan S. - także pokrzywdzony), a następnie prezes

rdb

Bożena a opisz proszę co Ciebie spotkało we współpracy z Czeszejkiem?? Byłaś klientem czy pracownikiem?

LI

A może Ty opiszesz swój przypadek?

rdb
@LI 23.04.2016 19:41

Bożena a opisz proszę swój przypadek? My jesteśmy na drodze prawnej ale wszystko się ciągnie okrutnie, prokuratura zachowuje się tak jakby miała układ z Czeszejkiem :/

Bożena

Należę do ludzi którzy mieli nieprzyjnosc poznać ta firme i pana B. Moja współpraca z nim nie wyszla mi na dobre wiec próbuje sie jak najwięcej dowiedzieć o nichba w szczególności o tym jak sie rozpadło wszystko i jaka role on odgrywał . I opisz swój przypadek

Bożena

Czy moze ktoś mi w skrócie opisać historie drewpark i jaką rolę odgrywał tam pan.Bartosz?

rdb
@Bożena 19.04.2016 19:31

co konkretnie chciałaby Pani wiedzieć Pani Bożeno? bo chyba poza "byciem pseudo prezesem" to nic więcej nie robił w tej zorganizowanej grupie wyłudzaczy...

Jan

W jaki sposób zostałeś oszukany?

chudy

oszust pracowałem u niego i wiecznie na czarno bez umowy za dzień wolny jak człowiek nie dotarł do pracy zabierał 150zł oszust i tyle

rdb

tak tak, postępowanie karne w trakcie... a przy okazji czy są tu jeszcze jacyś oszukani przez pana Bartosza Czeszejko-Sochackiego?

Zostaw opinię o Drewpark Sp. z o.o. - Kwidzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drewpark Sp. z o.o.