Drewpark Sp. z o.o.

Kwidzyn

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 55 ocen.

Opinie o Drewpark Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drewpark Sp. z o.o.

Zainteresowany

Coś dzieje się w firmie? Tak mało piszecie!

Znalawsca

Ktoś "utylizuje" dokumenty firmy w miejscowości Lipno. umowy, św. pracy .Zamierzam poinformować o tym policje i urząd skarbowy.

Lila

Ciekawe jak to sie dzieje ze opinie nie wygodne znikają z tego portalu ?????

dyszel

Gdzie

Zuzanna

Pracujesz w Drewpark? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

Bananowy

Uważam ze B nie mial by na tyle odwagi zeby stanąć ze wszystkimi oszukanymi twarzą w twarz !

poszkodowany przez Drewpark sp. z o.o.

Aktualny adres DIFI Sp. z o.o. (poprzednia nazwa Drewpark Inwestycje sp. z o.o.): UL. NOWOMIEJSKA 22 87-890 LUBRANIEC. Co ciekawe NIKT nie figuruje w zarządzie. Oznacza to, że spółka prawdopodobnie się zwinęła a wierzyciele będą mieli trudności w wyegzekwowaniu sowich należności :(

Agregat

Siedziba na ul. Turystycznej zlikwidowana czy wie ktoś gdzie podziewa sie B.

Mocny

Uwaga B. chyba próbuje namierzyć piszących !!!!!! nie dajcie się nabrać!!!

rdb
@Mocny 18.02.2017 00:52

Mocny dlaczego myślisz że Bartosz próbuje namierzyć piszących?? Niech namierza... ostatecznie większość z nas chętnie się z nim spotka...

pytacz

Mówicie o Drewpark sp. z o.o czy DI-FI (dawniej Drewpark Inwestycje)??

pokrzywdzony
@Rdb 15.02.2017 23:07

W tej chwili są to dwie, formalnie niepowiązane ze sobą spółki. Mi na przykład zalega Drewpark sp. z o.o. i komornik nie może w żaden sposób dosiegnąć DI-FI (dawniej Drewpark Inwestycje sp. z o.o.) bo są to w tej chwili niezależne od siebie podmioty.

rdb
@pokrzywdzony 16.02.2017 09:48

Pokrzywdzony możemy się jakoś umówić na rozmowę priv?

anonim

(usunięte przez administratora)

drewniany

Były święta i Pan właściciel musiał swej ukochanej zafundować cos specjalnego żeby dalej go kochała ....... I tak zaliczka zjedzona.... Bartoszu otrząśnij się.

Rdb

Panie Fred14 bardzo proszę o kontakt. Prosi o to również mój Prawnik. Proszę podać jakiś namiar na siebie w celu pomocy odzyskania wpłaconej zaliczki... W grupie siła...

ale jaka

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1021108

olikj

Widocznie nie pokazuje się żadna oferta pracy @zg, bo wszystkim odpowiada bieżąca atmosfera w firmie. To najlepszy dowód na to, że idą ku sukcesowi. Jak pracownicy są zadowoleni, to od razu praca inaczej idzie. Ale czy wypłata jest na czas? Pozdrawiam

drewniany
@faggasso 21.12.2016 23:30

Jednak Pani I.... Wydoiła go do cna... Hahahah

rowniezpokrzywdzony
@drewniany 27.12.2016 20:15

Czyli skończyło się tak jak większość zakładała. Brawo!

pan.tu.nie.stal

A czego kolego się spodziewałeś?

Borys
@pan.tu.nie.stal 27.06.2016 22:04

Będzie dobrze musi być :):):) mimo problemów będzie ok tylko ciekawy jestem kto z obecnie pracujących kopie dołki ?????

I-Iujek
@Borys 29.06.2016 20:36

BSC znowu nadaje ;P

Olokokkon

Bałagan bałagan balagan gość nie wyciąga żadnych wniosków sypnie sie to wszystko z braku organizacji i madrych decyzji brak słów i przykro patrzeć Miala byc wielka odbudowa firmy jest początek końca kolejnego cholera wie czego !!!!

pan.tu.nie.stal
@Olokokkon 27.06.2016 16:37

A czego się spodziwałeś?

anonim

(usunięte przez administratora)

intrium

Formalnie istnieje-nadal widnieje w KRS. W praktyce "zwinęła się". Nie przeszkadza to jednak, by pozwać ją do sądu. A nawet wręcz przeciwnie-jest to łatwiejsze bo nie będą się odwoływać;)

intrium

Formalnie istnieje-nadal widnieje w KRS. W praktyce "zwinęła się". Nie przeszkadza to jednak, by pozwać ją do sądu. A nawet wręcz przeciwnie-jest to łatwiejsze bo nie będą się odwoływać;)

Borys

Olać to co było ważne co jest teraz każdy z nas popełnia błędy i każdy ma za uszami. Uważam ze B. Dostal porządnie po karku od zycia a naprawić można wszystko. Teraz rysuje sie wszystko od nowa i oby tak dalej panie B. trzymam kciuki i do roboty .!!!!!!!!!!

poszkodowany
@Borys 03.05.2016 17:11

Jak oddadzą pieniądze można będzie olać to co było. Ja nikomu źle nie życzę. Chce po prostu odzyskać należne mi pieniądze.

rdb
@Borys 03.05.2016 17:11

ja podobnie jak "poszkodowany" chcę odzyskać swoje pieniądze i wtedy mogę olać wszystko...

rowniezpokrzywdzony

Pani Bożeno, Pan B. najpierw był parkieciarzem (firma Heban) i miał jedną maszynę do cyklinowania. Z czasem udało mu się trochę zarobić i postanowił postawić siedzibę firmy (ta przy Granicznej w Kwidzynie). Siedziba miała być jednocześnie jego domem. Na początku szło mu całkiem dobrze i w głowie też miał poukładane. Z czasem jednak wszystko zaczęło się psuć. Za bardzo zachłysną się możliwością zarobku. Chciał zawsze żyć na wyższym statusie niż powinien. Udało mu się jednak nakłonić pewnego lekarza na zainwestowanie w jego firmę (ten Pan jest dzisiaj jedną z najbardziej poszkodowanych osób). Pan B. zaczął się "za szybko" rozrastać. Inwestował w wiele rzeczy ale bez namysłu i planu. Nigdy nie rozumiał różnicy między pieniędzmi firmy, a swoimi (często korzystał prywatnie z pieniędzy firmowych). Jak jakiś pracownik mu nie pasował, albo zaczął dobrze pracować to go szybko żegnał. Inwestycje w Warszawie przeszacowywał specjalnie aby tylko wykonać zamówienie (prawie każda realizacja w Warszawie łączyła się z kilkunasto tysięczną stratą). Inne firmy o tym nie wiedziały i często dawały mu towar w komis, albo z długim terminem płatności. W międzyczasie pojawiła się też Pani I. Dla tej Pani, Pan B. zostawił całe swoje życie prywatne i "zaczął od nowa". W momencie zagrożenia Pan B. przepisał wszystko co posiadał na Panią I. I tak dzisiaj prowadzą wspólnie firmę w Toruniu pod nazwą DIFI. Co do funkcji: - najpierw właściciel firmy Heban, - potem współwłaściciel spółki Drewpark (50/50 Pan B. i lekarz), (prezes) - potem współwłaściciel spółki Drewpark Inwestycje (50/50 Drewpark i Pan B.), (prezes, potem prezesem był jego brat) - potem wiceprezes w spółce Drewpark Net (51/49 Drewpark i Pan S. - także pokrzywdzony), a następnie prezes

rdb

Bożena a opisz proszę co Ciebie spotkało we współpracy z Czeszejkiem?? Byłaś klientem czy pracownikiem?

LI

A może Ty opiszesz swój przypadek?

rdb
@LI 23.04.2016 19:41

Bożena a opisz proszę swój przypadek? My jesteśmy na drodze prawnej ale wszystko się ciągnie okrutnie, prokuratura zachowuje się tak jakby miała układ z Czeszejkiem :/

Bożena

Należę do ludzi którzy mieli nieprzyjnosc poznać ta firme i pana B. Moja współpraca z nim nie wyszla mi na dobre wiec próbuje sie jak najwięcej dowiedzieć o nichba w szczególności o tym jak sie rozpadło wszystko i jaka role on odgrywał . I opisz swój przypadek

Bożena

Czy moze ktoś mi w skrócie opisać historie drewpark i jaką rolę odgrywał tam pan.Bartosz?

rdb
@Bożena 19.04.2016 19:31

co konkretnie chciałaby Pani wiedzieć Pani Bożeno? bo chyba poza "byciem pseudo prezesem" to nic więcej nie robił w tej zorganizowanej grupie wyłudzaczy...

Jan

W jaki sposób zostałeś oszukany?

chudy

oszust pracowałem u niego i wiecznie na czarno bez umowy za dzień wolny jak człowiek nie dotarł do pracy zabierał 150zł oszust i tyle

rdb

tak tak, postępowanie karne w trakcie... a przy okazji czy są tu jeszcze jacyś oszukani przez pana Bartosza Czeszejko-Sochackiego?

anonim

(usunięte przez administratora)

rdb

Natala niech najpierw spłacą wyłudzone od ludzi pieniążki a potem może im wyjdzie na dobre... Chociaż jak ktoś si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] urodził to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umrze, tacy ludzie się nie zmieniają...

szukacz

DREWPARKINWESTYCJE SP. Z O.O. właśnie zmieniło nazwę na DIFI SP. Z O.O.. Wcześniej zmienili też adres-spółka przeniosła się do Torunia.

negatyw

Musiałem najpierw pójść do sądu. Poszło dosyć łatwo, bo on się w żaden sposób nie ustosunkował do mojego pozwu. Więc mi sąd wszystko należne zasądził. Miałeś umowę o pracę?

rdb
@negatyw 19.10.2015 15:50

ja jestem niestety oszukanym klientem i skierowałem sprawę na drogę prawną

odpowiadam

W najbliższych tygodniach sąd rozpatrzy wniosek o upadłość Drewpark sp. z o.o.

negatyw

Moja opinia też jest niestety negatywna. Są mi winni ponad 10 tyś złotych. Termin wiele razy przekładali. W końcu poszedłem do sądu i teraz sprawa jest u komornika. Niestety nie jestem jedyny i jak na razie nie zobaczyłem żadnych pieniędzy,

rdb
@negatyw 26.08.2015 10:21

napisz proszę jak to zrobiłeś że sprawa jest u komornika bo mi ten typ z drewparku wisi 20tyś.

s

@marek, jakbyś nie zauważył, większość komentarzy tutaj jest negatywna :)

mati

Przestroga dla innych firm i klinetów on was oszuka lub nie dotrzyma terminów. zwykły oszust

vici

Jak sie jest caki jego loszłowiekiem który nie szanuje pracownika, to t

szymong

Na gratce macie ogłoszenie nawet widoczne :/

anonim

(usunięte przez administratora)

scigaczynka

To musisz gdzie indziej ucho przyłożyć;P Na spółce siedzą już komornicy...

man

podobno firma ma kłopoty finansowe siedziba w Kwidzynie wystawiona na sprzedaż 750 tys.

scigacz
@man 16.06.2015 20:35

Skąd masz takie wieści? Też mam z nimi problem...

obiecywacz

Ja powiem tak-nikt Wam tyle nie da, co DrewPark obieca:) Myślę, że to najlepsze podsumowanie dla kumatych...

12345

Witam wszystko co jest napisane to coś w tym jest ja mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co inni myślą robię swoje drew park jest ok

prawniczek

Nie ma przestępstwa, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy (art. 213 § 1 k.k.) oraz nie popełnia przestępstwa zniesławienia, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut, który służy obronie społecznie uzasadnionego interesu lub dotyczy postępowania osoby pełniącej funkcję publiczną.

anonim

(usunięte przez administratora)

Drewpark Sp. z o.o.

Witamy serdecznie Pragniemy przypomnieć, że wedle przepisów prawa, pisanie nieprawdy podlega karze. Oczerniając firmę w internecie i pisząc o niej nieprawdę, należy liczyć się ze skierowaniem sprawy do Prokuratury. Zniesławienie jest występkiem, który polega na pomówieniu firmy lub osoby, mogącym narazić ją na utratę wiarygodności, wpływając tym samym na działalność czy wykonywany zawód. Art. 212 Kodeksu karnego mówi, że sprawca przestępstwa podlega karze. Pomawianie w internecie nie jest bezkarne.

zdziwiony

czyżby Robi 81, to Pan Prezes, który sobie chce poprawić notowania????( usunięte przez administratora )Możesz pracować po godzinach bez chwili przerwy, to i tak nic nie da... A właściwie skoro jest tak super jak pisze Robi 81, to czemu nikt tam nie chce pracować i bez przerwy Pan Prezes szuka pracowników na OLX

Robi81

To sa jakieś bajki. Wystarczy tylko pracować a nie sie podpierac łokciami. 2 miesiące bez wypłaty? Dziwna historia... Ja tam nie narzekam. Dla tych co chcą mieć, leżeć i pachnieç nie polecam. Godziwe wynagrodzenie za pracę!!! Pracę!!!

niezadowolony

Bardzo "dziwne" warunki zatrudnienia. Całkowity brak szacunku dla pracowników.

masakra

(usunięte przez administratora) płacą,max 12zl brak diet i całkowity brak szacunku dla podwladnych

zadowolony

Mi się tu bardzo podoba. Zarobki są ok, ludzie w pracy również. Mamy firmowe ciuchy, samochody z klimą :) Osobiście polecam. Roboty jest sporo :)

Zostaw opinię o Drewpark Sp. z o.o. - Kwidzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drewpark Sp. z o.o.