Koam Sp. z o.o.
3 374 6 1

Opinie o Koam Sp. z o.o.

Bażanowice

Piotruś to ma całkiem odjechane z tych godzin...

Fryderyk
@Bażanowice 17.12.2018 00:12

Przykierownica stawce 21,50 to on ma Was w .... :)

Paweł
@Fryderyk 31.12.2018 01:22

O jakim stanowisku pracy piszecie? Na jakim stanowisku można liczyć na taką stawkę godzinową, którą podałeś w swoim komentarzu? Pracujesz obecnie w firmie Koam i jesteś w stanie przedstawić obecną sytuację kadrową? Proszę o odpowiedź, abym mógł lepiej zrozumieć Twój wpis.

Wika
@Paweł 02.01.2019 10:33

Oj Paweł( vel Dominika) po co te pytania na forum - przecież wystarczy że wejdziesz do sąsiedniego pokoju z napisem Dział Kadr i koleżanki wszystko Ci dokładnie powiedzą o stawkach,ludziach i "super" atmosferze w Firmie...

Paweł
@Wika 02.01.2019 16:29

Niestety nie mam możliwości wejścia do sąsiedniego pokoju, ponieważ nie jestem pracownikiem firmy Koam. Mógłbyś odpowiedzieć na moje pytania? Wiesz, jak obecnie wygląda sytuacja kadrowa? Jest to dosyć ważna informacja, dlatego proszę o odpowiedź.

Dryt
@Paweł 02.01.2019 10:33

U.T.R 21,50 pacholek 30 kierownik

viking
@Dryt 11.01.2019 18:00

Bzdura

wika

Wesołych i spokojnych Swiąt dla całej załogi Firmy życzy Wika...

Cześć

Piotruś ...nie Ładnie

wika

kursy i szkolenia w Koamie to abstrakcja,,,, Nowo przyjęty pracownik bez żadnego teoretycznego przygotowania zostaje postawiony na stanowisku pracy.Uczy się na tym co spieprzy,,Jego praca jest pasmem błędów i braków które rzutują na wynik całej Zmiany. Wynika to z tego że szkoda czasu na szkolenie nowego pracownika bo "jakoś to będzie-nauczy się",,,, ale też z tego ze nie ma kto przekazać i wytłumaczyć na czym ta praca polega. Ci co coś wiedzą zapieprzają na linii a "pseudo" Liderzy nieuki i karierowicze z "Perstrimu" sami nie znają tajników i cyklu produkcji w Tej Firmie,,,, Tu się zaczyna i kończy temat szkolenia. A co do kursów to odbywa się "kon -kurs"na najlepszego WAZELINIARZA w Firmie,,,nabór nadal otwarty,,,

Miłego dnia
@wika 12.11.2018 23:46

Powiedz kobieto o co Ci chodzi? Pominięto Cię przy awansie? Wiecznie masz problem, jak nie do imprezy integracyjnej ( na której notabene Cię nie było ) to znów czepiasz się liderów i pracowników z firmy "za miedzą". Rynek pracy jest na tyle bogaty, że można przebierać w ofertach i nie trzeba marnować swojego "potencjału" w firmie, która nie spełnia Twoich oczekiwań w sferze doboru współpracowników czy kadry kierowniczej. Potrafisz lepiej? To zgłoś swoje pomysły. Od jakiegoś czasu funkcjonuje coś takiego jak MAGIC BOX ( przy wejściu na stołówkę, po prawej stronie ) można wypełnić formularz i podzielić się swoją wszechwiedzą z tymi, w Twoim mniemaniu, "głupszymi" od Ciebie. Pracując w Koam, bo jesteś pracownikiem do nadal, pozwalasz na to by kierowali Tobą cyt: nieuki i teraz następuje coś w rodzaju dylematu: sama się na to godzisz? Trochę dziwne. Pragniesz zmian? Zacznij od siebie. I małe sprostowanie. Pisząc wyraz w cudzysłowie czyli " " odwraca się jego znaczenie. Więc pisząc "pseudo" tak naprawdę nie wiadomo o co Ci chodzi. Druga sprawa: istnieje coś takiego jak wielokropek , to znak interpunkcyjny w postaci trzech kropek ( zainteresowanych odsyłam do sjp ) natomiast nie wymyślono czegoś takiego jak wieloprzecinek :) to w kwestii nieuków Podsumowując. Stare ludowe przysłowie głosi: Jak się psu nudzi to sobie klejnoty poleruje ( pisownia zachowująca standardy ) a najbardziej znudzone są nasze "kochane" ( cudzysłów = odwrócone znaczenie ) Quality

Paweł
@wika 12.11.2018 23:46

Czy w związku z tym, że firma Koam rzekomo nie przeszkala odpowiednio nowo zatrudnionych osób, to można zauważyć, że jakość pracy znacząco spada? Napisałeś, że błędy, które popełniają te osoby, mają wpływ na wynik całej zmiany, czy również przez to finansowo traci cały zespół pracowników? Są zmniejszone premie, bądź ewentualne nagrody? Znasz może powody, dlaczego firma w taki sposób podchodzi do kwestii szkoleń? Chciałbym poznać Twoje zdanie na ten temat.

pompom
@wika 12.11.2018 23:46

Ludzie, ludzie! Już nie idzie tego czytać co tu piszecie. Nie rozumiem co da Wam takie pisanie tutaj? Lepiej się poczujecie? Wszyscy tu tacy odważni, a jak przyjdzie co do czego to każdy siedzi z podkulonym ogonem i nie odezwie się w ogóle. Najlepiej wypisywać tu swoje żale, albo roznosić w pracy ploty między sobą. Niech każdy pilnuje swojej pracy i zajmie się swoimi obowiązkami, a nie ogląda się i nie obserwuje jak druga osoba pracuje. Tyle jadu nigdy w życiu jeszcze nie zaznałam jak tu. Każdy uważa się za ideał i widzi tylko błędy w innej osobie. Jak to mówią: "kozak w necie piz** w świecie".

pracownik za 2100 brutto
@wika 12.11.2018 23:46

Praca na maszynie jest bardzo prosta , nie trzeba kursu tylko raz pokazać ,ale trzeba myśleć przy pracy a nie którzy mają z tym problem .Niewiedzą która prawa która lewa .Ale niema się co dziwić za te pieniądze to się nawet w pracy nie chce myśleć.

Paweł
@pompom 14.11.2018 15:15

Wątek opinii o pracy w firmie Koam jest miejscem, gdzie można wyrazić swoje zdanie na temat danego miejsca pracy. Zapytałeś, co ludziom daje, że napiszą tutaj swoje uwagi względem danego miejsca pracy? Chociażby to, że dzięki temu osoby, które rozważają pracę w tej firmie, mogą zapoznać się z tym, jak wyglądają warunki zatrudnienia oraz ogólna sytuacja, która obecnie tam panuje. Jest to bardzo pomocne, dlatego tak ważne jest, aby opinie były merytoryczne i zgodne z rzeczywistością.

pompom
@Paweł 23.11.2018 10:28

Paweł idź się lecz :) Może jest to miejsce do wyrażania opinii o pracy, ale trzeba znać jakieś granice. A tu to jedna wielka loża szyderców. Nie wiem czy zauważyłeś, ale większość opinii tu nie jest o pracy tylko o rzeczach w du...y wziętych :) Praca jak każda inna. Mimo, że nie zawsze jest mi tu dobrze to nie piszę swoich żali na tej jadowitej stronie.. tym bardziej nie piszę o innych osobach, bo po co? Nie podoba się aż tak bardzo? To wypowiedzenie i nara. Rynek pracy jest teraz tak otwarty i czeka na tych IDEALNYCH FACHOWCÓW co mają tu taki ból (usunięte przez administratora)

pompom
@Paweł 23.11.2018 10:28

A poza tym to już nie jest KOAM. Widać mało doinformowany jesteś. Nie pozdrawiam.

Paweł
@pompom 27.11.2018 15:04

Firma zmieniła swoją nazwę? Jeżeli tak to, czy mógłbyś podać, jak obecnie brzmi nazwa firmy Koam? Znasz może powody, dlaczego zmieniono nazwę tej spółki? Ma to związek z jakimiś zmianami w zarządzie, czy jest to zupełnie inny powód? Odpowiedz proszę, jak to wygląda.

Mag
@Paweł 03.12.2018 13:37

Była Dominika, ale się przejadła, to teraz Paweł....tylko styl ten sam ????????????????????

Kaustka
@Mag 04.12.2018 08:01

Dominika prace zmieniła. Haha

Bażanowice

W Bażanowicach doszło do tego że PRACOWNICY poszczególnym działów piszą na siebie ...

Grinch
@Bażanowice 15.12.2018 20:26

Pisali i będą pisać to nie uniknione....

Rw

No to Pijemy i sie obgadujemy

Anonim

Czy Piotruś z warsztatu jest znany z prostytucji ???

Be
@Anonim 11.12.2018 20:13

Dawca czy biorca???

Faktycznie
@Anonim 11.12.2018 20:13

Świnia jakich mało

Odp
@Anonim 11.12.2018 20:13

Piotruś kobieciarz, dupała jakich mało upadek moralny...

Xfire
@Anonim 11.12.2018 20:13

o kierej je ta impreza sie pytom???

ABC

Jednak Piotruś z Warsztatu jak sie okazuje przebije wszystkich lubi od dłuższego czasu jeździć po nocnych klubach....

.....
@ABC 03.12.2018 15:28

Do tych Czeskich z pewnością

wolf

Co sądzicie o imprezie która ma się odbyć w golębiu. Będzie udana?

Operator

Kto To szczypiorek

Bociek
@Operator 29.11.2018 20:34

Pijok

Richard
@Bociek 02.12.2018 04:38

Zmiana Szajbusów

Pppasilikonik'1'2'

Lakiernia to istna masakra, każdy zrzuca wine na każdego, nikt nie chce przyjąć odpowiedzialności za swoje błędy. Od pracowników wymaga się żeby robili 10 rzeczy na raz, jak najszybciej i oczywiście bez popełniania błędów. Jak na takie wymogi płaca jest naprawde minimalna, premii praktycznie brak. Zarząd nie potrafi znaleźć przyczyny złej produkcji, ale jak ma być dobrze gdy ludzie odpowiedzialni za wpuszczanie elementów nie potrafią dobrze przygotować materiału do malowania, materiał wpuszczany na linie bez wcześniejszej kontroli przez osoby z Quality (brak osób). Drugą sprawą jest rozbieżność w standardach roznych zmian. Jedni puszczają materiał jako ok, inna zmiana ten sam material odrzuca.. Malarze też chyba brani z ulicy i uczeni na szybko, byle produkcja jakoś szła, kiedyś się może nauczą. Połowa tej firmy to tak naprawde ludzie z Ukrainy, którzy nie są w żadnym stopniu tu szanowani, a wykonują najwięcej pracy...

o
@Pppasilikonik'1'2' 28.11.2018 12:15

nie ma płacy niema kołaczy , podstawowa rzecz ,a praca jest ciężka

Xfire
@Pppasilikonik'1'2' 28.11.2018 12:15

material jest ciagle dotykany przez paluchy

wika

Hej"Miłego Dnia "-Ty chyba już zgłosiłeś/aś swój udział w "kon-Kursie",masz dużą szansę,jesteś blisko podium. Trzymaj tak dalej a doping tych z "za miedzy"da Ci medal...Co do używania tylko przecinków to dopiero teraz po Twoim wpisie zauważyłem że na klawiaturze są też KROPKI -dzięki za naukę, a w dowód wdzięczności odstąpię Ci "pyszną"bułkę lub drożdżówkę w naszej kantynie. A pieski zostawmy w spokoju -one niech sobie liżą co chcą a ludzie niech dalej si ę gryzą........

Miłego Dnia
@wika 15.11.2018 00:04

Jak to miło widzieć poprawne znaki interpunkcyjne, aż się serce raduje :) tylko teraz kilka przecinków by się przydało. Popracuj jeszcze nad spacjami i będzie bosko. Istotną sprawą jest również używanie wielokropka. Nie można używać go tak bezmyślnie jak w przypadku: " da Ci medal ..." stwierdziłaś fakt, a wielokropek to symbol niedopowiedzenia, domysłu. Tylko nie można oprzeć się wrażeniu, że jak zbesztali Cię za recenzję o imprezie integracyjnej ( na której Cię nie było ) to zapadłaś na niemoc twórczą i nastąpiła cisza, dopiero napisanie o kontroli jakości skłoniło Cię do reakcji. Myk z określeniem płci ( zauważyłem ) jest bardzo tani, oj bardzo. No chyba, że masz z tym problem. Nie oceniam. Na koniec. Miło, że zauważyłaś, że istnieje coś takiego jak kropki. One istnieją nie tylko na klawiaturze ( w sumie tylko jedna ) ale często również na elementach które sprawdzasz i na tym się skup.

wika
@Miłego Dnia 15.11.2018 09:59

Z tego co czytam to nie chodzi tutaj o przecinki,spacje czy wielokropki ale o to aby zdyskredytować moje wpisy. Czy Twoimi wpisami chcesz odwrócić uwagę od indolencji osób odpowiedzialnych za organizację i efektywność pracy w Firmie ??.. Czy kieruje Tobą tylko chęć odsunięcia od siebie widma niepowodzeń za brak normalnego kontaktu z otaczającymi Cię ludzmi ??.. A co do kropek to mam na parapecie okna "harmonia oxyridis" inaczej biedronka Azjatycka,tam na jej grzbiecie jest wielokropek,, Jednak trzeba uważać bo te kropki mogą parzyć ,tak jak złośliwość...

Miłego Dani
@wika 16.11.2018 00:05

To Ty napisałaś o "nieukach" Liderach, wytykaj błędy innym sama ich nie popełniając. Pytasz czy kieruję mną "chęć odsunięcia ode mnie widma ... "? A można choć o drobinę logicznie? Proszę. Widmo niepowodzeń znaczy, że jest jeszcze wszystko przede mną. Natomiast to Ty masz o wszystko pretensję: liderzy be, kierownictwo be, impreza integracyjna be. Kto ma problem z normalnym kontaktem z otaczającymi ludźmi? A i najpierw przecinek a dopiero po przecinku spacja :)

Lolo

Hej czy ktoś wie kiedy ma być wigilijka

Bażanowice U.T.R.

Ostatnio puścił Bąka Cichacza w szatni ledwo szło zejść na dół jest moc

Bażanowice U.T.R.

Warsztat U.T.R Gruby Kot Smoluch znowu miesza... Człowieku odpuść bo eksplodujesz z tej pychy i zawzietosci...

Biały Kruk

Do grudnia jeszcze czasu zostało a już piszecie o grudniowej imprezie z Koamu jest to w pewnym sensie żałosne..... Bo i tak sie będziecie po imprezie opisywać i obgadywać kto ile wypił ile zjadł kto z kim we W.C wspólnie sposzczał wode.....i został na noc w hotelu... Rzeczą naturalną jest że pójdą PRACOWNICY żeby się pokazać zdobyć utracony autorytet i zawalczyć o lebsze stanowiska w tej firmie po przez np wspólne spuszczanie wody w ubikacji, ale tez jest grupa ludzi zeby przyjść najeść z Pańskiego stołu sie i obgadać innych....JEDNYM ZDANIEM JEST TO ŻAŁOSNE PROSTACKIE I FAŁSZYWE ZACHOWANIE LUDZI. SMACZNEGO

Xfire
@Biały Kruk 27.10.2018 14:10

Podstawa... obfity bufet... hanba dla firmy ktora nie jest w stanie wyzywic gosci :D

pracownik za 2100 brutto
@Biały Kruk 27.10.2018 14:10

a tak szczerze to poco komu ta impreza ,lepiej jak by dali te kase ludziom

Paweł
@pracownik za 2100 brutto 28.10.2018 23:19

Brałeś kiedyś udział w tej grudniowej imprezie integracyjnej organizowanej przez firmę Koam? Czy rzeczywiście taka impreza zbliża pracowników do siebie i sprawia, że atmosfera pracy w tej firmie jest lepsza? Przedstaw, jak oceniasz taką formę integracji.

pracownik za 2100 brutto
@Paweł 02.11.2018 15:45

tak brałem , nie zbliża ,lecz dzieli . Żadna fabryka w okolicy nie robi takiej imprezy i koam powinien się uczyć . W innych firmach jest tak że dają na święta od 500 do 1000 zł i każdy jest zadowolony . A nie sztuczne imprezy .Żeby bossy się pobawiły .

Paweł
@pracownik za 2100 brutto 02.11.2018 21:58

Poza opisywaną imprezą integracyjną dla pracowników firma Koam dba również o rozwój zawodowy zatrudnionych osób? Organizowane są szkolenia bądź innego rodzaju praktyki, które mają na celu zwiększenie umiejętności danej osoby? Będę wdzięczny, jeżeli przedstawisz, jak to wygląda z Twoich doświadczeń.

pracownik za 2100 brutto
@Paweł 08.11.2018 13:44

nie żartuj w koam

Xfire
@Paweł 08.11.2018 13:44

No nie wyobrazam sobie zeby takiej imprezy nie bylo................!

Bażanowice

Piotruś z .U.T.R. Co w nim tyle nienawisci się pojawiło Czyżby ostatnie komentarze sie potwierdziły i maska spadła

Bażanowice

Piotruś coś skacze ostatnio trzeba by bylo znowu grafit mu w ołówku zaostrzyc

Bażanerio

Z tego warsztatu powinni wszystkich zwolnić to nie ludzie to dzikie zwierzęta z lasu

viking
@Bażanerio 06.10.2018 09:48

Zawsze zastanawiałem się co kieruje ludźmi którzy piszą takie bzdety. Może to taka osóbka , która nie może patrzeć w lustro, może w zakładzie nikt nie chce nawet na nią spojrzeć, albo patrzy z obrzydzeniem. A tu anonimowo można komuś dopiec. Znam ludzi z warsztatu porównać ich do zwierząt to zakrawa o jakieś schorzenie psychiczne chyba dysocjacja. Nasze bacie by napisały że " bulczy jak d..a w mydlinach"

Bara
@viking 07.10.2018 22:40

Dokładnie zgadzam się z tym co piszesz. Są ludzie, którzy chyba nie mają własnego życia i muszą zajmować się wszystkimi tylko nie sobą. Jeżeli ktoś uważa , że firma jest do (usunięte przez administratora) i nie spełnia w żaden sposób ich oczekiwań, to wystarczy poszukać czegoś lepszego i po prostu odejść.

viking
@Bara 28.10.2018 16:18

W pełni się zgadzam

wika

impreza integracyjna Bażanejro jest w pełnym rozkwicie - ciekawe jednak jest kto będzie serwował KO WAZELINĘ ,tak aby grawerowany długopis znalazł się w odpowiednim miejscu???,,, ale to chyba będzie nagroda dla" pomysłodawczyni" i wybranych darczyńców.Życzymy Miłego wieczoru za pieniążki wypracowane przez całą załogę Firmy,,,

Tentamtyzbaza
@wika 21.10.2018 00:33

Czy masz na myśli konkretną osobę mówiąc pomysłodawczyni?

wika
@Tentamtyzbaza 22.10.2018 22:37

przecież cała Zmiana widziała jak "pomysłodawczyni" z b łyskiem w oczach i rumieńcem na twarzy biegała po hali z "kapeluszem" zbierając "dobrowolne" datki /min.10zł/ na prezent dziękczynny Załogi dla hojnego Bossa,,, I chyba się opłaciło - impreza była udana - kto miał bliżej "koryta" nachlał się do do woli a "reszta" zgodnie z jej miejscem w "szeregu" grzecznie zajadała sałatki i wędlinki popijając piwkiem....

Bazanejro
@wika 24.10.2018 09:15

Opisując tak szczegółowo imprezę domyślam się że również musiałaś/es dobrze się bawić na imprezie jak wcześniej wspomniałeś/as za pieniądze ciężko wypracowane przez całą załogę?

Paweł
@wika 24.10.2018 09:15

W najbliższym czasie ma mieć miejsce jakaś impreza integracyjna dla pracowników, którzy pracują w firmie Koam? Mógłbyś przedstawić, więcej szczegółów na temat tego wydarzenia? W poprzednich latach również takie imprezy pracownicze były organizowane?

wika
@Bazanejro 25.10.2018 07:16

podziemia "piwniczki" w Restauracji "K K" opowiedziały mi jak bawiło się tam grono kierownicze wraz z wybranymi "przydupasami". Wysokoprocentowa odjazdowa super biba,,,, A w górnej sali reszta tych "za dychę' grzecznie popijała piwko, jednak do czasu gdy "piwniczka" łaskawie stwierdziła że ew. "góra" pomoże im w konsumpcji napitków ale i też w płatnościach,,,,,, No i to była pełna" integracja" tego miłego spotkania,,,,

Uczestnik biby
@wika 25.10.2018 22:25

Czyli Cię nie zaproszono i czujesz się pominięta/ty, stąd tyle żółci? Więcej uśmiechu, może Cię kiedyś zaproszą. Nie trać nadziei :)

re
@Paweł 25.10.2018 10:11

jak co roku integracyjna , napiją się i integrują po kontach , dla tego nie wolno zabierać osób towarzyszących . (usunięte przez administratora) i tyle

Bażanowice
@wika 25.10.2018 22:25

Nie zaprosili Cię? To nie powód żeby oczerniać wszystkich i wylewać żale w necie. Z tego co wiem to każdy mógł iść na tą imprezę, oczywiście z danej zmiany. Więc po co ten jad? Również każdy wie z czym wiążą się imprezy firmowe, to nie jest żadne nowość. Trzeba było iść skubnąć sałatki i popić piwkiem.

Mag
@wika 25.10.2018 22:25

Żałosna zazdrośnica. Nie zaproszono cię to wylewasz swoje żale. Właśnie ludzie tacy , jak ty psują opinię firmy i pozostałych pracowników. Powinni cie zwolnić. Plujesz jadem bo wszyscy mają cię gdzieś.

Lolo

A kiedy niby ma myć ta impreza

anonim

(usunięte przez administratora)

Tentamtyzbaza

Skąd ten wniosek?

Nim
@Tentamtyzbaza 22.10.2018 22:37

Z podejściem do Kobiet...

Tentamtyzbaza
@Nim 23.10.2018 15:07

Ale to są realne fakty ? Czemu po prostu mu tego nie powiesz wprost tylko piszesz na gowork ? Nie wydaje Ci się że jeżeli taka sytuacja ma miejsce to wypadałoby porozmawiać ?

No nie

Gość miesiąc spędził.....odizolowany od społeczeństwa

Bażanerio

P.P z z U.T.R ....

Nim
@Bażanerio 21.10.2018 21:42

Kawał hu...

Urma
@Nim 22.10.2018 05:40

Mało powiedziane....

Re

Ta praca go zniszczyła...

Napletodon

Haha wtf co za ludzie, przesadzacie w większości z tymi komentarzami np z tymi odnoszącymi się bezpośrednio do kogos. Pewnie wywaleni za nienadawanie się do pracy z innymi ludźmi, żal mi was nieudacznicy nie potrafiący znaleźć sobie normalnego zajęcia oprócz wylewania swojego bólu du.y

Dominika@

Ostatnio pojawiają się częste wypowiedzi na temat pracowników czy są na to dowody czy to zwykłe pomówienia ???

Setter
@Dominika@ 16.10.2018 12:48

Zwykłe pomówienia, grupa osób próbuje się dowartościować obrażając innych, wypisują co chcą i o kim chcą byle by komuś dopiec, takie typowe cwaniactwo w internecie a piz... w świecie.

Bażanowice
@Dominika@ 16.10.2018 12:48

Nie wytrzymał ciśnienia i pracuję do końca miesiąca razem z tym drugim

Setter
@Dominika@ 16.10.2018 12:48

Idą do konkurencji

Bażanowice

Ci ze zmiany C

Xfire
@Dominika@ 16.10.2018 12:48

a co.... pali sie ? :D

Paweł
@Setter 16.10.2018 22:04

Proszę, abyśmy nie dyskutowali na temat bezpośrednich osób zatrudnionych w firmie Koam a tylko i wyłącznie o pracy w tej firmie. Pamiętaj również o tym, że na forum zabrania się używania słów wulgarnych oraz obrażania innych użytkowników i osób powiązanych z pracą w tej firmie.

Bażanowice

UtRzymanie Pan P to potwór w ludzkiej skórze

Rtl
@Bażanowice 12.10.2018 19:04

Czemu

Bażanerio

Mowa tu o Piotrusia z utrzymania

Anonimowo
@Bażanerio 14.10.2018 20:06

Gość ma nieciekawą przeszłość

Vx
@Bażanerio 14.10.2018 20:06

Kawał hu.a i skonczonego skur.....na

Dominika

@ola2, nastąpiły jakieś zmiany w firmie Koam, jeżeli chodzi o dni pracy? Możesz to rozwinąć, aby Twój post był bardziej zrozumiały? @nowa, chciałabym, abyś napisał coś więcej o tej planowanej imprezie firmowej. W jakiej formie ma ona się odbywać? Każdy pracownik został zaproszony?

Xzxxxz
@Dominika 12.10.2018 08:25

Jest grafik z pracującymi sobotami od października do grudnia przy normalnym trybie pracy.

wika

to znowu ja,, spodziewane są duże zmiany w Firmie,tak jak już awizowałam w lipcu stało się,,,, przychodzi nowa władza.Trzeba się na to przygotować,najlepiej będzie jak lider i cała zmiana na widok nowego pracodawcy krzyknie NAMASKAR /po indyjsku - witamy/ a wtedy nowy Pan i Władca odpowie łaskawie SWAGATAM /witajcie/ i wtedy ładne i uśmiechnięte nasze dziewczyny powinny rozsypać płatki kwiatów pod nogi nowego Bossa,,,,

Mag
@wika 05.10.2018 20:31

Fajne info tyle, że mocno opóźnione :) :) ale jakoś mnie to nie dziwi ;) może uaktualnij trochę swój zasób wiedzy czy coś w tym rodzaju ;)

anonymous
@wika 05.10.2018 20:31

musza sie do nas dostosowac :D

Zostaw opinię o Koam Sp. z o.o. - Skoczów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Koam Sp. z o.o.