Koam Sp. z o.o.
3 359 6 1

Opinie o Koam Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Koam Sp. z o.o.

Dominika

@Wika, o jakim zlocie wspominasz w swoim komentarzu? Czy odbyło się jakieś zebranie zarządu firmy Koam? A może, jakaś impreza integracyjna? @Srt, dlaczego, tak uważasz? Czy inna grupa osób, oprócz tych, których wymieniłeś nie pracuje w tym miejscu? Przedstaw, proszę, skąd u Ciebie taka opinia. @Sępy, posiadasz jakieś informacje, na temat ewentualnych zmian w firmie Koam? Jakiego rodzaju, to będą zmiany? Zachęcam do sprecyzowania wypowiedzi.

Sępy

Ogólnie to zmieni się sporo.

Onetpl
@Sępy 20.07.2018 20:09

Slabi ludzie niech ida do spożywczaka w biedronce....... :D

Ul

Ja sie cieszę ze od tego durnia Lokatego odpocznę pewnie nie tylko ja ale wszystkie zmiany

Yt
@Ul 22.07.2018 13:09

Raczej caly zakład gość wyjątkowo męczący ciekawy i dociekliwy jak by bylo inaczej nikt by chyba tu o nim nie pisał

Yamaha

Ciekawe kogo będzie lokaty zaczepiał na postoju jak dziewczyn nie będzie

koams

Hej Bażanejro,sprzedanejro ?????

Wika

Hej Bażanejro,,, W niedzielę w siedzibie Firmy odbył się zlot hien. Po urlopie możecie się dowiedzieć że zostaliście sprzedani razem z całą Firmą nowemu właścicielowi. W Bażanejro odbywa się handel niewolników współczesnej Europy,,..,,

Ja
@Wika 16.07.2018 20:01

Nie jesteś zbyt doinformowana skoro dopiero teraz się o tym dowiedziałaś. I na ps...zdaje się, że nie tylko Bażanowice, ale to pewnie odkryjesz po postoju. No i straaaszne....sprzedali zaklad z załogą zamiast wszystkich zwolnić z dnia na dzień ;-)

Tomasz

Koam to firma z dobrą opinią i sądzę, że niestety niektórzy nie powinni tu pracować!

Ja
@Tomasz 20.06.2018 21:56

Opinia opinią-tworzą ją ludzie-tutaj wylewajac mniej lub bardziej prawdziwe żale. Ale faktem jest, że wiele osób nie powinno tam pracować ;-)

Srt

Zaklad dla kredytobiorcow, emerytof, bylych wiezniuw i alimenciazy :) tych jest najwiecej bo sie boja uposcic okrent

Trs
@Srt 18.07.2018 20:44

i dla nieznających ortografii

Obserwator

Wyjatkowo Falszywiec dopytuje wszystkich o wszystko ta zazdrość i zawiść go pewnie zżera od środka zazdrości bo pewnie nic nie ma

Operatorzy

Człowieku mimo ze cie tu obsmarowali i to słusznie dalej chodzisz po zakładzie z uśmiecham na twarzy... nie masz za grosz honoru i przyzwoitości nikt za Tobą tam nie przepada a te twoje zaczepki w stosunku do kobiet są po prostu nie na miejscu, nie ma osoby w tym zakładzie która by sie w stosunku do Ciebie wypowiedziała pozytywne.Jak można byc tak fałszywy i dwulicowy

Dominika

@Urma, proszę Cię o zachowanie kultury wypowiedzi. Pamiętaj, że na forum obowiązuje regulamin, którego należy przestrzegać. Zachęcam do zapoznania się https://www.gowork.pl/regulamin Wracając do meritum Twojego wpisu, czy możesz przybliżyć, dlaczego w sposób tak uniosły zareagowałeś na informację odnośnie pracy w firmie Koam? @Pracownik, możesz napisać coś więcej o premii frekwencyjnej, o której wspomniałeś w swoim komentarzu? Czy kwalifikujesz się do otrzymania tego dodatku do wynagrodzenia? Przedstaw, proszę, jak to wygląda szczegółowo.

Suprito

Witam Przymierzam sie do pracy w firmie Koam Sp.z o.o w Skoczowie na stanowisku głownego mechanika. Jak wygląda atmosfera w firmie gdyż jest to dla mnie ważne.

Heh
@Suprito 13.07.2018 16:16

Glowny mechanik a to dobre. Szukaja do szmaty i zamiatania. Nikt ci nie pozwoli bawic sie w mechsnika.

Operator

Ukraińcy palili wsie polskie mordowali wszystkich a teraz te hu.... Jedzą pracują wśród nas a historia lubi sie powtarzać.....

Gibazol
@Operator 08.07.2018 20:29

Do Operatora - Dlatego mają być dla Polski tanią siłą roboczą, płacić składki na ZUS i podatki. Tak jak w latach 60-tych na rozwój Niemiec pracowali Turcy i obywatele byłej Jugosławii.

1z26

no tak... najlepiej sugerować sie jakimś pisowskim gównem.... jak ci sie praca pizdo nie podoba to (usunięte przez administratora) setterzy liżą (usunięte przez administratora) kto????

Pracownik

Drodzy pracownicy na premierę frekwencyjną musieliśmy sobie zarobić sobotą tzw 200% jeden wielki przekręt.

Pracownik

Ludzie tam maja numery jak w Oświęcimiu zachwile będę im to tatuowac na rękach

Pracownik

Dziś leci Film Wołyń przedstawia jak Ukraińcy mordowali nas i kobiety w ciąży dzieci..... Dzis im dajemy prace a seterzy lizą dypy

Były całkowicie zawiedziony
@Pracownik 08.07.2018 20:07

Czego się tu spodziewać jak to jest zakład dla nich, stanowią większość tego zakładu i pracują dłużej niż Polacy. Wyobraź sobie że te dziady podpatrzyły mój numer i robili mi błędy pod de mnie na złość albo czepiali się mnie. Zamordowani Polacy z Wołynia dziś w grobie się przewracają widząc skomlących i biegających za ukraincami seterów i innych ich lizusów.... Ja powiedziałem dość i pracuję teraz w normalnej firmie w której nie jestem tylko numerem ale docenianym pracownikiem:)

Dominika

Firma Koam w dalszym ciągu poszukuje pracowników na stanowisko pracownika produkcji. https://www.gowork.pl/oferta/pracownik-produkcji,2eHKX5ocYYNQfcEXAaswRY,skoczow W ogłoszeniu firma informuje, o możliwości dowozu pracownika z oraz do pracy. Czy mógłbyś ktoś napisać jak wygląda to w rzeczywistości? Pracownik może liczyć na takie udogodnienie?

Bi Bi
@Dominika 08.07.2018 12:44

Tylko z kierunku Strumień, reszta nie ma zapewnionego dowozu.

Zula

Anna fany zygmunt z Ciebie

Anna

Prawda jest taka ze jest dziwnie. Nie wiem czy to cisza przed burza czy o co chodzi

Ywa

Hhhhaaaa a kto to bo nie kiedy idą z stamtąd smak grilowanej kielbaski

Operator

Rączke ze Śląska na utr sprowadzili???

Łowca sprawiedliwości

Zapraszamy do smażalni kielbasy i innych przetworów mięsnych na nocce...utrzymanie ruchu prosze zabrać talerzyk

Sfrustrowany

Podwyżki to 25 zł (brutto) co dwa miesiące za wzorową frekwencję w pracy (bez L4 i UŻ - info dla zainteresowanych) czy dla wszystkich to nie wiem, na pewno dla działu produkcji. Dlaczego nie jesteśmy zadowoleni? Bo traktują nas gorzej niż źle. Śmieszna podwyżka, czasy na maszynach skracają i potem mają pretensje, że są błędy, za co zabierają naszą ciężko zarobioną kasę. Ja rozumiem, że zwiększają się zamówienia, ale to by trzeba było docenić trochę tych, którzy obrabiają ten plastik przez 12 godzin. Robimy tych sztuk tysiące a mają nas gdzieś. Aż pewnego dnia obudzą się z ręką w nocniku, że sami będą musieli stać na maszynach, albo będą płacić grubą kasę za niewywiązanie się z kontraktu, bo zwyczajnie nie będą mieć kim robić. Ukrainą się będą posiłkować? Połowa z nich "nie panimaju" na niewygodnych maszynach a ty Polaku rób na najgorszych elementach. Tylko dlaczego zwierzchnictwo tego nie widzi?? A założę się, że czytają te opinie i nic im do tych głów nie dociera??

Sfrustrowany
@Black 02.07.2018 20:53

No tak, zapomniałem. I do końca roku ma ta premia dojść do bodajże 200 zł a od nowego roku znowu stawka 25 (jeśli nie będzie dalej jakichś nieobecności, bo zaczyna się od 25 na nowo). Śmieszny socjal, do obliczenia którego trzeba doliczyć 500+ co jest niezgodne z kodeksem pracy i normalnie nikt NIGDZIE tego nie dolicza, bo nie dostaje się żadnego pitu na to. A za nasze socjalne które z każdego pracownika jest to co robią? 45 zł na osobę przy zmianowej imprezie, koło 70 na bon w Gołębiewskim i jakieś 200 zł za kolację, która jakoś specjalnie nie robi zawrotu głosy? A gdzie reszta? Na swoje imprezy, podwyżki? Po postoju będą płakać i jęczeć. Ludzie są coraz bardziej sfrustrowani tym co się dzieje. A kierownictwo dalej łudzi się, że jakoś to będzie i granatowe koszulki będą z piórkiem w d ganiać po maszynach. I będzie mega zdziwienie ????

Dominika

@wkurzony, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swój komentarz odnośnie pracy w firmie Koam? O jakich podwyżkach piszesz? Czy są to podwyżki dla wszystkich zatrudnionych pracowników? Czy może tylko do konkretnego działu? Wyraź swój komentarz w sposób bardziej zrozumiały dla czytelników tego wątku. @Employee, rozumiem, że w chwili obecnej pracownicy nie są zadowoleni z obecnej sytuacji w firmie Koam? Czym spowodowany jest według Ciebie ten stan rzeczy? Napisz proszę coś więcej w tym temacie. @Tomasz, posiadasz doświadczenia związane z pracą w firmie Koam? Jeżeli tak to proszę podziel się nimi z nami na forum. Twoja opinia będzie pomocna dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy u tego pracodawcy.

Łowca sprawiedliwosci

Witam. Chciałbym sie dowiedziec dlaczego jedni z nas maja wpisywane bledy na tablice i zabiera nam sie premie, a innym kasuje sie bledy i dostaja premie. Gdzie jest sprawiedliwosc? Z kim trzeba miec uklady albo co robic zeby tez miec szanse na usuniecie błęda?

...
@Wika 24.06.2018 11:49

Nie ma imienia tylko numer

Jupi

Nawet nie jest tak źle tylko strach na kogo trafisz nawet kryminał i to pracownik roku no żenada doceniają dno

Ja
@Jupi 28.06.2018 22:12

Nie osądzaj drugiego człowieka, sam nie wiesz co Tobie jeszcze się zdarzy. Los jest przewrotny. Każdy ma prawo do drugiej szansy.

Rys

Много пишете о чем попало но хотелось бы больше отзывов о самой работе.Какая зарплата?Сколько перекуров за смену ?Как относятся до украинцев?Какое жиле для приезжых?

Zirytowana

Czy w naszym Skoczowskim Koamie inzynierek nie obowiązuje strój firmowy?Pokazywanie prawie golego Tylka i golych nóg chyba nie jest na takim stanowisku nie już tu na miejscu....

PIP
@Zirytowana 15.06.2018 11:40

Gdzie jest bhp?

zdziwiona

Dziwi mnie to co tutaj wypisują ludzie. Mam znajomą, która pracuje w tym zakładzie i fakt praca tam to nie bajka, ale przecież teraz jest tyle ofert na rynku pracy, że zawsze można ją zmienić ... Fala hejtu jaki tu się wylewa, świadczy tylko o was. Problem o to jak ktoś się ubrał, serio ? Pewnie bardzo wpływa to na jakość wykonywanej przez was pracy. Strzelam, że pewnie ta osoba nie zrobiła wam żadnej przykrości, ale zawiść ludzka nie zna granic.

Dramatejszyn
@zdziwiona 22.06.2018 15:04

Bo tacy ludzie po prostu nie mają swojego życia i muszą o kimś innym mówić. Zazdrość? Zawiść? Nie wiadomo... Ale co by ktoś nie zrobił to zawsze komuś coś się nie spodoba. Niech każdy popatrzy na siebie... Brak słów by opisać większość komentarzy tu. Mi też się wiele rzeczy nie podoba, ale nie piszę tu tego bo po co? To świadczy tylko o tym jakimi jesteście ludźmi.. skoro was to tak boli to czemu tego prosto w oczy nie powiecie? AHHHHH NO TAK.... TU JESTEŚCIE "ANONIMOWI" Jeszcze raz powtórzę.. patrzcie na siebie... bo może zaraz o was ktoś tu napisze. Ciekawe czy będzie wam tak miło.

Zostaw opinię o Koam Sp. z o.o. - Skoczów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Koam Sp. z o.o.