Opinie o Koam Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Koam Sp. z o.o.

Fany Andrzej

Że ten z utrzymania ruchu?

Fany Andrzej

Przestańcie gadac głupoty praca fajna dla kogoś kto lubi kontakt z człowiekiem i adrenaline

Były Andrej
@Fany Andrzej 20.04.2018 15:18

Co????? Głupoty to ty piszesz! Praca nudna i monotonna jak flaki z olejem, całe osiem godzin stoisz sam przy maszynie i nie możesz od niej odejść gdzie ty tu widzisz adrenalinę i kontakt z ludźmi praca dla ludzi bez ambicji i chęći rozwoju umiejętności, żadne wyzwanie nie ma czym się tu wykazać dla takich pracowników co już naprawdę nikt nich nigdzie nie indziej nie przyjmie. W dodatku zarobki to rozpacz i atmosfera nie przyjemna niektórzy obgadują i gadają za plecami lepiej nikomu nie ufać.....

xxx

Nie który współpracownik i po części kolega ze wspólnej zmiany z którymi sie pracowalo dłuszy czas dał sie ..i wolał przypodobać kierownikowi i załatwić prace sąsiadowi U.t.R

Szczęśliwy

Asystentki że zmiany A powinny wrócić na maszyny ,niech odczują na swojej osobie jak traktują ludzi. Pozdrawiam operatorki że zmiany A :-)

Fany Andrzej

A mnie się podoba w koamie

Pracownicy zmiany A.b.c

Z nim to już rozmowy to tylko służbowe nic więcej.Kto kolwiek z nim rozmawia to tylko z grzeczności albo na odczepnego

Pracowników

Godzina 13 :30 ,2 zmiana- brak obiadów a Pani wydawczyni ze stołówki poleca twarde drożdżówki i bółki po terminie ....Jak wy ludzi traktujecie !!!! Jedynie sąsiedzi ze wschodu ratują tą sytuację w tej Korporacji to jest 70% tych pracowników.Nie którzy pracownicy są opisywani w sposób co łatwo sie domyślić o kogo chodzi......

Lakiernia
@Pracowników 19.04.2018 21:21

Loczki sie kręcą i nadgodziny też o ile można nazwać to nadgodzinami chodzeniem po hali i zagadywaniem kobiet pod czas pracy

Operatorzy

W tej Pracy trzeba zdać sobie sprawę ze liczy sie plastik z maszyny Człowiek czy to obywatel Polski czy Ukrainy jest i będzie nikim,a logicznie jest ze nikt nie pójdzie sie skarżyć bo albo go zwolnią w trybie błyskawicznym albo bedzie gnebiony i sam sie zwolni, jedynie tu jest napisane realnej prawdy

Mx

Najbardziej chorą sytuacją jest że większośc ludzi się tam obgaduje wzajemne i nienawidzi a mimo to rozmawia pali papierosy a nawet wspólnie dojeżdża do pracy i z pracy to Największą obłuda i fałsz jaki moze mieć człowiek

Pracownik

Jeśli jakieś osoby mają problem do pracowników to zamiast pisac w ukryciu niech wyjaśnią sprawę prosto w twarz.Dotyczy również całej firmy mozna w każdej chwili zajść do Biura i powiedzieć co się komu nie podoba w tej pracy ,zakład jest jaki jest albo się dostosujemy albo do widzenia nikt na siłę nas tam nie zaciąga tym bardziej nie trzymie

Zmartwiony
@Koam Sp. z o.o. 17.04.2018 08:19

Ja bym chciał wiedzieć kiedy pracownicy produkcji dostaną jakieś godziwe podwyżki. Czas na maszynach skracacie, za każdy jeden błąd zabiera się premię i to nic że za jedną zmianę zrobi się około 1000 elementów dobrze.

Lolo

Hejka pytanko a kto to jest ten grubas lokaty

Lakiernik

Witam, napisze ktos jak sie pracuje na lakierni w Koam? I jaki jest poziom zarobków? Dzieki

Lolo
@Nim 15.04.2018 20:02

Witam pytanko a kto to jest ten grubas lokaty

Pracownik

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim pracownikom firmy Koam abyście spędzili czas z rodzinami i odpoczeli od pracy:-)a przede wszystkim ochloneli od pisania niestworzonych rzeczy:-)

Koam Sp. z o.o.
pracodawca
@Były 15.04.2018 21:07

Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami Pańską opinią na temat naszej firmy. Ze względu na to, że od jakiegoś czasu pojawia się dużo opinii na naszym profilu GoWork - gdzie każdy może dodać opinię anonimowo - postanowiliśmy szczegółowo odnieść się do zarzutów. Prosimy o trochę więcej informacji co wpłynęło na Pana ocenę naszej firmy.

Dr

Rzygać się chce jak go widac ...

Desss6

Spytaj Lokatego z U.T.R. on wszystko o wszystkich wie.. Falszywiec zasrany

Szukam pracy chce zarobić

Witam. Jakie są plusy pracy na produkcji w Bażanowicach ? Czy warto? Operatorzy Czy podoba wam się praca na tym stanowisku? Bo nie wiem czy aplikować...

szukam pracy chce zarobić
@Szukam pracy chce zarobić 07.04.2018 18:43

Tak????? A z kim? Pytam poważnie.

Operator

Dorotko moze bys sie wziela za prace a nie non stop na telefonie. Asystentki maja inne przywileje?

Vx

Nie ma działu w Koamie gdzie szlo by normalnie pracować,wszędzie jest margines społeczny wystarczy przejść sie po każdej zmianie i dziele co za ludzie tam pracują.....to zostawię bez komentarza praktycznie codzienne ktos daje wypowiedzenie

Zocha
@OQC MASTERRACE 28.03.2018 10:48

Również uważam że jakość w koamie to ludzie z normalnych domów A nie jakiś margines

Edzio

Zła organizacja czasu pracy między Polakami a Koreańcami :(

Tralala

Wszyscy tak tu trują, a mnie się całkiem spoko pracuje w koamie już od ponad roku hehs

SPRAWIEDLIWY

NO NIESTETY NIC SIE NIE ZMIENIŁO U.T.R DALEJ GRZEJE KRZESŁA

Nim
@SPRAWIEDLIWY 23.03.2018 23:11

A (usunięte przez administratora) dalej nie zerwał z nałogiem

Je

Potwierdzam w 1000% latwo było się domyślić o kogo chodzi rozmowia z toba wyciągnie z ciebie informację przekreci to a na koniec cie obgada

Uer

Wyjatkowy fałszywy człowiek uwaga na niego do tego nieszczery i zaklamany - kot spaślak dział techniczny utr

Joza

Kto to kot spaslak

Te

Juz sie wielu byłych na niego szykuje....to sie mu odechce odnajdywania i plotkowanie

Aha

Tak sobie czytam te wpisy pracowników Koam Bażanowice i mysle ze to nie firma jest problemem. Problemem są ludzie a przede wszystkim psychole którzy tam pracują . Mam na mysli osoby które tu wpisują swoje pokręcone gorzkie żale . Proponuje najpierw się podleczyć psychiatrycznie a potem gdziekolwiek się zatrudniać . Bez odbioru .

Ona
@Aha 17.03.2018 08:46

Ze mnie nie zrobiła psychola, bo w porę uciekłam.

Se

Koam to jedno wielkie zero czy to Skoczów czy Bażanowice dowodem jest ilu ludzi sie przewinęło i prwnie przewnie przez te zakłady to chyba cos jest tak ze zakładem pracy a nie z tymi pracownikami a ty anno bronisz i wypowiadasz sie dobrze jako jedyna bo wiesz ze Koam ci zycie ratuje bo żaden inny pracodawca cie nie zatrudni

Anna
@re 17.03.2018 22:39

Pracuje więc chyba jednak coś robić potrafię w przeciwieństwie do ciebie

Ul

Racja dzieją się tam dziwne pozornie nie związane ze sobą rzeczy ale za wszystkim stoi kot spaślak

Olimp

Ja pracuję niżej i mam 2000 brutto a w poniedziałek ci (usunięte przez administratora)

Euro

Za tym co sie dzieje np w dziele technicznym stoi Z brygady rr KOT SPAŚLAK

Zostaw opinię o Koam Sp. z o.o. - Skoczów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Koam Sp. z o.o.