MCS

Adres: Domaniewska 47 lok. 10, 02-672 Żory

NIP: 5252211868 KRS: 0000467343

MCS
2 239 803 5 1

Opinie o MCS

Filtruj opinie po kryteriach:

Butan
 Opinia

Gość z biura co oprowadza klientów, posługuje się tak kalecznym językiem angielskim, że to jest wstyd, pyta się go o coś klient, a ten mu odpowiada zupełnie nie na temat, a jak odszedł gdzieś na chwilę to się lachali z niego, że taki głąb i trzeba będzie tu następnym razem z tłumaczem przyjść, tak to jest w tej firmie, że nie liczą się kompetencję, lecz układy i znajomości.

Pomocna?
Tak4Nie2
Rubens
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Butan 05.07.2019 20:39

Jeżeli posługujesz się biegle językiem angielskim dlaczego nie zgłosisz tego mistrzowi, być może marnujesz się na dziale produkcji??

Pomocna?
Tak1Nie
Butan
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Rubens 12.07.2019 20:57

Pracowałem kilkanaście dni, ale wstyd mi z takimi debilami pracować, nikt tam nie ogarniał, ludzie kosmici, każdy tylko bułka cola i papierosek, żadnych ambicji. Ci z biura najgorsi bo są tępi jak but a mają się za nieawiadomo kogo, prosisz o coś a oni żyją w innym świecie, nic nie ogarniają.

Pomocna?
Tak3Nie1
natub
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Butan 13.07.2019 21:21

A może to z tobą jest coś nie tak. Może to ty jesteś tępym jak but kosmitą i nie rozumiesz prostych poleceń i instrukcji. Zwolniłeś się po kilkunastu dniach, nie poznałeś dokładnie firmy, nie znasz procedur i rytmu pracy. Speniałeś po kilkunastu dniach a teraz obrażasz ludzi którzy pracują tutaj po kilka lat. Daruj sobie swoje głupie wywody.

Pomocna?
Tak1Nie1
Butan
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@natub 15.07.2019 08:16

Myślę że to ty jesteś przegrywam koło 40 który nie ma na tyle jaj żeby wziąć życie we własne ręce i sie zwolnić z tego syfu, tylko twierdzi że tak musi być, a po robocie szczyt ambicji, mecz, harnaś z przeceny i gruba żona. Przynajmniej w firmie możesz się wykazać, tam jesteś kimś, 10 lat doświadczenia w kręceniu kluczem inna młodych można się wyżyć.

Pomocna?
TakNie1
sid
 Opinia

Witam. Czy praca jest bezpośrednio pod zakładem czy przez pośrednika? Czy praca jest ciężka,trudna? Jaka atmosfera w pracy? Na jakie zarobki można liczyć na początku? Na jaki dział najlepiej trafić?

Pomocna?
Tak1Nie1
Pracownik MCS
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@sid 04.05.2019 20:58

Witam Jest pośrednik ale można się też od razu dostać pod zakład. Praca wymaga koncentracji i zdolności manualnych. Czy łatwa zależy czy te warunki spełniasz czy nie. Kwestia zarobków jest indywidualnie dopasowana do twojego doświadczenia i umiejętności. Jak grasz tak masz. Atmosfera jest spoko jeśli ty jesteś spoko. Na każdym dziale można się wykazać. A jest tego sporo. Zależy w czym jesteś dobry. Generalnie twoje pytania są zbyt ogólne. Nie wiadomo czy chcesz pracować przy produkcji w utrzymaniu ruchu magazynie laboratorium w technologii czy bardzo szeroko pojętym "biurze"

Pomocna?
Tak2Nie
sid
 Opinia
@Pracownik MCS 09.05.2019 18:51

Dzięki za odpowiedź. Moje pytanie dotyczyło stanowiska operatora CNC. Jeśli możesz mógłbyś rozwinąć jak wygląda praca na tym stanowisku i jakie zarobki mniej więcej?

Pomocna?
TakNie
Pracownik MCS
 Opinia
@sid 13.05.2019 17:01

Park maszyn jest zróżnicowany. Mamy m.in. moiri seiki, robodrille na fanucu, mazaki , kilka okum. Obrabiamy stopy żeliwa i alu. Wynagrodzenie mieści sie w granicach 2000-4500 brutto. Uzależnione jest oczywiście od rodzaju twoich uprawnień, jeśli je masz... . Button presser bez doświadczenia i wyobraźni zaczyna od najniższej stawki i mozolnie pnie się w górę. Jeśli natomiast radzisz sobie z programingiem, masz pamięć do kodów, ogarniasz rysunek, znasz narzędzia i wiesz co po czym ma jechać to i bez papierów na dzień dobry możesz dostać dobra sałatę. Jak na lekarstwo u nas jest przezbrajaczy także jak masz wyżej wymienione umiejętności to czeka cie przyjemna praca. Jeśli natomiast jesteś z gatunku lebra bez ambicji i wyobraźni to kariery u nas nie zrobisz. Button presser żeby wyjść na zielono jedzie na maszynie bite 7.45h wliczajac sprzątanie. Urządzenia są monitorowane przez centralkę a ty sam przez wysokiej klasy monitoring. Nie ma opcji żebyś zniknął niezauważony. Atmosfera jest spoko. Ludzie bardzo pomocni i koleżeńscy. Dział technologii z którym ściśle współpracujemy trochę zamula ale jak masz troche oleju tam gdzie trzeba to i z nimi sobie poradzisz. W MCS wszystko zależy od ciebie.

Pomocna?
Tak2Nie
Ciurok
 Opinia
@sid 04.05.2019 20:58

Jedziesz na trzy zmiany bez perspektyw, zarabiasz marne grosze, cały czas obserwuje cię (usunięte przez administratora) jak coś zrobisz nie tak to od razu mail z góry. Podwyżki to marne 100 brutto.

Pomocna?
Tak1Nie
Ciurok
 Opinia
@Ciurok 02.07.2019 08:31

Do tego zapalenia skóry i zatok od chemii, bo trzeba oszczędzać na rękawicach więc robisz w mokrych i ci skóra nasiąka chłodziwem, na wentylacji też oszczędzają, więc plujesz dziwną plwociną i chodzisz po lekarzach bo myślisz że nasz raka.

Pomocna?
Tak2Nie
Rubens
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik MCS 27.06.2019 08:34

Najniższa stawka od jakiej zaczynamy pracę to jest 2600 brutto, (bez w zgledu na płeć) plus po pierwszym pełnym przepracowanym miesiącu 10% premii, wszystko jest wyjaśnione na rozmowie kwalifikacyjnej.

Pomocna?
TakNie
Rubens
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ciurok 02.07.2019 08:33

Kto komu zabrania wymiany rękawic? Na pewno pracujesz w MCS? Bo w tej firmie nie ma problemu z wymianą rękawic wystarczy że zgłosisz to u mistrza i zaraz masz nowe. Więc nie wypisuj bzdur.

Pomocna?
TakNie
Butan
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@sid 04.05.2019 20:58

Żaden... ta firma to są kosmiczne jaja, za 2 tygodnie pracy 800 zł. Ludzie są niekompetentni, nie znasz swoich zadań i obowiązków, wszyscy robią sobie z ciebie jaja.

Pomocna?
TakNie
Mummmm
 Opinia

Kaj je baton i colsztok

Pomocna?
TakNie2
Rubens
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mummmm 09.07.2019 01:06

Szczyt intelektualnej wypowiedzi na forum dotyczącym warunków pracy w firmie.

Pomocna?
TakNie
ExAsasin
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Jak tam panowie (usunięte przez administratora) na zarządzenia utrzymujecie biurko wy do pracy a oni każdy weekend urlop i wolne albo do domku o 12 bo jest taka technologia w pracy tak się przemecza że potrzebują 20 godzin odpoczynku, ty fizol a oni ci ustawia maszynę poprawia jakosc detal. Jakim wkoncu jestem pracownikiem bo jeśli nie umysłowym to przestanę wklepywac do komputera te korekty skoro tylko fizyczny. Urlopy gdzie macie które planowaliscie i gdzie ta majówka wolna tak samo jak na święta było nie wiem jak można być gołosłownym w stosunku do ludzi którzy zarabiają na ta firmę nieudolne biuro

Pomocna?
TakNie2
PatusyProdukcyjne
 Opinia
@ExAsasin 28.04.2019 18:31

(usunięte przez administratora)Kto o 12 wychodzi do domu i kiedy? I w jakich biurach pracuje się w weekend (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Andzej
 Opinia
@PatusyProdukcyjne 30.04.2019 21:06

Przed świętami wielkanocnymi w piątek biuro skończyło pracę o 13:00...(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Iksde
 Opinia
@Andzej 02.05.2019 19:44

Słuchaj, raz do roku to i wam się uda poprawnie zdanie złożyć.

Pomocna?
Tak7Nie2
Andzej
 Opinia
@Iksde 05.05.2019 11:26

Poprawne składanie zdań pisanych na produkcji nie jest potrzebne.Tam liczy się precyzja i PRAKTYKA.A teraz wracaj do biura udawać,że pracujesz..(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie1
PatusyProdukcyjne
 Opinia
@Andzej 17.05.2019 07:43

No, większość z Was ma w (usunięte przez administratora) tej precyzji i praktyki. Nieliczni mogą powiedzieć, że posiadają te cechy.

Pomocna?
Tak2Nie1
Andzej
 Opinia
@PatusyProdukcyjne 20.05.2019 08:12

A większość z was to tylko fachowcy na papierku.Stoją w pięciu przy maszynie i nie wiedzą co i jak.Ustalacie zasady,których sami się nie trzymacie i ich nie respektujecie,a wymagacie tego od innych.Ciągłe papieroski,brak organizacji pracy biurowej ogólnie "róbta co chceta",bo ja,bo ja...Pijawki,nic więcej.I tak od najniższego szczebla aż po główny fotel - nikt nic nie wie.

Pomocna?
Tak2Nie
PatusyProdukcyjne
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Andzej 24.05.2019 15:19

Wszystko się zgadza, po prostu dostosowujemy poziom do ludzi z produkcji z którymi trzeba pracować :)

Pomocna?
Tak1Nie1
Andzej
 Opinia
@PatusyProdukcyjne 26.05.2019 12:51

Chyba do ukraińców,którymi się kompletnie nie interesujecie.

Pomocna?
Tak4Nie1
PatusyProdukcyjne
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Andzej 26.05.2019 15:04

Prócz bariery językowej, to w większości żadna różnica między wami. W sumie to i w waszym przypadku jest ta bariera językowa..

Pomocna?
Tak2Nie2
Obiektywny
 Opinia
@PatusyProdukcyjne 26.05.2019 15:19

Ty chyba masz biurko na dachu i słoneczko lub deszcz ci zaszkodził i nie dostrzegasz tego, że jak Ukraińcy nawalą braków to cała firma za to zapłaci. I prędzej czy później to ty nie dostaniesz premii lub wypracowanej gratyfikacji bo bedzie trzeba pokryć koszty braków.

Pomocna?
Tak5Nie1
Andzej
 Opinia
@PatusyProdukcyjne 26.05.2019 15:19

Przydałoby się wam wyłączyć na kilka dni klimatyzację.Może przyszłoby oświecenie.Różnica jest przede wszystkim w tym,że jesteśmy z tego kraju,tu mieszkamy i zarabiamy na rodziny,a "ukry" niestety są chwilowo i dlatego mają ową pracę gdzieś.Ale jeżeli przewodnim programem zakładu/holdingu jest "wycyckać na maksa i ogłosić upadłość" to kto wie,co czeka naszą gospodarkę za kilka lat.Zapewne upadek,bo "pracownicy" biurowi nie tworzą.To prości ludzie zarabiają i na WAS. Ps.Czyli jednak przyznajesz się do bariery językowej.Może wystarczyłoby zatrudnić kogoś z umiejętnościami lingwistycznymi,do kontaktów pomiędzy pracownikami.I jak już ktoś wspomniał - braki generowane przez wschodnich braci są najlepszą rekomendacją do nieprzyjmowania takich pracowników.

Pomocna?
Tak2Nie1
Chcwd
 Opinia
@Andzej 30.05.2019 23:45

Kocham ten upośledzony argument, my na Was zarabiamy :D

Pomocna?
TakNie2
Wietnam
 Opinia
@PatusyProdukcyjne 26.05.2019 15:19

to powiedz czym ty sie zasluzyles na produkcji miales wypadek ze tam siedzisz no pochwal sie co robisz i i ile tabelek dziennie do wykresu robisz, (usunięte przez administratora) co za pajace tu robia serio :D, my sie juz z ukraincami dogadujemy a w y dalej angielskiego nie umiecie w biurze musza wam szkolenia robic ja peirdole przeciez to juz jest jak polski a wy (usunięte przez administratora) niedosc ze po polsku w obliczeniach sie potraficie pomylic, na rysunku odleglosc inna niz w kcpk i ile takich kodow jest co sie smiejemy k****a ze znow (usunięte przez administratora) jakis nawet matematyki nie zna, bedziecie niebawem plakac jak odejda osoby ktore chca odejsc i zobaczymy wasze cwaniactwo w internecie ja tu sie nawet nie spinam z wami bo jak widze tam ta nadwage albo niedowage to sie smieje kto to moze pisac wielki mma zawodnik z biura :D

Pomocna?
TakNie
NOWY
 Opinia

temperatura - 41 stopni zamkniete drzwi i okna trzeba zaczac cos z tym robic i sie postawic albo zabierac im biurka z gory i niech usiada obok nas 2 godziny i zobaczymy jak sie fajnie pracuje w takich warunkach, ogolnie nikomu nowemu nie polecam tego scierwa ja tu nie bede mowil ile lat robie ale moja wyplata nie siegla na czysto 3 tysiecy ja myslalem ze jako starsza osoba nie mam szans juz nic ugrac nigdzie ale jedna z firm obok zaproponowala mi godne wynagrodzenie i prace w warunkach nie niszczacych zdrowia otworzcie glowy i poszukacjie pracy jest w cholere i jakby nie patrzec zarobki jakie oferuje MCS to tez jedne z najnizszych na strefie jak nie w zorach brak zainteresowania rynkiem pracy przez zarzad a do tego jakies robienie filmikow na ktorych mamy machac i udawac zadowolonych niedosc ze fotografow mamy to teraz niezlych rezyserow nam przyjeli do pracy, firma nie ma nic do zaoferowania zadnego rozwoju pracownika nawet jak papiery zdobedziesz to nie ma co liczyc na podwyzke nigdzie czegos takiego nie widzialem jest mi mega przykro jak widac ze nasza zgrana paczke w pracy niszcza bezmozgi .... Wykresy rysuje co 2 osoba na tablicach z biura ale ja nie widzialem np panow w arbaitach zeby byli na hali, to po co im te arbajty ? aaa zeby znow wszystk owygladalo zeby pracownicy nie gadali ze w biurku maja labe, nie polecam ogolnie do wakacji zmienie prace bo warunki jaki9e tu sa doprowadza mnie do szybszej trumny :)

Pomocna?
Tak1Nie3
ZalMiWas
 Opinia
@NOWY 11.06.2019 12:40

Zapraszam wyszczekany fra.jerze do biura opisać przedstawiona sytuację. Z chęcią odpowiemy na nurtujące Cie pytania. Ale właśnie.. Zapomniałem przecież, że obsrasz zbroje jak 99% Januszów z tego forum i nie pisniesz słówka :) Nic, zrób screena i pochwal się w domku jaki ty Pinochet jesteś, jaki to ty przewrot i rewolucję zrobisz w firmie :)

Pomocna?
Tak3Nie
ZalMiWas
 Opinia
@ZalMiWas 11.06.2019 18:56

Aaaa no i nie zapomnij pochwalić się reszcie swoich koleżków jak to nam POTĘŻNIE doje.bałeś na forum podpisując się NOWY. Bez pozdrowień.

Pomocna?
Tak2Nie
Juek
 Opinia
@ZalMiWas 11.06.2019 18:56

Sluchaj no kolego bo ogolnie jestem sluchaczem nie udzielajacym sie tutaj ale irytuja mnie Twoje wyzwiska, strona jest do wystawiania opinii, ludzie pisza tutaj poniekad prawde, a jesli jestes taki kozak i chojrak to wyjdz ty (usunięte przez administratora) i powiedz to na hali albo na zebraniu ze Ci nie pasuja komentarze jakiejs prujdypy, jestes takim samym (usunięte przez administratora)jak te chlopki co pisza tu komentarze, jesli chcesz ja Cie wyjasnie za to jak traktujesz tu innych, czekam na Twoja odpowiedz podaj mi inicjaly ja sam wyyjde do Ciebie z inicjatywa, jest opcja u mnie na salce na ktorej trenuje z opieka medyczna moge Cie sprowadzic szybko na ziemie, bo jestes wiekszym cwelem ja sobie Twoje ip sprawdze mam dobrych kolegow i szybko dojdziemy do adresu z ktorego to piszesz, teraz zobaczymy parowo (usunięte przez administratora) czy bedziesz taki jak wyplace Ci (usunięte przez administratora) kilka laczy na pysk i nawet mi nie oddasz bo sie obsrasz w majty, taka prawda a komentujesz tutaj prawilniaku zachowania innych, dawaj (usunięte przez administratora) robie na nocke zapraszam Cie do szatni dzis

Pomocna?
TakNie1
Juek
 Opinia
@ZalMiWas 11.06.2019 18:59

dawaj (usunięte przez administratora) dzis na noc do szatni, mam nadzieje ze klimatyzacja jeszcze zachowala zdrowy rozsadek bo igrasz z ogniem (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
Juek
 Opinia
@ZalMiWas 11.06.2019 18:59

czekam na twoja odpowiedz ty (usunięte przez administratora), dzis Twoj adres wywiesze na jadalni z ktorego piszesz komenty bo juz go mamy :)

Pomocna?
TakNie1
joek
 Opinia
@ZalMiWas 11.06.2019 18:59

komentujesz tutaj honor i zachowania innych, to dawaj (usunięte przez administratora) ja dzis Ci powiem jak sie nazywam mimo ze sie tu nigdy nie udzielalem, widze ze masz podejscie jak gora do nas wiec dawaj (usunięte przez administratora) zobaczymy czy taki kozak jestes skoro tak potrafisz oceniac tutaj zachowania innych, propozycja jest czekamy na twoje wejscie do szatni, ja do Ciebie wyjde tylko (usunięte przez administratora) przyjdz i nie zapomnij sie kolegom pochwalic jaki to (usunięte przez administratora) jestes kozak w necie, zobaczymy (usunięte przez administratora) adres juz mam nie bede dopytywac ludzi kto mieszka pod nim, poprostu uratuj teraz swoj honor

Pomocna?
TakNie1
Joek czekam
 Opinia
@ZalMiWas 11.06.2019 18:59

w pvt wiadomosci moge wam podac adres tej (usunięte przez administratora) co to pisze, teraz (usunięte przez administratora) zobaczymy jak sobie poczekam na ciebie po robocie ktoregos dnia jaki bedziesz (usunięte przez administratora) chojrak komentujacy honor innych. przyznajesz sie albo wale ten adres tutaj

Pomocna?
TakNie2
Smoluch
 Opinia

Ja sobie wstaję o 8 na 10 do roboty kończę 17-19, co tydzień wypłata koło tysiaczka, jest nieźle, wystarczyło się zwolnić i jest wspaniałe... zróbcie to samo, zamiast płakać że 41 stopni i oko starego. Jak pomyślę że pracowałem w tym (usunięte przez administratora) to mam wrażenie że to było życie kogoś innego, niewolnika z kołchozu...:) Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie2
NOWY
 Opinia

mowiiono mi na rozmowie ze wiatraki sa pod kazde stanowisko a wczoraj bitwa o nie bo sa 4 na cala hale, temperatura to 40 stopni + kazano nam zamknac drzwi w kazdej szkole dzieciaki maja skrocone lekcje w firmach obok na godzine przysluguje im przerwa a tutaj jakie rozwiazanie ? zamknijcie drzwi brawo panie kierowniku to jest czlowiek ktory zarzadza ludzmi a ma totalnie w (usunięte przez administratora) to ze sie dusza i truja sie oparami z tych maszyn wiatrak nie oczysci powietrza a co druga osoba mowi ze wysmarkac sie po pracy nie umie bo tak zawalone zatoki boze gdzie ja przyszedlem ... czas (usunięte przez administratora) Zastanawia mnie czy glowny szef w ogole widzial stan maszyn jak sie je naprawia i jak traktuje sie tu swoich ludzi ktorzy daja chleb tej firmie

Pomocna?
Tak2Nie1
ZalMiWas
 Opinia

A z tymi zatoka i doje.bałeś.. Prawie się posmarkałem ze śmiechu :D

Pomocna?
Tak1Nie
Rubens
 Opinia
@NOWY 11.06.2019 12:27

Przecież nikt Ci nie broni iść na rozmowę, w każdej wolnej chwili do przełożonego. Proszę tylko o przedstawienie kto Ci mówił na rozmowie że wiatraki są pod każde stanowisko, może jeszcze Ci coś obiecali? Nie wiem murzynkę z wachlarzem, lody co godzinę dla ochłody? Boże dlaczegóż żalisz się na portalu a brak Ci odwagi żeby powiedzieć twardo że Cię okłamano na rozmowie kwalifikacyjnej? A co do "wiatraków" a właściwie wentylatorów przemysłowych to proponuje przeliczyć raz jeszcze. W przypadku problemów z liczeniem, zawsze również możesz poprosić o pomoc przełożonego.

Pomocna?
Tak1Nie1
zwolniony
 Opinia
@Rubens 13.06.2019 19:01

nie przejmuj sie chlopie znam ten problem poprostu (usunięte przez administratora) papierami i nie przejmuj sie tymi glabami, popatrz na niektorych z nich i juz wiesz ze gadka to ich glowna cecha nic wiecej, a Ci co pisza te komentarze i wielcy znawcy i obroncy tamtych darmozjadow, to czyste imbecyle wystarczy z nimi porozmawiac w szatni albo na hali, to sa ludzie ktorzy sa uwiezieni marna przyszloscia w tej firmie, idz chlopie tak jak ja zrobilem dzis zarabiam godne pieniadze i jestem szanowany w innej firmie, poprosilem o papiery to firma wyznaczyla mi juz terminy, tu czekalem 2 lata na jakikolwiek ruch i 0 odpowiedzi, bo musieliby mi stawke podniesc, tak samo slyszalem ze wam ukraincow zrzucili na glowe i nikt sie tym nie zainteresowal nawet, wszystko robia pracownicy podobno nawet juz PDS macie sami robic bo kontroler pracuje w firmie 2 miesiace i suwmiarki w rece trzymac nie umie jak ja sie ciesze ze stamtad odszedlem haha :D

Pomocna?
Tak1Nie2
Jestokey
 Opinia

Jaka maksymalna temperatura obowiązuje w pomieszczeniach pracy ? Przepisy nie określają maksymalnej temperatury, jaka powinna występować w pomieszczeniach pracy. Przyjmuje się jednak, że nie powinna przekraczać 30°C przy pracy biurowej oraz 28°C przy ciężkiej pracy fizycznej. W MCS mamy 40°C Jakoś nie widać na hali tych z "wyższego poziomu" - jak tu jeden "umysłowy" się określa.

Pomocna?
Tak1Nie
NOWY
 Opinia

przed chwila tu napisalem o temperaturze i warunkach i jak pan kierownik znalazl rozwiazanie zeby nas dobic dlaczegoi te komentarze sa usuwane ? ktos tu ukrywa prawde ?

Pomocna?
Tak1Nie2
ZalMiWas
 Opinia
@NOWY 11.06.2019 13:05

Tak, kierownictwo jest w zamówię z adminem goworka i usuwa niewygod e treści. A te gdzie patologia rzuca wyzwiskami w konkretne osoby zostawia, bo jest się z czego pośmiać. Haloo, słyszy mnie tam twoje IQ na podłodze?

Pomocna?
Tak3Nie
ZalMiWas
 Opinia
@ZalMiWas 11.06.2019 18:50

*jest w zmowie. Poprawiam, bo się zaraz pierwotniaki rzucą na błąd.

Pomocna?
Tak2Nie
taka zasada
 Opinia

Jaka jest różnica między planowaniem a planem? Planowanie jest pewnym procesem – to wszystkie myśli, jakie przychodzą Ci do głowy w związku z tematem, czynienie wstępnych założeń rozprawka czy może opowiadanie? skupić się na przykładach czy ogólnych omówieniach? czy rycerz Roland będzie dobrym przykładem bohatera-idealisty? Plan zaś to efekt owego planowania, spisany na kartce czy w elektronicznym pliku szkic pracy. Planowanie zaczyna się już w momencie wyboru formy i trwa przez dłuższy czas poświęcony na wybór lektur, szukanie odpowiednich cytatów, czytanie opracowań itd. Jego logicznym finałem powinno być powstanie planu pracy (bardzo ogólnego szkicu, który pozwoli Ci nie zbaczać z torów), a w końcu bardziej szczegółowego konspektu.

Pomocna?
Tak1Nie1
Madżelan
 Opinia

Zwolnilibyście się stamtąd zamiast narzekać, macie chyba jakiś syndrom sztokholmski, cały czas was je (usunięte przez administratora)a wy codziennie tam wracacie i się na to godzicie, zmiana pracy jest czymś normalnym, szczególnie w czasach gdy jest jej tyle dookoła, w kraju, za granicą, z doświadczeniem czy bez, wszędzie czekają wakaty, a wy tylko rura wycior, pojemnik? Pomyślcie czy nie wolelibyscie 4 kółka zgarniać za miłą pracę 5 dni w tygodniu po 8 h, a w nocy spać, zamiast jechać. Ta firma jest jak uzależnienie od helupy, niektórzy nigdy z niej nie wyjdą.

Pomocna?
TakNie1
StarszyPracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ja tu jestem prawie 20 lat, rozmawiam z mlodzieza w pracy tzn no juz sa to dorosli faceci, ale 90% z nich mowi ze do wakacji i tez chca odejsc, firma robi takie ruchy kosztem produkcji ze zaniedlugo beda musieli zejsc do nas pracowac, ale to swietnie wkoncu pokazemy Panu Panie dyrektorze jaka to mamy ta technologie i jaka panowie maja wiedze z tego zakresu, osobiscie nie wtykajcie dziupli w biuro bo to nie wasza sprawa, ale o takich osobach jak pan K z technologii trzeba mowic glosno, bo facet bierze pieniadze za nic, bo jego pomysly to sa pomysly pracownikow, dlatego mam nadzieje ze moja prosba sie niebawem spelni, ta firme i tak czeka bankrut te maszyny to jest max 3 lata i bedziecie mieli problem, nas starszych zostawia bo nam 2800 przeciez wystarczy po 20 latach pracy, super ze mlodzi sie stawiaja i chca o cos walczyc ale moim zdaniem to powinni szukac pracy bo sa ambitni i maja spora wiedze inna firma was doceni dlatego jak macie mozliwosc idzcie gdzie indziej 2800 wyplaty po 15 latach to sie wam marzy ? :)

Pomocna?
Tak4Nie
30 lat stażu
 Opinia
@StarszyPracownik 15.05.2019 14:35

20 lat???????????????? chyba z nadgodzinami. To tak jak jeden kolega (usunięte przez administratora) z produkcji

Pomocna?
Tak1Nie2
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ludzie nie traccie czasu ani na rozmowę bo to śmiech na sali. Jako że bardzo aktywnie poszukiwałam pracy z której byłabym zadowolona przeszłam trochę rozmów i to co zaproponowali mi w tej firmie to jakiś żart. Umowa zlecenie na rok przy czym pani z uśmiechem mówi że w związku ze to umowa zlecenie to oczywiście nie przysługuje mi żadne wolne ???? przerwę mam sobie odliczyć od czasu pracy bo przerwa generalnie to mi się nie należy a skoro na nią idę to mam ją bezpłatna więc z wypłaty mam odliczyć 15min dziennie ???? kolejna rzecz, na zakładzie obowiązuje określony ubiór, buty itp... Muszę sobie za nie zapłacić bo od "firmy" tego nie dostanę. No generalnie to nic tylko brać i po rękach całować. Pracy w około jest pełno w takich fabrykach i na prawdę na dużo korzystniejszych warunkach więc ludzie nie dajcie z siebie robic (usunięte przez administratora) Niech robią sobie sami.

Pomocna?
Tak1Nie1
sid
 Opinia
@Ja 13.05.2019 18:32

Pośrednik Ci takie warunki zaproponował? Na jakie stanowisko aplikowałaś?

Pomocna?
TakNie
Chcwd
 Opinia
@Ja 13.05.2019 18:32

Nie pisz opinie o MCS skoro rozmawiałaś z IQS kobieto.

Pomocna?
Tak1Nie
FirmaDNO
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ja 13.05.2019 18:32

wyplaty 2300 bys dostala , przeciez to super wyplata firma obok za zakrecanie kawy proponuje 3000, polecam serdecznie. Ta firma nie ma totalnie pojecia o niczym, ja jestem dziewzyna a nie musze zauwazac ze tam te biuro to w ogole sie opiera na ludziach z produkcji ktorzy juz mowia o tym ze niebawem robia zbiorowe wypowiedzenie, dlatego ja tez odeszlam bo jak ja z wyplata 2300 mam szkolic pracownika ktory ma na start 3200 to ja dziekuje :)

Pomocna?
TakNie
Zołza
 Opinia
@Ja 13.05.2019 18:32

Potwierdzam wszystko!!! Pracowałam tam nie cały rok, obiecanki cacanki tylko słyszałam, dramaturgia jednym słowem,a kiedy się zwolniłam straszyła mnie karą pieniężną.To co opisałeś powyżej to drastyczna prawda. Ogólnie firma wewnętrzna jest spoko i atmosfera ;) pozdro dla chłopaków. Nie polecam nikomu firmy ,,pip....pipppp...,, czyli kontroli jakości!

Pomocna?
Tak2Nie
Zmywary
 Opinia
@Zołza 14.05.2019 23:02

PRZECIEŻ WY ZMYWARY GADACIE O IQS A NIE MCS. DO KUCHNI.

Pomocna?
TakNie1
Zołza
 Opinia
@Zmywary 15.05.2019 09:13

Tylko i wyłącznie!

Pomocna?
TakNie
^TSKryminau
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy jak mnie wsadza to bedziecie mi wysylac paczki jestem zamieszany w grupe mokotowska na ta chwile nie wiem ile jeszcze bede wspieral nasza firme

Pomocna?
Tak2Nie2
TS_Kryminalista
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Art. 286 § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. § 2. Tej samej karze podlega, kto żąda korzyści majątkowej w zamian za zwrot bezprawnie zabranej rzeczy. § 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 4. Jeżeli czyn określony w § 1-3 popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego. § 1. Kto zabija człowieka, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 8, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności. § 2. Kto zabija człowieka: 1) ze szczególnym okrucieństwem, 2) w związku z wzięciem zakładnika, zgwałceniem albo rozbojem, 3) w wyniku motywacji zasługującej na szczególne potępienie, 4) z użyciem materiałów wybuchowych, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 12, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności. § 3. Karze określonej w § 2 podlega, kto jednym czynem zabija więcej niż jedną osobę lub był wcześniej prawomocnie skazany za zabójstwo oraz sprawca zabójstwa funkcjonariusza publicznego popełnionego podczas lub w związku z pełnieniem przez niego obowiązków służbowych związanych z ochroną bezpieczeństwa ludzi lub ochroną bezpieczeństwa lub porządku publicznego. § 4. Kto zabija człowieka pod wpływem silnego wzburzenia usprawiedliwionego okolicznościami, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

Pomocna?
TakNie3
Pracownik
 Opinia
@TS_Kryminalista 15.04.2019 20:30

Czy to podpowiedź?

Pomocna?
TakNie1
Szmaciarz
 Opinia

Cześć będą do nocki szmaty czy mam przynieść swoje tak jak przynoszę swoje narzędzia długopisy i inne rzeczy ? Zaczyna już mni to dobijac jak ta firma ma w*****e w to co się dzieje na hali

Pomocna?
Tak7Nie1
huj
 Opinia
@Szmaciarz 25.02.2019 10:46

ja mam swoje narzedzia i brzeczki pochowane po szafkach, swoje za pieniadze firmy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Halownik
 Opinia
@huj 25.02.2019 21:31

To nie jest zbyt ważne, ważne jest, żeby był ciastko i kawa w biurze i laboratorium.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
taha
 Opinia
@Halownik 27.02.2019 09:48

i pewnie pisałeś ten komentarz obżerając się bułką kupioną za pieniądze firmy.

Pomocna?
Tak3Nie
Hihot losu
 Opinia
@Halownik 27.02.2019 09:48

Tak a świstak siedzi i zawija sreberka. Każdy może kupić sobie kawę i słodkości w automacie. Oczywiście po cenie wyższej niż byś to zrobił w normalnym sklepie. Więc nie narzekaj i weź się do roboty a później kupisz sobie kawę i coś słodkiego.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nicky
 Opinia
@Hihot losu 27.02.2019 19:42

ale po cenie niższej niż w takim samym automacie ustawionym np w kinie, na basenie czy innym MOPie

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
smerdojajeczny
 Opinia
@taha 27.02.2019 14:28

Pieniądze wypracowane przez pracowników,jak już.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia
@Szmaciarz 25.02.2019 10:46

Reklamcjie na dziale C.N.C wasze opinie Ułomności 12 obróbki w firmie MCS , czemu detalle znikają skrawanie od wielu lat ,wsze opinie pracy na dzialle Plastycznym ???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
może nowa
 Opinia
@Szmaciarz 25.02.2019 10:46

Witajcie. Jestem blondyna i chciałabym u was pracować. Jest ogłoszenie, chyba od was czy to prawda że nowy może zarobić 4 000 brutto bez nadgodzin.???

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miszcz do kwadratu!
 Opinia
@może nowa 02.04.2019 22:08

Oczywiście pod warunkiem, że zrobisz loda odpowiedniej osobie. Bedzie Pani zadowolona.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
może nowa
 Opinia
@Miszcz do kwadratu! 03.04.2019 00:47

Lodzik to nie jest zbyt wygórowana cena za dobrą wypłatę . No ważne żeby ta pewna osoba była zadowolona.Ha Tak poważnie haruję jak wół za niewielkie pieniądze i marzę o tym, żeby za ciężką pracę chociaż zarobić. No i tak rozpytuję, zrobiłam kurs na wózki i szukam roboty. To ile płacą na początek ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miszcz do kwadratu!
 Opinia
@może nowa 05.04.2019 17:24

To może na tego lodzika umówimy się później. Zaś tak na poważnie nie licz na 2500 do 3000 brutto. Ale jak mówi góra to liczy się zaangażowanie i tzw. kreatywność. Wykresiki tabelki itp.! Powodzenia w przyszłej pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pioter
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia

Gdzie się podziała ta blond (usunięte przez administratora) ze zmiany od Magellana?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
smerdojajeczny
 Opinia
@Pioter 22.03.2019 17:34

Ochrona ją zjadła.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pioter
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia
@smerdojajeczny 30.03.2019 14:06

Nie było zbytnio co, chude to jak patyk.

Pomocna?
TakNie
Krzysztof Rzepa
 Opinia

Firma jest przepełniona darmozjadami, kfile, połowa utrzymania ruchu, gówniarzeria z biura, połowa z tego powinna się przebrać w arbeit i jechać! Tyle ich jest a nic się nie da załatwić, brakuje narzędzi, maszyny stoją, głupiej sterty kartonowych przekładek matoł za to odpowiedzialny nie jest w stanie dostarczyć na czas, brak szmat i wyciorów, z maszyn leje się olej. robota bez umowy, bo ktoś nie zdążył jej wydrukować na czas. Ciągłe kłamstwa, obietnice, marchewka dla osła, zarząd łgarzy. Wszystko robione dla picu, mam nadzieję, że to przeczytają audytorzy - Audyty w MCS są robione na pokaz, 2 dni wielkiego sprzątania, porządków, a potem (usunięte przez administratora) 363 dni w roku. Z każdej maszyny cieknie olej, nic nie ma swojego miejsca, dokumentacja liczy się tylko jak trzeba zabrać premię, chodzi mistrz i patrzy ludziom na liczniki, ale poprosisz gościa o coś to ma to w końcowym fragmencie układu pokarmowego. Ciągłe jubileusze i uroczystości, zebrania z których nic nie wynika, firmą zarządzają ludzie którym wyrosły 2 lewe ręce, chłopy które nigdy nie robiły, szkoła studia, od razu zarządzanie, jak gość ma mieć o czymś pojęcie, jak interesuje go tylko, czy 20 tysięcy przyjdzie na koniec miesiąca. Dramat. Umowa kończy mi się za miesiąc, i sr*m na to, po prostu dalej nie przychodzę.

Pomocna?
Tak15Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krzysztof Rzepa
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Krzysztof Rzepa 27.02.2019 00:31

Uwierzcie oni mają taki tupet, że w toalecie przykleili instrukcję mycia rąk, najlepsze jest to, że znajduje się pół metra od umywalki w której nie ma kranu i leci zimna lub wrząca woda(nie ma pośredniej) i zdewastowanego podajnika z mydłem w płynie, jest także napisane.

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
taha
 Opinia
@Krzysztof Rzepa 27.02.2019 00:35

odpowiedz sobie na pytanie kto zdewastował kran i dozownik do mydła...

Pomocna?
Tak1Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robson
 Opinia
@taha 27.02.2019 14:22

No tak, te rzeczy są niezniszczalne, ja robiłem łazienkę 20 lat temu, kran, wszystkie rury, uszczelki - nietknięte, działają bez zarzutu. Więc w MCS gdzie infrastruktura jest eksploatowana 24/7 przez 200 osób, tym bardziej powinny wytrzymać bez remontu. Z tego założenia wychodzicie też chyba, w temacie maszyn i osprzętu. Może warto by było sprzedać nowe auta firmowe i jeździć 20 letnimi Omegami, Stilami i Carinami....też japońskie, włoskie i niemieckie, jak nasze niezawodne maszyny. ;)

Pomocna?
Tak4Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PatusyProdukcyjne
 Opinia
@Robson 27.02.2019 17:17

(usunięte przez administratora) aż miło i śmiesznie się to czyta :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lokomotywa
 Opinia
@PatusyProdukcyjne 28.02.2019 12:13

Jak sie kupuje najtanszy sprzęt to tak jest ze wszystko sie rozsypuje.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nicky
 Opinia
@taha 27.02.2019 14:22

no na 100 magazynierzy! wózkami! wszystko psują nieudoły! cisno sie tymi widlakami wszedzie do kibla pod pisuar byle nie zejsc z siodła

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hubert Urbański
 Opinia

Jak tam płaczki a tera pracuję w firmie zajmują się przemysłem spozywczym 3750 pierwsza wypłata, dodatkowe papiery firma mi robi za które płaci i za które będę miał podwyżkę, gnijcie tam dalej ułomy i czekajcie na podwyżkę 150 zł a za miesiąc znów wam prezesik (usunięte przez administratora) premie albo wam powie że firma się nie wyrabia bo zatrudnił darmozjadów do biura, ta firma wam nic nie wróży, brak nadgodzin i jak tam wypłaty panowie połowa osób dopiero teraz ujrzała światło dziennie i ile tak naprawdę ta firma oferuje stawki po 3500 a wypłaty 2500 haha, Ukraińcy podobno też odchodzą bo w innych firmach.daja więcej i ktoś się nimi interesuje tam :) Przyszedłem wam tu napisać że w nowej firmie 1 wypłata 3210 bez zadnej soboty, zarobki są mniejsze w skali rocznej firmy a mimo to da się zapłacić jakiś normalny pieniądz pracownikowi, ludzie obudźcie się i p*******e tych głąbów wyzysk na was idzie jak s*******n a wy się dajecie (usunięte przez administratora) i piszecie zażalenia na goworku, otwórzcie oczy i pozwólcie im pracować na dole :)

Pomocna?
Tak5Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Juzek
 Opinia

CYtacie do wykształcone zjeby więc odpowiedzcie nam na pytanie, dlaczego jak pracujemy jesteśmy rozliczani na dział i poszczególna zmiane, a odpowiadamy za sanden który stał miesiąc i nie było odlewów, wiecie jaki jest problem ? Że znów za błąd biura odpowiadamy my,oni na bank swoje premie dostali tak samo jak zbierają co roku nagrody za klikanie w myszkę, tobie wystarczy tydzień l4 a tam biuro do 16, idę o 14 a tam żywej duszy nie ma tylko Ojciec pojechał na wczasy już brak szmat, narzedzi i total samowolka, bardzo przykre że wydaje nam się że moglibyśmy coś uratować i niektórzy, ja już straciłem nadzieję i będę żegnał się z tym syfem szkoda bo zmarnowałem część swojego życia na nieudolna firme, serio naprawdę jak długo pracuje i pracowałem może w 4 firmach przed tą i czegoś takiego nie widziałem żeby w biurze było 50 osób, powiedzą Ci na końcu że sanden zażyczył tylko z tej odlewni detal skoro wiedzieli że będzie taka sytuacja to musieli ustalić przestój z firmą sanden ludzie myślcie trochę i skończcie przytakiwać

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Juzek
 Opinia
@Juzek 28.02.2019 10:01

Premii nie ma bo był koniec roku i na budżecie trzeba było wyjść najlepiej żeby dostać premie od zarządu :D tak właśnie jest ...

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rubens
 Opinia
@Juzek 28.02.2019 10:01

1. Podaj który ten Sanden stał cały miesiąc? Więc nie wypisuj bzdur tylko się zainteresuj sytuacją w firmie. 2. Których niby to szmat i narzędzi brakuje Ci do wykonywania twojej pracy, oraz komu to zgłosiłeś? 3. W tym punkcie mam pytanie kto zabroni Ci dokształcania się oraz dlaczego obrażasz ludzi którzy są bardziej wykształceni od Ciebie, tak dla zasady? Szkoły, uczelnie dla wszystkich są przecież otwarte. 4. Podaj dzień kiedy o 14.00 nie zastałeś nikogo w biurze - chyba że w sobotę lub w niedzielę. Więc nie opisuj bzdur, nie wylewaj swoich żalów tylko idź i porozmawiaj o tym co ci leży na wątrobie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
HHHDEU
 Opinia
@Juzek 28.02.2019 10:01

Czas spojrzeć prawdzie w oczy. Nowy Prezes kompletnie nie zna się na swojej robocie i przepala kasę na nieudane inwestycje. np. dla Toyoty i przez to nie ma na premie dla nas.

Pomocna?
TakNie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś
 Opinia

Zazdrosny jesteś czy co? Też możesz sobie tak robić jeśli masz szansę, proste i logiczne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
czarna mamba
 Opinia

Zapraszam w takim razie do siebie Twoją żonę (mam 28 cm w wolnym zwisie). A tak na poważnie, mi akurat te romansiki nie przeszkadzają. Trzeba wymienić płytki, lub inne narzędzie A Pan S. Jest akurat "zajęty dogadzaniem swojej lubej " to maszyna stoi. A ja wtedy papierosek i te sprawy. Mi to gra !!!

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stoji
 Opinia
@czarna mamba 05.03.2019 09:12

Brak pracy na dziale C.N.C niech Lodziki strzela rurką , a Pan S zostanie bezrobotny ...

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rozbawiony
 Opinia

Są tacy ludzie, do których chce się czasem podejść i zapytać, jak im się udaje żyć bez mózgu!

Pomocna?
Tak40Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rubens
 Opinia

Po pierwsze, chyćcie się roboty, skoro zakład Wam płaci za 8 godzin pracy co cóż tacy zdziwieni jesteście że ktoś się upomina dlaczego schodzicie ze stanowiska 5 minut prędzej ?????????? Czy jak jeden moron z drugim kupuje w sklepie jeden kilogram cukru to też nie będzie miał nic przeciw jeśli sprzedawca zapakuje Wam 95 dekagram ????????? Nie, wówczas będziecie biegać po sądach że ktoś Was oszukał na 5 deko cukru. !!!!!!!!!!!!! Więc zastanówcie się co Wy tutaj wypisujecie ????? Podpisywaliście umowę o pracę na 8 godzin nie na 7.55 h. A skoro Wam nie pasuje to się zwolnijcie i idźcie do pracy gdzie pracodawca będzie Wam płacił za 8h a Wy będziecie pracować 7h albo mniej, są przecież takie zakłady na Śląsku. Powodzenia życzę w poszukiwaniu. Tylko już na rozmowie powiedzcie że musicie schodzić 5 minut wcześniej bo inaczej Wam jajka zamarzną.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś
 Opinia
@Rubens 12.12.2018 15:09

To nie jest do końca tak jak mówisz, podział przed pracą jest 10 minut przed rozpoczęciem zmiany i Nie mamy za to płacone. Oczywiście pracodawca może wymagać aby przychodzić wcześniej, ale powinien za to płacić... Ale u nas oczywiście do karania góra pierwsza ale do płacenia już gorzej. W myśl Twojej zasady jeżeli wymaga by być 8:10 to ma za to zapłacić

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zabawne
 Opinia
@Ktoś 12.12.2018 20:00

Proponuję również przeliczyć czas pracowników biura,wychodzących 5,6 i więcej razy na papierosa.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Benio.
 Opinia
@Rubens 12.12.2018 15:09

Każda torebka cukru ma "+""-" dg. tolerancji!!! A to wczesniej na hale niz o rownej godzinie tez nie mozna wchodzic? Bo przeciez nikt Mi za to nie zapłaci..

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Benio.
 Opinia
@Ktoś 12.12.2018 20:00

Przychodzisz za 5 to za 5 schodzisz... schodzisz o rownej to o rownej wchodzisz... płacą za 8h a nie za wiecej..

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KWESTIA MOSZNEJ
 Opinia

a niekturzy dalej tylko moszna jaja nie nudzi im się to a programy z kasowane tajle źle zliczone

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michal
 Opinia
@KWESTIA MOSZNEJ 05.01.2019 17:45

Hej , on nie skasowal programu tylko ścieżkę , ile razy to samo klepac , w programie jak wymiary płynną , a co do liczeniu i tak to jest sztuka , jak cały ten system , chyba on podsunął pomysł aby przywrócić tą ścieżkę w programie , co do jaj sam sobie jaja zrobił w ten sposób. .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1 2 3 ...
 Opinia
@Michal 06.01.2019 21:37

Synki żaden pracownik nie odpowiada za przestarzała technogie plus inne żeczy co są nie na czasie dobrze że wykasowal , bo chociaż pokazał że się da , niż sielonny gozik , gość ma jaja i pokazał komuś jaja haha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Borys
 Opinia
@1 2 3 ... 06.01.2019 23:33

20 lat doświadczenia robi swoje reszta , szczeka bo zrzera ich zazdrość . Korekcje , dokładność to on oferuje firmie , brak L 4, nad godziny, a wy co? papiersosa w toalecie? narkotyki ? pijaństwo w pracy? telefony, wieczne pogaduszki, znikanie ze szlauchami "na pepierosie " ? Borys jest najlepszym pracownikiem na swojej zmianie , wykonuje swoje zadania .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Borys
 Opinia
@Borys 10.01.2019 15:33

4 promile goscia po sladach żygów znaleźli HAHA, nawet w gazecie pisali, drugi po pigułce po wykręcany majster, degustacje swoiskich wendlin ... akcje jak we filmie akcji, a wy sie człowieka , który przychodzi pracować czepiacie, żeby odwrócić od siebie uwage ,

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1 2 3 ...
 Opinia
@Borys 10.01.2019 15:36

Tak to jest prawda są asoby na firmie co mu dokuczają , ludzka zazdość i zawiść nie zna granic, niestety pracuje z ludźmi co mają syndrom w sobie kolanniarsta donosicielstwa i Plus spółki , jak to on nic z tego sobie nie robi , czasem jak pójdzie na dział plastyczny , to takie coś usłyszał , on przygląda się na rurkę , chyba myśli co robi , a nie jak małpa z bananem stoji , nie można myśleć w pracy , bo jesteś ambitny , firma nie toleruje takie osoby ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rafał
 Opinia
@1 2 3 ... 12.01.2019 06:56

Możecie napisać, czy będąc zatrudnionym w firmie MCS zdarzają się sytuacje, że trzeba zostać po godzinach? Mógłby ktoś opisać, jak to wygląda? Myślę, że dla wielu osób będzie to ważna informacja, ponieważ w zależności, czy występują nadgodziny, czy nie potencjalny pracownik może ocenić, czy będzie mógł niezapowiedzianie dłużej zostawać w pracy, aby pogodzić to z pozostałymi obowiązkami poza pracą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MARTA
 Opinia
@Rafał 12.01.2019 13:48

Zostawcie już tego synka , nawet dyrektor mu zazdrości i boi sie konkurencji z jego strony , więc mu daje nagany za interesowanie się robotą w buforze , jak chce sprawdzić jakie byly braki , gdy jego koleszka od miesa Smoła leży na blokach z telefonem i spi, tego to diabli nie wezna , wyzwiska , hamstwo , odzywki jak w barze, przekleństwa mobing a za to awans , wystarczy przynieść mieso

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Akcji
 Opinia
@Rafał 12.01.2019 13:48

Nadgodziny sa nakazem od biura, jak cie nie bedzie to masz po premi. To nie jest wolboac wyboru

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia
@MARTA 15.01.2019 14:47

Tak to prawda dostał upomnie pisemne włączane do akt , za samowolnie oddlenie ze stanowiska pracy , przy którym stał pracownik maszyna nie pracowała , bo ludzka ambicja i ciekawość nakazała mu aby zobaczyć w magazynie braków jakie były ostnio , czyli w skrócie prcownik jest ulomem nie może myśleć w tylko zielony gozik , więc konkorcjia nauczla go myślenia w pracy i czasem to owcuje , jak ktoś służył w wojsku było coś takiego jak Samowolnne oddłonie się , jest na challi 3 apostołów którzy nic nie robią niech robią narzędzia wymieniają korekty idt ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Roberto
 Opinia
@Robert 20.01.2019 01:56

Ostnio znów miał przypadek mobiingu w pracy szedł przez challe do WC , dyrektor go widzal , bo sobie spacruje, kiedy skończy się nagonka na niego , przykre to jest ludzka zawiść i złość do kogoś ...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DOM PUBLICZNY
 Opinia
@Rubens 12.12.2018 15:09

Nowy temat kolaniarstwo i lodziki w pracy , zastanawiamy się nad panem S , pisane z małej litery bo to jest obrzydliwie , parca przychodzimy do pracy a nie komuś ciognac loda , czy jak nie ma nic do uzbrojenia lub korek , niech ten fenomen wznie sie za robate challe pozmiata lob szmaty i maszyny powyciera , co to jest za syfiasz , czy firma Mcs to jest dom policzny , czy dyrekcja nie umiem sobie poradzić z tym wycieruchem , uważajcie oni cały czas gadaja , palą fajek w kotłowni, CO TO JEST !!! , mało to jego konkobina donosi mu ..

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
S.Y.F.sp.Zoo.
 Opinia
@DOM PUBLICZNY 22.01.2019 02:46

W MCS żeby awansować, to trzeba chodzić na L4 na cały miesiąc, nic produktywnego nie robić, donosić, sprzedawać mięso, wyzywać synków od matołków, peda*ów, ku**w, (usunięte przez administratora) a czym bardziej się starasz tym bardziej będziesz jeb *** any i tłamszony, jakakolwiek kreatywność zaangażowanie optymizm niemile widziane tylko pijaństwo, (usunięte przez administratora) kolesiostwo, donoszenie, wyścig szczurów. 3 lata pracy w tej firmie i żadnego szkolenia, jak już to szkolenie dotyczące wkładania zatyczek do uszu, albo segregowania odpadów, bo oczywiście nie wiem jak odróżnić papier od plastiku. Śmieszna firma.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wite
 Opinia
@DOM PUBLICZNY 22.01.2019 02:46

Dajemy za forum Ropochodnego , u konkurecji jest linia Bloków , mała Poprawka do Konstrukcji , Operator sam Ładuje bloki surowe na rolki , plus obsługę maszyne i korekty , jakieś uzbrojenia , narzedzia , z normą 120 na godzinne , ten gość nie mieści się w normie , pracownicy ktorzy pracuja od rodzimej firmie nie umia patrzeć leserstwo tego gościa , mało to czasem jak ma w kieszeni szmatę wyciera nos a później , smaruje buzie te gluty to maseczka na porost włosów , ale ja wam pokarze jak się pracuje , bende spisywać i donosic haha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rubens
 Opinia
@Borys 10.01.2019 15:36

Gość o którym piszesz został przecież zwolniony i dodam że z tymi 4 promilami to trochę przesadziłeś, więc nie pisz że dyrekcja nie reaguje na sytuacje jakie zdarzają się w tej firmie. Nie możesz również mieć żalu że ktoś od czegoś odwraca uwagę jeżeli sam nie reagujesz że Twój współpracownik nie wygląda najlepiej. Po prostu tolerujesz taki stan rzeczy. W następnej kolejności wszyscy narzekacie na kontrole trzeźwości na bramie. One nie wzięły się z czyjegoś kaprysu tylko są reakcją na rzeczy jakie miały miejsce w tej firmie, prosta zasada akcja i reakcja. Jeżeli zaś piszesz o jakiejś pigułce to widocznie masz bardzo dobre informacje, może widziałeś skoro jesteś tego taki pewny. Pozostaje więc pytanie dlaczego wylewasz żale na portalu a nie poinformowałeś przełożonego ? Czyżbyś też tolerował taki stan rzeczy ? Na to pytanie niestety musisz sam sobie odpowiedzieć.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Borys
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia
@Rubens 05.02.2019 18:41

dwa lata na siłowni z karty multisport, rzadnych efektów, nogi dalej robie na modlitewniku, bżuch wielki i opasły zwisajacy na obwisłe ja* ja. trening na muzg by sie pszydał potem zamiata łopatą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Borys
 Opinia
@Borys 08.02.2019 20:17

Najleprze jest ot jak jade na swoim roweże do biedronki, nie złe jaja, lubie sobie czasem pszyjechać pod firme jak mam urlop, albo pooglondać skrawanie na jutube, odlewy są moją pasjom , lubie korekty i przyżondy , znam sie na nażędziach, frezach i głowicach, proponowano mnie funkcje majstra , lecz odmuwiłem, ja tam wole sobie jechać na maszynie , w końcu i tak kosmici pszylecą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michał
 Opinia
@Borys 08.02.2019 20:27

A zazdroście mu tego że Borys ćwiczy , reszta bandy nic nie robi , w życiu , żyją w nudnych związkach lub alimeta , poparcie na Adama Kownackiego , Polak na ringu powala przeciwnika, a wygląda zalany, ani grama muskla, trenuje z Borysem jest okejs, was wszystkich zazdrość powala że chop ma głowie na karku zawodowo lub sportowo ...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia
@Borys 08.02.2019 20:27

A zazdroście mu tego że Borys ćwiczy , reszta bandy nic nie robi , w życiu , żyją w nudnych związkach lub alimeta , poparcie na Adama Kownackiego , Polak na ringu powala przeciwnika, a wygląda zalany, ani grama muskla, trenuje z Borysem jest okejs, was wszystkich zazdrość powala że chop ma głowie na karku zawodowo lub sportowo ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wite
 Opinia
@Borys 08.02.2019 20:17

2 lata na siłowni natural i dalej ćwiczy , lepiej siedzieć przed plazmą z pilotem i patrzeć jak chopy grają w piłkę z browarem , 12 lat pracy w Gebruder , no chop się zna haha , kosmitki go odwiedzają, ma bogate życie erotyczne, nie jeden chop co ma rodzinę bym mu zazdrościl z firmy że myka fajne no cenzura ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mahek
 Opinia
@Wite 11.02.2019 00:00

Zazdroszcze tych , wielkich genitalów borysa , bo sam niemam tam za dużo , non stop gadam o gejostwie , i paskudnych rzeczach , psując kolegą przy stole apetyt na jadalni mówiąc o nekrofili , wypominam gosciowi diete , a sam codziennie zupka hińska , największa trucizna , ze mną coś jest nie teges

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mahek
 Opinia
@Mahek 13.02.2019 00:01

o kurde ja tu pisze komentarze a alimeta nie zaplacone

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
peja
 Opinia
@Mahek 13.02.2019 00:03

Chłop po 40, a dalej mieszka z mamą, gra w plejstejszyn i ma dyzlekcję.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ps3
 Opinia
@peja 13.02.2019 11:18

A co kogoś interesuje kto z kim mieszka , lepiej żyć na kocią łapę , co roku z inną kobietą ktora z Ciebie wysysa finanse , albo jesteś wolny albo żyjesz tak jak chcesz , ludzka zazdrości nie zna granic ...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michał
 Opinia
@peja 13.02.2019 11:18

Jest jeden facet na zmianie co prcuje na siebie , i nie wchodzi w (usunięte przez administratora) aby posiadać prace , śmieje się z innych co to czynią , a co gier zapraszamy aby pograć w 4k , bo to drogie jest , widocznie gryzie kogoś że jest stać na coś , bo reszta trzepie się po kontach , aby sobie zamoczuc haha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Święty Walenty
 Opinia
@Michał 14.02.2019 13:00

Panowie jak macie taką chcicę na siebie, to umówicie się na kolację, na drinka, potem pójdźcie do siebie, od 2 lat takie podchody, a widać że jeden ma smaczka na drugiego, to co wygadujecie do siebie w pracy i co tutaj wypisujecie, to jakiś klimat LGBT, każdy robi co lubi, ale jakby tak ktoś powiedział to dziewczyny, to leci dyscyplinarnie. Tłok trochę popracuje w rurze wydechowej i wam ulży.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rower
 Opinia
@peja 13.02.2019 11:18

No widzicie chłop po 40 tyle dziewczyn w firmie a z żadną się nie mówił , a nawet nie związał się bo sra na ten cały interes , szacunek dla tego gościa , po reszta napalencow jak by krocza nie widzieli haha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wb
 Opinia
@DOM PUBLICZNY 22.01.2019 02:46

Nas w pracy nie interesują układy, myślimy że ten fenomen bendzie rozwiazany, skargi były , jeden dostał jakiś czas temu nagane i rozdzielenie miłosnych igraszek w pracy , patrząc na to odruchy wymiotny ,żaden normalny pracownik nie robi na zmianie domu publicznego , ale czekamy na finał robieniu loda w pracy , dzielenie cukierków aby pracować i donosic komus ten gada z tym ten nie mierzy to to za (usunięte przez administratora) , jak nie chandel miesem w firmie to Lodziki , chcie synku do kotłowni zajarac a potem premia nie ma ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rrrtttt
 Opinia
@DOM PUBLICZNY 22.01.2019 02:46

Można to załatwić , każdy pracownik niech uda że nic nie potrafi i gość zacznie pracować, a nie gadać i romasowac , co to za proglem , joz tak się dzieje , wyslijcie tą babę na rurki i się to skończy ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Borys ty k****o
 Opinia
@Rrrtttt 16.02.2019 23:39

pisze te wszyskie posty ja, sam zez sobom, to wszysko co na gurze i tu tesz to ja na pisałem wszyscy , jusz sie skapli , tyko ja jeszcze nie , bo błendy te same, pszecinki we złyh miejscah

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wite
 Opinia
@Borys ty k****o 17.02.2019 23:36

To nie Borys , tylko wy , więc ortografi , takiego nie ma chop ..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
7
 Opinia
@Wite 18.02.2019 00:03

Oj Dajcie temu Borysowi spokój chop nawet pisać nie umie , bo się śmieje z tego , udaje że nie potrafi , ile jest krytyki na ten Mcs , a każdy prcuje , cała góra to czyta i się śmieje , z tych to narzekają , więcej ortografi i błędów , może ktoś to rozczyta i wyciagnie z tego wnioski , no polowanie na pracownika aby mu zabrać premię haha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
8
 Opinia
@7 18.02.2019 01:04

Was to gryzie że chop 12 pracował u konkurencji bez l4 , przy detalach co mały kosmiczna wagę plus znajomość programów i maszyn zawasowanych , normą której mało kto wykonał ,dajcie spokój temu synkowi , nie to czytają z góry oni , i więcej błędów orgraficznych , to nie jest list do kochanki ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MCSKabaret
 Opinia
@8 18.02.2019 01:23

JAJA HEHEHEHE....MOSZNA...HEHEHE....BENIZ......HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....MONTE PYTON MA NA NOC

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Koza
 Opinia
@DOM PUBLICZNY 22.01.2019 02:46

Jestem zadowolona z pracy lub zadowolony inni mi pomagają , mam prace siedzonca , całe 8 godzin stojie z kluczem w ręce , patrzę się na innych jak pracują i donosze , zamiast zająć się sobą i swoja praca , mam gozik klucz i Lodziki , czy ten lob coś jest warty porawnej pisowni chyba nie ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wite
 Opinia
@Borys ty k****o 17.02.2019 23:36

Na widzicie chop mieszka z Mamą , ale jego Buzia jest na jest na Sunrize z super Kobietą w szpilkach i skórze , czym jest SUNRIZE ??? , Borys Nikt tego nie dokonał tego co on , a znajcie go na Yu tube , kopara wam wszystkim opadnie jak szaleje na Imprezie , pozdrawiam Was w nudnych związkach haha , cyk , cyk ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rekrutacja
 Opinia

Firma MCS poszukuje maøo ambitnych kandydatów na stanowisko "Specjalista Rurkowiec". Witamy firma Powerblowjobs, pod jurysdykcją MCS, poszukuję kandydata, na stanowisko - specjalista operator szmaty, specjalista operator wyciora, specjalista ustawiacz młotkiem. Oferujemy możliwość niedorozwoju, w starym powolnym zamkniętym kółku wzajemnej adoracji, pełnym alkoholików i hazardzistów. Nic nie potrafisz, nigdy nie pracowałeś? To nic nie szkodzi, pokażemy Ci jak naciskać zielony guzik i udowodnimy, że jesteś debilem, a my fachowcami od klupania młotkiem po fabrycznie nowych układach wydechowych, wiodących graczy branży automotive. Dołącz do nas już dziś. Wymagamy - Tablicy rejestracyjnej SWD w samochodzie, znajomości w załodze lub biurze, braku kultury osobistej i nieznajomości savoir vivre, zainteresowania alkoholem i piłką nożną, braku ambicji i chęci rozwoju, umiejętności obsługi młotka i szmaty. Mile widziany język ukraiński.

Pomocna?
Tak9Nie
Rekrutacja
 Opinia

rury już czekają zapraszamy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Brajdjxjx
 Opinia

Praca spoko, zarobki c*****w nowi mają więcej niż my, technolodzy nie mają zielonego pojęcia o logice i robocie brawo a my nadal na nich robimy brawo dyrektorze (usunięte przez administratora) zarządzanie, macie jaja to wstańcie i mówcie co was boli leszcze a tak to na necie spina a w grupie cisza, śmieszni ludzie też tu robią a tak to wszystko ok :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Leader Fox
 Opinia

Kto jedzie na narty na Słowacje??? widać że prezes(usunięte przez administratora) ma totalnie (usunięte przez administratora)na załoge i chce zrobić pożądek jak w nkt a pamiętajcie nie chorować reszta to hipochondrycy żygać sie chce pip został poinformowany o zaistniałej sytuacji .....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ortografik
 Opinia
@Leader Fox 09.02.2019 22:04

8 błędów w dwóch zdaniach, co za niereformowalny głąb. Mój 7 letni syn, na dyktandzie robi maksymalnie 2-3 błędy. Potem zarząd widzi, że takie głąby są na hali i nas wykorzystuje.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ortografik
 Opinia
@ortografik 10.02.2019 13:01

Leader Fox, jesteś mniej mądry od 7 letniego dziecka, brawo! Zaistniałeś głupotą.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PatusyProdukcyjne
 Opinia
@Leader Fox 09.02.2019 22:04

(usunięte przez administratora) Cie boli, że twój szef jedzie na narty na Słowację? W sumie, jeśli twój szczyt marzeń to hołda w rydułtowach, to nie dziwne, że(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
JadęNaRekord
 Opinia

Następne szkolenie w MCS z języka polskiego. Wstyd mi za was, zobaczy to ktoś z rodziny albo znajomych i się będzie ze mnie śmiał, że pracuję w zakładzie pracy chronionej, z ludźmi niedorozwiniętymi umysłowo.

Pomocna?
Tak14Nie
Lekghshsbsbs
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia

Dobrze że w tej firmie sprawne kamery są i zestawy słuchawkowe, bo to jest najważniejsze. Chwilę popracowałem i dziękuję kumpel mi tu załatwił ale od razu mnie ostrzegał żebym nie bral tu nic na serio, no nic przygoda w "para-firmie" zaliczona :D i 100 zł brutto podwyżki

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lekghshsbsbs
 Opinia
@Lekghshsbsbs 25.01.2019 10:25

Na długopis nawet ich nie stać, ogólnie praca fajna ale odradzam jeśli liczycie na cos więcej niż 2300 wyplaty, stawki takie same jak gdzie indziej tyle że premia na wagon fajek a gdzie indziej trochę więcej, ocencie sami, brak narzędzi, kręcenie w maszynach co detal to nie dla mnie ja nie mam uprawnień. Polecam nkt odkąd odszedł ten gbur to się poprawiło, teraz niech niszczy wasza firmę :D

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hanys
 Opinia
@Lekghshsbsbs 25.01.2019 10:29

W tej firmie pracownicy rułek mają 4 z przodu, był taki CHO**RA co i 5 wyciagal, 2300 to chyba baba na tokarce wyciąga.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pomocny
 Opinia
@Hanys 28.01.2019 19:29

Zapomniałem dopisać że synek robił po 12 godzin dziennie przez cały miesiąc. Więc wynik bardzo marny, bo powinien 2 razy tyle mieć na rękę.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
Nazwa działu: PRODUKCJA zak. 2
 Opinia

Chyc sie sam lebrze roboty nara rostawiacz pozdrawia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fiut
 Opinia

Od kiedy to na siedAco osiąga się wydajność ? Ukraińcy siedzą stoją a ty rób za nich, gratulacje mcs i poraz kolejny nasz mądry dyrektorze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o MCS - Żory

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej