TESKO STEEL SP. Z O.O.

Rybnik

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 88 ocen.

Opinie o TESKO STEEL SP. Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESKO STEEL SP. Z O.O.

Mirek

Przedstawiciel Handlowy w Warszawie bardzo mnie ta oferta zainteresowała. Możecie mi coś podpowiedzieć? Jakie wyposażenie dostaje taki człowiek?

Paulina

@betka aktualne oferty pracy firmy TESKO STEEL SP. Z O.O. możesz znaleźć na ich stronie internetowej - https://teskosteel.eu/aktualne-oferty-pracy/ Zainteresowało Cię któreś stanowisko?

betka

czy jest praca dla kobiet w Tesco? jakaś produkcja czy coś?

Jurek

To ta firma jeszcze istnieje ? Słyszałem że likwidować mieli. Na rynku prawie was nie widać sprzedajecie blachę za grosze. Podobno się wyprzedajecie prawda ?

Operator
@Jurek 30.12.2016 15:15
To ta firma jeszcze istnieje ? Słyszałem że likwidować mieli. Na rynku prawie was nie widać sprzedajecie blachę za grosze. Pod...

Widocznie masz problemy ze słuchem, a może umyć wystarczy?

leon

No cuz... wydaje sie ze firma idzie we własciwym kierunku... co wazne zaczeto doceniac pracowników ...WSZYSTKICH!!!! Pozdrawiam

Lucyna ze Szczebrzeszyna

Nie jestem pewna ale chyba widziałam tego Pana w transmisji TV Trwam stał ze świecą w rogu, jak organista zaczął grać to śpiewał tak donośnie, że te stare skrzeczące baby zagłuszył. Nie dość że biega szybko niczym prawdziwy jaszczomb to jeszcze jaki śpiewak. Prawdziwy talent z niego jak ja wam zazdroszczę. Ledwo co go poznałam był w takim kowbojskim kapeluszu. Uwielbiam człowieka wielkie serce naprawdę. Jak będzie Pan na Roratach to podejdę pośpiewamy sobie razem.

zzz

@ Mirek chyba troszeczke fora ci sie pomyliły :-P

Mirek

Wybiera się ktoś na miesięcznice ? Albo na apel Smoleński ? Mam wolne miejsca mogę zabrać.

Jebaka

Oooo widzę trafiłem w samo sedno. Zdemaskowałem was księgowe biurwy od propagandy. Szybko kasują komentarze nie wygodne.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracuje, ale rzucam

To są dwie zupełnie inne firmy. Tesco to sklep, a my mówimy o Tesko Steel !!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

pracuje, ale rzucam

Hehe. Ciekawe,ze akurat w tesko steel...przypadek?!

Jebaka

Tak w szczególności na tym forum poszukują :) a najbardziej Ci od propagandy firmowej.

Witman

Ako i pablo ta sama osoba bzdety pisze że pracy szuka. Ale to żałosne :) Jak się boją żeby ludzie prawdy nie pisali.

anonim

(usunięte przez administratora)

zielony

W tesko steel nie ma zadnych benefitow socjalnych.

pracuje, ale rzucam

Ponadto... Jedna i ta sama osoba na tej stronie broni prezesa, broni tesko steel i całej tej ich polityki, ponieważ grzeje ciepły i bezpieczny stołek... Po znajomości zresztą...wiec gdzie tu obiektywna ocena??!! Tylko "zwykły "pracownik prawdę powie.

pracuje, ale rzucam

Dokladnie. Mowa o tesko steel!!!!!! Tu takie wypłaty...

Cięty na wymiar

Nie chodzi o sklep Tesco, zobaczcie jak z was szydzą odwracając kota ogonem, że niby ktoś się pomylił pisząc tu hehe. Komu i po co oczy mydlicie.

Zt

FG bo Ty nie wiesz ? :) uważajcie na tą firmową szuję !

Hajsik

Zatrudniają handlowców żeby wyciągać kontakty i zwolnić. To częsta praktyka w tej firmie Uwaga !

Kajtel

Typowy przedsiębiorca żeruje na bezrobociu i wyzyskuje ludzi strasząc ich brakiem zatrudnienia jakie to Polskie jakie to niskie :) To tylko praca jej utrata to żadna tragedia. Żyje się dalej i szuka się innej. Na pohybel wam wyzyskiwacze !

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Pracy jest mnostwo i juz wkrotce pożegnam się z tym obozem pracy.

Stasiak

Hehehe zawsze mówiłem że to dziady. Wypowiedzi kadry kierowniczej to rynsztok.

Pracownik

Za takie ucinanie wypłat i brak szacunku... życzę szybkiej upadłości. Pracownik nie tylko ma obowiązki, ale również i swoje prawa. W tym np. ma prawo do urlopu.... Tylko, gdy zdecydujesz się pójść na urlop, to wypłata.... Ucięta, premii brak... Obóz pracy, nie porządna firma! !!!!!!

Grażyna

Znów ten od wypłaty :) no tak cieszmy się że nam w ogóle płaci ten gepard. Mógłby przecież nie płacić za wykonywaną usługę na rzecz firmy jaką jest praca chyba jest umowa to żadna łaska... Po co pytasz czy są oferty każdy kto czytał wcześniejsze wątki wie że jesteś pracownikiem. W dodatku siejącym propagandę i za największy atut stawiasz to że wypłata jest terminowa :) Powiem CI że wszędzie jest :) nawet u kazka na budowie lub u bolka na truskawkach. Lecz skoro porównujesz się do takich to sam wystawiasz sobie opinię wcale nie trzeba nic krytykować :)

Buc

Gepardy, gazele, kuny i żbiki jak to się przekłada na zarobki pracowników ?

Kasia

A może zamiast w marketing inwestować to może lepiej by było wyprowadzić firmę ze średniowiecza i zmienić system operacyjny pamiętający czasy commodore.

maradona bella dona

Byłem w Chełmży/Toruniu na wycieczce akurat jakieś biegi tam organizowali. Biegnie taki jeden siwy szybki naprawdę, składa się do zakrętu i nagle łup w słup aż mu gruszka od leawatywy z kieszeni wyleciała. Wyglądał mi znajomo stąd pomyślałem że może ktoś od was ? Chociaż mogę się mylić bo pewny nie jestem. Jeżeli tak to pozdrawiam gorąco i życzę powrotu do zdrowia.

darrro

się ma ile można w waszej firmie zarobić miesięcznie

felt
@darrro 06.06.2016 06:23
się ma ile można w waszej firmie zarobić miesięcznie

1800zl plus premia, ktora raz jest, raz nie ma...

Obserwator

Niki o czym Ty piszesz ? Z tego co czytam wypowiadają się tu osoby bezpośrednio powiązane z firmą i nie reprezentują sobą przyzwoitego poziomu wprost przeciwnie.

niki

Nigdy osoba zwolniona nie będzie obiektywna w swych ocenach. @były pracownik tym samym dla mnie w ogóle nie jesteś wiarygodny a twoje opinie można między bajki włożyć bo piszesz od rzeczy. Poziom i styl tych wypowiedzi nie pasuje w ogóle do poziomu tej firmy i ludzi tam pracujących. Wszystkich pracujących pozdrawiam a malkontentów nikt nie zadowoli i zawsze będą się czuli pokrzywdzeni i skrzywdzeni zawsze przez wszystkich.

Były Pracownik

Miałem już nie pisać ale jestem tak rozbawiony że w akcie łaski odpiszę. Nie zawszę sprzedaję 300ton. Podstawy mam zaledwie 1.800 lecz sobie to rekompensuję. U was można załadować samochód na małą liczbę miejsc. Więc jak dowieziecie towar do klientów co biorą od 1 do 5 ton w dodatku macie mało ocynku a jeżeli już to drogi i powlekanych też nie tak było jak ja pracowałem. Na czarnej pieniędzy nie ma dlatego mało ich sprzedaję do tego sprzedaję profile spawane ocynkowane których też nie macie. Więc dlaczego zarzucacie mi że pisze nie prawdę ? To że u was jest to niemożliwe to nie znaczy że w innych firmach nie można dobrze zarabiać. Do Pisu to mi bardzo daleko, dlatego ciężko mi było znieść to zachwycanie się dyrektora prezesem Jarosławem i to wieczne wysłuchiwanie o modłach Pani dyrektor aż mnie dreszcze na samą myśl przechodzą istny koszmar. Jak ktoś wspomniał wcześniej było to cięzkie doświadczenie i ważne że już mam to za sobą. Nie musicie mi wierzyć ja nikogo na siłę nie zmuszam do swoich racji. Tak naprawdę to chciałem tylko podziękować bo gdyby nie fakt że zostałem zwolniony to pewnie do tej pory bym cały dzień chodził do pracy jak za karę. Pozdrawiam was jeszcze raz serdecznie. Co do Ojca dyrektora nie spodziewałem się po Panu kontr-argumentów tylko jak zwykle obelgi, ja nie będę się zniżał do Pana poziomu bo zwyczajnie Panem gardzę.

Były Pracownik

Zapomniałem dodać. Pozdrawiam serdecznie wszystkich związanych lojalką :) To jest mój ostatni wpis na tym forum.

Były pracownik

No i co takiej piany dostałeś kolego. Mam płacone 20zł od tony. W mojej firmie liczy się marża dowozimy do małych firm na które wy nawet nie patrzycie. Sprzedajemy drogo. Wasz prezes żyje z bonusu i dotacji a wy jesteście urobieni po łokcie i nie macie z tego nic. Piszę prawdę dlaczego miałbym tego nie robić. Wszędzie płacą minimum 8-10zł od tony. Tylko w Tesko płacą 1zł - 1 tona tyle ja miałem. Wcale nie żartuję przy 1000tonach powinniście zarabiać około 20tys+. Dymają was koledzy i koleżanki równo. Co tu dużo mówić Warszawa pracowała w konkurencji niech powiedzą ile dostawali za tonę. To nie są rzeczy wyssane z palca. Załosny to ty jesteś wrzucić kwitek z wypłaty ?

ojciec rydzyk
@Były pracownik 12.05.2016 00:41
No i co takiej piany dostałeś kolego. Mam płacone 20zł od tony. W mojej firmie liczy się marża dowozimy do małych firm na które...

@były pracownik cała prawda tylko prawda i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda. Nie ma co polemizować z głupkiem bo z wami się nie wygra macie przewagę liczebną bo po prostu jest was więcej na tym świecie.

bodzio
@Były pracownik 12.05.2016 00:41
No i co takiej piany dostałeś kolego. Mam płacone 20zł od tony. W mojej firmie liczy się marża dowozimy do małych firm na które...

@były pracownik prezes żyje z dotacji Fundacji TVN "nie jesteś sam" i bonusów z reklam w Playboyu i dyma nas na wszystkim. 300tonx20 zł/t = 6000 zł a gdzie podstawa 800 zł naprawdę super warunki chętnie się zamienię?? Sprzedajesz drogo komu??? Kazikowi za miedzy???? ile 300 ton/miesięcznie-zejdź na ziemię bo latasz za wysoko. Tak jak ktoś wcześniej napisał całą prawda tylko prawda i g....prawda!!! Masz ułańską fantazję i twoje wpisy należy traktować w kategorii banialuk i marzeń. My zarabiamy 40 tyś miesięcznie mamy służbowe auta do dyspozycji i karty kredytowe bez limitu na własne wydatki. A kwity pokaż żonie bo ona pewnie też nie wie i nie wierzy że tyle zarabiasz chyba że dorzucisz kasę z 500+ to wtedy wszystko się zgodzi. PIS-owska propaganda którą tu uprawiasz jest żałosna. Powinieneś z Jarkiem z PIS-u w jednej ławce usiąść może wtedy będziesz wśród tych którzy takie kawałki łykają. Nic nie wiesz na temat zasad i praktyk w tej firmie i takie głupoty na forach wypisujesz i sam nie wiem jak można takie kretynizmy wypisywać. boki zrywać.I tyle w temacie.

Taknie

Za 200-300 t blachy zarabiasz 7 tys? Niemożliwe

Były Pracownik

W Tesko sprzedawałem 100 ton było mało i zarabiałem 3,000. W innej firmie sprzedaje 200-300 i zarabiam 6.800 Dziękuję.

niedowiarek
@Były Pracownik 11.05.2016 13:58
W Tesko sprzedawałem 100 ton było mało i zarabiałem 3,000. W innej firmie sprzedaje 200-300 i zarabiam 6.800 Dziękuję....

@były pracownik mnie też się nie chce wierzyć nawet Arcelor nie płaci tyle swoim najlepszym i najdłużej pracującym handlowcom wiem bo tam kiedyś pracowałem. Ale jeśli sobie poprawiłeś to o co ty tak tutaj pyszczysz??? znalazłeś lepiej płatną pracę na lepszych warunkach i to się chwali ale nie wiem czy chcesz tu komuś zaimponować lub się pochwalić płacą bo nie bardzo rozumiem ten wpis???? Żałosny jesteś!!!

miś

@bee jak w tej firmie prezes nie szanuje ludzi to ty nie wiesz o czym piszesz. To jedyna osoba w tej firmie która dba o pracowników i załogę jak nikt inny. Niestety często opinie ludzi zwolnionych którzy czują się pokrzywdzeni nie są adekwatne do sytuacji i chciałbym poznać opinię drugiej strony ale na to chyba tutaj szans nie ma żadnych. @kat jak miałeś takie doświadczenia w Toruniu czemu nie uderzyłeś do Prezesa- zabrakło ci odwagi??? widać przemądrzałku że poziomu i stylu nie masz za grosz więc wcale się nie dziwię że tak cię tam potraktowali. Tu na forach bezkarnie różne rzeczy można wypisywać często jak widzę nie mające odzwierciedlenia w rzeczywistości Na co ty liczyłeś przy takiej retoryce że będą się z tobą "cackać"???trochę samokrytyki i umiaru bo tego widzę nie masz za grosz. Nie ma firmy idealnej ale opinie w stylu dno i traktowanie człowieka tutaj jak "murzyna na polu bawełny" są kompletnie chybione i pozbawione prawdy. notabene współczuję @kat doświadczenia pracy na polu bawełny i robienia za murzyna bo rozumiem że piszą w ten sposób życie mocno cię doświadczyło. Ale widzę pozytywy przynajmniej nabierasz doświadczenia:-)

KAT

Pierwsza sprawa nie powyższe a poniższe komentarze. Druga to co Cię to interesuje kto pisze ? Książkę piszesz ? Ostatnia sprawa zarobki są tu kwestią marginalną bo każdy idąc do pracy godzi się na jakieś warunki. Poruszony temat dotyczy wręcz haniebnego traktowania człowieka w firmie niczym murzyna na polu bawełny.

Nyce

Co tam w Toruniu jeszcze nie byłyście tam to dopiero wyzwiska były heheh. Każdy mail do dyrektora do wiadomości i za brak przecinka k.. i ch.... To trzeba przeżyć nie da się opisać.

IT

Zgadzam się z bee. Brak szacunku dla ludzi,księgowość to klika,święte krowy. Co wypłata,rto zawsze cos ucięte.... zawsze jakis pretekst prezes znajdzie, zeby nie dac...dno,dno i jeszcze raz dno.

bee

Tesko Steel to porazka. Zero szacunku dla czlowieka ze strony prezesa. Ma swoich pupikow,ktorzy innym świnie podkładają. Brak podwyżki, brak dobrego slowa. NIE POLECAM!!!!!!!!!!

Red

Właśnie pokazałeś szacunek i kulturę osobistą. I kto tu uprawia propagandę???

Erzet

Ale bełkot od jakiegoś czasu pisze tu jakiś firmowy idiota. Najpierw odwołuje się do dyskusji a później się pyta czy jest rekrutacja udając że jest z zewnątrz taką schizofrenię to tylko w Toruniu można zaobserwować. Poziom schamienia również Toruński.

Erzet

Wprost przeciwnie ch..ie pi...dolony widać tylko tak rozumiesz to twój poziom więc odpiszę w twoim języku. Podstawą dobrych relacji jest umiejętność okazywania szacunku drugiej osobie oraz kultura osobista. Cieszy mnie to że pokazałeś prawdziwą twarz i oblicze relacji tam panujących zostało odsłonięte. Dowodzi to tego że ludzie krytykujący ta firmę piszą prawdę ! I żadna propaganda tego nie przykryje.

Igor

Pisze jako sobą bezstronna rozumiem że byli pracownicy produkcji to tumany a handlowcy cieniasy pseudo-handlowcy ? Tak się szanuje ludzi w Tesko ?

Bezstronny
@Igor 25.03.2016 14:05
Pisze jako sobą bezstronna rozumiem że byli pracownicy produkcji to tumany a handlowcy cieniasy pseudo-handlowcy ? Tak się szan...

@Igor Na szacunek trzeba sobie zapracować

Ja

A jakie mają być niby urlopy na umowie o pracę? To nie jest przywilej tylko prawo pracownika. Co do opieki medycznej polemizowałbym...

Pinokio

Hehehe drogi pracodawco teraz obrażacie ludzi pracujących na produkcji. Myślicie że ludzie są głupi i zwolnionemu człowiekowi można naubliżać bądź go zastraszyć to jesteście w błędzie. Każdy ma prawo do wypowiadania swoich opinii a wy je ciągle kasujecie. Jako były handlowiec dołączam się do wypowiedzi pracownik. Bałagan potężne obłożenie opóźnione realizacje bo najważniejsze są kontrakty. Fatalna atmosfera pracy jak wyżej obelgi ubliżanie, zmuszanie do zostawania po godzinach. Ostatniej premii też nie wypłacili tylko podstawę. Nie wpisuję ich w CV bo wstyd.

nowy
@Pinokio 23.03.2016 11:52
Hehehe drogi pracodawco teraz obrażacie ludzi pracujących na produkcji. Myślicie że ludzie są głupi i zwolnionemu człowiekowi m...

@Pinokio i znów Ty już byś sobie darował pseudo handlowcu z oddz.Toruń. Wielce pokrzywdzony i upokorzony przez Ojca Dyrektora. Dalej nie masz pracy???? Tu już nie wrócisz i nikt tu za Toba nie tęskni. A TWoje opinie pożal się Panie Boże nikt jak widzisz nie kasuje. Daruj sobie bo jesteś żałosny.

Pracownik
@Pinokio 23.03.2016 11:52
Hehehe drogi pracodawco teraz obrażacie ludzi pracujących na produkcji. Myślicie że ludzie są głupi i zwolnionemu człowiekowi m...

Ależ bardzo mnie ciekawi kto sie kryje pod pseudonimem operator, ktoś z biura kto ma za zadanie flirtrować forum, ogolnie jestem zdania nie podoba sie- to sie zwolnij, ja tak postapilem, ale niestety czlowiek majacy rodzine na utrzymaniu nie zawsze może podjąć taki krok. aa wlasnie najlepsza karta przetargowa tesko. 1500 na umowie reszte w premii, idealne narzedzie do szantażu i manipulacji ;) Pozdrawiam i narazie

Danuta

Serdecznie nie pozdrawiam Pana Mirka z Tesco. Oboje czekaliśmy w kolejce do kasy, kiedy mężczyzna wręczył mi nagle bukiet tulipanów z życzeniami dla pięknej kobiety. Nie powiem zrobiło mi się bardzo miło, chyba każdy chciałby dostać bukiet kwiatów od nieznajomego. Wracając do tematu owy Pan prosł abym przypilnowała mu kolejki on skoczy jeszcze po kawę bo zapomniał, oczywiście się zgodziłam. Mężczyzna oczywiście nie wracał a ja już skasowałam swoje zakupy, mówi się trudno więc udałam się w stronę wyjścia. Jakie było moje zdziwienie gdy Pan ochroniarz oskarżył mnie przy drzwiach o kradzież kwiatów. Na nic były moje tłumaczenia o czarującym Mirku który na dodatek zniknął ze sklepu. Tak w (usunięte przez administratora) jeszcze nikt mnie nie zrobił. Nie ufajcie mu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Po 1 juz tam nie pracuje, po drugie jako pracodawca badz osoba zlecona przez niego proszę nie wpisywać błędnych informacji o firmie. Zarobki byly wporzadku 10 lat temu, tylko ze nic od tego czasu sie nie zmienilo w tej kwesti, tylko obiecywanie i na tym sie konczy. hahaha 10 na 1 miejsce proszę cię w jakim Ty swiecie zyjesz :D a slyszalem ze rotacja ostatnio jest spora chyba ludzie zrozumieli ze tam syf jest i tyle :)pozdrawiam

operator
@Pracownik 22.03.2016 00:47
Po 1 juz tam nie pracuje, po drugie jako pracodawca badz osoba zlecona przez niego proszę nie wpisywać błędnych informacji o fi...

jakie ty głupoty wypisujesz. piszesz że zarobki były dobre 10 lat temu w tej firmie a pracowałeś raptem dwa. ja pracuję od 2007 jako operator i żaden operator od tego czasu się nie zwolnił. Magazynierzy i owszem. Na liniach produkcyjnych skład osobowy nie zmienił się od początku a zarobki przez te 9 lat cały czas nam rosną. Pewnie że mogliby płacić jeszcze więcej ale robota jest fajna i warunki mi osobiście odpowiadają. Nowe hale nowe zaplecze nowe linie produkcyjne i robota w której się nie zmęczysz. A jak komuś brakuje do wypłaty to w weekendy w nadgodzinach zawsze można dorobić. Ale jak podpadniesz kierownikowi to nie masz czego szukać i lecisz. Kryteria są jasne i przejrzyste dla wszystkich więc gdzie Ty pracowałeś jako operator??? bo chyba nie w tej firmie. A rotacja jak na 150 osób jest niewielka i wylatują tylko Ci którzy się do tej roboty nie nadają!!! Tumana nawet sznurówek nie nauczysz wiązać a chłopaki przy obsłudze maszyn są często po studiach lub automatyce,bo coś trzeba umieć żeby tego typu linie obsłużyć. Kolejne blebleble kogoś kto nie wie o czym pisze i nic co ma odzwierciedlenie w rzeczywistości.

zf7p

Pracownik ja Ci odpiszę w imieniu lizusa Tesko cyt: Nie wierzę !!!! To niemożliwe !!!! Tesko nie jest taką złą firmą !!! Twoje wypowiedzi są zdecydowanie wyolbrzymione !!! A tak w ogóle ciesz się że pracujesz. Bo jak Ci się nie podoba to 10 czeka na twoje miejsce.

pracownik

Pracowalem tam 2 lata jako operator i szczerze nie polecam, na poczatku bylo okej, pozniej co 2 miesiace prezes/kierownicy obcinali wyplaty z byle jakiego powodu, tlumaczyli sie slabą sprzedaza, a nastepnego dnia kupili nowe bmw x3 dla handlowcow :D, coraz wieksze rygorystyczne wymagania ktore kompletnie nie wplywaja na bezpieczenstwo czy wydajnosc pracownikow. Kasa taka jak na kazdym magazynie, no teraz co drugi miesiac mniejsza od standardu :) pozdrawiam

Bogna

Nie zgadzam się było sporo ciekawych wpisów tylko ktoś kasuje właśnie te zasadne przedstawiające konkretne sytuacje. Oraz te kompromitujące  No cóż…. A taką miałam rozrywkę

Zostaw opinię o TESKO STEEL SP. Z O.O. - Rybnik

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESKO STEEL SP. Z O.O.