4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Maciej

30.10.2015 18:52

Rozmowa kwalifikacyjna przebiegla pomyslnie. Warunki zatrudnienia - zgodne z umowa. Moge smialo polecic.
    Ajlar

29.10.2015 18:09

Pracowalam w wakacje, dzieki Panstwa firmie. W sumie do pazdziernika, bowiem jestem studentka. Wspolpraca z Panstwem to naprawde wielka przyjemnosc. Za rok mam nadzieje znow bedziemy dzialac razem.
    monter

28.10.2015 22:19

czesc, ja pracuje obecnie jako monter przez mg w hanowerze, na reke za caly miesiac wychodzi okolo 1900/2000 euro i dodatkowo mieszkanie za darmo, mieszka się w pokojach jednoosobowcyh kilometr od pracy wiec chodzimy pieszo, jesli chodzi o niemiecki to wypada komunikatywnie znac bo pracuje sie najczesciej z niemcami, sa tez polacy ale mniej i raczej trafi sie na niemca w zespole, bo pracuje sie w dwuosobowych brygadach. jesli chodzi o zarobki to jestem w zawodzie od wielu lat i do tej pory najwyzsze jakie mialem, bo duzo daje to ze lokal za darmo, gdyz tutaj ceny to 400 euro miesiecznie, czyli mozna powiedziec ze zarabiamy prawie 2,5 tys. euro na reke, no ale praca rzeczywiscie dosyc ciezka i duze tempo, kwestia przyzwyczajenia. mam nadzieje ze pomoglem, pozdrawiam Polaków w Niemczech! trzymajcie się !
    łuki

27.10.2015 16:23

Witam Jestem zainteresowany ofertą pracy na stanowisku montera mebli w Hanowerze. Jeżeli ktoś tam pracował lub pracuje to mógłby udzielić info na temat ogólnych warunków pracy, czy wymagana jest dobra znajomość czy wystarczy tylko komunikatywny niemiecki, jak wygląda kwestia oczekiwanego przez pracodawcę doświadczenia i oczywiście kwestia zarobków rzecz jasna :) I jeszcze jak jest z mieszkaniem bo pewnie pokoje wieloosobowe jak wszędzie i czy to samo miasto, blisko do pracy czy koniecznie trzeba mieć swój samochód na dojazd. Z góry dzięki za info i pozdrawiam.

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Krakus88

22.10.2015 12:05

Nie jest to agencja tworzona na chwile jak wiele innych aby ściągnąć tanich pracowników i szybko na nich zarobić. Współpracują z wieloma firmami w Polsce i za granicą to widać po ich ofertach pracy. Także lepiej chyba do nich się zgłosić niż do małej konkurencji. Ważne żeby praca była pewna i opłacalna szczególnie za granicą.
    pracownik na kontrakcie

20.10.2015 19:35

jeśli to komus pomoze, to jestem od 2 lat w Magdeburgu i wykonuje prace jako magazynier, a dla bardziej zorientowanych magazynier, zarobki od tysiaca do tysiaca 600 i potracenie za mieszkanie 200 euro za caly miesiac, pensja zalezy od tego ile zamowien wykonujesz i jak szybko pracujesz, ale ogolnie spokojna praca, polecam wyjazdy w parach lub dwójkach, wtedy mieszka sie razem i razem pracuje, inaczej mozesz mieszkać z kimś obcym, a to wiadomo może być różnie. Osobiście ja pojechałem sam ale trafiłem super z mieszkanie porządni i poważni ludzie. A co do samej pracy to firma niemiecka bardzo na poziomie, ale miejsca dla obiboków to tu nie ma- z tym się muszę zgodzić z przedmówcą. Na miejscu koordynator i dodatkowo comiesieczne spotkania z kimś z MG i omawianie problemów itd. także nie ma się czego doczepić. Byłem kiedyś przez inną agencje niemiecka pro personal coś tam, na magazynier w Hamburgu, to było o wiele, wiele gorzej, mało godzin, dziwne wypłaty,i totalny chaos. Ktoś chciałby jakieś konkretniejsze informacjena temat pracy jako komisjoner przy zbieraniu zamówień w Magdeburgu to pytajcie, będę tu pewnie w weekend to odpowiem na pewno, o ile będę wiedział. A jeszcze pytanie o niemiecki, są i tacy co umieją i tacy co umieją troche mniej, ale trzeba chociaż mieć podstawy bo to potrzebne w pracy, żeby zrozumieć zamówienie. Starczą liczby oraz podstwowe komendy, szkolenie trwa tydzień więc w razie czego można się nauczyć sporo. tak więc bez obaw ale coś tam trzeba jedna umieć, tak więc do nauki bo to zawsze się sprzyda :)!
    Student

22.10.2015 13:41

Czy przechodził Pan rozmowę kwalifikacyjną na początku?
    zainteresowany

02.11.2015 15:24

A jak wygląda kwestia mieszkania w Magdeburgu bo piszesz że dwójki a to są domki czy raczej większe budownictwo typu hotel pracowniczy i czy jest to mieszkanie blisko pracy gdzieś w centrum czy dalej od miasta i jak tam dojeżdżacie samochodami jakąś komunikacją czy może na pieszo. Z góry dzięki za info.
    xyz

20.10.2015 15:40

Możecie mi powiedzieć czy sa teraz lub w najbliższym czasie przyjęcia do fabryki czekolady???
    Lena

16.10.2015 21:26

Ogólnie OK. Pracowałam w Niemczech w zeszłym roku i teraz jadę po raz drugi. Pewna i płatna na czas praca i pomoc oferowana przez agencję na miejscu.
    nowa tu

16.10.2015 10:24

[komisjoner]komisjoner - 2015-10-14 22:58:39 a jak z jezykiem niemieckim wymaga ta Agencja pracy żeby umieć????
    komisjoner

14.10.2015 22:58

ja pracuje jako magazynier po niemiecku kommssioner w Magdeburgu, i nie narzekam, spoko koordynator na miejscu, dodatkowo raz w miesiacu przyjezdza ktos z agencji z biura i z kazdym sie spotyka, zarobki na poczatku 1000 moze tysiac 100, ale to juz z mieszkaniem. Jak jesteś dobry to mozna dorobic sobie premiami kilkaset eruo wiecej, praca raczej na stale a nie dla osob ktore chca sobie na chwile dorobic, bo troche czasu trzeba by sie tego nauczyc system magazyn iTD, jesli chodzi o mieszkania to srednio po 2 osoby w pokoju, ale najwazniejsze ze blisko do pracy, ogolnie moge polecic na spokojonie, bo juz troche widzialem co sie dzieje w niemczech z Polakami, wiec tutaj moge powiedziec spokojnie, ze jest na prawde fajnie, o ile ktos chce pracowac i zarobic a nie krecic i kombinowac, bo wtedy miejsca nie zagrzeje, odrazu wymieniaja, ale nie ma sie co dziwic, pewnie im niemcy placa tez za wyniki wiec musza trzymac krotko, na miejscu koordynator pan Mateusz na prawde fajny czlowiek
    nowa tu

11.10.2015 12:20

witam ma pytanie do tych którzy pracowali przez ta agencje pracy otóż jak z wypłat ile na czysto można wyciągnąć??? jak koordynatorzy ??jak mieszkania???? bardzo proszę o opinie
    rena

24.09.2015 14:41

ja pracowałam i teraz tez jade do pracy wypalte mialam 10 na koncie zawsze czasami nawet wczesniej
    piotrowski123

21.09.2015 21:20

kto pracował przez te firme w niemczech i moze mi powiedziec czy wyplaty sa regularnie czy zdarzaja sie jakies opoznienia? moj kuzyn pracowal z nimi 2 lata temu przy montowaniu solarow i mowil ze wyplaty bardzo dobre ale bardzo duzo godZinn i ze wyplata zawsze 10tego , tylko ze on pracowal tylko 3 miesiace bo na tyle byl kontrakt, mnie bardziej interesuje praca na dluzej. jesli ktos by mogl powiedziec cos wiecej na temat wyplat czy sa na czas, to bede wdzieczny. Piotrek

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Komisjoner w magazynie logistycznym - PRACA W NIEMCZECH

Bydgoszcz

14.53 - 20 EUR / m

MM

18.09.2015 21:56

Wszystko zgodnie z podpisaną umową wiec wystawiam pozytywną opinię i zamierzam znowu wyjechać za pośrednictwem tej agencji. Wcześniej pracowałem na terenie Niemiec i z pracą było różnie, ale ostatni wyjazd był OK.
    rrrr

17.09.2015 14:31

pracuje w Magdeburgu jako komisjoner i jak dla mnie wszystko ok, chociaż musze pojsc mieszkac na swoim mieszkaniu bo na firmowych zawsze się ma drugą osobę w pokoju wiec trochę mało prywatności, plus taki ze blisko do pracy, ale pisze w takiej sprawie, czy ktoś wiec czy takie prace są tez w Niemczech zachodnim bo planuje przeprowadzke do kolonii. z góry dzięki za namiar
    Wiki19

16.09.2015 10:47

Pracowałam za pośrednictwem tej agencji w wakacje jako kasjerka i zapłacono mi tak jak na umowie i w terminie. Moje koleżanki, również nie miały żadnych problemów. Tak więc polecam.
    agatkamąka

14.09.2015 08:42

najlepsza agencja pracy z jaką współpracowałam !!!!!!
    emenems

13.09.2015 09:30

hm. co tutaj napisać. mogę jedynie podziękować za owocną współpracę.
    dziewczyna

12.09.2015 22:52

Praca jako sprzątaczka w Lubeck jest bardzo opłacalna. Ponad 8 euro za godzinę + premia.
    simon

12.09.2015 13:08

Polecam. Świetne prace na okres wakacyjny przede wszystkim dla studentów.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

łukasz

11.09.2015 09:47

załapałem się już na kilka prac tymczasowych w Polsce... zastanawiam się teraz nad wyjazdem za granicę... współpracę jak najbardziej polecam...
    xOxO

10.09.2015 21:49

Polecam tę agencję z czystym sercem.
    maryśka

07.09.2015 10:00

jedna z najlepszych agencji oferująca usługi doradztwa personalnego.
    DARO

06.09.2015 23:45

Nie zgadzam się. Nie płaci się żadnej prowizji.
    kubas111

06.09.2015 14:24

czy ktoś pracuje jako monter mebli kuchennych pod Hamburgiem? podobno bardzo wysokie zarobki bo przez tel i na ogłoszeniu tez tak jest powiedzieli ze nawet do 2000 ero na ręke, w Polsce 4 tys zarabiam jako fachowiec, chętnie bym wyjechal, kto tam pracuje na takim stanowisku? czy zarobki serio takie i czy niemiecki trzeba mieć na dobrym poziomie czy wystarcza podstawy? będę wdzięczny za jakies informacje od pracowników, chętnie tez podam swój telefon. Czekam na jakies wiadomości! L))))
    ciekawa

05.09.2015 12:29

Ponawiam pytanie, czy ktoś wie kiedy najbliższy wyjazd do fabryki czekolady? Pojechałabym tam kolejny raz.

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branże: Praca tymczasowa

magazynierberlin

04.09.2015 13:01

Ja zaś pracowałem jako magazynier w Berlinie. Praca była dość ciężka, ale nagrodą za to była wysoka wypłata. W Polsce pracować można równie ciężko, za niewielkie pieniądze. Co lepsze? Odpowiedzcie sobie sami.
    jerzy

01.09.2015 13:55

Fabryce czekolady w Wernigerode - płaca wysoka, a na tym najbardziej mi zależało.
    nodzi

31.08.2015 12:25

Pracowałem w Niemczech jako magazynier. Nie było żadnych problemów. Polecam
    bąbel

31.08.2015 12:12

Dziękuję za pomoc w znalezieniu pracy !!! Profesjonaliści !!
    marek199

30.08.2015 23:04

Kto z Państwa wybiera się na magazyniera w firmie kurierskiej do Berlina w najbliższym czasie? Proszę o kontakt: [email protected], ja również jadę. To już nie pierwszy raz, gdy wyjeżdżam dzięki MGsolutions. Bardzo cenię sobie ich agencję, nigdy się nie zawiodłem.
    meggy

30.08.2015 11:59

witam, korzystałam 7 miesięcy temu z usługi tej agencji: "doradztwo w karierze", współpraca na najwyższym poziomie, zmieniłam pracę na taką, która przynosi mi satysfakcję, dziękuję.
    MACIEK I MAREK

29.08.2015 23:05

JA PRACOWAŁEM W KRAKOWIE RAZEM Z KOLEGĄ. ROZNOSILIŚMY ULOTKI. PRACODAWCA POTRAKTOWAŁ NAS POWAŻNIE, WCZEŚNIEJ ALBO NIE WYPŁACALI NA CZAS PIENIĘDZY ALBO O WIELE ZA MAŁO... TAKŻE TĘ AGENCJĘ JAK NAJBARDZIEJ POLECAMY.
    Jolka Z.

29.08.2015 22:34

Ja współpracowałam z tą agencją, ale tylko na terenie Polski. Współpraca przebiegła pomyślnie. Pracowałam w Niegoszowicach, zresztą jak i niejedna moja koleżanka. P.S. Przy okazji pozdrawiam wszystkich pracowników! :) :) :) :)
    klaps

29.08.2015 14:43

Praca fakt - dość ciężka. Jednak dla młodego chłopaka - moim zdaniem super opcja. Zarobić można sobie sporo kasy, wrócić do Polski i żyć jak w raju :)
    maminka

28.08.2015 09:45

Też jestem zdziwiona wypowiedzią Wandy. NIGDY NIE PŁACIŁAM ŻADNEJ PROWIZJI! Dwa razy wyjeżdżałam pracować jako sprzątaczka w Lübeck. Zakwaterowanie załatwił pracodawca, także problemu nie było.
    justycha

27.08.2015 14:19

Hej. Nie wiecie kiedy będą jakieś przyjęcia do Niegoszewic? Złożyłam aplikację, czekam na odpowiedź. Mojej kuzynce udało się w tamtym roku. Pracę sobie chwaliła, wiem również że sporo zarobiła.
    Mareczek

27.08.2015 09:34

Pracowałem w fabryce czekolady w Wernigerode. Warunki pracy mi w 100% odpowiadały, a jeszcze lepsza była wypłata.
    kasiorex

21.08.2015 18:10

co jaka znowu prowizja??? bylam 3 razy w niemczech i raz we francji z nimi nigdy zadnej opłaty, mieszkanie załatwiają i wypłaty ok 1.200 euro na reke, ktoś może wie czy w tym roku będą jakieś wyjazdy w okolicach świąt?
    ja

19.08.2015 13:20

przeciez nie biora zadnej prowizji

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.