4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

wojtekbb

08.01.2016 21:39

Piszcie konkretnie gdzie pracujecie??? Bo inaczej to nikt nic z tych komentarzy nie zrozumie! Mówcie na jakim stanowisku, w jakim mieście? Ja pracowałem przez MGSOLUTION przy fajerwerkach w Bremen i teraz wybieram się do Magdeburga, gdzie zarobki mają być od 1000 do 1500 euro, jeden kumpel już tam jest i mi to potwierdził, że sa tacy co mają 1000 ale i tacy co zasuwają i mają połtorej tysiaca euro. Zakwaterowanie 200 euro płatne a jeśli jesteś bardzo dobry to po jakimś czasie jest za darmo. Dla mnie to są konkrety, a z waszych komentarzy to nic nie idzie zrozumieć, same narzekania ale na nic konkretnego tylko chyba dla zasady...Bo Polak musi ponarzekać. Byłem już przez wiele agencji w NIemczech, austrii, belgii i jak się jest w porządku i jest się fachowcem to wobec ciebie też będą ok... myślę, że wiele osób wyjeżdżających to potwierdzi, a ci narzekacze wiecznie będą płakać i siedzieć z pustym portfelem! brawo!
    nowy*21

25.02.2016 18:19

siemanko. wybieram sie wlasnie do magdeburga. pracujesz juz tam jakis czas. powiedz czy wszystko jest takie piekne jak mi baba przez tel gadala czy to znowu juest jakis kit. zalezy mi na szybkiej odpowiedzi dzieki. [email protected]
    on29

08.01.2016 15:29

Pracowałem przez ta pożal się boże agencje i daje negatywną opinię, umowa śmieciówka na miesiąc czasu, Pani koordynatorka wiecznie spóźniała się z aneksem na kolejny miesiąc, jak już łaskawie zjawiła się z aneksem to z data wstecz o 10 dni. Jak wprowadził minimum 8,50 euro na godzinę, to zrobili nam podwyżkę z 7,84 na 8,20 euro przy czym podnieśli nam pokój w hotelu o 50 euro na miesiąc. Ściemniają, nie mówią prawdy, oszukują na każdym kroku. Omijajcie szerokim łukiem tą agencje pracy
    miro

30.12.2015 11:07

pracuje w magdeburgu jako komisjoner zarabiam srednio 1200 euro z mieszkaniem, ale są osoby które mają i 1400, bo są premie za wyniki, nie wiem kto i dlaczego pisze ze zarobił 490 euro, moze mial komornika i mu potracili polowe pensji, ludzi enie sugerujcie się takimi opiniami, jest nas tutaj kilkadziesiat osob i nie znam takich przypadków jak wyżej, siostra równiez pracowala z nimi w fabryce i zarabiala 1000 euro i tez zadowolona, chyba ktoś tu wprowadza ludzi wbladm jak ktos ma jakies pytania to piszcie. Ps pozdrawienia Noworoczne ludziska!! :)
    Tomek

25.12.2015 17:30

Po swojej siedmioletniej przerwie z wyjazdami za granicę , postanowiłem spróbować z tą firmą po przeczytaniu tyle pozytywnych komentarzy spróbowałem i to był mój błąd . Potrafię język niemiecki bardzo dobrze ale po miesiącu współpracy z tą firmą stwierdziłem że firma tylko pisała bajki . Mieszkanie za które trzeba zdrowo zapłacić 490 e a warunki bardzo tragiczne . Brak kontaktu po dojechaniu na miejsce zakwaterowania . Kolejna sprawa to płaca za cały okres dostałem 430 euro heh to za taką płace niech sobie te panie z biura jeżdzą . Dziękuję wam Mg solutions i proszę o całkowity zwrot pieniedzy jak czytacie ten komentarz

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Piotrek

21.12.2015 14:47

Aby , każdy który chcę spróbować wyjechać z tej agencji się nie przejechał tak jak ja i moja żona . Wyjechaliśmy z , moją żoną za pośrednictwa mg Solutions do fabryki wergona schokoladen w Wernigerode niemczech . Mieszkania , tragedia duże opłaty 450 e za jedną osobę miesięcznie . Brak internetu , pralki , kuchni , telewizji tylko dwa łóżka , tragedia. Komunikacja z biurem i z koordynatorami brak . Nic nie wiedzą albo nie odbierają telefonów . Praca tylko 7,5 h i dużo wolnego czasu czyli . Na dodatek nie ma tej pracy do polaków . Zarobki przy 130 godzinach bo tyle zapewnia agencja pracy tylko 375 e na miesiąc . Jak to są te wysokie zarobki ,to ja wole robić w polsce . Myśle również że to pracownicy tej agencji dodają komentarze . Bo prawdę mówiąc wszyscy co przyjechali na tą czekoladę byli szokowani . Oszuści nie wierzcie zapewnienią tej firmy pojedziecie a nadziejecie się na (usunięte przez administratora) W niemczech jest dużo firm które naprawde zapewniają lepsze warunki i płacą naprawdę dobrze . Nie pakujcie się to w (usunięte przez administratora)
    Michau

20.12.2015 19:17

Już po raz drugi dzieki firmie MG Solutions pracowalem w Niemczech. Rozwazam przeprowadzke na stale do tego kraju. Sama firma - wg mnie super - zalatwila za mnie doslownie wszystko. Zero formalnosci i zmartwien z mojej strony.
    Andrzej

20.12.2015 15:56

Mogę smialo polecic prace, która zalatwia firma MG Solutions.
    Malena

19.12.2015 18:47

Polecam tą agencję warunki pracy w Niemczech przyzwoite. Dobra współpraca z ludźmi z agencji.
    Marta

19.12.2015 14:49

Zadowolona jestem z takiej firmy jak MG Solutions. Naprawde kompleksowa obsluga, jeśli chodzi o zalatwienie wszystkich formalnosci zwiazanych z moja praca w Niemczech. Dziekuje!
    Dr Szepard

17.12.2015 19:54

A jest 8 godzin pracy dziennie?można robić nadgodziny?a jak warunki mieszkaniowe?ile ludzi w pokojach?czym się dojeżdża do pracy?bo zastanawiam się nad pakowaniem produktów...

17.12.2015 19:40

Agencja pracy jaka jest MG Solutions dziala naprawde preznie. Dzieki ich pomocy - nie zmarnowalem wakacji, tylko wyjechalem do pracy w Niemczech, zarobilem sporo no i nauczylem się jezyka. Polecam kazdemu taki wyjazd!
    Marttyna

15.12.2015 21:17

Spoko! Nawet wiecej niż spoko! Dzieki firmie MG zarobilam naprawde niezly hajs ostatnio hihihi. Wszystko sprawnie zalatwili - wszelakie formalnosci za mnie zalatwili. Nie musialam się niczym martwic, tylko pracowac.
    Waldek

14.12.2015 12:50

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Pracowałem jako magazynier w firmie w Niemczech. Warunki finansowe O.K. i większość spraw załatwiała agencja także nie było problemów.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Komisjoner w magazynie logistycznym - PRACA W NIEMCZECH

Bydgoszcz

14.53 - 20 EUR / m

Lidka

10.12.2015 19:31

Nie myslalam nigdy, ze taka Agencja Pracy naprawde spelni swoje zadanie. Dostalam prace w Niemczech, dobrze platna, oni zajeli się wszystkim - nie musialam się o nic martwic. Naprawde dziekuje!
    SzczeryDoBólu

05.12.2015 21:46

Boże święty ludzie nie bądzcie naiwnie, same pozytywne komentarze. Przecież to normalne ze oni wszystko usuwają ja sam robiłem przez tą firme to była tragedia mieszkania to syf nie sprawdzają ich nawet tylko wysyłają ludzi i mają tam życ. Olewają każdą sprawe, byle tylko polak odbębnił robote. wgl po co ja to pisze jak usuną za chwile ten komentarz :) Ostrzegam na prawde możecie wieżyc lub nie, jeśli nie uwierzycie to sie przekonacie na własnej skórze. Pozdrawiam wszystkich mądrych którzy wiedzą co to za firma.
    haha

03.12.2015 18:27

Chyba jedna i ta sama osoba te komentarze pisała ;D A ktoś naprawdę tam był? Jak ze znajomością niemieckiego? Angielski wystaczy? Dług czeka się na odpowiedź?...?
    J

02.12.2015 20:23

Pracuje może ktoś tam aktualnie na produkcji czekolady w Magdeburgu??? Może mógłby ktoś napisać coś więcej o tej pracy?? Ile dni w tygodniu się pracuje?? Po ile godzin??? Jak wyglądają warunki mieszkaniowe?? Itp.. Czy to jest w miarę sprawdzona agencja pracy?? Proszę o informację :)
    Abi Lokhart

29.11.2015 19:52

Czy wypłacają pieniądze na czas?a jak wyglądają warunki mieszkaniowe?
    Alicja

27.11.2015 22:59

Dzieki MG Solutions nabralam doswiadczenia, nauczylam się niemieckiego oraz zarobilam naprawde niezle pieniadze. Za rok również wybieram się we wakacje na prace do Niemiec.
    Kacha

27.11.2015 19:03

Udane wakacje - nie dosc, ze zarobilam sporo kasy, poznalam jezyk, nowych ciekawych ludzi - to nabralam doswiadczenia - a wszystko dzieki firmie MG!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Ajlar

27.11.2015 18:25

Dziekuje za udane 3 miesiace pracy i za caloksztalt, opieke itp itd. Za rok znow sie widzimy:)
    Yacek

27.11.2015 12:19

Ja wyjechalem do Niemiec we wakacje - praca w restauracji - nauczylem sie sporo, poznalem mega jezyk, ludzi, znajomosci - super sprawa. Fakt, ze prace zalatwila mi firma MG Solutions - ale dzieki temu nie musialem sie o nic troszczyc - wszystko zalatwili oni.
    Milka

24.11.2015 12:11

Chcialam podziekowac za opieke i znalezienie tymczasowej pracy firmie MG Solugions.
    Maciek

20.11.2015 20:41

Miła i satysfakcjonująca współpraca z firmą MGsolutions. Wspaniała firma ktora zapewnila mi komfortowe warunki pracy w Niemczech.
    Jarek

19.11.2015 12:27

Dzieki pracy w MG moglem sobie kupic w koncu wymarzone auto. Sama wspolpraca z MG - przebiegla bardzo owocnie. W nastepne wakacje również się do nich zglosze.
    Damian

18.11.2015 15:17

Za pośrednictwem mg-solutions dostałem pracę w Niemczech jako kierowca, praca super z dobrymi warunkami i w najbliższym czasie nie zamierzam wracać do kraju. Polecam.

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branże: Praca tymczasowa

12.11.2015 19:07

kk

19.11.2015 19:12

dla jednej firmy tzn akurat tutaj tak jest i to jest spożywka suchy asortyment, czyli wszystko zapakowane itp. są tu też mrożonki i owoce ale to robią niemcy
    Mal00tka

11.11.2015 16:44

Dzieki agencji MG znalazlam prace na wekendy, studiujac dziennie mogę sobie na to pozwolic i dorobic pare groszy. Atrakcyjne stawki i pewna umowa - akurat dla mnie.
    Komisjoner

10.11.2015 21:44

chciałem odpowiedzieć na post od zainteresowany: z mieszkaniami to jest tak ze to sa mieszkania w takich kamienicach po 2 osoby w pokoju a w mieszkaniu po 4 lub 5 osob, a pracuej się pod Magdeburgiem, dojezdzamy razem na zmiany bo większość nas jest swoim autem, jakies 10kilometrow drogi, max 15 - 20 min spokojnie. wiem ze maja tez mieszkania zaraz obok pracy ale tam mieszka tylko jakas czesc pracowników, a reszta w Magdeburgu, jeśli chcesz coś jeszcz wiedzieć to pisz, co jakiś czas będę tu zagladal. pozdrawiam, ps. trzebaby było kiedyś zrobić jakiś zlot Polaków pracujących w okolicach Magdeburgu lub przez mg ehehe i napić się bruderszafta!
    zainteresowany

11.11.2015 23:59

Dzięki za info. Jak nazywa się miejscowość w której jest magazyn i co za rodzaj towaru się kompletuje, różnych firm czy to jakaś konkretna jedna do której należy magazyn. Pozdrawiam.
    wojtaszek

10.11.2015 21:34

Jestem właśnie w Niemczech przez MG a dokładnie w Magdeburgu, zatrudniają sporo pracowników, mogę jedynie polecić bo to pierwsza firma z którą normalnie można się kontaktować i coś załatwiać, do tej pory pracowałem przez inne też niemieckie agencje to widziałem ich tylko przy podpisaniu umowy a potem zero pomocy, teraz jest inaczej, na maila odpowiadają w pare minut, odbierają telefony, a oprócz tego maja dwóch koordynatorow tutaj, a sama praca jak to praca akurat fizyczna ciezka ale ciekawa, bo to komisjonowanie na słuchawkach i mikrofonach, dlatego trzeba niemiecki jednak coś tam rozumieć i umieć kilka słów. A apropo, czy ktoś może się orientuje czy jak się jest na niemieckim podatku to duże są zwroty z pitu na koniec roku? bo 1 raz mam podatek w Niemczech, Agencja niby pomaga, ale jestem ciekaw czy ktoś z was już się w Niemczech rozliczał, dodam tylko że jestem na 1 klasie podatku. Pozdrawiam Wojtek
    toja

10.11.2015 19:21

Czy jest możliwość wyjechać przez tą firmę nie znając języka?
    jap

09.11.2015 21:47

Witam czy przyjmują do pracy bez znajomości języka?
    Tomasz

08.11.2015 15:56

Agencja pracy na naprawde europejskim poziomie. W koncu postanowilem im wystawic opinie, bowiem korzystalem z ich pomocy już 4 razy.
    Anka

08.11.2015 15:55

We wakacje pracowalam dzieki firmie MG - naprawde solidna firma. Za rok planuje to samo po skonczeniu szkoly.
    Mietek

07.11.2015 21:03

Wyjechalem do Irlandii jako spawacz dzieki firmie MG - zarobilem tam dosc duzo kasy, poznalem moja partnerke i zostaje se tutaj na stale. Polecam kazdemu firme MG - daja naprawde wiele, zakwaterowanie, umowe, opiekuja się swoimi pracownikami i dotrzymuja umow.
    Marcel

07.11.2015 21:00

Sporo zarobilem dzieki kontraktowi z firmy MG - polecam kazdemu, nie tylko studentom.
    Marta

07.11.2015 20:55

Dzieki biurze posrednictwa pracy - zarobilam sporo eurosow w wakacje - MG zalatwilo za mnie wszystko - o nic nie musialam się martwic. Dizkeuje i polecam innym.
    Mala_Mi

06.11.2015 21:03

Polecam serdecznie - spedzilam pol roku w Anglii dzieki ofercie pracy wlasnie z MG. Zadbali o wszystko - kontakt, umowe, zakwaterowanie - super.
    Tadek

06.11.2015 12:53

Pracuje dzieki firmie MG w Niemczech - wiadomo, praca fizyczna, ale o niebo lepiej platna niż w Polsce. Kontakt z MG - super, nie mam im nic do zarzucenia.
    Lucy

31.10.2015 17:43

Takze pracowalam w wakacje dzieki firmie MG i moeg powiedziec ze wywiazali sie ze swojej oferty. Polecam innym pracownikom, nie tylko sezonowym.

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.