MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

iuuyr

13.10.2016 13:40

Czy ktoś aktualnie pracuje, pracował niedawno? może się podzielić opinią?
iuuyr

13.10.2016 13:39

Czy ktoś aktualnie pracuje, pracował niedawno? może się podzielić opinią?
piotrexxx

07.10.2016 01:41

witam czy to prawda ze trzeba być ubezpieczonym w polsce przez ostatni miesiac zeby wyjechać? prosze odp dzieki
piotrexxx

07.10.2016 01:41

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
Moj status
Treść pytania

moniq

06.10.2016 09:24

jeśli ci chodzi o produkcje roślin to chodzi dokładnie o sadzonki i to jest praca w laboratorium czysta ale trochę nużąco, na pewno SPOKOJNA! ja byłaqm dwa miesiące bo wrocilam na studia ale praca banalna i maja tam chyba z 50 naszych ludzi, większość taka kolo 40stki lub 50tki, nie można gadać w pracy ::(( no i rygor trzymają wiec jak ktoś jest gaduła lub nie może usiedzieć na tyłeczku to nie polecam, ale dla ludzi spokojnych i cierpliwych 3 x TAK! aaaa tylko kobietki zatrudnbiaja wiec partnerow nie bierzcie :P trzymajcie się i powodzenia u zachodnich sąsiadów!!!!!!!!!!!!!!!

06.10.2016 21:43

Dziękuję za odpowiedź, a mogę wiedzieć jak zarobki? I czy dojazd samochodem?

06.10.2016 21:44

Dziękuję za odpowiedź, a mogę wiedzieć jak zarobki? I czy dojazd samochodem?

05.10.2016 22:36

Proszę o informacje, jak wygląda praca przy produkcji roślin Lippstadt? Jakie warunki mieszkalne, jak zarobki??

05.10.2016 18:02

Witam czy może ktoś powiedzieć coś więcej o pracy na pralni ?

03.10.2016 20:57

qwerty

05.10.2016 08:51

Dziękuję. Ale tyle akurat wyczytalam w ogłoszeniu, bardziej zależy mi na jakiejś opinii realnej, czy rzeczywiście tak jest.
xxxx

03.10.2016 09:58

Dostalam propozycje na produkcję czekolady w Magdeburgu, może ktoś coś o tej pracy powiedzieć ?
xxxx

03.10.2016 09:58

petero

30.09.2016 18:19

polecam pracę pod Hanowerem, zarobki są jak na takie banalne prace dosyć konkretne - 1500 lub 1600 euro na rękę już z mieszkaniem!!! mój teściu tam pracuje ale z tego co się dowiedziałem na razie nie ma zatrudnień ale z tego co wiem to warto! ja teraz jestem w Belgi i planuje tam przejechać, chętnie wezmę jakiegoś rodaka pod skrzydła ! ;)
kris

29.12.2016 11:25

Czy ktoś pracuje w magazynie Edeki w Magdeburgu
Kris

29.12.2016 11:41

Czy ktoś z was pracował lub pracuje w magazynie Edeki w Magdeburgu?
xfeu

29.09.2016 13:19

Witam, chcialabym zapytać o jedną ważną dla mnie informację. Otóż chciałabym wyjechać, najlepiej do Frankfurtu. Mają oni takie ogłoszenie, jednak jest pare lokalizacji. Czy jest możliwość wybrania sobie, że chce trafić do Frankfurtu, czy pod tym wzgledem nie mam nic do powiedzenia ?
czekoladkiiii

28.09.2016 10:15

czy w tej fabryce w czekoladkach tylko z samochodem czy można bez? błagam o szybkie info.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier -k/m/x

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji (k/m/d)

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji napojów (k/m/d)

Opole

11000 - 13000 PLN / m

pwl07

19.09.2016 12:11

witam. wie ktoś jak wygląda praca w automotive w Hanowerze? no i zakwaterowanie, ogólnie jakie warunki. pozdrawiam
maja

15.09.2016 15:40

hej,jest lub był ktoś w Bockenem?

15.09.2016 09:40

Hej. Ja miałam jechać na magazyn odzieży ale muszę mieć ciągłość przez 30 dni na polskim ubezpieczeniu
no name

14.09.2016 21:49

pracowałem przy meblach i nabawiłem się dyskopatii a druga sprawa jest taka ze już po 2 tyg możesz jechać do domu jak stwierdza ze za wolno robisz
emigracja

13.09.2016 23:36

Hej Za każdym razem jak oferują pracę to jest wymóg aby jechać w grupie najlepiej i ktoś w grupie musi mieć samochód bo trudno z dojazdem i tak dalej. Czy uwas też tak było? Ja byłam zaintersowana magazynem odzieżowym .. czy ktoś też sie tam wybiera albo do kosmetyków ?

11.09.2016 14:15

Jest oferta na produkcji przy kosmetykach. Jedzie ktoś?
Monia

09.09.2016 13:03

Hej. Mógłby ktoś napisać o pracy w magazynie odzieżowym? Jest taka oferta u nich. Wie ktoś coś?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

TOM

08.09.2016 15:11

Wróciłem z Niemiec po czterech miesiącach pracy w fabryce mebli. Polecam szczególnie dla tych co znają trochę niemiecki :)
jolasia

07.09.2016 07:47

Widzę, że znowu szukają Junior projekt menadżera, ktoś może coś więcej napisać o tym stanowisku i pracy w ich biurze? Zastanawiam się nad wysłaniem cefałki.
Asia

06.09.2016 15:46

Witam . Wybieram sie w niedziele do Lippztadt na produkcje orchidei , zaczynam od pon12.09 czy ktos z was tez sie tam wybiera ? We dwojke zawsze razniej ,pozdrawiam :)

04.10.2016 14:31

I jak praca się podoba? My mamy wyjechać w niedzielę 09.10.2016
xxx

04.10.2016 14:45

Mogę prosić na maila? [email protected]

05.09.2016 19:23

08.09.2016 18:21

spokojna w tym sensie, że nikt cie nie pogania i nie stoisz przy taśmie
PIKO

02.09.2016 13:08

najlepsze jest to ze nie trzeba znać języka, taka kasa jaka oni daja za zero można powiedzieć kwalifikacji i jezyka to nie spotykane POLECAM W CHOOOOOYYY
nessi

02.09.2016 06:55

rambo w jakiej miescowosci jestes w tej branzy ? bockenem? wiesz moze jak wygladaja warunki mieszkaniowe tam?

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

01.09.2016 14:28

hej emigracja:) wyslalam maila:)
marcin

01.09.2016 05:37

Dołączam się do opcji wspólnego wyjazdu kontakt GG 9816325 Pozdrawiam Marcin
pati9202

01.09.2016 00:28

Moglby ktos napisac wiecej o pracy przy produkcji roslin w lippstadt? [email protected]
mjs

29.08.2016 18:14

czy wie ktos jak wygladaja warunki pracy i mieszkania na produkcji w branzy automotiv w okolicach hanoveru? byl ktos z was? moze ktos jest tam i wie co i jak?
rambo

31.08.2016 21:00

polecam! zajefajna lekka robota, a zarobki na reke tak 1500 Eur, po oplaceniu wszystkich podatkow, skladek i mieszkania. premie sa! mam nadzieje, ze zostane tutaj jak najdluzej :))))) a pani Ola, ktora jest koordynatorką jest super i zawsze pomaga jak może. zawsze odbiera komórkę! jak się poskarzylem, ze nie odbieraja w biurze to mi pani Ola mowila, ze oni non stop gadaja z kims, to rekrutuja i czasem nie ma kto tego telefonu odbierac. najlepiej od razu zaaplikowac, bo oddzwaniaja. jak nie ta oferta to inna, ale to automotive jest spoko bo super kaska.

25.08.2016 10:34

Niby strona firmy , oferty jako takie wydają sie być w porzadku.. więc dzownię tam żeby zapytac o konkretna ofertę drugi dzien z rzędu ( kilkanaście telefonów o różnych porach ) i niestety za każdym razem nikt nie odbiera .. O ile teraz tylko się irytuje to nie jestem w stanie sobie wyobrazić sytuacji kiedy jestem za granicą mam pilną sprawę do wyjaśnienia .. jest problem .. Bardzo to karze sie przyjrzeć ich wiarygodności ..a szkoda bo niektóre oferty wydaja sie na pierwszy rzut oka godne uwagi . Czy już na prawdę na tym świecie nie ma rzetelnych agencji pośrednictwa pracy ??
rambo

31.08.2016 20:55

hej, ja z nimi jestem na zleceniu, byłem tam u nich w biurze. te laski non stop wiszą na telefonach i może dlatego nie odbieraja stacjonatrnego... generalnie na wyjeździe kontakt zawsz e jest super. dostajemy numery komorkowe kordynatorow i emaile. kontakt jest. pod tym wzgledem nie ma sie czego bac. tylko z ta stacjonarka ciezko jak nie oddzwonia
Jack

31.08.2016 20:51

dajcie znać czy już sie odzywają

30.08.2016 21:47

Hej:) jedzie ktoś na storczyki do Lippstadt na 5.09 ????

08.09.2016 18:17

ja już tu jestem, język w pracy nie potrzebny, dużo polek tam pracuje, po polsku wytłumaczą pokażą itd, a praca spoko ja tam nie narzekam :)

04.10.2016 20:18

Proszę o kontakt na maila [email protected]

30.08.2016 18:52

ma ktos ochote na wspolny wyjazd? we 2 zawsze razniej pozdrawiam
Jacko

31.08.2016 20:31

to odbierają już telefony czy nadal nic? Pierw się zgłosiłem dzwonili była umowa później się wycofałem bo nie zdążyłem a teraz znowu chce się zgłosić i nie ma odpowiedzi na maila. są na urlopie może 3 tygodnie? Nie chcę przegapić wyjazdu jeżeli będzie więc dajcie znać co i jak czy się odzywają.

30.08.2016 18:50

ma ktos ochote na wspolny wyjazd? we 2 zawsze razniej pozdrawiam
martita88

16.09.2016 14:42

hej mam propozycje pracy w fabryce czekolady a wy gdzie?
michał

19.11.2016 17:02

a jak sa warunki w tej fabryce czekoaldy? moze by ktos odpisał:-)
melka

29.08.2016 19:19

hej. ma ktos ochote na wspolny wyjazd. We dwie zawsze razniej
martita88

16.09.2016 13:38

witam a gdzie dokladnie jedziesz? mnie kierują do fabryki czekolady w wernigerade. mam nadzieje że wypali. pozdrawiam
melka

17.09.2016 13:58

Hej. Nie jadę jeszcze bo muszę zostać w Pl jeszcze 3tygidnie. Kiedy masz wyjazd ?
Bez nicka

29.08.2016 17:43

Agencja jaka jest taka jest(ja nie moge na nic narzekac) ale warto by sie tez zastanowic nad samym soba,nad naszym zachowaniem za granica na kontrakcie,nad tym jacy Polacy potrafia byc nieprzyjazni i zawistni wobec siebie,jak potrafi jeden drugiemu zycie ,,umilic".To co obserwuje tu gdzie jestem to jakas masakra-zawisc,obgadywanie,jeden pod drugim dolki kopie,jakis sztuczny podzial na lepszych i gorszych.Polecam to niektorym pod uwage
Moniqe

27.08.2016 22:52

ktoś pytał tam o język? ponawiam pytanie czy jak pojadę z męzem i nie znamy języka to zginiemy czy da się normalnie funkcjonować?:D:DDDD dodam ttlko ze chodzi o prace przy pakowaniu częsci meblowych:) ktoś pomoże i przedtawi jak to wyglada w praktyce moi kochani?
wass

01.09.2016 21:29

Byliśmy z tej firmy na pakowaniu i jest fajnie.Praca na 3 zmiany po 8 godz. dziennie.Bez języka niemieckiego ale to nie problem bo na zakładzie pracuje się z Polakami .
piotroska$$

24.08.2016 11:25

ktoś pracuje przez mg w wernigerode? trzeba tam być własnym autem? napaliliśmy się na te ofertę ale podobne bez auta ani rusz! Ktoś powie coś więcej?
hania77

05.09.2016 13:32

Tak. Do mnie tez dzwonili i tylko jak pojade autem to moga zaproponowac ech :(
mimon

24.08.2016 05:33

Jedzie ktoś autem w okolice Hanoveru do pracy z tą agencja 7 września chętnie bym się zabrał jak coś dajcie cynka [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.