4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

zbych75

27.07.2016 15:17

Ludzie! Ja tam wole pojechać trochę dalej niż Berlin bo w okolicach Berlina pełno naszych, ruskich, ukraincow i emigrantów. Jak chcecie dobrze , zarobić to trzeba do zachodnich Niemiec czyli Hannoveru lub Duesseldorf, tam chodza zupełnie inne stawki za godzine. Pod Berlin bym się nie pchal, tam już jest bardzo ciasno! serio nie warto! wybierajcie oferty dalej od granicy polskiej, każdy tak mówi
    Monika&Piotr

26.07.2016 15:20

Kto pracuje ktoś na czekoladzie w tym sezonie? Ja byłem 2 lata temu z kobietą i myślimy o powrocie. Piszcie co i jak i czy dużo ze starej ekipy zostało? Pozdrowienia dla Polaków w Niemczech - ze stolicy!;=)
    XYZ

27.07.2016 16:20

Zostaw na forum swojego maila,tam moge odpowiedziec,tu nie napisze nic bo nie wiadomo kto to czyta i co wyczyta:-)
    miroxdr

20.07.2016 23:18

No w końcu jakiś pośrednik w Polsce, który sam zatrudnia na Niemcy i nie robi tego na zleceniówkach czy umowy o dzieło-!! Ze wszystkimi ludzmi odrazu podpisują umowy o prace i pełen etat a to rzadkośc szczegulnie w niemieckich agencjach 0 WIEM CO MOWIE!. Byłem już na 2 kontraktach u nich i nie mam się do czego doczepić. Gdyby nie rodzina w kraju to pewnie bym został tam na stałe za drugim razem :(
    wojciech88

20.07.2016 23:13

Czy ktoś pracuje jako monter mebli przez MGSOLUTION a może produkcja PCV okna i drzwi? Zaciekawiły mnie wysokie stawki jak na te branze, fajnie to wyglada. Macie o jakieś informacje, jak wygląda tam praca i pensja za cały miesiąc?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Pancho

18.07.2016 12:56

mg solutions Wernigerode fabryka czekolady ktos cos wie ? moj mail [email protected] dzieki
    jolka30

17.07.2016 21:08

Czesc Wam!!! ja pracuję przy sadzonkach storczyków w laboratorium i powiem wam wszystkich ze tak super zorganizowanej agencjji pracy to ja nie widziałam . poważnie! Nie chce krakać ale oby tak dalej!!!! Sprowadzam tutaj swoje 3 koleżanki i wszystkim bardzio polecam jak ktoś się boi to tutaj dobrze trafil.... po roku mają przejmowac juz na umowy niemieckie z firmą niemiecką, co jest dla nas wszystkich fajna sprawą by tylko rzeczywiście tak było. Bo praca czysta i spokojna. Tylko uwaga niestety z partnerem tutaj nie przyjedziecie Na zakładzie same kobietki :D:D ale polcam!!!!
    Ulka

25.07.2016 16:37

Witam. Możesz coś więcej na temat tej pracy napisać? Lokalizacja hotelu, zarobki, czy daleko macie z hotelu do miasta? czy do pracy? Proszę o odpowiedź.
    xxxx

04.10.2016 23:32

Witam a jak zarobki i mieszkania/?
    Lucia

30.06.2016 19:23

Wiadomo, ze kazda agencja pracy musi zarabiac na swoich pracownikach - przeciez to oni ogarniaja wszelkie formalnosci, ubezpieczenia itp i musze oplacic swoje koszta. Jesli chodzi o zarobki w MG - wg mnie sa naprawde niezle. A same oferty pracy - zroznicowane i takze dosc ciekawe. Korzystalam z dwoch opcji (Niemcy) i wrocilam zadowolona.
    Miki

30.06.2016 18:47

Korzystalam z uslug tej agencji juz pare razy - zawsze wracam zadowolona i bogatsza o euro i doswiadczenie/jezyk.
    w.k.

23.06.2016 09:22

Dzień dobry wszystkim pracującym :) ! Wybieram się w lipcu a dokładnie za 3 tygodnie niecałe do pracy w laboratorium roślin, prace przy selekcji sadzonken storczyków, czy ktoś też podejmuje tam pracę? jakie warunki wam zaproponowali? Też stałe zatrudnienie i mieszkanie na tej samej ulicy co praca właściwie?
    Monika

29.05.2016 16:00

Korzystałam z oferty firmy MG już dwa razy - zawsze wszystko było ok.
    Maciej

27.05.2016 11:49

Pracowalem dzieki MG rok temu w Niemczech i musze przyznac, ze bylo ok. Warunki takie jak przy podpisywaniu umowy - nie mam do czego sie doczepic. W tym roku raczej znow sie wybiore do pracy za ich posrednictwem.
    ddd

05.05.2016 16:34

Może ktoś wie czy są wolne etaty w tym magazynie pod Berlinem i ogólnie jak tam z zakwaterowaniem
    dddd

05.05.2016 12:01

Czy potrzebują pracowników na ten magazyn pod Berlinem? Czy jest to dpd? Jak tam z kasą i jakie godziny pracy oraz czy zakwaterowanie jest ok

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Komisjoner w magazynie logistycznym - PRACA W NIEMCZECH

Bydgoszcz

14.53 - 20 EUR / m

MonterPiotr

30.04.2016 10:33

Dają dużo ogłoszeń na stolarza przy montowaniu mebli.Ktoś ma doświadczenie w tych pracach przez te agencje? A druga sprawa ile w tygodniu i ile godzin w miesiacu się na takim zleceniu pracuje?
    AM

29.04.2016 19:23

Praca magazyniera w Berlinie jest OK jeśli ktoś zna podstawowy angielski bez problemów Polecam ofertę
    pp25

20.04.2016 20:27

Ja pracował jako magazynier przy MG może nie pod Berlinem, ale niedaleko Magdeburga. Praca przy rozladowaniu i zaladunku paczek, jedne lekkie drugie ciezkie, praca moze zmudna troche ale prosta. Wtedy zarabialem srednio 1 100 eurona reke na miesciac, Rorbiłem tak prawie rok, minus taki ze praca zaczyna sie o świcie kolo 5 rano. Plusem dużym był kwaterunek, dwie osoby w pokoju, salonik kuchnia lazienka wszystko full wyposazenie, internet, i do pracy bliziutko expresówką, więc wygoda. Ekipa na mieszkaniu też trafiła mi się spokojna. Teraz jednak zrobilem uprawnienia na widlaki wiec szukam czegoś w tym, mg ma niby w magdeburgu komisjonerke na wozkach, ale teraz podobno mają full i nei szukają nowych, ktoś wie gdzie można się załapac na takie prace? - byle we wschodnich Niemcy a nie przy granicy francuskiej, jak ktoś coś wiec to czekam na jakieś wieści !!!!!
    berliner

15.04.2016 10:17

czy ktoś pracuje w kurierce pod berlinem? warto aplikować? pasuje mi ta praca no i fajna lokalizacja... ale czy ktoś powie coś więcej?
    .....

06.04.2016 20:12

Powiem tak: pracowałam przez tą agencję przez 3 miesiące w Niemczech. Praca była, pieniądze na koncie zawsze były na czas i warunki mieszkalne tez były ok. Ogólnie polecam :-)
    Pawel

31.03.2016 19:39

Ktoś pracuje w Magdeburgu na komisjonerce? Warto tam jechać? Mój mail: [email protected]
    xyz

18.02.2016 17:52

jeśli od maja to kiedy się do nich zgłosić najlepiej?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

lyli

17.02.2016 13:42

ja sie orientowalam ze okolice maja ma sie zaczynac sezon. chetnie podepne sie do jakiejs grupy z autem bo sama nie posiadam
    Molo27

16.02.2016 12:59

czy ktoś potrafi mi powiedzieć, kiedy na fabryce czekolady zaczyna się sezon w tym roku? czerwiec czy wcześniej? Może ktoś z pracowników, którzy tam jeszcze są ma jakieś info, jak w tym roku to będzie wyglądało? Byłem dwa lata temu z żoną i planujemy w tym roku też się wybrać, ale nie wiem, kiedy się dobijać do mg solutions. Ktoś poradzi
    Wojciech

15.02.2016 11:44

ktoś jedzie może w piątek najbliższy czyli 19tego z Magdeburga, lub przez Magdeburg w strone południowej polski? oczywiście dorzucam się do kosztów a walizka tylko jedna, Wojciech
    piotrek

10.02.2016 22:13

SOR kazdy pracownik wie, ze pity kazda firma wysyla do konca lutego, taki maja czas, nie nakrecajcie się już tak, jak wam nie wyśle ktoś pita, to dostanie karę ze skarbówki, wiec każdy pracodawca musi, wiem bo sam prowadziłem firme. MI sie nie zdarzyło, żebym od kogoś nie dostał pita, wiec SOR chyba to twoja pierwsza praca i nie wiesz jak sie swiat kreci;) A ja tu z innego powodu, ktoś pracuje może w Hanowerze jako monter mebli? Możecie powiedzieć coś na temat zarobków, bo na ogłoszeniu jest ok 2 tys euor netto, za ile to jest godzin w tygodniu?
    SOR

12.02.2016 14:41

@piotrek to że każdy pracownik wie to już kwestia indywidualna. Wie ten kto chciał się dowiedzieć. Mnie nie interesuję człowieku z MG, że dostalibyście karę (piszę tak ponieważ zakładam żeś jednym z nich), bo najmniej mi byłoby was żal. Jasno napisałem pytanie czy ktoś dostał już druk. Czyli pytam tylko o to - CZY KTOŚ DOSTAŁ DRUK - a nie czemu go nie mam jakby było już po terminie dostarczania przez pracodawców obeznany z ruchem ziemskim i świata "Piotrze". A jeśli nie jesteś od nich (w co wątpię) to jedź tam do tych Niemiec od tych farmazonów jako człowiek obeznany świata. Skonfrontujesz swój nieomylny pogląd Omnibusa jak świat się kręci.
    Bez nicka

10.02.2016 15:39

Bylo do przewidzenia kto zostanie w Wergonie do konca lutego,nawet srednio inteligentny czlowiek by to dostrzegl:-)
    Pawel

03.02.2016 12:01

Hej, mam jechać do Magdeburga na komisjonowanie. Ktoś kto tam jest mi napisze jakie warunki płacy, pracy i mieszkania?

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branże: Praca tymczasowa

.....

30.01.2016 21:46

Sluchajcie bym może ktoś z was w pracy z tej agencji we Francji?? Na tych warzywach?? Jak tam ta praca wygląda?? Jakie są zarobki i warunki mieszkalne??

30.01.2016 12:42

zorro gdzie taka stawke 9,40 zł za granica masz? chyba ze euro? najmniejsza jaka ci mogą dac to 8,20 lub 8,80eur bo to minimalne, i kitów nie wciskaj ludziom. ja jestem na stawce 8,20 produkcja czekolady, nie narzekam chociaz praca nudna okropnie, ale dobrze bo jestem i mieszkam z dziewczyna - duzy plus :P ktoś sie orintuje czy jakas agencja zatrudnia blizej granicy gdzies? np cottbus lub berlin?
    Mała

21.06.2016 18:56

Hej. Gdzie pracujesz w tej fabryce czekolady? Przyjmują nadal pary? Jaka stawka godzinowa? I czy zapewniają nocleg?
    MATEUSZ

18.01.2016 19:01

E Radek, sprawę mam
    zorro

17.01.2016 01:02

9.40zł za godzinę , to według ciebie godziwe warunki ? To ja w kraju mam więcej , taka stawka to żart . Ja bym się nie skusił

14.01.2016 17:05

Mario

12.07.2016 08:50

Witam,a moglbys napisac kilka namiarow na kwiatki/pieczarki szczegulnie tych z angielskim,z gory dziekuje
    Piotr92

13.01.2016 14:11

kto szuka mieszkania w Magdeburgu? miejsce w pokoju jednoosobowym
    komisjoner

13.01.2016 14:08

Widze ze ktoś pisze ze jest w Magdeburgu, czyli tu gdzie ja i ma zarobek za miesiąc 500 euro, podaj imie i nazwisko to chętnie się spotkamy, ja mam wydajność 300 colli i zarabiam 1400 i nie powiem zlego słowa na firme bo zawsze mi ida na reke. Inni, którzy tu są a znam wszystkich tak samo, to o co chodzi? Kto pisze te bzdury i straszy ludzi niepotrzebnie?
    Wojtek

13.01.2016 14:01

Jadę w piątek do Magdeburga, proszę o kontakt jak ktoś chce pojechać ze mną. [email protected]. mam dwa msc. wolne w samochodzie.
    Stefan Visser

12.01.2016 11:17

Mg solutions ist die schlechteste Gesellschaft. Die Preise sind nicht wie im Vertrag vorgesehen. Zu groß Eigentumswohnung Gebühren nicht mit den Arbeitsämtern .Und Arbeitnehmer einzuhalten haben keine Versicherung im deutschen Staat bezahlt. Was sind die Ursachen, die nicht durch die polnischen Arbeiter versichert sind. Als deutscher Patriot nicht auf diese Betrüger 500 € pro Monat zu gehen. Funktionieren nicht in dieser Diebe.
    heh

11.01.2016 22:18

mnie to wcale nie zaskakuje przeciez to wszystko co sie dzieje ostatnio w wielu firmach to powiem ze mnie juz nie dziwi takie rzeczy widzialem w sowim zyciu, ze tylko pozostaje czekac az mnei to spotka. ciekawe ile tutaj placa za godzine chcialbym dostac jakies potwierdzenie takiej informacji.
    XSSS

11.01.2016 22:16

hahaha w polsce praca przez agencje.. to z 6zł na godzine bedziesz miał albo 5,50 xd

11.01.2016 22:08

Juli

13.01.2016 14:07

Jacek- w magdeburgu czekolada???????????????????????, chyba Ci się coś pomieszalo... Widać ze nie wiesz co piszesz hi hi hi hi hi hi
    Monika

11.01.2016 21:56

Czytając tyle komentarzy podzielę się moją opinią . Pracowałam przez Agencje Mg solutions w zeszłym roku w fabryce czekolady w miejscowości Weinegrode . Po zachęcaniu przez panią z biura która tak opowiadała że będzie tak dużo godzin i wypłaty powyżej 5200 zł a kto by się nie skusił . Dojechałam swoim prywatnym autem , gdyż dojazd musiał być w własnym zakresie . Mieszkania bardzo słabe , brak pralki lub internetu . Internet na kablu ale co z tego jak zabrałam ze sobą tablet (porażka ) . Praca tragiczna , duże zamieszanie sami nowi ludzie , nikt nic nie wiedział . Zastanawiałam się później czy nie pojechałam na jakąś lipną pracę . Za dużo ludzi za mało pracy ,pracownicy niemieccy zastanawiali się co z nami zrobić . Dużo odsyłali do domów .Faktycznie malo godzin , po przepracowaniu miesiąca z iloscia 152 h dostałam na konto pieniądze . To był szok nie całe 600 euro . Dzowniłam do biura , jak naliczają pieniążki . Powiedzieli mi że mieszkanie to 400 euro i jakies odliczenia . Jeśli tak oszukują , to ja zrezygnowałam obecnie pracuje firmie TML Professional i jestem zadowolona ma dobre pieniądze . Nie Polecam Mg solutions
    Radek z Uedem

10.01.2016 23:06

Czytając tyle pozytywnych opinii jestem wielce zaskoczony. Niestety z tą firmą mam wiele przykrych chwil. Skąd macie takie zarobki , to nie jest realne z Mg solutions . Pracowałem w Magdeburgu za pośrednictwem tej firmy naprawdę słabe wypłaty , mało godzin oraz duże koszty mieszkania . Nie polecam , nie będę się rozpisywał . Wiadomo jak nie wierzy mi ktoś , może się przekonać na własnej skórze. Teraz pracuje firmie Logistic service am aiprot Wezze , na kontrakcie jestem naprawdę zadowolony . Znalazłem prace na własną rękę , z dobrymi zarobkami i bezpłatnym mieszkaniem w Uedem . Mam nadzieje że moja opinia uchroni ludzi przed popełnieniem błędu , Pozdrawiam wszystkich

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.