4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Halleeee##

08.08.2017 15:43

wszyscy zachwalaja mg solutions z moich znajomych ze studiow ktorzy byli rok temu ale podobno niechetnie zatrudniaja studentow , czy wiecie moze czy jako student zarobie tam wiecej i czy nie robia problemow jak zjade koncem wrzesnia? ile wczesniej musze wypowiedziec umowe?
    Patryk

08.08.2017 14:46

Wie ktoś czy praca w Hanowerze to w firmie Tenneco ?
    Bartek

08.08.2017 14:28

Ktos jedzie do magdeburgu 13.08 ja z zachodniopomorskiego do magazynu??? prosze o kontakt na [email protected]
    kiper

02.08.2017 12:26

polecam bardzo! wszystko mi sami załatwiają

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Rozmalina

01.08.2017 16:10

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy przy czekoladzie w Saksonii? Będę wdzięczna.
    xyz

31.07.2017 16:33

każą dzwonić tłumacząc się komplet pracowników to po co powielają ogłoszenia
    rx

31.07.2017 15:30

słabo każą dzwonić a jak dzwonisz to miejsc nie ma nie polecam
    27.08.2017 Danuta

28.07.2017 09:55

Wybieram się do Lippsta dt 3.08 na orchideję ,czy ktoś tam pracował i może napisać jak tam jest [email protected]
    Paweł00

27.07.2017 09:09

Są wiarygodni. Jak jechać, to tylko z nimi. Korzystałem kiedyś z usług innej agencji nie ma nawet porównania i oczywiście mam tu na myśli duży plus dla mg. Zajęli się mną naprawdę profesjonalnie.
    krazu

26.07.2017 17:25

pracuje z nimi od samego poczatku, złego słowa nie powiem bo chyba najlepszy posrednik do pracy w niemczech
    magazynier

26.07.2017 17:23

ludzie bardzo mili, załatwiają każdą pierdołe, jak chce zaświadczenie to mi dają wszystko, pierwsza taka obowiązkowa i uczciwa agencja która nie kradnie ze zwykłego pracownika
    Mirosławww

25.07.2017 09:22

busa daja na inwentaryzacji jezdze co roku, wczesiej bylem przez inna agencja z katowic teraz jade przez MG z Krakowa
    Marian

23.07.2017 19:31

Nikt nie obiecuje pracy za granicą przy biurku tylko generalnie prace fizyczne. Agencja ma na chwilę obecną sporą listę ofert więc zawsze coś można wybrać .
    Zguba

22.07.2017 18:59

Lubisz biegać a do tego dźwigać po 8 - 10 godzin kartony z winem, lenorami, persilami? W takim razie stanowisko komisjonera jest idealne dla Ciebie! Magdeburg czeka!...
    Prawda

22.07.2017 01:02

Pieniądze na czas, to jedyny atut. Pani Sara, która wydaje się na początku osobą odpowiedzialną, wiarygodną, później już taka nie jest. Obiecuję... I to na tyle.
    Karol

20.07.2017 09:03

Słyszałem sporo dobrego o agencji i bardzo interesuje mnie praca w Niemczech. Czy MGsolutions wymaga od nowych osób znajomości języka niemieckiego , jesli tak to w jakim stopniu? Czy roboty przy roślinach są w miarę dobrze płatne? Może lepiej cos innego?
    MONIA92

14.07.2017 11:33

z tego co wiem to nie trzeba miec na miejscu auta bo dają busa na miejscu do dojazdów, ale wtedy musicie sobie zorganizowac dojazd do Niemiec, dzisiaj tam dzwoniłam i tez jestem zainteresowana
    Olczik

23.07.2017 02:04

gdzie to takie rzeczy słyszałaś? ;o Busa dają? ;o Heh.. Dobre..
    Ppopo

14.07.2017 09:54

Witam poszukujemy osoby chętna do wyjazdu na inwentaryzacje z samochodem jesteśmy zdecydowani tylko niestety nie mamy auta, możemy się umówić w Krakowie i iść razem do biura. Wyjazd końcem lipca po 21. [email protected]
    Kkkk

11.07.2017 17:48

Halo halo. Szukam kogoś z okolic krakowa chętnego do pary ze mną na wyjazd za granicę końcem lipca na produkcję. Mam 24 lata jestem z okolic Wadowic jeśli byłby ktoś chętny mogę podjechać do krakowa i udamy się razem do agencji posiadam prawo jazdy. [email protected]
    Munior

15.07.2017 15:18

Hej, ja również rozważam wyjazd pod koniec lipca, jestem z okolic Częstochowy. Interesowałaby mnie praca w magazynie odzieżowym bądź przy czekoladkach. Mam 28 lat. Masz może jakieś doświadczenia z tą agencją?
    agnes

11.07.2017 17:05

pisz na maila [email protected] ja wyslalam kiedyś tam cv oraz dzwoniłam co tydzien :D Tylko ciezko sie dodzwonić bo ciagle zajete bo chyba ciagle tam ludzie dzwonia, a czekoladki to sa w wernigerode bo wlasnie tu jestem heheh ale zapraszam :D piękna okolica więc odrazu w weekend wczasy :D

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Klaudia

11.07.2017 11:08

Witam. Poszukuję osoby do pary z okolic krakowa z własnym autem na produkcji czekolady. Dojazd we własnym zakresie praca od zaraz ja jestem zdecydowana poszukuje kogoś do pary. Bardzo proszę o kontakt klaudiacycon4@ interia.pl
    lolo

10.07.2017 14:58

witam czy ktos z was ma moze namiary na pralnie , magazyn z odzieza i te czekoladki na hanowerze bylabym wdzieczna
    Rzewuski

10.07.2017 10:38

Tak fajnej i profesjonalnej agencji trudno znaleźć. Mają zawsze dużo ofert i to ciekawych ofert, dobrze można tych robotach zarobić. Mówię tak ponieważ już korzystałem z ich pośrednictwa i byłem super zadowolony. Polecam wyjazd z nimi bo to bezpieczny i dobrze płatny wyjazd.
    ziomeczek333

09.07.2017 10:32

najlepsza oferte jaka chyba maja teraz to ten automitiv w Hanowerze, kumpel ode mnie tam pracuje z żoną i na rekę dostajĄ po 1800 euro czasem albo wiecej - nawet 2 tys kiedys zebrali na osobe, tylko ze musi jeszcze oplacić lokum. Wyslalem swoje cv tez tam juz ze 3 razy ale narazie zero kontakty, czy ktos wie jak sie tam wbic? jakby co to jeszcze ta oferta na magazyniera w magdeburgu moze byc, jakby ktos powiedział cos wiecej o tym? moze ktoś tam teraz pracuje? Chodzi o tą komisjonerke mi
    wojtasxxx

06.07.2017 15:13

ja pracowalem przez 3 lata tam i w tym roku wyjezdzam pod koniec lipca , zarobki zaleza od tego jak i ile pracujesz, normalnie to tak od tysiaca do 1200 euro na konto i w tym masz mieszkanie juz, mieszkanka fajne, praca lajtowa, co roku tam jezdze z małżonką wiec raczej moge polecic
    eliza

05.07.2017 19:22

WITAM. czy ktoś pracuje w wernigerode?? ile wychodzi tam godzin miesiecznie i ile rzeczywiscie zarabia sie na reke po odliczeniu 350 euro na mieszkanie??

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branże: Praca tymczasowa

Marja P.

04.07.2017 22:12

mega fajna agencja bylam tam dzisiaj na ulicy Myslenickiej w Krakowie, fajni mili mlodzi ludzie i bardzo kompetentni bo wczesniej bylam juz w kilku posrednikach w Krakowie i zazwyczaj porazka,. podpisalam umowe na laboratorium roslinne kolo Bilefeltu. Czy ktos też sie wybiera lub był?
    Mariola

03.07.2017 22:40

Jaka jest przyczyna, że MGsolutions MGJJ ma tak długa listę ofert pracy? Czy jest coś nowego na oku i szukają ludzi do pracy? Może ktoś ma więcej informacji w tym temacie i mógłby cos napisać. Dobrze, że mają tak dużo ofert z zagranicy bo to najlepiej się sprzedaje!
    Mateusz

26.06.2017 15:12

Heja powiedzcie mi czy ta agencja przyjmuje tylkoosoby do pracy z ssamochodem? Bo co tam dzwonię i pytam o pracę to pierwsze pytanie z ich strony czy mam samochód bo jest potrzebny z miejsca zamieszkania do miejsca pracy a jak powiem że niestety nie mam możliwości pojechania autem to dostaje informacje ze oni tylko przyjmują osoby z samochodem. Kurde i człowiek chce pojechać do pracy bo jest pracowity a tu nie ma możliwości bez auta a nie mam też nikogo kto by mógł na chwilę obecną wyjechać autem.. Tak samo byłem chętny jechać do pracy przy tych czekoladkach no ale narazie potrzebują osób tylko z samochodem :(
    Wronka

02.07.2017 01:22

No niestety, ale nie miałbyś możliwości dojechania do pracy bez samochodu.. Niby można byłoby się jakoś dogadać z innymi pracownikami, ale z tym zwykle są same problemy. Agencja chce być raczej spokojna o każdą osobę z osobna, a nie, że wyślą kogoś i niech sobie radzi z autem czy bez, jego sprawa. Tak to nie działa.. Szukaj kogoś z samochodem, na pewno jakiś znajomy się trafi;)
    Allexandra

26.06.2017 11:08

Witam jedzie ktos na 3.07 na automotive do Hanowweru? Email: [email protected]
    Allexandra

26.06.2017 11:07

Witam jedzie ktos na 3.07 na automotive do Hanowweru? Email: [email protected]
    Marcin

28.06.2017 12:23

Ja też jadę. Skąd jesteś?
    Majka

25.06.2017 09:41

Czy był ktoś przy produkcji czekoladek ale w Saksonii?
    nick

22.06.2017 23:32

Wie ktoś czy na mieszkaniach w Bockenem jest wi-fi?

21.06.2017 22:31

MGsolutions nie zawiodła i ma fajną listę ofert pracy.
    Marlena

19.06.2017 16:56

czy ktoś dysponuje wolnym miejscem w samochodzie na wyjazd na 3 lipca do pracy w automotive w Niemczech?
    skorpion

19.06.2017 10:57

Wyjezdzam do pracy przy sadzonkach, moze ktos pracowal tam i udzielilby pare informacji o pracy

18.06.2017 21:32

Bardzo zależy mi na pracy przy produkcji czekolady. Czy można godziwie zarobić na tym wyjeździe?
    aaa

15.06.2017 18:01

Czy można do takiej pracy jechać samemu czy konieczna jest grupa osób? I jak z językiem? Jest wymagany? Można sobie poradzić bez niego albo tylko z podstawowym?
    mirka

14.06.2017 17:22

ja byłam tam na tych czekoladkach 2 lata temu, praca lajtowa.. teraz szukam czegos innego, maja oferte w laboratorium roslin czy coś ale narazie czekam na info od kiedy mozna by tam wyjechac, z tego co mowil facet to praca tylko dla kobiet i to jest gdzies w zachodnich niemczech calkiem, bo zobaczymy stawka lepsza no ale daleko

11.06.2017 09:46

Witam, mam pytanie czy ktoś pracował przy produkcji czekolady w Niemczech? Chciałabym się dowiedzieć czegoś w tym temacie gdyż mam zamiar zgłosić się do agencji. Na jakie mieszkanie można liczyć? Czy da się tam zarobić dobrą kasę? Słyszałam dobre zdania o agencji!
    tomek

03.09.2017 17:31

Hejka...mogłbyś mi napisac cos o tej agencji mgsolutions? jechac z nimi czy raczej nie ? bede wdzieczny...
    Bez nicka

04.09.2017 20:26

tutaj na forum sie nie wypowiadam,podaj maila to tam odpowiem

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h