MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

02.09.2017 11:44

Dziękuję za odpowiedź :)
bbbbbbb

01.09.2017 10:30

jak wyglada praca na magazynie? jest ciezko?
Tomasz

02.09.2017 13:24

Praca po 8-10h dziennie. Zmiany na 5:00, 13:00 i 21:00. Latasz po magazynie i pakujesz około 1 tony na h produktów. Normę przez 2 miesiące się nie liczy, potem około 240 produktów na h. Produkty to wina, chemia, zywnosc od lekkich do głównie ciezkich. Ćwicz kolana i plecy bo to siada najszybciej w tej pracy.
bbb

01.09.2017 10:19

Co powiecie na temat pracownika produkcji form w Lipsku ?
Gugu

31.08.2017 22:35

Agencja ok.Byłam od nich 2 razy.Niestety nie polecam drugiego miejsca Hark Orchideen w Lippstadt-tragicznie ..dobrego słowa nie można powiedzieć,.Niestety agencja psuje sobie przez nich opinie.W inne miejsca jak najbardziej i rzeczywiście pieniądze zawsze na koncie i na czas.

01.09.2017 09:35

Czemu nie polecasz pracy w Hark Orchideen w Lippstadt?
Olga

01.09.2017 13:16

Hej ja właśnie chcialam aplikować tam do pracy, dlaczego jest tam tragicznie, proszę napisz cos wiecej. Pozdrawiam

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
Moj status
Treść pytania

xxxo

31.08.2017 22:01

Witam, chciałam zapytać ile placi sie za mieszkanie, ile jest godzin w msc ? Pozdrawiam
kumak

30.08.2017 23:46

a gdzie Państwo pracowali?
Celina i Wojciech

29.08.2017 20:57

nei pozwole złego słowa na agencję powiedzieć, jestem tu z mezem synem od kilku miesięcy, zarobki kolo 1200 juz na reke, a sa mozliwości dorobienie w weekend i wyjscia na 1400 czy nawet 1500euro, opiekunka projekty z Krakwoa bardzo zaangazowana i pomocna kobieta. Jeszcze raz bardzo dziękuje całej ekipie z Krakowa i koordynaorce, na prawde uczciwa agencja, jakich malo! pozdrawiamy! Celina i Wojciech
kamyk

30.08.2017 19:15

A gdzie Państwo pracują?
joasia

29.08.2017 13:43

Jestem bardzo zadowolona z tej agencji, bo jadąc pierwszy raz za granicę do pracy miałam mnóstwo obaw, poza tym różnie ludzie zapatrując się na pracę w innym państwie i na pomoc agencji pracy. Jednak sądzę, że nie ma co ryzykować z samodzielnym poszukiwaniem. Właśnie wróciłam, ale już zastanawiam się nad kolejnym wyjazdem.

01.09.2017 08:59

Czy mogłabyś napisać do jakiej pracy za pośrednictwem Agencji wyjeżdżałaś? Jeśli możesz to napisz kilka informacji o samej pracy, warunkach mieszkaniowych. Z góry dziękuję :)
Jola

01.09.2017 09:55

Ja podjęłam się pracy przy produkcji rośli. Jak dla kobiety praca bardzo dobra. Wykonywane zadania to między innymi selekcjonowanie sadzonek, ich produkcja, pikowanie czy cięcie. Ogólna pielęgnacja. Jeśli choć trochę lubisz rośliny będziesz zadowolona. Poza tym wynagrodzenie po odliczeniu mieszkania jest bardzo dobre. Są również premie. Kwoty wypłacane na czas. Jeśli trafi Ci się sympatyczny zespół, z którym się zżyjesz to dodatkowy atut.
Rzemyk

25.08.2017 21:44

MGsolutions MGJJ to świetna firma i pracodawca, polecam.
MiłoszR

23.08.2017 12:16

teraz maja jakas spoko oferte na berlin? ktos już rozmawia z nimi i sie wybiera? moze by swtorzyc jakas ekipe i razem ogarnac mieszkanie? bo te co daja troche drogie bo to jakies pensjonaty czy ferienwonungi. Piszcie !!! PS ja jestem z Legnicy
Tomek

28.09.2017 13:01

MiłoszR stworzenie ekipy to dobry pomysł, zawsze to raźniej. Ja teraz jadę z tą agencją do Lippstadt, generalnie to mój drugi wyjazd z nimi i jestem zadowolony.
kasia

29.09.2017 17:48

Miloszu skad jedziesz?ja w sobote wyjade busa musze zalatwic
Radek

22.08.2017 21:06

Czy może ktoś napisać kilka informacji o agencji? Chciałbym wyjechać do pracy w Niemczech za pośrednictwem tej agencji. Nigdy nie korzystałem z ich usług, dlatego tak zbieram info. Może ktos podpowie w jakie roboty są dobrze płatne? Dzięki za pomoc.
tapatap

22.08.2017 19:38

Czy jest ktoś w Magdeburgu w pracy na stanowisku magazyniera.chciałbym sie dowiedziec czegos wiecej, jakie zarobki, opłaty za mieszkanie itd?
Lasek

26.08.2017 18:50

Zarobki zależy od tego ile masz godzin jak jest ich mało to granice 900 euro po odliczeniu mieszkania (200 euro), a tak można zarobić też 1100-1200 euro. Praca fizyczna ok. 800 kg (czasami max czasem średnio..) na godzine się układa na paletę. Na koordynatora na miejscu można liczyć przez pierwszy miesiąc później robi się bardziej niedostępny chyba że coś chce ;). Jeśli ktoś ma dużo siły, brak problemów ze zdrowiem praca jak najbardziej ok..
Lasek

26.08.2017 18:51

Mariola

17.08.2017 08:57

Jakie wymagania może mieć agencja wobec chętnej na stanowisko koordynatorki pracowników tymczasowych? Może wiecie?

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pracownik produkcji komponentów k/m/n

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji (k/m/d)

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Praca fizyczna przy produkcji elementów izolacyjnych. Praca w Niemczech!

Rzeszów

18 - 18 EUR / h

Praca w fabryce samochodów (k/m/d)

Słubice

11500 - 13000 PLN / m

Pomocnik produkcji (k/m/n)

Opole

15.5 - 16.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Rzepak

13.08.2017 16:29

Ja mam o agencji dobre zdanie bo dobrze z nimi zarobiłem!
Replikant

09.08.2017 12:00

MGsolutions to fajna agencja i sądzę, że jedna z najlepszych. Wiedzą co należy do ich obowiązków i wykonują to perfekcyjnie. Widać to chociażby po liście ofert pracy, mają duży wybór i z pewnością dla zainteresowanych znajdzie się coś odpowiedniego .
Gooogoooo

09.08.2017 09:44

Czy wie ktoś może czy firma automotive to TENNECO w Hanowerze? bo mam zamiar wyjechać tylko że trzeba mieć swój pojazd i może ktoś ze Śląska by miał wolne miejsce?
macko

22.08.2017 23:04

no i jak pojechales tam...?? Jak mozesz to napisz cos wiecej o tej pracy...;)
Halleeee##

08.08.2017 15:43

wszyscy zachwalaja mg solutions z moich znajomych ze studiow ktorzy byli rok temu ale podobno niechetnie zatrudniaja studentow , czy wiecie moze czy jako student zarobie tam wiecej i czy nie robia problemow jak zjade koncem wrzesnia? ile wczesniej musze wypowiedziec umowe?
Patryk

08.08.2017 14:46

Wie ktoś czy praca w Hanowerze to w firmie Tenneco ?
Bartek

08.08.2017 14:28

Ktos jedzie do magdeburgu 13.08 ja z zachodniopomorskiego do magazynu??? prosze o kontakt na [email protected]
kiper

02.08.2017 12:26

polecam bardzo! wszystko mi sami załatwiają

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

Rozmalina

01.08.2017 16:10

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy przy czekoladzie w Saksonii? Będę wdzięczna.
xyz

31.07.2017 16:33

każą dzwonić tłumacząc się komplet pracowników to po co powielają ogłoszenia
rx

31.07.2017 15:30

słabo każą dzwonić a jak dzwonisz to miejsc nie ma nie polecam
27.08.2017 Danuta

28.07.2017 09:55

Wybieram się do Lippsta dt 3.08 na orchideję ,czy ktoś tam pracował i może napisać jak tam jest [email protected]
Paweł00

27.07.2017 09:09

Są wiarygodni. Jak jechać, to tylko z nimi. Korzystałem kiedyś z usług innej agencji nie ma nawet porównania i oczywiście mam tu na myśli duży plus dla mg. Zajęli się mną naprawdę profesjonalnie.
krazu

26.07.2017 17:25

pracuje z nimi od samego poczatku, złego słowa nie powiem bo chyba najlepszy posrednik do pracy w niemczech

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

magazynier

26.07.2017 17:23

ludzie bardzo mili, załatwiają każdą pierdołe, jak chce zaświadczenie to mi dają wszystko, pierwsza taka obowiązkowa i uczciwa agencja która nie kradnie ze zwykłego pracownika
Mirosławww

25.07.2017 09:22

busa daja na inwentaryzacji jezdze co roku, wczesiej bylem przez inna agencja z katowic teraz jade przez MG z Krakowa
Marian

23.07.2017 19:31

Nikt nie obiecuje pracy za granicą przy biurku tylko generalnie prace fizyczne. Agencja ma na chwilę obecną sporą listę ofert więc zawsze coś można wybrać .
Zguba

22.07.2017 18:59

Lubisz biegać a do tego dźwigać po 8 - 10 godzin kartony z winem, lenorami, persilami? W takim razie stanowisko komisjonera jest idealne dla Ciebie! Magdeburg czeka!...
Prawda

22.07.2017 01:02

Pieniądze na czas, to jedyny atut. Pani Sara, która wydaje się na początku osobą odpowiedzialną, wiarygodną, później już taka nie jest. Obiecuję... I to na tyle.
Karol

20.07.2017 09:03

Słyszałem sporo dobrego o agencji i bardzo interesuje mnie praca w Niemczech. Czy MGsolutions wymaga od nowych osób znajomości języka niemieckiego , jesli tak to w jakim stopniu? Czy roboty przy roślinach są w miarę dobrze płatne? Może lepiej cos innego?
MONIA92

14.07.2017 11:33

z tego co wiem to nie trzeba miec na miejscu auta bo dają busa na miejscu do dojazdów, ale wtedy musicie sobie zorganizowac dojazd do Niemiec, dzisiaj tam dzwoniłam i tez jestem zainteresowana
Olczik

23.07.2017 02:04

gdzie to takie rzeczy słyszałaś? ;o Busa dają? ;o Heh.. Dobre..
Ppopo

14.07.2017 09:54

Witam poszukujemy osoby chętna do wyjazdu na inwentaryzacje z samochodem jesteśmy zdecydowani tylko niestety nie mamy auta, możemy się umówić w Krakowie i iść razem do biura. Wyjazd końcem lipca po 21. [email protected]
Kkkk

11.07.2017 17:48

Halo halo. Szukam kogoś z okolic krakowa chętnego do pary ze mną na wyjazd za granicę końcem lipca na produkcję. Mam 24 lata jestem z okolic Wadowic jeśli byłby ktoś chętny mogę podjechać do krakowa i udamy się razem do agencji posiadam prawo jazdy. [email protected]
Munior

15.07.2017 15:18

Hej, ja również rozważam wyjazd pod koniec lipca, jestem z okolic Częstochowy. Interesowałaby mnie praca w magazynie odzieżowym bądź przy czekoladkach. Mam 28 lat. Masz może jakieś doświadczenia z tą agencją?
agnes

11.07.2017 17:05

pisz na maila [email protected] ja wyslalam kiedyś tam cv oraz dzwoniłam co tydzien :D Tylko ciezko sie dodzwonić bo ciagle zajete bo chyba ciagle tam ludzie dzwonia, a czekoladki to sa w wernigerode bo wlasnie tu jestem heheh ale zapraszam :D piękna okolica więc odrazu w weekend wczasy :D
Klaudia

11.07.2017 11:08

Witam. Poszukuję osoby do pary z okolic krakowa z własnym autem na produkcji czekolady. Dojazd we własnym zakresie praca od zaraz ja jestem zdecydowana poszukuje kogoś do pary. Bardzo proszę o kontakt klaudiacycon4@ interia.pl
lolo

10.07.2017 14:58

witam czy ktos z was ma moze namiary na pralnie , magazyn z odzieza i te czekoladki na hanowerze bylabym wdzieczna
Rzewuski

10.07.2017 10:38

Tak fajnej i profesjonalnej agencji trudno znaleźć. Mają zawsze dużo ofert i to ciekawych ofert, dobrze można tych robotach zarobić. Mówię tak ponieważ już korzystałem z ich pośrednictwa i byłem super zadowolony. Polecam wyjazd z nimi bo to bezpieczny i dobrze płatny wyjazd.
ziomeczek333

09.07.2017 10:32

najlepsza oferte jaka chyba maja teraz to ten automitiv w Hanowerze, kumpel ode mnie tam pracuje z żoną i na rekę dostajĄ po 1800 euro czasem albo wiecej - nawet 2 tys kiedys zebrali na osobe, tylko ze musi jeszcze oplacić lokum. Wyslalem swoje cv tez tam juz ze 3 razy ale narazie zero kontakty, czy ktos wie jak sie tam wbic? jakby co to jeszcze ta oferta na magazyniera w magdeburgu moze byc, jakby ktos powiedział cos wiecej o tym? moze ktoś tam teraz pracuje? Chodzi o tą komisjonerke mi

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.