MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

fonsi

12.12.2017 12:54

Opłaca się wogule paprac w to wszystko?
    ok

23.12.2017 21:37

nie. ucz się języka i omijaj agencje !!
    Ziomek

19.12.2017 12:42

Witam. Czy siedziba tej agencji znajduje się tylko w Krakowie?
    komputer

18.12.2017 11:58

nigdy więcej przez tą agencje !!!! jedzcie sobie i sprawdźcie !! skoro komentarze sa nie prawdziwe !
    polo29

09.12.2017 19:06

ja juz pracuje z nimi od 2 lat i takich jak jest tu dziesiątki, nawet całe rodziny, nie moge tego czytać, a może liczyliście ze pojedziecie i zanic na zachodzie wam beda placic? ludzie ja zaczynalem jako zwykly pracownik fizyczny a jestem juz koordynatorem i niedlugo przechodze na kontrakt niemiecki a sa tacy ktorzy nawet nie chca przechodzic bo mg placi podobnie tutaj, nie wiem kto takie bzdury pisze, moze was zwolnili a teraz wylewacie żale? nie wiem bo aż przecieram oczy ze zdumienia, bo wszyscy ktorzy sa tutaj szanuja ta prace i nikt z agencja nie ma problemow, po co straszycie ludzi, jak ktos jest uczciwy i rzetelny to dobrze trafil na mgsolutions, bo to jedyna normalna agencja jaka znam
    Mirka

12.12.2017 09:39

"ona" przecież wtedy na polskich składkach zarobisz wiecej a przecież unia europejska na to pozwala ze skladki ci zostaja w kraju w ktorym mialas płacone do tej pory skladki, wazne zeby dawali niemieckie stawki i dodatki no i podatek i z tego co wiem to Mg tak robi. Jak pojedziesz przez niemiecka agencje to zarobisz gorzej niz prze polska bo to co niemieckie agencje robia.... i jeszcze maja w cholere wysokie potracenia na ubezpieczenie. Wiec zastanowcie sie, ja juz troche zjezdzilam i najgorsze co mnie spotykało to niemieckie agencje pracy tymczasowej (mielismy gorsze zarobki niz polacy czy słowacy którzy pracowali przez swoje agencje). Obecnie córka pracuje w MG juz 2 sezon na czekoladzie i normalnie moze za darmo sie leczyc w niemczech wiec po ca przeplacac na niemieckie skladki skoro kazdemu zalezy na jednym, zeby jak najwiecej przywieźć eurosów do Polski? To po co piszecie takie bzdury, trzrba najpierw się troche zastanowić i przeliczyć. No chyba ze nie chcesz zarobic... twoja sprawa, nei nakręcajcie się
    wiek

18.12.2017 11:54

własnie ty się nakręciłaś bo euro ,euro i euro a emerytura jaka i skąd?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

AgaZopola

16.12.2017 15:51

LUDZIE!!! jEŚLI ktoś krytykuje MG to chyba nie był nigdy wcześniej przez inna agencje! i zgadzam się z jednym z was że nie ma nic gorszego niż niemieckie agencje! Uważajcie! Wysłałam syna do Niemiec przez jedna z niemieckich agencji na magazyn spożywczy (znana nam wszystkim siec na R....) , za miesiąc 168 godzin zarobił 850 EUR!!!! Potrącili mu 450 ero za mieszkanie (pokoje 4 osobowe i łożka pietrowe!!!!!!!!!) i do tego nie wypłacili dodatków za nocki(bo rzekomo są zwolnieni hehehee) , nie zwrócili za buty, nie wypłacili urlopów! Nie wiem czy mogę podawać tu nazwy agencji innych ale Uważajcie na agencje której pierwsza czesc nazwy to Employ .... GmbH...xxx Masakra! Ja byłam rok przez MG w toyodzie i zarabiałam po potrąceniu za lokal po 1500 euro a z nadgodzinami i 1700 się zdarzało, mieszkania glanc 2 osobowe i wszystko wypłacane, a jak się coś działo to nigdy problemu mi nie robili! Ci co narzekają to na prawdę mało widzieliście!! Niestety nie ma już przyjęć do tej toyody a szkoda bo pilnie szukam pracy dla siebie i syna, a przez inna agencje niz mg nigdy w życiu nigdy - więc trzeba teraz czekać ale lepiej poczekać trochę. Jesli ktoś pracuje na toyodzie, bo wiem ze maja tam jeszcze masę pracowników, to napiszcie jak tam teraz jest, czy wszystko po staremu a może coś nowego? Będam Wam wdzięczna i mam nadzieję, że do zobaczenia może jeszcze w styczniu
    ok

18.12.2017 11:51

skoro byłaś rok to po co pytasz jak tam jest !!!!!!! byłaś w mg ?? chyba w urzędzie pracy na podpisie !!! syn niech więcej chleje,to będzie miał prace !!
    Szymek

28.11.2017 22:55

Wyjeżdżam do Bremen za dwa dni. jadę tam drugi raz z ofertą od Mg. Dotychczas było spoko.
    Dina

01.12.2017 12:57

U mnie tak samo jest spoko. Nie narzekam na żadne koszta wręcz przeciwnie, finansowo jestem bardzo zadowolona.
    mucha

12.12.2017 09:12

bo jesteś koordynatorem !!
    syr

22.11.2017 21:23

pracował ktoś na magazynie w Magdeburgu?
    mak

08.12.2017 23:34

Aniu ile za miesiąc dostałaś kasy?
    dom

12.12.2017 09:11

700 e
    ona_

08.12.2017 21:51

Podczas rozmowy z biurem jeszcze w Polsce wszystko wygląda dobrze i zapewniają, że wszystko jest tak jak przedstawiają. Praca w Kolonii na komisjonowaniu. Po przyjechaniu na miejsce okazuję się, że mieszkanie jest w gorszym stanie niż miało być. Łazienkę i kuchnie dzieli się na kilka pokoi i są kolejki.....Praca nie jest łatwa, produkty są ciężkie, niestety miały być lżejsze (tak zapewniała mnie pani z biura). (usunięte przez administratora) Po rozmowie z księgową dowiaduję się, że za niecały miesiąc podatki są większe i zawsze jest mniej pieniędzy.... Agencja jak każda inna.

30.11.2017 19:37

ww

05.12.2017 11:46

potwierdzam . wszystko piękne na początku
    fonsi

29.11.2017 14:56

Witam czy ktoś pracuje lub wyjeżdża do Hanoweru do produkcji uszczelek z okolic Krakowa?
    Aaa

13.09.2016 19:48

Czemu zakwaterowanie przy magazynie odzieżowym jest takie wysokie i wynosi 400 euro za osobę? Wy też tak macie?
    kriss

29.11.2017 01:16

no to wynajmijcie sobie prywatne mieszkanie od niemca..ale macie problemy.jak dzieci normalnie.przeciez nikt na siłe Was nie trzyma w tych mieszkaniach
    Peter23

15.11.2017 22:16

Ja już się kiedyś przejechałem na pracy na czarno. Szef nie wypłacił pensji za drugi miesiąc. Już lepiej pracować przez agencję, w której mam umowę i wypłatę w terminie.
    ss

25.11.2017 14:23

to teraz sie przejedziesz na polskiej agencji w niemczech
    molosek

28.11.2017 14:29

dlatego trzeba wiedziec z kim sie jedzie i trzrba z duzymi i znanymi agencjami wyjezdzac, i zawsze umowa o prace w reku i odrazu sie pytac jakie skladki jakie podatki
    Gosia

26.11.2015 18:50

Jeżeli chodzi o oferty pracy w Niemczech, to firma MG jest jedna z najlepszych, jakie spotkalam w mojej zawodowej karierze.
    znaki

25.11.2017 14:17

jedna z najlepszych hahahah tutaj już posredniczku pojechałeś po całości hahaha

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - PRACA W NIEMCZECH

15 - 18.5 EUR / d

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Praca W Niemczech przy kompletowaniu i pakowaniu zamówień. Mieszkanie firmowe! Mile widziane również pary! Bez języka!

Rzeszów

15 - 20 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Szczery

06.12.2015 19:16

Czemu mojej opini nie dodacie? Bo tu są same pozytywne opinie a na moją negatywną nie ma miejsca. MGsolutions to bagno, wyciagną z ciebie pieniądze ile sie da nie dość że w Niemczech zapłacą im za pracownika to jeszcze z polaka zjedzą pieniądze które uczciwie zarobił, nasza grupa tak miała, te cudowne opinie piszą pewnie sobie sami a wy ludzie w to wierzycie. Ciekawe czy ta opinia wgl sie tu znajdzie jakoś :)
    cena

25.11.2017 14:16

potwierdzam

19.12.2015 15:02

magda09

07.01.2016 09:38

Bezpłatne zakwaterowanie ??? Skąd to się wzięło ??? Nie ma czegoś takiego jak bezpłatne zakwaterowanie, kwestia tylko jak ci wynagrodzenie przedstawią, i czy powiedzą o tym fakcie czy nie, wg. mnie jeśli ktoś mówi o kosztach które są to raczej jest w porządku w przeciwieństwie do osób, które nie mówią o tym koszcie i przedstawiają wynagrodzenie już po odliczeniu mieszkania
    era

25.11.2017 14:14

są firmy z bezpłatnym zakwaterowaniem !! ale masz niższą stawkę to jest zrobiony wałek
    HMZ

03.01.2016 18:18

Lubię od czasu do czasu wejść tutaj poczytać opinię o tej agencji. Bardzo mnie bawią te dwu-zdaniowe pochlebne kadzenie jak to fajnie i spoko jest z pieniędzmi, chęcią bezgranicznego ponownego wyjazdu i o zgrozo jakąś nauką języka :). Bez trudu idzie przesiać, kto rzeczywiście był, a kto jest mapetem agencji. Zresztą co do inteligencji jednej z Pań z tej zacnej agencji mam mocne zastrzeżenia. Najlepsze jest jak pojawia się opinia od jakieś osoby, która opisuje się z tego miejsca, w którym jesteś. To jak słuchanie mocno koloryzowanej opowieści od kogoś, kto nie wie, że to widziałeś na własne oczy. Czytajcie opinie i mocno je przesiewajcie, bo nie jest problemem wyjechać sobie z byle jakiej agencji. Chodzi o to, że oni nie wiedzą ile znaczy słowo. Nie ma zapewnionej takiej ilości godzin jaka miała być, zaliczki naliczone z podatkiem, który już w ogólnym zestawieniu były wliczone, ale dla niepoznaki dane jako osobny wyciąg. Zobaczcie też (pewnie to się zmieni) jak ten potulny mapet agencji ma stały tryb dodawania opinii - zaczyna opinie z małej litery, używa przecinków, ale już po kropce daje nowe zdanie od wielkiej litery.
    oczko

25.11.2017 14:09

albo wstawia spacje, gdzie zwykły kowalski tego nie uczyni
    Mika

08.01.2016 21:22

Jestem w niemczech w fabryce czekolady przez mgs i widze ze nikt stad nie daje komentarzy. Sama nigdy nie dawałem, ale postanowiłem to zmienić, jak zobaczyłam co ludzie wypisują masakra! Pracuję tu już drugi rok razem z meżem i inną parą, i nigdy ani my ani inni których znam i pracują z nami nie narzekali na nic, ja nie wiem kto te komentarze pisze? Domyślam się po prostu, że to są te osoby które mgs zwolniło za słabą pracę, pijaństwo/złodziejstwo lub nieobecności. Bo inaczej nie jestem w stanie tego zrozumieć, skoro kolejny rok jezdzimi z nimi i nie mam się do czego doczepić. Ktoś mi to wytłumaczy? D0datkowo powiem, iż osoby które chcą wyjechać niech nie czytają opinii lub niech robią to z przymrużeniem oka, bo na prawda najlepiej jechać i samemu się przekonać. Na mojej fabryce jest kilkadziesiąt osób z tej agencji, wszyscy pracują, są zadowoleni, tylko że nikt tego nie pisze, bo po co, skoro jest ok:) dodam również że mój syn też jest już zatrudniony przez nich, tyle że w okolicach Magdeburga bliżej i jest zadowolony, pieniadze lepsze ale to dlatego ze praca cięższa, bo przy zbieraniu zamówień, także jestem w pełni zadowolona i wdzięczna agencji i co ważne nie jestem żadną krewną agencji, bo pewnie taki zarzut zaraz padnie :))
    madzia9463

20.04.2016 15:41

chciałabym zapytać, jak wygląda zakwaterowanie. Czy są to tzw. baraki czy mieszkania ?
    kasia

25.11.2017 14:06

(usunięte przez administratora) piękne słowa tylko w ofertach
    pp22

15.02.2016 16:56

to co tu czytam to są czasem takie bzdury, bo co roku pracuje we francji z Mg Solutions i jeszcze żadnych problemów jak do tej pory nie miałam, może to chodzi o to jakim się jest pracownikiem i człowiekiem, bo ja pokażdym sezonie dostaje np. premie... zastanówcie się jeśli to ktoś czyta, bo Polak z natury pisze komentarze tylko wtedy jak jest źle, a może jest źle bo sam jest tego winny? Daje do przemyślenia.
    ptak

25.11.2017 13:57

wiec jak jest źle to chyba dobrze ze pisze . każdy sobie zweryfikuje czy to co jest złe dla piszącego jest złe dla nas .
    Mateo

30.06.2016 18:37

Ja nie mam zastrzezen odnosnie MGSolutions. Pracowalem u nich juz dwa razy -wszystko zawsze ok. Kasa niezla, zawsze na czas. Umowa. Wg mnie wszystko ok.
    www

25.11.2017 13:53

Polska umowa pracując w Niemczech jest ok??
    Mag

16.08.2016 14:03

Czy MG odezwało się do kogoś w ostatnich 2 tygodniach? Wysłałam do nich kilka zgłoszeń i dzwoniłam kilkanaście razy, ale nikt nie odbiera.... zero odzewu :(
    iza

06.09.2016 09:10

od razu czyli za ile?
    nos

25.11.2017 13:49

wcale bo to pośrednik odpowiedział

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

25.08.2016 14:38

Mag

29.08.2016 12:36

@zyta ale zobacz że nie ma możliwości, aby się dodzwonić. Słyszałam same dobre rzeczy o tej agencji ale niestety coraz bardziej mi się wydaje że tak chyba nie jest. Jeśli miałabym jakiś problem w Niemczech problem z komunikacją może znacząco utrudnić życie i to każdego kto z agencją wyjeżdża. W MG odbiera tel sekretarka ale kieruje na 05 do działu z pracą z zagranicą- tam nikt nie odbiera 3 tydzień. Rozumiem urlopy itd ale trochę za długo
    wera

25.11.2017 13:45

nawet komentarz znikł !!!
    Rambo

13.09.2016 13:05

Witam a jaka umowe o prace w Niemczech mozna od nich dostac ? Umowa na warunkach Niemieckich czy Polska ???
    joasia

25.11.2017 13:39

Polska,polskie zusy
    Halina

12.05.2017 15:36

Wyjechałam w wakacje do pracy do Niemiec, mój mąż stale z nimi współpracuje. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak wyjeżdżać to tylko z nimi.
    liczby

25.11.2017 13:34

to dlaczego chodzisz do urzędu pracy ?
    Aś

02.07.2017 01:32

Ja mam au to.Jest nas troje chętnych z Zachodniopomorskiego.Jak sie z Nimi kontaktować ,skoro jak większość pisze,telefonów nie odbierają.
    tipsy

25.11.2017 13:30

słoneczko jakie miasto?
    wojtass

29.09.2017 22:05

bylem 2 razy z nimi w Niemczech, ogólnie nie moge powiedziec zlego słowa, raz trafilem na upierdliwego kierownika na magazynie ale to jakby niezalezne od agencji wiec pretensji miec niec moge, pozdrawiam Panią Sarę z biura w Krakowie, konkretne i pomocna babeczka! :) Wojtas
    Biniek

22.11.2017 23:01

Rzeczywiście pracownicy MG są bardzo mili i pomagają - także na miejscu w Niemczech
    wydra

25.11.2017 13:23

jak zarobki?
    Mann33

24.11.2017 15:53

Ja jestem przez te agencje w Mageburgu na komisjonowaniu w edece, ci co to robili to dobrze wiedza o co kaman. Ogólnie wczesniej to ronilem przez inna agencja niemiecka AB coś tam w markecie rewe i to byla jakaś masakra, w pokoju po 4 osoby a normy Coli w magzynie jakies chore, tutaj przez MG w edece jest luzik w porównaniu do tego co przezylem wczesniej, wiec spokojnie wam moge polecic, a co do kasy to jak jestes dobry robisz premie to nawet poltorej tysiaka na reke wyciagniesz, jak ktos chce podam nr tel do koordynatora Mateusza ktiry tutaj wszystkim kieruje

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

GTA!!!!

22.11.2017 16:17

jestem w (usunięte przez administratora) na magazynie i ogólnie polecam, chociaż trzeba pracować a nie obijac się to fakt ale mieszkania itd spoko
    Peter88

31.10.2017 12:26

Na ich faceboku pojawila sie ofert operatora wozkow za 12euro, mam duze doswiadczenie ale w Polsce a nie w Niemczech, czy moze ktos z was tam juz pracuje i powie mi czy dam sobie rade na wysokich regalach skoro robilem to lata w polsce? bardziej mi chodzi o obsluge ich skanera niemieckiego. ale zarobki netto zachecajace mocno, piszcie tutaj bo na maila rzadko i tak wchodze . Pzdr Piotrek
    woda

04.11.2017 11:49

co pracodawca wykasował szybciutko komentarz o płaceniu składek ? hahahaha
    krokodyl

22.11.2017 14:26

12 to brutto a nie netto
    Joker

21.11.2017 21:54

Jedzie ktos w najblizszy weekend na oferte automotive do Bockenem?
    miloszek

17.11.2017 14:13

Na tej toyocie w Bockenem pracuje masa polakow przez mg i na prawde super pieniadz mozna wyciagnac, brat jest na swoim mieszkaniu i dostaje wyplate miesiac w miesiac kolo 2 klocki - euro wiadomo. Ja planuje od lutego dolaczyc, jak już wypowiem na dobre moja polska umowe smieciowa :D ehehe
    Greg

16.11.2017 22:13

Jedzie ktoś do na produkcję do fabryki samochodowej Toyoda 19.11.2017 ? Jak tak to dajcie znać bo też się wybieram
    Ewelina

06.11.2017 19:12

Nie masz auta - pracy ci nie dadzą choć spokojnie tam jedziesz np autokarem czy przewoźnikiem Nie masz jeszcze jednej osoby (czyli grupa) tez ci prac nie chcą dać choć przecież skoro tyle osób tam pracuje to jaki problem złożyć się na paliwo i połączyć ludzi w grupy podsumowanie słodkich opinii gówienko w srebrnym opakowaniu Nie polecam tej niekompetentnej agencji
    wiatr we wlosach

15.11.2017 19:48

Ewelina szkoda nerwów .Polak to najgorszy wróg jeśli chodzi o pomoc swojemu rodakowi
    tekst

16.11.2017 07:52

ty Romek brygadzisto idź do urzędu na podpis hahahah
    on tour

15.11.2017 16:49

@ Pracuś@ podałbyś ten numer do tego kordynatora chodzi o prace w toyoda bockenem okolice Hanoveru
    pracuś

12.11.2017 21:55

praca w te fabryce tej samochodowej to produkcja uszczelek gum itd do aut . bylem tam od stycznia do maja tego roku, chcialem drugi raz teraz jechac ale jesli sie raz zwolnisz to drugi raz do tej samej firmy juz cienie wezma, troche tego nie rozumiem, ale taka polityka i nie podyskutujesz. praca lajtowa a zarobki chyba najlepsze jakie do tej pory mi sie udalo u naszych zachdonich sasiadow znalesc, wynajmowalem sobie sam stancje, wyplata okolo 1800-2000 eur miesiac w miesiac, bo wiadomo 250 eurakow mi jeszce na czynsz za pokoj odchodzilo ale to i tak zawsze te 1600 1700 zostawalo na czysto. tyle ze zawsze jakies nadgodziny i nocki robilem i to tez dlatego. jesli ktos chce namiar na koordynatorke to moge podac tel bezposrednio, bo przez biuro i stacjonarny to ciezko jest, ale tam jest Pani Koszelna jesli sie nie myle i lepiej odrazu do niej dzwonic, telefon jak znajde w mailach to wam podam zaeaz
    prawie emigrant

15.11.2017 10:29

A jak tam z transportem do pracy? To prawda, że nie da rady bez własnego samochodu?
    on tour

15.11.2017 16:42

pracuś podałbyś ten numer do tej kordynatorki jak to odczytasz to napisz podam ci email
    Szama

14.11.2017 14:19

Witam, wybieram się do fabryki samochodowej Toyoda, wyjeżdzam z okolic krk mam 2 miejsca wolne, czy jest ktoś zainteresowany? Proszę również o opinie kogoś kto tam był :)
    Maxers

15.11.2017 15:17

witam! mam wiecej info i tez chetnie bym sie zabrał, podaj maila to tam napisze :)
    Master

13.11.2017 22:45

Jeśli ktoś szuka transportu do fabryki automotiv koło hanoveru w dniu 19 i jest z okolic KRK kontakt na @ [email protected]
    prawie emigrant

01.11.2017 22:17

Hej ludzie, czy jest tu ktoś, kto pracował lub pracuje w branży automotive w Hannowerze? Ogłoszenie dotyczyło pracy na produkcji.
    artur

09.11.2017 17:33

Witam..jesli mozesz to napisz co wiesz na temat agencji MGsolutions..rozwazam wyjazd do fabryki czekolady..pozdrawiam
    Master

13.11.2017 22:43

Jeśli dostaniesz się do Krk to mogę Cię zgarnąć, jechałbym 19 by tam być :) jeśli chcesz więcej inf na @ [email protected]
    Eddj

06.11.2017 19:01

Wybiera się ktos do bremen od 13.11? :)
    Sylwester

12.11.2017 10:04

Ja juz jestem. Skąd jedziesz?
    Rzepka

17.10.2017 21:23

Czy nie można napisać cos pozytywnego o firmie MGsolutions?
    korale

18.10.2017 16:29

widocznie nie :) :)
    Maxers

04.11.2017 14:43

mozna prosic na priv o kilka informacji odnosnie pracy na automotive w Hannower?
    anonymous

24.10.2017 20:29

Witam czy ktoś robił MGsolutions niedaleko koloni w DSV w produkty brio proszę o opinie
    Beti

28.10.2017 11:45

Właśnie, czy ktoś był na magazynach koło Kolonii, na produktach bio??? Czy da się wytrzymać?
    honey

30.10.2017 18:20

ja pracuje z chłopakiem. Powiem tak praca jako taka spoko dopoki nie doczepią sie norm ktore sa niemozliwe do wykonania. Dla kobiety praca dosc ciezka trzeba dzwigac mleka w kartonach po 14kg, nie ma zle a czykolwiek szukamy innej pracy,mieszkanie zalezy jak sie trafi a słyszałam ze nie jest nie za fajnie, w niektorych jest 12 osob na 2 lazienki... A co do agencji jest w porzadku,wypłaty na czas, jak w umowie wszystko ok, polecam agencje.

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.