MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Normaln

28.03.2018 14:00

Czy trzeba znac jezyk ?

19.03.2018 18:48

Czy jest tu ktoś kto pracuje/pracował przy "kosmetykach, produktach BIO"? Napiszcie kilka słów jaka jest wypłata w praktyce i za ile godzin? Czy dodatkowe godziny są dobrowolne, czy pod przymusem? Jakie warunki zakwaterowania? Jaka atmosfera w pracy? I ew. gdzie to jest?
Chudini

22.03.2018 06:52

Poprosze rowniez na meila jak reszta tutaj info o tej pracy. [email protected]
Justyna

28.03.2018 13:42

Witam, właśnie aplikowałam z chłopakiem do tej oferty, ale nie ma nigdzie informacji na temat tej agencji czy tej oferty. Prosimy o kontakt [email protected]
Żaba

27.03.2018 06:58

Jakie sa warunki mieszkaniowe tej firmy?

27.03.2018 06:57

Czy moze ktos napisac cos o tej pracy w koncu? Tyle osob sie tam wybieralo i cisza. Jakie zakwaterowanie? Jak z dojazdem do pracy? Gdzie to jest? Co z nadgodzinami?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
Moj status
Treść pytania

Chudini

26.03.2018 09:28

Ktos chetny na wyjazd do magdeburga? Chcialbym zrobic grupe kogos z dodatkowym prawem jazdy. Jesli zdaze zrobic auto pojechalbym moim, lecz takze chetnie zabralbym sie z kims (odplatnie) wiadomo :) na te kaski. Ktos zdecydowany jest? [email protected]
jerzyk22

24.03.2018 21:44

Prosze o podanie adresu tego magazynu Bio kosmetyki KOLN
oprych85

23.03.2018 21:24

Witam jedzie ktos z Malopolski do Koloni na magazyn BIO kosmetyki prosze o info maila [email protected]
Julek

22.03.2018 16:43

Zaintereswany!
Pablo

23.03.2018 19:09

Pamiętajcie że Oni waszą kase wezmą przewalutuja na złote . Opłaca zusy itd . Znów przewalutuja na euro i to wasza kasa ???? kurs euro odgrywa duzo role . I 300 za pokój w magdeburg mam 3 pokojowe mieszkanie za 500 ze wszystkim .Agencja pomocna pracowałem 3 miesiące, jak ktoś bez jezyka to tylko tak . Ja mialem 10na h przy 188h 1200e
Pablo

23.03.2018 19:13

I nie chorować bo niby macie ubez. Ale kolega musiał wybulic 300e za ząb i powiedzieli ze do 3 miechow odadza heh karty tez nie dostalem przez 3 miechy co miala byc po miesiącu
Adrian96

22.03.2018 15:32

Witam ,jestem zainteresowany wyjazdem do Magdeburgu . Proszę o kontakt na email: [email protected]
Adrian

22.03.2018 15:18

Witam , przymierzam się do wyjazdu z woj. Dolnośląskiego Kontakt: [email protected]
Ulka

20.03.2018 16:58

Wiele pytań bez odpowiedzi. Szkoda, ale pewnie dobrze się ludziom pracuje.

21.03.2018 13:12

Praca jak praca. Pewnie wszędzie inaczej, inni ludzie i obyczaje w pracy. Jeśli chodzi o agencje, to zawsze bierzcie poprawkę, że gdy mówią Wam że zarobki 1200-1600 to wiedzcie że zarobki będą zawsze bliższe tej niższej puli. Aha i co ważne. W te zarobki wliczony jest już ekwiwalent za niewykorzystany urlop. Więc jeśli weźmiesz w danym miesiącu urlop to odejmij sobie jeszcze prawie 200€. A Za każdy dzień chorobowego 20€ dziennie płacą.
Marcelina

21.03.2018 10:45

Przymierzam się do wyjazdu do pracy w magazynie z produk. drogeryjnymi/BIO. Jeśli ktoś tutaj też się wybiera mój e-mail [email protected]

20.03.2018 17:16

Witam, Jeżeli ktoś nie zna niemieckiego ani innego języka czy warto nadal jechać poprzez tę firmę, w które miejsce najlepiej pojechać by było jak najmniej problemów z brakiem języka?

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier k/m/n

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów k/m/n

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Praca fizyczna przy produkcji elementów izolacyjnych. Praca w Niemczech!

Rzeszów

18 - 18 EUR / h

Praca w fabryce samochodów (k/m/d)

Słubice

11500 - 13000 PLN / m

Pomocnik produkcji (k/m/n)

Opole

15.5 - 16.5 EUR / h

RadNes

14.01.2018 21:41

Witam, chciałbym wyjechać do pracy jako "Pracownik magazynu (kosmetyki oraz produkty BIO)" proszę o kontakt (osób które pracowały w tym miejscu) w odpowiedzi pod moim wpisem i informacje na temat: - wykonywanej pracy (na czym polega) - jak wygląda sprawa z dojazdami, jeśli nie mam samochodu - długości umowy - faktycznych opłat miesięcznych - jakości zakwaterowanie Pozdrawiam.
Arieloo

13.03.2018 12:34

Prosze o informacjie tej fabryki Bio przymierzam sie do wyjazdu emial : [email protected]

13.03.2018 20:05

Proszę o kontakt w sprawie pracy przy kosmetykach, jak to wyglada całościowo. Moj e-mail to: [email protected]
Ona

13.03.2018 11:41

Czy ktoś pracuje w Ulm jako komisjoner artykułów drogeryjnych? Albo może chce ktoś wyjechać?
Mon

09.03.2018 09:37

Ktoś chętny z małopolskiego na wyjazd na produkcje kaskow do magdeburga ? Jestem zdecydowana piszcie na meila [email protected]
Paweł

09.01.2018 11:02

Na 22 stycznia produkcja uszczelek w toyota, jade sam z dolnośląskiego, moge kogos zabrac? Z tego co wiem to maja już dwie fabryki toyoty i są miejsca jeszcze, to jest chyba ich najlepsza oferta bo wszyscy to chwalą, a jest tu ktoś może kto tam już jest i napisąłby coś wićecej o warunkach, płacach, i jacy są kierownicy? Bardzo byłbym wdzięczny! Dodam, że nie mam doświadczenia ale troche znam niemiecki.
Tomek

31.01.2018 09:37

Niestety nie zdążyłem się teraz wybrać, chociaż byłem zainteresowany. Ale odzywaj się jak jeszcze będziesz jechał, bo wyjeżdżam z mg dość często i jestem bardzo zadowolony ze współpracy z nimi, a wiadomo, że razem zawsze raźniej.
ww

06.03.2018 13:42

po pierwszej oko po drugiej(usunięte przez administratora)
Piotr

28.02.2018 19:13

Witam. Po co agencji jest ważne ubezpieczenie w Polsce? skoro nie pracuje i szukam pracy w Niemczech to jak mam mieć ubezpieczenie? skoro firma zatrudnienia to powinna też opłacać składki.
Paulina

02.03.2018 21:31

Firma opłaca składki od momentu zatrudnienia. Ubezpieczenie jest potrzebne na 30 przed podjęciem pracy.
xxx

06.03.2018 13:37

bo to przewały .robią na tobie wałek a sami oszczędzają
Emigracja

28.02.2018 23:42

Szukam dziewczyny chętnej na wyjazd do pracy do Holandii, najlepiej z podkarpacia jak coś to [email protected] we dwie raźniej

28.02.2018 22:39

Czy może ktoś z podkarpacia najlepiej jest chętny na wyjazd do Holandii? Najlepiej dziewczyna, szukam osoby chętnej bo we dwie zawsze raźniej jak coś to [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

Marcin

28.02.2018 20:11

witam jedzie ktos na magazyn w okolicach Koloni?jaka dokladnie ,miejscowosc?
tomcio

25.02.2018 17:34

Witam. Mam pytanko czy ktoś planuję wyjazd na początku marca? Jestem zdecydowany wyjechać z tą agencją a z kimś jechać zawsze raźniej :-) Jestem z Kujawsko-Pomorskiego i jadę swoim autem.
Ika

27.02.2018 17:54

ja wyjeżdżam z chłopakiem i z bratem, też jesteśmy z kuj-pom możemy się dogadać pisz na e-mail mojego chłopaka [email protected] :)
Rozdarty

25.02.2018 17:00

Nic konkretnego myślę że jest źle. Ludzie wstydzą się pisać że byli np bici.

22.02.2018 21:53

Witam szukam osoby która tez by chciala wyjechac do pracy jak najszybciej tel . 660678728
nati

10.02.2018 11:53

Hej, chcialabym wyjechac przez te firmę do pracy z produktami Bio, początek marca, moze ktos jeszcze jedzie ? Byloby mi razniej. Prosze o odpowiedzi na [email protected] :)
Piotrek

21.02.2018 19:41

Pisz [email protected] Najprawdopodobniej pojade
monika

22.02.2018 16:05

a kiedy dokładnie jedziesz na te kosmetyki? to już pewne?
Rambo7290

09.02.2018 14:37

BARDZO PROSZĘ O OPINIE JAK WYGLĄDA PRACA PRZY PRODUKCJI USZCZELEK W TOYOTA.PONIEWAŻ DOSTAŁEM OFERTĘ I SIĘ ZASTANAWIAM CZY JECHAĆ SWOIM SAMOCHODEM.JAK OCENIACIE ZAROBKI I MIESZKANIE.POZDRAWIAM

20.02.2018 20:18

TOYODA nie TOYOTA a odpowiedź masz pod postem Ani. a

20.02.2018 20:23

"Abi" oczywiście

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Abi

14.02.2018 17:23

Witam, mam pytanie, czy jest ktoś na forum, kto pracuje na uszczelkach pod Hanowerem? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje (wynagrodzenie, zmiany, godziny, mieszkanie). Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Mój e-mail: [email protected]
Jan

15.02.2018 13:35

Witam, ja będę wyjeżdżał do Hannover niebawem jako pracownik produkcji automovie, 40 godzin tygodniowo - podobno minimum, system 3zmianowy, wynagrodzenia nie znam dokładnie, chociaż w ofercie jest podane mniej więcej, zakwaterowanie blisko miejsca pracy w dobrych warunkach.

20.02.2018 19:49

Pracowałem tam pół roku. Wynagrodzenie dochodziło do 1600 € na rękę (już po potrąceniu 300 € za mieszkanie). Faceci głównie obsługują maszyny do produkcji uszczelek, dziewczyny opalają nad palnikami gazowymi uszczelki). Praca na trzy zmiany: 6,14,22. Nocki dodatkowo płatne. Pracuję się po 8 h w tym przerwa, którą odrabia się w jedną sobotę w miesiącu. Często proponują pracę w wolną sobotę lub niedzielę (można się zgodzić lub nie) i są to dni ekstra płatne. KASA zgadzała się zawsze. Płacą dodatkowo za niewykorzystany urlop, za dojazdy i za odzież roboczą. Pokoje 1 i 2 osobowe w Pensjonatach (tragedii nie ma). Ja musiałem dojeżdżać 45 km w jedną stronę do pracy. Najlepiej zabierać kogoś bez samochodu dla obniżenia kosztów dojazdu lub jeździć z kimś na zmianę. Praca nie jest ciężka, tylko warunki pracy nie każdemu mogą odpowiadać (bród, smród i gorąco).
D

09.02.2018 10:27

w zadnym wypadku nie polecam firmy MGsolutions! nigdy wiecej!
nati

10.02.2018 11:54

dlaczego ?
ok

19.02.2018 10:40

bo chlał i go wywalili a teraz wylewa żale na internecie
Glodny

18.02.2018 19:28

Same pytania. To jak jest naprawdę . Mieszkanie,kasa, i TP. To jest forum by się ostrzegac albo wspierać. Mi serwis pomógł jeszcze żyje.
Jerry

15.02.2018 16:54

Kto przyjezdza 19 do Worbis na.uszczelki? wybieraja sie jakies dziewczyny? :))

15.02.2018 11:16

Witam Jak coś jestem chętny na wyjazd zachodniopomorskiego z kimś Pisać na [email protected] Ogarniam Niemiecki A2
Ona94

11.12.2017 19:09

Cześć :) szukam kogoś do wspolnego wyjazdu, będzie raźniej, bardzo poważnie myślę o tej firmie i zależy mi na szybkim wyjeździe, co polecacie jakie miejsca pracy są najlepsze? Pozdrawiam :))
Ewiliin

10.02.2018 07:48

Bardzo proszę również o informacje o tej pracy :-) [email protected]
anastazja

14.02.2018 17:15

tez od miesiaca juz kogoś do wyjazdu szukam i zwariowac można... dziewczyny zdecydowane a jak zbliza sie termin wyjazdu to rezygnuja... jak któras jest naprawde zdecydowana to piszcie [email protected]
decki

12.02.2018 18:50

Witam Pracowałem dla Mg Solutions ponad rok w branży automotive. Niestety zachorowałem i Nasza współpraca się zakończyła.Zdecydowanie polecam tą firmę, ponieważ pieniądze są na czas,w razie jakichkolwiek problemów zawsze pomogą.Największym plusem firmy jest to, że jako nieliczna spośród innych agencji podaje autentyczne zarobki tzn.jak piszą, że zarobki wahają się między 1200-1500E netto po odciągnięciu za mieszkanie - To nie kłamią. Bo tak jest. Rzetelna firma oraz dobre zarobki. (nawet bez znajomości języka). Polecam
silvi

12.02.2018 11:37

witam może ktoś powiedzieć coś o firmie i pracy na pakowaniu kosmetyków bio.....pozdrawiam i dziękuje
Rambo9012

09.02.2018 19:50

Proszę o opinie na temat pracy na produkcji uszczelek w Toyota.Jak z kasą i mieszkaniem ?? Czy warto jechać wlasnym autem?
Rambo7290

09.02.2018 18:16

Proszę o opinie na temat pracy przy uszczelkach toyota ponieważ mam zamiar jechać swoim samochodem czy warto? jak zarobki i mieszkanie.
Mierzwa

14.12.2017 09:44

Witam. Czy ktoś z tu obecnych pracuje bądź pracował jako pracownik automotive w Hannoverze ? Chciałbym poznać opinie. Pozdrawiam
Piotrek

11.01.2018 11:07

Również będę wdzięczny za informację na temat tej pracy [email protected]
Nowy123

08.02.2018 09:21

Również bym prosił o informacje na temat pracy [email protected]
Marcin

04.02.2018 20:00

Witam szukam pracy za granica .czy ktos mi powie jak z zarobkami z ta firma ?Pozdrawiam
nick

17.01.2018 19:14

dlaczego opinie są usuwane ?
Franek

25.01.2018 17:34

Nie ma nadgodzin wogule.robisz 8 godz odliczajac przerwę 30 min i masz zapłacone 7.5godz. Umowa to co miesiąc przedłużana i kontraktu tak szybko nie dostaniesz. Przemiał ludzi potężny
Fernando

03.02.2018 01:11

Ciekawe na jakiej zasadzie weryfikuja bezpodstawne zarzuty:) anonymous moze na to tez pomocnie odpiszesz???
Bezimienna

01.02.2018 10:56

Jezeli zagladaja tu pracownicy agencji MG Solutions to mam do nich pytanie-jaki jest zakres obowiazkow koordynatora na miejscu na danym projekcie?Tu gdzie jestem osoba ktora jest koordynatorem jest po prostu nieogarnieta,jedynym jej atutem jest znajomosc jezyka a jedyna odczuwalna dzialalnoscia na rzecz pozostalych jest rozdanie umow co miesiac,wszelkie inne sprawy pracownicy musza ogarniac sami,np dojazd do lekarza,konia z rzedem temu kto sam to ogarnie mieszkajac na wygwizdowie,nie znajac jezyka i nie majac samochodu.

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.