4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Pola

15.01.2018 09:18

Najlepsza z agencji z jaką miałem okazję współpracować. Bardzo odpowiedzialna współpraca, dobre pieniądze, komfort pracy a w obcym państwie to podstawa.
    Krzysztof

14.01.2018 14:44

Na 22 stycznia razem ze znajomym jadę do pracy automotive Hannover/Bockenem. Mamy jedno wolne miejsce, woj. łódzkie. Jak ktoś chętny to pisać [email protected]
    maciek

12.01.2018 09:41

Najlepsza agencja - bez dyskusji jak dla mnie. Ja spotkalem rozne agencje ale z zadna nie pracowalo mi sie jak z mgsolution. najwazniejsze ze kasa na czas i zgadza sie z tym co ustalalismy na poczatku. gdyby sytuacja zyciowa nie zmusila mnie ze musze pracowac za granica to tez najchetniej zostalbym w polsce, ale jak juz jechac i pracowac to jak dla mnie z ta agencja najlepiej.
    Mateusz

11.01.2018 14:35

Witam. Czy ktoś pracuje albo pracował na produkcji części samochodowych w Hannower?? Jeśli tak prosiłbym o informacje na temat mieszkania i pracy-zarobków na adres e-mail: [email protected] Chyba, że ktoś poleca jakąś inną prace w Niemczech dla par to prosiłbym o kontakt mail. Pozdrawiam.

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

er

11.01.2018 12:43

ludzie dlaczego boicie sie tu pisać swoja opinie tylko chcecie maile?? przecież wam nikt nic nie zrobi jak tutaj wyrazicie swoja opinie
    łukasz M

12.12.2017 14:09

Dzień dobry - jedzie ktoś od 18tego na produkcje napojoów? Ja, razem z partnerka się wybieram . Mamy już umowę i wszystkie dokumenty. Czy ktoś też podpisał? Mi te agencje poleciła koleżanka która jeździ z nimi na jakies magazyny do magdeburga. Czy ktoś jedzie też na 18tego w strone Stuttgardu?
    anonymous

31.12.2017 17:09

Witam Przeczytałem waszego maila .Też wybieramy się z żoną do stuttgartu na produkcję napojów ale dopiero w połowie stycznia. Czy moglibyście napisać nam coś na temat tej pracy jak wygląda ilości godzin i nadgodzin które można przepracować oraz warunków mieszkaniowych.Z góry dziękuję Mariusz
    Pablo

08.01.2018 10:52

Hej planujemy starać się załapać na to ogłoszenie, ktoś coś powie jak tam wyglądają warunki pracy i mieszkania ?
    natalia11250

06.01.2018 18:03

czy może się ktoś wypowiedzieć o pracy w automotive? czy jest to również praca dla kobiet?
    Joker

07.01.2018 20:59

podaj maila to tam udziele informacji wiecej, pracowalem jakis czas na automotive
    Anka

08.01.2018 09:45

Ja pracowalam tam na poczatku 2017 r, praca nie jest ciezka ale wymaga pewnego wyczucia, panie maja swoje stanowiska pracy, opalaja pod palnikiem nierownosci przy wyprodukowanych uszczelkach, badzbadpanowie sa przy pakowaniu i kontroli ,panowie obsluguja maszyny, praca troszke brudna, zakwaterowanie mielismy ok 40 km od pracy, droga szybkiego ruchu, sprawnie sie jechalo, ogolnie polecam
    Master

13.11.2017 20:02

Praca w toyoda bockenem przy produkcji uszczelek samochodowych. Ktoś coś wie na ten temat ? :)
    anonymous

28.11.2017 11:40

Jak można prosić więcej informacji na temat pracy w fabryce uszczelek [email protected] Z góry dziekuje

07.01.2018 15:45

Witam ja tez poprosze info na temat pracy uszczelek w fabryce . [email protected]
    Rysiek

02.01.2018 12:40

Dzień dobry Szukam osoby chętnej na wyjazd z tą agencją . wiadomo z kimś raźniej [email protected] pracownik produkcji automotive
    andzia

05.01.2018 17:19

Mam pytanie do jakiej pracy pan jedzie można więcej informacji oraz jakieś namiary na firme [email protected]
    Aneta78903

24.12.2017 13:18

Dzień dobry Szukam osoby chętnej na wyjazd z tą agencją ( najlepiej z prawem jazdy) . Dziewczyny :) sama mam 20 lat i interesuje mnie oferta pracy przy kosmetykach lub magazyn bio. Szukam fajnej osoby współlokatorki.bo agencja fajna ale wiadomo z kimś raźniej [email protected] Planuje wyjazd po nowym roku
    emigrantka

04.01.2018 11:56

@Joker mój e-mail to [email protected]
    emigrantka

04.01.2018 23:45

[email protected]
    kwiatuszek

25.11.2017 13:22

czy dostał się ktoś przez tą agencje do pracy nie mając auta ??
    xxx

04.01.2018 14:53

nie i nie żałuj
    Łukasz

02.01.2018 12:31

Dzień dobry Szukam osoby chętnej na wyjazd z tą agencją . wiadomo z kimś raźniej [email protected] Pracownik produkcji automotive
    Robbb

28.12.2017 00:01

To jest najlepsza agencja z jaka sie spotkalem do tej pory a zkilkoma juz pracowalem. Wyplata na czas, stawki ok i daja tez wsparcie jak cos nie tak. To prawda co wiekszosc tu pisze ze trzeba samochod, bo do pracy trzeba przeciez jakos dojechac :) Polecam, fajny kontakt z ludzmi z biura, wszystko mozna zalatwic.
    klawisz

31.12.2017 20:33

chyba sobie kpisz !!!!!!!!!!
    Jan

02.01.2018 11:37

Według mnie też jest to najlepsza z agencji, a już z kilkoma współpracowałem. Ludzie naprawdę przyjaźnie i co ważne pomocnie! nastawieni, a co do samochodu to osobiście i tak zawsze jadę swoim, bo dla mnie jest wygodniej więc to żaden problem. Ale kiedyś pracowałem w branży gdzie samochód nie był potrzebny. Zdecydowanie ich polecam.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Komisjoner w magazynie logistycznym - PRACA W NIEMCZECH

Bydgoszcz

14.53 - 20 EUR / m

Michał K.

29.12.2017 19:04

Witam. Agencja wypłaca w euro na konto walutowe lub niemieckie czy sami przeliczają na złotówki i na konto Polskie przesyłają?
    xxx

02.01.2018 08:34

weź worek ze sobą, bo w złocie płacą
    elwiss

29.12.2017 15:43

Witam, chętnie dołączę się do osoby z samochodem, jestem chętny na wyjazd po nowym roku do magazynu bio.
    deszcz

28.12.2017 10:52

dlaczego po czasie sa usuwane opinie ??? boicie się prawdy i braku pracowników? to bądźcie uczciwi !!!!!!!
    Judyta

27.12.2017 15:55

Witam prosze zainteresowane osoby wyjazdem o kontak na poczte [email protected] Również jestem zainteresowana wyjazdem "w Kupie Weselej " Pozdrawiam
    Monika

09.12.2017 19:09

Polo gdzie pracujesz? Ja jestem na czekoladkach w Wernigerode i tez nie mam żadnych problemów, jest tutaj ze 100 osób i poza pojedynczymi wyjątkami (ale to są ludzie urwani z kosmosu i cała fabryka ma ich dość) nikt na nic nie narzeka. Podzielam pogląda /Polo/
    rok

18.12.2017 11:55

polo pracuje w agencji pośrednictwa pracy hahaha
    Joker

26.12.2017 17:44

Monia mozesz udzielic wiecej info o tym projekcie? moze na maila jak cos :)
    Robert

23.12.2017 22:28

Witam mam pytanie jak wygladaja warunki mieszkalne dla pracownikow itp I jak wyglada dojaz do pracy . Czy potszebny sfoj samochod czy jak . Ja ogulnie pracowalem w Holandi na szklarni praca sezonowa. Fajna ludzie ok I pracodawca spoko . A co do agencji hmm crednio dojazd zapewniaja ale powyrzej 15 km do pracy dostajesz samochod a ponirzej 15 km rower jak to w Holandi . Wynagrodzenie ruznie to zalezy ile godzin w tygodniu pszerobilem niekiedy 26 wiec tygodniuwka slaba a jest tak rze 38-50 godz tyg . Troche zboczylem z tematu I pytania kture zadalem
    Krystiano

25.12.2017 12:26

ożesz kurde tyle ilości błedów w jednym krótkim tekście to jeszcze nie widziałem :O chyba, że to jakiś żart?:) a jeśli mam odpowiedzieć to w MG musisz mieć własne auto lub jechac grupą, lub się z kimś "zbratać" kto ma auto ;-) ale to nie jest takie proste bo każdy sobie w Niemczech... Xd
    fonsi

12.12.2017 12:54

Opłaca się wogule paprac w to wszystko?
    ok

23.12.2017 21:37

nie. ucz się języka i omijaj agencje !!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Ziomek

19.12.2017 12:42

Witam. Czy siedziba tej agencji znajduje się tylko w Krakowie?
    komputer

18.12.2017 11:58

nigdy więcej przez tą agencje !!!! jedzcie sobie i sprawdźcie !! skoro komentarze sa nie prawdziwe !
    polo29

09.12.2017 19:06

ja juz pracuje z nimi od 2 lat i takich jak jest tu dziesiątki, nawet całe rodziny, nie moge tego czytać, a może liczyliście ze pojedziecie i zanic na zachodzie wam beda placic? ludzie ja zaczynalem jako zwykly pracownik fizyczny a jestem juz koordynatorem i niedlugo przechodze na kontrakt niemiecki a sa tacy ktorzy nawet nie chca przechodzic bo mg placi podobnie tutaj, nie wiem kto takie bzdury pisze, moze was zwolnili a teraz wylewacie żale? nie wiem bo aż przecieram oczy ze zdumienia, bo wszyscy ktorzy sa tutaj szanuja ta prace i nikt z agencja nie ma problemow, po co straszycie ludzi, jak ktos jest uczciwy i rzetelny to dobrze trafil na mgsolutions, bo to jedyna normalna agencja jaka znam
    Mirka

12.12.2017 09:39

"ona" przecież wtedy na polskich składkach zarobisz wiecej a przecież unia europejska na to pozwala ze skladki ci zostaja w kraju w ktorym mialas płacone do tej pory skladki, wazne zeby dawali niemieckie stawki i dodatki no i podatek i z tego co wiem to Mg tak robi. Jak pojedziesz przez niemiecka agencje to zarobisz gorzej niz prze polska bo to co niemieckie agencje robia.... i jeszcze maja w cholere wysokie potracenia na ubezpieczenie. Wiec zastanowcie sie, ja juz troche zjezdzilam i najgorsze co mnie spotykało to niemieckie agencje pracy tymczasowej (mielismy gorsze zarobki niz polacy czy słowacy którzy pracowali przez swoje agencje). Obecnie córka pracuje w MG juz 2 sezon na czekoladzie i normalnie moze za darmo sie leczyc w niemczech wiec po ca przeplacac na niemieckie skladki skoro kazdemu zalezy na jednym, zeby jak najwiecej przywieźć eurosów do Polski? To po co piszecie takie bzdury, trzrba najpierw się troche zastanowić i przeliczyć. No chyba ze nie chcesz zarobic... twoja sprawa, nei nakręcajcie się
    wiek

18.12.2017 11:54

własnie ty się nakręciłaś bo euro ,euro i euro a emerytura jaka i skąd?
    AgaZopola

16.12.2017 15:51

LUDZIE!!! jEŚLI ktoś krytykuje MG to chyba nie był nigdy wcześniej przez inna agencje! i zgadzam się z jednym z was że nie ma nic gorszego niż niemieckie agencje! Uważajcie! Wysłałam syna do Niemiec przez jedna z niemieckich agencji na magazyn spożywczy (znana nam wszystkim siec na R....) , za miesiąc 168 godzin zarobił 850 EUR!!!! Potrącili mu 450 ero za mieszkanie (pokoje 4 osobowe i łożka pietrowe!!!!!!!!!) i do tego nie wypłacili dodatków za nocki(bo rzekomo są zwolnieni hehehee) , nie zwrócili za buty, nie wypłacili urlopów! Nie wiem czy mogę podawać tu nazwy agencji innych ale Uważajcie na agencje której pierwsza czesc nazwy to Employ .... GmbH...xxx Masakra! Ja byłam rok przez MG w toyodzie i zarabiałam po potrąceniu za lokal po 1500 euro a z nadgodzinami i 1700 się zdarzało, mieszkania glanc 2 osobowe i wszystko wypłacane, a jak się coś działo to nigdy problemu mi nie robili! Ci co narzekają to na prawdę mało widzieliście!! Niestety nie ma już przyjęć do tej toyody a szkoda bo pilnie szukam pracy dla siebie i syna, a przez inna agencje niz mg nigdy w życiu nigdy - więc trzeba teraz czekać ale lepiej poczekać trochę. Jesli ktoś pracuje na toyodzie, bo wiem ze maja tam jeszcze masę pracowników, to napiszcie jak tam teraz jest, czy wszystko po staremu a może coś nowego? Będam Wam wdzięczna i mam nadzieję, że do zobaczenia może jeszcze w styczniu
    ok

18.12.2017 11:51

skoro byłaś rok to po co pytasz jak tam jest !!!!!!! byłaś w mg ?? chyba w urzędzie pracy na podpisie !!! syn niech więcej chleje,to będzie miał prace !!
    Szymek

28.11.2017 22:55

Wyjeżdżam do Bremen za dwa dni. jadę tam drugi raz z ofertą od Mg. Dotychczas było spoko.
    Dina

01.12.2017 12:57

U mnie tak samo jest spoko. Nie narzekam na żadne koszta wręcz przeciwnie, finansowo jestem bardzo zadowolona.
    mucha

12.12.2017 09:12

bo jesteś koordynatorem !!
    syr

22.11.2017 21:23

pracował ktoś na magazynie w Magdeburgu?
    mak

08.12.2017 23:34

Aniu ile za miesiąc dostałaś kasy?
    dom

12.12.2017 09:11

700 e

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

ona_

08.12.2017 21:51

Podczas rozmowy z biurem jeszcze w Polsce wszystko wygląda dobrze i zapewniają, że wszystko jest tak jak przedstawiają. Praca w Kolonii na komisjonowaniu. Po przyjechaniu na miejsce okazuję się, że mieszkanie jest w gorszym stanie niż miało być. Łazienkę i kuchnie dzieli się na kilka pokoi i są kolejki.....Praca nie jest łatwa, produkty są ciężkie, niestety miały być lżejsze (tak zapewniała mnie pani z biura). (usunięte przez administratora) Po rozmowie z księgową dowiaduję się, że za niecały miesiąc podatki są większe i zawsze jest mniej pieniędzy.... Agencja jak każda inna.

30.11.2017 19:37

ww

05.12.2017 11:46

potwierdzam . wszystko piękne na początku
    fonsi

29.11.2017 14:56

Witam czy ktoś pracuje lub wyjeżdża do Hanoweru do produkcji uszczelek z okolic Krakowa?
    Aaa

13.09.2016 19:48

Czemu zakwaterowanie przy magazynie odzieżowym jest takie wysokie i wynosi 400 euro za osobę? Wy też tak macie?
    kriss

29.11.2017 01:16

no to wynajmijcie sobie prywatne mieszkanie od niemca..ale macie problemy.jak dzieci normalnie.przeciez nikt na siłe Was nie trzyma w tych mieszkaniach
    Peter23

15.11.2017 22:16

Ja już się kiedyś przejechałem na pracy na czarno. Szef nie wypłacił pensji za drugi miesiąc. Już lepiej pracować przez agencję, w której mam umowę i wypłatę w terminie.
    ss

25.11.2017 14:23

to teraz sie przejedziesz na polskiej agencji w niemczech
    molosek

28.11.2017 14:29

dlatego trzeba wiedziec z kim sie jedzie i trzrba z duzymi i znanymi agencjami wyjezdzac, i zawsze umowa o prace w reku i odrazu sie pytac jakie skladki jakie podatki
    Gosia

26.11.2015 18:50

Jeżeli chodzi o oferty pracy w Niemczech, to firma MG jest jedna z najlepszych, jakie spotkalam w mojej zawodowej karierze.
    znaki

25.11.2017 14:17

jedna z najlepszych hahahah tutaj już posredniczku pojechałeś po całości hahaha
    Szczery

06.12.2015 19:16

Czemu mojej opini nie dodacie? Bo tu są same pozytywne opinie a na moją negatywną nie ma miejsca. MGsolutions to bagno, wyciagną z ciebie pieniądze ile sie da nie dość że w Niemczech zapłacą im za pracownika to jeszcze z polaka zjedzą pieniądze które uczciwie zarobił, nasza grupa tak miała, te cudowne opinie piszą pewnie sobie sami a wy ludzie w to wierzycie. Ciekawe czy ta opinia wgl sie tu znajdzie jakoś :)
    cena

25.11.2017 14:16

potwierdzam

19.12.2015 15:02

magda09

07.01.2016 09:38

Bezpłatne zakwaterowanie ??? Skąd to się wzięło ??? Nie ma czegoś takiego jak bezpłatne zakwaterowanie, kwestia tylko jak ci wynagrodzenie przedstawią, i czy powiedzą o tym fakcie czy nie, wg. mnie jeśli ktoś mówi o kosztach które są to raczej jest w porządku w przeciwieństwie do osób, które nie mówią o tym koszcie i przedstawiają wynagrodzenie już po odliczeniu mieszkania
    era

25.11.2017 14:14

są firmy z bezpłatnym zakwaterowaniem !! ale masz niższą stawkę to jest zrobiony wałek
    HMZ

03.01.2016 18:18

Lubię od czasu do czasu wejść tutaj poczytać opinię o tej agencji. Bardzo mnie bawią te dwu-zdaniowe pochlebne kadzenie jak to fajnie i spoko jest z pieniędzmi, chęcią bezgranicznego ponownego wyjazdu i o zgrozo jakąś nauką języka :). Bez trudu idzie przesiać, kto rzeczywiście był, a kto jest mapetem agencji. Zresztą co do inteligencji jednej z Pań z tej zacnej agencji mam mocne zastrzeżenia. Najlepsze jest jak pojawia się opinia od jakieś osoby, która opisuje się z tego miejsca, w którym jesteś. To jak słuchanie mocno koloryzowanej opowieści od kogoś, kto nie wie, że to widziałeś na własne oczy. Czytajcie opinie i mocno je przesiewajcie, bo nie jest problemem wyjechać sobie z byle jakiej agencji. Chodzi o to, że oni nie wiedzą ile znaczy słowo. Nie ma zapewnionej takiej ilości godzin jaka miała być, zaliczki naliczone z podatkiem, który już w ogólnym zestawieniu były wliczone, ale dla niepoznaki dane jako osobny wyciąg. Zobaczcie też (pewnie to się zmieni) jak ten potulny mapet agencji ma stały tryb dodawania opinii - zaczyna opinie z małej litery, używa przecinków, ale już po kropce daje nowe zdanie od wielkiej litery.
    oczko

25.11.2017 14:09

albo wstawia spacje, gdzie zwykły kowalski tego nie uczyni
    Mika

08.01.2016 21:22

Jestem w niemczech w fabryce czekolady przez mgs i widze ze nikt stad nie daje komentarzy. Sama nigdy nie dawałem, ale postanowiłem to zmienić, jak zobaczyłam co ludzie wypisują masakra! Pracuję tu już drugi rok razem z meżem i inną parą, i nigdy ani my ani inni których znam i pracują z nami nie narzekali na nic, ja nie wiem kto te komentarze pisze? Domyślam się po prostu, że to są te osoby które mgs zwolniło za słabą pracę, pijaństwo/złodziejstwo lub nieobecności. Bo inaczej nie jestem w stanie tego zrozumieć, skoro kolejny rok jezdzimi z nimi i nie mam się do czego doczepić. Ktoś mi to wytłumaczy? D0datkowo powiem, iż osoby które chcą wyjechać niech nie czytają opinii lub niech robią to z przymrużeniem oka, bo na prawda najlepiej jechać i samemu się przekonać. Na mojej fabryce jest kilkadziesiąt osób z tej agencji, wszyscy pracują, są zadowoleni, tylko że nikt tego nie pisze, bo po co, skoro jest ok:) dodam również że mój syn też jest już zatrudniony przez nich, tyle że w okolicach Magdeburga bliżej i jest zadowolony, pieniadze lepsze ale to dlatego ze praca cięższa, bo przy zbieraniu zamówień, także jestem w pełni zadowolona i wdzięczna agencji i co ważne nie jestem żadną krewną agencji, bo pewnie taki zarzut zaraz padnie :))
    madzia9463

20.04.2016 15:41

chciałabym zapytać, jak wygląda zakwaterowanie. Czy są to tzw. baraki czy mieszkania ?
    kasia

25.11.2017 14:06

(usunięte przez administratora) piękne słowa tylko w ofertach
    pp22

15.02.2016 16:56

to co tu czytam to są czasem takie bzdury, bo co roku pracuje we francji z Mg Solutions i jeszcze żadnych problemów jak do tej pory nie miałam, może to chodzi o to jakim się jest pracownikiem i człowiekiem, bo ja pokażdym sezonie dostaje np. premie... zastanówcie się jeśli to ktoś czyta, bo Polak z natury pisze komentarze tylko wtedy jak jest źle, a może jest źle bo sam jest tego winny? Daje do przemyślenia.
    ptak

25.11.2017 13:57

wiec jak jest źle to chyba dobrze ze pisze . każdy sobie zweryfikuje czy to co jest złe dla piszącego jest złe dla nas .
    Mateo

30.06.2016 18:37

Ja nie mam zastrzezen odnosnie MGSolutions. Pracowalem u nich juz dwa razy -wszystko zawsze ok. Kasa niezla, zawsze na czas. Umowa. Wg mnie wszystko ok.
    www

25.11.2017 13:53

Polska umowa pracując w Niemczech jest ok??
    Mag

16.08.2016 14:03

Czy MG odezwało się do kogoś w ostatnich 2 tygodniach? Wysłałam do nich kilka zgłoszeń i dzwoniłam kilkanaście razy, ale nikt nie odbiera.... zero odzewu :(
    iza

06.09.2016 09:10

od razu czyli za ile?
    nos

25.11.2017 13:49

wcale bo to pośrednik odpowiedział

25.08.2016 14:38

Mag

29.08.2016 12:36

@zyta ale zobacz że nie ma możliwości, aby się dodzwonić. Słyszałam same dobre rzeczy o tej agencji ale niestety coraz bardziej mi się wydaje że tak chyba nie jest. Jeśli miałabym jakiś problem w Niemczech problem z komunikacją może znacząco utrudnić życie i to każdego kto z agencją wyjeżdża. W MG odbiera tel sekretarka ale kieruje na 05 do działu z pracą z zagranicą- tam nikt nie odbiera 3 tydzień. Rozumiem urlopy itd ale trochę za długo
    wera

25.11.2017 13:45

nawet komentarz znikł !!!

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.