MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Maciek78

24.06.2018 15:04

Witam. Poszukuje osoby chętnej do wspólnego wyjazdu do pracy za granicę.Złożyłem aplikacje jako pracownik produkcji w fabryce czekolady na terenie Niemiec,ale mogę pracować również gdzie indziej,jestem otwarty na propozycję.Potrzebuje kasy i interesuje mnie praca,nie piję alkoholu,papierochów również nie palę.Szukam osoby normalnej,która jedzie pracować a nie hulać. Pozdrawiam Maciek z Opola
centk

25.06.2018 20:09

Witam, jakiś kontakt można prosić ?
cuticuti

26.06.2018 11:56

teraz rekrutują na fabryke czekolady ja chciałam jechać ale nie mam ciągłości w ubezpieczeniu zdrowotnym i musze odczekac :(((((((((((( ja dzownilam na ten numer 572 346 425, kolezanka mi podala ktora tam pracuje. lepiej tutaj dzwonic niz na centrale bo tam cie beda odsylac zeby wylac cv i potem cisza

25.06.2018 23:12

Witam, ktoś chętny na wyjazd od zaraz ?
ZWYKŁY CZŁOWIEK

25.06.2018 14:27

jednym słowem przykład 245h- 265h koło1500 euro na rękę do 1740 euro więcej godzin większy podatek przy najnizszej stawce czyli na rękę wychodzi 5,98 do 6,30 przy klasie podatkowej 3 a 210 h potrafi 7 euro na godzine wyjsc w cetlach miesięcznych mogą wam za mieszkanie odjąć cwaniacy to powiedzcie że chcecie fakturę za to ze płacicie nie dajcie się nabierac
ZWYKŁY CZŁOWIEK

25.06.2018 14:19

Ja nie pracowałem z tą firmą,pracowałem przez 2 agencje i nie polecam pracy przez agencję.Jak byłem raz na wlasną rękę przez znajomego to preacowałem przez 2 lata z krótkimi zjazdami do domu i tak najszybciej polecam co się tyczy stawki godzinowych to w Niemczech najnizsza jest 8.84 brutto od tego podatek.Podatek zależny jest na jakiej klasie podatkowej jesteś w Niemczech każdy lang ma inny podatek w zależnośći od miejscowośći ale więcej niż 3 euro nie mogą zabrać więc jak dzwonicie to się wypytajcie jaką klasę podatkową bedziecie mieli zależne od wieku czy po rozwodzie itp i smieszy mnie ta opcja z ubezpieczeniem do jakiej pracy nie jechałem to było zdjęcie potrzebne do ubezpieczenia niemieckiego tak zw AOKA (KARTA JAK DOWÓD) podpisujesz dokumenty jesteś ubezpieczony tylko na karte się z 3 tyg czeka nie dajcie się robić im w konia i proste jest to że jak więcej godzin to większy podatek a mniej godzin to więcej na rękę a nie na odwrót jak mówią.....WYBACZCIE ŻE NIE PATRZYŁEM NA LITERÓWKI ALE CHODZIŁO MI O PRZEKAZ A NIE ORTOGRAFIĘ

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
Moj status
Treść pytania

Justyna

23.06.2018 10:56

Hej :) Poszukuję współtowarzysza wyjazdu z samochodem na początku lipca:) Niestety posiadanie samochodu to wymóg stawiany przez agencję. Jeżeli jesteś chętny/a na wyjazd zostaw pod komentarzem namiar na siebie. Zawsze raźniej we dwoje :)
YerbaMan

25.06.2018 07:49

Hej, pytanie, czy wybrałaś już miejsce pracy? Ja też planuję wyjazd. Mój priv: [email protected]

25.06.2018 08:45

Nie na wszystkie oferty wymagają auta, np produkcja rolet czy cos takiego
Lidia

22.06.2018 12:13

Czy może ktoś porozmawiać ze mną tak prywatnie bardzo proszę [email protected] potrzebuje porady kogoś kto pracuje w Niemczech
Lidia

21.06.2018 23:51

Witam bardzo proszę kogoś kto rzetelnie odpowie mi na moje pytania dotyczące wyjazdu przez agencję chce pierwszy raz wyjechać przez agencję bardzo się boję podaje emaila [email protected] proszę o kontakt
tereska

16.06.2018 18:06

Czy wybiera sie ktoś w lipcu na inwentaryzację ? albo był na poprzednich projketach ? Chetnie pogadam W razie czego zoastawiam namiary [email protected]
majka

18.06.2018 11:30

inwentaryzacja jest spoko o ile masz darmowy lokum i dojazdy, to wtedy koszt to tylko jedzenie i idzie zarobic
tereska

20.06.2018 19:47

Hej , a możesz powiedzieć jakie rzędu to byly zarobki na miesiać w praktyce jesli pracowąłas przy inwentaryzacji ?
Betti87

19.06.2018 19:43

Pracodawca od dłuższego czasu na rynku. Pełne ubezpieczenie i wszystkie świadczenia. Na wyjazdach wszystko tak jak wcześniej ustalone. Nie ma niespodzianek. Szczerze polecam!
Anna

19.06.2018 16:53

Chciałabym wyjechać do pracy z MG. Szukam koleżanki z samochodem do wspólnego wyjazdu. mój mail [email protected]
Anna

19.06.2018 16:34

Chciałabym wyjechać do pracy z agencja pracy MG. Szukam koleżanki z samochodem do wspólnego wyjazdu. mój mail [email protected]
Onlym

19.06.2018 15:36

Mam pytanie jeśli chodzi o pracę w niemczech. Wynagrodzenie jest tygodniowe czy miesięczne? I kiedy oni to wypłacają?
Witos

19.06.2018 16:16

oni płacą miesiecznie tylko , chyba ze ci dadza jednorazowo zaliczke na poczatek jak wyslesz wniosek, nie wiem ja z zaliczek nie korzystam ale wyplata jest na dziesiatego
Kinia529

19.06.2018 13:42

Witam.polecam gorąco ta agencje, wszystko jest zgodne z przepisami i tak jak ustalane przed wyjazdem..

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pracownik produkcji (k/m/d)

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów k/m/n

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Praca fizyczna przy produkcji elementów izolacyjnych. Praca w Niemczech!

Rzeszów

18 - 18 EUR / h

Jacek

19.06.2018 12:30

Pracował ktoś w Magdeburgu jako komisjoner ?
Aga

13.06.2018 15:18

Witam czy firma zatrudnia tylko na długi okres czasu np. na 9 miesięcy, czy jest szansa znalezienia pracy wakacyjnej na 3 miesiące?
Klaudia07

18.06.2018 20:18

Umowy są podpisywane co miesiąc na miejscu, także bez problemu :)
gregory10014

16.06.2018 22:48

Hej :) poszukuję osób, które pracują np. w Hannoverze (automotive), magazynier (komisjoner), pracowanik magazynowy (kosmetyki oraz produkty BIO) oraz tak naprawdę wszystkie pozostałe oferty również :) chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy tak prywatnie. Będę bardzo wdzięczny za kontakt mailowy: [email protected] Dzięki!
Kamilo92

11.06.2018 17:45

Zamierzam wyjechać na kosmetyki bio. Napiszę mi ktoś czy warto tak szczerze ? Z góry dzięki za odpowiedź od normalnej osoby
Natka

15.06.2018 08:40

Warto :) byłam i chwalę sobie tam pracę. Musiałam wrócić do Polski bo prywatne sprawy mnie ściągnęły ale cały czas patrzę jakie maja oferty bo niedlugo znowu planuję pojechać z nimi, nawet chętnie wróciłabym na ten magazyn :) ludzie są oko, praca fajna bo nie orobisz się jak wół... a różne rzeczy słyszałam od ludzi na jakich magazynach pracowali i co się tam wyprawiało. Jak chodzi o biuro, pieniądze, kontakt to wszystko bardzo dobrze. Ja ich polecam bo jestem bardzo zadowolona, jak jechać do Niemiec to tylko z nimi.
gregory10014

16.06.2018 22:39

Natka, czy można uzyskać od Ciebie więcej informacji na temat tej pracy mailem? Byłbym bardzo wdzięczny. Oto mail: [email protected]
Hdjdjejd

16.06.2018 19:21

Agencja jest ok
Michu

16.06.2018 13:27

Witam mam bardzo ważne pytanie, czy ta agencja wymaga zaświadczenia o niekaralności? A jeśli wymaga to idzie to jakoś obejść? Boję się że go nie otrzymam bo dostałem grzywnę do zapłaty za wykroczenie i nie jestem pewien czy jestem w rejestrze czy nie a zależy mi na szybkim dostaniu pracy i wyjeździe. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Jope2

15.06.2018 10:51

Czy orientuje się ktoś ile trwa taka rekrutacja w tej firmie?
michał

16.06.2018 13:20

zadzwoń i się dopytaj, ja tak zrobiłem w tamtym roku i tak najszybciej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

anonymous

16.06.2018 12:59

Hejka Chętnie nawiażę kontakt z kimś kto wybiera sie tak jak ja w lipcu na inwentaryzację ? Lub z osbami które już pracowały w poprzednich projketach . Pewnie tutaj ich nie ma ale spróbuje :) zostawiam maila [email protected]
Agnes#

16.06.2018 12:50

Na prawde bardzo fajna agencja, chociaż jestem uprzedzona i po przejściach to z mg póki co narazie wszystko w porządku, jestem na produkcji w Bockenem, i jest tu grubo ponad 100 naszych i raczej nikt nie narzeka a wypłaty dużo lepsze nic było to mówione na rozmowie pierwszej, weszłam skomentować bo może komuś to pomoże ?
Norbert

13.06.2018 10:43

Zdecydowanie ich polecam, odkąd znalazłem dzięki nim zatrudnienie nie mam potrzeby szukania innej agencji.
Patryk

14.06.2018 15:39

Siemanko, a czy jest potrzebne zaświadczenie o niekaralności ? Głupio mi dzwonić i pytać na samym starcie, bo mam zatrzymane prawo jazdy i widnieje w KRK jako karany
KJHLJHJKN

16.06.2018 11:59

MNIE NIE PYTAL O ZADNE ZASWIADCZENIE ZE NIE KARANY
Buszu

15.06.2018 17:14

Pracowal ktos w Augsburgu jako Pracownik produkcji elementów dekoracyjnych i rolet? Jak tam jest jezeli chodzi o mieszkanie i samą prace?
Charlie

06.04.2018 13:34

Cześć! Czy jest ktoś może zainteresowany ofertą pracy dotyczącą pracownika magazynu (kosmetyki oraz produkty BIO)?
Sylwia

21.05.2018 18:15

Cześć, razem z chłopakiem jesteśmy zainteresowani :) chodzi Ci o tą ofertę https://www.pracuj.pl/praca/pracownik-magazynu-kosmetyki-oraz-produkty-bio-niemcy,oferta,6022420 ?
ANNA1966

13.06.2018 17:30

Witam jestem zainteresowana gdzie można zadzwonić bądź jakiś adres aby wysłać cv
wrobel727

13.06.2018 14:50

Witam, może ktoś opisać mniej więcej jak wygląda praca przy elementach dekoracyjnych i roletach w Augsburgu ?

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Inwentaryzacja

12.06.2018 17:11

Był ktoś na inwentaryzacji? Bardzo proszę o wszelkie opinie i szczegóły. :)
Pawel54

09.06.2018 21:17

Witam, móglby ktos napisac jak wyglada praca przy uszczelkach w firmie toyoda?
Black

11.06.2018 22:24

A kiedy jedziesz do Toyoda???
Mariola - Koszalin

03.06.2018 16:45

Co rok jezdze na czekolade do vernigerode i polecam z czystym sumieniem każdemu kto chce szybko dorobic! A W tym roku jedzie moja córka z soim chłopakiem a plusem jest to, że wszystko jest fajnie zoorganizowane i nie muszę się o nich bać. Każda para mieszka sobie osobno, internet jest, niedaleko do pracy, praca banalna, zarobek na poziomie, w 3 miesiące zarobi tyle co by w Polsce musiała 3 razy dłuzej pracować, za miesiace wakacji lipiec do wrzesnia, zarobi na reke minimum 15 tysięccy, a jak bedzie brała nadgodziny to więcej - jasne trzeba też jesc ale jedzenie w porownywalnych cenach jest - to powiedzcie mi gdzie przez wakacje student tyle zarobi? Szkoda ze tak mało osób znajduje czas aby dać opinie, bo ludzie zadowolonych jest bardzo dużo i wszyscy mówia same dobre rzeczy o MG a potem tego nie widze na forum, a dla innych byłoby to pomocne, a nie tylko głupi hejt. Ktoś chce wiedzieć więcej o pracy pzy czekoladkach to pytać będe co jakis czas wchodzic i odpisywac
Mini

11.06.2018 15:08

Mozna proaic wiecej info o pracy przy czekoladzie ? Jak mozna znalezc ta oferte? Rowniez z narzeczonym bylabym zainteresowana.
Kamool

11.06.2018 21:39

Witam, czy mogłaby Pani udzielić więcej informacji o pracy przy czekoladkach? Jak ogólnie wygląda ta praca? Jakie są warunki zakwaterowania? Czy osoba, która nigdy wcześniej nie pracowała za granicą da sobie radę?
hej

09.06.2018 23:58

Odswieżam watek :) Chciałabym wyjechać do pracy z MG Szukam normalnej ogarnietej kompanki do wspolnego wyjazdu razem raźniej:) mój mail to [email protected]
jarek6913

29.04.2018 22:35

Witam Czy może mi ktoś odpowiedzieć jak to jest z pracą w święta i zapłatą za nie np. 1 maja święto w Niemczech wolny dzień płatny a jak jest w przypadku jak ktoś pójdzie do pracy jednak w święto. Pracuje w Toyoda Meteor w Bockenem i nasz szef mówi że za ten dzień za przyjście do pracy jest 200% a agencja twierdzi że płatne jest 100%. Ktoś zostanie w domu i będzie miał zapłacone a ktoś przyjdzie do pracy i też dostanie tak samo. Tych świąt w maju jest kilka więc wychodzi na to że agencja oszukuje i zabiera nasze pieniądze które Toyoda za nas zapłaciła.

30.04.2018 16:45

Zgodnie z polskim prawem pracy oraz niemieckimi przepisami IGZ do których musimy się stosować, dzień 1 maja jest dniem świątecznym (Tag der Arbeit), praca w ten dzień jest płatna jak za święto, a więc 200% (wynagrodzenie podstawowe, jak w każdy normalny dzień pracy + dodatek 100%). Osoby, które pójdą do pracy 1 maja, otrzymają wynagrodzenie w wymiarze 200% za godzinę. Nie ma wówczas znaczenia, czy byli w pracy w dzień poprzedzający święto, czyli dziś (poniedziałek) albo w środę (pojutrze).
Niezadowolona.

09.06.2018 20:30

Bo agencja ta oszukuje. Pracowaliśmy tam jakiś czas i tyle razy zlapalismy się na tym że wypłaty się nie zgadzały.. Oni biorą kasę dla siebie i koniec tematu, nikt się nie przyzna oczywiście, wiadomo. Zawsze tłumaczą się polskim prawem ale jak coś jest nie tak w Niemczech to tłumaczą się niemieckim prawem i tak jest wkoło.
ooko

07.06.2018 12:41

Tak, kryminalistom mówi się nie
Totylkoja

06.06.2018 17:59

Czy potrzeba do tej agencji zaświadczenie o niekaralnosci?
Lukasz89

03.06.2018 20:41

na prawdę w porządku agencja od miesiąca jestem w Niemczech produkcja uszczelek i nie Mogę nic złego powiedzieć a kasa fajna 11 eu i dużo premii dodatków można zarobić i jednocześnie wyjechać z kobieta ????
jarek6913

05.06.2018 00:44

a gdzie ty kolego masz te premie i dodatki, co ty pieprzysz....zapierdzielasz i sam sobie wypracowujesz wypłatę więc nie kłam ludzi o jakiś premiach i dodatkach bo za wszystko upierdzielaja jak mogą......
Robokop

06.06.2018 10:16

To chyba kolego nie pracowałes przez ta agncje :) :) :) mi jakos jeszcze do tej pory nic nie ucieli :)
NieznajomaMN

05.06.2018 14:26

Witam. Czy jest teraz jakaś oferta pracy na produkcji bez znajomości języka?
Czekoladowy

04.06.2018 08:45

Pracownik elementow dekoracyjnych? Pracował ktos na tej ofercie, jak płaca jak godziny, czy jest zpiepsz na taśmie i czy pary pracuja, bylem na czekoladzie to byl dramat np: na boshu
Mamamka

04.06.2018 19:34

Też jestem ciekawa ;-)
malynio

04.06.2018 17:52

Cześć, może ktoś opisać mniej więcej jak wygląda praca przy elementach dekoracynych i roletach w Augsburgu ?
Nata

03.06.2018 15:17

Witam. Chciałam zapytac czy w tej agencji zeby wyjechać na wakacje do pracy (dodam że uczę się i tylko na wakacje )muszę być zarejestrowana w RUP bo nie jestem
wojtas22

27.10.2017 21:23

Na prawdę fajna agencja i w końcu jakaś z która idzie się dogadać i umieją odpowiedzieć człowiekowi! Pół internetu przedzwoniłem i jedyni na poziomie!!!!!!!!!!!! Planuje wyjazd do Berlina na magazyn z zabawkami a czy ktoś tam czasem juzz pracuje?
Daro

30.05.2018 11:07

Witam ,jaka miejscowość tam gdzie pracujesz ?
Daro

30.05.2018 11:08

magazyniera potrzebują do firmy logistycznej od kosmetyków
Jack

30.05.2018 09:30

Wiem że rekrutują na magazyn bio i się zgłosiłem, ale muszę poczekać z ubezpieczeniem bo mam dopiero dwa tygodnie w urzędzie pracy i koordynator poinformował mnie że muszę jeszcze 2 tygodnie poczekać. Znajomi pracują tam pod Kolonią i chwalą sobie bardzo ten magazyn i wogóle pracę przez tą agencję. Zarobki dobre i mieszkania też ok. Podobno na lipiec będą też potrzebować tam pracowników więc ja napewno pojadę tylko muszę poczekać aż będę miał te 30 dni ubezpieczenia. Jak chodzi o rozmowę o tej ofercie pracy to koordynator wyjaśnił mi wszystko jasno i na temat i wszystko zgadza się z tym co mówią moi znajomi co są tam na miejscu.

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.