4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Kamilo92

11.06.2018 17:45

Zamierzam wyjechać na kosmetyki bio. Napiszę mi ktoś czy warto tak szczerze ? Z góry dzięki za odpowiedź od normalnej osoby
    Natka

15.06.2018 08:40

Warto :) byłam i chwalę sobie tam pracę. Musiałam wrócić do Polski bo prywatne sprawy mnie ściągnęły ale cały czas patrzę jakie maja oferty bo niedlugo znowu planuję pojechać z nimi, nawet chętnie wróciłabym na ten magazyn :) ludzie są oko, praca fajna bo nie orobisz się jak wół... a różne rzeczy słyszałam od ludzi na jakich magazynach pracowali i co się tam wyprawiało. Jak chodzi o biuro, pieniądze, kontakt to wszystko bardzo dobrze. Ja ich polecam bo jestem bardzo zadowolona, jak jechać do Niemiec to tylko z nimi.
    gregory10014

16.06.2018 22:39

Natka, czy można uzyskać od Ciebie więcej informacji na temat tej pracy mailem? Byłbym bardzo wdzięczny. Oto mail: [email protected]
    Hdjdjejd

16.06.2018 19:21

Agencja jest ok
    Michu

16.06.2018 13:27

Witam mam bardzo ważne pytanie, czy ta agencja wymaga zaświadczenia o niekaralności? A jeśli wymaga to idzie to jakoś obejść? Boję się że go nie otrzymam bo dostałem grzywnę do zapłaty za wykroczenie i nie jestem pewien czy jestem w rejestrze czy nie a zależy mi na szybkim dostaniu pracy i wyjeździe. Z góry dziękuję i pozdrawiam
    Jope2

15.06.2018 10:51

Czy orientuje się ktoś ile trwa taka rekrutacja w tej firmie?
    michał

16.06.2018 13:20

zadzwoń i się dopytaj, ja tak zrobiłem w tamtym roku i tak najszybciej

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

anonymous

16.06.2018 12:59

Hejka Chętnie nawiażę kontakt z kimś kto wybiera sie tak jak ja w lipcu na inwentaryzację ? Lub z osbami które już pracowały w poprzednich projketach . Pewnie tutaj ich nie ma ale spróbuje :) zostawiam maila [email protected]
    Agnes#

16.06.2018 12:50

Na prawde bardzo fajna agencja, chociaż jestem uprzedzona i po przejściach to z mg póki co narazie wszystko w porządku, jestem na produkcji w Bockenem, i jest tu grubo ponad 100 naszych i raczej nikt nie narzeka a wypłaty dużo lepsze nic było to mówione na rozmowie pierwszej, weszłam skomentować bo może komuś to pomoże ?
    Norbert

13.06.2018 10:43

Zdecydowanie ich polecam, odkąd znalazłem dzięki nim zatrudnienie nie mam potrzeby szukania innej agencji.
    Patryk

14.06.2018 15:39

Siemanko, a czy jest potrzebne zaświadczenie o niekaralności ? Głupio mi dzwonić i pytać na samym starcie, bo mam zatrzymane prawo jazdy i widnieje w KRK jako karany
    KJHLJHJKN

16.06.2018 11:59

MNIE NIE PYTAL O ZADNE ZASWIADCZENIE ZE NIE KARANY
    Buszu

15.06.2018 17:14

Pracowal ktos w Augsburgu jako Pracownik produkcji elementów dekoracyjnych i rolet? Jak tam jest jezeli chodzi o mieszkanie i samą prace?
    Charlie

06.04.2018 13:34

Cześć! Czy jest ktoś może zainteresowany ofertą pracy dotyczącą pracownika magazynu (kosmetyki oraz produkty BIO)?
    Sylwia

21.05.2018 18:15

Cześć, razem z chłopakiem jesteśmy zainteresowani :) chodzi Ci o tą ofertę https://www.pracuj.pl/praca/pracownik-magazynu-kosmetyki-oraz-produkty-bio-niemcy,oferta,6022420 ?
    ANNA1966

13.06.2018 17:30

Witam jestem zainteresowana gdzie można zadzwonić bądź jakiś adres aby wysłać cv
    wrobel727

13.06.2018 14:50

Witam, może ktoś opisać mniej więcej jak wygląda praca przy elementach dekoracyjnych i roletach w Augsburgu ?
    Inwentaryzacja

12.06.2018 17:11

Był ktoś na inwentaryzacji? Bardzo proszę o wszelkie opinie i szczegóły. :)
    Pawel54

09.06.2018 21:17

Witam, móglby ktos napisac jak wyglada praca przy uszczelkach w firmie toyoda?
    Black

11.06.2018 22:24

A kiedy jedziesz do Toyoda???
    Mariola - Koszalin

03.06.2018 16:45

Co rok jezdze na czekolade do vernigerode i polecam z czystym sumieniem każdemu kto chce szybko dorobic! A W tym roku jedzie moja córka z soim chłopakiem a plusem jest to, że wszystko jest fajnie zoorganizowane i nie muszę się o nich bać. Każda para mieszka sobie osobno, internet jest, niedaleko do pracy, praca banalna, zarobek na poziomie, w 3 miesiące zarobi tyle co by w Polsce musiała 3 razy dłuzej pracować, za miesiace wakacji lipiec do wrzesnia, zarobi na reke minimum 15 tysięccy, a jak bedzie brała nadgodziny to więcej - jasne trzeba też jesc ale jedzenie w porownywalnych cenach jest - to powiedzcie mi gdzie przez wakacje student tyle zarobi? Szkoda ze tak mało osób znajduje czas aby dać opinie, bo ludzie zadowolonych jest bardzo dużo i wszyscy mówia same dobre rzeczy o MG a potem tego nie widze na forum, a dla innych byłoby to pomocne, a nie tylko głupi hejt. Ktoś chce wiedzieć więcej o pracy pzy czekoladkach to pytać będe co jakis czas wchodzic i odpisywac
    Mini

11.06.2018 15:08

Mozna proaic wiecej info o pracy przy czekoladzie ? Jak mozna znalezc ta oferte? Rowniez z narzeczonym bylabym zainteresowana.
    Kamool

11.06.2018 21:39

Witam, czy mogłaby Pani udzielić więcej informacji o pracy przy czekoladkach? Jak ogólnie wygląda ta praca? Jakie są warunki zakwaterowania? Czy osoba, która nigdy wcześniej nie pracowała za granicą da sobie radę?

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Praca na produkcji w Niemczech

Stuttgart

hej

09.06.2018 23:58

Odswieżam watek :) Chciałabym wyjechać do pracy z MG Szukam normalnej ogarnietej kompanki do wspolnego wyjazdu razem raźniej:) mój mail to [email protected]
    jarek6913

29.04.2018 22:35

Witam Czy może mi ktoś odpowiedzieć jak to jest z pracą w święta i zapłatą za nie np. 1 maja święto w Niemczech wolny dzień płatny a jak jest w przypadku jak ktoś pójdzie do pracy jednak w święto. Pracuje w Toyoda Meteor w Bockenem i nasz szef mówi że za ten dzień za przyjście do pracy jest 200% a agencja twierdzi że płatne jest 100%. Ktoś zostanie w domu i będzie miał zapłacone a ktoś przyjdzie do pracy i też dostanie tak samo. Tych świąt w maju jest kilka więc wychodzi na to że agencja oszukuje i zabiera nasze pieniądze które Toyoda za nas zapłaciła.

30.04.2018 16:45

Zgodnie z polskim prawem pracy oraz niemieckimi przepisami IGZ do których musimy się stosować, dzień 1 maja jest dniem świątecznym (Tag der Arbeit), praca w ten dzień jest płatna jak za święto, a więc 200% (wynagrodzenie podstawowe, jak w każdy normalny dzień pracy + dodatek 100%). Osoby, które pójdą do pracy 1 maja, otrzymają wynagrodzenie w wymiarze 200% za godzinę. Nie ma wówczas znaczenia, czy byli w pracy w dzień poprzedzający święto, czyli dziś (poniedziałek) albo w środę (pojutrze).
    Niezadowolona.

09.06.2018 20:30

Bo agencja ta oszukuje. Pracowaliśmy tam jakiś czas i tyle razy zlapalismy się na tym że wypłaty się nie zgadzały.. Oni biorą kasę dla siebie i koniec tematu, nikt się nie przyzna oczywiście, wiadomo. Zawsze tłumaczą się polskim prawem ale jak coś jest nie tak w Niemczech to tłumaczą się niemieckim prawem i tak jest wkoło.
    ooko

07.06.2018 12:41

Tak, kryminalistom mówi się nie
    Totylkoja

06.06.2018 17:59

Czy potrzeba do tej agencji zaświadczenie o niekaralnosci?
    Lukasz89

03.06.2018 20:41

na prawdę w porządku agencja od miesiąca jestem w Niemczech produkcja uszczelek i nie Mogę nic złego powiedzieć a kasa fajna 11 eu i dużo premii dodatków można zarobić i jednocześnie wyjechać z kobieta ????
    jarek6913

05.06.2018 00:44

a gdzie ty kolego masz te premie i dodatki, co ty pieprzysz....zapierdzielasz i sam sobie wypracowujesz wypłatę więc nie kłam ludzi o jakiś premiach i dodatkach bo za wszystko upierdzielaja jak mogą......
    Robokop

06.06.2018 10:16

To chyba kolego nie pracowałes przez ta agncje :) :) :) mi jakos jeszcze do tej pory nic nie ucieli :)
    NieznajomaMN

05.06.2018 14:26

Witam. Czy jest teraz jakaś oferta pracy na produkcji bez znajomości języka?
    Czekoladowy

04.06.2018 08:45

Pracownik elementow dekoracyjnych? Pracował ktos na tej ofercie, jak płaca jak godziny, czy jest zpiepsz na taśmie i czy pary pracuja, bylem na czekoladzie to byl dramat np: na boshu
    Mamamka

04.06.2018 19:34

Też jestem ciekawa ;-)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

malynio

04.06.2018 17:52

Cześć, może ktoś opisać mniej więcej jak wygląda praca przy elementach dekoracynych i roletach w Augsburgu ?
    Nata

03.06.2018 15:17

Witam. Chciałam zapytac czy w tej agencji zeby wyjechać na wakacje do pracy (dodam że uczę się i tylko na wakacje )muszę być zarejestrowana w RUP bo nie jestem
    wojtas22

27.10.2017 21:23

Na prawdę fajna agencja i w końcu jakaś z która idzie się dogadać i umieją odpowiedzieć człowiekowi! Pół internetu przedzwoniłem i jedyni na poziomie!!!!!!!!!!!! Planuje wyjazd do Berlina na magazyn z zabawkami a czy ktoś tam czasem juzz pracuje?
    Daro

30.05.2018 11:07

Witam ,jaka miejscowość tam gdzie pracujesz ?
    Daro

30.05.2018 11:08

magazyniera potrzebują do firmy logistycznej od kosmetyków
    Jack

30.05.2018 09:30

Wiem że rekrutują na magazyn bio i się zgłosiłem, ale muszę poczekać z ubezpieczeniem bo mam dopiero dwa tygodnie w urzędzie pracy i koordynator poinformował mnie że muszę jeszcze 2 tygodnie poczekać. Znajomi pracują tam pod Kolonią i chwalą sobie bardzo ten magazyn i wogóle pracę przez tą agencję. Zarobki dobre i mieszkania też ok. Podobno na lipiec będą też potrzebować tam pracowników więc ja napewno pojadę tylko muszę poczekać aż będę miał te 30 dni ubezpieczenia. Jak chodzi o rozmowę o tej ofercie pracy to koordynator wyjaśnił mi wszystko jasno i na temat i wszystko zgadza się z tym co mówią moi znajomi co są tam na miejscu.
    Janusz

24.05.2018 11:27

Czy jeśli jedzie się przez agencje swoim autem do pracy to trzeba płacić podatek drogowy w Niemczech?
    stefan11

27.05.2018 12:40

no oczywiscie ze tak.. przeciez pracujesz w niemczech i korzystasz z niemieckich dróg
    ola

20.05.2018 16:43

Jeśli już chcecie pracować przez agencje to to jest najlepsza jaka znam i dużo osób tak mówi, a jesli macie mozliwośc bezpośrednio bez agencji to wiadomo nie zastanawiajcie się, ale byłam raz na orchideeach w lipszatd z MGSOLUTIONS to tam nasze dziewczyny z Polski wychodziły lepiej finansowo niż niemieccy pracownicy i nikt nie chciał przechodzić na kontrakt niemiecki, więc tez reguły nie ma.

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Polo25

19.05.2018 21:20

kto wybiera się na inwentaryzacje w tym roku przez Mg?
    Robert

13.05.2018 14:34

Jak ze zjazdami do domu ?
    klasa

26.04.2018 15:19

Naprawdę dobra agenecja. dobry kontakt i dokladnie nam koordynator wyjasnil oferte krok po kroku i odpowiedzial na wszystkie pytania. ja chce jechac na napoje ale czekam na pozniejszy termin bo teraz podobno jest termin zaraz na poczatku maja. oferta ponoc dobra i zarobki ok. znajomi pracuja dla tej agncji i chwala sobie wspolprace dlatego ja z chlopakiem tez sie decydujemy.
    Bartolomeo

10.05.2018 12:46

I jak tam praca kolego? Możesz już coś powiedzieć?
    Megeeei

09.05.2018 09:31

Czy beda jakieś oferty dla par bez jezyka? I czy te oferty ktore sa na stronie to wszystkie sa aktualne czy po prostu sa bo sa ?
    tymek

09.05.2018 16:03

Ja dostałem informacje, że trzeba dzwonić i się przypominać czyli,,są bo są".
    Rty

03.05.2018 22:14

Czy posiadacie oferty dla par,
    Kasia

02.05.2018 11:57

Cześć czy ktoś pracował w Lipsk/Erfurt przy tworzywach sztucznych i może powiedzieć kilka słów jak wyglada praca i czy można zarobić ..?
    Kuba

30.04.2018 08:56

Jedzie ktos na produkcje czekolady? I ma wolne miejsce? Jestem z dolnoslaskiego....
    ........

25.04.2018 22:08

Witamn. Odradzam wyjazdy z tej agencji pracy oferta całkowicie odbiega od tego co przedstawiali ,miała być stawka godzinowa a co się okazuje jest to praca na akord ( trzeba wyrabiać normy) .Są bardzo duże rozbieżności to co mówią w Agencji w Krakowie a to co mówi koordynator na miejscu . Bardzo ważna rzecz jeśli chodzi o Mieszkanie jest nie wyposażone dużo rzeczy brakuje ( Dodam też że trzeba samemu skręcać szafki i montować rolety po pracy . Wyjeżdżając z tej agencji trzeba wszystko z Polski przywieźć (Kołdry ,poszwy itp ) . Dodam też że koordynator jest nie zorganizowany i lubi czasami nie odbierać telefonu.
    Marcin

27.04.2018 15:04

W jakiej pracy i miejscowosci jesteś??
    Marcin

28.04.2018 10:21

W jakiej miejscowości jestes ? I w jakiej pracy ?
    guffi

26.04.2018 13:57

polecam!
    TT

17.04.2018 11:22

Czy ktoś z województwa opolskiego pracuję w Toyoda METEOR w okolicach Hannoveru?
    husar2

18.04.2018 15:23

jak będziesz na miejscu to tam popytaj, na pewno ktos jest bo tu sa ludzie z calej polski, jest tu ponad 100 osob, wiec ktos sie na pewno trafi z opolskiego bo wiekszosc ludzi jestt z zachodniej Polski
    Alex

25.04.2018 17:19

Ja tam jadę z kolegą we wtorek zobaczymy jak jest. Jestem z Opolskiego.
    #Weroniq#

11.04.2018 15:16

a ja wam muszę powiedzieć że to MG solution to naprawdę najlepsza agencja jaką miałam bo czasami serio aż im współczuje jakimi problemami ludzi w biurze i koordynatorzzy muszą się zajmować, ale pewnie dlatego maja lepsze opinie niz inni pośrednicy. Ja pracuje z moim partnerem na produkcji kaskach w Magdburgu, 100% zadowolona!!!! Wczesniej byłam na czekoladkach też w tych okolicach. Tu i tu polecam
    xyz1234

16.04.2018 20:33

jak to na produkcji słodyczy, są roóżne stanowiska przy samej produkcji gdzie jest rozlewana goraca czekolada i potem trzeba selekcjonować uformowane czekoladki ale tez przy pakowaniu itd. ogólnie ciągle stoisz wiec nogi trzeba miec wytrzymałe, a praca zaczyna sie z tego co wiem to w tym roku juz w maju i czerwcu i pracuje się do lutegi lub marca , ja w tym roku nie wyjezdzam ale byłem już 2 razy tam z dziewczyną, z tego co wiem to zarobki poszły do góry bo dzwonili do nas czy w tym roku też jedziemy no ale ślub itd i trxeba zostac w kraju, sprawy ważniejsze ;^^ jeśli nic sie nie zmieniło to rekrutuje na czekoladki Pan Piotr w biurze w Krakowie. tel bym podał ale nie wiem czy mozna takie dane tu pisać, wiec dzwoncie do nich do biura na ogolny numer ze strony i pytajcie o Pana Piotr, tak chyba najszybciej. Pozdrowienia dla ekipy z Ilsenburga xd !! mam ndzieje ze do zobaczenia w 2019 :D
    slawo

25.04.2018 10:15

Hej Weroniq, mam pytanie bo tez się wybieram do pracy z MGsolutions , ale dopiero w maju, mam takie pytanie ,jak wygląda wizyta w biurze, podpisanie umowy ,ona jest po polsku czy po niemiecku, i ile trzeba mieć kasy na pobyt tam do pierwszej wyplaty, bo rozumiem ze za mieszkanie sciagna sobie z pensji, proszę o odpowiedz najprościej napisz jak możesz na [email protected], pozdrawiam i dziekuje z góry. Slawek
    Aaaa

19.04.2018 16:05

Kto sie wybiera na produkcje czekolady badz do Magdeburga i ma wolne miejsca?
    anonymous

24.04.2018 12:00

Witaj,ja jadę,a Ty gdzie mieszkasz?
    RALF

23.04.2018 14:22

Dzień dobry, MGsolutions! Czy przy każdej Państwa ofercie pracy, przed ewentualnym zamiarem jej podjęcia, wymagany jest 30 dniowy okres ubezpieczenia w PL? Pozdrawiam
    Jakub Chudy

16.04.2018 13:28

Ja chce jechac na kaski lub czekolade aplikowalem z kolega. Ktos juz tam pracowal? Jestesmy z dolnegoslaska. Email. [email protected]
    Bartek

18.04.2018 23:30

jestem też z dolnegośląska okolice Wrocławia i równierz chce wyjechać mam 23 lata
    Jakub Chudy

21.04.2018 17:13

Bartek napisz: [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.