MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

tina

03.01.2019 21:44

Witam interesuje mnie opinia o stanowisku Pomocnik magazynowy (BIO, kosmetyki) jakie warunki pracy ,atmosfera z góry dziękuje
    Meryyy

02.01.2019 12:07

Witam, czy pracuje ktos badz pracowal jako komisjoner artykulow suchych w Bremen? Chodzi mi najbardziej o oponie kobiet. Jesli ktos cos wie to prosze o odp.
    Mila

10.12.2018 15:34

2 styczniu wybieram się z nimi o raz drugi na inwentaryzacje do Darmstad kto się też wybiera na zlecenie? wyjazd 6 stycznia
    Jaro

21.12.2018 19:14

Hej,też jadę do Darmstad,ale od 6 stycznia już do pracy mam iść,na inwentaryzacij jeszcze nie byłem,nawet nieźle płacą za liczenie i mieszkanie gratis,to warto skorzystać
    Aro1

22.12.2018 15:23

A te buty z twardym noskiem są potrzebne?jadę pierwszy raz na inwentaryzacje,pani Sara mówiła żeby wziac,ale może nie trzeba jak to jest liczenie;)
    Wladca Mordoru

22.12.2018 13:58

Czesc.Kolega pracuje na komisjonowaniu kolo Magdeburga i bardzo sobie chwali ta prace.Warto sie wybrac

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Jaro

21.12.2018 19:38

Czy na inwentaryzacje trzeba mieć te buty z utwardzonym nosem?
    Karolina

14.12.2018 19:02

Jest może jakaś dziewczyna chętna na wspólny wyjazd z Podkarpacia (okolice Rzeszowa najlepiej) od stycznia. Nie chcialabym jechać sama .
    P.

18.12.2018 07:57

A dokąd wyjeżdżasz? Co prawda nie jestem z Twoich okolic ale też planuje wyjazd od stycznia i również sama :)
    Karolina

18.12.2018 16:11

Napisz email spiszemy się i coś wspólnie ogarniemy ????
    foralivee

17.12.2018 12:51

Witam, bardzo proszę o kontakt na e-mail kogoś kto pracuje/pracował w Niemczech z tej agencji. Mój e-mail: [email protected]
    Nina

17.12.2018 08:37

Współpraca przebiegła bez zarzutu. Szczerze polecam.
    Kapsek

14.12.2018 17:54

+wypłacalność +małe wymagania +szybkość nawiązywania współpracy +organizacja mieszkania -odległość mieszkań od pracy, w pobliżu pracy- w naszym przypadku znaczyło prawie 50km w jedną stronę -kontakt, do chwili zatrudnienia super, potem coraz to większy problem -brak możliwości gromadzenia urlopów, tzn każde wypracowane 2 dni były wypłacane -nie tak jasne warunki wypłacania premii -zaniechania w kadrach, bywało tak że ludzie mieli potrącenia na paskach, a fizycznie ktoś zapomniał tego zrobić. Pracownicy to wasz fundament.

16.12.2018 19:10

Piszesz o automotive? Czy wszyscy pracownicy mieli taką dużą odległość do pracy? A jak ze zjazdem do Pl na święta itp? Odezwij się prosze do mnie na email. Dziękuję.
    Monia13

18.11.2018 08:52

Poszukuję chętniej kobiety najlepiej z podkarpacia, która chciałaby wyjechać do pracy automotive Hannover .
    aga

11.12.2018 21:53

Napisz na email [email protected]

14.12.2018 18:32

Hej. Możesz odezwać się do mnie na email ? [email protected] Dziękuję :)

11.12.2018 22:27

Witam, Czy Ktoś z obecnych tutaj na forum bądź Ktoś z Waszych znajomych pracował już z tą agencją i mógłby napisać mi opinię na jej temat? Oraz czy Ktoś z Was wybiera się ,pracuje,lub pracował na stanowisku produkcyjnym automotive w Hannover? Albo na produkcji napojów w Stuttgart? i mógłby napisać mi jak tam jest? Jakie są warunki pracy,płacy i mieszkaniowe? Proszę tylko o w 100% PEWNE informacje. Z góry dziękuję. Proszę o kontakt na email : [email protected]
    Izaaaaaaa

13.12.2018 12:19

Paula a wybierasz sie na napoje bylam tam jest ok tylko wiadomo jak to na produkcji trzeba pracowac szybko atmosfera w pracy bardzo fajna

14.12.2018 18:31

Byłaś na napojach czy automotive ? Odezwij się proszę na email [email protected] Dziękuję :)

11.12.2018 22:57

PROSZĘ o NIE USUWANIE MOJEGO WPISU BEZPODSTAWNIE..! Witam, Czy Ktoś z obecnych tutaj na forum bądź ktoś z Waszych znajomych pracował już z ta agencją i mógłby napisać mi swoją opinię na jej temat? Oraz czy Ktoś z Was wybiera się ,pracuje,lub pracował na stanowisku produkcyjnym automotive w Hannover? Albo na produkcji napojów w Stuttgart? i mógłby napisać mi jak tam jest?Jakie są warunki pracy,płacy mieszkaniowe? Proszę tylko o w 100% pewne informacje. Z góry dziękuję. Proszę o kontakt na email : [email protected]

11.12.2018 22:50

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pakowacz /-ka

Kazimierz Dolny

2500 - 3000 EUR / m

Praca W Niemczech przy kompletowaniu i pakowaniu zamówień. Mieszkanie firmowe! Mile widziane również pary! Bez języka!

Rzeszów

15 - 20 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik magazynu i produkcji dla branży automotive - PRACA W NIEMCZECH

Legnica

Pracownik produkcji słodyczy - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

Pracownik produkcji napojów (k/m/d)

Opole

11000 - 13000 PLN / m

betti

03.12.2018 13:20

Chciałabym z mężem wyjechać do Niemiec z tą firmą ale mamy po 48 lat,czy mamy szansę na pracę?
    Izaaaaaaa

04.12.2018 22:39

betti a dlaczego by nie wiek nie ma tu nic do znaczenia tylko chęć do pracy zadzwoń do agencji i zapytaj
    Bez nicka

09.12.2018 19:59

Betti ja mam wiecej i pracuje wiec smialo,nie ma sie co ogladac na innych.
    Mery

02.12.2018 14:06

bardzo polecam to biuro, wrocilam z projekty przy sadzonkach storczyków, to ile ta agencja ma cierpliwości to szok :D Polacy za granica potrafią dać popalić, zachowuja sie jak dzieci, na szczęście nie wszyscy . Pozdrowienia dla Pana Piotra z zbiura!!! Lubię atmosferę w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. za: :)
    Justyna

09.12.2018 13:55

bardzo polecam ta agencję są super i Pan Piotr ma naprawę anielska cierpliwość do ludzi pozdrawiam serdecznie J.
    Pol

05.12.2018 22:14

Witam, pracował/pracuje ktoś na ocynkowni? Jak wygląda praca, mieszkanie? Czy rzeczywiście trzeba mieć w tym doświadczenie?
    [email protected]

03.12.2018 11:02

Chciałabym z moim mężem wyjechać do pracy w Niemczech z MGsolutions,mamy po 48 lat,czy mamy jakieś szanse?
    Edsreka

03.12.2018 01:40

Ja ze swojej strony napisze cos o koordynatorze i nawiąże do złych słów w kierunku jego osoby, opisze to pytaniem. Czy któreś z Was pracując na jego miejscu, pracowałoby inaczej niż on? Ja napewno robiłbym tak samo. Co do pracy na magazynie edeki to nie polecam. Żałuje ze zwolniłem się z poprzedniej pracy żeby tutaj przyjechać.
    ciekawa1314

21.11.2018 17:10

Witam. Był ktoś na inwentaryzacji i moze cos powiedziec na temat pracy i warunków?
    Kazka

25.11.2018 17:19

jade i tez nie bylam ciekawa jestem
    Kasia

02.12.2018 20:10

jedziecie 3 stycznia?moj mejl [email protected]
    Employer

17.07.2018 22:42

ja pracuje juz od 3 lat z nimi a teraz przechodzą na niemiecki kontrakt z toyotą, nie mam się do czego przyczepić, ale praca jak każda plusy i minusy
    jato nie ja

25.11.2018 06:55

Zatem skąd w Państwa ogłoszeniach "zachęta", że po 9-ciu miesiącach można podpisać umowę z Pracodawcą bezpośrednio? Czy cos mnie ominęło ??
    STACH

02.12.2018 12:56

Logika nie boli - skoro podpisujesz umowę bezpośrednio z Pracodawcą to wygasa Ci konrakt tymczasowy z Agencją.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

Mała mała

28.11.2018 14:27

Polecam
    Poziomeczka

27.11.2018 21:30

Witam Za nie długo wyjeżdżam przez tą agencję i chcialabym się zapytać jak mniej wiecej wychodzi zarobkami ile na miesiąc??? Pozdrawiam

25.11.2018 10:12

Zamierzam jechać do pracy na magazynie w Magdeburgu. Może ktoś doświadczony opisać co i jak. Jaka norma na czym polega ten system sluchawkowy. Nie chce czytać komentarzy kogoś kto pracował miesiąc, wziął pierwszą wypłatę i poleciał chlać do PL a teraz wylewa żale jak to źle nie było.
    Poziomeczka

27.11.2018 21:27

Witam. Kiedy wyjazd? Bo my jedziemy 2 grudnia
    Ciekawy

27.11.2018 21:27

Witam. Ja mam pytanie na temat projektów Automotive w Meckenheim i Karlsruhe. Chciałbym się dowiedzieć na czym polega tam praca, co dokładnie się robi. Chciałbym żeby ktoś z osób tam pracujących mi odpowiedział. Z góry dziękuję, Pozdrawiam
    Ciekawy

27.11.2018 21:24

Witam. Ja mam pytanie dotyczące projektów Automotive w Meckenheim i Karlsruhe a mianowicie :na czym polega tam praca, co dokładnie się robi? Mam nadzieję, że ktoś z osób tam pracujących odpowie mi na to pytanie. Z góry dziękuję i Pozdrawiam
    Tomasz Z.

27.11.2018 09:23

Bardzo dobra agencja pracy tymczasowej jestem usatysfakcjonowany. Nie mam im nic do zarzucenia, jestem bardzo zadowolony z oferty, którą dostałem.

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

20.11.2018 19:44

Czy pracuje ktoś w fabryce czekolady niedaleko Magdeburga?Jakie są warunki?Jak wygląda praca?Czy warto?

20.11.2018 19:19

Czy pracuje ktoś w fabryce czekolady pod niedaleko Magdeburga?Jakie są warunki?Jak wygląda praca?Czy warto?

20.11.2018 19:13

Pracuje ktoś w fabryce czekolady pod Magdeburgiem?Jak wygląda praca?Jakie warunki?Czy warto?

20.11.2018 11:16

Pracował ktoś w fabryce czekolady pod magdeburgiem?Jak wyglada tam praca?Jakie warunki?
    Michał

15.11.2018 21:26

Witam a może ktoś chętny na wyjazd w okolice Hannover do firmy Automotiv? Kontakt na email: [email protected]
    Olo111

14.11.2018 20:25

Oferty pracy dobrze płatne, ale znajomość podstawowa niemieckiego wymagana. Polecam wyjazdy do Hannoweru. Moje sugestie dla MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.: Większy wybór ofert.
    mimi06

06.11.2018 21:41

Witam, czy ktoś mógłby napisać mi coś o pracy w branży automotive w Bockenem? Jakie warunki, wynagrodzenie? Warto tam jechać?
    PolecamMg

31.08.2018 11:48

Kilka miesięcy już za mną, a nawet więcej niż kilka. Widzę bardzo dużo negatywnych komentarzy, wydaje mi się Od ludzi którzy oczekują tego że kiedy przyjadą za granicę będą siedzieć i pachnieć, a na koncie będą miliony. Otóż nie. Przyjeta jest łatka, wyzyskiwania ludzi za granica. I o każdej agencji ludzie starają się mówić źle, bo oczekują traktowania jak szlachta. Ale przyjeżdżasz do pracy czy na wakacje. ? Nie jest to praca biurowa jeśli chodzi o MG, lecz praca na magazynie. Samo to powinno dam Ci do myślenia, że jest akord i nie ma marudzenia. Chcesz zarobić pieniądze, utrzymać się, chcesz żeby było Cię stać na to na co nie stać Cię w Polsce to naciśnij zęby... agencja WYMAGA TYLKO : liczenia do 10, oraz ok 20 slowek(nawet nie). Serio to tak dużo? To może kogoś przyrównać? ŚMIESZNE... Praca na systemie słuchawkowy gdzie słyszysz konkretnie gdzie masz jechać, co masz zabrać. układanie towaru zgodnie z zamówieniem na palecie lub w 2 koszach oraz poruszanie się wózkiem. Jeśli grałeś kiedyś w tetrisa to prawie jesteś w domu. ;) Niektóre produkty są ciężkie, ale nie zbierasz ich cały dzień tylko są to produkty mieszane. Karton wina, proszku, kilka słoików, małe kartony z ciastkami, oraz perfumy. Naprawdę nie rozumiem co znaczy że jest ciężko... jestem dziewczyną o drobnej powtórzę, a faceci bardziej marudzę i nie dają rady... trochę przykro jakie cioty mamy w Polsce A nie facetów... Jeśli chodzi o atmosferę. To wszystkie gwiazdki jakie są to daje tej firmie ! Mega atmosfera, z Niemcami jak i wśród Polaków. Jest to system 3 zmianowy pracy. W okresach świątecznych zdarzają się nadgodziny gdzie jesteśmy zawsze informowani o tym żeby no wziąć dodatkowe jedzenie. Firma oferuje obiady które można zakupić za niewielkie pieniążki, oraz zawsze gorąca kawę i herbatę. Jest również możliwość nauki języka przez bardzo dużą tolerancję Niemców do do Nas. Oraz szefostwo jeśli widzi że się staracie i chcecie się uczyć będzie wam pomagało. Mieszkania pracownicze, dla mnie mega.ja trafiłam na mieszkanie świeże po remoncie. Meble nowe jeszcze z folią, łóżka super, i nowe materace. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Wygodnie będzie jeśli będziecie mieli własny samochód. Jeśli nie zmiany są tak połączone Ale by nie było problemu z dojazdem do pracy jak i z powrotem do domu. Pomoc koordynatora, jak najbardziej zawsze na miejscu. Przesympatyczny Człowiek, który zawsze rozwiąże twoje wątpliwości. ;) możliwość przejścia na kontrakt Niemiecki. Jak najbardziej polecam MG Solution !!!! Zwróć uwagę że pisze w formie żeńskiej, więc widocznie daje radę będąc kobietą ;)
    Blondi

28.10.2018 18:21

JESLI jesteś taki cudny i wspaniały idź do Top model A nie zbieraj kartonów kolego . ;*
    Były

30.10.2018 20:56

Absolutnie nie rób noska! Jest przeuroczy :*
    Morhadov

29.10.2018 17:28

Witam. Czy pracuje tutaj ktoś na inwentaryzacji? Jeśli tak - jakie są zarobki, mieszkania itp Z góry dzięki za odpowiedź.
    Damian

24.09.2018 15:14

Polecam pracę z agencją. Pracuję od niedawna przy produkcji tofu i pierwszy raz spotykam się z tak profesjonalną pomocą.
    Karton

20.10.2018 17:49

Ile za pellny miesiac wyplaty wychodzosz :)?
    Karton

21.10.2018 11:07

Ile wychodzisz za pelen miesiwc? Bo nie podali nawet w ogloszeniu
    Monia21

07.09.2018 19:07

Ludzie co wy wypisujecie. Agencja Mg Solutions jest bardzo pomocna ..Zapewniając pracę , pensję, zakwaterowanie tzw. dach nad głową , Wy jeszcze macie dużo do powiedzenia i narzekacie. Tak w skrócie na dziś.... Za kilka dni opiszę Wam wszystkim pewny aspekt , który być może Wam da do myślenia. Pozdrawiam Wszystkich.
    Byłam tam

24.09.2018 15:08

Polecam te agencje. Pracowałam przez nich i polecam jak najbardziej . Pozdrawiam
    KMFDM

18.10.2018 18:10

Hejka. Jakie są warunki pracy i płacy? Kultura i organizacja zatrudnienia? Komunikacja do i z pracy do domu/mieszkania? Warunki mieszkaniowe? Praca na dłużej czy tylko sezonowa? Gdzie pracujesz/pracowałaś? KMFDM
    waldi

02.10.2018 10:49

specjalnie tu wszedłem zeby dodać opinie, może przyda się innym. nigdy nie wchodze na takie strony, ale przed wyjazdem sam tu zaglądałem i po niektórych komentarzach czułem się troche przestraszony ale wyjechałem. nie żałuje, wszystko co obiecali i dali na piśmie się zgadza, praca w fabryce czekolady w rzeczywistości taka jak przez telefon, ktoś chce dorobić to niech jedzie, wiadomo nie jest to praca na stałe bo nie da się cały czas być w Niemczech, ale jak ktoś chce u nich dorobić to polecam.
    Gosia1978

12.10.2018 11:27

Czyli warto zaryzykować ? Długo czekałeś na wyjazd ?
    adsfwefewdsazx

13.10.2018 23:31

dzwon i dopytuj, ale trzeba miec swoje auto zeby dojezdzac i byc w polsce ubezpieczonym w polsce mieisiac przed pilnuj tego bo to jakis tam wymog zusu czy cos
    Agata

11.10.2018 12:29

Witam, chciałabym wyjechac do pracy do Niemiec przez tą firmę lecz nie posiadam auta, czy jest tu jakas osoba z autem, która się wybiera i szuka towarzyszów? jesli tak, zostawiam e-mail do kontaktu: [email protected]
    Gosia1978

12.10.2018 11:26

Kiedy planujesz wyjechać ?
    masti

07.10.2018 14:49

Witam. Pracował ktoś może w fabryce okien pcv w Lipsku???? Jakie warunki?

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.