4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

25.11.2018 10:12

Zamierzam jechać do pracy na magazynie w Magdeburgu. Może ktoś doświadczony opisać co i jak. Jaka norma na czym polega ten system sluchawkowy. Nie chce czytać komentarzy kogoś kto pracował miesiąc, wziął pierwszą wypłatę i poleciał chlać do PL a teraz wylewa żale jak to źle nie było.
    Poziomeczka

27.11.2018 21:27

Witam. Kiedy wyjazd? Bo my jedziemy 2 grudnia
    Ciekawy

27.11.2018 21:27

Witam. Ja mam pytanie na temat projektów Automotive w Meckenheim i Karlsruhe. Chciałbym się dowiedzieć na czym polega tam praca, co dokładnie się robi. Chciałbym żeby ktoś z osób tam pracujących mi odpowiedział. Z góry dziękuję, Pozdrawiam
    Ciekawy

27.11.2018 21:24

Witam. Ja mam pytanie dotyczące projektów Automotive w Meckenheim i Karlsruhe a mianowicie :na czym polega tam praca, co dokładnie się robi? Mam nadzieję, że ktoś z osób tam pracujących odpowie mi na to pytanie. Z góry dziękuję i Pozdrawiam
    Tomasz Z.

27.11.2018 09:23

Bardzo dobra agencja pracy tymczasowej jestem usatysfakcjonowany. Nie mam im nic do zarzucenia, jestem bardzo zadowolony z oferty, którą dostałem.

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

20.11.2018 19:44

Czy pracuje ktoś w fabryce czekolady niedaleko Magdeburga?Jakie są warunki?Jak wygląda praca?Czy warto?

20.11.2018 19:19

Czy pracuje ktoś w fabryce czekolady pod niedaleko Magdeburga?Jakie są warunki?Jak wygląda praca?Czy warto?

20.11.2018 19:13

Pracuje ktoś w fabryce czekolady pod Magdeburgiem?Jak wygląda praca?Jakie warunki?Czy warto?

20.11.2018 11:16

Pracował ktoś w fabryce czekolady pod magdeburgiem?Jak wyglada tam praca?Jakie warunki?
    Michał

15.11.2018 21:26

Witam a może ktoś chętny na wyjazd w okolice Hannover do firmy Automotiv? Kontakt na email: [email protected]
    Olo111

14.11.2018 20:25

Oferty pracy dobrze płatne, ale znajomość podstawowa niemieckiego wymagana. Polecam wyjazdy do Hannoweru. Moje sugestie dla MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.: Większy wybór ofert.
    mimi06

06.11.2018 21:41

Witam, czy ktoś mógłby napisać mi coś o pracy w branży automotive w Bockenem? Jakie warunki, wynagrodzenie? Warto tam jechać?
    PolecamMg

31.08.2018 11:48

Kilka miesięcy już za mną, a nawet więcej niż kilka. Widzę bardzo dużo negatywnych komentarzy, wydaje mi się Od ludzi którzy oczekują tego że kiedy przyjadą za granicę będą siedzieć i pachnieć, a na koncie będą miliony. Otóż nie. Przyjeta jest łatka, wyzyskiwania ludzi za granica. I o każdej agencji ludzie starają się mówić źle, bo oczekują traktowania jak szlachta. Ale przyjeżdżasz do pracy czy na wakacje. ? Nie jest to praca biurowa jeśli chodzi o MG, lecz praca na magazynie. Samo to powinno dam Ci do myślenia, że jest akord i nie ma marudzenia. Chcesz zarobić pieniądze, utrzymać się, chcesz żeby było Cię stać na to na co nie stać Cię w Polsce to naciśnij zęby... agencja WYMAGA TYLKO : liczenia do 10, oraz ok 20 slowek(nawet nie). Serio to tak dużo? To może kogoś przyrównać? ŚMIESZNE... Praca na systemie słuchawkowy gdzie słyszysz konkretnie gdzie masz jechać, co masz zabrać. układanie towaru zgodnie z zamówieniem na palecie lub w 2 koszach oraz poruszanie się wózkiem. Jeśli grałeś kiedyś w tetrisa to prawie jesteś w domu. ;) Niektóre produkty są ciężkie, ale nie zbierasz ich cały dzień tylko są to produkty mieszane. Karton wina, proszku, kilka słoików, małe kartony z ciastkami, oraz perfumy. Naprawdę nie rozumiem co znaczy że jest ciężko... jestem dziewczyną o drobnej powtórzę, a faceci bardziej marudzę i nie dają rady... trochę przykro jakie cioty mamy w Polsce A nie facetów... Jeśli chodzi o atmosferę. To wszystkie gwiazdki jakie są to daje tej firmie ! Mega atmosfera, z Niemcami jak i wśród Polaków. Jest to system 3 zmianowy pracy. W okresach świątecznych zdarzają się nadgodziny gdzie jesteśmy zawsze informowani o tym żeby no wziąć dodatkowe jedzenie. Firma oferuje obiady które można zakupić za niewielkie pieniążki, oraz zawsze gorąca kawę i herbatę. Jest również możliwość nauki języka przez bardzo dużą tolerancję Niemców do do Nas. Oraz szefostwo jeśli widzi że się staracie i chcecie się uczyć będzie wam pomagało. Mieszkania pracownicze, dla mnie mega.ja trafiłam na mieszkanie świeże po remoncie. Meble nowe jeszcze z folią, łóżka super, i nowe materace. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Wygodnie będzie jeśli będziecie mieli własny samochód. Jeśli nie zmiany są tak połączone Ale by nie było problemu z dojazdem do pracy jak i z powrotem do domu. Pomoc koordynatora, jak najbardziej zawsze na miejscu. Przesympatyczny Człowiek, który zawsze rozwiąże twoje wątpliwości. ;) możliwość przejścia na kontrakt Niemiecki. Jak najbardziej polecam MG Solution !!!! Zwróć uwagę że pisze w formie żeńskiej, więc widocznie daje radę będąc kobietą ;)
    Blondi

28.10.2018 18:21

JESLI jesteś taki cudny i wspaniały idź do Top model A nie zbieraj kartonów kolego . ;*
    Były

30.10.2018 20:56

Absolutnie nie rób noska! Jest przeuroczy :*
    Morhadov

29.10.2018 17:28

Witam. Czy pracuje tutaj ktoś na inwentaryzacji? Jeśli tak - jakie są zarobki, mieszkania itp Z góry dzięki za odpowiedź.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter

Karlsdorf-Neuthard

16 - 16 EUR / h

Damian

24.09.2018 15:14

Polecam pracę z agencją. Pracuję od niedawna przy produkcji tofu i pierwszy raz spotykam się z tak profesjonalną pomocą.
    Karton

20.10.2018 17:49

Ile za pellny miesiac wyplaty wychodzosz :)?
    Karton

21.10.2018 11:07

Ile wychodzisz za pelen miesiwc? Bo nie podali nawet w ogloszeniu
    Monia21

07.09.2018 19:07

Ludzie co wy wypisujecie. Agencja Mg Solutions jest bardzo pomocna ..Zapewniając pracę , pensję, zakwaterowanie tzw. dach nad głową , Wy jeszcze macie dużo do powiedzenia i narzekacie. Tak w skrócie na dziś.... Za kilka dni opiszę Wam wszystkim pewny aspekt , który być może Wam da do myślenia. Pozdrawiam Wszystkich.
    Byłam tam

24.09.2018 15:08

Polecam te agencje. Pracowałam przez nich i polecam jak najbardziej . Pozdrawiam
    KMFDM

18.10.2018 18:10

Hejka. Jakie są warunki pracy i płacy? Kultura i organizacja zatrudnienia? Komunikacja do i z pracy do domu/mieszkania? Warunki mieszkaniowe? Praca na dłużej czy tylko sezonowa? Gdzie pracujesz/pracowałaś? KMFDM
    waldi

02.10.2018 10:49

specjalnie tu wszedłem zeby dodać opinie, może przyda się innym. nigdy nie wchodze na takie strony, ale przed wyjazdem sam tu zaglądałem i po niektórych komentarzach czułem się troche przestraszony ale wyjechałem. nie żałuje, wszystko co obiecali i dali na piśmie się zgadza, praca w fabryce czekolady w rzeczywistości taka jak przez telefon, ktoś chce dorobić to niech jedzie, wiadomo nie jest to praca na stałe bo nie da się cały czas być w Niemczech, ale jak ktoś chce u nich dorobić to polecam.
    Gosia1978

12.10.2018 11:27

Czyli warto zaryzykować ? Długo czekałeś na wyjazd ?
    adsfwefewdsazx

13.10.2018 23:31

dzwon i dopytuj, ale trzeba miec swoje auto zeby dojezdzac i byc w polsce ubezpieczonym w polsce mieisiac przed pilnuj tego bo to jakis tam wymog zusu czy cos
    Agata

11.10.2018 12:29

Witam, chciałabym wyjechac do pracy do Niemiec przez tą firmę lecz nie posiadam auta, czy jest tu jakas osoba z autem, która się wybiera i szuka towarzyszów? jesli tak, zostawiam e-mail do kontaktu: [email protected]
    Gosia1978

12.10.2018 11:26

Kiedy planujesz wyjechać ?
    masti

07.10.2018 14:49

Witam. Pracował ktoś może w fabryce okien pcv w Lipsku???? Jakie warunki?
    Tevez

07.10.2018 11:02

Dlaczego mój komentarz został usunięty? Nie było ani jednego negatywnego slowa w wypowiedzi.

07.10.2018 10:37

hej Ja również jestem ciekawa pracy na produkcji czekolady ?? Narazie oferty nie ma na ich stronie ale myśle że pewnie będą jeszcze rekrutować ;) Jeśli ktoś był i wie coś więcej na temat pracy to byłabym wdzięczna za komentarz ;) ile można zarobić czy jest cięzko itd??

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Ciekawa ??

05.10.2018 17:04

Witajcie :) może mi ktoś powiedzieć o czekoladkach . Czy można zarobić na tym projekcie 1300 euro ? Jak ta praca wygląda?
    Rob

02.10.2018 10:53

Agencja w porzadku, wyplata na czas, mieszkania ok, praca tez. Mozna liczyc na pomoc. pracuje pod Kolonia i nie narzekam na prace. Polecam ta agencje.
    Michał Sok

02.10.2018 10:46

Witam , jestem zainteresowany wyjazdem proszę o kontakt ze mna. Pozdrawiam
    daniel

02.10.2018 10:45

najważniejsze że agencja jest przejrzysta, można ją sprawdzić na wszystkie sposoby, nie jakaś firma krzak jak wiele innych agencji
    BekaZtakichAgencji

30.09.2018 16:58

(usunięte przez administratora) mieszkania katastrofa po jednym dniu wróciliśmy do polski
    Szym@€

01.10.2018 21:52

Hej a mozesz napisac co wiecej na jaki projekt pojechaliscie.
    gabrysia

02.10.2018 09:15

gdzie byliście i jaki charakter pracy? planuję wyjechać z chłopakiem własnie przez tą agencję...

01.10.2018 14:47

Cześć Mam do was pytanie jak wyglada praca w automotive przez ta agencje? Interesuje mnie wszystko jak zarobki zakwaterowanie no i jak praca

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

13.09.2018 09:04

Poszukuje chętnych osób do wspólnego wyjazdu ;) Chciałabym wyjechać z Tą firmą do pracy więc jeśli ktoś chce jechać to piszcie na priv ;) [email protected]

20.09.2018 09:41

wysłałam maila :)
    Kazka

29.09.2018 00:06

Hej. Ja jestem chetna i to bardzo
    Tomek

25.09.2018 20:03

Hej! czy są tutaj osoby pracujące w Edece na Lange Goehren 39171 Osterweddingen? :) Będę wdzięczny za odpowiedź :)
    Pakowacz

26.09.2018 19:10

A co chciałbyś wiedzieć?
    piotrek

28.09.2018 18:15

Hej ja tam pracowałem
    LuckyLuk

31.07.2018 13:00

Na fb jest oferta dla kobiet do laboratorium na rozszczepianie sadzonek. Byl ktos i moze sie podzielic opinia na temat tej pracy??
    Mat

18.08.2018 00:21

Praca na sadzonkach to super sprawa. Dużo nauki na początek, ale po tygodniu jest już ok. Brygadzistki mówią po polsku. Dobra atmosfera. Zmiany popołudniowe trochę przydługie, ale to kwestia przyzwyczajenia. Ogólnie jestem zadowolona z przyjazdu. Kobiety w rożnym wieku dają radę, jest naprawdę lekka praca.
    Kaya

27.09.2018 10:44

Witam. Proszę o informację w jakiej miejscowości ta praca. Info na e-mail [email protected] Pozdrawiam
    Slawek

22.09.2018 08:35

Witam wszystkich, obecnie pracuje w Wergonie na czekoladach, jestem tu od lipca , zakonczenie pracy to okres luty/marzec. Pensja w granicach 1100-1250 euro na reke oczywiscie juz po odtraceniu kosztow za mieszkanie wiec nie jest zle. Szukam chetnej kobiety na wyjazd w przyszlym roku tak w okolicach czerwca wlasnie tutaj. Warunki mieszkaniowe sa naprawde dobre, duza lazienka bardzo duza kuchnia. Teraz przyjechalem z kolezanka wlasnie poznana tu na forum, dogadujemy sie bez problemu. Niestety na przyszly rok ma inne plany wiec dlatego szukam chetnej osoby, mam samochod wiec z przyjazdem na miejsce nie ma problemu i dojazdem do pracy rowniez a do pracy mam niecale 4 km. Jesli bedzie ktos chetny prosze pisac ale naprawde tylko powazne osoby ( bez obrazy), ja jestem spokojny nie pijacy. Dlatego pisze juz teraz poniewaz zdaje sobie sprawe ze wyjezdzajac na 8 miesiecy trzeba poukladac sobie pewne sprawy, zaplanowac, wiec stad moj wpis. Ja jestem z Krakowa i tak jak pisze wybieram sie w czerwcu 2019 spowrotem. Jesli chodzi o pieniadze to trzeba miec na przezycie pierwszego miesiaca bo po miesiacu wyplata na kato wplynie, zadnych kaucji ukrytych oplat itp, jak sie ktos dobrze spakuje to i nie musi brac zadnej kasy, jedzenie tylko, ja biore osobiscie 10 euro miesiecznie na paliwo jak jezdzimy razem uwazam ze to nie jest duzo, inni biora 15,20 a wcale dalej nie maja do pracy niz my.Jestes zainteresowana to napisz, praca nie jest ciezka , sa tu osoby po 50tce a i wiekszosc niemcow jest po 60tce i kazdy daje rade, no i duzo mlodych z Polski. podaje mail do kontaktu [email protected]. Jak sie nikt nie odezwie to pojade sam do jedynki( pokoj jednoosobowy), pozdrawiam Slawek

26.09.2018 20:33

10e na paliwo , czytaj dokladnie (usunięte przez administratora)
    kantor

27.09.2018 08:22

Czytaj ze zrozumieniem hahaha bierze 10 eur na miesiac za to ze ktos jezdzi z nim do pracy, czyli doklada 10 e miesieczie na paliwo. od razu od paparuchow wyzywasz a nawet przeczytac nie potrafisz. polecam ta agencje wszystko ok, praca, opieka, ja nie mam nic do zarzucenia
    GGG

24.09.2018 12:25

Witam, czy ta agencja ma takie cos jak zeit konto gdzie nadgodziny itp są odkładane na to konto ? i ogólnie czy ta agencja posiada takie coś bo teraz pracuje w takiej agencji gdzie przerobi się 130 godzin za nie cały miesiąc i co z tego jak 20 godzin ci odliczą na to konto i dostaje się za 110 godzin.... Bardzo bym prosił o opinie bo jeżeli wszystko jest od razu wypłacane to według mnie przy dobrych stawkach opłaca się jeździć z tą agencją, a i jeszcze jedno czy pauzy są niepłatne czy płatne bo w mojej obecnej firmie są nie płatne
    nina25

21.09.2018 13:35

Zdecydowanie polecam pracę z mg solutions. Na koordynatora zawsze można liczyć, praca taka jak w ogłoszeniu, zakwaterowanie i dobra pensja. Mój byt zdecydowanie się polepszył.
    Angela

18.09.2018 11:30

Czy ktos wybiera sie do Kolonii na magazyn do oznakowania i cenowania ozdob swiatecznych??? Chce jechac sama I poznam osoby do wspolnego wyjazdu

18.09.2018 14:48

ja jestem chętna na wyjazd ;) a jedziesz autem swoim ??
    Angela

20.09.2018 16:52

Mam auto

12.09.2018 17:40

Dwie kobietki szukją chętnych osób mobilnych na wyjzd na produkcje napojów bądź innej oferty z Mg Solutions ;) priv [email protected]
    Roksa

20.09.2018 09:30

napisałam maila :) mamy auto na wyjazd

12.09.2018 16:27

hej Jestem zainteresowana wyjazdem z mg solutions . Chciałabym się podpytać osoóbek tutaj czy warto wyjehać do Stuttgardu na produkcje napojów ?? Szukam również dziewczyny chętnej z samochodem na wyjzad bo niestety nie mam auta ;) jeśli ktoś chętny priv [email protected]

18.09.2018 12:22

Dzwoniłam do opiekuna projektu jak na razie na wszystkie projekty jest wymagane auto ;/
    Roksa

20.09.2018 08:35

hej Marta! planuję wyjechać z przyjaciółką i mamy auto na wyjazd. napisałam Ci maila ;)
    e.w

05.09.2018 16:28

Witam, Wybiera się ktoś 30.09. do Lippstadt (laboratorium roślin) ,albo może już ktoś tam był ????? Proszę o info [email protected]
    W

19.09.2018 15:36

Najlepiej nic nie myśleć, i się nie nastawiać bo mi wczoraj zadzwonili ze jadę na 100% a dziś ze redukcja etatów i przepraszają nie maja ofert.
    Moni13

19.09.2018 16:16

Pracowałam w tym labolatorium w Lippstadt. Praca siedząca..sterylna ( bardzo).Trzeba przestrzegać kilku zasad przed,w trakcie i po zakonczeniu pracy ale wszystko tlumacza ,obserwuja, sprawdzaja, pokazuja ci twoje błędny ale ogólnie spoko. Kasa za pracę jest zgodna z umową.. W soboty mozna bylo przychodzic po przepracowaniu 1 miesiaca ...jesli chodzisz 3 soboty dodatkowo do pracy dodatkowa kasa ????..nawet niezle wychodzi. Mieszkałam w pensjonacie w pokoju 3 osobowym ..kuchnia łazienka wspólna...niektore dziewczyny miały 2 osobowe pokoje z aneksem kuchennym i łazienką ..zależy jak się trafi ale nie można było narzekac..atmosfera w pracy zależna od przełożonych na jakie się trafi. Osobiscie polecam firme mg-solution . Koordynatorem z ktorym mialam okazje wspolpracowac był Pan Piotr ,bardzo kompetentny ,odbierał telefony nawet w nocy jak coś się działo. Czasem nawet dzwonił czy wszystko ok w pracy czy na pensjonacie. itp. ...Macie okazję to spróbujcie w tej pracy
    małami89

19.09.2018 15:02

Hej czy jest ktoś chętny na wyjazd do Koloni na pakowanie ozdób świątecznych ??? Szukamy osóbki z samochodem ,jesteśmy z okoli Trójmiasta , chodzi głownie o dojazd z miejsca zamieszkania do pracy bo ewentualnie na miejsce możemy same przyjechać np busem ;) w kupie siła więc jeśli ktoś chętny to niech pisze xd ;)
    Michał

16.09.2018 15:42

Witam, czy jeśli telefonicznie uzgodniony wyjazd i termin ale bez żadnej podpisanej umowy to wyjazd jest pewny? Są słowni?

17.09.2018 20:25

Są słowni
    KKinga

11.09.2018 12:41

Hej, poszukuje młodej dziewczyny do wspólnego wyjazdu, mieszkania i aplikowania o pracę. Fajnie byłoby się z kimś zgadać wczesniej i poznać kogoś normalnego, bo we dwójkę jest raźniej. Są tu takie osoby? :)
    Praca

14.09.2018 00:43

Hey możesz podać email;) bo tez bym chciała wyjechać
    KKinga

14.09.2018 15:00

A z jakich jesteś tak mniej więcej okolic? :)
    Pol

09.09.2018 09:51

Witam, Mam pytanie, czy praca przy napojach jest opłacalna, da się wyciągnąć ponad 1400 jak jest napisane w ogłoszeniu? I jak wyglądają zmiany 6-14, 14-22,22-6 na tą chwilę? Dzięki i pozdrawiam
    Polecam MG

12.09.2018 14:18

Tak, pracowałem tam 11 dni, zwolniony dyscyplinarnie za żucie gumy w pracy, inni niemcy mogli żuć gumy, nikt nas nie poinformował ze jest zakaz żucia gumy uśmiechanie sie w praxy, pensja za 11 dni to 1922 zl.
    Wiki

13.09.2018 01:40

Ja jestem Na napojach o wypłata za sierpień niecałe 1300 eur na rękę

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.