MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Radzio

24.03.2019 23:30

Wszystko spoko
iksińska

08.01.2015 17:11

Hej, ja też nie polecam tej firmy. Jakby ktoś był ciekaw dlaczego, zapraszam do zostawienia kontaktu. Abstrahując od warunków mieszkaniowych,powiem tylko tyle, że 1000 euro wypłaty zobaczycie tylko w pierwszym miesiącu. Potem będzie gorzej. Pozdrawiam.
Olo

22.03.2019 17:51

Powiedz gdzie robiłeś i jakie warunki pracy, zakwaterowanie i płaca
Olo

23.03.2019 07:42

Powiedz gdzie robiłeś, na jakim projekcie, i jak zarobki ??
pietrek

17.03.2019 14:21

Czy ktoś wybiera się do pracy na magazynie we Frankfurt nad Menem, Koln na wózki lub był proszę o opinie jak jest na forum
Oldenburg

14.03.2019 15:58

Czy pracuje ktoś w Edeka koło Oldenburga? Chciałbym się dowiedzieć jak praca wygląda na komisjonowaniu.

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
Moj status
Treść pytania

Praca

07.03.2019 14:52

Wybiera się ktoś i ma miejsce?

04.03.2019 16:50

Witam czy w MgSolutions mozliwe sa zarobki na poziomie 1300-1500 euro netto po odliczeniu mieszkania przy etacie 168 godzin ? I czy na każdym projekcie po 9 miesiącach jest podwyżka ? Czy są dodatki do paliwa ???
Mika77

06.03.2019 10:54

Witam Kto pracował w laboratorium roślin przez tą firmę? Ciekawe kiedy będzie nabór .
Domi

06.03.2019 19:36

Nie nie na każdym projekcie jest podwyżka ponieważ niektóre projekty sa sezonowe a dodatkow do paliwa raczej nie ma , etat tez nie wszędzie jest taki sam a zarobki zaleza od stawki godzinowej na danym projekcie chyba oczywiste
Zainteresowany

05.03.2019 17:17

Czy ktoś w przeciągu miesiąca wybiera się do pracy Magdeburgu przez agencje swoim samochodem i ma wolne miejsce? Szukam kogoś, żeby móc zabrać się samochodem.Jeśli tak to proszę o kontakt [email protected]

05.03.2019 10:11

Czy mozliwe sa zarobki 1300-1500 euro netto za miesiąc pracy po odtraceniu za mieszkanie ??? Czy na każdym projekcie po 9 miesiącach jest podwyżka płacy ???
Agataaaaaa

28.02.2019 17:34

Czy to prawda że żeby jechać do pracy za granice z agencji mgsolutions trzeba miesiąc wcześniej mieć ubezpieczenie w Polsce?

03.03.2019 13:59

Tak prawda
szukapracy

01.03.2019 10:28

Hej wszystkim, czy wybiera się ktoś w przeciągu miesiąca do pracy jako komisjoner? Szukam kogoś, żeby móc zabrać się samochodem, bo niestety sam nie posiadam prawka, a widzę, że raczej odrzucają oferty ludzi, którzy nie mogą sami się przemieszczać...
Greg

01.03.2019 14:05

Hej. Też bym się wybrał ale mam podobną sytuację ja Ty. Jak ktoś się będzie wybierał samochodem i ma wolne miejsce to proszę o info [email protected]
Agaga

02.03.2019 09:08

Hej, ja równie byłabym chętna , ale niestety również jestem niemobilna.

28.02.2019 16:39

Wyjeżdżam 17.03 do Bremy na komisjonerke mogę zabrać kogoś. [email protected]

25.02.2019 13:22

Witam Czy ktoś wybiera się może do pracy za granicą i posiada samochód

27.02.2019 19:03

A kiedy zamierzasz jechać
Olga

28.02.2019 14:29

A kiedy zamierzasz się wybierać

27.02.2019 17:22

Wybieram się 28.marca do Bremy na komisjonerke. Jadę autem. Jeżeli by ktoś chciał się zabrać proszę pisać [email protected]

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier -k/m/x

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów k/m/n

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Praca fizyczna przy produkcji elementów izolacyjnych. Praca w Niemczech!

Rzeszów

18 - 18 EUR / h

Daniel

27.02.2019 15:34

Jedna z najlepszych agencji pracy z jaką miałem okazję współpracować.
Wiki

27.02.2019 12:51

Naprawdę fajna agencja i mają masę różnych dodatków premii i nie dają umów zleceń tylko zawsze o pracę na zagranicę a to nie jest zbyt częste

27.02.2019 10:34

Witam, wybiera się ktoś w przeciągu miesiąca do pracy przez MGsolutions? Chciałbym jechać do pracy ale niestety nie mam możliwości wyjazdu własnym autem.
Hello

27.02.2019 08:14

Witam. Czy ktoś pracował/pracuje na magazynie z artykułami sypkimi w Magdeburg.? Proszę o szczere opinie
Pstrąg Zabijucha

26.02.2019 22:47

Kontakt z koordynatorka bardzo dobry, załatwiają mieszkanie, wypłaty na czas tylko trzeba mieć konta walutowe w banku,Nie trzeba znacniemieckiego

25.02.2019 13:28

Witam Czy ktoś się może wybiera do pracy za granicą i posiada samochód
Facet

26.02.2019 18:33

Odezwij się na maila [email protected]

26.02.2019 17:25

Witam, wybiera się ktoś w bliższym czasie do pracy? Szukam osoby z którą można byłoby się zabrać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

Patryk

26.02.2019 11:56

Witam, wybiera się ktoś do pracy i miałby miejsce w samochodzie?

22.02.2019 14:46

25.02.2019 21:26

Kujawsko-pomorskie, okolice Torunia. Mógłbym wyjechać wraz z początkiem przyszłego miesiąca. Mój e-mail: [email protected]

26.02.2019 07:34

kujawsko-pomorskie okolice Torunia. Chciałbym wyjechać wraz z początkiem przyszłego miesiąca . Mój e-mail: [email protected]
Lulek

25.02.2019 19:22

Witam, jak oceniacie pracę w Hanowerze bio kosmetyki, praca po ile godzin? Miesięcznie jakie są zarobki? Mieszkanie o sama agencja?!.
Brajanek

23.02.2019 02:33

5 opini wleciało na strone i 5 opini pod rząd pozytywnych od agencji...chociaż o różnych godzinach (albo z mitach) mogliście je dodać...i te lajki pod opiniami xD przeciez to można samemu sobie polubić xDDDD
milka

22.02.2019 13:47

normalna agencja, nawet jak sie cos dzieje to reaguja a nie tak jak w innych agencjach ze sie dzwoni i maja w nosie, narazie najlepsza agencja z jaka miałam okazjee wyjechać
Martin

22.02.2019 12:47

Rewelacyjna atmosfera pracy a do tego pełen profesjonalizm ma każdym kroku współpracy.Dziekuje bardzo całej ekipiem Lubię atmosferę w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. za: Świetne podejście do pracownika

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

lupus

22.02.2019 11:29

Polecam z ręką na sercu, pełen profesjonalizm i dobry kontakt z pracownikami. Na pewno będę do nich wracać :)
wera

22.02.2019 11:26

super
waldek

22.02.2019 11:24

ludziki polecam mgsolutions, opieka biura z krakowa na wysokim poziomie.
Klaudiusz

22.02.2019 10:11

Lubię atmosferę w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. za: Najbardziej w MG solutions podoba mi się podejście do pracowników i wypłacana pensja na czas.
Iza

11.02.2019 11:21

Hej ile pracuje się godzin w edece? I czy faktycznie można zarobić 1300 zł już z uwzględnieniem mieszkania.
Iza

20.02.2019 19:18

Super dzięki za odpowiedź :) czy praca jest przez 5 dni w tyg? Ile wychodzi godzin w miesiącu

22.02.2019 02:44

5dni w tygodniu, czasami niedziela. Godzin jakos okolo 185/190miesięcznie . Tak tak podalem w euro, zapomnialem dopisac

21.02.2019 05:41

Witam, mam możliwość wyjazdu z Żoną do Magdeburga na produkcję wafelków, czy to ten magazyn Edeka, gdzie praca po 10.5 godz dziennie i zarobki 1100-1200 euro miesięcznie ? Mówiono mi że 1300-1600 netto po potrąceniu mieszkania, i czy po okresie 9 miesięcy jest jakaś podwyżka ? Dziękuję za odpowiedź

22.02.2019 02:33

Nie, to nie edeka. Ale jak z godzinami i z zarobkami na wafelkach to nie wiem
Lili

19.02.2019 12:23

Witam, chciałabym się dowiedzieć jaka polecacie ofertę pracy przez mg solutions?
magazzzziner

20.02.2019 14:26

najlepsze to sa chyba magazyny, na produkcji nuda , stisz i robisz jedno i to samo, na magazynie przynajmniej sie cos dzieje i czas leci szybciej
xyz

18.02.2019 11:29

Czy agencja zatrudnia na umowę polską czy niemiecką? Jeżeli na polską to czy jest wymagany meldunek w Niemczech?
Riki

20.02.2019 01:43

Umowa polska z delegacja pracownika do Niemiec, nie nie musisz byc zameldowany. Agencja Ci pomoze sie zameldowac jak juz bedziesz wiedziec czy chcesz tam pracować czy uciekac c:
Dawid

19.02.2019 21:19

Będę się wybierał do Magdeburga, jak ktoś by się chciał zabrać to proszę o kontakt: [email protected] Komisjonet w Magdeburgu jak ktoś będzie się wybierał termin będę miał od 4 Marca.
PAPASTOKULOS

19.02.2019 16:01

Witam, czy ta Praca w okolicy MG jest na magazynie Edeka? Jak się tam pracuje, zamierzam wyjechać tam do pracy. Jak z mieszkaniem, jakie warunki i ile jest z kwatery na magazyn? Czy jest jakas norma i jeśli jest to jaka no i co generalnie jest na magazynie bo podobno żadnej chłodni nie ma... Pozdrawiam wszystkich
poilkj

13.12.2018 19:36

Witam Jak oceniacie pracę na magazynie w Magdeburgu? Warto tam jechać? Jakie mieszkania, praca i koordynator? Różne rzeczy mogę tu przeczytać, ale chciałbym konkrety?
Kurka

18.02.2019 00:28

A co do utraty zycia to najszybciej go stracic na piętrze zwei...a wroce jeszcze do zarobkow, to co podalem to najwiecej, a tak to z nadgodzinami bez sobot i niedziel wyszlo jakos 1100..z nadgodzinami...

18.02.2019 17:16

Siema mógłbyś przybliżyć jak praca wygląda?? Jaka wypłata jest przy normalnym etacie np 168 godzin a przy 200.
Miki

10.02.2019 20:51

Cześć pracuję ktos moze przy pakowaniu kosmetyków w Frankfurcie nad Menem? Opiszcie jak wygląda praca hajs zakwaterowanie. A może ktoś jedzie pod koniec miesiaca właśnie tam?
Olga

12.02.2019 15:11

Witam czy ktoś jedzie z tą firmą do pracy i na może samochód
vc

18.02.2019 12:52

Ja z bratem chyba się wybieramy, mamy auto. mój meil [email protected] . Skąd jesteście ?

14.02.2019 14:15

Witam. Czy ktoś wybiera się do pracy przez agencje swoim samochodem i ma wolne miejsce? Jeśli tak to proszę o kontakt.
qwas

09.02.2019 16:02

Kolejna wypłata i znowu kasa się nie zgadza :( Kolejny raz nie ma obiecanego w ogłoszeniu "wynagrodzenia za wolny dzień świąteczny wypadający w tygodniu roboczym". Bardzo chciałbym wystawić pozytywną opinię, ale nie mam do tego żadnych podstaw. Jedna gwiazdka to i tak za dużo. Nie polecam!!!

13.02.2019 10:09

Witamy Pana, za dzień 1.01. wynagrodzenie świąteczne tzw. przestojowe jest wypłacane w pełnym wymiarze. Warunkiem tego jest praca w dzień przed jak i dzień po dniu świątecznym, tak aby święto nie łączyło się bezpośrednio z weekendem. Jeśli pracował Pan 31.12. oraz 02.01. wówczas otrzyma Pan wynagrodzenie przestojowe za 01.01. Zaznaczyć jeszcze należy, że nasi pracownicy zatrudnienie i rozliczani sa na podstawie wynagrodzenia godzinowego. Zatem jeśli pracodawca wywiąże się i zapewni w danym miesiącu pełen etat czyli dni robocze x 7 h (niemiecka norma czasu pracy w branży pracy tymczasowej), wówczas nie musi wypłacać dodatkowego wynagrodzenia za święto wypadające w tygodniu. Nasza agencja dobrowolnie wprowadziła jednak zasadę/regułę, iż wypłacamy tzw. wynagrodzenie przestojowe, kiedy święto wypada w środku tygodniu i powoduje przerwę w ciągu pracy. Wynagrodzenie to odpowiada wówczas 7h pracy ( 7 x stawka godzinowa brutto). MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. ul. Myślenicka 133, 30-698 Kraków, POLAND www.mg-solutions.pl / www.mg-zeitarbeiter.de [email protected] / [email protected] / [email protected] Mob. 0048 504 444 066 / Tel. 0048 12 656 50 02 / Tel. 0048 12 656 50 05 / Fax.: 0048 12 656 50 06 Śledź nas na Facebook’u! https://www.facebook.com/MGsolutionsapt/ NIP: 676-24-44-862 | REGON: 121702760 | KRS: 0000593967 - Agencja Zatrudnienia MGsolutions MGJJ posiada polski certyfikat o numerze rejestru: 9466 - Erlaubnis zur Arbeitnehmerüberlassung ausgestellt am 22.11.2012 von Bundesagentur für Arbeit in Deusseldorf

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.