4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Falcon

03.11.2019 12:42

Witam, planuje jechać z MG na choinki, Czy ktoś z was miał doświadczenie przy tej pracy? Jakie są wasze opinie?
    Perez

07.11.2019 11:45

Kiedy i skąd jedziesz?
    Kaja

06.11.2019 16:14

Na który projekt warto pojechać ? Pracy sie nie boję ciężkiej bardziej chodzi o zakwaterowanie
    Gadulec

05.10.2019 12:35

Byliśmy z żoną przy pakowaniu ubrań w Stuttgarcie niestety nazwy nie wolno nam podawać bo to bardzo znana i ekskluzywna Marka i w tym roku od 28 października też jedziemy bo jeszcze nigdy nie spotkałem się aby ktoś tak pracowników traktował jak tam i mam pytanie czy ktoś z ekipy czerwcowe również będzie teraz ? Praca jest do świąt z tego co mówią i jest wyższa stawka ponad 11 euro a potem podwyżka do 12 coś. Mamy dwa wolne miejsce najchętniej dla pary. Piszcie pod tym komentarzem bo z tego co wiem nie można tu podawać maila regulamin portalu
    asandyf

07.10.2019 12:58

Witam. Razem z chłopakiem planujemy wyjazd do tej pracy. Jest to nasza pierwsza praca przez MG Solutions i byłoby nam niezmiernie miło, gdybyśmy poznali kogoś, żeby czuć się trochę swobodniej. Czy jest możliwość zabrania się z Państwem do tej pracy? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

06.11.2019 15:14

Jak warunki mieszkaniowe wyglądają jeśli mozna wiedzieć ?

01.11.2019 18:00

Witam, chcemy z chłopakiem wyjechać przez ta agencje , gdzie warto jechać ? Jak jest w Bochum i na czym polega tam praca ? I chętnie się dowiem coś na temat pracy na pralni w Lubece

03.11.2019 15:59

Nie polecam tej agencji. Najgorsze oferty pracy gdzie ktos normalny nie bedzie robil.

06.11.2019 14:51

Możesz coś więcej powiedzieć dlaczego odradzasz?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Jack

12.09.2019 13:23

Siemka wszystkim! Byłam przez tą firmą w wergonie na czekoladkach i tam pracę odradzam. Ze wzgledu na towarzystko jakie tam jest. Teraz będę jechać do Bochum, może ktoś się wypowie na temat pracy tam? Chodzi o pakowanie prezentów czy coś takiego. Nie chodzi o stawkę i mieszkanie tylko o sama prace. Pozdrawiam ! :)
    Eloooooo12

04.11.2019 12:27

Na wage nie leciały właśnie , bezposrednio z 2 maszyn lecialy do kartonów ktore podkladalam i sama musialam ukladac na palecie, jakas komedia
    kiedyś

04.11.2019 17:17

Ja pracowałam też na tym ale na podmiankach 1,5 h co jakiś czas ( dość często ) -obsługiwałam 2 maszyny i jedną wagę i potem na paletę skrzynka . Miałam dość po tych 1.5h a co dopiero po 8 h -nie wyobrażam sobie . Gdyby nie DRG i FIMA wróciła bym tam, a że nie wiem gdzie trafie tak już nie wróce. Ludzie różni :)
    Zajob

03.11.2019 22:23

Ja bylem tam w sezonie 2016 i obsługiwałem5 maszyn na rtg samemu, a kazda z nich sypala do dwoch koszy i paletowalem samemu, bieganie i dzwiganie jak (usunięte przez administratora) pamietam jak dzis 18kg ok wazyly te cuksy z nadzieniem tempo przerazajace
    Janek

03.11.2019 12:38

Witaj. Na czym dokładniej polega ta praca, jakie czynności się wykonuje? Jak wygląda kwestia zakwaterowania, dojazdów? Myślę o tym, aby podjąć pracę z MG po nowym roku i miejsce, o którym piszesz wydaje się być godne uwagi.
    SilnyMajk

02.11.2019 19:59

ludzie, taka mała rada ;) = >>>> zamiast pytać o wszystko tutaj i czekac na info od przypadkowych ludzi lub agencji, obserwujcie ich na fejsie, codziennie wrzucają jakieś post i wszystkie opisy noi nr tel bezpośredni do biura które rekrutuje akurat na te ofertę, my zawsze tak z nimi wyjeżdzamy, nie ma co czekać na to że się wyśle cv i ktos będzie dzwonić, bo do nich tysiące ludzi pisze... przestańcie czytać te brednie tutaj, zdesperowane nieroby się tu udzielają a na produkcji to jak sie od nich coś wymaga to że mobbing, ile lat wyjezdzam z nimi to nigdy mi sie nie zdarzyło, żeby gdzieś mnie niesprawiedliwie traktowano, ale zamiast gadać i wypisywać brednie, zawsze pracowałem a po pracy tych wszystkich plotkarzy i panikarzy omijamy szerokim łukiem. Pomyślcie, jesli komuś dobrze się pracuje, jest zadowolony i skupia się na pracy, to wchodziłby tutaj żeby chwalić oferte lub agencję? NIE! tu wchodza tylko przegrańcy, którym wszedzie źle lub których zwolniono bo albo popijali albo mieli dwie lewe ręce. Śmieszy mnie, że jakieś paniusie tu piszą że inni Polacy są tacy czy tacy i że plotkują i krecą... a co was inni obchodzą, jeśli praca i kasa się zgadza to na cholere zadajecie się z takimi ludźmi (?!) a czy w Polsce w pracy zawsze wszyscy się kochają?! no helou! dziecinada xd ja dopiero wczoraj dowiedziałem sie ze istnieje coś takiego jak to forum... no i może dobrze, bo nigdy bym nigdzie nie wyjechał słuchając tych waszych bzdur. Ludzie pomyślcie troche! Ps. Ja jestem przez mg na magazynie w Weilerwist , w wolnej chwili napisze cos o tej pracy jeszcze, jakby sie komuś miało sprzydać Trzymajcie Się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Para

02.11.2019 12:46

Witam. Para poszukuję pracy. Szukamy pracy na dłużej nie na 3 miesiące, żeby tylko dorobić. Jakie oferty z tej agencji polecacie? Jak długo trwa rekrutacja? Zależy nam, żeby wyjechać na już oraz żeby warunki mieszkaniowe były ok (kuchnia i WC na wyposażeniu pokoju najlepiej) Pozdrawiam

01.11.2019 18:25

Również chciałbym wiedzieć
    Mika78

31.10.2019 15:07

Polecam agencje bo to jedyna zapewnia godziny a nawet nadgodziny w tygodniu i soboty, do tej pory czy w Holandi czy Autsrii zawsze był problem że było za mało pracy i na końcu nie wychodziło się na swoje, w MG jest całkiem odwrtnie, WIELKI PLUS ze spokojnym sumieniem polecam każdemu, kto chce sobie zarobić i coś odłożyć

26.10.2019 23:18

Witam. Pytanie. Jedzie ktoś do pracy do Bremen na fajerwerki. Praca od listopada do grudnia. Jadę autem z Krakowa. Paweł

29.10.2019 15:17

Czešć.Ja jadę na fajerwerki mogę się z Tobą zabrać. Paweł Zakopane. Jak możesz podaj mi swój nr tel to zadzwonię

31.10.2019 00:06

Daj numer tel ja bym pojechał z toba
    Domka

30.10.2019 21:43

Jedzie ktoś na ten nowy magazyn niedaleko granicy ? Z chęcią poznam kogos kto tez tam jedzie :)

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Komisjoner w magazynie logistycznym - PRACA W NIEMCZECH

Bydgoszcz

14.53 - 20 EUR / m

Aaa

30.10.2019 13:17

Witam czy może ktoś pracuje jako Pomocnik Magazynowy bio kosmetyki,czy wiecie jakie to firma miejsce ,warunki itp,z góry dziękuję.
    Madziula

29.10.2019 19:35

Hk
    Madziula

29.10.2019 19:37

Mam pyt ? Czy to jest praca 8 h dziennie? Warto jechac do Niemiec? Chce dluzsza wspolprace z ta agencja
    Piotr

21.10.2019 19:52

Witam czy pracował ktoś na produkcji automotive w hannower? Jak tam jest?
    Paweł.K

29.10.2019 10:15

Nie polecam jeśli nie znasz niemieckiego to jest to wielka zacheta dla podłych Niemców zeby podkladac ś.....
    Zainteresowana

27.10.2019 21:43

Witam, może ktoś powiedzieć jaki jest średni czas od złożenia cv do wyjazdu? Czy to prawda że na wyjazd trzeba czekać tygodniami?
    Czekoladowa

20.09.2019 20:42

Czy są może jakieś pozytywy pracy w tej fabryce czekolady? Szkoda że dopiero teraz wszystko przeczytałam. Teraz się strasznie boje ????
    WERCONOWIEC

07.10.2019 18:24

Więc tak - nie słuchaj ludzi i nierobów, od 5 lat pracują tu i jedni i ci sami ludzie i co rok wracamy, a czasami młodzi przyjezdzaja i sa w szoku że na poczatku sobie nie radzą, zamiast poczekać i cierpliwie się czegoś pouczyć. nie słuchajcie tych opinii niektórych, dobrze ze ich nie czytałam wcześniej bo bym nigdzie za granicę nie wyjechała, a prawda jest taka że nigdy z inną agencją nie wyjadę i wiekszość ludzi też tak mówi
    Dawid

27.10.2019 17:00

Hej A co to za projekt na którym jesteś?I jakie tam są warunki?
    Dawid0912

10.10.2019 22:22

Mam pytanie do osób które pracowały w Magdeburgu przy produkcji kaskow , na jakie zarobki mozna liczyc na tym projekcie????
    Komisjoner 11

16.10.2019 09:27

Gdy byłem w czerwcu to dostawaliśmy 1500 później afera była ze nikt nie chciał przejść na niemiecka umowę (1200€) to obniżyli zarobki do 1100-300
    Kaski

27.10.2019 13:09

Max 1200 eur. Warunki mieszkalne słabe. Koordynator projektu brak słów.

26.10.2019 20:58

Witam. Jedzie ktoś do pracy do Bremen na fajerwerki. Wybieram się z Krakowa. Praca od listopada do grudnia. Paweł. Jadę autem mogę kogoś zabrać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Paulina

25.10.2019 17:03

Hej, czy jest tu ktoś kto pracuje w Magdeburgu? Jakieś opinie o magazynie?
    Helki

26.10.2019 17:07

Też chciałbym się dowiedzieć jak tam jest bo myślę nad wyjazdem tam.
    Woj87

04.10.2019 12:42

Byłem rok temu na pakowaniu fajerwerk od listopada do świat, czy w tym roku tez to będzie? Ktoś tez sie wybiera? Fajne jest to ze mieszkanie było za darmo i można było dodatkowo dorobić i za półtorej miesiąca grubo ponad 2 tys euro. Jak macie jakieś info piszcie bo w biurze tydzień temu jeszcze nie rekrutowali ale podobno projekt ma tez być bo jest co roku od wielu lat. Nie ma auta wiec chętnie sie dorzucę na paliwo z kims. Jestem z okolic Opola. Piszcie

17.10.2019 10:36

Ja sie wybieram i jadę z Krakowa. Mam auto to sie możemy dogadać. Mój mail [email protected]
    ot tak

25.10.2019 22:28

Witam. Rozmawiałem z biurem w Krakowie na temat tej pracy i tam jadę pierwszy raz. Rekrutują jeszcze ale radzę zapytać się osobiście.
    ot tak

25.10.2019 22:23

Witam. Jedzie może ktoś do pracy do Brema na fajerwerki w listopadzie do grudnia - świąt? Wybieram się tam autem z Krakowa.
    Oot

25.10.2019 20:04

Czy ktoś pracuje na magazynie w Magdeburgu? Jakieś opinie? :)
    luqqa

20.11.2018 19:39

czy ktoś wie jak wyglada praca w fabryce czekolady pod magdeburgiem?Jakie warunki?Jak wygląda praca?Czy warto?
    Anula8888

24.10.2019 19:30

Szczerze mówiąc to nie polecam. Słyszysz tam tylko słowo schnell, schnell... Jesteś robotem. Kżdy kto decyduje się na pracę na produkcji musi się z tym liczyć. Atmosfera okropna, ludzie podli ,ploty i donosicielstwo na porządku dziennym . Do toalety i na wodę tylko jak pozwoli liniowa. Nie ma szacunku,wyzysk totalny. Zadecyduj sama,czy chcesz tam pracować...
    Hełki

22.10.2019 21:14

Witam czy ktoś pracował na Komisjoner - Magazynier w Magdeburgu? jak tam jest? Warto pojechać?

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Mitarbeiter

16.10.2019 18:52

Witam czy pracuje ktoś na kaskach w Magdeburgu 1100-300€ to są rzeczywiste zarobki ?
    Eloo

17.10.2019 22:39

Podobno już tam nie zatrudniają bo firma od kasków wybrała inna agencje do rekrutowania pracowników ale czy to prawda to nie wiem...
    kaski magdeburg

21.10.2019 18:54

tam szło zarobić dużo wiecej, nawet ponad 1500 w niektórych miesiącach, ale podobno przez agencje mg oferty beda tam dopiero od lutego lub marca
    Wolfx

20.10.2019 20:43

Witam, interesuje sie z kolega zeby wyjechac przez ta agencje do Pracownik produkcji automotive. Czy ktos tam juz robil? Jak wyglada praca, zarobki.
    Amelia & Rafi

08.10.2019 21:12

Jaka kasa na magazynach w kolonii-kosmetyki bio i mieszkanie ? Warunki dla ludzi czy tragedia ? Ktoś jakieś opinie jak był ? I jak atmosfera w pracy i godziny ? Weekendy pracujące?
    Domka

17.10.2019 11:01

Tez chciałabym wiedzieć jak tam jest
    Wer0809

16.10.2019 11:14

Bochum czy Kolonia ktory magazyn polecacie pod względem atmosfery zakwaterowania i zarobków??
    Komisjoner 11

16.10.2019 09:25

Ogólnie masakra nie polecam byłem na 2 projektach koordynaror jakaś porażka brak zainteresowania o co prosiłem to nic nie robił ale skupie się na projekcie edeka w langeweddingen obiecywali 1200-500 euro na rękę w rzeczywistości dostaje się 1050-1200 to jest max z premia wydajnościową jak się zapierdziela jak maszyna ogólnie przerwy nie płatne a umowa na 3/4 etatu nie polecammm !!!
    Dżolero

11.10.2019 18:15

No to zacznę od tego...Po 1:dla wszystkich którzy ciężko pracują w MG...zapraszam do pracy na produkcję po 12godz.dziennie od poniedziałku do soboty dzień,noc-od 5:00 do 17:00 I od 17:00 do 5:00 w tym dwie przerwy po 30min.wszystko wykonywane jest na specialistycznych maszynach wartych każda setki tysiecy Euro do tego trzeba umieć operować suwnicą,oraz spawać metodą Mag 135...i zarobicie 1500-1600€ oczywiście jak to na produkcji...trzeba dźwigać i z@pi€rd@£@ć...tak że zapraszam wszystkich którzy twierdzą że są fachowcami przy taśmie i za mało zarabiają...zapraszam!!!to co będziecie produkować nie kosztuje tyle co butelka wody czy batonik tylko wszystko idzie od 1000€ w górę za szt.:)mieszkanie po 2,3 osoby w pokoju,po 6 osób w mieszkaniu...tak że jeszcze coś???czy komuś jest źle w MG???a teraz temat dojazdów do pracy?też dojeżdżam do pracy swoim autem które spłacam w Banku,no nie stety...w Polsce gdy się pracuje też trzeba do tej pracy dojechać nie wiem...swoim autem,na rowerze,pociągiem,autobusem,taksówką...a więc?...a najbardziej mnie rozpi€rd@l@ tekst że jak z kimś jadę to nie będę płacił,niech firma płaci...heh...u mnie jak jedziesz z kimś biorą chłopaki 12€ tyg.za kazdy dzien 2€...powiem tak...za pierdniecie w fotel,usyfienie tapicerki,Nie przejmowanie się sprzątaniem w srodku czyjegoś auta kolizjami,wypadkami,mandatami,awarią podczas eksploatacji auta...cena 50€miesięcznie to drobne,ja osobiście razem z tymi 50€przyszedł bym jeszcze z flaszka za to że ktoś mnie wozi tak że dziady możecie zdzierać swoje podeszwy w butach w drodze do pracy i z powrotem...tyle w temacie...pozdrawiam.
    Dzolero

13.10.2019 14:29

Oczywiście to takie sprostowanie gdyby ktoś nie zrozumiał przekazu...opisałem pracę w innej agencji pracy na jakich zasadach się to odbywa:ile godz.pracujemy,z czym pracujemy w jakich warunkach,co robimy,czego wymagają,za co i ile nam płacą oczywiście robota zapłacone jest z wyrobu na tony czyli pracą w akordzie!opisałem warunki mieszkalne które wierzcie mi są polowe ktoś kto był w wojsku i przeżył tą służbę wie jak było...tu w tej agencji jest gorzej niż w MON...wiec serio nie piszcie że jest źle w MG.
    Artomick

10.10.2019 19:23

Polecam agencję, jako jedna z nielicznych dotrzymuje słowa i nie potrąca pieniędzy za dziwne rzeczy. Wypłaty zawsze na czas. Polecam i na pewno ponownie wybiorę ją w przyszłości!
    kary koń

10.10.2019 15:35

Chyba pierwszy raz od roku dostałem wyplate na czas, i to taka jak obiecali dzisiaj jest 10 i kasa na koncie!. Wczesniej pracowalem dla agencji krzaka i caly czas musialem sie dopominać o terminowa wyplate. Polecam MG soluton bo naprawde sa najlepsi!!!!
    Robotbyroboto

08.10.2019 17:29

Witajcie jakieś opinie o pralni w miejscowości Lubeka? Czy zamierzam tam jechać z narzeczoną i nie wiem jakie tam są warunki.
    general1

09.10.2019 15:23

Witam, Też się wybieram z narzeczoną. Jestem ciekaw opinii.
    Mała

10.10.2019 12:26

Witam, również wybieramy się tam do pracy z chłopakiem. Mamy zacząć 14.10. Chętnie poznamy jakieś opinie na temat tej pracy.
    Kickic

05.10.2019 10:26

Wergona Wernigerode Praca w tym miejscu to jakiś (usunięte przez administratora) Polacy są traktowani jak konie. Co niektórzy powinni się tam leczyć psychiatrycznie. Niemcy przerwę mogą sobie robić kiedy chcą na papiersoka do WC. A ty jak źle trafisz, no cóż załóż pampersa. Zostałem zatrudniony przez MGSolutions, jeśli chodzi o mieszkania ładne. Koordynator? Pan Robert zdecydowanie niekompetetny człowiek. Jeśli chodzi o Polaków, standardowo większość to dwulicowi ludzie. Zdecydowanie od radzam za takie śmieszne pieniądze tu zap+epszac, bo praca tego nie nazwę. Odchodząc stąd, śmiałem się żeby sobie imigrantów zatrudnili wtedy może docenia Polaków, z tego co wiem to już tam czarnych pełno pracuje. JEŻELI chcesz tu pracować poszukaj lepiej pracy w Holandii, Belgii albo Angli naprawdę szkoda zdrowia fizycznego jak psychicznego. Tam będziesz dużo lepiej traktowany niż w Niemczech, Niemcy się skończyły.
    Pracownik Wergona

08.10.2019 15:00

Dokładnie, zgadzam się. A są jeszcze tu ludzie którym się tam podoba ???? (usunięte przez administratora)

09.10.2019 21:25

Szanowny Panie o nicku "KICKIC", pragniemy odnieść się do Pana posta/ komentarza, tak aby osoby rozpoczynające pracę miały realny i aktualny obraz sytuacji na wspomnianym projekcie (produkcja czekolady w Wernigerode) 1) Wspomina Pan o koordynatorze imieniem „Rob…” Od tego sezonu (czyli od maja 2019) koordynatorem na projekcie jest zupełnie inna osoba, kobieta, która w pełni wywiązuje się ze swoich obowiązków i jak do tej pory nie otrzymaliśmy żadnych negatywnych opinii na jej temat, zatem na pewno organizacja na projekcie wygląda znacznie lepiej niż Pan to opisuje (z treści Pana wiadomości wnioskujemy, iż na projekcie Pan w ty sezonie nie pracuje, a był jedynie krótki czas w poprzednim sezonie?) 2) Cieszymy się, że był Pan zadowolony z warunków mieszkaniowych. Dokładamy wszelkich starań, aby wybierać mieszkania/pensjonaty najlepsze z aktualnie dostępnych na rynku (oczywiście mamy pewne ograniczenia budżetowe oraz niestety w okresie wakacyjnym bardzo ciężko o bogatą ofertę, gdyż jest to rejon bardzo turystyczny oraz w okolicach jest bardzo dużo innych, ogromnych zakładów pracy oraz realizujących zlecenia firm budowlanych z Europy Wschodniej) 3) Opisuje Pan również sytuację, iż nie miał Pan możliwości zbyt często korzystać swobodnie z przerw na toaletę/ bądź „papierosa” (?). Produkcja niestety ma to do siebie, iż niestety brak jednego pracownika w ogniwie powoduje przestój lub problemy w płynności produkcji, dlatego każda przerw musi być wcześniej zgłoszona kierownikowi zmiany, tak aby zapewnić płynna pracę maszyny (na Pana miejsce najczęściej musi wskoczyć ktoś inny, lub trzeba maszynę odpowiednio przestawić). Z kierownikami działów, na których pracownicy szczególnie uskarżają się na zbyt krótkie przerwy lub problemy z opuszczeniem stanowiska, na bieżąco rozmawiamy i staramy się niezwłocznie reagować, tak aby zapewnić niezbędny komfort pracy. Dodatkowo regularnie organizujemy spotkania z kierownictwem produkcji, podczas których zgłaszane są przez nas bieżące problemy i wspólnie szukamy optymalnych – możliwych - rozwiązań. Zatem każda uwaga naszego pracownika jest przez nas analizowana i prowadzi do wyciągnięcia odpowiednich wniosków, tak aby w miarę możliwości ułatwić i uprzyjemnić pracę. Zaufanie do nas i do projektu Produkcja Czekolady potwierdzają osoby, które pracują z nami na tym projekcie od przeszło 5 lat i powracają na każdy sezon, często z kolejnymi, nowymi członkami swojej rodziny, co nas niezmiernie cieszy. Problemy oczywiście zawsze mogą się pojawić, spowodowane np. zwiększoną liczbą zamówień, z czego z kolei wynika zwiększone tempo pracy - zazwyczaj są to jednak sytuację przejściowe, co potwierdzają osoby pracujące z nami dłużej. My ze swojej strony gwarantujemy i zapewniamy, iż dołożymy wszelkich starań, aby praca na tym projekcie była spokojna i nie wiązała się z dodatkowym stresem. Za niespełna 2 tygodnie odbywa się kolejne ważne i duże spotkanie kierowników produkcji z przedstawicielami naszej Agencji, aby omówić wszelkie bieżące problemy i wspólnie wypracować optymalne rozwiązania. Dlatego poprosiliśmy naszych aktualnych pracowników o przesłanie swoich uwag i sugestii dot. pracy na produkcji. Serdecznie pozdrawiamy MGsolutions MGJJ Dział International - Germany
    Monika&Adam

04.10.2019 19:14

Polecam projekt w automotive i dsv w Kolonii znam bo byliśmy z mężem innych nie znam ale agencja jest ok i można sie z nimi fajniendigadac zawsze
    Dariaa

08.10.2019 23:29

O którym automotive mowisz?
    Monika&Adam

09.10.2019 20:51

w Hanowerze, kiedyś było tez w Vorbis czy coś takiego... ale mają tez inne oferty z automotive ale my byliśmy w Hanowerze, a własciwie w Bockenem, produkcje czesci uszczelek gum itp. po 18 miesiącach lub wczesniej zatrudniają już na niemieckich warunkach, ale finansowo wychodzi podobnie właściwie, my wróciliśmy do Polski po 12 miesiącach, ale jakby cos kiedyś to planujemy tam wrócić, jak szkrab już podrośnie :D w dsv w Kolonii z kolei sa nasi znajomi tez już długo, ale to jest już magazyny to trzeba trochę biegać ale kasa podobno się zgadza
    Damian S

09.10.2019 01:07

MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Czy są przycięcia na załadunek w magazynach spożywczych. Doświadczenie 11lat
    Ruda

08.10.2019 22:01

Mg ogólnie ok,trochę cyganią o warunkach na miejscu ale cóż zrobić ,odradzam pakowanie art.świątecznych w Bochum właśnie z tamtąd uciekłam ogólnie praca lekka nie napracujesz się ale towarzystwo pracujące tam to zbieranina cyganów,bośniaków,słowaków, i Polaków wszyscy choćby z ulicy wzięci ,na magazynie (usunięte przez administratora) wózkami jeżdżą nie uważają ,kierownicy to Bośniacy i Słowak na jednym z działów ,miała być jedną zmiana zrobiły się dwie ,po 10,a nawet 12h,od poniedziałku do soboty czasem i niedzielę nie dostajesz czipa dzięki któremu masz czas pracy udokumentowany tylko na kartkę się wpisujesz,uwaga na polkę (Daria)co sprawdza palety ,co pracuj tam u nich bo obrosła w piórka ryczy ,krzyczy po ludziach poniża ich a jak jej odpyskniesz to skarży się swojemu ciapatemu kierownikowi i jest zadyma takiego bajzlu jeszcze nie widziałam nawet w polskich obozach pracy jak tam????
    Korsi

08.10.2019 15:45

Jak wygląda praca i zakwaterowanie w bremen- magazyn ?polecacie czy raczej nie ?

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.