4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Praca Lauenau

16.11.2020 16:03

Czy ktoś pracował jak tam ?
    Zbygi

14.11.2020 19:03

jak na agencje to na prawde psoko ogarniają, 4+ ;D
    weihnachtgeld

14.11.2020 18:18

czy ktoś z pracowników mg kojarzy kiedy wypłacają te 150 euro premii swiatecznej? teraz w wypacie za listopad czy dopiero w wyplacie za grudzien?
    nowypracownik

06.11.2020 19:52

witam wybieram się na magazyn suchy do Launau może ktoś powiedzieć jak wygląda tam praca jak z godzinami i zakwaterowaniem
    Karol

09.11.2020 08:43

jest spoko luz, jak większość lokalizacji na mg. nie wiem jak godzinowo bo tam nie byłem akurat, no ale takich rzeczy możesz też równie dobrze dowiedzieć się w biurze, przecież to nie przesądza o tym, czy musisz się zatrudniać, pozdrawiam
    Ona29

14.11.2020 17:52

stawka od 10,15 do jakoś 14 ojrrro , ale to już z premiami za godzine, ile wyrobisz tyle masz ale najmniej 10,15. Spoko bo mieszkania sa tanie za 100 EUR, w holandii mielismy 450 EUR za osobę !!!! wiec z mg jest pod tym względem duuuuuuuuuuuuużo lepiej !!!!

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Dudek

14.11.2020 17:46

polecam mg, daja umowe o prace a nie jakieś zleceniówki czy akordówki, uwazajcie na inne agencje bo nie palca składek itd, z mg nigdy takich problemow nie miałem jak dotąd. Jakby ktos z kieleckiego był i jechał na bremen to dawajcie znać
    nicknicknick

11.11.2020 19:35

EDEKA LAUENAU-KOMISJONIER Agencje sama w sobie polecam, wszystko przebiegło sprawnie i bez żadnych problemów. Trzeba się liczyć z faktem, ze jest to „śmieciowa” umowa, ale jest to naprawdę spoko opcja, żeby od czegokolwiek zacząć. ZAKWATEROWANIE: mieszkanie w pełni wyposażone, czyste i pachnące, pewnie wszystkie są o tym samym standardzie. PRACA: a wiec praca jest naprawdę ciężka. Trzeba przygotować się na bol kręgosłupa, rak oraz nóg.Dział suchy, duzo dźwigania na pietrze, gdzie pracuje kobiety jest kilka gangów z lekkim towarem, natomiast w przypadku mężczyzn jest to praca przy ciężkich produktach przez cała zmiane. Minusem również jest odległość kantyny od stanowiska pracy, samo dojście i powrót zabiera sporo czasu z przerwy. Poza tym pracownicy mili, pomocni. ZMIANA PORANNA zaczyna się o 05:00. W moim przypadku budzik na 3:00, wyjście o 4:00, trzeba również być 15 min szybciej żeby przygotować wszystko co niezbędne jest do rozpoczęcia zmiany. W RAZIE JAKICHKOLWIEK PYTAŃ ŚMIAŁO PISAĆ, CHĘTNIE ODPOWIEM NA WSZYSTKIE

11.11.2020 16:58

Maja@ możesz mi wysłać na priv [email protected] coś na temat pracy prze mg?

06.11.2020 11:40

@psh możesz podać więcej szczegółów co do pracy z tej agencji [email protected]

31.10.2020 15:38

@Były.Rekruter a ta opinia to jest teraz na czasie czy sprzed kilku lat? Z tego co widzę, to większość jest dobrych opinii na temat tej agencji. Czyli jak się jedzie w parze to nie ma się własnego mieszkania czy tam pokoju tylko dla dwojga?
    Maja23

04.11.2020 20:26

każda para zawsze u nich mieszka osobno, nie słyszałam o innych sytuacjach
    Trygław

06.11.2020 08:22

no to chyba nie każda...

05.11.2020 16:04

@Trygław możesz mi coś więcej przesłać informacji na temat agencji na e-mail [email protected]

04.11.2020 01:24

@Monika napisz proszę coś na temat tej agencji ;) [email protected]

01.11.2020 11:33

@Panna_ a dasz mi jakiś kontakt do Ciebie?
    Hunter

28.10.2020 17:55

Witam, może ktoś pracuje w Lipsku w branży automotive jako operator wózka widłowego? Proszę o rzeczową opinię o miejscu pracy i warunkach zakwaterowania za co z góry dziękuję.

16.10.2020 13:10

Jakie macie doświadczenia w pracy przy produkcji automotive kolo Hannoveru?
    kazzia94

27.10.2020 16:16

A gdzie dostaliście zakwaterowanie? W Vienenburgu?
    Obiektywna

28.10.2020 10:45

Niestety to prawda, mieszkanie pozostawia wiele do życzenia. (Przynajmniej to do którego my trafiliśmy). Nie warte pieniędzy, które będziemy za nie płacić. Smuteczek.
    Janusz

18.10.2020 22:24

Pomocnik produkcyjny (pieczywo dietetyczne BIO) Lokalizacja: Norymberga Czy ktoś tam pracuje i może coś o tym miejscu napisać i czy wyplaty są na czas tak jak piszą
    sami jesteśmy ciekawi

26.10.2020 21:52

Wybieram się tam z kumplem na 2.11.2020r.Też jesteśmy ciekawi co i jak.
    Kazzia94

16.10.2020 11:18

Witam czy wysylal ktoś CV na uszczelki w hannoverze? Odezwali się do kogoś z Was ?
    wrocławek

23.10.2020 10:31

ja bym doradzil jedno,jako pracownik innej agencji. chcecie pracy w niemczech to tylko niemiecka umowa o prace. macie wtedy niemieckia kase ubezpieczeniowa. na polskiej umowie posiadacie ubezpieczenie jakie?? ja juz chcialem sie przyjac do lekarza w de na ekuz i nie zostalem na to przyjety,musialem jechac specjlnie do slubic na granice.
    Zima

26.10.2020 08:39

No ogólnie dzięki na pewno jest to jakaś przydatna informacja, ale nie zawsze jest możliwość zatrudnienia na taką umowę, a jak ktoś potrzebuje czegoś na już to łatwiej jest pracować na polską. chociaż też nie do końca wydaje mi się żeby był taki problem z lekarzem

25.10.2020 20:58

Czy przed wyjazdem potrzeba jest robienia testu na korona wirusa?

19.10.2020 15:07

Fix

21.10.2020 10:04

aa gdzie byłeś?
    Fix

23.10.2020 10:00

czemu nie ma już tego kom?
    New

22.10.2020 13:04

Do Macias 23, masz calkowita racje. Tu u nas pracujac na linji nigdy nie zarobisz na nic... a zagranica jesli z glowa wydajesz, nie chlasz wódy i nie wydajesz na zbedne glupoty 75 procent kasy to jest wielka szansa na to wszystko co piszesz. I tak powinno byc, ale jak kazdy wie, zawsze znajdzie sie imbecyl n a wyjezdzie ktory schla sie na wyjazdach i robi niestety nam Wszystkim wielka wioche.. dzieki za wasze opinie na temat tej agencji, jak narazie opinie sa dobre. Mam zamiar spyt a c o prace ta agencje w najblizszym czasie. PozdrawIam.
    M@kler

16.09.2020 01:19

Zastanówcie się dobrze zanim tam podejmiecie pracę żeby nie było rozczarowań. BO MIODU TAM NIE ZOBACZYCIE!
    Edwi

29.09.2020 12:55

dzięki za propsy ;) pozdrowienia dla kumatych i robotnych!
    Macias23

20.10.2020 15:19

@Edwi no dokładnie. Taka jest prawda, że robota jest wszędzie taka sama. Wszędzie są lepsze i gorsze prace. Ale różnice widzisz jak wypadasz na kilka dni do PL, na wszystko cię stać, jak trzeba to możesz starych wspomóc, po po kilku miesiącach wymieniasz starego grata na przyzwoitą furkę. I to wszystko w wieku 20lat. A są tacy, co siedzą po 5-6 lat i są w stanie mieszkanko sobie kupić i jakoś w życie wystartować. Jak jest kasa zgadza, to każdy może żyć jak chce i wydawać jak chce. Gdzie tu wogóle porównanie. Zarób na mieszkanie w Polsce na magazynie, albo produkcji. Życia ci nie starczy i jedziesz na mega stresie splacając kredyt,

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Miki

20.10.2020 10:53

Jedzie ktoś do automotiv do Hannoweru w poniedziałek? Naprawdę jest tak źle jak mówicie?
    krab

07.10.2020 13:08

na czym polega praca komisjonera?
    Sajko

20.10.2020 10:18

no polega na komisjonowaniu :D a tak ściślej no to jest to robota na magazynie, rozdzielasz ładunki na towary i układasz na palecie zgodnie z zamówieniem. Może też być tak, że po prostu się z półek wybiera produkty i kompletuje zamówienie. Zalezy gdzie robota ale ogólnie chodzi właśnie o to
    Lisek

14.10.2020 10:43

Był ktoś przez agencję na Automotive ?
    Lary

15.10.2020 13:42

Nawet nie wiedzialem że ta agencja ma też takie oferty pracy
    Bartek

15.10.2020 13:41

Wyjeżdżał ktoś ostatnio? Długo trwały zalatwienia związane z wyjazdem?
    Marcinos

30.09.2020 23:54

Cześć wspólnie z bratem chcemy podjąć pracę w tej agencji , mamy propozycję pracy w madgeburgu lub Bremie na magazynie , stąd moje pytanie : jakich zarobków realnych możemy się spodziewać za przepracowany miesiąc oraz jak jest z zakwaterowaniem oraz z odległościa z mieszkania do pracy , dzięki za komentarze pozdrawiam
    Marcinos

14.10.2020 21:45

Bardzo inteligentna odpowiedź, pozazdrościć :)
    zlpl

15.10.2020 11:40

Za to ty się mistrzu tak wykazałeś swoją "miejskością" że hoho. Idź robić śmietnik swoimi wypocinami gdzie indziej, bo tu mile widziany nie jestes
    endio32deiwj

24.07.2020 12:22

jedyna normalna i uczciwa agencja! byłam na produkcji chlebów dietetycznych w Niemczech i lepszego traktowania pracownika jak do tej pory nie spotkałam!
    Wiola

12.10.2020 15:45

Możesz powiedzieć więcej o tej pracy? [email protected]
    Mad

14.10.2020 08:06

a co Ci trzeba wiedzieć? tak naprawdę większość jest w ogłoszeniu albo Ci powiedzą w biurze

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branże: Praca tymczasowa

el

05.10.2020 16:29

Witam może ktoś coś więcej napisać o pracy na stanowisku Pomocnik produkcji - przemysł rybny
    Szarik

12.10.2020 08:29

No to może chodzi mu o cięzkość i konkretne zajęcia co się robi itd, jak nie byłeś to skąd masz wiedzieć.. swoją drogą na ogłoszeniu nie ma nic napisane?
    polecam

13.10.2020 10:46

No oczywiście że jest tylko chyba nikomu nie chce się czytać :D Proste prace na produkcji filetów rybnych (śledź) - bez konieczności filetowania, są to gotowe półprodukty w formie obrobionych filetów Kontrola jakości, oczyszczenie filetów Pakowanie filetów do opakowań Proste prace pomocnicze na terenie produkcji (np. przygotowanie stanowiska pracy, proste prace porządkowe)
    Exmxi

04.10.2020 22:25

Witam. Planuję wyjechać z chłopakiem do pracy przez tą agencje. Interesuje nas magazyn (komisjoner, produkcja). Jest osoba która posiada samochód i chce wyjechać? Najlepiej blisko granicy. Albo jest na miejscu i ma miejsce w aucie?
    spoko

11.10.2020 19:37

proszę o kontakt [email protected]
    Arek

04.10.2020 13:57

Cześć! Najprawdopodobniej jadę wraz z dziewczyną 15 października do Magdeburga na komisjonowanie właśnie z MG. Jeśli ktoś również jedzie w tym terminie i chciałby się z nami zabrać autem to proszę o zostawienie komentarza. Zawsze to taniej wyjdzie:D Również jeżeli ktoś ma jakieś porady przed wyjazdem to z góry dzięki za pomoc! Pozdro i miłej pracy:)
    Miki

06.10.2020 08:37

Rada ode mnie jest taka - niczym się nie przejmować i robić swoje. Agencja jest dobra co widać po opiniach i ilości ludzi którzy wybierają właśnie ją. Nie bez powodu tak się dzieje , przecież takich agencji jest całe mnóstwo, ale wybrać tą jedną dobrą to jest już większy wyczyn. Ja też pierwszy raz wyjeżdżałem z dziewczyną i niczego nie żałuje. Życzę powodzenia !
    spoko

11.10.2020 19:33

proszę o kontakt [email protected]
    Adik1997

06.10.2020 23:40

Witam Jeśli ktoś jest zainteresowany i jedzie 19.10.2020 na komisjonera do Launeau koło Hanovera to proszę o kontakt na maila mogę zabrać zawsze to mniejsze koszty. [email protected]
    Kasia

17.09.2020 00:35

Ok, na maksa. Przyjechaliśmy, i wszystko na maksa zajefajniw
    Mugol

05.10.2020 12:53

Hej Kasia, gdzie jesteś na robocie? Jaka lokalizacja?
    Exmxi

05.10.2020 12:43

Witam. Wraz z chłopakiem chce wyjechać do pracy przez ta agencje, ale nie posiadamy auta. Czy ktoś również chce jechać, ale własnym samochodem? Lub jest na projekcie i posiada 2 miejsca w aucie? Prosze o kontakt [email protected].
    Polaris

01.10.2020 13:21

Czym tak ogólnie zajmuje się pomocnik magazynowy?
    Barr

26.09.2020 13:55

Cześć. Chciałam wyjechać z tej agencji pracy do Niemiec ale niestety nie posiadam samochodu. Czy jest możliwość dogadania sie z kimś i płacenia mu miesięcznie okolo np 100 euro i jeżdżenia z taką osobą? Myslicie ze byłby ktos chętny na taki układ? Bardzo mi zależy na pracy, a wlaśnie dzisiaj nagle odwolali mój wyjazd do holandii bo klient sie wycofal :-(( mam dość
    Qwerty

29.09.2020 21:18

Witam . Ja planuje wyjazd samochodem tylko ,że się agencja na razie nie odzywa , a jestem chętny do wyjazdu do Niemiec bo nie mam sił już pracować w Polsce za grosze, a jak się nie uda przez te agencje to poszukam innej
    Hoover

30.09.2020 08:23

a na jaką lokalizacje chcesz jechać dokładnie?

25.09.2020 18:37

Witam, czy ktoś się orientuję jak wyglądaja warunki pracy na ocynkowni. Oferta była już jakiś czas temu i znowu się pojawiła. Chodzi mi o zarobki i czy tylko jest trawersowanie, czy może jest możliwość przejścia na suwnice (mam 12lat praktycznego doświadczenia w jeździe suwnicą)

16.09.2020 01:11

Koj

23.09.2020 08:44

Jak ktoś chce narzekać to zawsze będzie to robił niezależnie od tergo gdzie pracuje i pod jaką agencją.. jak ktoś ma taką naturę to nawet gwiazdka z nieba nie wystarczy.. wnerwia mnie takie bezsensowne narzekanie właśnie
    Marcin

24.09.2020 11:05

ja tam popieram tez juz roznych ludzi w swoim zyciu spotkalem i niejedno widzialem i czasem szkoda sobie nerwy nawet psuc na to wszystko
    Kama

17.09.2020 01:07

Lubię ta agencje - i koniec
    Watkin

22.09.2020 12:00

hehe szybka akcja, krótko i na temat. ja też.
    Messi

22.09.2020 12:44

a za co ją tak lubicie? czym się wyróżnia w takim razie? ;>
    Jack

22.09.2020 11:46

Witam czy ktoś pracuje przy komisjonowaniu w Berlinie ? Pojawiło się nowe ogłoszenie i chciałbym wyjechać. Jak wygląda tam praca,warunki finansowe i mieszkaniowe? Na jaki okres pracy można liczyć? Oraz ile kasy na początek do wypłaty powinno się zabrać ze sobą ? Z góry dzięki za info
    Diabeł

17.09.2020 11:47

Chętnie poznam opinie byłych pracowników lub ludzi aktualnie pracujących na czekoladzie w Wernigerode.Ze względów osobistych proszę o kontakt mailowy,[email protected]
    Roman

17.09.2020 00:35

Jestem, pracuje i nie jest złe. Nie jest złe, bo byłem w agencjach ze 3 wypłaty dostawałem. A tu, mieszkanie mam, zawsze 10go na koncie pieniądze. To dla mnie najważniejsze. A i firma porządna. Ja polecam. Roman

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h