4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

marss

11.03.2021 09:02

Witam jakie są warunki mieszkalne które agencja oferuje, proszę o zdjęcia zakwaterowania na email [email protected]
    Beat..ka

20.03.2021 17:11

Facet ogarnij sie jeśli maja rzeczywiście kilka tysięcy ludzi w Niemczech w wielu mostach to domyśl sie ze przecież maja różne hotele mieszkania i każde wyglada trochę inaczej co ci to da ze ktoś ci wyślę w jakim mieszka jak ty pewnie trafisz do innego miasta do innej pracy itd co za głupie pytania???? z tego co ja byłam już dwa razy z nimi to ważne ze z mezem byliśmy sami na mieszkaniu wyposażone spoko internet miejsce parkingowe a do pracy mieliśmy 9 km a drugim razem koło 30 km ale był dodatek do paliwa i można sie dogadać z inna para i sie zamienić w dojazdach. Kwestia organizacji. A co do MG to lepszej agencji w Polsce nie ma i od kilku lat mi sie to potwierdza, mimo ze bywało ciężko to jednak fajni ludzi w Krakowie w biurze i koordynatorzy na miejscu tez spoko No chyba ze odwalasz opuszczasz prace narzekasz na wszystko - jak wiele młodych panienek z długimi paznkonciami - to sie potem nie dziwcie ze was koordynatorzy nie lubią i cisną bardziej. Sama bym tak robiła nawet bardziej bo czasem ręce opadają jak przyjeżdzają takie damy co nigdy nie miały innego wysiłku niż aerobik i pierwszy raz bez rodziców wyjechali ???? sytuacja ze stycznia tego roku, laska sie zwolniła bo kazali jej skrócić paznokcie a to była produkcja spożywcza przysięgam następnego dnia nie przyszła do pracy bo „nikt jej nje będzie mówił co ma robić „ i taki sytuacji już widziałem w Niemczech wiele to sie nie da opisać ze już nie powiem ze raz facet przyszedł na takim kacu ze nie był w stanie mówić a jak go zwolnili to podobno im sprawę w sądzie zrobił a facet ledwo chodził w kaZdy poniedziałek ????????
    Pracownik Edeki

19.03.2021 10:43

Przyjechałem do Magdenburgu na magazyn Edeki gdzie zostałem mile zaskoczony warunkami panującymi na miejscu. Kordynatorzy Mateusz i Kamil bardzo wporzadku ,wszystko mozna z nimi zalatwic! Polecam ta agencje !!!
    kasia

20.03.2021 14:01

na czym polega ta praca ? czy oferta jest również dla par ?
    Surfer

12.03.2021 11:35

Wie ktoś coś o rekrutacjach wewnętrznych do biura w Krakowie?
    Chera

19.03.2021 09:52

a pracowałaś już jako rekruterka? bez tego to chyba ani rusz tak mi się wydaje jak kiedyś oferty widziałam
    Maja89

20.03.2021 04:28

ja zawsze wysyłam cv bezpośrednio do biura na maila i piszę co by mnie interesowało, nie zaszkodzi, może kogoś zainteresujesz
    Edeka

19.03.2021 19:41

Witam. Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pracy w Edece w okolicach Monachium? Jakie są warunki zamieszkania? Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam.

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Kasia

16.03.2021 16:50

Czy wszystkie oferty wiążą się z posiadaniem prawa jazdy i samochodu? Co dla tych którzy nie mają prawka a chcieliby pracować?
    galakti

18.03.2021 09:32

Wtedy opcja podpięcia się pod kogoś kto ma. Tutaj ludzie wymieniali się mailami, widziałem nie raz, więc pewnie jest szansa ugadać się z kimś z okolicy w zamian za podzielenie kosztów paliwa itd.
    Asia

02.03.2021 22:57

Hej, wraz z narzeczonym chcielibyśmy wyjechać(najlepiej na magazyn) i szukamy kogoś kto chciałby pojechać z nami ponieważ nie mamy auta, jeśli byłby ktoś chętny to fajnie byłoby pojechać razem zawsze są to mniejsze koszty. Gdyby ktoś się znalazł to bardzo proszę o kontakt- [email protected]
    XD

10.03.2021 12:39

Niby dlaczego frajerów i tak byś musiał czy jechałbym z kimś czy sam wiec... XD
    Key

11.03.2021 09:29

no widzisz władysław a jakbyś sobie znalazł kogoś do jazdy to by ci się dorzucili, a tak to sam płaciłes i teraz narzekasz
    berliner

07.03.2021 00:00

hej czy możecie polecić jakies oferty w berlinie lub w okolicy berlina? wszyscy polecają tą agencję, ale nie widze aby mieli teraz coś w berlinie? ktoś może z nimi tam pracował?
    Fito

08.03.2021 08:11

Bo teraz nie ma z tego co sie orientuje. A musi być Berlin koniecznie?

02.03.2021 11:37

Czy wybiera się ktoś do fuhlenhagen koło Hamburga do pracy przy rozbiórkach budowlanych
    Denis

05.03.2021 08:21

najpewniej szukaj na stronie tam są stawki podane, albo zadzwoń do biura to wszystko ci powiedzą. nikt nie ukrywa takich informacji
    Mateusz1988

07.03.2021 20:11

nie polecamy razem z żoną ,mała kasa,
    Miki

26.02.2021 12:41

Witam, wraz z dziewczyną chcemy wyjechać do pracy w magazynie Edeki w Magdeburgu (Osterweddingen). Nie mieliśmy nigdy do czynienia z agencją pracy. Czy możecie powiedzieć coś na temat tej pracy oraz warunków zamieszkania? Zależy nam na świeżej opinii, pozdrawiam :)
    Nowa

06.03.2021 08:25

Podpinam się pod pytanie.
    Employer

27.02.2021 19:06

pracowałem z nimi na produkcji chleba i bardzo polecam ofertę, to w Bawari, i samą agencje też, super mieszkania, blisko i firma niemiecka tez fajna, praca nie należy do najlżejszych ale fajni ludzi to iinaczej sie też pracuje. Pzdr dla DrKlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaausa ;p
    Małgo

02.03.2021 13:37

o, to może warto się zianteresować, dużo osób poleca

16.02.2021 14:24

Wybiera się ktoś z kielc do hanower praca na magazynie
    Irma

23.02.2021 09:11

W sensie że dopiero wtedy tam się robota zaczyna? widze że dużo ludzi teraz wspomina o tej lokalizacji, aż tak bardzo warto tam jechać? dajcie znać...
    Kamila

02.03.2021 09:50

Podpinam się pod pytanie, ktoś może powiedzieć coś więcej? Chętnie bym pojechała.
    Kamila

01.03.2021 10:20

Witam, czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat pracy w magazynie z artykułami spożywczymi lub kosmetycznymi (Hannover, Bremen, Magdeburg) ?
    Adriano

01.03.2021 13:07

Podpinam się pod pytanie

01.03.2021 18:32

Podpinam się pod pytanie
    maja

01.03.2021 18:14

chyba jedyna polska agencja która płaci za wszystkie świeta wolne od pracy, nawet jak sie ma stawkę godzinową, szczerze polecam!

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Komisjoner w magazynie logistycznym - PRACA W NIEMCZECH

Bydgoszcz

14.53 - 20 EUR / m

Lolo

01.03.2021 11:31

Czy mg solutions prowadzi teraz rekrutacje na produkcje?
    Palermo

01.03.2021 13:35

na stronie mg są wszystkie aktualne rekrutacje więc wejdź tam i po prostu sprawdź.
    1razWniemczech

27.02.2021 11:50

polecam z czystym sumieniem, a ci co mają problemy z mg to z reguły pijaczyny lub nieroby, sami na fabryce poznaliśmy takich i tacy oczywiście narzekali, ale jak chcecie pracować i jesteście normalnie to agencja spoko, załatwią wam wszystko co chcecie
    Kapi

28.02.2021 18:20

Witam Jakiej pracujesz branży i miejscowości?
    Kami

28.02.2021 16:56

Witam, był ktoś na magazynie artykułów spożywczych bądź kosmetycznych w Kolonii i może się wypowiedzieć? Albo może ktoś się wybiera w najbliższym czasie?

11.02.2021 14:02

Lokacje i firmy dla których się pracuje są mega w porządku. Ale sama z siebie agencja jest beznadziejna. Zero informacji, zero pojęcia o tym gdzie pracownik pracuje i jaką pracę dokładnie wykonuje, osoby opiekujące się z nami siedzą cały czas w Krakowie i nie wiedzą i niczym co się dzieje, koordynatorzy totalnie nie ogarniają, nasz koordynator uczył się razem z nami :) Premie jak wam się uda to dostaniecie może cząstkę. Prace mogą wam powiedzieć z dnia na dzień że jednak już jej nie macie. W naszym wypadku dowiedzieliśmy się od znajomego z pracy że słyszał że już nie będziemy pracować. Rzeczywiście, nie było nas już na planie a nasz opiekun próbował wybrnąć z sytuacji tłumacząc że walczą o nas. Tak. Walczą o to żeby firma która nas nie chcę nagle nas zachciala. Na początku zdanie miałam bardzo dobre. Ale zawiodłam się okropnie. Nie polecam agencji. Nie mają przywiązania do pracownika. Nie ten to inny. Podsumowując, jak chcesz mieszkać w spoko warunkach ale pracować na niepewnym gruncie dla agencji która ma cię w (usunięte przez administratora) to agencja dla ciebie. Jedyny opiekun który faktycznie robi coś dla pracownika jest to Piotr Bania. Jeśli już się wybierzecie i traficie na niego to macie farta. Reszta jest beznadziejna. !!!!!!!!
    Qwerty

14.02.2021 17:00

Podpisuje się niestety nogami i rękami ze agencja słaba, ze nie maja pojęcia o tym gdzie ich pracownik trafia na prace w danym dniu... a trafia bardzo rożnie.
    Mastif

26.02.2021 18:11

Witam, możesz coś opowiedzieć o twojej pracy i czy może jest jakieś zapotrzebowanie na ludzi?
    Pacif

26.02.2021 17:36

Witam, ja trochę z innej beczki. Według waszych doświadczeń, która praca jest lżejsza dla kobiety, produkcja czy magazyn? Byliśmy w haren na produkcji drobiu lecz z czasem i ich sposobem pracy nie daliśmy rady, jakieś opinie?
    Hola

26.02.2021 13:47

Są jakieś prace dla dziewczyn, czy same ciężkie dla facetów, z dźwiganiem itepe?

23.02.2021 07:40

Czy ktoś się wybiera na akcje dzień kobiet do Holandii z firmą klaver i czy ktoś był może w firmie klaver na akcji walentynkowej proszę o opinię bo jutro wyjazd
    Janusz

24.02.2021 10:39

Teraz to już chyba za późno na dopytywanie, będzie co ma być, na pewno bedzie git, nie spinaj ;)
    Korma

25.02.2021 07:58

okeeej a co to za firma że tylko na takie okazje są wyjazdy? jakieś prezenty, kwiaty????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Kubson

24.02.2021 10:56

Długo czeka się na ewentualny kontakt ze strony agencji od momentu złożenia aplikacji?
    nobli74

23.02.2021 18:26

Nie polecam tej agencji ciągną po kieszeni ile się da a stawki głodowe. Mieszkania najgorszy sort a liczą za nie jak za luksus. Koordynator (usunięte przez administratora)nie ma pojęcia co pracownik ma robić i gdzie na jakim stanowisku pracuje. Wysyła tylko e-maile z grafikami kompletnie nie adekwatnymi do zmian pracowników. Jak chcecie coś załatwić to nie proście go o nic bo i tak nie załatwi, totalny ignorant, który na niczym się nie zna.Wszystko musicie załatwić na własną rękę. Wysyła pracowników na badania w Niemczech na adres pod którym już dawno nie ma tego lekarza i szukaj gdzie jest. Albo wysyła do pracy 3 dni wcześniej bo niby badania mają być ale nikt nic nie wie w Niemczech i badania odbywają się w innym terminie i siedź za darmo (usunięte przez administratora)Szukajcie pracy w innych agencjach, bo w tej nie zarobicie, obiecują 1700 Euro na rękę a za nadgodziny nie płacą 25% i wychodzi 1300 Euro. Za postojowe nie płacą tylko każą brać urlop!!!(usunięte przez administratora) A i nie dajcie się nabrać, że będziecie pracować na wózkach widłowych bo to ściema, 3/4 idzie do komisionowania najgorsze prace za grosze. (usunięte przez administratora)
    Miki

22.02.2021 20:40

Czy wyjeżdżając do Niemiec agencja oferuje niemiecką umowę o pracę?
    byly pracownik

22.02.2021 19:39

Powiem wam tak że pracowałem w tej firmie na kilku projektach i nie da jedno znacznie odpowiedz jaka jest to agencja, wszystko teoretycznie zależy od projektu, na niektórych projektach jest naprawdę dobrze, warunki mieszkalne super, zarobki bardzo dobre, opiekunowie na miejscu kompetentni a na niektórych projektach na odwrót dużo zależy gdzie się trafi.

21.02.2021 21:43

Hej w opisie ofert pracy jest napisane 1200-1600 euro na rękę, faktycznie da się wyciągnąć 1600 czy liczyć na marne 1200?
    Heros

22.02.2021 12:44

Zależy jaka praca,jaki magazyn. Raczej nastaw się na ten niższy pułap.
    Terry

20.02.2021 16:27

Pracował ktoś w Hannoverze na magazynie z ujemną temperaturą?
    aga

21.02.2021 17:27

też sie chetnie dowiem bo jestesmy zainteresowani z chłopakiem
    Terry

22.02.2021 12:42

No my planujemy połowa marca ruszyć. Ale coś „słyszałem” ze jest tam nie za ciekawie pod względem miejsca,warunków pracy jak i samego lokum.. Wam co obiecano?

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

markq

20.02.2021 18:18

Wraz z dziewczyną chcemy pojechać na magazyn, w który magazyn celować aby dziewczyna dała w nim radę. Interesują mnie magazyny blisko zamieszkania max do 12km. Z dobrą stawką godzinową. Za odpowiedz z góry dziękuję.
    Konrad

13.02.2021 16:00

Witam jedzie ktoś z was 19.02 do Wiefelstede
    Paweł

20.02.2021 12:00

Są tam teraz oferty? Będę sie starał dostać do Edeki ale dopiero w maju byłbym zainteresowany wyjazdem.
    Paweł

20.02.2021 18:15

Też jestem zainteresowany pracą w tej lokalizacji , interesuje mnie termin od maja albo czerwca. Może będą jakieś oferty w tym terminie.
    Kand

16.02.2021 13:25

Czy moze ktos udzielic informacji dotyczacej meldunku? Czy MG to organizuje czy nalezy samemu łatwić wszystko samemu? ????
    Miastowy

19.02.2021 08:40

no chyba że totalnie nie zależy wam na czasie i chcecie czekać albo macie więcej pytań no to zwracam honor
    Ahe

20.02.2021 17:29

Fajnie wiedziec od pracownikow jak jest naprawdę a nie polegac tylko na informacji od agencji ???? pozdrawiam ????
    marss

20.02.2021 16:31

Witam Wraz z dziewczyną interesuje nas praca na suchym magazynie, ktoś podpowie gdzie są dobre warunki dla kobiety i w który magazyn warto celować?
    Czesiu

20.02.2021 10:20

Witam Przymierzamy się z kolegą do wyjazdu do Hanoveru na magazyn niskich temperatur. Ktoś może był,powie jak to faktycznie wygląda (praca,zakwaterowanie,zarobki etc.) Plan wyjazdu ok połowy marca,będą prawdopodobnie 2 wolne miejsca w aucie jak by ktoś chciał zapraszam(start małopolska) Pozdrawiam
    Malutkixd

18.02.2021 20:23

Witam. Czy ktoś powie jak wygląda praca na magazynie w mittenwalde? Ile idzie zarobić, i jak wygląda praca? Pozdrawiam
    Patrycja

17.02.2021 11:57

Asia wiesz co ja jadę na magazyn Edeki, Pierwszy raz z tej agencji, ale moja znajoma była i mówi że więcej niż 1000 € nie zarobię ????ale pani z agencji mówi że 1300 to minimum, ja jestem zdania pojadę zobaczę, nie będzie fajnie to nic mnie nie trzyma, byłam 3 razy w pracy w Niemczech i zawsze z jednej agencji, a teraz jadę z innej i nie powiem bo mam obawy.
    Patrycja

15.02.2021 17:53

Kto jedzie 19.02 do Wiefelstede? Ktoś może tam był i może coś powiedzieć? ????
    Aska

16.02.2021 14:36

Bo też szukam czegoś dla siebie. bywałam kiedyś za granicą ale na typowych zbiorach sezonowych, teraz szukam czegos na stale bo nie ma dla mnie na razie przyszlosci w polsce. może Ty albo ktoś inny coś poleci?
    Syntia

17.02.2021 09:19

ja nie znalazłam takiej oferty na tą lokalizację chyba że źle szukam. może to produkcja jakaś? tak mi sie wydaje
    Kamil

16.02.2021 23:31

Cześć, szukam kogoś z własnym samochodem kto też chciałby wyjechać do pracy do Niemczech. Jestem z podkarpacia, ale mogę dojechać w inne miejsce, gdzieś bliżej granicy jeśli trzeba. Mój mail:[email protected]

14.02.2021 20:38

Witam. Zamierzam złożyć do tej agencji CV ale nie mogę wziąć swojego samochodu, może ktoś z podlaskiego się wybiera i szuka towarzysza. Pozdrawiam

16.02.2021 12:58

celuje w Magdeburg ale można pomyslec o innej lokalizacji

16.02.2021 15:17

moj email: [email protected], napisz się dogadamy co i jak, pozdrawiam kolego

16.02.2021 14:30

Jakie warunki pracy na magazynie w hannover proszę o opinie
    Alojzy

16.02.2021 10:18

Witam, ktoś pracuje na magazynie w Bremen? Chętnie bym się dowiedział o szczegółach tej pracy?
    nikodem

16.02.2021 09:48

jak wygląda rozmowa zdalna u was, tylko telefonicznie czy jest jakaś rozmowa przez kamerke na skypie czy innym podobnym?
    Kandydatka

12.02.2021 22:39

Wybiera się ktoś w najbliższym czasie do Monachium na magazyn ??
    Chłopak

14.02.2021 18:29

A co to za praca w Monachium i kiedy się wybierasz ?

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.