4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Pytanie dot granicy

02.05.2021 12:54

Są jeszcze kontrole na granicach w stronę Niemiec ? Ktoś jechał teraz ??? Co sprawdzają ? Tylko testy ?
    Skontrolowana

04.05.2021 08:03

Są!! Cały czas stoją szczególnie w nocy
    Nata

06.05.2021 16:06

@Skontrolowana nie wprowadzaj ludzi w błąd, my jechaliśmy w nocy i nikt nie stał. Nie ma żadnej kontroli ;)

30.04.2021 16:05

Znacie może jakieś niemieckie strony, przez które można szukać własnego zakwaterowania? Czy ktoś się orientuję jak cenią się kawalerki w okolicach Bockenem? Z góry dziękuję za odpowiedź :)
    Askyt

04.05.2021 20:49

Inmobillen.de czy jakos tak, wpisz w google
    Alojzy

05.05.2021 11:11

no ogólnie mieszkania w Niemczech nie należą do tanich chyba że trafisz jakąś dobrą oferte
    Kamil

04.05.2021 19:43

Hej, czy firma melduje pracowników od pierwszego dnia pracy? Czy jak to wygląda?
    Gosix

02.05.2021 16:04

Polecam agencje bardzo mili ludzie i pomocni a do tej pory mieliśmy złe doświadczenia z agencjami wiec tu miłe rozczarowanie !! Jesteśmy w Bockenem produkcja uszczelek
    Hk

03.05.2021 22:26

A jak praca? Na czym polega?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Edi

03.05.2021 20:54

Jaki praca i zarobki na magazynach? Mogę prosić o jakieś szczegóły?
    S. B

03.05.2021 17:27

Moi drodzy, przy których projektach i gdzie można najlepiej zarobić?

29.04.2021 09:39

Hej, mam pytanie do pań odnośnie pracy w Fabryce czekolady, czy bardzo delikatny makijaż stanowi problem czy też nie?
    Xyz97

01.05.2021 13:21

Nie stanowi problemu. O makijaż się aż tak nie czepiają ale jak masz paznokcie żelowe czy hybrydowe to lepiej się ich pozbądź przed wyjazdem do pracy

03.05.2021 16:41

Dziękuję za informację.
    Paweł

29.04.2021 19:32

Hej, Mam pytanie odnośnie wynagrodzenia...Czy do stawek np. 1300-1500 netto które agencja przedstawia w ofercie jest doliczana dodatkowa premia czy to jest uwzględnione z premią wynagrodzenie?
    Ona

01.05.2021 10:59

Z grubsza wygląda to tak: - polska umowa na jeden miesiąc (odnawiana aneksem lub nie odnawiana, hehe) - polskie ubezpieczenie zdrowotne (karta EKUZ) - składki na emeryturę odprowadzane w Polsce (nie od pełnego wynagrodzenia, tylko zaniżonej podstawy) - groszowe chorobowe na polskich warunkach - ekwiwalent za 2 dni niewykorzystanego urlopu wypłacany co miesiąc przy każdej wypłacie; jeżeli później bierzesz urlop to masz bezpłatny
    gosia

02.05.2021 12:52

a nie prawda, zależy gdzie, jaka stawka itd. jak masz nadgodziny to i 1.700 w dobrych miesiacach wyciagamy, a na equal pey na edekach ponad 2 tys ojro na reke zarabiają przecież

27.04.2021 15:10

Cześć No ja terz rozwarzylem decyzję wyjazdu ale na Holandie powiem tak badania na Cowid19 robiłem prywatnie w Szpitalu koszt PCR Cowid19, 380zł . 5 dni kwarantany i do pracy powiem jedno 5 sezon wyjeżdżałem z jedną Firma Biurem ale stwierdzam rze jak bym miał auto na dojazd do pracy to zmienił bym agencje pracy na MGsolutions niestety tu gdzie się znajduje to firma,, Krzak`` nic się nie zmieniło byle by tylko ludzi werbowac dla swoje korzyści jak rozmawiam z przelorzona o zmianie pracy na logistykę praca jest tam 2 zmiany pewna i stabilna to ci powie rze nie da rady bo nie ma zamiaru Słuchać Szefa No pewnie jak firma płaci 25€ za pracownika a szara masa dostaje oklapy 10,74€ brutto. Ja wiem jedno do urlopu i desant koniec pracy sezonowej na szklarni 5 sezon .
    Lea

30.04.2021 14:47

Rozumiem, że ludzie mogą mieć CZASEM problemy z gramatyką, ale w Twoim przypadku to jest już skrajność. Błąd na błędzie. Do tego wszystko napisane bez ładu i składu. Cudem doczytałam do końca, a zmęczyłam się przy tym jakbym miała przekopać ogródek. Nadal nie wiem, o czym jest ten post, ale czytać drugi raz nie mam zamiaru.
    Joanna>>>

02.05.2021 12:46

a jak sie nazwa ta agencja o której mówisz? tak na wszelki wypadek aby unikac :/

01.05.2021 13:26

Czy agencja pracy zapewnia odzież roboczą?
    Bokenem

25.03.2021 14:02

w Bokenem mieszkania niektóre są daleko (koło 30km) ale dużo ludzi idzie na prywatne. Co do kasy to zawsze do 10 danego miesiąca, bez spóźnien. Praca jak praca ważne że stawka jest fajna i można robić nocki. No i chyba tylko oni tak przestrzegają tych obostrzeń i kwarantanny lepiej się przemęczyć i mieć potem sppkoj
    magda

28.04.2021 14:38

Dziękuję za podpowiedź. Patrzę co jakiś czas na e-bay, ale wszędzie chcą spore Kauzione.. dlatego pytam.

01.05.2021 01:15

Trzeba próbować, tez znalazłam przez ebay i właściciel okazał się bardzo w porządku i rozbił nam kaucje na 3 raty. Powodzenia!
    Maciek

30.04.2021 14:10

Jest internet na kwaterach?
    Natalik01

29.04.2021 23:50

Cześć! Wraz z chłopkiem wyjeżdżamy 9 maja do Morsbach na stanowisko pomocnika produkcji automotive. Czy miał ktoś może styczność z tą pracą i mógłby się wypowiedzieć jak to tam wyglada dokładnie ? :)

29.04.2021 09:22

Hej, mam pytanie do pań odnośnie pracy w fabryce czekolady, czy bardzo delikatny makijaż mógłby być, czy też nie?
    Andzi

23.04.2021 23:01

Hej wszystkim, czy jest tu jakas mobilna osoba, która miałaby wolne miejsce i zabrałaby mnie ze sobą na wyjazd :D

28.04.2021 21:02

Masz już zaplanowany wyjazd? Dostałem ofertę wyjazdu do Morsbach 9 Maja. Będę jechał sam także miejsce mam.
    Hej

28.04.2021 18:30

Hej. Razem z narzeczonym chcemy jechać na automotiv do Bockenem. Czy ktoś z was już tam pracuje i może nam powiedzieć coś o pracy? Mieszkaniu? Pozdrawiam i z góry dziękuję.
    Magda

28.04.2021 16:37

Hej. Razem z narzeczonym chcemy wyjechać do pracy na automotiv w Bockenem. Czy ktoś może nam co nieco powiedzieć o pracy? Pozdrawiam i dziękuję.
    Tom

18.03.2021 11:16

Czy można wyjechać nie mając prawa jazdy i samochodu?
    Ziombal

24.04.2021 00:14

Nazwałem rzecz po imieniu ale dla Ciebie to jest najzwyczajniej dziwne. Ty za to swoim mądrym komentarzem oklaski tymbardziej dostaniesz.
    Gex

28.04.2021 13:58

No z tym nazywaniem rzeczy po imieniu to mogę się wykłócać. Po prostu to nie jest miejsce na takie rzeczy.
    Ziombal

16.04.2021 17:10

Wypowie się ktoś o pracy Automotive w Hanowerze? Mamy wstępnie wyjazd na 1.05. Oraz jak znosicie kwarantanne? Przecież na 2 tygodnie jedzenia to co to takiego zabrać, torby na 2 osoby to już prawie cały samochód + do tego jeszcze tyle jedzenia, żeby kiblować przez 2 tygodnie, bo robisz ten test który i tak wyjdzie negatywny ale i tak musisz mieć kwarantannę co jest totalnym absurdem, skoro masz negatywny to od razu do pracy powinno sie szurać no ale pomijając ten covidiotyzm to proszę aby ktoś odniósł się do pytań.
    kajda

24.04.2021 16:16

daleko będziecie mieć do miejsca pracy ? mówili w biurze, że trochę odległośći są i się zastananwiamy nad wyjazdem

27.04.2021 21:16

Z miejsca, gdzie mamy kwarantannę faktycznie jest dość daleko, bo 40 km. Ale przez te dwa tygodnie kwarantanny jak ktoś się postara to może znaleźć mieszkanie lub pokój na własną rękę. Agencja też podsyła podczas kwarantanny propozycje zakwaterowania bliżej pracy, wtedy już nie 40km a np 15/20
    Glou

26.04.2021 13:17

Mieszkania są wyposażone w pełni? Czy trzeba coś zabrać ze sobą?
    Midas

27.04.2021 09:23

Są w pełni wyposażone w to co potrzeba ogólnie do życia, ale jak chcesz coś zabrac swojego to też zawsze możesz ale po co się obładowywać bez potrzeby

27.04.2021 20:34

Ilu osobowe są mieszkania?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Aga

11.04.2021 20:24

Hej z chłopakiem jedziemy w sobotę do Bockenem na produkcję automotiv, wie ktoś może jak wygląda tam praca i jak z zakwaterowaniem ?

22.04.2021 15:21

Jesteś już może na miejscu? Daj znać jak tam jest,na czym polega praca i jakie warunki , dzięki :)
    Axoxo

26.04.2021 23:19

Na czym polega praca? Pakowanie czy produkowanie czy zalezy od zapotrzebowania?
    Lokum - Bockenem

11.04.2021 19:41

ma ktos polecić jakiś kontakt do kwater w bockenem? chce wziąc coś na własną rękę, żebyśmy z żona byli sami. z góy dzięki

22.04.2021 15:32

Jesteście już tam na miejscu? Możesz napisać jak tam jest ? Jakie warunki mieszkaniowe i na czym polega praca?

26.04.2021 15:40

Możecie próbować poszukać tutaj: https://www.airbnb.pl/ To najczęściej prywatne kwatery, cena zależy od standardu, być może ceny są do negocjacji. Z jakiegoś powodu ceny podane są w USD, ale rozliczenie z właścicielem jest oczywiście w E. W sumie sam jestem ciekaw jak to działa, bo nie korzystałem, ale znam tę stronę. Powodzenia.
    Ada

26.04.2021 14:02

Jakie macie doświadczenie z produkcją czekolady był ktoś jak ocenia pracę oraz warunki? W ogłoszeniu aby napisane jest niemcy wschodnie także nie wiem dokładnie o jaką miejscowosc chodzi ale może ktoś coś kojarzy?
    Lukas

26.04.2021 09:45

Lukas

26.04.2021 09:44

magda

25.04.2021 12:20

Witam. Proszę o informcję dotyczącą zakwaterowania oferowanego przez MG. Potrącają z wynagrodzenia: jaka kwota? od osoby? A jeśli znajdę kwaterę to jakto liczą? Jak wygląda wyposażenie kwater? Jakaś rad co zabrac? (chcemy zostać na dłuuuugo) Czy jeśli dojeżdżasz do pracy swoim samochodem to zwracają jakieś koszty gojazdu?

25.04.2021 15:54

Podobno potrącają z wynagrodzenia, w ogłoszeniach jest często do 200 euro od osoby, ale zdarza się też 300-350 w zależności od zakwaterowania, podobno jest do 6 osób (3 pary) na kuchnie i łazienkę. Jak ma się własne lokum to po prostu ta stawka jaka była ustalona za kwaterę jest doliczana do wynagrodzenia. Do paliwa dopłacają 40euro na osobę na miesiąc, jeśli miejsce pracy jest oddalone o ponad 30km od miejsca zamieszkania. Takie informacje udziela agencja, ja dopiero się wybieram do pracy, więc nie wiem jak to w praktyce wychodzi.
    Miłooooooooooooooooosch

25.04.2021 19:46

u nas na magazynie w Wiefelsted potrącają 200 eur za miesiac, a jak nie masz nieobecności to tylko 100 za dojazdy do pracy płacisz sam, chyba że masz mieszkanie dalej niż 30 km to podobno coś dają jakiś dodatek, ale nie wiem bonie znam nikogo kto by tak daleko mieszkał na mieszkaniach standard raz lepiej raz gorzej ale ogólnie wszystKo co potrzeba do życia jest, meble, sprzety, internet itd. Mieszkania 2 , 4 lub 6 os ale sypialnie 2os. osobne, dlatego polecam jechać z kimś żeby nie być w pokoju z kimś obcym bo wiadomo jak jest a gdzie wyjeżdzasz z nimi na jaką ofertę?

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

TXXxx

29.11.2020 20:39

Witam , czy trzeba być ubezpieczonym minimum 30 dni w Polsce przed wyjazdem ??

23.04.2021 23:36

Ja nie mam ubezpieczenia w pl i mogę wyjechać;) z tego co wiem to w ciągu 30 dni nie mogą być odprowadzane składki w innym kraju niż Polska ;)
    annapurna

25.04.2021 14:04

bo wystarczy przebywać 30 dni na terenie Polski, nie trzeba mieć ubezpieczenia, nie można być też ubezpieczonym za granicą bo wtedy też nie będą mogli zaoferować pracy
    MW

24.04.2021 19:43

Cześć, wybiera się ktoś do Hannover na pakowanie i układanie towaru końcem maja? Albo czy też ktoś już był i może coś powiedzieć o pracy i zakwaterowaniu?
    xoxo

24.04.2021 16:24

Hej, był ktoś może na automotiv w Hanowerze ? jak oceniacie warunki i atmosfere pracy ? z tego co mówili jedyny minus to odległe mieszkania a reszta niby na wielki plus. Dzięki za jakiekolwiek naprowadzenie !

08.04.2021 02:07

Hej, czy mógłby ktoś wyrazić swoją opinię na temat projektu na PRALNI PRZEMYSŁOWEJ. Jak to wygląda w rzeczywistości???????

21.04.2021 09:23

A, no i na miejscu, nikt nie mówi po polsku, tylko młodzi pracownicy trochę po angielsku i ogólnie większość z nich pracuje tam 1-2 miesiące. I są dwie zmiany 6-14, 14-22.

24.04.2021 14:48

Hej. Też wysłałem aplikacje na pralnię. Jak to wygląda na miejscu, mam na myśli pracę i zakwaterowanie./J
    Pieter

19.04.2021 12:31

Produkcja czekolady-Magdeburg. Proszę o opinie osoby która tam pracuje. Warto jechać czy dać sobie spokój. Pozdrawiam.

22.04.2021 13:08

[email protected]
    robek

23.04.2021 08:44

a macie własne auto do dyspozycji żeby się poskładać na paliwo czy coś?
    Mariusz

22.04.2021 19:32

Witam, czy załatwiają prace w większych grupach w jakiejś firmie w Niemczech i jest ktoś na miejscu z biura? Koordynator czy ktoś? Na miejscu i dba o wszystko
    marta

20.04.2021 14:02

są jakieś projekty na które nie wymaga się języka? niemieckiego nie znam w ogóle a angielski trochę, ale też nie jakoś wybitnie

22.04.2021 18:05

Zazwyczaj w ogłoszeniach jest określone, czy język jest wymagany. My przyjechaliśmy na automotive do Bockenem bez znajomości języka.
    Artur

22.04.2021 19:14

Są jak najbardziej. Na edekach są nawet sluchawki z polskim systemem. Jak masz więcej pytań to możesz napisać na maila. [email protected]
    ik

20.04.2021 14:13

Hej macie internet na kwaterach?

22.04.2021 18:04

Słaby, ale jest ;) na każdym zakwaterowaniu pewnie jest inaczej z jakością połączenia

22.04.2021 10:59

Wyjezdzam do pracy na automotiv w Bockenem. Proszę o jakies opinie aporpo pracy i warunków mieszkaniowych. Z góry dziękuję :)

22.04.2021 15:19

Daj znać jak już będziesz na miejscu ,jak praca wygląda i warunki ???? Dzięki! ????

22.04.2021 18:01

Hej, aktualnie jesteśmy na kwarantannie na tym projekcie więc mogę tylko napisać, że zakwaterowanie, na które trafiliśmy jest w porządku, tylko daleko od pracy. Ale mają nam proponować jakieś bliższe kwatery, żebyśmy mogli się po kwarantannie przenieść.
    Jarek

21.04.2021 23:11

Jak wyglądają warunki mieszkalne na Edece koło Bremen? I ogl praca, są się wytrzymać?
    Pieter

21.04.2021 18:29

Szukam osobę mobilną na wspólny wyjazd. Lokalizacja obojętna. Ważne żeby było auto. Zachodniopomorskie. Piotr.

10.04.2021 19:42

Witam, mam pytanie co do pracy komisjonera w magdeburgu lub bremen. Czy po 9 miesiącach pracy można liczyć na 2000 euro netto? Oraz na jakie zarobki można liczyć na początku po odjęciu opłaty za mieszkanie?
    @Juhas

14.04.2021 20:54

Pracowałeś tam moze? Można się z Tobą skontaktować z góry dzięki

20.04.2021 16:52

Też sie zastanawiam jak to wygląda koło Bremen
    Llll

16.04.2021 16:51

Na jaki okres są podpisywane umowy?

19.04.2021 10:05

Chyba, że wszędzie tak samo?

20.04.2021 16:49

Slyszalam że na miesiąc i co miesiąc są przedłużane
    Patryk

17.04.2021 17:32

Witam. Nigdy nie pracowałem w Niemczech, ale rozważam. Mam pytanie do wszystkich pracujących na magazynach jako order picker. Jakie macie normy na godzinę, np na sklepach spożywczych?

19.04.2021 10:02

na czym polega ta praca? to po prostu zczytywanie skanerem zamówień? Coś takiego?

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h