4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Kubas

31.05.2021 19:09

Porządna agencja wszystko na umowę o prace i zawsze godziny pełne zapłacone a nie to co mieliśmy w Holandii ze raz 100 raz 160 godzin nigdy nie wiedzieliśmy jaka wypłata, polecam MG
    Alex

26.04.2021 19:49

Witam mam zamiar wyjechać z firmą ale mam wątpliwości że firma coś kręci z odprowadzanie składek do ZUS. Moje pytanie od jakiej kwoty są odprowadzane skladki do ZUS bo gość piszę że od najniższej krajowej ktoś coś wie?
    Hania

30.05.2021 18:57

Potwierdzam zusy są odprowadzane duże potwierdziliśmy w naszym ZUS i sie zgadzało wszystko, wiec o to sie nie ma co bać. Umowa o prace na pełen etat i duże zusy. MG nie zatrudnia na śmieciowki czy na kilka umów jak to robią np dako czy PHR i inne dziwne agencje
    Robert

31.05.2021 16:48

A gdzie pracujesz , że takie zarobki i możliwość nadgodzin?
    Don Juan

17.11.2020 08:06

Fair agencja mało takich
    Kajtek

29.05.2021 16:54

Potwierdzam
    Felicja

30.05.2021 18:51

Bardzo fajna agencja i znam wielu ludzi którzy to potwierdza
    Felicja

30.05.2021 18:51

Czy ktoś wie czy w tym roku na produkcje do Klausa na chlebki będą wyjazdy ? Narazie cisza a zależy mi żeby w tym roku znów jechać. Słyszałam tez o produkcji orchideen ze koedys mieli ? Mam w tym doświadczenie:( ktoś może tam jest przez MG na tej produkcji?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Moniczek

29.05.2021 16:54

Od 1 czerwca Polska już nie będzie dla Niemiec obszarem ryzyka i ani testy ani kwarantanny nie trzeba już!!!!!
    :))

24.05.2021 16:50

Polecacie jechać do pracy z MG? Chcemy jechać z narzeczonym przynajmniej na 2 lata. Jak ogólnie wyglądają zakwaterowania? Ile mniej więcej się zarabia? Z góry dzięki za odpowiedzi!
    Kk

27.05.2021 14:46

Mieliśmy podobne problem jakiś czas temu dlatego opowiem Ci jak wygląda sytuacja u mnie. Wszystko zależy od tego jaki projekt wybierzecie i na jakie mieszkanie pracownicze traficie. Nie zróbcie tego samego błędu jak ja i nie jedzcie na projekt niesprawdzony, bo szybko pozalujecie :) Moje mieszkanie w skrócie: - ciepła woda jest przy odrobinie szczęścia - Internetu częściej nie ma niż jest - baaardzo ciasny parking - "niepisane zasady" dozorcy (o 20 w niedzielę nie wolno rozmawiać koło kamienicy bo dzieci sąsiadów śpią) - mieszkanie w centrum miasta i wysokie miesięczne koszty (po co?!) Plusów jest troszkę mniej, na pewno zaletą jest niewielka odległość od pracy i sklepów. Nie wiem jak sytuacja z zarobkami bo wypłaty jeszcze nie doczekalam ale kokosow nie można się spodziewać pracując za najniższa :) Chętnie pomogę i odpowiem na Twoje pytania, jeśli masz ich więcej to napisz [email protected]

29.05.2021 13:08

Szanowny Pracowniku, bardzo nam przykro, że dodał Pan na portalu tak niesprawiedliwą opinię. Wszystkie problemy, które Pan zgłosił zostały natychmiast rozwiązane, a problem ciepłej wody wynikał z nieprawidłowego korzystania i ustawienie termostatów przy umywalce. W żadnym innym pokoju tego problemu nie było. Jeśli zakwaterowanie (pokoje 2 os. wyposażone, z łazienką i aneksem kuchennym, internetem i parkingiem w centrum miasta Wernigerode) mimo wszystko Panu nie odpowiadają bardzo prosimy napisać wniosek o zmianę zakwaterowania na adres mailowy: [email protected] Zmiana zakwaterowania zawsze jest możliwa od kolejnego miesiąca, w tym przypadku od 1 czerwca, o ile wniosek wpłynie odpowiednie wcześniej, minimum kilka dni przed końcem miesiąca. Jesteśmy otwarci i zależy nam, by każdy z naszych Pracownik był zadowolony nie tylko z warunków pracy ale również zakwaterowania. Agencja Pracy MGsolutions
    Wiesław

17.05.2021 22:51

Nie polecam za cały tydzień pracy zapłacili nam po 208 € powiedzieli że oddadzą pieniądze za test na koronę nie oddali to zwykli (usunięte przez administratora) żerują na ludzkiej dobroci i zaufaniu którym ich się obdarza jako pracodawców
    len

28.05.2021 09:41

No ale skoro napisałaś że miałaś to w umowie, tzn że było to na papierze. W takim razie po co ktoś ma Cię o tym osobno informować skoro możesz o tym przeczytać? Wystarczy się odrobinę zainteresować tym co się podpisuje, nikt nie ma obowiązku podawać wszystkiego na tacy, jeśli takie informacje są zawarte.

29.05.2021 13:04

Szanowny Pracowniku, należy podkreślić, że pomimo iż Agencja miała taką możliwość, nie poniósł Pan żadnych kosztów kwarantanny, pomimo porzucenia pracy przed wymaganym minimalnym okresem zatrudnienia. Jak do tej pory nasza Agencja nie obciążyła żadnego pracownika kosztami kwarantanny, a koszt testów jest zawsze zwracany, jeśli pracownik przepracuje minimum 10 dni lub jeśli wcześniej zakończenie pracy nie było z winy Pracownika. Przy tej okazji należy jednak wyraźnie podkreślić, iż od jakiegoś czasu kwarantanna dla Polaków przyjeżdzających do Niemiec nie jest już wymagana, gdyż Polska nie znajduje się już na liście RKI jako "Hochinzidenzgebiet" (!) Dlatego temat kwarantann nie jest na ten moment aktualny. Agencja Pracy MGsolutions
    Pracujaca

23.05.2021 16:06

Witam. Czy któraś dziewczyna pracując przez ta agencje mg Solutions była w ciąży? Jak to się potoczyło z agencja pracy? Czy umowę przedłużyli do dnia porodu będąc w 12 tyg ciąży? Proszę o odpowiedz

27.05.2021 20:16

Umowa o pracę zawarta na czas określony, która uległaby rozwiązaniu po upływie trzeciego miesiąca ciąży pracownicy ulega przedłużeniu do dnia porodu (art. 177 § 3 k.p.). Nie jest do tego konieczne jakiekolwiek działanie ze strony pracodawcy. Do przedłużenia umowy dochodzi bowiem automatycznie - z mocy prawa.
    Zarobki

04.05.2021 08:56

Witam. Czy ktoś mógłby opowiedzieć jak wychodzi się na takiej Edece np. Słyszałem, że kiedyś ludzie zarabiałi tam po 2k euro. I we wcześniejszych ofertach tej agencji było napisane, że po 9 miesiącach przechodzisz bezpośrednio pod firmę, a teraz Niby jest to 18 miesięcy
    Melisa

26.05.2021 17:41

W Edece w Magdeburgu umowa na 18 miesięcy. Po pierwszych 9 miesiącach stawka godzinowa większą, więc tak, wtedy zarabia się 2000 euro. Ale wcześniej 1100-1300 max
    Damian

27.05.2021 11:12

Na początek to nigdzie nie ma kokosów czy to nie jest całkiem logiczne? pewnemu i dobrego pracownikowi można dawać więcej. A nie świeżakowi co ma tylko wymagania i zaraz może zwiać
    Pieter

03.05.2021 15:17

Witam. Na jakie stanowisko trzeba aplikować w MG żeby pracować na magazynie Edeka? Pozdrawiam. Pieter.
    Melisa

26.05.2021 17:42

Motylek01

04.05.2021 22:26

Cześć! Czy wyjeżdża ktoś 9 maja na produkcje automotive do Morsbach ? A może ktoś ma już jakąś opinie na temat tej pracy i mógłby mi przybliżyć sytuacje ? :)
    Motylek01

22.05.2021 20:38

A jak to wyglada ze zmianami ? Czy wszyscy łapią się również na nocki czy raczej nie ?

25.05.2021 18:40

Niestety nie wszyscy... Z 16-osobowej grupy, w której w tym samym czasie rozpoczynaliśmy pracę 2 pary nie dostały nocek (w tym niestety ja z chłopakiem :c ) ze względu na to, że trafiliśmy na dział gdzie tych nocek zwyczajnie nie ma. Aczkolwiek może to być pocieszające dla innych rozpoczynających pracę, bo jednak 12 z 16 osób załapało się na nocki.
    Wiktoria

25.05.2021 11:50

Hej planuje jechać na początku lipca do końca sierpnia do pracy z tą agencją. Oferty jeszcze nie wybrałam, jestem sama czy ktoś może się w takim terminie wyjezdza do jakiejs pracy? Moze sie razem zgadamy? Jestem z Wielkopolski,19lat. Razem raźniej a samej to średnio mi się opłaca tam jechać :/ Zostawiam email: [email protected] piszcie ;)
    Firas

25.05.2021 17:34

Ja planuje na magazyn na Berlin jak coś jestem z zachodniopomorskiego, planuje od czerwca do końca sierpnia to mój emial pisz jak coś [email protected]
    Niki

25.05.2021 15:15

Jedyna solidna agencja, z która byłem. Da się? Da się. Props dla mg.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Komisjoner w magazynie logistycznym - PRACA W NIEMCZECH

Bydgoszcz

14.53 - 20 EUR / m

Gość

25.05.2021 12:18

Cześć, jak wygląda praca na magazynie wysyłkowym w Berlinie i jakie są warunki mieszkaniowe?
    Nowy Kandydat

23.05.2021 15:18

Czy wie ktoś może czy agencja przyjmuje zainteresowanych pracą w swoim biurze w Krakowie?
    Izmi

24.05.2021 13:11

jak ma jakiś wolny wakat to przyjmuje jak nie to nie. nie ma tu wiekszej filozofii. ofert też nie ukrywają. na pracuj pl np się pojawiają
    pracownik_1

24.05.2021 12:14

Jeśli ktoś zastanawia się nad wybraniem agencji MG, to z całego serca polecam tą agencję! Jestem od początku Maja w Oldenburgu w Niemczech. Jest to moja pierwsza praca za granicą, dlatego nie mam porównania z innymi agencjami. Jednak to jaki profesjonalizm i pomoc oferuje ta firma przechodzi najśmielsze oczekiwania. Jeśli chodzi o zakwaterowanie: Warunki w mieszkaniach są naprawdę dobre. Nie brakuje niczego. Mieszkania blisko pracy, także dojazd zajmuje mniej niż 5 min autem. Jeśli chodzi o pracę, zajmuję się załadunkiem warzyw w magazynie firmy Edeka. Praca w pierwszych dniach wymagająca. Po tygodniu organizm przezwyczaja się do nowych warunków i pracuje się świetnie. Na miejscu w pracy dużo Polaków, także czuje się jak u siebie. Jeśli chodzi o wypłaty, to spokojnie można tu dobrze zarobić. Jeśli jedziesz zarobić i masz motywację, to jest to miejsce dla Ciebie. Co miesiąc punktualnie przychodzi wypłata na konto, a na maila pasek z wyjaśnieniem, ile za co, pełny dostęp do wszystkich kosztów. Tak wyglądają po krótce najważniejsze aspekty. No i jeszcze dla mnie najważniejsza kwestia czyli poczucie bezpieczenstwa. Na miejsu każdy ma przydzielonego koordynatora. Ja mam Pana Jakuba, który rozwiązuje dosłownie każdy problem, z jakim się zwrócę. czegokolwiek brakuje? Coś jest nie tak? Telefon do Pana Kuby i w ciągu kilku dni problem rozwiązany. Wielki szacunek za to dla firmy MG. Oby jak najwięcej takich ludzi. Jeśli ktoś ma jakieś konkretne pytania, to proszę śmiało pisać:)
    Marek-&Ania

23.05.2021 21:02

Dziekuje Agencji MG za świetna opiekę podczas wyjazdu, szczególnie pozdrowienia dla Koordynatora Pana Mateusza z Magdeburga !!!! Dziekuje z małżonka i liczymy na współpracę w przyszłości! Wszystko odbyło sie bez zarzutów i każdemu będziemy polecać ????

23.05.2021 11:22

Jesteśmy z dziewczyną na Automotive w Bockenem. Dopiero zaczęliśmy i praca jak na razie jest ok (zobaczymy po wypłacie). Ogromnym minusem jest zakwaterowanie. Mieszkamy ponad 40 km od miejsca pracy (Vienenburg). Przed wyjazdem powiedziano nam, że mieszkania będą 2-3 pokojowe po 2 osoby na pokój. Na miejscu okazało się, że dali nas do jakiegoś "pensjonatu" pracowniczego gdzie pokoi jest łącznie 9. Co prawda powinno być 8 ale jakieś pomieszczenie, chyba starą szatnie/biuro , zmienili na pokój żeby więcej osób upchać. Jest tylko jedna kuchnia więc czasami jest tłoczno. Co prawda 3 kuchenki ale to nie wystarczy. Jedna męska łazienka i w niej jeden prysznic (nie zamykany). Toalety damskie są dwie ale tylko w jednej prysznic. Na tyle osób to trochę mało, gdzie też nam powiedziano, że zarówno kuchnia jak i łazienka będą co najmniej po jednej na 3 pokoje. Właściciel dodatkowo życzy sobie (usunięte przez administratora)euro za każde użycie pralki (też jest tylko jedna). Na koniec jeszcze kwestia internetu. Co prawda jest ale jak wifi połączy. Rozłącza co 5-10 minut albo wgl nie ma. Także jak na 300 euro miesięcznie to jest masakra. Co prawda agencja szuka mieszkań bliżej ale działa to na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Opiekunka projektu wysyła maila z ofertą mieszkania i kto pierwszy odpowie ten je dostaje. Niby spoko ale jak ktoś śpi po nocce albo ma ranne zmiany to jest na przegranej pozycji.
    Balbina

21.05.2021 16:46

Nie polecam za cały tydzień pracy zapłacili nam po 208 € powiedzieli że oddadzą pieniądze za test na koronę nie oddali to zwykli żerują na ludzkiej dobroci i zaufaniu którym ich się obdarza jako pracodawców uwaga na tych (usunięte przez administratora)

18.05.2021 12:03

Cześć, czy ktoś może był na projekcie na magazynie wysyłkowym w MONACHIUM ?

20.05.2021 21:21

Dziękuję za odpowiedź, czy można jeszcze wiedzieć jak wyglądała sama praca? Czy byly to zamówienia małe czy jednak duże paletowe? Oraz jak kierownictwo i atmosfera? I warunki mieszkaniowe?

21.05.2021 11:45

Zamowienia do boxów ktore sie robi na wózku 8szt boxow. Atmosfera ok w pracy. Warunki zależy jak sie trafi na pokój na hotelu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Seba

11.05.2021 17:43

Cześć Chciałbym poznać opinie na temat pracy w pralni przemysłowej w Warburg Dziekuje z góry :)
    Tvjfrkdjvr

18.05.2021 15:56

Banalna praca, kasa koło 1300 a jak nadgodziny to 1500 już na rękę po potraceniu za kwaterę

20.05.2021 21:23

Można się dowiedzieć jeszcze jak wyglądała sama praca, jak atmosfera oraz warunki mieszkaniowe??
    Xjxx

20.05.2021 18:38

Eska

11.05.2021 12:54

jeździłam z mężem na czekolade 3 lata z rzedu zawsze po 9 miesiecy... a z kierownikami jestem na ty, super ludzie, tylko trzeba być normalnym a nie problemowym jak wszedzie, a co do mg nie ma się do czego przyczepić, zawsze idą na rękę, czy z mieszkaniem czy z grafikiem, a mogliby mieć to w 4 literach... czasami to ludzie im na głowe wchodza a potem się dziwią ze ich nikt pozniej nie chce jak zachowuja sie jak dzieci w przedszkolu
    Keszel

19.05.2021 17:44

Gdzie jeździła Pani do pracy przy czekoladzie?
    Eska

20.05.2021 09:11

W Magdeburgu
    Kamil

03.03.2021 08:43

Witam, planuje jechać z dziewczyną na magazyn do Bremen. Jak zarobki, mieszkanie, praca? Ktoś był, lub pracuje ?
    32&

24.03.2021 11:35

Mówisz o magazynie edeka ?
    :D

19.05.2021 19:56

Hej, mogłabym się dowiedzieć w jaki sposób szukaliście mieszkania na własną rękę? Przez stronę internetową czy może jakoś inaczej ?
    aaaa

14.05.2021 13:14

Czy mg ma oferty pracy na wschodzie Niemiec - Lips, Drezno? Trochę słabo jechać 1000 km na zachód żeby zarobić też 1400 eur
    Rozz

19.05.2021 10:45

to chyba musiałeś nic nie robić albo coś kręcisz. jeszcze nigdy nie spotkałem się z tym żeby ktoś tutaj zarobił takie pieniądze pracując uczciwie cały tydzień.
    aaaa

19.05.2021 17:08

Czyli to co piszą w ogłoszeniach to nieprawda? Często podają zarobki od 1200-1600 netto, już po opłaceniu noclegu.
    carmell

13.05.2021 10:21

Cześć, czy jest możliwość wyjechania z tą agencją na 2 miesiące? Bo widzę tu większość opinii o pobycie długoterminowym, a mnie interesuje praca wakacyjna póki co, do ukończenia studiów.
    NN

17.05.2021 21:03

nie ma, lepiej nie mówić ze na krótki okres. po prostu wypowiedzenie dasz i tyle
    Rozz

19.05.2021 10:46

raczej szukają osób na dłuższe wyjazdy i na dłuższy okres czasu pracy

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

anka123

06.05.2021 14:28

pracowałam u nich dwa lata pod Magdeburgiem i nigdy ani ja ani moja kolezanka nie narzekałyśmy, na mg złego słowa nie powiem. Fajne jest to ze w mg zawsze na czas wypłacają wszystko i wcale nie było trudno zarobić spoko kasę. Tam chodzi o technike a nie tylko sile. Jest fajna stołówka, jest koordynator, zalatwiaja mase problemow za pracownika, sa premie wakacyjna swiateczna, jest premia za pełą obecnośc, ja miałam super mieszkanko w Magdeburgu, sama praca w sobie jest dosyć prosta bez filozofii - nie ma co ukrywać łatwo można się połapać. Co wiecej jestem na bieżąco bo dalej mam tam znajomych na edece którzy są od 2 lub 3 lat i są bardzo zadowoleni , no ale trzeba trochę popracować dłużej a nie miesiac czy dwa aby móc oceniac. Oczywiscie sa tez jakies minusy ale gdzie ich nie ma?
    Piotr

12.05.2021 04:34

Poda pani jakiś kontakt, żebyś ie skontaktować z tą agencja?
    Pszczółka

18.05.2021 15:55

12 656 50 05
    Zainteresowani

18.05.2021 14:31

Polecacie projekt magazyn spożywczo kosmetyczny w Koloni??

18.05.2021 13:00

Które projekty polecacie???

18.05.2021 12:52

Kto chxe jechać do pracy piszcie na maila jadę razem z dziewczyną. : [email protected]
    Głośnik

17.05.2021 12:08

Witam czy ktoś jest już może na projekcie w Monachium na kompletacji zamówień i mógłby powiedzieć trochę więcej o pracy lub może ktoś się wybiera w niedalekiej przyszłości?
    Bąbel

18.05.2021 12:49

Chodzi o pracę w Saksonii? czy coś innego?
    Bąbel

18.05.2021 12:50

A nie bo pisałeś o Monachium.. a takiej oferty nie znalazłem
    Michał

07.05.2021 14:03

Witam, chciałem zadać pytanie odnośnie pracy w pralni - oferta sezonowa. Myślałem o wyjeździe z dziewczyną na 2 miesiące, zastanawia mnie to jak to wygląda od strony technicznej: -czy jest to bardzo ciężka praca fizyczna? -czy rzeczywiście jest tyle dostępnych godzin do przepracowania? -jak wygląda sytuacja z zakwaterowaniem, czy na własną rękę trzeba sobie znaleźć czy dostajemy lokum do opłacenia (jeśli tak to w jakiej cenie?) -bardzo chętnie poznam również opinie ludzi, którzy pracowali sezonowo na tym stanowisku :) Pozdrawiam :)

18.05.2021 12:48

Wyjechałeś już napisz do mnie na maila [email protected]
    Swawolny

09.05.2021 10:58

Złożyłem CV. Chcę wyjechać przez tę agencję. Jestem z Warszawy, mam własne auto.
    Kompan

18.05.2021 12:46

a jeśli chodzi o date wyjazdu? coś konkretniejszego?
    Kompan

18.05.2021 12:47

bo jeśli jakoś zaraz szybko to się raczej nie wyrobię

13.05.2021 12:52

Witam szukam kogoś/grupy z kim mógłbym wyjechać na jakiś projekt nie posiadam prawa jazdy, byłby ktoś chętny?? Pozdrawiam ;)

18.05.2021 12:46

[email protected] pisz do mnie
    Micki

26.02.2021 14:59

Witam, wraz z dziewczyną chcemy podjąć pracę na magazynie w Magdeburgu (Osterweddingen). Czy ktoś z Was mógłby wypowiedzieć się na temat tej pracy oraz warunków zamieszkania? Czy nie jest to zbyt ciężka praca dla kobiet? Zależy nam na świeżej opinii, pozdrawiam!
    Kinga

05.03.2021 23:39

Podpinam się.

18.05.2021 12:40

Skontaktuj się ze mną [email protected]

18.05.2021 12:17

Cześć, czy ktoś ma jakieś opinie o projekcie na magazynie wysyłkowym w Monachium??
    Tony

15.05.2021 19:45

Uważam ze MG powinno już podnosić stawki na wszystkich projektach. 10,50 euro które jest w większości z nich to juz w Polsce podobnie zarobimy, bez konieczności wyjazdu. Obecnie minimum powinno być 11,50, I tak taka kwota zostawia duży zysk dla pracodawcy
    Czesiek

08.05.2021 16:55

Złożyłem CV. Chcę wyjechać. Warszawa. Mam auto. Ktoś chętny?
    loki

13.05.2021 13:50

Cześć byłbym chętny na wyjazd aktualne?
    Gotowy na wyjazd

13.05.2021 15:21

Siemka aktualne?
    Wiesiek z Cieszyna

12.05.2021 08:02

Co w przypadku gdy moje auto odmówi posłuszeństwa w DE? Czy wtedy mogę liczyć na pomoc agencji w przypadku gdy nie będę mógł dojechać do pracy? Czy pomagają w razie konieczności ogarnięcia lawety, mechanika, naprawy auta?
    ?

12.05.2021 12:05

a nie znasz języka że nie umiałbyś sobie sam mechanika załatwić? przecież to twoje auto jakby nie patrząc....
    Najważniejsze pytanie

28.04.2021 13:06

Witam. Dostaliśmy ofertę pracy na Edece. Mam jedno i najważniejsze pytanie jak to wygląda z zarobkami? Ile można zarobić i za ile godzin
    Aska

07.05.2021 16:36

W takim razie 3 tys euro za miesiąc L4 to mało? Ubezpieczenie jest w Polsce dlatego zapytalam xD
    sens

10.05.2021 18:26

@Garbi @Aska No raczej 3 tys ZŁOTYCH. Chorobowe jest płacone na polskich warunkach, czyli 80% podstawy. Wychodzi może z 25 euro (na rękę) za każdy dzień zwolnienia.

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.