MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

21.08.2021 13:05

Cześć???? Planujemy z chłopakiem wyjechać 20 września do pracy na magazyn jako komisjoner do Berlina. Ktoś również się wybiera ? Albo może ktoś wie jakie są tam warunki ? ????
    Ber

01.09.2021 01:59

Ja mam ochotę pojechać niedługo autem. Też jestem ciekawy jakie warunki. Coś już wiecie?

01.09.2021 14:56

Na razie nic nie wiemy, ani o mieszkaniu, ani o pracy Podobno ciężka praca dla kobiet
    HR Zone

01.09.2021 01:53

Które projekty polecacie, a które mniej ?

21.08.2021 14:27

Hej. Wybieram się z chłopakiem 20 września na magazyn jako komisjoner do Berlina. Ktoś tez może jedzie? Lub może podzielić się opinią jak tam jest ?

30.08.2021 11:15

Byliśmy już na niejednym projekcie komisjonowania i każdy jest ciężki dla kobiet. Ale trudno o lekką pracę na magazynie. Z tego co wiem w Berlinie jest najciężej.
    Bastek

01.09.2021 01:47

Dajcie więcej info o tym projekcie na magazynie komisjonowania, o kulturze pracy, atmosferze..
    Ola

27.08.2021 23:30

Dostałam z chłopakiem pracę przy czekoladkach od 1 można prosić o opinie jak tam jest?
    Kkk

29.08.2021 00:30

W jakiej miejscowości?
    Norek

01.09.2021 01:41

Miejscowość????

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Dobi

31.08.2021 17:09

Jakie wg was projekty są najlepsze dla par?
    Kazimież

31.08.2021 16:00

¿?¿?Czy oferta komisjoner spożywczy Berlin dotyczy zakładu Edeka ¿?¿?
    Kamilo92

31.08.2021 09:11

Chce wyjechać przez tą agencje na magazyniera/ komisjonera. I pytanie czy agencja dobrze płaci I jaka kwota wychodzi netto przy wyrobionej normie ? Dzięki za odpowiedzi
    Marcik84

26.08.2021 17:09

Czy pracował ktoś w MEDTRONIC w Poppendorf?
    Gosix

28.08.2021 11:16

Banalna praca ale bardzo sterylnie bo to są rzeczy dla branży medycznej
    Kamil

31.08.2021 04:42

Od kiedy jest ta praca i jaka jest stawka?
    Kamilo92

30.08.2021 19:09

Witam. Mam zamiar wyjechać w niedługim czasie na jakiś magazyn przez tą agencje i chciałem się zapytać ile można tam zarobić na czysto przy normie zmianowej ? Dzięki za odpowiedź

30.08.2021 18:27

Witajcie, wybieram się do pracy z MG solutions. Czy ktoś jedzie samochodem do Niemiec około 12-go września lub później? Zwrócę koszty benzyny. Mój mail to: [email protected]
    Daga99

20.08.2021 09:45

Cześć wyjeżdżam z chłopakiem 5 września do pracy w pralni w Monachium. Ktoś również się wybiera ?
    daga99

28.08.2021 14:15

[email protected] skontaktuj się przez email :)

30.08.2021 18:03

Wysłałam maila.

30.08.2021 17:25

Witajcie, szukam kogoś kto wybiera się samochodem do pracy z MG solutions około 12 września lub później. Zwrócę koszty benzyny.
    Interesant

25.08.2021 12:12

Witam, mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca w Norymbergi na produkcji pieczywa dietetycznego oraz jak to jest z zakwaterowaniem? Z góry dzięki za info. Pozdrowionka
    Tomasz

30.08.2021 17:03

Też jestem ciekaw, ponieważ dostałem propozycję pracy tam. Jestem z Wlkp.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pakowacz /-ka

Kazimierz Dolny

2500 - 3000 EUR / m

Magazynier - dział owoce & warzywa - PRACA W NIEMCZECH

Szczecin

15 - 18.5 EUR / d

Magazynier - PRACA W NIEMCZECH

Ostrów Wielkopolski

Praca W Niemczech przy kompletowaniu i pakowaniu zamówień. Mieszkanie firmowe! Mile widziane również pary! Bez języka!

Rzeszów

15 - 20 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik magazynu i produkcji dla branży automotive - PRACA W NIEMCZECH

Legnica

Karo

23.08.2021 21:39

Cześć, Jakie są warunki wyjazdu jeżeli chodzi o kwestie COViD? Trzeba być zaszczepionym czy wystarczy test?
    Śmiech

30.08.2021 09:11

Ha ha ha ha gdzie sie rodzą tacy jak ty? zaszczep sie, moze przyokazji zyskasz kilka dodatkowyh szarych komorek i nie bedziesz utrudnial zycia tym bardziej inteligentnym. Nie no szok, ze ludzie w XXI wieku moga być jeszcze tak ograniczeni... Zyczę ci zebys zaczal sie leczyc na glowe, zanim bedzies zmusial na covid i juz nie zdazysz ;) ;) ;) zabiora wolnosc ha ha ha no padlem na pysk
    RIko

30.08.2021 11:56

Ale nikt cię do niczego nie zmusza, rób jak chcesz. Nie ma co roztrząsać tematu bo i tak jedna strona drugiej nie przekona za chiny ludowe, więc nie warto nawet dyskutować na ten temat...a na pewno nie na tym forum
    Daniel

26.08.2021 10:19

Takie pytanie co każdego zainteresuje po 11 października testy będą płatne Czy pracodawca będzie płacił za testy czy to będzie w kompetencji pracownika? Przy takich zarobkach będzie to spore obciążenie finansowe więc fajnie jakby pracodawca opłacał lub się dokładal dużo osób nie jest zaszczepionych w razie takich wydatków testowych po stronie pracownika może być dużo zwolnień bo ludzia się to nie będzie opłacało
    Tomaszx

28.08.2021 11:17

Zaszczep sie i spokój
    Korek

30.08.2021 09:16

I za co jeszcze powinien płacić pracodawca? :) Za dojazd, mieszanie, testy, szczepionki, sprzątanie w mieszkaniu i wyżywienie? :) Jakby się dało, to ja jeszcze poproszę o nowego Iphona od pracodawcy, bo przyda się w przerwach w pracy do kontaktu z rodziną w Polsce. Ludzieeeee..... Świat byłby idealny :) Dajcie znać kiedy tak będzie, to ja się nie zastanawiam i jade! :)
    Wojtek B.

29.08.2021 14:09

Witam czy ktoś pracuje jako Operator Wózka Widłowego w Magdeburg. ?? Czy pokoje są jednoosobowe , umowa jest na 9 czy 16 miesięcy czy jest to magazyn Suchy czy Mrożnia ?? Będę wdzięczny za info ??
    Oli

29.08.2021 11:55

Hej, wyjeżdża ktoś 1 września do pralni do Winkelweg? My z chłopakiem się wybieramy.
    Bartek

27.08.2021 19:07

Wiram pracuje ktoś w Fabryce Czekolady w Wernigrode ? Dostałem ofertę pracy jak tam jest może ktoś się podzielić opinia?

29.08.2021 00:32

Sama praca jest okej nudna ,monotonna nie ciężka. Wypłaty zawsze na czas my osobiście jesteśmy zadowoleni.

28.08.2021 23:58

Ogólnie polecam agencję. Wypłata na czas i większość zobowiązań z ich strony spełniona. Ale nie polecam projektu w Bockenem. Nie mówię już o samej pracy ale o opiekunce projektu. Brak kontaktu, zawsze miała jakiś problem z odbieraniem telefonów i odpisywaniem na maile. Jak już odebrała to z pretensjami. O zaświadczenie o umowe najmu w celu zameldowania się prosiłem się tydzień. Dzisiaj dostałem telefon z pytaniem dlaczego mnie nie było w pracy....tydzien temu przesłałem zwolnienie lekarskie...Pani (usunięte przez administratora)kompletnie zawala w podstawowych sprawach organizacyjnych. Podsumowując: agencja super ale Pani (usunięte przez administratora)na tym projekcie to jest pomyłka.
    Fabianoo

26.08.2021 14:10

Jedzie ktoś 1.09 na produkcję czekoladek ?
    Tomasz

27.08.2021 15:54

My byśmy chcieli, ale trzech osób nie przyjmują
    Gk

28.08.2021 11:16

A zatrudniają jeszcze ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

Abc

28.08.2021 05:30

Witam czy ktoś może mi powiedzieć jakie papiery trzeba załatwić aby dostać pracę?
    Gog

27.08.2021 20:22

orientuje się ktoś, czy w przypadku kiedy pracownik zachoruje zwolnienie lekarskie może wystawić lekarz w Polsce czy musi być to Niemiecki lekarz? brak znajomości języka bardzo komplikuje sprawę
    Www

27.08.2021 13:30

Witam jedzie ktoś do pracy do pralni w Anhalt 6 września? Czy ktoś może powiedzieć jak tam jest jak zakwaterowaniem oraz praca?
    Looki

26.08.2021 13:10

Dobrze płacą, nie robią machlojów, terminowo dają pieniądze. To najważniejsze dla mnie. Serio, to chyba najlepsza agencja na naszym rynku w tym momencie.
    Mary

26.08.2021 01:08

Hej, czy któraś z kobiet pracujących przez ta agencje była w ciąży? Co w takiej sytuacji? Według wykazu prac wzbronionych kobietom w ciąży, nie powinny one pracować np przy oparach substancji chemicznych, dźwigać, pracować na stojąco itp. Czy w przypadku zajścia w ciąże agencja pomaga załatwić sprawę by kobieta przez ten czas nie pracowała?
    On

24.08.2021 17:40

Mam pytanie odnośnie covid .Jeśli ktoś nie jest zaszczepiony albo nie jest ozdrowieńcem ,musi w pracy robić jakieś testy cyklicznie co jakiś czas ?? Jak wygląda sytuacja osób nie zaszczepionych cz też mogą liczyć na pracę .Pozdrawiam ;)
    Kdk

26.08.2021 00:58

Pracuje od 4 miesięcy, oboje z partnerem nie jesteśmy zaszczepieni i oprócz jednego testu COVID przed rozpoczęciem pracy nie musieliśmy ich więcej wykonywać od tamtej pory

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Ilcia

25.08.2021 15:55

Razem z narzeczonym chcemy wyjechać do pracy albo jako pomocnik magazynoway Schoenefeld, albo Magdeburg / Drezno pralnia. Czy polecacie te miejsca oraz jak wygląda zakwaterowanie
    Ewe

25.08.2021 11:39

Hej, szukam kogoś, kto chce jechać do pracy ;) Firma wymaga przynajmniej jednej osoby mobilnej, ponieważ trzeba dojeżdżać do pracy, ja niestety nie mam auta. Gdyby był ktoś zainteresowany wyjazdem w grupie/ parze, zostawiam swój adres: [email protected] Jestem z Górnego Śląska.
    Mimo

25.08.2021 08:59

Mam ofertę do pracy w Lipstadt przy sadzonkach. Cz ktoś mógłby się podzielić opinią nt pracy? Jakie zakwaterowanie i jak daleko od pracy?
    Maja#

10.11.2020 13:57

polecam MG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z calym sercem po tym co przeszłam z agencjami i moi znajomi co opowiadają! pojechałam z nimi, zrobili mi na swój koszt test na covid w Polsce przed wyjazdem, mieszka mało ludzi na jedym zakwaterowaniu, zawyczaj jestesmy po 2 os. sami albo max. 4, więc jest bezpiecznie bo to te osoby z którymi jesteśmy razem w pracy na zmianie, wysyłają tylko swoimi autami żeby ludzi nie mieszać. Teraz dojeżdzają nowe osoby do tej pracy i daja ich dodatkowo jeszcze na 10 dni nakwaratannę i opłacają mieszkanie w tym czasie, wiec nas starych proacowników nie zarażą na pewno. A Moja znajoma pojechała z jakąs agencja z gliwic (nazwy teraz nie podam) i w niemczech pracodawca niemiecki jej zrobili test wyszeł jej covid i polska agencja zostawiła ją na lodzie kazali jej zgłaszać się Bóg wie gdzie, ona bez jezyka, nie dali jej mieszkania zastępczego itd. Uważajcie na agencje z która jedziecie. Z mg nie znam takich problemów wszytsko robia bezpiecznie, zawsze pomagają jak się cos dzieje, a osoby które zachorowały (znam u nas takie dwie dziewczyny) miały zapewnione mieszkanie na te 10 dni izolacji i zapłacili im L4 za ten czas. Naprawde w tych czasach jakie mamy wybierajcie tylko dużo i sprawdzone agencje, jak widzicie jak jakaś agencja ma mało opinii tzn ze jest nowa i nic nie ogarania i pewnie chce szybko zarobić i spadać i znów zakładają nową agencje, a jak agencja ma ponad tysiąc komentarzy tu i na fb lub jak mg prawie 3tysiaki opiniii tzn ze dziala na rynku od wielu lat i zna się chociaż troche na rzeczy bo inaczej by ją zamknęli już pewnie. Tak tylko przestrzegam, bo widzę co się dzieje z polakami potem.... Z tego co wiem dobra jest też MONDI , ale maja mniej ofert i tylko na jakiś fachowców głównie, bo mąż tam był w tamtym sezonie , ktoś chce znac szczegóły to pytajcie !

10.07.2021 23:16

A to ciekawe bo mój opiekun projektu powiedział że pracuje do 16 i po 16 tel nie odbiera i tak było a weekend zapomnij mnielismy problem i nie mogliśmy się dogadac z niemieckim właścicielem mieszkania więc dzwoniliśmy ale nikt nie i nie oddzwonił byliśmy zdani sami na siebie bile wam zapłacono za te komentarze
    Marzena

25.08.2021 07:40

Mam pytanie.Czy długo była Pani z ta agencja.?Czy można zarobić?
    Edyta

24.08.2021 13:12

Hej mam pytanie jaki czy ktoś się orientuje jak wychodzi koszt dojazdu z Poznania ?
    Marzena

22.08.2021 12:33

Witam.Ile można zarobić przez te agencję,?Z góry dziękuję za odp.
    Kamil

24.08.2021 11:04

Zależy od projektu :)

22.08.2021 19:21

Czy jak ktos nie jest szczepiony to trzeba się testować co dwa trzy dni praca przy napojach ?
    KorkiKRK

23.08.2021 16:14

Dobre pytanie podpinam sie
    Isa

24.08.2021 09:55

Raz w tygodniu
    patryk27

23.08.2021 17:34

Szukam kogoś kto się wybiera do pracy na jakiś magazyn na początku września z kim mógłbym się zabrać. Mój mail [email protected]

20.08.2021 13:43

Witam :) mam pytanko odnośnie tego kiedy najlepiej złożyć podanie o pracę? Chce wyjechać z narzeczonym jakoś 10-15 września. Z góry dziękuję za odpowiedź :)

23.08.2021 12:05

Tydzień wcześniej, tak mowila pani z agencji

21.08.2021 13:50

Hej :) czy ma ktoś opinie na temat pracy pomocnik w pralni - Magdeburg, Drezno? Czy ktoś się wybiera w najbliższym czasie?

23.08.2021 08:56

Jadę z narzeczonym

23.08.2021 12:02

Ja się wybieram z koleżanką. Chcemy po 10 wrzesnia. Możemy wybrać sie większą grupą. Jak chcecie dajcie znać [email protected]
    Sabina

22.08.2021 19:22

Jedzie ktoś na produkcję czekolad koło Magdeburg 1 września?
    Zuza

23.08.2021 11:15

Hej odezwij się do mnie na [email protected]

18.08.2021 16:08

Witam serdecznie jest ktoś może na produkcji czekoladek w Magdeburgu ? Lub wybiera się ktoś w najbliższym czasie ?

23.08.2021 10:40

A od kiedy zaczynasz ?

23.08.2021 10:42

[email protected] odezwij się ????
    Dominik

20.08.2021 15:58

Witam, dostałem ofertę przy pieczywie bio, w Schwabach, Norymberga 06.09. Jakieś opinie.
    Dominik

22.08.2021 19:05

Cztery dni.

23.08.2021 00:34

Szybko się odzywają do mnie się odezwali na drugi dzień
    Karo

22.08.2021 11:47

Szukam kogoś do wspólnego wyjazdu. Najlepiej na początku września. [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.