4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

ToJa

01.09.2021 22:43

Witam, czy można zabrać ze sobą zwierzaka?(psa)
    ekhm

03.09.2021 13:40

Tia, jeszcze se dziada z babą weźcie...
    Rolnik

07.09.2021 12:22

Ja cielaczka bym se zabroł ze sobom bo ledwo co się moja mućka ocieliła, myślita że da radę?
    :))

06.09.2021 22:54

Cześć czy polecacie jechać do pracy na pralnię w Warburgu? Możecie opisać jak wygląda mniej więcej praca, współpraca z agencją itd?
    Wiktoria

01.09.2021 16:31

Witam :) wraz z narzeczonym jedziemy 12 września na produkcję czekolady w Wernigerode, czy ktoś może napisać jak tam jest i czy ktoś jedzie tego samego dnia?? ????
    Noor

04.09.2021 11:19

Zależy na jakie stanowisko Cię przydzielą na jednym trzeba bardzo szybko się uwijać na drugim wolniej ogólnie robota monotonna robisz to samo przez 8 godzin np wkładasz mikołajki do podajnika albo zbierasz z koła gotowe słodycze i wkładasz do pudełka trzeba się przyzwyczaić do tempa i będzie dobrze :) przyzwyczaj się tezże boli kręgosłup i nogi To w sumie na tyle pozdrawiam
    Tomi91

06.09.2021 13:49

Robie 2 miesiące zależy na jaka maszynę trafisz czasami musisz (usunięte przez administratora) jak wół obsługiwać nawet 2-3 stanowiska a niemcy nawet nie są skorzy do pomocy widząc że jest Ci ciężko.. ale w większości przypadków jest lajt stoisz przy jednej maszynie i pakujesz do pudełka słodycze (zazwyczaj kobiety) a faceci układają kartony na paletach i donoszą puste pudełka kobieta aby mogły dalej pakować.. ogólnie jak jesteś przyzwyczajona do robienia jednej i tej samej roboty przez 8 godzin to jest to robota dla Ciebie Po jakimś czasie jest nudna jak robisz w kółko to samo ale lajcik dasz sobie radę to jest najmniejszy problem
    Marta

01.09.2021 12:05

Szukam osoby, która planuje wyjechać około 15 września jako para, aby było raźniej :)

01.09.2021 18:31

Hej, jestem zainteresowana. Podaję swój email: [email protected]
    Ewe

06.09.2021 12:54

Cześć ja jestem chętna na wspólny wyjazd, zostawiam kontakt mailowy do siebie: [email protected]. Pozdrawiam

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

04.09.2021 11:18

Witam, w ogłoszeniu o pracę jest napisane 1200-1400 euro, czy zakwaterowanie jest płacone osobno czy to już jest wypłata na czysto?? Bardzo proszę o szybką odpowiedź :) (produkcja czekolady wernigerode)

05.09.2021 17:04

Na czysto :)

05.09.2021 19:30

To jest podane już na czysto
    Paulina

05.09.2021 18:31

Hej, czy jest ktoś może chętny na jakiś projekt blisko granicy z Polską? O nas - 3 osoby, w tym jedna para. Szukamy 4 osoby. Podobno pokoje są dwuosobowe, więc osoba do pokoju z chłopakiem -32 lat :) mamy kierowcę oraz auto - passat w kombi, więc miejsce na bagaż będzie. Składka na paliwo po równo. Jesteśmy spokojni, dbamy o porządek. Planujemy wyjazd ok 20 września na projekt, który będzie dostępny.

04.09.2021 15:31

Dlaczego MG chce zdjęcie dowodu osobistego???

01.09.2021 20:38

Cześć mam pytanie, czy jest taka możliwość aby znajomy dojechał w późniejszym czasie na dany projekt? Czy nie da rady już przyjechać???
    Mbanga

03.09.2021 14:02

No co ty, nie da rady już na bank.
    Papa

03.09.2021 13:25

Witam, orientuje się ktoś czy jest możliwy wyjazd w 3 osoby? Jak wygląda wtedy kwestia mieszkania ?
    Koment

11.07.2021 16:26

Każdego kto jedzie 1 raz i sie boje to uspokoję ze oferty maja spoko i zakwaterowanie tez mamy na prawdę na poziomie, jesteśmy od tygodnia na fabryce czekolady tez pierwszy nasz wyjazd ale nie żałujemy wiec postanowiliśmy napisać, jak ktoś jedzie na fabrykę to jedyne co to kupujcie wygodne buty ochronne nie jakieś trepy bo jest sporo chodzenia i ciepło
    Coś więcej :)

03.09.2021 05:36

Miejscowość ??
    ABC

03.09.2021 12:02

Wernigerode
    Dobi

03.09.2021 11:12

Czy są pokoje z aneksem kuchennym i łazienką dla par albo coś tego typu? Byle kuchnia i łazienka nie była wspólna.
    Jwisnia

01.08.2021 11:30

Mam pytanie odnośnie samochodu mianowicie jeśli jeden musi mieć samochod , a obca osobe wozisz i ona tylko się dokłada na paliwo to jest to trochę nie sprawiedliwe bo jeśli sakochod nam się zepsuję na miejscu to właściciel musi go naprawić za swoją kasę. Macie jakieś doświadczenia jak to rozwiązujecie?
    No Polish

02.09.2021 11:47

A mogę jeździć sam do pracy moją furą i z nikim nie rozmawiać bo chciałbym odpocząć od ludzi z polski trochę?
    Sebix

02.09.2021 18:41

Olej, rozrząd, opony, ubezpieczenie, lakier to są koszta oprócz beny więc kierowcom powinni więcej płacić i by było gites.
    Don Omar

02.09.2021 18:38

Berlin komisjoner proszę o opinię na ten temat. Warto jechać własnym samochodem?
    Praca

02.09.2021 17:41

Witam, kto rozpoczyna prace 6 września w Zerbst/Anhalt? Jakby co zostawiam kontakt do siebie [email protected]
    Maku

02.07.2021 10:46

Byłem zadowolony z pracy ale wiadomo - jak ktoś chce mieć dobrą wypłatę musi się przyłożyć, a nie obijać na przerwach. Pracowałem na magazynie spożywczym i za kilka tygodni wracam
    Monika

10.07.2021 13:51

Przerwa jest od odpoczywania, nie pracy. Nie rozumiem tego komentarza.
    Pracuś ;(

02.09.2021 12:00

Też nie dałem rade i wracam przegrany za leniwy jestem, szkoda:/ czekam na monety jakieś bo nawet nie mam jak wrócić może się zlitują mam nadzieję do końca bo co zrobie?
    ToJa

01.09.2021 22:38

Witam czy można zabrać ze sobą zwierzaka?(psa)
    Łukasz

01.09.2021 16:15

Witam , jakie polecają Państwo projekty z agencja MG?

21.08.2021 13:05

Cześć???? Planujemy z chłopakiem wyjechać 20 września do pracy na magazyn jako komisjoner do Berlina. Ktoś również się wybiera ? Albo może ktoś wie jakie są tam warunki ? ????
    Ber

01.09.2021 01:59

Ja mam ochotę pojechać niedługo autem. Też jestem ciekawy jakie warunki. Coś już wiecie?

01.09.2021 14:56

Na razie nic nie wiemy, ani o mieszkaniu, ani o pracy Podobno ciężka praca dla kobiet
    HR Zone

01.09.2021 01:53

Które projekty polecacie, a które mniej ?

21.08.2021 14:27

Hej. Wybieram się z chłopakiem 20 września na magazyn jako komisjoner do Berlina. Ktoś tez może jedzie? Lub może podzielić się opinią jak tam jest ?

30.08.2021 11:15

Byliśmy już na niejednym projekcie komisjonowania i każdy jest ciężki dla kobiet. Ale trudno o lekką pracę na magazynie. Z tego co wiem w Berlinie jest najciężej.
    Bastek

01.09.2021 01:47

Dajcie więcej info o tym projekcie na magazynie komisjonowania, o kulturze pracy, atmosferze..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Ola

27.08.2021 23:30

Dostałam z chłopakiem pracę przy czekoladkach od 1 można prosić o opinie jak tam jest?
    Kkk

29.08.2021 00:30

W jakiej miejscowości?
    Norek

01.09.2021 01:41

Miejscowość????
    Dobi

31.08.2021 17:09

Jakie wg was projekty są najlepsze dla par?
    Kazimież

31.08.2021 16:00

¿?¿?Czy oferta komisjoner spożywczy Berlin dotyczy zakładu Edeka ¿?¿?
    Kamilo92

31.08.2021 09:11

Chce wyjechać przez tą agencje na magazyniera/ komisjonera. I pytanie czy agencja dobrze płaci I jaka kwota wychodzi netto przy wyrobionej normie ? Dzięki za odpowiedzi
    Marcik84

26.08.2021 17:09

Czy pracował ktoś w MEDTRONIC w Poppendorf?
    Gosix

28.08.2021 11:16

Banalna praca ale bardzo sterylnie bo to są rzeczy dla branży medycznej
    Kamil

31.08.2021 04:42

Od kiedy jest ta praca i jaka jest stawka?
    Kamilo92

30.08.2021 19:09

Witam. Mam zamiar wyjechać w niedługim czasie na jakiś magazyn przez tą agencje i chciałem się zapytać ile można tam zarobić na czysto przy normie zmianowej ? Dzięki za odpowiedź

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

30.08.2021 18:27

Witajcie, wybieram się do pracy z MG solutions. Czy ktoś jedzie samochodem do Niemiec około 12-go września lub później? Zwrócę koszty benzyny. Mój mail to: [email protected]
    Daga99

20.08.2021 09:45

Cześć wyjeżdżam z chłopakiem 5 września do pracy w pralni w Monachium. Ktoś również się wybiera ?
    daga99

28.08.2021 14:15

[email protected] skontaktuj się przez email :)

30.08.2021 18:03

Wysłałam maila.

30.08.2021 17:25

Witajcie, szukam kogoś kto wybiera się samochodem do pracy z MG solutions około 12 września lub później. Zwrócę koszty benzyny.
    Interesant

25.08.2021 12:12

Witam, mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca w Norymbergi na produkcji pieczywa dietetycznego oraz jak to jest z zakwaterowaniem? Z góry dzięki za info. Pozdrowionka
    Tomasz

30.08.2021 17:03

Też jestem ciekaw, ponieważ dostałem propozycję pracy tam. Jestem z Wlkp.
    Karo

23.08.2021 21:39

Cześć, Jakie są warunki wyjazdu jeżeli chodzi o kwestie COViD? Trzeba być zaszczepionym czy wystarczy test?
    Śmiech

30.08.2021 09:11

Ha ha ha ha gdzie sie rodzą tacy jak ty? zaszczep sie, moze przyokazji zyskasz kilka dodatkowyh szarych komorek i nie bedziesz utrudnial zycia tym bardziej inteligentnym. Nie no szok, ze ludzie w XXI wieku moga być jeszcze tak ograniczeni... Zyczę ci zebys zaczal sie leczyc na glowe, zanim bedzies zmusial na covid i juz nie zdazysz ;) ;) ;) zabiora wolnosc ha ha ha no padlem na pysk
    RIko

30.08.2021 11:56

Ale nikt cię do niczego nie zmusza, rób jak chcesz. Nie ma co roztrząsać tematu bo i tak jedna strona drugiej nie przekona za chiny ludowe, więc nie warto nawet dyskutować na ten temat...a na pewno nie na tym forum
    Daniel

26.08.2021 10:19

Takie pytanie co każdego zainteresuje po 11 października testy będą płatne Czy pracodawca będzie płacił za testy czy to będzie w kompetencji pracownika? Przy takich zarobkach będzie to spore obciążenie finansowe więc fajnie jakby pracodawca opłacał lub się dokładal dużo osób nie jest zaszczepionych w razie takich wydatków testowych po stronie pracownika może być dużo zwolnień bo ludzia się to nie będzie opłacało
    Tomaszx

28.08.2021 11:17

Zaszczep sie i spokój
    Korek

30.08.2021 09:16

I za co jeszcze powinien płacić pracodawca? :) Za dojazd, mieszanie, testy, szczepionki, sprzątanie w mieszkaniu i wyżywienie? :) Jakby się dało, to ja jeszcze poproszę o nowego Iphona od pracodawcy, bo przyda się w przerwach w pracy do kontaktu z rodziną w Polsce. Ludzieeeee..... Świat byłby idealny :) Dajcie znać kiedy tak będzie, to ja się nie zastanawiam i jade! :)
    Wojtek B.

29.08.2021 14:09

Witam czy ktoś pracuje jako Operator Wózka Widłowego w Magdeburg. ?? Czy pokoje są jednoosobowe , umowa jest na 9 czy 16 miesięcy czy jest to magazyn Suchy czy Mrożnia ?? Będę wdzięczny za info ??
    Oli

29.08.2021 11:55

Hej, wyjeżdża ktoś 1 września do pralni do Winkelweg? My z chłopakiem się wybieramy.
    Bartek

27.08.2021 19:07

Wiram pracuje ktoś w Fabryce Czekolady w Wernigrode ? Dostałem ofertę pracy jak tam jest może ktoś się podzielić opinia?

29.08.2021 00:32

Sama praca jest okej nudna ,monotonna nie ciężka. Wypłaty zawsze na czas my osobiście jesteśmy zadowoleni.

28.08.2021 23:58

Ogólnie polecam agencję. Wypłata na czas i większość zobowiązań z ich strony spełniona. Ale nie polecam projektu w Bockenem. Nie mówię już o samej pracy ale o opiekunce projektu. Brak kontaktu, zawsze miała jakiś problem z odbieraniem telefonów i odpisywaniem na maile. Jak już odebrała to z pretensjami. O zaświadczenie o umowe najmu w celu zameldowania się prosiłem się tydzień. Dzisiaj dostałem telefon z pytaniem dlaczego mnie nie było w pracy....tydzien temu przesłałem zwolnienie lekarskie...Pani (usunięte przez administratora)kompletnie zawala w podstawowych sprawach organizacyjnych. Podsumowując: agencja super ale Pani (usunięte przez administratora)na tym projekcie to jest pomyłka.
    Fabianoo

26.08.2021 14:10

Jedzie ktoś 1.09 na produkcję czekoladek ?
    Tomasz

27.08.2021 15:54

My byśmy chcieli, ale trzech osób nie przyjmują
    Gk

28.08.2021 11:16

A zatrudniają jeszcze ?
    Abc

28.08.2021 05:30

Witam czy ktoś może mi powiedzieć jakie papiery trzeba załatwić aby dostać pracę?
    Gog

27.08.2021 20:22

orientuje się ktoś, czy w przypadku kiedy pracownik zachoruje zwolnienie lekarskie może wystawić lekarz w Polsce czy musi być to Niemiecki lekarz? brak znajomości języka bardzo komplikuje sprawę
    Www

27.08.2021 13:30

Witam jedzie ktoś do pracy do pralni w Anhalt 6 września? Czy ktoś może powiedzieć jak tam jest jak zakwaterowaniem oraz praca?

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h