MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Olo

12.10.2021 14:50

Bardzo fajna agencja, miło wspominam i myślę jeszcze w przyszłości pojechać z nimi na jakiś projekt. Szkoda tylko że trzeba mieć 30 dniowy okres ubezpieczenia przed rozpoczęciem u nich pracy,mam nadzieję że może niedługo się to zmieni.
    ash

18.10.2021 12:51

Zwłaszcza, że serio warto
    francuzik

21.10.2021 11:22

Ja trafiłem na spoko warunki i nie narzekałem. Też trafili się fajni ludzie którzy nie robili bałaganu ani hałasu zbytnio więc w miarę przyjemnie się żyło.
    Gabi

19.10.2021 14:35

Praca koło Lipska na sortowni warzyw i owoców? Ktoś coś wie jak tam jest ?

19.10.2021 23:22

Też bym chciała wiedzieć
    On35

19.10.2021 13:20

Witam :) Wybiera się ktoś na jakiś projekt w listopadzie ?? Nie mam auta ale szukam jakiś fajnych i pozytywnych ludzi :) Chyba jak każdemu zależy mi na spokojnych wspolokatorach .Projekt jest mi obojętny i miejsce .Jak coś to piszcie , zawsze można się dogadać . [email protected] Pozdrawiam Przemek :)
    Zohan

29.09.2021 23:18

Cześć mam pytanie odnośnie pracy na pralni ile wychodzą zarobki miesięcznie po odtrąceniach przy stawce 10,45E brutto? był ktoś na takim projekcie i może się wypowiedzieć
    Iwona

16.10.2021 16:07

Proszę priv na messenger
    ash

18.10.2021 12:49

jak niby ma cię znaleźć? chyba trochę za mało danych...

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

16.10.2021 23:42

Czy Pan Jakub dalej jest koordynatorem w edece w Oldenburgu?
    Ewelina

18.10.2021 11:37

Tak
    Bezname

18.10.2021 11:27

Witam. Był ktoś na sortowaniu owoców w Lipsku. Jakieś opinie na temat tej pracy
    Boco

17.10.2021 18:02

Witam , czy może sie ktoś wypowiedzieć na temat pracy przy produkcji papieru ( okolice kassel ) . Praca miała sie zacząć 4.10 czy wymagany jest tam język niemiecki ?
    Jakub

16.10.2021 19:32

Mam pytanko jak ktoś z pary zrezygnuje to można zostać na projekcie? W związku z tym za mieszkanie płaci się tyle samo czy są podwojone koszty ???

13.10.2021 11:09

Czy jedzie ktoś swoim samochodem z tą agencją i ma wolne miejsce? Ja jestem z woj. Lubelskiego.
    karzeł

15.10.2021 01:01

daj ig
    Maro

04.10.2021 05:08

Witam na jakie zarobki można liczyć przy produkcji slodyczy w wernigerode?

13.10.2021 19:43

Powiedziałabym że jest odwrotnie praca lekka i monotonna fizycznie się nie z męczysz ale psychicznie już możesz....
    S

14.10.2021 22:22

Dokladnie potwierdzam w 100%
    Karo

14.10.2021 17:59

Czy jest ktos w kassel na tych książkach i wypowie sie jak tam jest czy ciężko normy jakies czy coś za zbędne komentarze wielkie dzięki
    Kkkk

07.10.2021 13:35

Wybieram się z chłopakiem przez tą agencje do pracy ... I pytanie jakie są warunki mieszkaniowe co trzeba zabrać z sobą i w ile osób się mieszka
    Fajna

13.10.2021 12:03

No i jak masz jakiś problem to zawsze można zadzwonić i coś zaradzą. A to nie jest takie oczywiste przy agencjach
    Age

14.10.2021 13:38

My byliśmy zadowoleni i nie słyszalam, żeby inni narzekali, więc uderzaj śmiało

13.10.2021 11:38

Cześć. Mam 24 lata, szukam chętnej osoby do wspólnego wyjazdu do pracy w Niemczech z własnym samochodem (sam go nie posiadam, ale prawo jazdy mam). Praca do ustalenia, wyjazd jak najszybciej, na 6-8 miesięcy. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila [email protected]

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pakowacz /-ka

Kazimierz Dolny

2500 - 3000 EUR / m

Magazynier - dział owoce & warzywa - PRACA W NIEMCZECH

Szczecin

15 - 18.5 EUR / d

Magazynier - PRACA W NIEMCZECH

Ostrów Wielkopolski

Praca W Niemczech przy kompletowaniu i pakowaniu zamówień. Mieszkanie firmowe! Mile widziane również pary! Bez języka!

Rzeszów

15 - 20 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik magazynu i produkcji dla branży automotive - PRACA W NIEMCZECH

Legnica

13.10.2021 11:34

Cześć. Mam 24 lata, chłopak. Szukam chętnej osoby do pracy w Niemczech z samochodem (sam go nie posiadam, ale prawo jazdy mam). Praca do ustalenia (preferowałbym prostą pracę w stylu praca w fabryce słodyczy), wyjazd jak najszybciej, na 6-8 miesięcy. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila [email protected]

13.10.2021 10:26

Cześć. Szukam chętnej osoby do pracy w Niemczech z samochodem (sam go nie posiadam, ale prawo jazdy mam). Praca do ustalenia (preferowałbym prostą pracę w stylu praca w fabryce słodyczy), wyjazd jak najszybciej, na 6-8 miesięcy.

13.10.2021 09:54

12.10.2021 21:38

Czy ktoś ktoś z woj. lubelskiego zamierza wyjechać do pracy przez tą agencje swoim samochodem? Ja chciałbym wyjechać i szukam kogoś z samochodem. Kosztami paliwa dzielimy się na pół oczywiście.
    Olala

12.10.2021 18:29

Hej czy jest tutaj ktos z województwa pomorskiego kto ma samochód i chcialby ze mna wyjechac do pracy ? :) Jeśli tak proszę o kontakt na adres email [email protected]
    marluk

12.10.2021 14:10

Cześć. Poszukuję chętnej osoby z samochodem na wspólny wyjazd do pracy w Niemczech, ponieważ sam samochodu nie posiadam (prawo jazdy mam). Wyjechać chciałbym jak najszybciej, na okres 6-8 miesięcy, praca do ustalenia. Kontakt na mail [email protected]

12.10.2021 13:06

Cześć. Poszukuję osoby z samochodem na wspólny wyjazd do Niemiec (sam go nie posiadam, ale prawo jazdy mam). Chciałbym wyjechać jak najszybciej, na okres 6-8 miesięcy. Praca do ustalenia. Kontakt na maila [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

12.10.2021 12:52

Cześć. Poszukuję osoby na wspólny wyjazd do Niemiec z samochodem (posiadam prawo jazdy,ale sam samochodu nie mam). Chciałbym wyjechać jak najwcześniej, na okres 6-8 miesięcy, praca do ustalenia. Kontakt na mail [email protected]
    Hubert

11.10.2021 13:58

Wybiera się ktoś do Bremy jako operator wózka widłowego w branży automotive ? Ewentualnie czy ktos ma opinię na temat tego jak wygląda tam praca ?

11.10.2021 11:01

witam Rozważam z chłopakiem wyjazd do Lipska na sortownie owoców. Czy ktoś jest albo był zatrudniony na tym stanowisku w Lipsku i może opisać jak wygląda praca? Czy jest gwarancja liczby godzin, czy są możliwe nadgodziny, średnie zarobki, warunki mieszkaniowe ( ile osób mieszka mniej więcej w mieszkaniu
    Lena

04.10.2021 22:00

Czy pracuje ktoś w przemyśle rybnym, pracownik produkcji w Harsleben? Proszę o info jak faktycznie wygląda tam praca i płaca? Dzięki
    Justyna

05.10.2021 21:37

My byliśmy z mężem rok temu dobra oferta i na miejscu mile kierownictwo co nie jest w Niemczech takie normalne
    Lena

11.10.2021 10:15

@Justyna dziękuję za odpowiedź ????. A powiedz proszę jeszcze ile zmian tam było rok temu, czy jest bardzo zimno na hali, ile godzin dziennie się tam pracuje? Na czym dokładnie polega ta praca? Dziękuję i pozdrawiam ????
    Kacper

11.10.2021 00:24

Mam takie ważne pytanko jak jedna osoba z pary chce zrezygnować to można zostać na projekcie?? Czy raczej ciężko bo nie można zostać w pokoju samemu
    Kkkk

09.10.2021 22:46

Chciałabym się zapytać jak wyglądają mieszkania w ilu osób się mieszka pozdrawiam

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

09.10.2021 19:50

Agencja sama w sobie jest w porządku. Panie w biurze są pomocne, zawsze udzielą wyczerpująco odpowiedzi na każde pytanie. Wypłata jest zawsze na czas, pasek wynagrodzenia zawsze się zgadza. Przed wyjazdem radzę dopytać o kwestie mieszkaniowe bo w naszym przypadku mieszkanie maksymalnie 6 osobowe okazało się hotelem pracowniczym, w którym warunki może nie były złe ale mieszkanie nie było w ogóle wyposażone mimo że Panie w biurze jak i później koordynator zapewniali że mieszkania są w pełni wyposażone. Na miejscu okazało się że nie było praktycznie w ogóle naczyń (na kilkanaście osób w kuchni były dwa małe garnki i patelnia, która pamięta czasy PRL-u :)). Gdybyśmy wiedzieli wcześniej moglibyśmy się na to przygotować. Myślę że warto też przed wyjazdem dopytać o kwestie urlopu wypoczynkowego (kto pracował przez MG ten wie o co mi chodzi). Nie zgadza się również to że na miejscu nie ma polskiego koordynatora o czym zostaliśmy zapewnieni przed wyjazdem. Dużo zarzutów mogę mieć do pracy koordynatora. (usunięte przez administratora) Ogólnie agencje oceniam 6/10.
    Adrian18

09.10.2021 15:02

Cześć jedzie ktoś może początkiem listopada na produkcje pralinek w norymbergu ? Szukam osoby która ma wolne miejsce w aucie , aby dojeżdżać do pracy itd. oczywiście dokładam się na paliwo
    kry18

06.10.2021 23:38

Witam. Jest ktos chętny na wyjazd w listopadzie przez MG? Mam swoje auto jak cos a we dwie osoby zawsze raźniej. praca dowolna, jestem z podkarpacia, moj mail to [email protected].
    GrzesiekKRK

08.10.2021 00:04

Mogę się z tobą zabrać z Krakowa, myślę nad podjęciem pracy przez MG narazie aplikowałem do jakiejś pralni i czekam na telefon od nich.
    Adrian18

09.10.2021 14:16

cześć , odezwij sie na [email protected]

08.10.2021 18:53

Witam, czy jest możliwość by zabrać ze sobą zwierzątko? Małego psa albo kota
    Wiktor

26.09.2021 13:36

Czejść. Czy może ktoś wypowiedzieć się na temat pracy w Monachium, magazyn wysyłkowy. Jakie są normy i godziny pracy Czy pary pracują na jednej zmianie .
    Gustav

05.10.2021 21:36

Maja jakieś oferty koło lubeki i gdzieś tam na poloncy Niemiec ale nie wiem czy są miejsca
    Pracownikk

08.10.2021 16:27

Skaner jest w języku niemieckim
    Szok123

08.10.2021 16:23

A czy słyszeliście,że jedno auto jest na min dwie osoby ??? A ja myślałem że na 5 .......uwaga tak więc jak chcecie jechać w trzy badz w cztery osoby są potrzebne dwa auta bo są zmiany takie informacje uzyskałem z biura .Pozdrawiam!!!
    Loker95

08.10.2021 11:44

Witajcie, mam zamiar wybrać się z dziewczyną na magazyn z karmą dla zwierząt w Lubeka. Ktoś jest albo był i może się wypowiedzieć jak z warunkami i pracą? Z góry dziękuję
    Może przyszły pracownik

07.10.2021 20:50

Rozważam wyjazd do Lipska na sortownie owoców. Czy ktoś jest albo był zatrudniony na tym stanowisku w Lipsku i może opisać jak wygląda praca? Czy jest gwarancja liczby godzin, czy są możliwe nadgodziny, średnie zarobki, warunki mieszkaniowe ( ile osób mieszka mniej więcej w mieszkaniu i czy jest możliwość dostania oddzielnego pokoju)? Widziałem też ogłoszenie na pralni w Dreźnie więc jak ktoś nie pracował w Lipsku tylko w Dreźnie i ma jakieś doświadczenia to również proszę o komentarz.
    Błażej

07.10.2021 16:35

Witam, czy ktoś pracuje może jako operator wózka w miejscowości Langenweddingen własne przez MGSolutions? MOżna prosić o jakieś informację dot. pracy właśnie w tym miejscu. Z góry dziękuje, pozdrawiam
    Nissa

07.10.2021 10:48

Szacun dla MG za bycie jedną z niewielu naprawdę solidnych agencji wysyłjących za granicę. Dopóki z nimi nie wyjechałem, nie wiedziałem, że da się wszystko dopiąć na ostatni guzik i uniknąć jakiś nieprzyjemnych sytuacji.
    Karolina

06.10.2021 19:20

Ktoś się wypowie na temat pracy a dokładniej praca na produkcji pralinek? Bardzo proszę o Odpowiedz
    Oliw

04.10.2021 12:16

Hej mam pytanie o prace na pralni w simmern czy praca jest ciężka, jaka jest atmosfera i czy warunki mieszkalne są też okey ?
    Wersow

05.10.2021 21:43

Trudno chyba o prostsza prace niż w tych pralniach przez Mg No i głównie same pary tam są. My jesteśmy w Zerbst ale podobno w każdej lokalizacji Elis jest to samo… jak nie jestes pyskata i leniwa to praca jest ok i kierownicy tez ok
    Alishia

06.10.2021 14:06

My też bylismy w tej pralni z narzeczonym i nie mogliśmy narzekac. Wiadomo, ze nikt tam nie jedzie odpoczywać, tylko pracować ale warunki są serio spoko. Na pewno są cięższe prace zdecydowanie.

06.10.2021 00:19

Ja z takim pytankiem jak ktoś chce wyjechac sam to jest taka możliwość ? Czy raczej nie ma pokoi pojedynczych?
    Mariusz

05.10.2021 23:43

Ciekawy temat ktoś poruszył na dole z tym urlopem Mam takie dopytanie jak wezmę po 3 mies pracy, 2 dni urlopu to będzie to urlop płatny tak jakbym w ten dzień normalnie pracował i nic nie będę stratny tylko tą premię frekwencyjna(100 euro )strace i wypłata będzie pomniejszona tylko o 100 euro dobrze to pojmuję ?

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.