4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Lena

04.10.2021 22:00

Czy pracuje ktoś w przemyśle rybnym, pracownik produkcji w Harsleben? Proszę o info jak faktycznie wygląda tam praca i płaca? Dzięki
    Justyna

05.10.2021 21:37

My byliśmy z mężem rok temu dobra oferta i na miejscu mile kierownictwo co nie jest w Niemczech takie normalne
    Lena

11.10.2021 10:15

@Justyna dziękuję za odpowiedź ????. A powiedz proszę jeszcze ile zmian tam było rok temu, czy jest bardzo zimno na hali, ile godzin dziennie się tam pracuje? Na czym dokładnie polega ta praca? Dziękuję i pozdrawiam ????
    Kacper

11.10.2021 00:24

Mam takie ważne pytanko jak jedna osoba z pary chce zrezygnować to można zostać na projekcie?? Czy raczej ciężko bo nie można zostać w pokoju samemu
    Kkkk

09.10.2021 22:46

Chciałabym się zapytać jak wyglądają mieszkania w ilu osób się mieszka pozdrawiam

09.10.2021 19:50

Agencja sama w sobie jest w porządku. Panie w biurze są pomocne, zawsze udzielą wyczerpująco odpowiedzi na każde pytanie. Wypłata jest zawsze na czas, pasek wynagrodzenia zawsze się zgadza. Przed wyjazdem radzę dopytać o kwestie mieszkaniowe bo w naszym przypadku mieszkanie maksymalnie 6 osobowe okazało się hotelem pracowniczym, w którym warunki może nie były złe ale mieszkanie nie było w ogóle wyposażone mimo że Panie w biurze jak i później koordynator zapewniali że mieszkania są w pełni wyposażone. Na miejscu okazało się że nie było praktycznie w ogóle naczyń (na kilkanaście osób w kuchni były dwa małe garnki i patelnia, która pamięta czasy PRL-u :)). Gdybyśmy wiedzieli wcześniej moglibyśmy się na to przygotować. Myślę że warto też przed wyjazdem dopytać o kwestie urlopu wypoczynkowego (kto pracował przez MG ten wie o co mi chodzi). Nie zgadza się również to że na miejscu nie ma polskiego koordynatora o czym zostaliśmy zapewnieni przed wyjazdem. Dużo zarzutów mogę mieć do pracy koordynatora. (usunięte przez administratora) Ogólnie agencje oceniam 6/10.

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Adrian18

09.10.2021 15:02

Cześć jedzie ktoś może początkiem listopada na produkcje pralinek w norymbergu ? Szukam osoby która ma wolne miejsce w aucie , aby dojeżdżać do pracy itd. oczywiście dokładam się na paliwo
    kry18

06.10.2021 23:38

Witam. Jest ktos chętny na wyjazd w listopadzie przez MG? Mam swoje auto jak cos a we dwie osoby zawsze raźniej. praca dowolna, jestem z podkarpacia, moj mail to [email protected].
    GrzesiekKRK

08.10.2021 00:04

Mogę się z tobą zabrać z Krakowa, myślę nad podjęciem pracy przez MG narazie aplikowałem do jakiejś pralni i czekam na telefon od nich.
    Adrian18

09.10.2021 14:16

cześć , odezwij sie na [email protected]

08.10.2021 18:53

Witam, czy jest możliwość by zabrać ze sobą zwierzątko? Małego psa albo kota
    Wiktor

26.09.2021 13:36

Czejść. Czy może ktoś wypowiedzieć się na temat pracy w Monachium, magazyn wysyłkowy. Jakie są normy i godziny pracy Czy pary pracują na jednej zmianie .
    Gustav

05.10.2021 21:36

Maja jakieś oferty koło lubeki i gdzieś tam na poloncy Niemiec ale nie wiem czy są miejsca
    Pracownikk

08.10.2021 16:27

Skaner jest w języku niemieckim
    Szok123

08.10.2021 16:23

A czy słyszeliście,że jedno auto jest na min dwie osoby ??? A ja myślałem że na 5 .......uwaga tak więc jak chcecie jechać w trzy badz w cztery osoby są potrzebne dwa auta bo są zmiany takie informacje uzyskałem z biura .Pozdrawiam!!!
    Loker95

08.10.2021 11:44

Witajcie, mam zamiar wybrać się z dziewczyną na magazyn z karmą dla zwierząt w Lubeka. Ktoś jest albo był i może się wypowiedzieć jak z warunkami i pracą? Z góry dziękuję
    Może przyszły pracownik

07.10.2021 20:50

Rozważam wyjazd do Lipska na sortownie owoców. Czy ktoś jest albo był zatrudniony na tym stanowisku w Lipsku i może opisać jak wygląda praca? Czy jest gwarancja liczby godzin, czy są możliwe nadgodziny, średnie zarobki, warunki mieszkaniowe ( ile osób mieszka mniej więcej w mieszkaniu i czy jest możliwość dostania oddzielnego pokoju)? Widziałem też ogłoszenie na pralni w Dreźnie więc jak ktoś nie pracował w Lipsku tylko w Dreźnie i ma jakieś doświadczenia to również proszę o komentarz.
    Błażej

07.10.2021 16:35

Witam, czy ktoś pracuje może jako operator wózka w miejscowości Langenweddingen własne przez MGSolutions? MOżna prosić o jakieś informację dot. pracy właśnie w tym miejscu. Z góry dziękuje, pozdrawiam
    Nissa

07.10.2021 10:48

Szacun dla MG za bycie jedną z niewielu naprawdę solidnych agencji wysyłjących za granicę. Dopóki z nimi nie wyjechałem, nie wiedziałem, że da się wszystko dopiąć na ostatni guzik i uniknąć jakiś nieprzyjemnych sytuacji.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter

Karlsdorf-Neuthard

16 - 16 EUR / h

Karolina

06.10.2021 19:20

Ktoś się wypowie na temat pracy a dokładniej praca na produkcji pralinek? Bardzo proszę o Odpowiedz
    Oliw

04.10.2021 12:16

Hej mam pytanie o prace na pralni w simmern czy praca jest ciężka, jaka jest atmosfera i czy warunki mieszkalne są też okey ?
    Wersow

05.10.2021 21:43

Trudno chyba o prostsza prace niż w tych pralniach przez Mg No i głównie same pary tam są. My jesteśmy w Zerbst ale podobno w każdej lokalizacji Elis jest to samo… jak nie jestes pyskata i leniwa to praca jest ok i kierownicy tez ok
    Alishia

06.10.2021 14:06

My też bylismy w tej pralni z narzeczonym i nie mogliśmy narzekac. Wiadomo, ze nikt tam nie jedzie odpoczywać, tylko pracować ale warunki są serio spoko. Na pewno są cięższe prace zdecydowanie.

06.10.2021 00:19

Ja z takim pytankiem jak ktoś chce wyjechac sam to jest taka możliwość ? Czy raczej nie ma pokoi pojedynczych?
    Mariusz

05.10.2021 23:43

Ciekawy temat ktoś poruszył na dole z tym urlopem Mam takie dopytanie jak wezmę po 3 mies pracy, 2 dni urlopu to będzie to urlop płatny tak jakbym w ten dzień normalnie pracował i nic nie będę stratny tylko tą premię frekwencyjna(100 euro )strace i wypłata będzie pomniejszona tylko o 100 euro dobrze to pojmuję ?
    Mat

04.10.2021 21:22

Wyjechał ktoś do pracy z tego biura bez swojego samochodu? Czy to możliwe?
    Hustas

05.10.2021 21:39

Na pewno tak ale potem musisz liczyć na czyjaś łaske ze cię będzie ktoś woził oczywiście za zrzutkę do paliwa ale jeśli ten ktoś weźmie sobie urlop lub będzie chory to jestes na lodzie i musisz szybkością ogarniać dlatego polecam ci lepiej w Polsce sie z kims zgrać lub pojechac z jakimś kumplem i mieć sobie auto i najbezpieczniej
    Piter

05.10.2021 13:00

Chciałbym wyjechać przez MG na projekt Edeki Chciałbym żeby przy tej opinii nie było hejtu Pomagajmy sobie wspólnie Ktorą lokalizację polecacie? Jakie są normy? Jakie są warunki mieszkaniowe? Ile można zarobić mniej więcej? Pozdrawiam
    Edekaner

05.10.2021 19:14

Langenweddingen zawsze dużo godzin a jak mniej to i tak ci wyriwanaja No i masz blisko polski obok jest jeszcze Osterweddingen
    Hustas

05.10.2021 21:35

Polecam Magdeburg
    Monika

05.10.2021 21:12

Cześć, piszę w nietypowej sprawie. Niestety chłopak, z którym miałam jechać do Forchheim (okolice Norymbergii) na produkcję pralinek od 11.10, nie może się ze mną wybrać z przyczyn losowych. Mieliśmy jechać jego autem, więc w tej chwili nie mogę podjąć pracy przez brak mobilności. Czy jest jakaś chętna do pracy w tym terminie osoba posiadająca auto? Oczywiście dokładam się do paliwa na dojazdy do pracy po połowie, jestem spokojna i niekonfliktowa, więc nie będzie ze mną się ciężko mieszkało, nie palę, nie piję, 31 lat :) Zdecydowane na wyjazd osoby proszę o kontakt na maila [email protected]. Pozdrawiam!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

kandydat

27.09.2021 12:02

Witam! Jestem zainteresowany praca jako operator wózka widłowego przy branży automotive w bremem. Mogę prosić o jakieś opine?
    MARJO

02.10.2021 10:37

Ja tez chce tam jechać ale od listopada. Ty kiedy? Daj znać jak już tam Będziesz jak wyglada praca l. Ja mam małe doświadczenie ale uprawnieni zrobiłem No i nie znam języka ale podobno nie trzeba
    from the east to the west

05.10.2021 19:31

Dowiedziałeś się czegoś, bo też chciałbym tam jechać?
    gosc123

05.10.2021 10:59

Witam czy osoby nie mobilne maja szansę dostać pracę??
    snake

05.10.2021 13:39

Jak się z kimś dogadasz na dojazdy to tak.
    M

05.10.2021 18:02

czasem ogłaszają się na forum osoby które mają samochód i nie chcą jechać same. Można się dogadać co i jak z transportem. Warto zaznaczyć z jakiego sie jest województwa, ew. miasto. Jak się dogadacie to uda się tak, że wyjeździecie na jeden projekt.
    Bartek

04.10.2021 16:05

Praca Pracownik fizyczny - wysyłkowy magazyn spożywczy - Niemcy (Monachium) Ktoś coś wie więcej na temat tej pracy, a może ktoś już tam pracuje i napisze jak tam wygląda? Czy się opłaca? Pozdrawiam.
    bartuss

04.10.2021 16:01

Praca Pracownik fizyczny - wysyłkowy magazyn spożywczy - Niemcy (Monachium) Ktoś coś wie więcej na temat tej pracy, a może ktoś już pracuje i powie jak to wygląda? Pozdrawiam.
    Ghh

29.09.2021 11:28

Witam, czy ktoś już pracuje na produkcji Książek w okolicach Kassel? Jak z praca i z zakwaterowaniem?
    Wojtek89

02.10.2021 10:41

Tez chętnie sie podepnę pod to pytanie !!:) gdzie to jest? Jest mega stawka jak na produkcje i pytanie ile godzin sie pracuje i ile wychodzi na rękę? Ktoś napisze?
    WWA

24.09.2021 14:46

Witam mam pytanie robię 2 sezon na produkcji slodyczy w Wernigerode istnieje możliwość przejścia na niemiecka umowę czy nie bardzo pytam ponieważ chciałbym pracować cały rok a nie zjeżdżać po kilku miesiącach bo trzeba mieć przerwę
    Gosia

02.10.2021 10:33

Nie trzeba znać, 90% nic nie kuma po niem ale jest tyle Polaków od lat tutaj ze wszystko jakoś funkcjonuje normalnie. A jak nie to dzwonisz do agencji lub brygadzistki na miejscu która jest Polka Pani Asia bardzo mila kobieta i ona cię wprowadza w 1 dzień itd
    Kubaszek

02.10.2021 10:35

Nie ma żadnych norm ale jak masz dwie lewe ręce i leniwa jestes to cię zwolnią po prostu ale to trzeba być na prawdę lewym :D a co domjezyka to nie trzeba w sumie robisz to samo proste jakieś rzeczy na produkcji, grafik i wszystko dostajesz od MG No i jest ta koordynatorka tutaj jeszcze. My akurat mieszkamy u właściciela który mówi tez trochę po polsku bo miał żonę Polkę wiec w sumie tutaj na każdym kroku Polacy gdzieś

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Bartek

29.09.2021 06:50

Robi ktoś przy produkcji napojów w sttutgarcie ? Można prosić o opinie jak tam jest
    Elza

30.09.2021 12:23

Jest spoko, fajna praca i lekka
    Kvsendjx

02.10.2021 10:31

Gdzie to jest dokładnie jaka miejscowość ? Stuttgart stricte czy okolice ? Bo mieszkam w statuttgart
    Joanna

24.09.2021 18:32

cześć czy może się ktoś wypowiedzieć coś więcej na temat pracy w Lippstad, praca w laboratorium przy orchideach? A może ktoś się wybiera w najbliższym czasie?
    Ooola

30.09.2021 14:04

Cześć, ja się wybieram. Wyjeżdżam 3.10.2021 a 4.10 mam zacząć pracę.
    Beata74

02.10.2021 10:31

maja znów te storczyki ???? Idealna praca! Byłam dwa lata temu! Cisza spokój siedzisz sobie przy biureczku i bawisz sie z tymi sadzonkami. Ktoś napisze czy jest ktoś ze starej ekipy? Kto jestnkierownikiem terz na hali? Te same osoby? Sa dalej te Polki ? Gdzid jest zakwaterowanie ? Tez w lippsztad ?

28.09.2021 17:29

Wybieramy się do Niemiec z agencja, czy może się ktoś wypowiedzieć jak jest z mieszkaniami? Czy jest potrzeba zabrac coś ze sobą typu garnki, suszarka do prania, pościel itp? I jak wyglada sytuacja z podatkiem drogowym w Niemczech?
    ola123

30.09.2021 17:45

A i suszarkę warto mieć swoją, ponieważ tak jak u nas są tylko w pralni 3 sztuki na całą kamienice, także. często bywa że wszystkie są zajęte i trzeba suszyć w pokojach w których nie ma za dużo miejsca.
    Maja

02.10.2021 10:29

U nas było wszystko od sztućce po pościel i ręczniki ale słyszałam ze to zależy od właściciela obiektu i pensjonatu i tez wzięłam ze sobą trochę rzeczy na wszelki wypadek. Sama byłam świadkiem jak Polacy pobrali sobie ze sobą jakieś sztućce i talerze który były na stanie hotelu …. niestety życie i nasi rodacy czasami sie tak zachowują. Aha jedno mi sie sprzydało!!! Czajnik elektryczny bo był jeden i bardzo mały. A gdzie jedziesz na jaka ofertę ? My byliśmy na edece niedaleko Oldenburga a teraz mamy przerwę i od nowego roku znów chcemy na jakiś magazyn może edeka albo ten z karma dla zwierząt kolo lubeki co maja bo jesteśmy z północy polski zachodniopomorskie
    Sebek

29.09.2021 20:14

Witam mam pytanko do ludzi którzy trochę robią przez agencję Jak chce z dziewczyna zjechać na urlop na weekendzie(2 dni wolnego ) i chce wziąć dodatkowo 2 dni urlopu to jest to urlop płatny za który by mi nie przepadły dniówki w robocie i przepada tylko premia frekwencyjna 100 euro ? Dobrze to rozumiem?
    Nowicjusz

01.10.2021 19:00

Podbijam pytanie
    Gh

02.10.2021 00:09

Tak jest to płatny urlop i przepada Ci premia frekwencyjna
    Kamilo2892

01.10.2021 12:48

Szukam osoby z autem chętnej wyjechać na magazyny w Niemczech. Ja jestem chętny lecz brak auta. Chętny niech pisze na e-mail [email protected] dogadamy wszystko
    On

01.10.2021 11:38

Bardzo dobra agencja. Kwatery jak na warunki pracownicze naprawdę niezłe. Praca nawet nie taka ciężka jakbym się spodziewał. Trafiłem na spoko ludzi, okazało się, że te wszystkie historie o jakiś odpałach na mieszkaniach pracowniczych i samych alkusach to totalne plotki. Było z kim pogadać, dymka puścić, a to też istotne dla mnie, bo jechałem sam i bałem się, że nie będzie do kogo gęby otworzyć Myślę, że wrócę i kiedyś jeszcze z nimi pojadę, tym razem z narzeczoną, bo na pierwszy raz nie chciałem jej brać, bo wiecie, różne hisotrie o agencjach krążą i nie chciałem ryzykować. Ale jak już są sprawdzeni to inna sprawa.
    Kasia

30.09.2021 23:26

Czy są tu jakieś Panie które w najbliższym czasie będą wyjeżdżać do pracy? Jeszcze nie mam wybranej oferty. Z kimś będzie raźniej. Oto mój MEiL- [email protected]
    Siama

28.09.2021 17:16

Witam Czy wybiera się ktoś na magazyn do miejscowości Gohl na projekt na magazynie z produktami dla zwierząt od 4 października?
    ????

30.09.2021 00:21

Hej, wybieramy się z chłopakiem :)
    xx

30.09.2021 21:25

witam, wraz z chłopakiem wybieramy się tam
    Janek

30.09.2021 19:00

Witam Wybiera się ktoś na praliny w miejscowości Norymberga ? Bądź czy są tu osoby, które tam pracują ?
    Agaaa

10.08.2021 11:30

Cześć, czy jakaś dziewczyna wyjeżdża w najbliższym czasie do pracy przez tą agencję? Ja zamierzam jechać, jeszcze nie kontaktowałam się po konkretną ofertę, ale pytam bo będę jechać sama, a wiadomo we dwie zawsze raźniej. Wyjechać chce jak najszybciej. Samochód swój mam :)
    Kika

24.09.2021 16:31

możesz coś więcej napisać o tym projekcie? jak to dopkładnie wygląda, bo z tego co w ofercie czytam to praca w skupieniu i w labolatorium. Ile można zarobic na czysto i czy jest możliwość dodatkowych godzin, weekendów .
    Kobieta30

28.09.2021 13:02

Hej szukasz jeszcze chętnej osoby do wyjazdu ?? Pozdrawiam :)
    Nikka

24.09.2021 15:33

heja, czy może ktoś szepnąć kilka słów na temat pracy w laboratorium przy produkcji sadzonek orchidei - Lippstad. Ewentualnie pomocnik na magazynie z produktami dla zwierząt - Göhl ( tam wymagaja podjęcia pracy na min kilka miesięcy) Jest tu ktoś z okolic podkarpacia, kto może w najbliższym czasie chciałby wyjechać do Niemiec? wstępnie chciałabym wyjechać początkiem października, jechałabym sama więc mam miejscówki jakby ktoś był chętny. Może jest ktoś kto chce wyjechać do pracy, ale nie chce jechać sam - we dwójkę zawsze raźniej :)
    Kasia S

27.09.2021 19:39

Cześć :) ja właśnie się wybieram do pracy w laboratorium sadzonek orchidei (Lippstadt) i jeśli też się tam wybierasz i masz jeszcze miejsce w samochodzie, to chętnie się dołączę i zrzucę na transport. Mój email: [email protected]
    Edziu

25.09.2021 09:20

Siemka mam pytanie czy jak skończy się projekt tzn jak wysyłają ludzi na obowiązkową przerwę 2-3 miesięczną jak się robi przez agencję to czy można odrazu jechać na inny projekt ? Czy trzeba mieć ogólnie przerwę 2-3 miesiące i nie można jechać przez tą agencję na inne projekty przez ten okres
    Marcin WWA

23.09.2021 21:13

Witam mam pytanie czy na projekt przy czkoledkach w wernigerode można wyjechać z kolegami(3) czy raczej przyjmują tylko pary(kobieta,mężczyzną)
    Lechu

24.09.2021 14:48

Można wyjechać zdarzają się takie przypadki ale raczej musicie wyjechać we 2 ponieważ nie ma pokoi 3 osobowych
    Darek

24.09.2021 05:53

Witam. Na święta firma pozwala normalnie zjechać do rodziny czy trzeba tam siedzieć i robić? Pozdraiwm
    Tymon

24.09.2021 13:58

To juz raczej musisz ustalać indywidualnie z osobami decyzyjnymi, ale jesli byś w te dni pracował, na pewno byłaby placona wyższa stawka.

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.