4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Kam123

27.11.2021 16:31

Czy istnieje szansa załapać się do pracy w pojedynkę, bez samochodu? Jak patrzy na to agencja? Jestem chętna na wyjazd do pracy po nowym roku. I czy ktoś mógłby mi napisać, czy dostał się do pracy poprzez aplikację ze strony MG?
    Kasia M.

29.12.2021 17:44

Witaj, skąd jesteś i na jak długo planujesz wyjazd? Masz już doświadczenie w pracy za granicą? Jakiś projekt Cię zainteresował? Pzdr, Kasia z Gdyni
    Kam123

09.02.2022 14:30

Województwo Świętokrzyskie. Doświadczenie w pracy za granicą mam, tyle że nie na magazynie a np przy truskawkach, jabłkach i winogronie a także jako pokojówka. Niemiecki na poziomie komunikatywnym ale tu raczej nie jest wymagany. Ostatni mój wyjazd trwał prawie 8 miesięcy z urlopem tygodniowym. Pytam póki co pytam ogólnie bo sporo projektów zapowiada się interesująco.
    Patrykk

09.02.2022 14:29

Planujemy wybrać się na pracę do Hanoweru na produkcję przyborów szkolnych, z Małopolski-powiat Brzeski. czy ktoś też planuje jechać z okolic? wie ktoś moze jak wygląda tam praca?
    Patry

08.02.2022 20:29

czy wie ktoś jak wyglada praca na magazynie w magdeburg?
    Patrykk

08.02.2022 20:14

Witam, czy pracował ktoś na produkcji napojów w okolicach stuttgartu albo na posypkach cukrowych w calw i chciałby się podzielić opinią? jako Para chielibysmy wyjechać ale nie wiemy co nas tam moze czekać

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Patrycjusz

08.02.2022 19:36

Witam. Dostałem ofertę pracy przy produkcji okien w okolicach Lipska. Czy ktoś może z zgromadzonych tutaj ludzi pracuje w tej branży i mógł by wyrazić opinie na temat tej pracy.? Pozdrawiam ????
    Ciekawa

08.02.2022 18:53

Wiadomo, jak tu z l4? Jest placone 100%, 80% czy w ogóle...? I jak wtedy z mieszkaniem? Zabierają więcej za brak frekwencji?
    Olcia9339

08.02.2022 13:43

Hej planuje się wybrać do pracy pod koniec marca. Nie posiadam niestety samochodu. Czy jest ktoś kto również ma takie plany,ma samochód i chciałby się ze mną wybrac? Jesli tak to proszę o wiadomość na email [email protected]
    Patii

07.02.2022 06:15

Hej, czy wybiera się ktoś do jakiejś pracy w Hanowerze? Lub jest jakąś w stanie polecić w tym mieście?
    Alicja

08.02.2022 11:25

Też jestem ciekawa, wpadła ostatnio oferta na produkcję przyborów szkolnych. Czy ktoś może podzielić się opinia?

23.01.2022 16:09

Od początku lutego zaczynam pracę przy orchideach, Lippstadt. Czy znalazłby się ktoś kto też tam zaczyna pracę? Jadę własnym autem. Email: [email protected]
    Ksenia

04.02.2022 12:34

Hej, ja też jadę tam na projekt i od 15.02 zaczynam. Nie mam auta, może mogłybyśmy pojechać razem?
    Aga

05.02.2022 17:25

jeśli masz jakieś pytania to pisz, pytaj. Co będę wiedziała to odpisze :) dla reszty też będzie pomocne.

05.02.2022 16:16

Dziewczyny moglaby któraś napisać czy na orchideach jest lekka praca i jak długo się trzeba uczyć wogole jak to wyglada
    Bali8

04.02.2022 23:25

Cześć. Jest ktoś albo był w miejscowości Morsbach w pracy na Automotiv? Chciałbym się dowiedzieć co i jak na temat mieszkania i pracy,bo za tydzień się tam wybieram. Z góry dzięki
    Gosia

29.01.2022 21:28

Muszę przyznać ze bardO dobra agencja pojechaliśmy drugi raz z nimi wcześniej pralnia teraz magazyn spod magdeburgiem Magazyn edeki maja tu koordynatorów dwóch bardzo miłych fajne mieszkania i fajne zarobki szczególnie po 9 miesiącach stawka idzie w góra 14,5 eur jakoś. Jedyny mały minus ze magdeburg to nie Berlin ale za to trochę tańsze życie
    Mamba

31.01.2022 12:38

ale to zmienialiście pracę jedną po drugiej czy te dwie lokalziacje były w jakiś odstępach czasowych? jak to wyglądało?
    Nimka

04.02.2022 13:27

a jak jest z jakimiś stołówkami. Były w tych miejscach, w których pracowałaś?
    Jacuch

04.02.2022 09:53

Witam, czy ta agencja wystawia polskie pity czy lohny?

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Magazynier - asortyment spożywczy - Dział Chłodnia

Kraków

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji - PRACA W NIEMCZECH

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik produkcji naczep - monter

Karlsdorf-Neuthard

16 - 16 EUR / h

Rakela

31.01.2022 15:12

Czy ktoś wybiera się do pracy z tą agencja w najbliższym czasie i jest mobilny ? Szukam kogoś z autem. Ja sama mam prawko, ale z samochodem będzie problem
    Łukasz

01.02.2022 15:51

A skąd ruszasz?
    Rakela

02.02.2022 21:57

Ja z małopolski , powiat tarnowski

02.02.2022 12:59

Widzę, że firma działa w wielu branżach. Interesuje mnie głównie hotelarstwo i gastronomia. Jakie macie doświadczenia?
    Monika

02.02.2022 11:49

Czy po 18 miesiącach na danym projekcie można przejść od razu na inny projekt, jeśli na obecnym pracodawca nie przedłuży umowy? Albo wrócić na dany projekt i przedłużyć umowę?
    Łukasz

01.02.2022 00:30

Witam, czy ktoś wybiera się na magazyn edeka koło Magdeburga 7 lutego?
    [email protected]

31.01.2022 16:45

Hej. Chce wyjechac za granice (nie posiadam prawa jazdy) najlepiej z kimś jezeli jestes kobietą i poszukujesz kogoś i jestes w tej samej sytuacji co ja to moj kontakt [email protected]
    Magda

27.01.2022 17:56

Cześć czy ktoś koniec lutego początek marca wybiera się do pracy autem przez MG Solutions? Posiadam prawo jazdy auta natomiast brak. Może jest ktoś chętny kto nie chce jechać sam/a. Projekt z nadgodzinami. Dłuższy wyjazd. Wielkopolska. E-mail : [email protected]
    Michał

31.01.2022 14:33

Cześć Magda My się chcemy wybrać Napisz do mnie to pogadamy [email protected]
    ParkaZakochana;)

16.01.2022 23:43

Polecam mg dojechaliśmy tydzień temu na magazyn edeki i wszystko super w porównaniu do naszego ostatniego wyjazdu przez inna agencje do Holandii to niebo a ziemia. Fajne mieszkanie blisko pracy, w pracy mili ludzie, i finanse tez wydają się być spoko stawka podstawowa 10,5 eur ale premiami można podbić nawet do 13 eur do tego premia za frekwencja i mieszkanie 3 eur za dobę a jesteśmy tylko w dwie pary w dużym mieszkaniu. Od 9 miesięcy stawka podnosi się do 14,5 euro. Zobaczymy co będzie dalej narazie nie mamy żadnych zastrzeżeń iprblemow. Napiszemy po kilku tyg jak wyglada sytuacja bo na razie i tak jeszcze się uczymy wszystkiego. Ale póki co agencja na duży plus i potwierdza się wszystko ci mówili nam inni o mg

28.01.2022 16:43

Potwierdzam, byłem w Magdeburgu i żeby zrobić premie bardzo trzeba się nabiegać. Czasem możesz szybko zacząć zamówienia a wjedziesz w nowy gang i ktoś sobie urzadza pogadankę i musisz stać i czekać aż się rusza i wszystko na co pracowałeś potrafi spasc bardzo szybko.. a zarobić tam można ponad 1500e tylko od października do lutego. Zjazd dzień przed wigilia albo jak przypada zmiana w dzień w wigilii i wracać w 2 dzień świąt. Wymyślanie o testach i wirusie byle nikt nie chciał zjechać do polski.. słabe zachowanie
    Thecomedown11

29.01.2022 17:47

W jakim mieście jest ten magazyn ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

29.01.2022 15:32

Czy moze ktoś napisać jak wygląda praca przy orchideach może już tam ktoś jest i mógłby napisać jakie sa realnie chce pojechać ale nie wiem czego się mam spodziewać. Jak ta praca wygląda czy trudno się nauczyć i ile szkolenie trwa

28.01.2022 09:53

Szanowni Państwo, w Niemczech nie ma (jeszcze?) obowiązku szczepień, ale w przypadku osób niezaszczepionych lub nie w pełni zaszczepionych (w Niemczech jedna dawka preparatu J&J nie jest już zaliczana do statusu "zaszczepiony"): -> konieczność codziennego testowania (w zakładzie pracy lub w publicznych punktach testowych Schnelltestzentren) -> w przypadku osób niezaszczepionych wymagane jest dodatkowo wykonanie testu przeciwko Covid-19 przed przekroczeniem granicy, rejestracje na tzw. Einreisemeldeportal a następnie natychmiastowa (niestety niepłatna) kwarantanna na terenie Niemiec - po przyjeździe z Polski (Hochrisikogebiet - obszar wysokiego ryzyka wg. RKI) -> nasza Agencja nie jest w stanie zapewnić zakwaterowania na czas kwarantanny ani po niej z powodu obostrzeń w branży hotelowej i noclegowej (2G, 2G+,3G), w związku z tym Pracownik niezaszczepiony (aktualnie podejmujący pracę) musi we własnym zakresie zatroszczyć się o mieszkanie prywatne, gdzie takie obostrzenia mogłyby (?) go nie obejmować lub jest w stanie je w pełni (we własnym zakresie) przestrzegać. Od 1.02.2022 osoby zaszczepione 2 dawkami zachowują status osoby zaszczepionej przez 9 MIESIĘCY (przed upływem tego okresu należy "doszczepić" się 3 dawką tzw. "Booster"). Osoby zaszczepione 3 dawkami (inkl. Booster) aktualnie otrzymuję status osoby zaszczepionej bezterminowo. Wszystkim Pracownikom oraz Kandydatom życzymy zdrowia i wytrwałości w tych trudnych pandemicznych czasach! Informacje dot. obostrzeń antycovidowych na terenie Niemiec: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/niemcy AGENCJA PRACY MGsolutions
    Klaudia233

29.01.2022 12:59

A jak jest z paszportem covidowy ozdrowienca ? Czy jest on brany pod uwagę?

29.01.2022 15:17

Wymagania techniczne dotyczące dowodu odzdrowienia, obowiązujące od 15 stycznia 2022 r.: https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Genesenennachweis.html Dowód ozdrowieńca w rozumieniu rozporządzenia o wyjątkach dotyczących środków ochrony COVID-19 i rozporządzenia w sprawie koronawirusa musi spełniać następujące wymagania z technicznego punktu widzenia: a) Test potwierdzający przebyte zakażenie musi być przeprowadzony przez diagnostykę laboratoryjną z zastosowaniem wykrywania kwasu nukleinowego (PCR, PoC-PCR lub inne metody technologii amplifikacji kwasu nukleinowego). ORAZ b) data wykonania pozytywnego testu musi przypadać minimum (!) 28 dni wstecz ORAZ c) data wykonania pozytywnego testu nie może być starsza niż 90 dni. Czas obowiązywania paszportu wyzdrowienia został skrócony z 6 miesięcy do 90 dni, ponieważ dotychczasowe dowody naukowe wskazują, że nieszczepione osoby, które przeszły infekcję, mają zmniejszoną i jeszcze bardziej tymczasową ochronę przed ponownym zakażeniem wariantem omikron w porównaniu z wariantem delta.
    David

13.01.2022 08:01

Czy ktoś zaczyna pracę w Bockenem na projekcie automotive od 18 stycznia 2022r.?
    Agnieszka

17.01.2022 17:15

Zazwyczaj wolne weekendy, praca fajna. Jest ciężko ale da się wytrzymać. I bardzo dobre zarobki

28.01.2022 16:51

Gdyby się dało dodać zdjęcie bym Ci pokazał jakie ludzie mają poparzone ręce. Ja po moje ochraniacze już się upominam tydzień. Jest dużo maszyn, musisz się wszystkich nauczyć bardzo szybko i samemu na niej pracować, bez języka możesz sobie nie poradzić bo nikt z Polski nic nie tłumaczy. Są dwie maszyny gdzie nawet na chwilę nie odpoczniesz bo musisz normę wyrobić a jest to bardzo ciężkie. W Bonn potrafią Cię zwolnić w każdej chwili jeśli nie wyrobisz normy.

19.01.2022 20:39

Jedzie ktoś na projekt magazynier komisjoner do Berlina? Mogę zabrać. Szczecin, okolice
    Filip

21.01.2022 01:32

Siemanko, wiesz coś więcej o tej pracy niż na stronce?

28.01.2022 16:46

Nie polecam, warunki jakie trafiłem to 6 osób na dużym pokoju. Zero prywatności, łazienka bez kluczyka każdy mógł wejść kiedy chciał, siedzą po nocach i piją, masz 2 dni na naukę potem wymagają już normy, słabe przyuczenie zero zrozumienia. Najgorszy magazyn jaki mają w ofercie.
    doda

24.01.2022 09:47

bardzo polecam agencje jako agencje tylko proszę nie podejmowac współpracy z koordnatorką Pania Patrycja nie jest zorientowana do końca w temacie słaby kontakt po dotarciu juz do pracy na miejce wysyła ludzi zgarnia kasa i radż sobie sam kazdy inny koordynator tak tylko nie ona i agencje polecam jest w porzadku kasa dobra wypłaty na czas.
    Mm

25.01.2022 16:54

Witam Czy czy wysyłała im Pani skan dowodu osobistego ? Mam problem jeśli chodzi o formalności…

28.01.2022 16:37

Potwierdzam, Pani Patrycja nie pasuje do tej firmy, każdy inny koordynator jest pomocny. Przy pierwszej pracy inna Pani dzwoniła pytała czy wszystko ok sobota niedziela zawsze pod telefonem a Pani Patrycja równo godzina 16 zero kontaktu. I ciągle każe pisać email i nie odbiera telefonów... Mają zdecydowanie lepszych w tej firmie.
    Damian

25.01.2022 13:06

Wybiera się ktoś w lutym/marcu z Podkarpacia na któryś z projektów?
    Natalia

26.01.2022 17:18

Chcesz to napisz na e-mail , [email protected]

28.01.2022 16:33

W tym okresie na magazynach jest mało godzin. Jeśli chcesz zarobić więcej niż 1500e to od pazniernika do lutego jedynie. A na samą pewnie trzeba się ładnie nabiegać

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

natkaax

28.01.2022 16:22

Hejja. Chciałabym zacząć pracę od marca przez tą agencję, niestety jestem bez auta. Może jest jakaś miła osóbka chętną na wspólny wyjazd (oczywiście z autem:)) ? Jak tak to napisz do mnie [email protected] Pozdrawiam!!;)
    Ewa

28.01.2022 15:52

Co trzeba zrobić, żeby dostać prace? Mieć jakieś ubezpieczenie w Polsce?
    Ala i Wioletta

28.01.2022 15:27

Ja wyjeżdżam busem na orchidee 14/15 luty 2022 roku do Warendorf z Bydgoszczy. Czy ktoś w tym czasie również się tam wybiera? Zostawiam maila w celu kontaktu: [email protected] Pozdrawiam i do zobaczenia:)
    Tomek

15.01.2022 23:08

Ile można zarobić euro miesięcznie już po odliczeniu wszystkich opłat, oczywiście razem z zakwaterowaniem i z wyżywieniem. Jak wyglądała u was sytuacja? Zastanawiam się czy jechać.
    Beata

25.01.2022 19:11

A jak wygląda praca w pralni co tam sie robi???
    Pralnia

28.01.2022 09:21

Ogólnie jak byłam na pralni to bardzo okej, nie jest ciężka bardzo praca, pakuje się sortuje, rozwiesza pranie no takie typowe czynności. Ja miałam tak że były dwie zmiany na rano i na popołudnie.
    Kikaa

27.01.2022 21:34

Hej, czy aby wyjechac do pracy do Niemiec trzeba być zaszczepionym??

28.01.2022 08:53

Smutny Anioł

28.01.2022 08:38

Dzień dobry, myślę o wyjeździe i mam pytanie, czy trzeba robić badania lekarskie, czy są przeciwwskazania, czy osobę mogą wykluczyć z powodu choroby przewlekłej? Czy badania są robione w Niemczech czy w Polsce?
    Pipi

14.01.2022 20:41

Bardzo was proszę o napisanie czy ciężko jest w pralni lub przy produkcji czekolady .Bardzo proszę o mały opis
    Magi

27.01.2022 18:43

Witaj. Zależy od Ciebie czy nauczony jesteś pracy. Praca na produkcji czekolady spoko. To zależy od podejścia nastawienia. Na produkcję czekolady do Magdeburga sezon się już kończy do końca lutego tylko

12.01.2022 15:16

Witam czy aby wyjechać do pracy przez ta agencje trzeba być zaszczepionym ? Bądź posiadać negatywny test ? Wraz z chłopakiem chcemy wyjechać a nie jesteśmy zaszczepieni
    Mt

15.01.2022 11:43

Jak nie jesteś zaszczypana to płacisz sama za testy przed wyjazdem, za mieszkanie podczas kwarantany i codzienne testy..
    Magi

27.01.2022 18:41

Za testy do pracy się nie płaci. Proszę nie wprowadzać w błąd. A kwarantanna mieszkanie opłaca pracodawca
    Poker

27.01.2022 14:08

Czesc Czy jest ktoś tutaj, kto rozważa wyjazd przez Agencje MG-Solutions, ma samochód a nie chce jechać sam? Projekt do dogadania, termin luty. [email protected] Chętnie się z kimś zgadam
    Pipi

21.01.2022 19:12

Czy ktoś wie czy mozna pojechać do pracy bez samochodu a agencja może znaleźć kogoś co ma samochod i z nią dojeżdżać do pracy oczywiście zrzuta na paliwo .Wie ktoś coś. Bardzo bym była wdzięczna a do agencji kiedyś dzwoniłam to niby tylko samochodem .Może miał ktoś taki problem
    Aga

26.01.2022 19:30

jeśli decydujesz się na pracę to musisz mieć samochód do dyspozycji, bo dość często odległość z miejsca zamieszkania do miejsca pracy średnio 10 km. Agencja nie może komuś narzucić, że ma wozić do pracy obce osoby. Mało kto chce być "uwiązany" do takich ludzi, które uważają że jak zapłacili hajs, to trzeba je wozić gdzie sobie zażyczą. A takich jest sporo. A później pretensje do agencji? Ewentualnie znaleźć kogoś na gowork kto chce jechać swoim samochodem i szuka kompana. Zrzuta na paliwo to jedno , ale doliczyć warto osobno kilka euro dla kierowcy za jego pracę + amortyzacja, później wymiana oleju itp.
    emmo

27.01.2022 13:23

To po twojej stronie sto znalezienie takiej osoby. Tu się sporo osób dogadywało, może napisz co i jak, podaj maila i się z kimś uda dogadać ma dojazdy?

27.01.2022 13:00

Czy ktoś był na orchideach można wiedzieć jak wygląda ta praca co się robi czy to jest akord
    Magda

23.01.2022 22:35

Jestem z Poznania planuje wyjazd początek marca. Dłuższy wyjazd +6miesiecy. Może jest ktoś chętny kto wybiera się na jakiś projekt? Jak najbardziej sporo godzin wchodzi w grę. Projekt nieistotny. [email protected]
    Natalia

26.01.2022 17:20

Byłabym chętna również , [email protected]
    Antek9

23.01.2022 21:53

a jak to jest jak się zaszczepiłem szczepionką JJ 19.01 to kiedy mogę się zaszczepić drugi raz i czy znowu będę musiał czekać te dwa tygodnie?
    JJ

25.01.2022 20:22

Szczepionka J&J na terenie Niemiec już nie obowiązuje, została wycofana i trzeba robić codziennie testy
    Liipsk

24.01.2022 21:40

Witam, czy pracuje ktoś z tej agencji w Lipsku przy produkcji okien? Może coś napisać o tej pracy o warunkach i czy warto wyjechać?

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.