MGsolutions MGJJ

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Matylda

18.02.2022 12:33

Pozdrawiam wszystkich. Szukam osoby/osób z Górnego Śląska najlepiej z ok. Bielska-B. Do wspólnego wyjazdu do pracy w Niemczech. Jestem po 40-tce. Proszę zostawcie e-mail. Dziękuję.
    Kasia

19.02.2022 09:19

A na jaki projekt jedziesz ja też jestem po 40 ja w marcu na orchidee

18.02.2022 10:54

czy ktoś pracował na automotive w Bockenem? jak wyglada tam praca?
    Niunia

17.02.2022 17:13

Czy ktoś na orchidee jedzie bo jadę pod koniec lutego czy może ktoś coś podpowiedzieć jakie sa warunki
    Orzech

08.02.2022 22:03

Cześć, Czy ktoś z Was wybiera się do Morsbach? Automotive?

15.02.2022 19:41

20/02, na 21/02 mam start
    Anna

17.02.2022 07:19

Daj znać jak to wygląda na miejscu [email protected]

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

marshad

16.02.2022 22:59

Hej, szukam chętnej osoby z samochodem na wspólny wyjazd do pracy, szczegóły do ustalenia. Mam 24 lata, bez nałogów, prawo jazdy posiadam, ale własnego pojazdu nie posiadam. Zainteresowany, zadzwoń 798477712.
    Edzia

14.02.2022 15:55

Czy ktoś wybiera się w najbliższym czasie na orchidee do Lippstadt z kujawsko-pomorskiego ?
    Rybka

15.02.2022 12:24

Byłaś może kiedyś tam
    @Rybka

16.02.2022 20:04

Nie byłam
    Only

16.02.2022 17:56

Hej, pracował ktoś w Remptendorf?
    Karol312

15.02.2022 12:15

Hej, pracował ktoś w pralni w Magdeburgu lub bad oldesloe? Bardzo ciężko?
    cypek

16.02.2022 10:37

Nienajgorzej, wiadomo roboty jest, ale w końcu po to się jedzie nie. Bez nocek robiłem, więc dla mnie tym lepiej
    Dawid

16.02.2022 10:20

Cześć, 28.02 wybieram sie do Mengerskirchen na pracownika produkcji komponentów wykończeniowych. Wybiera się ktoś może ? Wyjezdzam z Suwałk 28.02 i mam wolne miejsca Może ktoś juz tam pracował ? I moze sie jakoś wypowiedziec
    Siostra

10.02.2022 13:50

Witam Czy ktoś wybiera się do pracy automotiv w Morsbach bądź moze juz pracuje :) prosze o opinie
    Kacpi

15.02.2022 12:39

Jakie tam są obowiązki? Jest ciężko?
    Siostra

15.02.2022 16:30

Jak podejście Niemców do Polaków? Mówimy tutaj o firmie montaplast ? Czy mieszkanie spoko ?
    Katarzyna

14.02.2022 21:38

Hej wybiera się ktoś może 19-20.02 w okolice Lippstad ? Z okolic śląska.
    Rybka

14.02.2022 19:20

Może ktoś napisać jak jest na orchideach czy trudno się nauczyć i jak to wyglad
    Weronika

01.02.2022 01:24

Co sądzicie o automotive w Bremen ? Jestem zainteresowana ich ofertą. Jak wygląda praca i zarobki?
    Kami

14.02.2022 08:42

Hej, a pracują kobiety tam? Chodzi mi o to, żeby nie było za ciężko bo jak tak to po prostu poszukam jakiejś innej lokalizacji bo w sumie wybór jest spory. Może lepiej na pakowanie i układanie towaru na przykład? Jakbyś dał wskazówkę to byłabym wdzięczna.
    Kami

14.02.2022 08:43

Jeszcze zapytam o te mieszkania bo jak mówisz że spoko warunki no to do Bremen mogłabym jechać ale np. na jakiś inny projekt. Kojarzysz czy to są te same wtedy lokacje zakwaterowania czy po prostu rozproszone jakoś po okolicy?

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pakowacz /-ka

Kazimierz Dolny

2500 - 3000 EUR / m

Magazynier - dział owoce & warzywa - PRACA W NIEMCZECH

Szczecin

15 - 18.5 EUR / d

Magazynier - PRACA W NIEMCZECH

Ostrów Wielkopolski

Praca W Niemczech przy kompletowaniu i pakowaniu zamówień. Mieszkanie firmowe! Mile widziane również pary! Bez języka!

Rzeszów

15 - 20 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik magazynu i produkcji dla branży automotive - PRACA W NIEMCZECH

Legnica

10.02.2022 07:22

Czesc, czy jest ktoś lub był na projekcie Rudolph Automotive w Lipsku? Chciałbym się dowiedzieć o warunki pracy i mieszkaniowe.
    Kapi

11.02.2022 11:49

Gdzie widziałeś tą ofertę i jakie są stawki?
    Szymon

11.02.2022 17:38

Zastanawiam się nad ta pracą jako operator wózka, jeśli jest ktoś kto tam pracuję również prosiłbym o kontakt jakie sa warunki.
    Damian N

11.02.2022 14:13

Hej wam! Szukam osoby do pary do mieszkania i pracy przez okres kilku miesięcy. Okolice Berlina ta praca w mg. Mam samochód i mogę bez problemu zabierać ze sobą osobę lub osoby z wspólnego mieszkania. Więcej informacji mogę udzielić na e-mail: [email protected] Miłego piątku! Trzymajcie się! I nie bójcie się pisać haha
    Marcin

07.02.2022 10:07

Czy był ktoś taki z was że zwolnił się z mg i po trzech tygodniach zatrudnił od nowa? Przyjmuje agencja ludzi spowrotem do siebie czy nie?
    Hfjs

11.02.2022 13:19

Tak przyjmuje my mieliśmy taka sytuacje ze wrocilismy do polski i miesiąc później wyjechaliśmy znowu z tej agencji ale na inny projekt
    Sandzia

10.02.2022 20:37

Cześć, czy jedzie ktoś lub pracuje do okolice Bremen na Komisjoner części samochodowych ( skaner)? Proszę o jakieś informacje o tej pracy, można pisać na e-maila [email protected].
    Sandzia

10.02.2022 20:18

Cześć, czy pracuje ktoś w okolicy Bremen przy Komisjoner części samochodowych ( skaner)? Czy można wiedzieć coś więcej o tej pracy jak ktoś coś wie? Można pisać na e-maila [email protected]. Lub polecić jakąś pracę dla pary.

04.02.2022 18:40

Cześć, czy ktoś wybiera się do Lippstadt na 15.02 na Orchidee? Jestem bez auta, chętnie bym się z kimś zabrała ;) Mój e-mail: [email protected]

06.02.2022 23:19

Nic nie mam, To może podaj do siebie lub spróbuj jeszcze na ten [email protected]
    Katarzyna

10.02.2022 14:19

Ja się wybieram 21.02 :)
    vxpraca

03.02.2022 09:46

Cześć! Czy ktoś wybiera się do pracy do Morsbach? 20 lutego?
    Siosyta

10.02.2022 12:56

Ja z partnerem ale 16.02

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ?

opinia

10.02.2022 09:53

hej, jeśli ktoś się zastanawia czy z nimi jechać to mocno od siebie polecam, to był pierwszy raz kiedy jechałam gdzieś z agencją i się bałam, bo dużo różnych rzeczy się słyszało, a tutaj takie zaskoczenie, żadnych wałków, wszystko super zorganizowane, warunki w porządku, wszystko uczciwie.

10.02.2022 11:19

Dzięki za pozytywy ;)

09.02.2022 16:41

Witam. Praca na produkcji ryb w Hamburgu jest bardzo ciężka: 1.trzeba znać jak.niemiecki, 2.jest mokro dużo wody 3.jest chłodno 4.dużo krwi i wnętrzności rybnych 5.trzeba się nadzwigać. 6.godziny pracy 3 lub 4 rano MG zapewnia super zakwaterowanie jest stały kontakt z koordynatorem(usunięte przez administratora) MGsolutions polecam????????????
    Kam123

27.11.2021 16:31

Czy istnieje szansa załapać się do pracy w pojedynkę, bez samochodu? Jak patrzy na to agencja? Jestem chętna na wyjazd do pracy po nowym roku. I czy ktoś mógłby mi napisać, czy dostał się do pracy poprzez aplikację ze strony MG?

29.12.2021 17:44

Witaj, skąd jesteś i na jak długo planujesz wyjazd? Masz już doświadczenie w pracy za granicą? Jakiś projekt Cię zainteresował? Pzdr, Kasia z Gdyni
    Kam123

09.02.2022 14:30

Województwo Świętokrzyskie. Doświadczenie w pracy za granicą mam, tyle że nie na magazynie a np przy truskawkach, jabłkach i winogronie a także jako pokojówka. Niemiecki na poziomie komunikatywnym ale tu raczej nie jest wymagany. Ostatni mój wyjazd trwał prawie 8 miesięcy z urlopem tygodniowym. Pytam póki co pytam ogólnie bo sporo projektów zapowiada się interesująco.

09.02.2022 14:29

Planujemy wybrać się na pracę do Hanoweru na produkcję przyborów szkolnych, z Małopolski-powiat Brzeski. czy ktoś też planuje jechać z okolic? wie ktoś moze jak wygląda tam praca?
    Patry

08.02.2022 20:29

czy wie ktoś jak wyglada praca na magazynie w magdeburg?

08.02.2022 20:14

Witam, czy pracował ktoś na produkcji napojów w okolicach stuttgartu albo na posypkach cukrowych w calw i chciałby się podzielić opinią? jako Para chielibysmy wyjechać ale nie wiemy co nas tam moze czekać

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Patrycjusz

08.02.2022 19:36

Witam. Dostałem ofertę pracy przy produkcji okien w okolicach Lipska. Czy ktoś może z zgromadzonych tutaj ludzi pracuje w tej branży i mógł by wyrazić opinie na temat tej pracy.? Pozdrawiam ????
    Ciekawa

08.02.2022 18:53

Wiadomo, jak tu z l4? Jest placone 100%, 80% czy w ogóle...? I jak wtedy z mieszkaniem? Zabierają więcej za brak frekwencji?
    Olcia9339

08.02.2022 13:43

Hej planuje się wybrać do pracy pod koniec marca. Nie posiadam niestety samochodu. Czy jest ktoś kto również ma takie plany,ma samochód i chciałby się ze mną wybrac? Jesli tak to proszę o wiadomość na email [email protected]
    Patii

07.02.2022 06:15

Hej, czy wybiera się ktoś do jakiejś pracy w Hanowerze? Lub jest jakąś w stanie polecić w tym mieście?
    Alicja

08.02.2022 11:25

Też jestem ciekawa, wpadła ostatnio oferta na produkcję przyborów szkolnych. Czy ktoś może podzielić się opinia?
    Marta

23.01.2022 16:09

Od początku lutego zaczynam pracę przy orchideach, Lippstadt. Czy znalazłby się ktoś kto też tam zaczyna pracę? Jadę własnym autem. Email: [email protected]

04.02.2022 12:34

Hej, ja też jadę tam na projekt i od 15.02 zaczynam. Nie mam auta, może mogłybyśmy pojechać razem?
    Aga

05.02.2022 17:25

jeśli masz jakieś pytania to pisz, pytaj. Co będę wiedziała to odpisze :) dla reszty też będzie pomocne.
    RybkA

05.02.2022 16:16

Dziewczyny moglaby któraś napisać czy na orchideach jest lekka praca i jak długo się trzeba uczyć wogole jak to wyglada
    Bali8

04.02.2022 23:25

Cześć. Jest ktoś albo był w miejscowości Morsbach w pracy na Automotiv? Chciałbym się dowiedzieć co i jak na temat mieszkania i pracy,bo za tydzień się tam wybieram. Z góry dzięki
    Gosia

29.01.2022 21:28

Muszę przyznać ze bardO dobra agencja pojechaliśmy drugi raz z nimi wcześniej pralnia teraz magazyn spod magdeburgiem Magazyn edeki maja tu koordynatorów dwóch bardzo miłych fajne mieszkania i fajne zarobki szczególnie po 9 miesiącach stawka idzie w góra 14,5 eur jakoś. Jedyny mały minus ze magdeburg to nie Berlin ale za to trochę tańsze życie
    Mamba

31.01.2022 12:38

ale to zmienialiście pracę jedną po drugiej czy te dwie lokalziacje były w jakiś odstępach czasowych? jak to wyglądało?
    Nimka

04.02.2022 13:27

a jak jest z jakimiś stołówkami. Były w tych miejscach, w których pracowałaś?
    Jacuch

04.02.2022 09:53

Witam, czy ta agencja wystawia polskie pity czy lohny?
    Rakela

31.01.2022 15:12

Czy ktoś wybiera się do pracy z tą agencja w najbliższym czasie i jest mobilny ? Szukam kogoś z autem. Ja sama mam prawko, ale z samochodem będzie problem
    Łukasz

01.02.2022 15:51

A skąd ruszasz?
    Rakela

02.02.2022 21:57

Ja z małopolski , powiat tarnowski
    Marta

02.02.2022 12:59

Widzę, że firma działa w wielu branżach. Interesuje mnie głównie hotelarstwo i gastronomia. Jakie macie doświadczenia?
    Monika

02.02.2022 11:49

Czy po 18 miesiącach na danym projekcie można przejść od razu na inny projekt, jeśli na obecnym pracodawca nie przedłuży umowy? Albo wrócić na dany projekt i przedłużyć umowę?
    Łukasz

01.02.2022 00:30

Witam, czy ktoś wybiera się na magazyn edeka koło Magdeburga 7 lutego?
    [email protected]

31.01.2022 16:45

Hej. Chce wyjechac za granice (nie posiadam prawa jazdy) najlepiej z kimś jezeli jestes kobietą i poszukujesz kogoś i jestes w tej samej sytuacji co ja to moj kontakt [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.