4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Szymon

27.04.2022 13:39

Pomocnik produkcji czekolady w Wernigerode, ktoś pracuje? Ktoś może powiedzieć co nieco o pracy?
    Dd

27.04.2022 20:44

Byliśmy, było całkiem dobrze. Praca głównie stojąca, monotonna, najczęściej całą zmiane stoisz i robisz to samo. Na początku ciężko ale można się przyzwyczaić. Dużo Polaków, więc jeśli nie znasz niemieckiego to zazwyczaj jest obok ktoś kto przetłumaczy. Jest trochę dźwigania, ale to też zależy od stanowiska, przy jednym cały czas stoisz, przy innym musisz chodzić. Jak się sprawdzisz na którejś maszynie to najprawdopodobniej zostaniesz tam przypisany. Zakwaterowanie w porządku. Wypłaty zawsze były przed czasem. Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz
    Olek

29.04.2022 10:56

Ciekawe czy jest szansa aby stawka na czekoladkach się trochę podniosła bo porównując ich inne oferty to tu mało płacą a praca wcale nie jest tam lekka.Czesto trzeba naprawdę intensywnie i w tempie pracować. Ludzie będą wybierać lepiej płatne oferty, tak mi się wydaje. Szkoda bo mimo że czasami tam było ciężko to mi się podobało. Pojechałbym tam kolejny raz gdyby właśnie stawka była wyzsza
    Artomic

08.03.2022 09:22

Przez agencje wyjechałem już na 5 projekt z rzędu. Obecnie jestem w Edece Magdeburg od 11 miesięcy wracam z grupą znajomych i każdy sobie chwali. Od 9 miesiąca stawka 14,42 także wypłaty wychodzą nawet 2tys euro. Przy obecnym kursie euro można odłożyć naprawdę pokaźną sumkę. :) Polecam!
    Lara

28.04.2022 18:46

A jak z mieszkaniem? Ciężka praca?
    Kr

28.04.2022 12:06

Jakieś opinie o produkcji pralinek (norymberga) albo sałaty pod holandia?
    Soltau

22.04.2022 14:39

Czy ktoś może pracował na stanowisku pomocnik magazynowy w Soltau i może opowiedzieć jak wyglądają praca, warunki, atmosfera oraz zarobki? :)
    makaka

27.04.2022 16:08

Również jestem ciekawa. Jadę z partnerem w maju

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

makaka

27.04.2022 16:05

Cześć. Czy pracował ktoś jako pomocnik magazyniera w Soltau? (Schnellecke Logistics Verpackung GmbH) Jadę z partnerem w maju i chcielibyśmy wiedzieć cokolwiek.

23.04.2022 22:09

Hej! Wybieramy się z chłopakiem w maju do Bad Hersfeld na pracownika produkcji książek. Czy ktoś mógłby powiedzieć coś o tej pracy i samym miejscu pracy? :)

27.04.2022 10:57

Super! [email protected]

27.04.2022 12:56

Bardzo dziękuję, [email protected]
    Dorota

27.04.2022 11:56

Czy pracował ktoś przy projekcie pomocnik produkcji czekolady w Wernigerode (Magdeburg) i może powiedzieć jak tam jest?

14.04.2022 09:03

Trzeba być zaszczepionym żeby pracować przez tą agencję?
    KJ

25.04.2022 10:10

@Qtas Ja i partner nie jesteśmy szczepieni i nie ma żadnego problemu. Za kilka dni wyjeżdżamy, mieliśmy bardzo dużo ofert pracy, z mieszkaniem również nie ma problemu. Wystarczy, że zrobimy test w Polsce, na miejscu pracy też będą nam robić. Dostałam informację, że właśnie jakoś od tygodnia wszystko zaczęło się tak luzować i już nie trzeba być szczepionym :)
    Qtas

26.04.2022 19:34

No to elegancko, że wyjeżdżacie. Zmienia się to wszystko jak w kalejdoskopie wręcz, wiec zapewne po wakacjach znowu wrzuca Nam kolejne jakies denne restrykcje. Mimo wszystko powodzenia na zachodzie
    Answpol29

19.04.2022 14:32

Hej, chciałabym podjąć pracę na produkcji orchidei w Niemczech. Czy jest jakaś dziewczyna, która jest z dolnośląskiego i rozważa taki wyjazd w sumie na już ? Zawsze razem raźniej niż samej.
    Kasia

25.04.2022 14:21

Hejka, ja jestem zainteresowana :D
    Ciekawa

23.04.2022 20:03

Czy ktoś mógłby napisać coś o pracy na produkcji książek w Bad Hersfeld?
    Kati

08.03.2022 08:24

Jestem od lutego w Niemczech i polecam dla kobiet! Praca przy storczykach. Mieszkanie wynajęli, mieszkam sama w pokoju. Do pracy mam niedaleko. Polecam!

20.04.2022 09:37

Hej jak tam jest dalej pracujesz?? I mieszkasz sama ??pralka jest ?? Przybory kuchenne też??na stanie mieszkania??
    jj

23.04.2022 19:47

Kierownictwo na labolatorium to większości Polki więc się nie martw. Praca ogólnie jest łatwa, trzeba dbać o sterylność i wszystkie wytyczne przedstawione przy szkoleniu. jeśłi chodzi o dowożenie koleżanek to taka opcja jest. jeśli wozisz do pracy i z pracy min 2 osoby przez cały miesiac to agencja nie potrąca ci kasy za kwaterę. Najlepiej zadzwonić do rekrutera i się dopytać o wszystko :)
    Mac

23.04.2022 18:36

Hej , czy ktoś pracuje w automotive w Grevenbroich ? Jak tam teraz jest ? Będę wdzięczny, pozdrówka
    oliwią

23.04.2022 16:39

Mam pytanie do pracowników, ile wychodziło wam na rękę za miesiąc i po ile godzin pracowaliście?

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

17.5 - 18.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h

Pracownik fizyczny przy produkcji komponentów samochodowych

Meckenheim

17.75 - 17.75 EUR / h

Abusia

19.04.2022 10:29

Hejka,wiecie może jak to jest,mozna sobie zjechać na spokojnie po 3-4 miesiącach czy robią problemy?
    Abusia

20.04.2022 09:04

Niby tak, ale np umowy są na 9miesiecy, i upewniam się czy nie będzie żadnych problemów gdy zerwę ja wcześniej.

22.04.2022 10:45

Na niektórych projektach umowy są przedłużane tylko co miesiąc
    Iwona

22.04.2022 10:34

Hej, czy wybiera się może ktoś w najbliższym czasie z małopolski własnym samochodem na projekt przy orchideach?
    Kik

12.04.2022 12:37

Pracuje ktoś ma komisjonowaniu i może mi powiedzieć jak wygląda praca i ile można zarobić jak się robi więcej niż norma wymaga?

22.04.2022 10:07

Jeśli chodzi o komisjonowanie artykułów spożywczych to praca jest bardzo ciężka fizycznie. Wyrobienie progów ponad normę jest możliwe, ale bardzo ciężko jest to zrobić, a i premia za to nie jest adekwatna do wysiłku. Na niektóre magazyny zatrudniane są pary, ale nawet dla facetów ta praca jest ogromnym wysiłkiem. Natomiast agencja sama w sobie jak najbardziej godna polecenia
    Karolina

21.04.2022 21:05

na projekcie Orchidea 1200 euro na miesiąc to jest mało bardzo co najmniej powinno być 1500 na miesiąc pozdrawiam
    Taqa

28.03.2022 09:26

Hej, czy ktoś jedzie do pracy przy Orchideach w Lippstadt i ma wolne miejsce w samochodzie? :)

14.04.2022 09:30

Jadę do Lippstadt 24 kwietnia z Sosnowca. Mam wolne miejsca w samochodzie. Proszę o kontakt 790770037.
    Ktoś

20.04.2022 21:35

Hej I jesteś już na miejscu..???? Możesz więcej coś napisać?? Jak kwaterunek itd...

19.04.2022 20:42

Hej czy na projekcie laboratorium Orchidea na mieszkaniach są przybory kuchenne garki itd...pralka na mieszkaniu ?? Czy to domki ?czy hotele ???

20.04.2022 08:52

Hej, ja też się tam wybieram. Jedziesz sama?

20.04.2022 17:27

Czekam na ofertę tak sama jade autem a ty masz już oferte dokładną? Datę? Czy też czekasz ...
    hary

20.04.2022 14:47

prosze o informacje o pracy w poblizu Hanoweru przybory szkolne ,

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Answpol29

20.04.2022 10:43

Szukam kogoś kto ma zamiar w najbliższym czasie wyjechać do pracy przy sadzonkach orchidei. Nie mam auta i wyjeżdżałabym zupełnie sama. Jestem z dolnośląskiego. [email protected]

20.04.2022 10:25

Witam czy ktoś z was pracował w Bremen na magazynach LOREL? Jestem ciekawy czy praca jest ciężka i jak wyglądają mieszkania ? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi
    Gabek

20.04.2022 09:16

Czy wybiera się ktoś w maju do ocynkowni na trawersowanie? Czy jedzie ktoś może autem?
    Gabek

20.04.2022 08:37

Wybiera się ktoś do pracy do ocynkowni na trawersowanie? Ktoś może mobilny autem?

19.04.2022 21:13

Czy ktoś z was pracuje w Bremen na magazynie z częściami automotiv ? Czy praca jest ciężka i jak wygląda tam kwestia z zakwaterowaniem ? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi
    Lola

19.04.2022 16:37

Co do agencji nie mam zastrzeżeń . Byłam zadowolona . I rozmyślam o wyjeździe znów do Niemiec prze mg . Szkoda tylko że trzeba mieć 30 dni wcześniej ubezpieczenie. Mam nadzieję że wkrótce agencja znajdzie inny sposób zatrudnienia.

20.04.2022 08:42

Hej a możesz jaśniej w sprawie tego ubezpieczenia???

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

19.04.2022 15:29

Witam, pracuje ktoś na automotiv meckenheim? Jakieś opinie odnośnie tego miejsca pracy?
    Xxx

19.04.2022 13:58

Pracował ktoś na produkcji pralinek ?
    Poszukiwaczka

16.04.2022 22:12

Hej, czy jest jakaś dziewczyna chętna na wspólny wyjazd ?:) jestem z wielkopolski ale brak auta wiec najlepiej dziewczyna która jest w stanie jechać autem, a razem raźniej (mam 27 lat )
    Patcib

18.04.2022 10:23

Hejka ja jestem zainteresowana
    Wera

17.04.2022 11:49

Pracuje ktoś na magazynie z artykułami dla zwierząt? Jakieś opinie?
    Kaszka

19.04.2022 13:38

Fajna oferta ale nie ma wakatów tez dzwoniliśmy już o to tam
    Emil

18.03.2022 13:37

Witam, zamierzam wyjechać z dziewczyna do Niemczech z tej agencji pracy. Chciałbym dowiedzieć się jak wyglada kwestia zakwaterowania?
    Kaja

15.04.2022 03:23

Witam czy mogłabym do Pani napisać na maila ? Proszę od odpowiedź [email protected]@gmial.com
    Kasia

16.04.2022 23:15

Można zapytać na jakiej pralni Państwo pracują, w jakim mieście? Pozdrawiam
    kejsi

15.04.2022 12:10

Jest jakieś miejsce, które najlepiej wybrać jak się nigdy nie wyjeżdżało za granicę?
    ccc

13.04.2022 21:17

cześć, jest ktoś chętny na wyjazd jako para ? lub więcej osób myślałem aby rozpocząć prace początek maja najchętniej pojechałbym w okolice Hamburga hah jestem z wlkp. zachęcam do kontaktu jeśli ktoś planuje wyjazd i szuka towarzysza :) [email protected]

13.04.2022 20:02

Jadę do Lippstad 24 kwietnia. Czy ktoś jest chętny na wyjazd w tym terminie? Proszę o kontakt pod nr 790770037.
    Szymon

13.04.2022 16:31

Kiedy najlepiej aplikować do tej agencji? Wymagają szybkiego wyjazdu? Planujemy z partnerką jechać ale dopiero 10 maja możemy wyjechać i nie wiem czy aplikować już czy jakoś końcem kwietnia. Druga sprawa, skoro agencja zatrudnia w te same miejsca ludzi, to czy pracuje się z dużą ilością Polaków?
    M4

11.04.2022 12:58

Czy jest możliwość pracy bez własnego samochodu?
    Kaju

12.04.2022 12:11

na pewno nie wszędzie wymagany jest samochód, ja mam zakwaterowanie dość blisko
    Tymon

13.04.2022 12:54

z forum wynika też, że jest taka możliwość, bo nie każdy jedzie autem
    Dominik79

12.04.2022 23:39

Witam!pracuje moze ktos na pralinkach okolice Norynbergi!chcialem zapytac jaka tam jest praca i zakwaterowanie!pozdrawiam!
    M4

12.04.2022 23:06

Może ktoś z Lublina lub okolic planuje jechać do pracy przez tą agencję własnym samochodem? Chętnie bym się zabrał, koszty paliwa na pół. Email: [email protected]
    Przemysław

11.04.2022 12:37

Jeśli ktoś szuka drugiej osoby do wyjazdu do jestem chętny ✌️ myślałem o maju [email protected]
    Tymon

13.04.2022 12:56

bo myślę czy mogę się podpiąć
    cc

13.04.2022 21:16

napisz do mnie tez myslałem o maju [email protected]
    Tomasz

11.04.2022 12:43

Witam. Chce podjac prace w Niemczech przez tego posrednika , ale nie mam samochodu. Szukam osoby z autem ktora tez chce wyjechac abysmy mogli razem pracowac tam w jednym miejscu i dojezdzac do pracy.
    rafal

12.04.2022 11:29

Cześć Ja planuje wyjechać i mam samochód

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.