4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Szymon

19.08.2022 16:33

Witam pytanie kieruje do osób pracujących w edece w mittelwalde jakie warunki na mieszkaniach macie jaka norma w pracy ile realnie da sie zarobic ?
    Aga

19.08.2022 15:35

Czy znajdzie sie jakas osoba (dziewczyna) ze śląska na wyjazd do Niemiec Podobno tak szybciej otrzymac oferte
    MrFafik

19.08.2022 14:36

Był ktos bądz jest na projekcie automotiv w Meckenheim? Jak wygląda tam zakwaterowanie i atmosfera w pracy? Bardzo proszę o odpowidź! :D
    Strysz

18.08.2022 17:14

Hej pracuje ktoś w forheim na produkcji pralinek albo się tam wybiera? chciałam zapytac jak warunki mieszkaniowe i czy jest ciężko
    Xyz

19.08.2022 11:31

Praca ogólnie nie jest ciężka, bardziej monotonna. 3 zmiany, pracujące soboty. Nocleg jest w hotelu, 12 km od miejsca pracy

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Ania

18.08.2022 11:44

Polecam agencje, wywiązali się ze wszystkiego, wypłaty zawsze były na czas oraz Pani Klaudia zawsze starała się pomoc nawet po zakończeniu pracy, zawsze dostawaliśmy paski po każdej wypłacie z dokładnymi informacjami za co mieliśmy zapłacone, agencyjne mieszkania takze na plus oraz zarobki nie były złe. Do pani Klaudii zawsze mogliśmy zadzwonić jeśli czegoś potrzebowaliśmy i nigdy nie było problemów z załatwieniem jakichś dokumentów czy papierów. Szczerze polecam i zachęcam do współpracy z Nimi ;)
    Laki

08.08.2022 08:07

Hej pytanie odnośnie pracownika produkcji automotive magdeburg jakie warunki itp pozdrawiam.
    Braaaan

14.08.2022 11:20

Ciężka pod jakim względem ? Możesz podać więcej konkretów co dokładnie się tam robi jak wyglądają przerwy :)
    K123

18.08.2022 11:27

[email protected] Będę wdzięczna za informacje. Głównie to mieszkanie, rodzaj pracy i czy kierownictwo produkcji jest w porządku.
    Majvixsss

26.07.2022 14:31

Hej! Wybiera się ktoś z was bądź już jest na projekcie przy produkcji napojów alkoholowych w Loßburgu - okolice Stuttgartu? Start projektu 01.08.2022. My się wybieramy i zastanawiamy się czy warto. Jak wygląda kwestia mieszkań, powiedziano nam że mieszkania są zazwyczaj 3-4 pokojowe przy czym każdy pokój na parę. A jak praca oraz ludzie tam? Będę wdzięczna za każdy odzew.
    Ulala

31.07.2022 18:21

Praca fajna mieszkania, ale atmosfera w pracy i ludzie tam pracujący to tragedia
    Marianna

17.08.2022 09:19

Jak dla mnie praca jest nudna, monotonna. Bardzo się w niej dłuży, dodatkowo jedna przerwa godzinna nie jest najlepszym pomysłem. Ludzie i atmosfera tam panująca to faktycznie tragedia. Uważać na niemkę kierowniczkę, ponieważ cały czas obserwuje, najczęściej z góry z balkonu. Brygadzistka polka pani B. stoi murem za niemcami, a z polaków wybiera sobie swoich pupilków. Jeśli chodzi o zakwaterowanie to zależy jak trafisz, jeśli na pensjonat to nie będzie źle, pokoje są okey tylko oczywiście wspólne łazienka i kuchnia. Tylko uważać bo jest tam pokój jednoosobowy, do którego wprowadzają pary, a tam nie ma się jak ruszyć. Gorzej również będzie jak trafisz na stadninę koni i będziesz budził się z widokiem końskiego łba za oknem, o zapachu nie wspomnę.
    An.na

15.08.2022 15:52

Hej szukam osoby , która posiada samochód i chcialaby ze mną wyjechac do pracy do Niemiec. Razem zawsze raźniej :) Jeśli chcesz napisz do mnie na email ann.na28@o2.
    Emi

18.08.2022 11:34

Hejka podałaś dobry email??
    Emi

18.08.2022 11:36

Hej,też mogę?
    Przyszły pracownik Pati

08.08.2022 17:30

Witam jedzie ktos na projekt który zaczyna sie 22,08,2022? branża automotiv Soltau. czy moze ktos juz tam pracował i podzieli sie opinia?
    Nowaa

14.08.2022 11:42

Podaj meila to się odezwę
    Patrycja

15.08.2022 20:43

[email protected] to mój mail i my jedziemy swoim samochodem
    Marvolo

14.08.2022 15:02

Hej, jak wygląda sprawa zaliczek? Końcem sierpnia potrzebowalibyśmy wziąć jakieś 15 0 EUR zaliczki, będziemy mieć pełny przepracowany miesiąc. Jest to jakis dodatkowy koszt podatkowy? Traci się coś więcej niż te 150 EUR od wypłaty?
    Bbb

09.08.2022 15:24

Czy potrzebne jest zaświadczenie o niekaralności?
    limon

11.08.2022 14:44

a to spoko, bo w większości agencji wymagali ode mnie krk. nie żebym figurował w kartotece, ale to zawsze bieganie do sądu i załatwianie, a w wakacje zwykle są kolejki

13.08.2022 08:20

No jasne, więc bez problemu bo akurat tutaj nie jest potrzebne.
    NIKKI

12.08.2022 22:04

Witam, wybiera się ktoś może w najbliższym czasie lub pracował ( i może się wypowiedzieć) w pracy na stanowisku pracownik pralni w mieście Simmern/Hunsrück. Wybieramy się z chłopakiem już jutro :D

08.08.2022 18:31

Witam, moglibyście mi opisać jak mniej więcej wyglądają zakwaterowania? Byłam w Holandii z chłopakiem, domek na 12 osób, mieliśmy własny pokój Jak tu to wygląda? Nie wiem czego się spodziewać, trochę się tym martwię Dziękuje za odpowiedzi
    Raczek

10.08.2022 12:52

Zadowoleni jesteście z warunków?

11.08.2022 13:03

Tez mamy dwupokojowe mieszkanie, i mieszkamy z jeszcze jedna parą. Każdy ma pokój zamykany na klucz. Warunki jak dla mnie bardzo dobre, jedynie musimy dzielić kuchnie i łazienkę, ale to nie robi duzego problemu.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji (k/m/d)

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

Augsburg

15.5 - 15.5 EUR / h

Zielu

10.08.2022 16:41

Pracuje w edece Miałem dobrą opinię o mg ale wszyscy pracownicy nie otrzymali dodatkowego wynagrodzenia za pracę w sobotę i okazuje się że jak osły robiliśmy za darmo ????
    Piotrek

11.08.2022 08:21

W jakim mieście pracujesz? Mittenwalde?

11.08.2022 08:24

Proszę o kontakt pod adresem mailem i podanie tam swoich danych oraz projekt na jakim Pan pracuje, sprawdzimy to jakie były ustalenia. Na maila otrzyma (otrzymał) Pan pasek wynagrodzenia, może Pan tam zobaczyć za ile godzin otrzymał Pan wynagrodzenie za lipiec i czy uwzględniają one godziny sobotnie, jesteśmy pewni, że tak, ale proszę zweryfikować.
    agucHa

11.08.2022 07:48

Czy był może ktos w Hamburgu przy rybach? Jakieś opinie? Jakie warunki? Ciężka praca?
    Julka

10.08.2022 15:07

Hej , mam pytanie jak jest na projekcie automotive w Morsbach ? Ile średnio na miesiąc wychodzi godzin oraz jak wygląda kwestia zakwaterowania ( chodzi o warunki i wyposażenie)

08.08.2022 18:26

Hej, czy ktoś może mi napisać jak wyglądają zakwaterowania? Są to domki, pokoje, mieszkania? Jadę z chłopakiem i nie wiem czego się spodziewać Dziękuje :)

09.08.2022 22:16

Mieszkania w pełni umeblowane spoko warunki
    Joanna

29.07.2022 08:16

Dziewczyny! Chętne na lippstadt, okazuje się niestety, że zwalniają Polaków na rzecz ukraincow :( pracowałam ledwo 4 tyg i dali wypowiedzenie z propozycją aplikacji we wrześniu, co jest mega dziwne :( fajna praca, ale musicie być przygotowani na wszelkie scenariuszd
    Aaaach

31.07.2022 14:58

To tak jak w Polsce.

09.08.2022 18:16

Hej . Ja tez zostałam zwolniona z pracy w Lippstadt przy orchideach . A mówili że do 18 miesięcy mogą zatrudnić . Nie ma co jechać na 3 miesiące. Ludzie niektórzy z prac w Polsce pozwalniali się
    Mona Lisa

09.08.2022 17:17

Proszę o kontakt osoby,które pracują bądź będą pracować na projekcie automotive koło Magdeburga .Proszę o odzew najpierw tutaj,a potem podałabym adres e-mail bo mam parę pytań co do projektu, Pozdrawiam.
    Ashe

08.08.2022 19:43

Czy w tej agencji też jest wymagany samochód na dojazdy do pracy? Szukam pracy a wszędzie chcą by posiadać własne auto. Jak wcześniej byłem w Niemczech to auto nie było potrzebne bo był dobry system komunikacji.. Ehhh
    megan

09.08.2022 15:33

z tego co słyszałem najlepiej tak
    megan

09.08.2022 15:33

chyba, że się z kimś dogadasz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

przyszły pracownik

05.08.2022 08:56

Hej ! Wybiera się ktoś na zlecenie 15.08 do Bockenem , branża automotive? Lub ewentualnie ktoś wie jakie są tam warunki w pracy etc? Będę wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam!
    Nowa

08.08.2022 22:33

Przygotowania idą pomału, adres mamy mieć koło środy. [email protected] odezwij się jak coś :)
    Nowa

08.08.2022 22:38

Przygotowania idą pomału, adres mamy dostać koło środy [email protected] odezwij się jak coś :)
    Oko

08.08.2022 19:50

Witam jedzie ktoś do pracy 15.08 w okolice Goslar/ Brunszwik branża automotive
    Bram

08.08.2022 19:20

Hejka. Chciałam zapytać o pracę na magazynie części samochodowych w miejscowości Soltau. Ciężka praca ? Pozdrawiam. ☺️☺️ Warunki mieszkaniowe jak ?
    Piotrek

08.08.2022 16:08

Hej. 15.08 zaczynam pracę w firmie Edeka. Miejscowość Mittenwalde. Wyjeżdżam 14.08 woj. Świętokrzyskie. Jeżeli ktoś chętny i też tam proszę pisać na meila [email protected]
    Remas

08.08.2022 08:57

Witam. Aktualnie zastanawiałem się nad wyjazdem do Bremen na magazyn. Czy już ktoś tam jest może? Jak wyglądają przygotowania do wyjazdu? Jak wygląda praca i zakwaterowania? Oraz jak wygląda cała organizacja związana z takim wyjazdem? Aktualnie nie posiadam samochodu, ale posiadam prawo jazdy i byłbym chętny na wyjazd. Prosiłbym o jakieś odpowiedzi na wyższe pytania, oraz czy byłby ktoś chętny na parę. Pozdrawiam.
    Olala

06.08.2022 12:08

Hej czy jest ktoś zainteresowany wspolnym wyjazdem do pracy? We dwoje zawsze razniej :) Ja niestety nie posiadam prawa jazdy. Jeśli chcesz , napisz do mnie na email [email protected]
    Remas

08.08.2022 08:52

Witam. Wysłałem wiadomość na maila.

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Rex

06.08.2022 09:32

Witam jak długo maksymalnie trwają projekty?
    Kuba

08.08.2022 00:27

9/18 miesięcy
    Weronika

07.08.2022 12:33

Czy ktoś pracuje na magazynie w Wiefelstede? Jak wasze odczucia? Jak mieszkanie? Wybieramy się tam od połowy sierpnia na magazyn suchy.
    Weronika

07.08.2022 21:24

Praca jak każda nie jest źle . Spoko robota . Mieszkania w bardzo dobrym stanie . Blisko wszędzie , sklepy na każdym kroku . Ludzie mili,pomocni .
    Kuba

08.08.2022 00:26

Będziecie pozytywnie zaskoczeni :) Praca fizyczna ale nie ciężka w ogarnięciu, dobra znajomość niemieckiego nie potrzebna. Na pewno na +
    Przyszły pracownik

03.07.2022 21:20

Czy trudno wyjechać z tą agencją bez języka? Jak sobie radzicie w pracy bez niemieckiego?
    Rrrr

07.08.2022 22:42

Bez problemu idzie to ogarnąć. My pracujemy na pralni i jak czegoś nie rozumiemy to spokojnie możemy komunikować się z koordynatorką przez translator.

05.08.2022 17:16

Czy przerwy w niemczech są płatne?
    Beata

06.08.2022 18:18

Przerwy w Niemczech nie są płatne czyli np pół godziny przerwy to pół godziny później wyjście z pracy

07.08.2022 10:03

Dzięki wielkie za informację!
    Sylwia

02.08.2022 10:40

Hej Pracuje obecnie w Holandii,ale niestety chce zakończyć tę współpracę,mało godzin, brak nadgodzin,wypłata mała. Szukam pracy dalej,mogą być Niemcy, mam auto i prawo jazdy. Czy mógłby mi ktoś polecić dobrą ofertę?
    IL

05.08.2022 18:34

Hej też jestem w Holandii i również nie jestem zadowolona z pracy, widziałam ofertę w laboratorium przy cięciu orchidei
    Dominika

02.08.2022 08:47

Czesc chciałabym wyjechać 1 raz do pracy za granicę. Nie wiem jaki projekt wybrać a mam problem bo nie mam własnego samochodu. Czy ktoś jedzie z okolic Płocka /Warszawy ?
    KamilW97

03.08.2022 16:13

Witam jadę we wrześniu i właśnie szukam drugiej osoby
    Ola

05.08.2022 16:22

Wraz z chłopakiem wybieramy się w połowie sierpnia z Płocka do Niemiec. Jedziemy również pierwszy raz za granice.
    Mona Lisa

05.08.2022 10:58

Jak wygląda tam praca i zakwaterowanie?Bo to okolice Magdeburga?
    KamilW97

03.08.2022 16:24

Witam, planuję wyjechać na początku września i szukam drugiej osoby na wyjazd. Jestem z Podkarpacia ale jest możliwość wzięcia osoby nawet z Warszawy bo jest dobra droga. Jeśli jest ktoś chętny proszę o wiadomość.
    Klaudia

04.08.2022 22:48

Hej, A masz już załatwiona pracę?
    Paula

02.08.2022 12:38

Hejka. Mam pytanko odnośnie pracy na produkcji sałatek. Czy ktoś tu jest i może udzielić informacji odnośne tego projektu ?? Pozdrawiam.

28.07.2022 20:26

Da się całą rekrutację załatwić zdalnie?

01.08.2022 12:21

Dzięki za info

02.08.2022 12:10

Bałem się, że będzie trzeba się bujać do jakiegoś biura, niby nie daleko mam, ale jednak. A to ma być mój pierwszy wyjazd, więc jeszcze nie wiem jak to wygląda
    Paweł

01.08.2022 13:52

Szukam osoby z własnym autem, proszę pisać na [email protected]
    Rex

27.07.2022 11:36

Witam na jakie zarobki można liczyć netto na pralni ? Stawka na umowie 10.88e brutto za h.
    Kaszka

27.07.2022 20:49

Od 1.10 stawka wzrasta na 12,43 eur dzisiaj się dowiedziałam i dodatkowo nadal zostaje darmowe zakwaterowanie a warunki mieszkaniowe bardzo w porządku. Aktualnie na rękę wyciągamy spokojnie 1.500 eur ale jak jest dużo nadgodzin to nawet 1.700 się zdarzało wiec od października taka pensja będzie pewnie normalna przy normalnej ilości godzin. Ogólnie polecamy ci agencje mg od lat jeździmy tylko z nimi o zadnych większych problemów sobie nie przypominam
    Arczi

30.07.2022 12:53

Witam, Potwierdzam słowa Kaszki. 1500 to jest tak normalnie. Najwięcej jak do tej pory to za brudną stronę wziąłem 1800 jurków. Dużym plusem jest to że za święta (dzień wolny od pracy) dostajesz hajs od agencji, a potem firma (przynajmniej moja) robi pracujące soboty żeby nadrobić. :) Na każdej pralni agencja nie pobiera za zakwaterowanie.
    Kasiax

30.07.2022 12:02

Dobra koordynacja zespołu, każdy nastawiony na kontakt z pracownikiem. Każdy problem był do rozwiązania. Rozwiązanie umowy bez problemów, za porozumieniem stron. Śmiało mogę polecić
    Paula

29.07.2022 12:55

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.