4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Melka

06.09.2022 08:47

Witam, Czy ktoś wybiera się do pracy w Magdeburgu? Chce wyjechać i interesuje mnie ta konkretna lokalizacja..a zawsze z kimś raźniej Jak coś to pisz insta: lucka.amelia ☺️
    Rafael

06.09.2022 20:50

Dzwoń najpierw i pytaj czy taka oferta jest. To, że stoi ogłoszenie nie oznacza, że aktualnie tam szukają
    _Daria98

03.09.2022 14:36

Hej szukam osoby z prawem jazdy do wspólnego wyjazdu, niestety ja jestem w trakcie robienia. Pracowałam przez MG ????. Planuję wyjechać od października lub połowy września.
    Dawid

04.09.2022 16:46

Hej jestem chętny

05.09.2022 14:39

Jestem też chętny na wyjazd
    pati

04.09.2022 16:14

Witam serdecznie. Czy wybiera się ktoś może w najbliższym czasie do pracy w magazynie w okolicach Berlina? Jestem chętna do pracy, ale niestety nie mam możliwości zabrania swojego samochodu, a wiem, ze potrzebny jest do dojazdów. Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie się podepnę i będę dzielić koszty. Podaje swojego maila do kontaktu [email protected]
    Kacha

18.08.2022 09:29

Witam serdecznie, Od nowego roku planuję z narzeczonym wyjazd za granicę i stąd właśnie moje pytanie: 1. Cze z zerową znajomością języka damy radę? 2. Czy jako doswiadczeni pracownicy fizyczni damy radę ogarnąć zlecone zadania? 3.Czy pośrednik pomaga we wszystkich kłopotach? 4. Czy wypłaty są terminowe? 5. Jak wyglądają zarobki "na czysto " 6. Czy zakwaterowanie jest płatne? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
    loloko

03.09.2022 21:43

1. tak, zawsze przy podpisywaniu umowy na miejscu może być ktoś z pl ew. żyjecie translatora 2. tak 3. tak 4. tak, zależy od banku ale ja zawsze miałam pieniądze 8go wieczorem, z innych banków ludzie mieli np 9go 5. w większości ofert odrazu jest rozpisane jakich zarobków można się spodziewać np 1400-1700 i takich można się spodziewać 6. albo darmowe albo np 100e,200e. na miesiąc to tez jest podane w ofercie

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Harry

29.08.2022 16:10

Hej Mam małe pytanie odnośnie długości wyjazdu przez tą agencje do pracy w Niemczech - chodzi o to czy jest możliwość wyjechania np na 4 -5 miesięcy czy bardziej preferują umowy na ustaloną długość i nie są skłonni jej zmieniać? Ewentualnie jak wygląda sytuacja w kwestii wypowiedzenia? Na jaki projekt polecacie pojechać żeby odłożyć jak największą kasę?
    combat

03.09.2022 21:33

byłam na projekcie mniej czasu niż 4/5 msc bo popsuł nam się samochód, dostajesz przed wyjazdem umowę na miesiąc od wyjazdu a na każdy kolejny przedłużasz co miesiąc na miejscu bo agencja wysyła umowę do firmy w której pracujesz, a przy wypowiedzeniu piszesz tylko email ze nie przedłużasz już umowy na mieszkanie i prace, a agencja nie robi żadnych problemów z jakiego powodu itd.

24.08.2022 11:40

Jedzie ktoś na projekt produkcja czekolady w Wernigerode, start 29.08 ?

25.08.2022 16:31

Wiecie juz w jakiej miejscowości będziecie mieszkać? Zastanawiam się czy będziemy w tym samym mieszkaniu.
    Wiki

03.09.2022 15:33

Tak nie ma z tym problemu, a nawet firma jest pomocna przy podpisaniu umowy i możesz podpisać ją na miejscu już w pracy a nie tak jak w Polsce samemu drukować i wysyłać
    Brabus

02.09.2022 16:41

Cześć jestem z Woj. Śląskiego i będę się do nich zgłaszała w Poniedziałek o pracę w jakim miejscu i co jest mi obojętne bardziej przekona mnie stawka, ale jeśli ktoś też planuje wyjazd i udało by nam się zgrać razem myślę , że było by spoko . Najlepiej Śląskie , Łódzkie. [email protected]
    Mich

01.09.2022 17:06

Witam. Czy wybiera sie ktoś na produkcję czekolady, Wernigerode, na 12.09?
    Poul

30.08.2022 15:35

Ja właśnie zastanawiam się nad oferta pracy w tej agencji tak patrzę po opiniach jest yak i tak dla mnie słuchawki to porządek dzienny tymbardziej że pracuje na magazynie w Polsce na tym systemie i faktycznie słabo to wygląda ale to kwestia talkmena i tyle myślę nad wyjazdem w połowie września
    ococho

01.09.2022 14:14

nie rozumiem co słuchawki mają tu do rzeczy i co to w ogóle talkman?
    Pytająca

31.08.2022 22:07

Witam, czy ktoś pracuje na posypkach cukrowych w Calw? Jakies opinie? ;)
    5 września

31.08.2022 08:32

Cześć! Czy są tu osoby które planują zacząć pracę na czekoladkach w Wernigerode od 5 września? Jeżeli tak, odezwijcie się: [email protected]
    choco

31.08.2022 13:32

ktoś niżej pisał, że się wybiera
    choco

31.08.2022 13:32

możesz do nich napisać i się skontaktować
    Alicja

24.08.2022 18:31

Hej Jest ktoś chętny na pracę Pomocnik magazynowy - Berlin, pary Oferta z darmowym zakwaterowaniem. Jestem z koleżanką (para) i szukamy kogoś Z autem.Jesteśmy chętne na prace od zaraz. Może jakaś chętna para? Albo macie jakąś fajną ofertę? Możecie pisać na meila [email protected]

28.08.2022 15:31

Hej ja z chłopakiem chcemy tez jechać , oferta magazyn z kosmetykami i artykułami spożywczymi
    Monika

31.08.2022 07:50

Czy podjęłaś już prace w magazynie ,też ta oferta mnie zainteresowała
    Dominik

30.08.2022 22:39

Hej wybieramy się z dziewczyna na Czekoladę w WERNIGERODE start 5.09.22. Mamy 2 miejsca w aucie. Wyjazd z Sandomierz >A4 j Lub przez Kielce/Łódź/Wrocław. Mail: [email protected]

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji (k/m/d)

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

Pracownik produkcji komponentów - rolety

Augsburg

15.5 - 15.5 EUR / h

29.08.2022 12:26

Hej wraz z chłopakiem wyjeżdżamy za niedługo na produkcje pralinek lub posypek cukrowych jak jakas para jest chętna z nami pojechać to piszcie na ig- szalinka11
    Kk

28.08.2022 18:35

Kto zaczyna prace na magazynie od 01.09.22 w miejscowości Mittenwalde ?
    Ina

27.08.2022 09:07

Hej jest jakaś dziewczyna chętna wyjechac ze mną do pracy? Najlepiej z autem. Wyjazd we wrześniu. Jeśli chcesz napisz na email [email protected]
    Piter

28.08.2022 17:16

Podaj maila
    ddd

26.08.2022 15:30

Witam,,czy jedzie ktoś do pracy z tej firmy z zachodniopomorkiego i ma auto,,,?
    Pieter

28.08.2022 09:45

Napisz kontakt do siebie. Może się dogadamy.

28.08.2022 15:27

Chcemy jechać z chłopakiem jesteśmy z pomorskiego
    hubert

27.08.2022 17:07

Cześć, zastanawiam się nad wyjazdem do pracy na magazynach (choć nie tylko) w Niemczech. Czy ktoś, kto już tam pracuje, przytoczy trochę informacji tj o zarobkach na rękę, kosztach opłacenia mieszkania czy też pokoju jednoosobowego. W necie dużo jest informacji, lecz niekoniecznie rzetelnych. No i jeszcze jedno ....mam prawie 50tkę na ramieniu....czy równie ławo jest dostać ofertę pracy? Dzięki z góry za każdą informację.
    5 września

27.08.2022 01:51

24.08.2022 12:40

Ktoś też się wybiera na magazyn w Bremen? Start mam na początku września.
    Exstor

24.08.2022 21:02

Napisz na instagram. exstor_

26.08.2022 23:01

Nie mam insta kolego

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Komisjoner

25.08.2022 23:15

Cześć! Mam pytanie :D Czy ktoś pracuje na magazynie Edeka w Mittelwalde? 1. Jakie są normy? 2. Ile godzin się pracuje dziennie? 3. Czy magazyn należy do dużych? 4. Ile trwa przerwa i jak jest dzielona według dnia? 5. Czy zamówienia zbiera się na palety czy na rolki?
    kw

25.08.2022 15:07

Hej,czy pracuje ktoś może przy produkcji części automotive w Bockenem? Najbardziej interesuje mnie czy dziewczyna da sobie radę przy takiej pracy,jak to wygląda,czy jest ciężko?
    Pietr

24.08.2022 00:27

Czy jak się zgłoszę do agencji np. W październiku to załatwia mi pracę zaczynając dopiero od marca?
    Pietr

24.08.2022 19:50

Wiem, trochę dużo minie czasu. Ale wypowiedzenie 3 miesiące w pracy a chciałbym iść od razu z pracy do pracy
    L

25.08.2022 11:05

Mi mówili żeby dzwonić do rekrutacji tak dwa tygodnie przed planowanym wyjazdem, tak zrobiłam i dostałam pracę tydzień później niż chciałam więc fajnie
    kkk

13.08.2022 01:25

Witam, 29.08 jadę na produkcje czekolady w wernigerode. Jak tam wygląda sytuacja z mieszkaniem czy daleko do pracy oraz ile można wyciągnać na miesiąc po odtraceniach?
    Aaa

24.08.2022 21:12

Czy mozna prosić o więcej info o pracy? My też też wybieramy, start 29.08
    Hej

25.08.2022 11:01

Ludzie no to zadzwońcie i zapytajcie, agencja nie gryzie. Dostaliście maila z ofertą pracy, wygląda to tak jak jest w nim napisane.
    Agnieszka

23.08.2022 15:45

Cześć Wybieramy się z parterem do pracy start 29.08. Jedziemy swoim samochodem i mamy wolne miejsca, okolice Sandomierza. Byłby ktoś chętny jechać z Nami? ????
    Alicja

24.08.2022 18:01

Hej a jaka to praca i gdzie?
    Xwz

24.08.2022 21:08

A gdzie jedziecie i przy czym to praca? Możesz napisać meila [email protected]
    Ww

24.08.2022 20:52

Hej, od października planuje wyjazd do Niemiec do pracy(może być inny kierunek), szukam osoby w wieku do 30 lat(płeć obojętna) która chciałaby wspólnie pojechać. Ja mam 21 lat jestem chłopakiem. Jeśli jest ktoś zainteresowany to tutaj jest mój email [email protected]

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Bartuś

23.08.2022 20:34

Witam. Chcę zacząć pracę w tej agencji. Czy ktoś może mi powiedzieć, jak długo trwa rekrutacja? Tzn. Od wysłania aplikacji do przyjazdu. I jeżeli ktoś pracuje aktualnie na magazynie, może dać znać jak wygląda praca? Tzn. czy normy są duże, czy poganiają itd. Oraz ewentualnie jak wygląda praca na poszczególnych produkcjach.
    Wiki

24.08.2022 20:41

Rekrutacja to jest tak naprawdę kwestia czasem nawet dwóch dni, zależy od kiedy mają start projektu ale tak około tygodnia raczej ????
    Daria

24.08.2022 17:40

Witam. Czy ktoś pracuje może na produkcji kanapek w Bremen ? I mógłby powiedzieć coś więcej na temat pracy , zakwaterowania ?
    Aga

23.08.2022 23:19

Hej Czy ktoś sie wybiera lub pracuje jako PAKOWACZ PIECZYWA Bio w Schwabach? start 29.08.22. LUB Pomocnik Magazynowy SOLTAU start 29.08.22?

23.08.2022 18:31

Witam czy są tu osoby które pracują na magazynie automotive w Soltau?
    Gabso 123

23.08.2022 15:54

Cześć! Może my ktoś powiedzieć jak wygląda sytuacja z wyjazdem ze zwierzakiem przez tą agencje? Mam 2 letnią kotkę, która wszędzie ze mną jeździła i nie mam możliwości pozostawienia jej w Polsce a chciałabym wyjechać. Da rade dogadać się z Agencją ewentualnie z osobami z zakwaterowania. Dzięki wielkie za odpowiedź!
    Numix889

23.08.2022 00:43

Wie ktoś może jak wygląda sprawa ze zwierzeciem w kwaterze? Czy agencja współpracuje z takimi pensjonatami/hotelami, gdzie akceptowane są małe gryzonie?

23.08.2022 15:12

To chyba najlepiej będzie się skontaktować bezpośrednio

23.08.2022 15:13

Nie znam żadnej osoby, która by była w takiej sytuacji
    ona992

23.08.2022 10:21

Hej szukam osoby,która chciałaby ze mną wyjechac do pracy. Najlepiej z autem,bo ja niestety nie mam :( Mam 29 lat i jestem spokojną i bezkonfliktową osobą. Jeśli chcesz napisz do mnie na email [email protected]
    wiko

22.08.2022 13:18

jedna z niewielu agencji które znam, gdzie nie rozdzielają ludzi jak się jedzie w grupie. wyjechaliśmy ze znajomymi i mieszkaliśmy razem i na każdej zmianie też byliśmy razem. tylko jeden kolega z nas znał niemiecki, ale okazało się, że w sumie nie trzeba było znać języka, bo zawsze był opiekun projektu
    Magda

19.08.2022 09:29

Jak wygląda kwestia umowy?
    Magda

19.08.2022 09:31

Chodzi mi o to czy jest to uop i jak to jest z pracą w Niemczech
    wiko

22.08.2022 13:15

umowa jest jakby niemiecko polska, nie wiem jak to nazwać. generalnie pracujesz na według niemieckiego prawa pracy, ale ZUS i inne składki płaci się w Polsce
    kuba

21.08.2022 15:59

Cześć, szukam kogoś chętnego na wyjazd, jestem z okolic Bydgoszczy, 29 lat, email [email protected]
    Gracjan

21.08.2022 11:54

Witam ,pracuje ktoś w Heldenslaben przy branży Automotive,jeżeli tak chciałbym się dowiedzieć jakie macie opinie o tej pracy oraz o zameldowaniu?
    Aga

17.08.2022 13:40

Ile trzeba czekać na telefon z MGsolutions? czy oferty pracy są kierowane do osób z całej Polski?

21.08.2022 07:56

Nie mają. Wymagają auta na wyjazd chociaż jeden na parę także dojazd tam i lokalny we własnym zakresie.

21.08.2022 08:00

Nie mają. Potrzebne jest własne auto na wyjazd i dojeżdżanie tam do pracy. Chociaż jedno na dwie osoby.

18.08.2022 17:18

Jest ktoś na projekcie automotiv w Morsbach i może napisać jak jest praca/warunki mieszkaniowe?

21.08.2022 07:55

Podłączam się pod pytanie :)
    Mona Lisa

05.08.2022 10:55

Witam .Pracował ktoś lub pracuje na projekcie w Haldensleben na produkcji części dla branży automotive?
    xyz

21.08.2022 07:05

macie mieszkanie dla siebie czy może dzielone z inną parą ?
    Tomek

21.08.2022 07:52

Morsbach

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.