4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Barbara

26.12.2022 00:48

Hej, sproo w ostatnim czasie pojawiło sie tu wpisów na temat ewentualnych wyjazdów. A może ktoś ostatnio wyjechał do pracy za granicę poprzez firmę i opowie jak to wygląda organizacyjnie? Nie ma się czego bać? :) Bo trochę stres jest :P
    Xyz

04.01.2023 17:25

Ja z dziewczyną pracuję już ponad rok przez tą agencję. Nie mamy żadnych zastrzeżeń co do współpracy. To nasz trzeci projekt. Do pierwszego i ostatniego nie mamy żadnych zastrzeżeń. Dużo zależy od tego do ktorego koordynatora z MG i na jaką firmę za granicą trafisz, chociaż i tutaj bywa czasem tak że na jednej zmianie jest miód malina a na drugiej klawo. My ogólnie jesteśmy zadowoleni, praca spoko, blisko do pracy i mamy mieszkanie. Zarobki w ogłoszeniach są podane już na czysto, tyle ile dostaniesz do ręki już po obtrąceniu kosztów mieszkania i podatków. Raczej nie słuchaj że będziesz zarabiać po 1000e bo to nosens co ludzie czasem tu wypisują. Pozdrawiam i powodzenia:)

05.01.2023 14:20

Chciałem zapytać na jakim projekcie pracujecie ?
    Belriso choco

03.01.2023 18:06

Hej :) chcę wyjechać wraz ze znajomymi w marcu. To będzie nasz pierwszy wyjazd za granicę. Polecacie tę agencję?
    JAKIS

04.01.2023 11:25

jaro a jak wygląda kwestia zarobków ile zostaje na rękę po odliczeniu mieszkania?????
    Jaro

05.01.2023 10:03

Tak jak masz podany przedział w ogłoszeniu min i max a reszta zależy od godzin i miesiąca

04.01.2023 13:57

Jedzie ktoś może na jakiś projekt sam samochodem i wziąłby 3 osoby żeby dojeżdżać ponieważ zepsuł się samochód, a byłoby raźniej i taniej? Z podkarpackiego

02.01.2023 20:26

Jaki projekt możecie polecić przez tą agencję myślę już od dłuższego czasu o wyjeździe ?
    konkret

03.01.2023 13:50

a jakieś konkrety? co chcesz robić?

03.01.2023 19:11

W sumie to sam nie wiem myślałem nad automotive może ktoś coś więcej napisać o tym projekcie ?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Mamming 8 stycznia

27.12.2022 16:48

Cześć, wyjeżdżam własnym autem na projekt do mamming 8 stycznia, mogę kogoś zabrać po trasie Skarżysko- piotrków tryb.- wrocław. [email protected]
    dami

02.01.2023 16:33

ktoś wie czy można sie jeszcze zgłosić na ten projekt, tak żeby zdążyć sie zabrać?
    Mamming 8 stycznia

03.01.2023 08:48

odezwij sie na email

02.01.2023 19:19

Wybieram się do Morsbach na projekt od 9 stycznia. Czy ktoś może jedzie z Wielkopolski, razem było by raźniej.
    2 stycznia

30.12.2022 13:40

Jedzie ktoś 2 stycznia do Wernigerode?
    L

02.01.2023 12:51

Powodzenia
    dami

02.01.2023 16:33

a w ogóle to wyjeżdża się jakąś zorganizowaną większą grupą czy indywidualnie?
    Karhaw

28.12.2022 11:46

Hej razem z narzeczonym szukamy ofert pracy. Byliśmy już raz z tej agencji ale projekt nam nie spasował, czy macie jakiś warty polecenia na wyjazd od stycznia?
    Nicki

29.12.2022 16:19

Długo byliście? Możesz powiedzieć coś o zarobkach?:)
    swoszo

12.12.2022 13:43

Nadal mają biuro w Swoszowicach?
    mio

29.12.2022 14:44

Myślenicka 133 info z ich strony
    Ona

29.12.2022 11:15

Witam Szukam osoby/grupy, żeby razem wyjechać. Najchętniej Stuttgard, ale nie wykluczam innych opcji. Interesuje mnie wyjazd pod koniec stycznia. ([email protected] )
    Ola

29.12.2022 10:50

Wita, czy wybiera się ktoś od stycznia na produkcję alkoholi Loßburg ?
    Patrycja

12.12.2022 10:41

Dzień dobry, zastanawiam się nad wyjazdem na projekt automotive w Wellendingen, czy już ktoś tam był i wie jak wygląda praca? Bardzo zwracają uwagi na normy? Kobieta da radę?
    Eneduerabe

28.12.2022 04:30

Proszę o kontakt telefoniczny, interesuje mnie wyjazd z kimś, żeby było rażniej. +48 733 799 413
    WIEFELSTEDE

28.12.2022 18:50

Normy np.musisz zrobić 280 zgrzewek danego produktu na godz oczywiście możesz mniej ale to wtedy główny kierownik danej firmy przekaze kordynatorowi mg ze malo robisz i lecisz znam z życia.

28.12.2022 14:14

Szukam jednej osoby z autem na wyjazd 7.01.23 na projekt Automotive bockenem

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji (k/m/d)

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

Pracownik produkcji komponentów - rolety

Augsburg

15.5 - 15.5 EUR / h

27.12.2022 16:13

Chciałem zapytać jak wygląda praca na projekcie automotive w Bonn ?
    Karola

27.12.2022 10:16

Witam, jakie umowy są podpisywane z MGsolutions?

20.12.2022 10:09

Witam. Poszukuję Osób/Grupy aby wybrać się np. do Automotive okolice Bonn/Hannover w styczniu. ( Inne oferty ewt. Też ) Chętnie pomogę w każdej kwestii i sprawie z j.Niemieckim oraz Ang. Spore doświadczenie w motoryzacji. W wszytskich sprawach chętnie się dogadam. Lat 30,o motywacja jest do pracy ???? Pozdrawiam

24.12.2022 20:43

Z językiem nie ma problemu. Chętnie pomożemy w każdej kwestii. Napisz priv Mail do koleżanki : [email protected] Mail do mnie : [email protected] Pozdrawiamy
    Paweł

25.12.2022 11:02

Podpinam się jestem ze Szczecina . Jak coś email. [email protected]
    On22

24.12.2022 16:41

Cześć, znajdzie się ktoś chętny na wspólny wyjazd do pracy po nowym roku, termin elastyczny. Szukam osób w wieku 18-26, sam mam 22. Już jeździłem i mam auto na wyjazd. Resztę już na priv ;). Zostawiam maila: [email protected]
    Justyna1234

12.12.2022 10:19

Witam. Chciała bym się zapytać czy ktoś pracował może na projekcie w Morsbach albo Meckenheim na produkcji automotive? I czy może coś więcej o tym projekcie napisać? Dziękuję z góry.

20.12.2022 15:14

Witam. Chciał też się tam wybrać, najlepiej już w styczniu. Chętnie zawsze mogę w każdej sprawie z j.Niemieckim. Z opinią ogólnych wynika że jest w porządku i zgodnie z opisem agencji. Nie widzę przeciwskazań Pozdrawiam
    Pytaj nie błądz

01.08.2022 12:43

Hej, planujemy z dziewczyną ucieczkę z naszego Pisowskiego raju za granicę w niedalekiej przyszłości, rozważamy Holandię lub Niemcy. W NL kiedyś pracowałem i mam doświadczenia z agencjami. Jedyna agencja jaką znalazłem z opiniami wyżej niz 2 gwiazdki to właśnie ta, opowie mi ktoś coś więcej o agencji, warunkach mieszkaniowych i ogólnie jak wyglądają prace przez nich proponowane? Wiem że łatwo można się naciąć, opinie agencje potrafią robić sobie same więc te 4+ gwiazdki nie musi o niczym świadczyć. Ja mam duże doświadczenie (aktualnie pracuję) na wózkach widłowych w branży automotive, szukamy czegoś w tym kierunku. Jeśli znajdzie się ktoś chętny kto może coś opowiedzieć o tej agencji zapraszam na email: [email protected] Pozdrawiam ;)

20.12.2022 09:47

Witam. Zapytanie aktualne ? Mam zamiar się wybrać. Pomogę chętnie w każdej sprawie z j.Niemieckim i Ang. Pozdrawiam

20.12.2022 10:03

Witam. Zapytanie aktualne ? Mam zamiar się wybrać innym dołączył. Pomogę chętnie w każdej sprawie z j.Niemieckim i Ang. Z całą reszta można się dogadać. Pozdrawiam

29.11.2022 15:07

Widzę że pojawiła się oferta pracy na pralni w siemmern i warburgu ktoś może coś więcej napisać na temat pracy na tym projekcie ?
    Również ciekawy

19.12.2022 16:00

Mnie ciekawi tylko czy miejsce pracy jest blisko zakwaterowania czy trzeba jeździć godzinę do pracy i wydawać (usunięte przez administratora) siana na paliwo? Oraz o średnie zarobki i możliwość nadgodzin. Z góry dzięki za odp.

20.12.2022 09:59

Witam. Zapytanie aktualne ? Mam zamiar się wybrać. Pomogę chętnie w każdej sprawie z j.Niemieckim i Ang. Sprawami finansowymi chętnie się dogadam Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

Dawid

25.11.2022 22:04

Cześć,szukam chętnej osoby na wspólny wyjazd za granicę po nowym roku z Krakowa w wieku 20-23 lata,sam jestem chłopakiem w wieku 22 lat,chciałbym się przed wyjazdem dobrze poznać,jeśli jest ktoś chętny to niech zostawi maila w komentarzu :D
    Mateusz

17.12.2022 04:35

Kurde byłem w tamtym roku na magazynie pod Berlinem(więc wiem jak wygląda robota) ale słyszałem ze ten magazyn jest troszke lepszy I w połowie Stycznia jakos mam plan tam skoczyć( Spod Opola jestem jakby co)bo nie wiem ze tak spytam, macie zamiar zjeżdżać co 2/3 weekend?

20.12.2022 09:40

Witam. Zapytanie aktualne ? Mam zamiar się wybrać do automotive lub też gdzie indziej. Pomogę chętnie w każdej sprawie z j.Niemieckim i Ang. W innych sprawach też się dogadamy. Pozdrawiam

19.12.2022 18:21

Czy zakłady automotiv stoją do końca roku od świąt?
    dgfh

14.12.2022 19:34

Mam auto. czy mogę jechać sam czy tylko w grupach ?

19.12.2022 18:18

Witam. Kiedy planujesz wyjechać i dokąd ? Chętnie pomogę w każdej sprawie z j.Niemieckim oraz ang. Pozdrawiam

09.12.2022 05:51

Projekt Automotive 9 stycznia 2022 w Morsbach. Wybieram się tam samochodem, szukam kogoś kto ze mną pojedzie.

14.12.2022 13:01

Jak na razie jadę sama.

19.12.2022 18:14

Witam. Zapytanie aktualne ? Mam zamiar się wybrać do automotive. Pomogę chętnie w każdej sprawie z j.Niemieckim i Ang. Spore doświadczenie w motoryzacji Pozdrawiam
    Pracownik przyszły

15.12.2022 20:12

Ktoś wybiera się na projekt elektronika Überlingen? Mam odnośnie tego dużo pytań...

16.12.2022 09:21

Ciekawy też jestem gdzie wgl znalazłeś tą ofertę bo jak sprawdzałem to jest tylko automotive i magazyny ?
    Aga

17.12.2022 14:27

rozmawiałam z rekruterka i mówiła że tam tylko pary zatrudniają , bo jest praca podzielona dla kobiety ( pracę manualne) i mężczyzny (praca przy pakowaniu m.in. magazyn). Chciałam aplikować sama, ale nie mam możliwości bo przyjmują tylko pary.
    Klaudia

17.12.2022 11:14

Czy pracuje/pracował ktoś w pralni przez tę agencję? Jak warunki pracy i zalwaterowania?

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

mamming

07.11.2022 14:51

mam pytanie, chce załapać się na operatora wózkowego widłowego w Mamming, robie właśnie kurs i po nowym roku chciałem wyjechać, tylko o doświadczeniu jako tako nie piszą w ogłoszeniu więc się zastanawiam czy mnie puszczą tylko po kursie albo z ewentualnym niewielkim doświadczeniem?
    mamming

10.11.2022 11:42

kumpel tam jeździł i mówił że spoko tam jest dlatego, chciałem akurat tam bo może też by ze mną pojechał na pierwszy raz
    Witek

15.12.2022 17:54

Cześć! Mam pytanko! Czy jedziesz tam do pracy w styczniu? Bo dostałem propozycje i nie wiem co mam robić. Co jeszcze kumpel opowiadał ? Interesuje mnie zarobki i warunki zakwaterowania. Jak coś to daj znać może razem pojedziemy. Zostaw kontakt jakiś. Pozdro
    Kamil

20.11.2022 14:32

Witam pracował ktoś lub pracuje w Magdeburg jakie są warunki i ile trzeba dojeżdżać do miejsca pracy?
    Polak

15.12.2022 13:08

Ja pracuje na magazynie langewedingen oraz często jesteśmy wysyłani na drugi magazyn ostewedingen do pracy z mieszkań masz przeważnie około 12 kilometrów
    Karola

15.11.2022 18:51

Hejka chcemy wyjechać z chłopakiem do pracy jako Pracownik produkcji automotive Hannover możecie coś o tej pracy powiedzieć? Czy kobieta sobie poradzi. Mój chłopak zna bardzo dobrze angielski a ja nie znam żadnego języka czy bez da się parcowac? Pozdrawiam

13.12.2022 04:40

Ja też mogę prosić jak tam jest i jak z mieszkaniem ?

13.12.2022 04:41

Ja też poproszę o maila jak to tam wygląda łącznie z mieszkaniem [email protected]

13.12.2022 03:30

Witam, chciałabym zapytać o opinie kwater na projekt Bockenem, mamy tam jechać z narzeczonym 16 stycznia, a najbardziej właśnie nas zastanawia kwestia mieszkania. Ktoś coś ?
    Jery

12.12.2022 17:54

czy zatrudniają ludzi na emeryturze ???

09.12.2022 13:53

Witam Mam pytanie ta agencja daje niemiecka umowę

10.12.2022 03:47

Nie
    Olek

09.12.2022 16:04

Witam mam pytanie odnośnie pracy na produkcji napojów może ktoś coś powiedzieć czy jest sens wybierać sie tam Loßburg okolice Stuttgart.
    Olek

09.12.2022 16:01

Lolis

08.12.2022 17:51

Czy w tym roku będą premie półroczne do grudniowej wypłaty w edece dla osób, które pracują ponad 9msc?
    ciekawy

09.12.2022 09:36

a skad to pytanie? bylo juz tak?
    Klient

09.12.2022 13:51

Witam Mam pytanko czy ta agencja daje nie kiecka umowe
    anonymous

03.07.2018 12:41

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy te zarobki, które pokazują w ogłoszeniu (1400-1600) euro netto są faktycznie osiągalne, czy to tylko ściema?? Podzrawiam
    Pawlos

07.12.2022 18:06

Cześć możesz napisać na jakim projekcie jesteś i jak praca wygląda czy daleko do pracy i jak warunki mieszkalne? e mail [email protected]
    misiek

08.12.2022 12:21

kuszaca informacja nie powiem
    Daras89

27.11.2022 22:14

Chętnie bym pojechał na jakiś projekt ale znajomi mówili,że mieszkają z koordynatorem co moim zdaniem jest nie do przyjęcia. Czy tak faktycznie jest? I pytanie jeszcze czy da się wyrobić cały etat?
    Martynka

07.12.2022 20:12

Można prosić o więcej informacji " co odwala " ?
    misiek

08.12.2022 12:15

jak koordynator do dogadania to nie widze problemu
    Domi

08.12.2022 09:55

Hejka, planujemy z mężem wyjechać po nowym roku do pracy, jakie polecacie oferty? W tym roku pracowaliśmy na produkcji kilka miesięcy:)
    Anonimowypracownik

15.03.2022 05:08

Witam, ktoś napisze jakie są warunki mieszkania z tej agencji?
    Ls

15.04.2022 10:52

Tak
    keisa

06.12.2022 19:16

Hej czy jestes na tej pralni w bad oldesloe? Możesz napisac mi cos wiecej na maila? [email protected]
    hdisa

06.12.2022 13:51

Czy może ktoś powiedzieć coś wiecej o pracy w pralni w Bad Oldesloe? Jak atmosfera w pracy, zakres obowiązkow, kwestia mieszkań czy są w porządku i wypłaty? Jak coś to podajcie swoje maile, odezwę sie :)

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.