4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

01.02.2023 18:08

Na stronie GoWork.pl pojawiła się oferta pracy w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. jako Brygadzista. Ktoś z Was będzie aplikował?
    T

01.02.2023 22:26

akurat na brygadziste nie widze oferty?
    Joanna

22.01.2023 20:50

Widzę, że poniżej dużo osób się umawia na wspólne wyjazdy. Czyli ogółem dobrze się pracuje? Polecacie może jakieś lokalizacje? Gdzie się najlepiej próbować wbić?
    klin

24.01.2023 21:51

lokalizacja chyba ma drugorzędne znaczenie, ważne żeby wybrać stanowisko jakie ci odpowiada a reszta to jakoś ujdzie moim zdaniem
    Tango

26.01.2023 10:17

Czy dobrze, no z tego co można wyczytać to raczej tak, ale pewnie też zależy od konkretnego projektu, bo nie na każdym będzie tak samo no i od tego, jaka praca tobie przypasuje
    Kamil

25.01.2023 18:53

Super agencja
    Dissu

23.01.2023 18:19

Byłem z kilkoma agencjami i ta wypada najlepiej. Najbardziej profesjonalnie, wszystko było tak jak przedstawione z góry, a niestety nie zawsze tak jest i potem trzeba się bujać z jakimiś niespodziankami. Tu niespodzianek nie miałem, więc dla mnie to największy plus.

24.01.2023 18:52

Na jakim projekcie Pan był jeśli można wiedzieć ?
    klin

24.01.2023 21:50

a kwatery w jakim stanie były?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Xyz

24.01.2023 18:10

Witam, prosiłabym o szczerą opinię dotyczącą pracy na stanowisku KOMISJONER - ORDER PICKER MAGAZYN SPOŻYWCZY Miejsce pracy: Magdeburg lub Brema Proszę o kontakt na maila: [email protected]
    Bockenem

19.01.2023 11:15

Witam chciałem zapytać o projekt w Bockenem jak tam wygląda praca czy są jakieś normy do wyrobienia jak wygląda zakwaterowanie na tym projekcie ?
    Pracownica

23.01.2023 19:24

Wszystko zależy od tego na jaką hale trafisz. Normy są, ale raczej mało kto je wyrabia. A jeśli chodzi o zakwaterowania to zależy od szczęścia bo możesz trafić na takie gdzie do pracy masz 40km, ale są również bliżej. Mają też kawalerki, ale na ten moment są zajęte. Jeśli chodzi jeszcze o to jak wygląda praca to faceci głównie obsługują maszyny, a kobiety opalają palnikiem uszczelki. Dla kobiet są też inne stanowiska, ale ciężko wytłumaczyć na czym one polegają. Też zależy na jaką hale się trafi tak jak pisałam wyżej.

21.01.2023 10:09

Praca

22.01.2023 22:35

Od kiedy przyjmują na ten projekt ?
    Sebastian91

08.09.2022 09:58

Hej. Szukam chętnych osób na wyjazd od 1 października jak da radę nawet. Posiadam własny samochód i jestem ze Śląska, okolice Katowic. Wymagam jedynie bycia normalnym/ą, dokładania się do paliwa, i do ewentualnych kosztów napraw gdyby się coś z autem stało (wiadomo jak jest). Moze być kobietą jak i mężczyzna, czy ktoś jest chętny? Nie mam jeszcze ustalonego gdzie i na jaki projekt bym chciał jechać z agencji :)
    Michal

12.09.2022 12:02

Siemka odezwij się na [email protected]

22.01.2023 03:54

Ktoś ma się dokładać do napraw twojego auta? Hahahaha a co jak już jest zepsute a na pewno jakiś szrot to jest. Palnik się w (usunięte przez administratora)
    Red

21.01.2023 21:19

Czy ktoś może wybiera się na automotive Bockenem w najbliższym czasie?

20.01.2023 13:11

Poszukuje osoby chętnej na wyjazd zostawiam maila: [email protected] Pozdrawiam
    Michal - Praca

20.01.2023 12:19

Witam, Poszukuje osoby chętnej na wyjazd na dowolny projekt, zostawiam swojego maila: [email protected]

19.01.2023 10:02

Hej. Możecie napisać jak jest w pracy w morsbach ???? Czy warto się wybrać tam do pracy?? Czy praca łatwa ? Czy są normy ? Atmosfera jest ok? I czy zakwaterowania są w hotelach czy domkach jednorodzinnych ???? ;(

19.01.2023 14:33

Kiedy jedziecie ? Dalibyście później znać jak tam jest ?

20.01.2023 00:38

Kiedy zaczynacie prace ?

13.12.2022 15:45

Czy ktoś pracował na projekcie w Morsbach chciał bym żeby ktoś napisał jak wygląda praca i zakwaterowanie ?

16.01.2023 20:49

A możesz napisać mniej więcej jakie zarobki na miesiąc są na tym projekcie ??? I jak wyglądają zmiany i atmosfera w pracy???
    Olaa

19.01.2023 13:46

Ja też zaczynam w styczniu :)
    Kuba

18.01.2023 21:49

Czy ktoś się zastanawia nad wyjazdem do Niemiec przez tą agencje? Bądź czy może się ktoś wypowiedzieć, kto zaczął pracę teraz w styczniu? Szukam osobę z autem, najlepiej z Małopolskiego, chętną do wyjazdu przez tą agencje, w grupce zawsze raźniej [email protected]
    Ds

19.01.2023 10:39

Ja jestem z chłopakiem od stycznia na projekcie Loßburg

19.01.2023 13:06

No i jak praca wygląda ?
    Qwerty

05.01.2023 09:56

Witam , orientuje się ktoś na temat pracy w ocynkowni w Wurzburgu? , zarobki , godziny pracy , warunki pracy i zakwaterowania itp.?
    John

19.01.2023 10:30

Chętnie też się czegoś dowiem w tym temacie, bo sam się tam wybieram
    Alex

17.01.2023 19:59

Szukam do wspólnego wyjazdu koleżanki
    Piter

18.01.2023 09:53

A kolega może być???????????????

18.01.2023 20:12

Na jaki projekt chcesz jechać ??

16.01.2023 06:29

Witam, czy firma płaci dietę/delegację?

16.01.2023 08:59

co to znaczy?
    Nie

18.01.2023 19:17

Nie
    Dominika

18.01.2023 16:37

Hej, rozważam wyjazd z mężem w parze? Czy praca jest na tych samych zmianach i czy jest gwarancję wspólnego pokoju na parę?
    P.r

18.01.2023 09:21

@alex na jaki projekt
    Małgoś

26.12.2022 10:43

Myślę już jakiś czas żeby wyjechać do pracy za granicę, mam 54 lata i nie wiem czy dla takich staruszek ???? znajdzie się jakaś praca a przede wszystkim czy agencja jest zainteresowana takimi osobami. A jeśli jest taka możliwość to też wolałabym pracować z grupą bo języka nie pamiętam choć kiedyś uczyłam się go… Pozdrawiam

16.01.2023 09:02

50 to jeszcze żadna staruszka. Zostaw jakiś kontakt do siebie bo nie wiadomo jak się z tobą skontaktować
    Kropka

17.01.2023 08:46

Jakby co to pisz [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

16.01.2023 10:20

Cześć. Pracuję ktoś na magazynie spożywczym w Brema lub Magdeburg? Może podzielić się opinią? Normy są bardzo wysokie, czy raczej wygląda to w miarę normalnie? Nadgodziny w formie weekendów też są? Jakie trafiło wam się zakwaterowanie? ;)

06.01.2023 16:00

Hej. Jak się pracuje na projekcie w Morsbach ? Jak wypadają godziny pracy?

10.01.2023 22:09

Co to znaczy jak trafisz. Jak wygląda praca jakie są zmiany ? Jak się Tobie trafiło z mieszkaniem ( w ile osób ) ?

16.01.2023 10:03

Ale ty sobie działu nie wybierasz, gdzie cie dadzą tam będziesz
    Dawid

15.01.2023 15:09

Rozważam wyjazd do Niemiec mniej więcej od marca przez tą agencje i chciałem zapytać doświadczonych osób o miejscowości w których są zakwaterowania, są to raczej jakieś miasteczka z dostępem do sklepów itp czy odludzia na wsi tak jak w niektórych agencjach?

16.01.2023 09:00

ja jeszcze chcę wiedzieć jak z dojazdem do pracy z mieszkania?
    grubol

16.01.2023 09:10

Ja trafiłem na wieś, kawalerka na dwie osoby, standard dobry. W promieniu 5km można wszystko kupić. Do pracy 20min autem.
    Kandydatka

15.01.2023 12:13

Hej, szukam chętnej osoby(najlepiej dziewczyny) na wyjazd od lutego,nie mam jeszcze wybranej oferty. Jest ktoś chętny?
    Kacper

13.01.2023 18:10

Szukam kogoś na wyjazd na projekt w Bockenem. Posiadam samochód. 27 lat śląskie, jeżeli ktoś by chciał wyjechać a nie ma z kim to zapraszam. Kontakt email [email protected]
    Roberts

14.01.2023 20:41

Witam. Poszukuje plinie właśnie transportu w takie strony. Możemy się dogadamy w każdej chwili. Niemiecki znam . pozdrawiam
    Patryk

29.12.2022 13:08

Witam szukam kogoś na wyjazd mam samochód chłopak 24 lata nie mam wybrane pracy
    dominik

14.01.2023 19:57

a gdzie byłeś konkretnie?
    dominik

14.01.2023 19:59

trzeba mieć uprawnienia?

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Bar96

14.01.2023 13:13

Witam. Chętnie wyjechał bym przez tą agencję do pracy ale nie mam z kim i nie mam prawka mój brat był na różnych projektach i sobie chwalił Planuje ktoś wyjazd w lutym ? Nie mam jescze upatrzonego projektu dostosuje się mam 26 lat zostawiam kontakt [email protected]

12.01.2023 15:50

Jak ktoś się wybiera na automotive tutaj to lepiej niech ucieka,.

13.01.2023 13:06

Nie wiem, jakoś dużo osób pisało, że jest tam zupełnie dobrze, wiec nie ma się co sugerować subiektywnymi opiniami, dla jednych będzie git, dla innych nie
    Ediiii

13.01.2023 19:54

Czemu taka opinia, możesz coś więcej napisać, problem z zakwaterowaniem czy pracą???
    Michał

05.01.2023 16:45

Witam , może znajdę kogoś do wspólnego wyjazdu ? Razem raźniej a nie mam nikogo do pary a nie chce trafić do pokoju na jakiegoś ćpuna . Ja chłopak 30lat bez nałogów . Gdyby ktoś chciał proszę o kontakt na e-maila [email protected] może razem coś wybierzemy ..
    Alicja

13.01.2023 11:39

Jest spoko nikt nikogo nie pogania wiadomo pracować trzeba ale bez jakiegoś nacisku praca fajna mogę polecić tylko mały minus w lecie okropnie ciepło.
    Praca Niemcy

13.01.2023 17:19

Wiem jak to jest w lecie bo pracowałem już na produkcji chciałem jeszcze zapytać jak wygląda zakwaterowanie na tym projekcie i czy daleko jest do pracy ?
    Joanna

10.01.2023 16:58

Witam czy bez samochodu też jest .mozliwosc podjęcia pracy ? Jeżeli tak to czy zakłady pracy blisko.sa od miejsca zamieszkania..

13.01.2023 13:07

Raczej nie, bo nawet w ogłoszeniach piszą, no chyba, że się zgadasz z kimś kto ma

13.01.2023 13:08

Tutaj widziałem, że się zdarzało, że ludzie się razem zgadywali, więc można spróbować
    Gosc

13.01.2023 11:35

Dzień dobry, czy pracuje ktoś przy produkcji ryb w Hamburgu i może powiedzieć coś więcej o tej pracy? Jak wyglądają normy, czy praca jest trudna dla osób, które nigdy nie wykonywały podobnej pracy. Jak wyglądają zakwaterowania i dojazd do zakładu? Czy pracownik jest przydzielony do jednego stanowiska, czy codziennie robi coś innego? Proszę o kontakt na email: [email protected] . Dziękuję i pozdrawiam.

02.01.2023 17:52

Chciałem zapytać czy był ktoś może na projekcie automotive w Morsbach lub Meckenheim i może nieco więcej napisać na ten temat ?
    Xxxonaaxx

12.01.2023 16:08

Cześć również wyjeżdżamy 15 do Morsbach . Dostaliśmy już może informacje na jakiej zmianie będziecie ?
    Xxxoonnnnx

12.01.2023 17:14

Czesc my również wyjeżdżamy na ten projekt. Dostaliście już może informacje na jakiej zmianie będziecie ?

10.01.2023 18:09

Poszukuję koleżanki na wspólny wyjazd do pracy Niemcy .
    Daria

30.12.2022 13:57

Ktoś pracuje na produkcji ryb może?
    Jakiś

07.01.2023 08:01

Zarobki są bardzo dobre ponieważ robisz godziny nocne zakwaterowanie bardzo dobre warunki podziemny parking ludzie w pracy bardzo w porządku pomagają jak czegoś nie wiesz Ale nie polecam bo jak jest mało pracy to dostaliśmy wypowiedzenie 2 dniowe
    Kamilo

10.01.2023 09:17

A przyjmują kobiety????

09.01.2023 17:29

Chciałem zapytać czy warto wyjeżdzać przez tą agencję są wgl wypłacalni jak wygląda zakwaterowanie i jaki projekt możecie polecić ?
    Kuba

09.01.2023 12:53

Szukam kogoś do wspólnego wyjazdu, poszukuję osoby z autem, może być też grupka. Miejsce pracy do wybrania. Preferuje bardziej spokojne towarzystwo :) [email protected] Pozdrawiam

07.01.2023 10:45

Witam. Czy ta agencja jest godna polecenia dla kogoś kto chciałby jechać na kilka miesięcy żeby jak najwiecej zarobić ? Czy agencja zapewnia godziny? I normalne kwatery?
    Xxxxxc

06.01.2023 18:05

Można samemu zmieniać projekt czy nie
    qwerty

05.01.2023 11:22

Witam , orientuje się ktoś na temat pracy w ocynkowni w Wurzburgu ?, chodzi mi o wypłaty , zakwaterowanie , godziny pracy i ogólnie czy jest się w to pchać , mam doświadczenie , proszę o informacje .
    Robson3540

06.01.2023 17:32

witam też jestem ciekawy tej oferty proszę o jakieś opinie na temat tej pracy
    Daria

04.01.2023 12:36

Mogę prosić email na firmę lub numer telefonu
    Pumpit

05.01.2023 17:44

W sensie chcesz zdobyć kontakt do firmy, czy o co chodzi?

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji (k/m/d)

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

15 - 15 EUR / h