MediaExpert

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 297 ocen.

MediaExpert
2 297

Opinie o MediaExpert

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert

Natalia

To forum nie jest miejscem na przepychanki słowne. Przypominam, że to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Media Expert. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez pracodawcę? Jak wygląda system wynagrodzeń? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe, socjal, premie?

   
LIDER

Biali Murzyni ot co

   
Pracownik

(usunięte przez administratora) i wyzysk na reklamacjach i tyle w temacie.Nie polecam!!!!

   
Czytelnik
@Pracownik 18.06.2018 22:33

u was to i tak sa same zlodzieje to sie nie dziwie za wyzysk nad jelopami .

   
Czytelnik

Ukrainscy pracownicy nie powinni miec uprawnien do prowadzenia wozkow unoszacych !!! zaklad im zrobil wewnetrzne uprawnienia i tylko robia same szkody !!! patrzec jak tylko z funduszu inwentaryzacyjnego nam zabiora za uszkodzenia tych popaprancow lub jak dojdzie do jakiegos wypadku.

   
Dupcyper do usług

Brawo dla ukrainy, która wczoraj jebała załadunki po sam sufit. bravo.... pokazujcie im tak dalej, że tak się da, że tak sobie pozwalacie ....

   
Pracownik

To polska firma a w takowych dużych firmach nie szanuje się ludzi.polak Polaka wyje... jak tylko może .terg to dno dlatego do końca roku na Niciarnianej starych pracowników można będzie policzyć na palcach jednej ręki . A te podwyżkę 150 brutto dla wybranych wsadzcie sobie między nogi a plecy zobaczymy jak na czwary kwartał załadunkowi wam wyjdą za to pominięcie ich przy tych podwyżkach zacnych .swoją drogą śmiech ogarnia większość pracowników tą wasza podwyżka i waszym myśleniem że zatrzymacie ludzi takim ochłapem .

   
Elvis.

Nie polecam w żadnym magazynie robić bez uprawnień na wózki widłowe bo tylko człowieka zamęczą kordynatorzy z kamizelką (Chetnie Pomogę) To jest pic na wodę foto montaż. To są lenie a nie koordynatorzy.

   
Jim beam
@K 16.06.2018 17:10

Szczegolnie jak jeb...esz tylko 20lat na magazynie bo nie umiesz nic sobie innego znalezc. Tylko tak latasz indesit potem media expert i masz na karku 40+ . siedz na tym zwolnieniu nieudaczniku. Ja cie tu nie chce!! Pokolenie dziadow starych .

   
Czytelnik

Zaladunkowi ze zmiany A.W. zacnijcie siw troche odzywac bo ten idiota was zniszczy psychicznie i zdrowotnie. Od tego pietrowania agd rozpie.. Wam sie kregoslupy a nikt wak za to nie zaplaci wiecej. Jak cos nie ma mozliwosc zmiescic sie na aucie to sie odezwijcie niech sam pokaze jak to zmiescic . no ludzie szanujmy swoje zdrowie. To co on od was oczekuje - sory, karze wam zrobic to przekrzacza przepisy bhp jakie kiedy kolwiek powstaly.

   
CBA
@lolandia 14.06.2018 13:21

Jak komuś coś pier... To się nauczą a wtedy inspekcja i mądry kordynator ma przeje... Że z kogoś kalekę zrobił

   
Murzyn nr5

Zastraszanie liderów i pracowników przez kiera osiągnęło szczyt!!!! Wczoraj MS stał przy samochodzie do którego cały towar nie mógł się zmieścić i krzyczał na liderów i pracowników że CH... go to obchodzi, ale wszystko ma się zmieścić i Ukraińcy podrzucali 60kg pralki na dwa metry w górę pod sufit... Po tym co zobaczyłem , Bhpowiec straszy nas notkami za niezałożenie kasku, a tego oczywiście nie widzi. Zaczynam myśleć, że to zarząd zarządził takie oszczędności kosztem zdrowia pracowników. Ludziee, uciekajcie z tej firmy póki możecie jeszcze chodzić o własnych siłach. Ja już podjąłem decyzję. Ps. I to jest pani Natalio merytoryczna odpowiedź.

   
Pspe

Na reklamacjach zmienili system premiowania i teraz będzie niemożliwe otrzymanie choćby minimum premii. Ciekawe co będzie po 10/lipca jak ludzie pensję zobaczą.?Bedzie pogrom. Odradzam stanowczo pracę na reklamacjach. PS dyro z schenkera się rozkręca(oczywiście nw negatywny sposób)

   
Elvis.

Nie polecam pracować także na olechowie .ul.zakładowej 92 , Tam trzeba (usunięte przez administratora) z miesiąca na miesiąc a zarobki coraz mniejsze będą ,oszczędzają na białych murzynach.

   
Natalia

Drodzy użytkownicy forum, przypominam, że to forum służy do wyrażania opinii o pracodawcy. Osoby, które wchodzą na wątek szukają tutaj konkretnych i merytorycznymi informacjami na temat pracy w firmie Media Expert, a przede wszystkim proszę żebyście wyrażali się bardziej kulturalnie. Bądź co bądź wypowiadacie się na forum publicznym i wypadałoby zachować podstawowe zasady kultury wypowiedzi.

   
Czytelnik
@Natalia 11.06.2018 21:59

Pracownicy sa zastraszani zwolnieniem z pracy gdy sa na zwolnieniu lekarskim z powodu choroby a nie wymslow takich jak panowie przelozeni probuja wmowic . ludzie nie moga dostac urlopu na dziecko gdy chore . taka osoba dostala by urloo 2 dni i wraca do pracy a tak to zmyszona jest isc na zwolnienie na dziecko co nie trwa 2 dni to jest jakies nie porozumienie zeby w takiej firmie tak bylo... Nadal jest brak wozkow do wykonywania pracy. Jezdzimy na wozkach ktore nie powinny byc dopuszczone do ruchu. One juz dawno powinny byc na zlomie. Jestesmy zmuszani do dzwigania duzych ciezarow na duze wysokosci co jest wbrew BHP. 70% ukrainskich pracownikow powinna stracic uprawnienia wewnetrzne na prowadzenie wozkow unoszacych w trybie narychmiastowym poniewaz zamiast pracowac oni sie bawia tym sprzetem uszkadzajac towar handlowy a co najwazniejsze narazajac na wypadek innych pracownikow magazynu. Natalio czy nadal Ci malo uwag dotyczacych faktow ktore zachodza w firmie? Wiekszosc postow na tym forum obrazuje dokladna opinie i charakterystyke pracy na magazynie. Kazdy kto wchodzi zaczerpnac opinii o magazynie znajduje ja. Sa ludzie ktorzy mimo tego zatrudnili sie i sa ktorzy nie zatrudnili sie.. Ja napisze tylko jedno praca w takich warunkach doprowadzi wkoncu do nieszczescia czyjegos na trwalym uszczerbku na zdrowiu lub gorsza sytuacja.

   
Pracownik

Gloooooodddddnnnnnyyyyyyy jestem.

   
Zaladunkowy
@Pracownik 09.06.2018 22:21

Idz do mamusi piotrka to doataniesz bulki z maslem i bazylia. Smacznego .

   
Czytelnik

https://www.youtube.com/watch?v=ah-JRwFhJPs

   
SQL
@Czytelnik 08.06.2018 17:01

dobrze, że nie jestem sam bo Marcinek mi pomaga, chociaż z niego łamaga jest :):)

   
Pawlo

Na Niciarnianej najlepiej przychodzisz niemasz wózka albo bateri ajak jest to niemozesz bo innemu działowi wyjezdzisz śmiechu warte firma krzak magazyn grubego gdzie śmietnik zniego zrobili Aten śmieszny kiero z przyjęć który na niczym się niezna proszę was.

   
Pracownik
@Pawlo 08.06.2018 07:58

A Ty sie na czym znasz expercie? Na donoszeniu tylko.

   
Pawlo

Jak to pan MS powiedział idź DOBSH tam będziesz mniej zarabiał ????????????

   
LIDER
@Pawlo 07.06.2018 20:09

Może D.M tam pójdzie? Nowa ścieżka kariery Hahaha......

   
Chwytakowy

Wezcie wywalci na zbity pysk kopanie m. Rozpierdziela towar w bloku, nie zglasza tego, nie wymienia baterii. Chowa skanery. Cwaniakuje jaki to on nie jest kogo nie wyzwal a dostal by liscia to by sie poryczal. Ciepla faja...

   
Pawlo

Wkoncu spi... am ztego (usunięte przez administratora)

   
Pawlo
@Pracownik 07.06.2018 08:50

Miś GoGo

   
LIDER

I kolejna osoba rzuciła kwitem

   
Czytelnik
@Były 06.06.2018 15:17

Takim jak on, sczescie w koncu sie konczy - no moze przesadzilem, szczescie go sie nie trzyma. On jest poprostu cwaniakiem. Ale kto wie moze ktos bedzie czekal na niego na tej targowej a takie osoby juz sa.

   
Muszyn czarny

Wyszla prawda, osoby ze zmiany Arka W. Wypisuja tu na go worku. Wlasnie sie na zmianie nocnej piatkowej przyznala sie jedna osoba i wszystkich wydala .brawo

   
Niciarka
@Muszyn czarny 03.06.2018 12:22

Prawdziwą łajzą okazałeś się Ty.Prujesz się tutaj jak stare kalesony ,a to forum do tego służy żeby napisać co komu leży na wątrobie .

   
Zaladunkowy

Brawo dla kolegi wozkowego, ktory zlozyl wypowiedzenie. Witku bedzie brakowalo nam Twojego uczestnictwa w zebraniach dla wtajemniczonych. Kto bedzie kolejny i zlozy wypowiedzenie?

   
Pracownik
@D__M__K 31.05.2018 13:45

MS nie zlozy wypowiedzenia. Jego wypier.... wkoncu.

   
Król ramp

Dziś odszedł od nas kolejny z dłużej pracujących pracowników.Radku byłeś wyśmienitym pracownikiem a jeszcze lepszym kolegą-będzie nam Cb brakować .Powodzenia.

   
Radosław
@Król ramp 29.05.2018 00:19

Tobie się coś przewidziało, ja nigdzie nie odchodzę...

   
Natalia

Drodzy użytkownicy, wiem, że możecie mieć jakieś obiekcje względem pracy w Media Expert, ale przypominam, że wypowiadacie się na forum publicznym i wypada zachować podstawowe zasady kultury wypowiedzi. Proszę o wypowiadanie się konkretnie i merytorycznie, osoby odwiedzające ten watek zapewne szukają takich właśnie informacji. @LIDER, możesz nam jeszcze powiedzieć czy umowa o pracę jest z okresem próbnym? Firma oferuje liczne konkursy sprzedażowe, wynagrodzenie połączone z atrakcyjnym systemem premiowym, jak to wygląda w rzeczywistości?

   
Czytelnik
@Natalia 28.05.2018 14:35

"Firma oferuje liczne konkursy sprzedażowe, wynagrodzenie połączone z atrakcyjnym systemem premiowym" To chyba jakis zart?

   
Pracownik niciarniana

Ja sie pytam co kur... Robi probet w twej firmie? (usunięte przez administratora) w toaletach, smierdzi nie samowicie, brak mydla w dozownikach a same dozowniki sa rozwalone, zadozowniki sluza puste butelki po napojach. Deski w toaletach nie przykrecone wszystko lata, brak recznikow jednorazowycj. Deski obesr..ane. Probet przeciera musze klozetowa szmatkami a pozniej tymi samymi stoly w jadalni. Ochrona magazynu ciagle brudzi toalety pracownikow leja na deski nie podnoszac ich co to za bhp? Zatrudniony jest w probecie koles ktory pomaga sprzatac chwytakiem towar do utylizacji i kartony ze styropianem tylko ja sie pytam kto mu dal uprawnienia? Jezdzi z towarem ktory zaslania widocznosc z przodu i powinien jezdzic tylem a ten pajac jedzie przodem. Tylko patrzec jak kogos pierd...lnie. Po drugie skoro juz jest jego obowiazkiem sprzatanie tych ramp niech robi to do konca a nie zaczyna troche tu troche tam i zostawia wiekszy smietnik niz jest. Ja sie pytam dlaczego wszyscy pracownicy poruszaja sie pieszo w wyznaczonych sciezkach pieszych a probet idzie srodkiem aleji w bloku na przerwe, lazi miedzy wozkami kompletujacymi nie zachowujac bezpiecznej odleglosci od pracujacego operatora tylko patrzec az cos sie stanie. Kiedys pracowalem na cdl1 tam byly panie sprzataczki ktorych efekt bylo widac natomiast tutaj brak mi slow. Tylko patrzec jak dojdzie do wypadku lub jakiejs choroby wewnetrznej spowodowanej przez brak bhp w toaletach i jadalni.

   
Były murzyn
@Czytelnik 26.05.2018 14:16

Wyników wymagają ale warunków ku temu niema

   
Jaca

Może ktoś podsumuje, bo gro postów jest trochę o niczym:( 1) jaka jest podstawa 2) jakieś widełki premii , chodzi mi o to czy jest kilka opcji 3) ile godzin do zrobienia, ale nie że 170godz. tylko realnie 4) ile płacą za nadgodziny ? O ile i czy w sb nd więcej? 4) ile wolnych weekendów 3) socjal ?

   
Murzyn nr5
@Deus Deus Kosma Deus. B.T. 20.05.2018 20:31

Jak bym czytał swoje myśli. W samo sedno

   
Bbb

Witam mam pytanie dostałem propozycje pracy na niciarnianej , warto tam iść ? Jakie pieniądze i jak atmosfera ? Dodam ze to dział reklamacji . Każda odpowiedz będzie pomocna z góry dziękuje .

   
Już były pracownik
@Bbb 17.05.2018 19:34

Na reklamacjach to ludzie spider.... Dyrektor z schenkera i jego podnóżek a. Co ma psa. Rozwalili ten dział. Z każdej strony cięcia finansowe. Traktują ludzi jak śmieci. Odradzam pracę na reklamacjach na niciarnianej

   
Cdl1

Kto to jest ten gangus?

   
Czytelnik
@Czytelnik 18.05.2018 19:14

Chyba don pedanczo. Nie podszywaj sie pod moj login.

   
Gangus

Wy co zrobiliście żeby lepiej się pracowało ??? Tylko narzekać potraficie

   
Zaladunkowy
@Gangus 18.05.2018 15:47

Gangus. Dla naszego dobra zaladunkowych prosze bys nie wracal do pracy. Od chwili pojscia na zwolnienie lekarskie atmosfera na zaladunkach sie poprawila. Kazdy ma z kim pracowac ladowac. Zdarzalo mi sie ladowac kilka razy z toba w lutym i marcu ale mam dosyc. I nie tylko ja. Praca bez ciebie jest dla mnie przyjemnoscia w ladowaniu wahadel. Jedz do braciszka do warszawy .

   
2kółka

Czy ktoś wie coś o tym nowym koordynatorze z wydań? Bo wygląda że to nowe ucho kierownika S. Podobno ma duże doświadczenie w podpier...aniu i nieźle mu to szło na Zakładowej

   
Pracownik
@Pracownik zakładowa 13.05.2018 19:21

Ciekawe... Ten cw...l wystawil mi za nic notatke ... Nawet sie czepia innych dzialow...

   
Dzwoneczek

Wchodzę tu co jakiś czas żeby wreszcie przeczytać że M.S został wywalony na zbity ryj. Mam nadzieję że nadejdzie taki dzień że w końcu to przeczytam. Ten gość to na prawdę PORAŻKA. Nie znam gorszego padalca od niego. Ogólnie rzecz biorąc firmy nie polecam.

   
Pracownik
@Dzwoneczek 15.05.2018 22:32

Izunio, robimy wszystko by go zwolnili to tylko kwestia czasu. Tesknimy za Toba . bylas najlepsza przydzielajka. Za Ciebue dali wrednego tlumoka. Wtraca sie we wszystko, chciala by byc alfa i omega a jednak jest zwyklym nie dorozwojem zae strzezonej wiochy pod taszowem. Mam cicha nadzieje ze ktoa kiedys zwolni M.S oraz B.kik

   

Zostaw opinię o MediaExpert - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert