MediaExpert

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 351 ocen.

MediaExpert
2 351 6 1

Opinie o MediaExpert

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

zbychuzestrychu

3,5 roku wytrzymałem w tym miejscu. Z początku jeszcze było spoko na Zakładowej, dopóki nie zmieniła się dyrekcja i nie zaczęli stawiać na ukraine. Potem już było coraz "lepiej"- czwarty kwartał w zasadzie się tam nie kończy. Magazyn jest wiecznie przeładowany towarem, ludźmi, śmieciami, brakuje narzędzi do pracy i porządnych ludzi do rządzenia tym miejscem.

Czerwona_Kamizelka

Dzwonili do was z HR ws. wywiadu w temacie dlaczego odeszliście z firmy??

Pozdrawiam
@Czerwona_Kamizelka 19.09.2018 17:38

Dzwonią dzwonią i prawda idzie do samej centrali. O atmosferze ,warunkach pracy ,o podejściu przełożonych do pracowników ,o łamaniu zasad BHP generalnie o wszystkim co się w magazynie działo .może w końcu jakieś du....sko ze stołka spadnie

WBA
@Czerwona_Kamizelka 19.09.2018 17:38

No pewnie , zetak :)

Nowy

Panie darku spiz.. Niech sie pan nie martwi. Na portalach pracuj. Pl. Jest ogloszenie na pracownika gospodarczego w probercie. Z pana kwalifikacjami w sortowaniu odpadow warto by zlozyc dokumenty. Wysoki sklad radze zostawic w spokoju jak sobie pan nie radzi

Kompletacja cdl1
@Nowy 20.09.2018 16:32

To ten dziadek pracuje jeszcze ? Ja myslalem ze jak zatrudnili probet na cdl1 to jego wymietli szczotka z magazynu na bruk, bo przeciez pamietam jak mu zaproponowali na wozek wejscie a ten baran 30min uruchamial go lol.. A potem jechal przez pol dnia na druga strone magazynu.... Cdl 2 wspolczuje wam ze musicie dziadka charakterek znosic .

Batman

D..spizu....lub s ... ewski. Wracaj na stanowisko probetu stary dziadzie tylko kablowac potrafisz i scieme walic na RB. A ws zerowek sie boisz nie udaczniku.

Król ramp
@Batman 16.09.2018 17:49

Nie mów tak na Darka bo to wysokiej klasy specjalista,nawet fachowiec bym rzekł.A to że jest słaby to nie jego wina i to że podpierdziela to też nie jego wina.A swoją drogą dla mnie najlepszym retrakowym jest Sławek w oksach.

Król ramp
@Batman 16.09.2018 17:49

Sławek z zamkniętymi oczami może wirować w tych regałach.Prawdziwy retrakowy zawsze pomoże,wytlumaczy,zdejmie towar jak się to poprosi. Reszcie dużo dużo brakuje do tej formy.

Pracownik
@Król ramp 16.09.2018 20:15

Slawek z zamknietymi oczami moze wirowac siusiaka komus

Pracus
@Pracownik 18.09.2018 05:14

Zawsze to robil przelozonym zeby dostac czerwona kamizelke. Chodzil i kablowal, podlizywal sie na stojaco przy wszystkich i kleczaco indywidualnie .

Czerwona_Kamizelka

Radek K. ----to ściemniacz pierwszej wody

Pracownik
@Czerwona_Kamizelka 18.09.2018 07:51

Slawek ........

Król ramp
@Czerwona_Kamizelka 18.09.2018 07:51

Jak Radek już nie pracuje ponad miesiąc to jaki sciemniacz?

Zaladunkowy

Co wy pier....icie ??? Magister to jest operator !!!

Król ramp
@Zaladunkowy 17.09.2018 05:07

Chyba swojej sondy kosmicznej albo roweru.

luka

Generalnie jest jakiś tam social np darmowe posiłki, napoje-kawa. Ubrania robocze bez problemu, jakieś dodatki finansowe- nieduże ale są. Można wybrać dział aby dopasować się do pasujących nam godzin, chęci dorobienia itd. Kasa nie najgorsza, ale d nie urywa. TYLKO FAKTYCZNIE czasami koordynatorzy są jak pan i władca, przydałby się dział lub osoba gdzie można takie dziwne rzeczy zgłaszać, bo takie nadużycia są na granicy mobbingu, a na pewno dobrego smaku i kultury, może nawet niezgodne z umową o pracę jaką się ma ! Materiały szkoleniowe zero, szok, wielki MINUS . Ludzie z bhp mogli by patrzeć co się dzieje w ciągach komunikacyjnych bo czasem leżą tam pudła, taśmy. No i dlaczego w szatniach nie ma jakiś ławek, koszy na śmieci , wkurzające, cały dzień na nogach i nawet o robocie ubrać buty trzeba na stojąco, bardzo dziwne.

Daniel Gładki

Jakość sprzętu, obsługa, i cały personel, to jedna wielka TRAGEDIA !!!, w sklepie na Kolumny 6/36, 93-342 Łódź, nie oddają pieniędzy jak się zwraca popsutą z winy producenta rzecz !!!, sprzęt się sam rozleciał bo okazał się bublem, a Oni proponują tylko i wyłącznie wymianę towaru na nowy, ten sam wadliwy bubel. Jak się prosi o zwrot gotówki, po kilku dniach użytkowania sprzętu, który się sam popsuł, to pracownicy śmieją Ci się w twarz, i bezczelnie mówią, że w grę wchodzi tylko naprawa albo wymiana, a jak Ci coś nie pasuje, to możesz sobie iść do Rzecznika Praw Obywatelskich czy Konsumenta, i tam sobie zgłaszać. Więc poszedłem do Rzecznika, i powiedzieli Mi, że powinni bez problemu oddać całość pieniędzy, i jeszcze przeprosić, a nie bezprawnie wprowadzać klienta w błąd i utrudniać. Sprawa jest dla Media Expert z góry przegrana, bo prawo stoi po stronie konsumenta, i na pewno będą musieli oddać tą gotówkę, tyle tylko, że przez mało rozgarniętych ludzi, trzeba się niepotrzebnie nachodzić po urzędach, i naczekać na odpowiednie dokumenty, papiery, i decyzje. Mi jednak nie zależy na czasie, więc jak oddadzą te pieniądze nawet za pół roku, to i tak mi obojętne, a opinia o całym Media Expert już pójdzie w świat, i nikt od nich kupować nie będzie.

Były magazynier
@Daniel Gładki 25.08.2018 18:50

To zmień sieć prostaku i nie znał się tutaj. Widać nie jesteś lepszy jak nie umiesz prostej sprawy załatwić. Ha ha śmieszny cwelik.

roman
@Daniel Gładki 25.08.2018 18:50

Trzeba było wybrać coś innego niż bubel , bo tanie wychodzi na drogie, a nie się dziwić ...tzn zamiast TV Tlc , kupić Samsunga, czy zamiast Chińskiego roweru, Meridę, albo zamiast smartfona Kianosonic , Asusa.

Już na szczęście były pracowni

Reklamacje cdl2 to wielka porażka.Siwy łeb z nowych sadów i jego dupowłaz ten co ma psa 2 największe żeby i nieroby.Potrafia tylko się czepiać i straszyć.Zobaczą jak się dla nich skończy 4 kwartał.Będą sami zapie.....ć.Traktują dział reklamacji jak swoją prywatną firmę.Ciekawi mnie kiedy zarząd bądź osoby że złotową wypiera....ą tychdarmozjadów na zbity pysk.Stanowczo odradzam pracę na dziale reklamacji cdl2 niciarniana.

Natalia

@Dzwoneczek, dlaczego nie polecasz pracy w Media Expert? Piszesz, że firma to "porażka", co zaważyło na takiej radykalnej i negatywnej opinii? Chodzi o atmosferę w zespole, podejście do pracownika, niską pensję? Opisz proszę swoje odczucia dotyczące pracy tutaj, każdy taki szczery wpis bardzo pomaga osobom odwiedzającym ten wątek.

Dzwoneczek
@Natalia 06.09.2018 19:30

Wypowiadam się na tym forum po raz któryś i jeżeli ktoś jest zainteresowany moją opinią na pewno ją odnajdzie. Poza tym w mojej wypowiedzi słowo "firma" było w cudzysłowie A nie jak w twojej "porażka" to ma ogromne znaczenie. A tak jeszcze szybciutko. Pensja nawet spoko ale za brak szacunku do pracownika i traktowanie go jak murzyna po prostu nie polecam.

zapytanie

To jak to jest.Warto tam iść czy olać ciepłym moczem.Rotacja (ruch) większa niż na manufakturze.Sumy podane na tym forum są netto czy brutto.Dzięki

PROG
@zapytanie 04.09.2018 19:27

Polecam jak najbardziej. Pozdrawiam P.

OLEJ
@zapytanie 04.09.2018 19:27

Olej tą firmę zarobki tak jak wszędzie na magazynie bo teraz je podnieśli .dlaczego podnieśli bo ludzie z tamtad wychodzą. starych pracowników to już tam są śladowe ilości a nowi w większości wchodzą i wychodzą powody są takie że traktują cię tam jak psa .nie stój ,nie gadaj nie piernij nawet jak nie ma co robić masz zap...ć do tego (usunięte przez administratora) smród i brud bo do magazynu zwożone są śmieci ,elektrośmieci od klientów z całej Polski a chyba nie trzeba mówić jak śmierdzi stara pralka czy lodówka.łamanie zasad BHP też na porządku dziennym drogi pozastawiane zaśmiecone ,baterie porozstawiane po hali a nie jak mówią przepisy w jednym miejscu .sprzęt na którym jeździsz też ma wiele do życzenia .socjalu brak dostaniesz czip na kanapki ok80zł mc i premie świąteczna ok1500-2000.mozesz wierzyć na słowo albo samemu sprawdzić co soba tą firmą reprezentuje Pozdro

Dzwoneczek
@zapytanie 04.09.2018 19:27

To ja krótko i na temat absolutnie NIE polecam. Ta "firma" to porażka.

Dominik

Jak to śpiewał Kazik Staszewski w jednej ze swoich piosenek---"Dalej jazda do roboty,je,,,,,,ne nieroby" Ktoś kiedyś napisał na tym forum---"Jesteście tylko planktonem"

Pracownik
@Dominik 03.09.2018 09:55

To byl ten slynny maminsynek, na garnuszku mamusi. Wypowiedzial sie ze jest najwiekszym planktonem w dodatku nie rozmnazajacym sie, po sterylizacji... . glupeczek bedzie tu robil do konca, wszyscy odejda on zostanie. Zamiast ppoz dostanie kamizelke "lizus - blow job.s". W koncu i ja zloze papierek. Dosyc zaladunkow z nim. Narazie prosty slang: smierc frajera..

Pracus

Widze, ze retail za duzo zarabia, ziomus od was na l4 i nowym jeepem z salonu jezdzi. Chyba do was trzeba przejsc .

Pozdrawiam
@Pracus 20.08.2018 07:51

Dlatego położył papier żeby w oczy nie bolało całą tą niebieską śmietankę wzajemnej adoracji

RTS
@Pracus 20.08.2018 07:51

To witek jezdzi nowym jeepem. Chyba ju tu nie pracuje .

lewy

Krótko i na temat - firma krzak. Jak chcesz pracować to nie masz warunków, ale gdy chcesz odejść to milion kłód pod nogi. To w jaki sposób traktuje się starych pracowników woła o pomstę do nieba, a stawki dla operatorów wózków są gorsze niż dla psów w schronisku. Dopóki z tej firmy nie odejdzie cały doświadczony skład dopóty nic się tam nie zmieni. A przekształcenie magazynu AGD w wysypisko elektrośmieci, folii, kartonów i styropianów dopełnia tylko całości. Nie znam drugiej takiej firmy w której główny, użytkowy magazyn towarów wysyłanych na całą PL zapełnia się odpadkami i śmieciami, które oprócz miejsca generują niewyobrażalny brud i smród na całym obiekcie. Ale widocznie to jest elementarną wizytówką wizerunkową firmy. O BHP nikt tam nie słyszał, skoro na całym magazynie wyją czujniki alarmowe, a jedyne co się w tej sprawie robi to dzwoni po człowieka, który je wyłącza. I jeszcze jedno - za mojej kadencji tam za polecenie nowej osoby do pracy można było otrzymać 400 zł. Na dzień dzisiejszy ta suma jest kilkukrotnie wyższa, co też o czymś świadczy. Nawet za 10 000 nikogo bym nie polecił do takiej pracy, bo by mi było zwyczajnie wstyd. A jak chcesz odejść to musisz odpracować pełny okres wypowiedzenia. O porozumieniu zapomnij. Albo L4 albo porzucenie pracy. Wszystko w ramach wdzięczności za lata ciężkiej harówy i zasuwania zwłaszcza w 4 kwartale, gdzie towaru było tyle, że nie lada wyzwaniem było przemieszczanie się po magazynie i gdyby ktoś zechciał wpaść z zewnętrzną kontrolą (jak PIP) to magazyn do zamknięcia od razu. Może wtedy by ktoś wymienił swój pusty łeb na taki który zawiera mózg i cokolwiek w tej sprawie zrobił. Ja tylko współczuje tym co nie mają uprawnień i muszą (usunięte przez administratora) na dwukółkach. Serio nie wiem co kieruje tymi ludźmi, że się dają tak wykorzystywać. Ciekawe czy wraz z otwarciem nowego magazynu będzie miał jeszcze kto tam pracować. Bo inwestycje tak, ale wyzysk pracowniczy - nie. W końcu ludzie przejrzą na oczy. A wtedy będzie za późno.......

Mam astme na falszywych ludzi
@lewy 11.08.2018 12:49

Taki pan piotrrr bedzie tu gnil na zaladunkach do konca bo nie poradzi sobie w znalezieniu nowej pracy, chyba ze zrobi to za niego mamunka. Ja juz mam dosyc pracy na dwukulce szukam sobie innej ale najpierw zaczynam inwestowac w uprawnienia udt, bo pracy w tym kierunku jest sporo. P.S. Z tego co wiem wozkowi tu tak malo nie zarabiaja patrzac na to co robia. Gdyby tylko byla lepsza atmosfera.........

Załadunkowy
@Mam astme na falszywych ludzi 13.08.2018 20:47

Rozmawiałem wczoraj z jednym wózkowym i mówi że żałuje, że poszedł na wózek, bo często zarabia mniej niż załadunkowi i zamierza zrezygnować. Z drugiej strony załadunkowi mają tak ciężką robotę i są tak wykorzystywani i mało szanowani, że albo dostaną podwyżkę, albo wszyscy odejdą z wyjątkiem pana z daszkiem. Wiem co mówię, bo jestem w środku tego wszystkiego

UA
@Załadunkowy 14.08.2018 15:08

Czyli w kiszce stolcowej M.S.

Mam astme na falszywych ludzi
@Załadunkowy 14.08.2018 15:08

Porozmawiaj z operatorami ktorzy tu pracuja dluzej a nie zmieniaja pracy . ja wiem ze operator zarabia tu 2900-3400zl i sa tu takie osoby bo rozmawialem z nimi a jedna nawet pokazala mi pasek swoj. A skoro ty pytasz sie osobe ktora pracuje 3 miechy no to nidz dziwnego ze mniej zarabia a wiem ktora to osoba i masz racje szuka on innej pracy

Załadunkowy
@Mam astme na falszywych ludzi 15.08.2018 18:11

Pisałem o osobie, która przeszła z załadunków na wózek w nadziei że zarobi więcej. Pozdro

Mam astme na falszywych ludzi
@Załadunkowy 16.08.2018 13:18

Wlasnie o tej osobie pisalem. Ostatnie 3 wyplaty pomijajac ostatnia dostal bardzo dobre, widzialem paski. Jakby jeszcze zalapal sie na podwyzke to by mial wiecej ale rzucil glejtami i wywalone ma .

Abcd
@lewy 11.08.2018 12:49

BHP jest tylko jedyne co osoby z tego dzialu potrafia to sprawdzic czy wypisales ksiazke a jak nie to negat. Jak zglaszasz bhp jakis problem to odwracaja glowe w druga strone dopiero kiedy dochodzi do wypadku to pokazuja jakies zainteresowanie ta sprawa.

Tb

Szczerze na CDL2 pracuje tylko jedna osoba i bylem nie raz tym swiadkiem jest to lider od Kuby a ten nic nie robi nierob liczy tylko na to ze lider wszystko ogarnie ten koles jest do zwolnienie pozdrawiam tych co go zatrudnili

Tbc
@Tb 14.08.2018 23:42

Ty jesteś zwykłą (usunięte przez administratora) za to.. byłeś u Niego na zmianie? Wiec nie pisz glupot . Pogadaj może najpierw z ludzmi z jego zmiany a potem wydawaj opinię.

Natalia

@lewy widzę, że znasz firmę MediaExpert od środka. Takie rozwinięte i dokładne opinie, jak Twoja są bardzo cenne dla potencjalnych pracowników. Zarazem chciałabym zachęcić inne osoby powiązane z tą firmą, aby opisały swoje doświadczenia z tej pracy. Warto podzielić się swoimi przemyśleniami na forum, każda opinia jest bardzo ważna.

Tron

Witam chciałbym usłyszeć opinię co do pracy operatorów wózków widłowych Wysokiego składowania W oddziale na zakładowej Jak zarobki i ogólnie atmosfera w pracy Pozdrawiam

Pozdrawiam
@Tron 17.08.2018 14:14

Czy na niciarce czy zakładowej to jeden ch... Firma terg to dno najlepiej idź i sam sprawdź .ale możesz sobie odpowiedzieć sam czy to jest dobre miejsce do pracy jeśli szukają pracowników poprzez ulotki za wycieraczkami ,ogłoszenia o pracę na bilbordach ,1500 zł za polecenie a efektu nie ma.firma nie szanuje pracowników a ci odchodzą do innych firm czy to starzy czy nowo przyjęci . Na dzień dobry możesz liczyć na 2600-2700 ja po 4 latach pracy w tym (usunięte przez administratora) odszedłem i dostałem więcej u nowego pracodawcy na dzień dobry . pozdrawiam

Operator 313
@Tron 17.08.2018 14:14

Na wysokim skladzie sam tumany pracują, wymadrzale, przemadrzale. Chyba ze trafisz na zmiane adamaa. Tam retrakowy wysokiego skladu jest wporzadku wszystko Ci wyjasni wytlumaczy i przyuczy. Jak trafisz do dziadka z retraku pseudo zmarszczony zgnily zolw to cie wycwaniakuje i jeszcze podpierdzieli z duma na sercu - to zmiana kubyy. Na zmianie arkaa jest nie lepszy agent. Zakumpluje sie z toba nagada Ci na innych a potem Ci obrobi tylek jak tylko da sie na kazdy sposob i temat. Mlody szczylek z jakiejs wsi mysli ze bierze udzial w programie wiesniacy i dzentelemeni, niestety okularnicy sa pod ochrona. tylko ze w tym miescie za bardzo sie rozbrykal. Ogolnie jak chcesz na wysoki sklad pytaj o zmiane adamaa. Sam zaluje ze tam mnie nie ma. Co do kasy to zarabiaja mniej niz operatorzy czolowek z chwytakiem. Pozdrawiam .

K
@Operator 313 18.08.2018 13:16

A teraz przeczytaj jeszcze raz post na który odpowiadasz. Pytane było o wysoki skład na Zakładowej , a ty wylewasz swoje żale na temat Niciarki.

Pracownik
@Tron 17.08.2018 14:14

Na niciarnianej na WS masz większych pajacow niz na zakladowej .

Filip

Mam zamiar aplikować ale po lekturze wpisów mam mieszane uczucia!!

Natalia

To forum nie jest miejscem na przepychanki słowne. Przypominam, że to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Media Expert. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez pracodawcę? Jak wygląda system wynagrodzeń? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe, socjal, premie?

Czytelnik
@Natalia 21.06.2018 18:12

Masz opinie i warunki wypisane. Jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to sie zapisz do szkoly wieczorowej. Predzej jestes cofnieta w rozwoju intelektualnym .

Dotrzymaj Tempa
@Czytelnik 21.06.2018 20:53

Jedyne co tu widzę, to jakieś niezrozumiałe dyrdymały, nie wspominam już o błędach ortograficznych, które kompletnie zmieniają sens wypowiedzi (np. osobom - wielu osobom się nie podoba; osobą - kierownik jest osobą niekompetentną), co sprowadza ją do kompletnej bezużyteczności. Zapytanie jest o PENSJĘ i inne dodatki, a nie o to, kto kiedy odchodzi czy kogo ma w d.pie. Szkoda mi trochę tych pracodawców, że muszą współpracować z taką tępotą. Nie dziękuję za bezużyteczne informacje, chociaż miałam chętkę aplikować.

Retrakowiec
@Dotrzymaj Tempa 30.07.2018 23:12

Nie aplikowales/as nie wypowiadaj się. Pracowałem wiem jaki to (usunięte przez administratora) Przepisy BHP omijane mobbing na początku dziennym. Także lepiej wczytaj się we wpisy i nie pisz czegoś o czym nie masz zielonego pojęcia.

Slawek
@Dotrzymaj Tempa 30.07.2018 23:12

Chcesz to aplikuja wydymaja cie na pensji dokladnie. Wycisna kazda zlotowke z ciebie.. A wezmiesz na zadanie urlop to masz -100% calej premi wypracowanej przez caly miesiac.

Nowicjusz

Szanowni Państwo trochę jestem przerażony tym co czytam. Odnoszę jednak wrażenie że niestety niektórzy nie bardzo lubią Ukraińców i wytwarza się jakaś chora rywalizacja. Ja tam spróbuję się zaczepić do pracy.

S
@Nowicjusz 06.08.2018 09:04

Zobaczymy jak długo wytrzymasz.

Pracownik
@Nowicjusz 06.08.2018 09:04

Gratuluje i życzę powodzenia, zwłaszcza w ostatnim kwartale roku. Mam nadzieję że nigdy nie będziesz potrzebował urlopu na żądanie, bo zabierają 100% premii.

S
@Pracownik 06.08.2018 19:41

Nie mówiąc o zaplanowaniu urlopu

Bbbb
@Nowicjusz 06.08.2018 09:04

Obys trafil na dobra zmiane bo u pana KOORDYNATORA u kyorego sypie sie juz zmiana bo odchodza ludzie jest bardzo slaba atmosfera, arogancka zarazem na poziomie przedszkola odzywki przelozonych oby dwuch. Oraz zmuszanie do wykonywania pracy wbrew przepisa BHP. Na tej zmianie wlasnie przez to padly az 3 wypowiedzenia i zaraz padna kolejne 2 lub 3.

Przemek

Pracuje już miesiąc w BSH i z media powinni przyjść i zobaczyć jak funkcjonuje magazyn i jaki szacunek maja do pracownika a i mniej zarabiam buhaha ???? ????

mroku
@Przemek 28.07.2018 11:12

Jeszcze się na tobie nie poznali? Odezwij się za miesiąc i pochwal czy NADAL tam pracujesz, z twoim podejściem do roboty nie wróżę ci długiej kariery ;)

anonymous
@mroku 28.07.2018 13:39

Niejestem takim nygusem jak ty

Pawlo

Jak to pan MS powiedział idź DOBSH tam będziesz mniej zarabiał ????????????

LIDER
@Pawlo 07.06.2018 20:09

Może D.M tam pójdzie? Nowa ścieżka kariery Hahaha......

Bsh
@Pawlo 07.06.2018 20:09

Tylko ze w bsh nie traktuja tak ludzi

Pozdrawiam
@LIDER 07.06.2018 21:25

D.M ma dożywocie w tergu wszędzie gdzie by poszedł jest spalony.sprzedawczyki i lizorowy tak już mają.

adam

Dostałem jakiś czas temu tel z prośbą o rozmowę w ME w magazynie ...i jak doszedłem z czytaniem do 4 strony to miałem dosyć.... Patologia i (usunięte przez administratora) zatrudnia patologię, rządzi nią, a jak ktoś jest normalny, bo na pewno tacy są, to zostaje wbity w bruk. Do pracujących Ukraińców osobiście nic nie mam , miliony naszych tez pracują za granicą, ale jak firma zatrudnia takowych to sygnał że w takiej firmie dobrze nie jest. Opis toalet i czystości też był obrazowy. Szkoda że administrator pozwala na takie opisy wulgarne, ale w sumie dobrze że one są bo widać kto tam pracuje i jakie ma problemy, "zainteresowania".

Natalia

@Pracownik możesz napisać dlaczego odradzasz pracę na magazynie numer 2? Chodzi o złą atmosferę, duży nakład pracy? Jako obecny pracownik może chciałbyś się podzielić szerzej swoimi odczuciami na temat pracy w tym miejscu, co Ci się podoba, a co mogłoby zostać usprawnione? Takie szczere opinie na pewno bardzo pomogą przyszłym pracownikom poszukującym pracy w MediaExpert.

Wiktor

Czy firma prowadzi jakąś rekrutację?

Pracownik
@Wiktor 13.07.2018 19:00

Prowadzi. Raczej omijaj magazyn nr 2 szerokim lukiem idz na magazyn nr 1.

Pracownik
@Wiktor 13.07.2018 19:00

tak ogólnie to do firmy jest się łatwo zatrudnić a jeszcze trudniej zakończyć współpracę ze strony pracownika patrząc na ostatnie podejścia w firmie, 2 pracowników dostało porozumienie obu stron a 4 musi pracować do końca okresu wypowiedzenia .

WS
@Pracownik 17.07.2018 13:39

L4

Take my out.

No coz nocki Dom...ika sie koncza. Szkoda. Gdy Do.....ik w pracy zajety podlizywaniem sie ja w tym czasie regularnie sypiam z jego zonka. Biedna, nie ma kto jej zaspokoic Bo jemu fujara staje tylko na widok probetu a slinka na widok kierownika. Szkoda ze tego nie widuje juz bo zakonczylem prace na koniec czerwca... Ale pokac cudza zone i to nie zaspokojona mezem to czysta przyjemnosc.. Polecam prace tu

WS
@Take my out. 05.07.2018 03:24

Chyba za grubo teraz pojechałem.Lepiej weź się za robotę zamiast bzdury na przerwie wypisywać.

LIDER
@Take my out. 05.07.2018 03:24

W Internecie nikt nie jest anonimowy

Take my out.
@LIDER 05.07.2018 08:45

Zapraszam do BSH na tzw Papierke, w przyszłym tygodniu o 14, to wszystkie watpliwosci rozwiazemy .

UA
@Take my out. 11.07.2018 13:31

Jesteś kozak to podpisz się z imienia i nazwiska

nowy

Czy jest ktoś w stanie uczciwie napisać ile zarabia się na rękę na miesiąc? bez zbędnych komentarzy. pozdrawiam

Loki
@nowy 06.07.2018 18:24

To zależy na jakim dziale pracujesz i na jakim stanowisku , ale nie mniej niż 2500 na rękę .

nowy
@Loki 06.07.2018 18:49

dzięki wielkie, o to mi chodziło ;)

pracownik cdł 2
@nowy 06.07.2018 18:24

poprawka,raczej nie mniej niż 2300

Cdl2
@nowy 06.07.2018 18:24

Operator 2700 netto jak b dobrze sobie radzil to do 2900zl dojdziesz a jak jeszcze lepiej to jak nie ktorzy operatorzy nawet powyzej 3000zl netto

L4

Od jutra wszyscy na L4 za walenie w ch..a z przelewami !!!!! Jak taka firma moze tak postepowac z ludzmi ze nie potrafi sie okreslic co do przelewow ? To sa pieniadze pracownikow ktore co miesiac zabieraja a teraz ciezko oddac. Wymagaja od Nas a sami wala w czlonka. I pozniej sie dziwia ze sie zwalniaja ludzie. Nic nie mozna zaplanowac bo grafiki dwa dni przed nowym miesiacem , urlop trzeba zalatwiac miesiac wczesniej chociaz to i tak nic pewnego ze sie go dostanie. Tlumaczenie koordynatorow jest zawsze jedno : " Musze spytac Marcina czy moge Ci dac " wiec pojawia sie pytanie w jakim celu sa liderzy i koordynatorzy ?

Zdolny facet
@L4 02.07.2018 20:52

Marcin to cvvel

Pracownik
@Zdolny facet 02.07.2018 21:45

A na zakładowej 100%zwrotu już na kontach:)

Cdl2
@Pracownik 03.07.2018 19:13

Cdl2 tez 100%na kontach

Były

Testują wytrzymałość pracowników na reklamacjach. Próbują podnieść fundusz inwentaryzacyjny. Ale to się nie uda. Mapsa sam będzie niedługo zapierdzielał. Karma głąbie wraca.

Elvis.

Nie polecam w żadnym magazynie robić bez uprawnień na wózki widłowe bo tylko człowieka zamęczą kordynatorzy z kamizelką (Chetnie Pomogę) To jest pic na wodę foto montaż. To są lenie a nie koordynatorzy.

K
@Elvis. 13.06.2018 20:46

Zamęczą ??? Pracujesz jak chcesz - to od tego zależna jest twoja premia - więc nie wmawiaj komuś że koordynatorzy kogoś mają zamiar zamęczyć . Jak się ma 20 lat i ciężką pracą jest praca na magazynie to sorry . Pokolenie nygusów i tyle.

Jim beam
@K 16.06.2018 17:10

Szczegolnie jak jeb...esz tylko 20lat na magazynie bo nie umiesz nic sobie innego znalezc. Tylko tak latasz indesit potem media expert i masz na karku 40+ . siedz na tym zwolnieniu nieudaczniku. Ja cie tu nie chce!! Pokolenie dziadow starych .

----
@Jim beam 16.06.2018 21:22

Dziad to cię robił.

Zostaw opinię o MediaExpert - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert