MediaExpert

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Łódź

WebsiteIconMediaExpert

Nie przegap nowości o MediaExpert!

27.06.2023 19:03

kcin

28.06.2023 21:16

Na umowie pewnie nie bedziesz mial podstawy takiej jak w ogloszeniu.. Ta stawka z ogloszenia to zapewne suma łącznie z dodatkiem nocnym i premiami. Premia niby zależna od Twojej wydajnosci .
    Ciekawy

12.05.2023 20:14

Pytanie do Media Expert. Czy wymagane jest zaświadczenie o niekaralności na stanowisko magazynier ? Pozdrawiam
    Maja

30.06.2023 22:16

Tak, na każde stanowisko na magazynie wymaga zaświadczenia o niekaralności.
    Barca

15.04.2023 07:18

wiosną, czy we wrześniu planowana jest podwyżka inflacyjna 20% do podstawy. Umownie bo inflacja od stycznia 2022 to powyżej 25-30 jest a ostania podwyżka to podobno w 2021byla.
    Oki

15.04.2023 14:04

Skąd takie informację i kogo dotyczy podwyżka?

30.06.2023 00:09

Nie ma żadnej info o podwyżce inflacyjnej w tym roku
    Mikołaj . O

20.06.2023 12:51

Nie polecam gdyż zapomniałem karty pracowniczej swojej to dostosowałem się do procedury jaką mają gdy pracownik zapomni karty dostępu lecz przełożony nie chciał przyjść do portierni do ochrony by mogli mi wydać tymczasową przepustkę na dzień roboczy z powodu że on niema czasu i nie mogłem pracować i zmarnowałem swój czas.
    Zainteresowany

06.04.2023 15:26

Mam pytanie odnośnie pracy. Jakiś czas temu byłem na rozmowie u jednej Pani z Kadr , bardzo miła Ukrainka o imieniu Ania. W zakładzie przy zakładowej czy nadal można ją tam spotkać i iść w rozmowie o pracę? Jeśli jakiś pracownik tam pracuje i wie to proszę o odpowiedź:)
    informator

06.05.2023 06:10

Nie juz tej pani nie ma . Nie bedzie robić za parówkową z biedronki. Już ukry zmądrzeli .Nie chce im sie robic .Chodzą na zwolnienia , jacy pracownicy to widać dopiero teraz . Same lenie .Najlepiej żeby Polak na nich zapiep... i jeszcze żeby rząd jakieś fajne dodatki uchwalił. To byli by Happy
    Robert

25.04.2023 10:50

Jak wygląda praca na magazynie na Jędrzejowskiej 43 w systemie pracy 4 dni - 10h?i jakie zarobki/umowę można liczyć?
    ona21

24.03.2023 18:35

Czy w święta też się pracuje ?Jakie są zmiany?
    Kizol

21.03.2023 14:58

ja (usunięte przez administratora) same mośki, marudy. Pracowaliśćie już gdzieś, to wiecie że nigdzie samego miodu nie ma. A w media nie ma na co narzekać
    Kamil

04.01.2023 10:34

Lubię pracę z ludźmi. Wiem, że w ME to ważne, dlatego zdecydowałem się złożyć CV. Do którego sklepu w Łodzi najlepiej?
    Tadzio

30.01.2023 12:43

Ważna jest sprzedaż ubezpieczeń, lub tzw gwarancji.
    Leszek

21.02.2023 07:51

no i?
    Zainteresowana

31.01.2023 05:07

Jak wygląda praca na stanowisku kontrolera jakości? Jakie zarobki? Widać że rotacja duża bo co chwile pojawia się ogłoszenie.
    Kasia M.

25.01.2023 09:19

Cześć, czy możecie wskazać jakie są zarobki na stanowisku specjalisty ds. rekrutacji i administracji? Jaka jest atmosfera w biurze?
    Kacper

16.01.2023 15:59

Czy wiecie może na jakie zarobki można liczyć na stanowisku specjalisty do spraw HR? Pozdro!
    Melo

19.01.2023 23:13

6 ..;)
    Kandyd

20.01.2023 23:12

Weszłam bo byłam ciekawa czemu znów szukają... Byłam w zeszłym roku na kilku rozmowach w tej firmie zaproponowano mi śmieszne 4500 BRUTTO z premamiami mimo tego że mam udokumentowane kilkuletnie doświadczenie w HR... oferty oczywiście nie przyjęłam
    zostają?

12.01.2023 10:02

ostatnio słyszałem ze magazyny przy Jędrzejowskiej są własnością media, że nie wynajmują ich. To znaczy zostaną tu na zawsze?
    No i?

17.01.2023 16:47

Chyba łatwiej jest się gdzieś przenieść jak się tylko wynajmuje. nie? A skoro pobudowali znaczy ze chcą w Łodzi inwestować
    Egon

18.01.2023 09:32

Tak
    Jukim

10.01.2023 23:18

Cześć. Czy ktoś pracował na stanowisku Specjalista ds Gospodarki magazynowej i dokumentacji? W ofercie jest napisane dodatek za noc, w takim razie czy praca jest zmianowa na tym stanowisku? Dzięki za jakikolwiek odzew.
    Black

25.11.2022 19:00

Czy w Media Expert jest sprawowanie kontroli nad kierownikami? Czy ktoś rozmawiał z ich podwładnymi jak się czują w dziale? Czy nie ma mobbingu, czy kierownik równo traktuje pracowników, czy nie obgaduje jednych pracowników z innymi? Niestety nie. Brak kontroli osób na wyższych stanowiskach. Może nadszedł czas, by zadbać o dobro nie tylko swoje ale całej firmy, jeżeli chce się dobrze o niej słyszeć.
    Tymek

15.12.2022 19:11

Dobre pytanie. Oczywiście że nie. To nie jest ten poziom zarządzania firmą.
    Mel G.

03.01.2023 08:44

Kierownik jaki jest każdy widzi... Mój jest ok, zawsze można pogadać, dostosowac grafik, gdy trzeba. Nie wiem jak gdzie indziej, ale tutaj KE jest spoko. Pozdrawiam

25.11.2022 18:57

Cześć, planuje iść na dział utrzymania ruchu. Dosyć długo wisi tam ogłoszenie więc mam lekki niepokój czy tak ciężko jest się tam dostać czy rotacja jest tak duża?
    Nowy cz

21.11.2022 19:55

Witam. Na jakie zarobki można liczyć na stanowisku specjalista panowania transportu? Wysłałem do nich CV i nie wiem jaka kwota będzie odpowiednia.
    powiedz

22.11.2022 09:54

więcej niż chcesz.Zawsze możesz opuścić xD
    Feliks

19.09.2022 22:27

Panie i Panowie czy Was też doszły słuchy że ma nie być premii świątecznej??
    sola widzew

10.11.2022 03:18

rece w kiermanach i patrza gdzie tu jakis dodatek wyrwac
    Kupis

11.11.2022 15:21

Nowi dostają już od razu stażowe pełne
    Ministerstwo Obrony Ukrainy

29.07.2022 05:01

W związku z zaistniałą sytuacją w kraju ,jeśli nie pasuje naszemu krajanowi praca w Polsce bądz przyechal sie tu lenić bądz zachowywać jak nasz odwieczny wróg za naszej wschodniej granicy , zapraszamy z powrotem do Ukrainy . Saperka czy AK-47 się znajdzie . Pokarzecie swoją odwagę ,męstwo i cwaniactwo.
    Mbampe

05.08.2022 07:39

Widać że byłeś zagranicą,żeby dostać jakikolwiek socjal pierw musisz go wypracować,ale widzę że jesteś zwolennikiem ukrów
    lop

10.11.2022 08:14

człowieku co ty piszesz polek gdzie żyje u niemca na ich koszt
    Aleksa

31.10.2022 15:03

Hej . Mam zacząć pracę w media expert na ulicy zakładowej, orientujecie się może jakie trasy mają autobusy pracownicze , czy przejeżdżają może w okolicach ronda lotników??
    pop

10.11.2022 03:19

przestan (usunięte przez administratora)botowac

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Łódź

MediaExpert
    VAR

28.09.2022 09:45

Czy osoba bez uprawnień na wózki i inne pojazdy magazynowe także ma szansę znaleźć pracę na magazynie i na jakie zarobki netto w pierwszym roku może liczyć
    KBK-AK

10.11.2022 03:13

jak wszyscy bedziemy pustymi wózkowymi to kto tam cokolwiek zaladuje .Wozkiem to juz tu byle jaki ukrainiec sie poruszua bo im sie nie chce narodowo z kamasza przemieszczac
    KBK-AK

10.11.2022 03:14

nie mysl ze cale zycie bedzie ci sie udawac
    Pimo

03.10.2022 10:32

Jak pracuje się na stanowisku kompletacja zamówienie praca ze skanerem na ul.Jędrzejowska?
    liii

18.10.2022 20:22

Rozwala mnie to jak firma pisze "wypłata na czas" to robią łaske, że dadza Ci w terminie wypłate!?!
    E.W.

25.10.2022 15:09

Jeśli chcesz przyjść do roboty, zrobić swoje i ze spokojna głową wyjść, to jest to coś dla ciebie.

25.10.2022 08:45

Co możecie powiedzieć o stanowisku Specjalista ds. Gospodarki Magazynowej i Dokumentacji. Jak wygląda praca? Na jakie zarobki można liczyć?

24.08.2022 14:55

Witam jak pracuje się na Magazynie przy Jędrzejowskiej 45a na stanowisku operator. Jak wygląda praca i czy trudno z wyrobieniem normy?
    JarW

23.08.2022 08:17

Wszędzie dobrze ale w media najlepiej:) Powód do marudzenia zawsze sie znajdzie to nasz sport krajowy ale po co?
    Tomek

20.08.2022 14:06

Jak wyglądają zarobki obecnie na magazynie? Czy grafik jest często zmieniany oraz czy są podwyżki?
    Bgs

27.07.2022 10:26

Mam pytanie na jakie zarobki może liczyć operator retraka w magazynie na Jędrzejowskiej ?

09.08.2022 03:56

co roku plus 100zł brutto stażowego max 300zł po 3 latach na więcej nie licz
    Bgs

17.08.2022 18:30

Ile procent premii można dostać max i ile jest stałej.

11.03.2021 13:16

Cześć wszystkim . Ciężko mi znaleźć tu w opiniach zależy mi by się dowiedzieć jaka atmosfera i jak wygląda praca na magazynir na Jędrzejowskiej? Dokładnie jakie są teraz zmiany i na jakich działach. Aktualnie jak to teraz wygląda. Dziękuję z góry.
    Haha

24.05.2022 12:50

Zgadzam się w 100%
    Albert

17.07.2022 18:31

No wątpię, że wyciągniesz więcej niż w Amazon. Dojdzie premia, wpadną nadgodziny !!!
    R. B.

11.07.2022 08:52

Gdybym miał zrobić ranking magazynów w Łodzi, to ME wygrałoby w cuglach. Benefity wszędzie te same, robota ta sama, ale tu kasą trochę lepsza, a atmosfera nieporównywalna. Media rules:)
    wow

13.07.2022 10:01

są dwie opinie o pracy tu.Pierwsza jak przychodzisz to fascynacja a druga jak zwalniają.Pierwszą już znamy a teraz poczekamy na drugą.Pozdrawiam

20.05.2022 19:30

Teraz ukraińcy solidarnie powinni odrzucić podwyzki wywalczone przez Polaków. Jeśli wcześniej się wypieli i odcięli od walki o nie...
    Arni77

25.05.2022 08:42

Ale głupoty gadasz! Gdyby nas ruscy napadli, to byśmy padli w parę dni. A oni się biją. Giną za swój kraj. Wstyd mi za ciebie, że jesteś z tego samego kraju co ja.

01.07.2022 01:57

ty bys padł ze zmeczenia po ucieczce .My bysmy walczyli tchorzu.Nie mierz wzystkich swoja marą
    maras_1989

27.05.2022 14:33

W paru magazynach już robiłem i mam porównanie. powiem tak kto narzeka na media, ten nie zna życia. Tyle w temacie

29.05.2022 14:11

ja też jestem zadowolony praca jak każda ma zalety i wady i jest też pewnie więcej zadowolonych ale zdecydowana większość jest niezadowolona i wcale im się nie ma co dziwić

01.07.2022 01:53

pewnie leser leser skoro tyle zwiedzales magazynów . Do ME pasujesz jak znalazł . Chetnie Pomoge do ciebie pasuje
    Były_pracownik

27.04.2022 12:18

Polecam firmie dla osób które chcą złapać doświadczenie na dłuższe metę absolutnie nie. Zależy jeszcze na jaki obszar traficie jeżeli na zwroty i reklamacje to uciekajcie i nie oglądacie się za siebie. Płaca zdecydowanie na niska magazynier ma wyższą podstawę niż biuro jeżeli praca za 3400 / 3600 brutto was satysfakcjonuje to droga wolna. Pisanie pięciu petycji w sprawie podwyżki w związku z inflacją nic nie daje dyrektor ucina koszty gdzie się da. Każda choroba , trudna sytuacja gdzie jesteście zmuszeni wybrać UŻ lub L4 spowoduje że nie otrzymacie sporej części pensji ponieważ premie w takim wypadku są zabierane pracownikowi.. Podwyżek nie ma chyba że jesteś Ukraińcem dla nich dodatkowe środki zawsze się znajdą Penspektywa awansu ? Śmieszne jeżeli nie masz układów z dyrektorem to nie masz szans na awans. Większość osób z kadry zarządzającej nie ma pojęcia o tej robocie ale pamiętajcie przełożony nie musi mieć wiedzy wiedzę muszą mieć jego pracownicy ????... Osoby które mają wiedzę i mogły by wejść na stołek lidera koordynatora są zbywane awansują tylko marionetki kadry. Jeżeli masz swoje zdanie i wprost mówisz o błędach magazynowych szybciutko zostaniesz sprostowany jeżeli ci się nie podoba możesz się zwolnić ( oczywiście w bardziej elokwentny sposób ) były już przypadki że pracownik został zmuszony do wypisania wypowiedzenia Świetne polska firma ciekawe czy zarząd w Złotowie wie co się dzieje na magazynie i jak traktowani są pracownicy. Tutaj liczy się tabelka w exel nie człowiek. Norma ma być zrobiona nie ważne w jaki sposób i jakim kosztem. Pamiętajcie by zimą ubrać 3 pary spodni i 2 bluzki plus polar bo na magazynie jest 14 stopni a zwolnień brać nie wolno ???? Są rzecz jasna plusy 13 pensja w grudniu obiady za 1 zł które raz są raz nie ma ( kto pierwszy ten lepszy )
    Ua

07.06.2022 09:12

Firma za 1 osobę z po za PL ma dodatkowe PLN niż od naszego obywatela. Tak się już prawie wszędzie dzieje...

01.07.2022 01:50

sporo zwiedziles .wiec pracownik z ciebie żaden . Do ME pasujesz jak znalazł

08.06.2022 20:47

Po co dajecie te ogłoszenia do pracy i tak nie przyjmujecie ludzi może z 20 kandydatów przyjmiecie 2
    Feedback

27.06.2022 13:32

W magazynie? A co tu za filozofia? Masz chcieć pracować, być punktualny i odpowiedzialny. To wszystko, by dostać kasę i obiecane benefity. A jak masz uprawnienia na wózki, to tym lepiej. Tak z moich obserwacji
    Jack

30.06.2022 21:22

Dokładnie jest tak jak piszesz. Firma bardzo niepoważna.
    Siwy

23.06.2022 11:09

Kto podjął decyzję o przenosinach na CDŁ4...?! Żeby się przeprowadzać to trzeba na co, teraz kolejna hala jest z...a towarem. Co za h## podjął decyzję tak złą dla wszystkich pracowników! Medal idioty roku dla tej osoby. Burdel, escape room się zrobił w szukaniu "sztuki" :( Zatrudniają jeszcze turystów z UA którzy nie wytłumaczą tylko się śmieją. Ponad mc za szybko i coraz ciekawsza atmosfera w CDŁ4. Nie pozdrawiam osób na górze! Złotów pewnie ma dobrą komedię z kamer.

13.06.2022 21:57

Nie polecam, wszędzie magiczne zapisy w umowach, regulaminach. Na początku obiecują złote góry, a potem wyzyskują maksymalnie pracownika. Unikać i nie dać się zwariować, lepiej szukać innej pracy niż próbować walczyć o swoje, bo się nie da. Nic nie da się załatwić polubownie.
    tajemniczy

23.05.2022 12:59

rekrutacja w firmie żenująca. Zapraszają na spotkanie w sprawie pracy ok, dostajesz skierowanie na badania, jedziesz obejrzeć jak wygląda praca w media expert, a po paru dniach otrzymujesz telefon, że na obecną chwilę nie ma wolnych wakatów. I takie zwodzenie trwało prawie miesiąc. Nie polecam
    Tom

29.05.2022 16:38

Marne podejście do ludzi. Skoro coś im nie pasuje to jaki jest problem powiedzieć to wprost. Poza tym na jakiej podstawie odrzucają kandydata skoro nawet nie wiedzą jakim jest, będzie pracownikiem. Słabo to świadczy o firmie i osobach, które rekrutują
    prawda

30.05.2022 12:49

Przed podjęciem pracy na podstawie umowy o pracę należy mieć badania lekarskie na które kieruje przyszły pracodawca.Są przypadki gdy lekarz nie wyraża zgody na taką pracę ze względu na stan zdrowia kandydata.Tak stanowią przepisy.Nie należy mieć badań lekarskich jeżeli jest to umowa zlecenie.
    Aaaa

14.05.2022 11:16

Nie polecam. Ciagla rotacja pracowników. Nie jasny system premiowy/ akordowy. Zdarzało sie ze im wiecej wypracowales nadgodzin to Ci ucieli premie. Kordynatorzy nie licza sie z Twoim zdaniem wykonuja polecenia góry tylko. Na hali zimno... Pracownikow potrzebuja na sezon przed swietami potem zwalniaja. Z plusow. Premia swiateczna, obiad za 1 pln. Transport do pracy.
    mylisz pojęcia

19.05.2022 09:15

tu nie chodzi, że pracownik nie chce tylko firma nie wiąże się z pracownikim.Jak ma mu dać 100 zł podwyżki to woli kolejnego zatrudnić dlatego jest tu rotacja.Tak jak piszesz, magazynierów w łódzkim jest dostatek.
    Miras

25.05.2022 08:44

Podwyżki są, reaguje na wołanie załogi

22.05.2022 00:53

23.05.2022 08:24

Bo lepszy mierny ale wierny lider po zasadniczej, który ślepo wykonuje zadania i karze ucinaniem premii za byle co, niż ktoś z doświadczeniem i kultura osobistą
    Mariusz

10.02.2022 13:36

Widzę, że przyjmuja na magazyniera. Ile płacą podstawy i ile jest premii?
    Piotrek

22.04.2022 20:44

Liczy sie norma i tyle
    Piotrek

09.05.2022 16:53

a liczą ją w taki sposób że jak skompletujesz 15 pozycji na godzinę w których będzie 100 ciężkich mikrofalówek a kolega ulubieniec kadry skompletuje 60 pozycji w których będzie 100 leciutkich kaw i środków czystości to ty będziesz mieć normę 50% a kolega 200% mało tego będziesz poganiana że za mało robisz bo inni mają po 200% i oczywiście otrzymasz niską premię wydajnościową tak to niestety wygląda w rzeczywistości...

05.05.2022 16:41

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej umówiony na konkretną godzinę czekałem z pół godziny zanim jaśnie Pani któraś przyjdzie bo one zajęte rozmowami potem przyszła po mnie wkoncu rekruterka rozmowa przebiegała pomyślnie tak mi się wtedy wydawało i mówiła że będzie się odzywać i do tej pory cisza zero odzewu w (usunięte przez administratora) lecą z tą rekrutacja dodzwonić też się ciężko

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert