MediaExpert

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Łódź

WebsiteIconMediaExpert

Nie przegap nowości o MediaExpert!

Nowa

31.12.2024 04:08

Do kiedy sa wyplacane premie kwartale? Pytam sie poniewaz jestem nowa i to bedzie moja pierwsza tego typu premia i nie wiem czy do wyplaty bedzie wyplacana czy w jakims innym terminie
    Małgorzata

12.12.2024 16:04

Szkoda czasu na tę firmę. Zmarnowany czas i paliwo na dojazd. Miałam doświadczenie na aplikowane stanowisko takze postanowiłam wysłać CV. Zostałam zaproszona na rozmowe rekrutacyjną. Na rozmowie przedstawiono zupełnie inne widełki, niż w samej ofercie pracy( najniższa krajowa, trzy zmiany) Rekruterka młoda, zero doświadczenia, pytania z (usunięte przez administratora) mówiąca łamana polszczyzną. Swoja drogą w Polsce nie ma bardziej doświadczonych rekruterow? Zero odpowiedzi po samej rozmowie rekrutacyjnej, mimo zapewnień młodej niedoświadczonej Pani. Nie polecam, szkoda czasu.
    Dubik

12.12.2024 10:05

Witam Czy orientuje się ktoś ile płacą na stanowisko specjalista do transportu bliskiego w media?
    Nie polecam

22.10.2024 20:20

Te ich ogłoszenia to pic na wodę... że 6000 tys brutto 6500 brutto 5700 brutto, to oczywiscie nie prawda.... stawka to 4000 brutto z hakiem + premię których możesz nie dostać...
    kandydat

12.12.2024 08:10

Byłem na Jędrzejowskiej i potwierdzam " pic na wodę". Przemiał i ilość osób do rozmowy jest taki, że pani z HR ma co robić. No cóż wysyłasz cv na jedno stanowisko a oferują zupełnie inne.
    Technik utrzymania ruchu

07.11.2024 14:27

Cześć, widzę ogłoszenie na technika utrzymania ruchu. Ktoś się orientuje jakie warunki?
    Albert

01.11.2024 08:17

Nie polecam zakładu na ul zakładowej w Łodzi . Przełożony każe sobie której kończy się umowa na okresie próbnym iść do domu dodam tylko że dzieję się to w godzinach nocnych na zmianie 22-6 .Otrzymujesz informacje że nie jesteś wydajny,masz oddać strój roboczy identyfikator i do domu i nic nikogo nie obchodzi. Żadnego papieru do podpisania.

23.10.2024 16:08

Miałam okazję uczestniczyć w procesie rekrutacyjnym w tej firmie, który obejmował dwie rozmowy kwalifikacyjne, każda trwająca ponad godzinę. Ponadto, poproszono mnie o wykonanie wymagającego zadania, które zajęło sporo czasu. Mimo że obiecano mi odpowiedź w ciągu dwóch tygodni, minęły już prawie dwa miesiące, a ja nadal nie otrzymałam żadnej odpowiedzi – nawet po ponownych zapytaniach z mojej strony. Brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej jest bardzo nieprofesjonalny, dlatego nie polecam tego pracodawcy.
    Tomek

07.06.2019 08:27

Pracuję, nie narzekam. Stać mnie na wakacje. Nie dajmy się zwariować
    bks

20.07.2022 01:09

Wakacje w parku 3 maja i weekendy w Arturówku hahahha

08.10.2024 13:27

Pierwsze wrażenie trochę słabe jak zadzwoniło się 3 razy dzwonkiem dość krotko, szczególnie jak się jest pierwszy raz, w dodatku jak nikt nie przychodził dłuższą chwilę, to ochroniarz na dzień dobry z tekstem "na (usunięte przez administratora) tyle razy dzwonisz" jakby z rynsztoka właśnie wyszedł trochę maniery, szczególnie do obcej osoby w miejscu pracy. To się zastanawiam troszkę jaki sort ludzi tam pracuje, oby był na wyższym poziomie bo trochę zniechęciło, nie powiem. Co do warunków to trochę słabo że nie piszą więcej szczegółów bo trochę się traci czas na przyjazd, a nie było że praca na 3 zmiany i w weekendy i to losowe co totalnie dyskwalifikowało
    ccc

01.10.2024 00:15

Witam, prośba o informację jak wygląda praca na magazynie na 1/2 wymiaru, wieczorami, w tygodniu? Jest ogłoszenie na Zakładową i Jędrzejowską, dla osób które uczą się albo pracują gdzie indziej i chcą dorobić na zleceniu po 4 ha od poniedziałku do piątku. Zakres zadań zgodnie z ogłoszeniem: - kompletacja zamówień i przygotowanie towaru do wysyłki - obsługa dostaw i rozładunek - utrzymywanie porządku w magazynie. Generalnie da się normalnie pracować czy trzeba (usunięte przez administratora) bo 4Q i przerzucać setki kg gabarytów a potem leczyć kręgosłup?
    Max

06.10.2024 04:34

Wszystko zależy od tego na jaki magazyn trafisz. Na Jędrzejowskiej jest także magazyn zwrotów na którym praca wygląda zupełnie inaczej niż na innych magazynach. Pamiętaj że zbliża się okres świateczny i dlatego szukają pracowników na umowy zlecenia. Robią tak co roku. Niestety bardzo często te osoby już w styczniu kończą swoją przygodę w ME. W większości przypadków koledzy dowiadywali się w środku zmiany że od jutra mają dłuższe wolne. Jeśli chcesz dorobić to opcja dobra ale jeśli myślisz o dłuższej współpracy to raczej uderzaj w umowę o pracę lub do innej firmy.
    ccc

07.10.2024 22:26

Dzięki za odpowiedź. jeszcze jedno pytanie, obecnie lepsza Zakładowa czy Jędrzejowska, bo na forum różne informacje na ten temat? ;)
    Potencjalny kandydat

12.09.2024 13:21

Pojawiło się ogłoszenie na HR business partnera. Czy ktoś wie coś więcej? Czy wymagane jest doświadczenie, czy można też aplikować z innego pionu? Kto do tej pory miał ten zakres obowiązków?

20.07.2024 06:27

pewnie

22.07.2024 09:44

Jak chcesz tyle mieć to nadgodziny trzeba robić.Chyba że chodziło o wynagrodzenie brutto to ok.
    Alien

16.07.2024 18:17

Czy pracował ktoś na kompletacji i pakowaniu zamówień i mógłby wyrazić swoją opinię?
    Łukasz

09.07.2024 11:43

Byłem na rozmowie w tej firmie na ulicy jędrzejowskiej. Rozmowa kwalifikacyjna przeprowadzona w sposób mało profesjonalny w mojej ocenie ( rozmowa o niczym ) 30min po wyznaczonym czasie. Pani wyłoniła się jak by nigdy nic się nie stało i zaprosiła mnie na rozmowie. Tam rozmowa o niczym w mojej ocenie a następnie informacja, że będzie kolejny etap rozmowy i będę na niego zaproszony. Po czym przez 3 miesiące nikt się nie odezwał. Na stronie media expert według przyjętych przez nich zasad informacja zwrotna powinna być przekazana w ciagu tygodnia. Widać, ze rekruterzy mają w głębokim poważaniu informacje zwrotną dla kandydata i nie jest to tylko moja opinia.
    wincento del salazar II

20.07.2022 01:22

Zwalniają w MediaExpert Polaków ,nie szanują i nie przedłużają umów ,a zatrudniają na ich miejsce Ukrainców . Maja za nich benefity od państwa . Taka to historia i pawda o tym pracodawcy. Kiedyś przejrzycie na oczy kogo zescie do swojego domu wpuscii
    Ono

20.06.2024 01:14

Właśnie taki typowy polaczek szuka jak ściemnić i skombinować. Często chować się gdzieś po (usunięte przez administratora)itd. po cichu oby jak najszybciej te 8 godzin zleciało. Zatrudniają ze wschodu dla tego że tacy jak wyżej wymieniłem mają obie ręce lewe i nie potrafią się dostosować do zadań przez co firma zaznaje szkód.
    puknij się w głowę

20.06.2024 16:56

Jakich "szkód zaznaje firma"???...Pracują tylko dlatego, że są korzyści finansowe.Skończy się kasa to i skończy się zapotrzebowanie.Na setkę z nich to może z pięć osób nadaje się do pracy.

17.06.2024 14:28

Panie z rekrutacji jakby od niechcenia.10 osób umówionych chyba na tę samą godzinę. Na informację zwrotną z uśmiechem na buzi każą czekać prawie 2 tygodnie, a następnie telefonu brak. Strata czasu, ponieważ mogłoby się wydawać że na rozmowie wypadłam bardzo dobrze. Brak jakichkolwiek pytań związanych co do mojej osoby, a tylko opowiedzenie szczegółowo o stanowisku pracy(nie wiem po co mi te informacje skoro i tak mnie nie zatrudnili) Nie polecam
    Potencjalna kandydatka

16.06.2024 19:14

Jak wygląda sytuacja na Zakładowej jeżeli chodzi o normy? Po jakim czasie trzeba je wyrabiać? Ile jest czasu na naukę?

26.05.2024 22:59

27.05.2024 11:41

Jak w każdej firmie na przerwie która trwa 30 min możesz zjeść i zapalić przed budynkiem w specjalnie wyznaczonym miejscu. Poza tym nie możesz wyjść z pracy na papierosa
    KQ

20.05.2024 10:35

Na stanowisko " magazynier " muszę mieć ukończoną szkołę? Wymagają świadectwa ?
    Biuropas

14.05.2024 20:14

Biorąc pod uwagę fakt, że non stop prowadzona jest rekrutacja na te same stanowiska i jednocześnie widzac jakie kandydatury są odrzucane w toku rekrutacji- sugeruje poszukać nowych speców od rekrutacji, bo dziewczynki chyba nie jedzą co robią, a firma traci talenty.
    Dzdzej

15.05.2024 20:18

Na stanowisko rekrutacji też non stop prowadzą, z chyba 7 dziewczynek które tam pracowały widzę teraz tylko 3 to też daje do myślenia co tam się dzieje jak nawet one się zwalniają
    Seb78

19.05.2024 21:08

Dla mnie ok. Szybko na temat i praca jest. Ludzie fajni. A kasa jak wszędzie.
    Potencjalny nowy

08.05.2024 11:19

Jakie zarobki są na stanowiska koordynatora magazynu w Łodzi - magazyn reklamacji? Praca ciężka?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Łódź

MediaExpert
    Kylian

23.04.2024 11:42

W tej firmie to nawet kierownictwo chodzi na l4 (symulanckie)jak tam cdł 5 reklamacje ile na minusie po inwentaryzacji?podobno bańka pykła

07.04.2024 11:10

Gdzie się udać żeby zwolnić się z tej firmy na Zakładową?
    Pani z rekrutacji

01.04.2024 22:10

Pani rekrutująca jest niekompetentna na swoim stanowisku. Szukając pracownika na specjalistyczne stanowisko powinno się trzymać jakiejś formuły. Pani Rekruter, bez weryfikacji CV, rozmowie o firmie/danym stanowisku, zaczęła przeprowadzać test kompetencji zawodowej, który jak sama później wspomniała miał odbyć się na spotkaniu już w firmie. Cała rozmowa była bardzo chaotyczna. Miałam wrażenie, że rozmowa odbyła się żeby się odbyć bez wyciągnięcia jakichkolwiek wniosków. Pani rekruter pytając mnie o piramidę wynagrodzeń, wyśmiała moje odpowiedzi, mimo iż jak wiem od osób tam pracujących dane, które podała są niezgodne z prawdą. Czemu to miało służyć? Nie mam pojęcia. Może rekrutacja zakończyła się po zobaczeniu mojego zdjęcia w CV. Po całej rozmowie nie dostałam maila z jakąkolwiek informacją czy odniesieniem się do rozmowy np. podziękowanie za poświęcony czas czy jakaś broszurka dotycząca firmy. Nie mam pojęcia jak rekrutacja w takiej korporacji może być na tak niskim poziomie. Brak znajomości rynku, konkurencji i płac przez Panią Rekruter. Zastanawiam się do tej pory czy nie jest to osoba z przypadku pracująca na danym stanowisku.
    Pracownikcdł4

07.01.2024 13:04

Cześć wszystkim, kilka lat już jestem w tej firmie. Z roku na rok ta firma coraz gorzej traktuję pracowników. Kamer wszędzie prawie (oprócz WC) narobili i tylko ciągle każdy twój ruch obserwują. Nie można rozmawiać, stać, pić długo wody nawet... Codziennie oglądamy "zakładowy serial z naszej hali". To co my widzimy też ogląda dyrektor. Konsekwencje tego ponosi kierownik, idąc dalej koordynator też się zdarza i sam pracownik, nawet wpisując to do akt karać potrafią w taki sposób. Jak tak dalej będzie to większość z nas będzie musiała szukać nowego miejsca. Znalazł ktoś nowe rozwiązanie na ból (usunięte przez administratora) u pracowników, dyrektorowi nie zależy kim ty jesteś lub ile lat tu pracujesz. Jutro może cię nie być. Chcesz być następnym tutaj (usunięte przez administratora) to lepiej daj sobie spokój z magazynami Media Expert w Łodzi. Jest po prostu coraz gorzej, firma jest coraz bogatsza ale nie daję nic pracownikom. Idzię to mówiąc wprost w coraz gorszą atmosferę. Omiń ich przy rekrutacji, wolą oni tych pracowników? za granicy bo to jest dla nich "biznes". Kierownicy ich wolą od Polaków choć to "Polska" firma. Rekrutacja tutaj nawet nie wie kto co robi na danym stanowisku, szkoda gadać więcej... Pomyśl dobrze przed wysłaniem tutaj CV.
    Gość

10.02.2024 14:06

Niestety, ale wszystko zgodnie z prawem. Sama podstawa to mniej niż najnizsza ale z premią rachunki się zgadzają. Najlepsze są ogłoszenia o pracę, które wstawiają. " Zarobki o jakich marzysz, podstawa plus premie" tylko nie zaznaczyli że bez premii nie masz podstawy. Za te ściemy, powinno ich się gdzieś zgłosić. Kiedyś wszyscy uciekali do ME bo była jedną z najlepszych w Łodzi, teraz wszyscy od nich uciekają.
    Wiesław

31.03.2024 13:55

Nie wszystko zgodnie z prawem, teraz bywa że nie wypłacają dodatków na czas, albo nie dają , lub zabierają stażowe. Nowi pracownicy ok, ale starzy niekoniecznie, dziwne . Albo nie można zjeść, czy wypić przed budynkiem na ławce, ale można palić, absurd.

05.03.2024 12:57

Benek

08.03.2024 20:16

Atmosfera coraz gorsza, a podejście góry względem pracowników robi się nieznośne. Pomijam wieczne zimno, ostatnio nawet w szatniach bo na hali wiadomo , czy pozamykane popsute łazienki potem pretensje upokarzanie że ktoś nie wytrzymał i wszedł do specjalnego WC dla koordynatorów.
    Xxx

31.03.2024 12:09

Hej, nie zawsze. Jak wizytacja ma przyjechać to cieplutko jest. Szkoda że tak rzadko wpadają, ludzie by się ogrzali chociaż. Terg nie upadnie bo niżej się już nie da. (usunięte przez administratora). Nie wiem kto tu zaraz będzie pracował, wszyscy uciekają nawet Ukraina. Niektórzy kierownicy powinni przymusowo co pół roku mieć badania psychologiczne do zarządzania zespołem, a kierowniczkę działu dokumentacji ED już dawno ktoś powinien sprawdzić czemu tyle ludzi od niej ucieka. Współpracy zero, ludzie poniżani, krytykowani. Brak procedur, a później wytykanie błędów. Tak źle jeszcze w tej firmie nie było i dobrze raczej już nie będzie.
    Pracownik CDŁ5

07.02.2024 17:44

Od dłuższego czasu pracuję na dziale zwrotów i niestety nie polecam. Zdecydowanie się pogorszyło względem tego co było powiedzmy rok temu. Ciągła kontrola na kamerach co robimy, jak chwilę z kimś się rozmawia albo za długo pije wodę to zaraz film trafia do przełożonych i jest wyświetlany na telewizorach na całym magazynie żebyś się wstydził. Dodatkowo notatka i zabranie premii. Praca polega na dokładnej weryfikacji towarów ale dyrektor sobie wymyślił że mamy zakaz siedzenia w pracy i zabrał krzesła i musimy stać 8 godzin. Usiąść można tylko na przerwie a jak usiądziesz gdzieś w pracy to zaraz notatka i po premii. Liderzy i jeden koordynator w sumie są spoko ale wszyscy boją się dyrektora i tańczą jak on im zagra. Temperatura na magazynie taka jak na zewnątrz, trzeba chodzić w polarach i czapkach a i tak zimno bo dyrektor oszczędza na ogrzewaniu i grzeje tylko w swoim biurze. Pracownicy niech marzną. Płaca poniżej minimalnej bo jak dobrze pracujesz to dostaniesz premię i z premią wyjdzie minimalna. Na plus na pewno transport pracowniczy bo są 3 linie i na każdą zmianę przywożą i odwożą. Obiady niby smaczne ale porcje jak dla dzieci. Ogólnie jak by ktoś już na prawdę nie miał co ze sobą zrobić to można aplikować na CDŁ5 ale raczej lepiej robić cokolwiek innego.

07.02.2024 09:17

Jakie wartości są cenione w MediaExpert?
    ByłyPiątka

07.02.2024 10:45

Brak własnego zdania, praca ponad normę, tolerowanie złego traktowania, praca za najniższą i dbanie o towar bo to on jest wartościowy, broń Boże wytknąć błąd przełożonemu bo to grozi długotrwałym odwetem, aż człowiek sam w końcu zrezygnuje. Tutaj pracownik nie znaczy nic, może obcokrajowiec bo hajs z niego mają. Reszta się nie liczy. (usunięte przez administratora)
    Gruszbert

06.08.2023 00:08

Witam, czy jest szansa że w Media Expert będą w niedalekiej przyszłości wakacje pod gr*szą? Taki pieniężny socjalny dodatek do wakacji . Pozdrawiam expertow

07.02.2024 09:58

Nie zapowiada się. W grudniu jest premia roczna tylko
    Em

07.05.2023 13:58

Jak wyglada praca oraz wynagrodzenia specjalisty ds. Gospodarki magazynowej oraz dokumentacji?
    Były pracownik po wypadku

20.09.2023 08:33

Bo wymagania z kosmosu i wieczne pretensje do pracownika, że za mało i za wolno robi.

07.02.2024 09:49

W tym obszarze są 2 biura. Jedno to zwroty sklepowe a druga to zwroty e-commerce. Kierownikiem obu tych biur jest osoba dla której (usunięte przez administratora) mszczenie się , wystawianie notatek pracowniczych i ogólna presja bez chęci wsparcia czy jakiejkolwiek pomocy jest normalnym sposobem zarządzania. Podwładni wykonują tylko jej polecenia i nie mogą się nie zgadzać co prowadzi do przykrych sytuacji. Bardzo zła atmosfera w pracy. Nie polecam
    wiedźma

06.02.2024 17:19

Nie polecam pracy na CDŁ5 w dziale ecom, gdzie zarządza ED. Cały czas jest presja na pracownikach, nieracjonalna krytyka pracy, brak dokładnego wytłumaczenia jak robić poprawnie, brak możliwości wyrazić swoje zdanie, straszenie, notatki służbowe, brak współpracy z działem i zespołem, pracownicy zaniżani przez kierowniczkę, kontrolowani.
    AK

12.12.2023 13:42

Cześć, Jakie są godziny pracy na działach Zwroty i Reklamacje w magazynie przy Jędrzejowskiej 43b? Może jest tu ktoś kto pracuje/pracował na tych działach i może coś więcej powiedzieć na temat pracy tam?

17.12.2023 21:02

Z tego co się dowiedziałem na rozmowie o prace to 7-15, 15-23, 23-7. Ja jutro pierwszy dzień wiec zobaczymy

12.10.2023 08:20

Byłam jakiś czas temu na rozmowie o pracę na magazyn na zakładowej. Tak się złożyło, że akurat przyszłam z jednym chłopakiem w podobnej godzinie więc porozmawialiśmy chwilę i okazało się, że on też na rozmowę (nie przez agencję pracy). On odrazu został zabrany na pokazanie magazynu i potem na podpisanie umowy podczas gdy ja byłam zaproszona do oddzielnego pokoju na rozmowę po czym byłam "wyproszona" na zewnątrz... nikt mi magazynu nie pokazywał tak samo nie zostałam zaproszona na podpisanie odrazu umowy tak jak mężczyźni... odradzam... dyskryminacja płci jak się patrzy... aplikowałam na lekkie paczki gdzie mam 6 miesięczne doświadczenie z taką pracą...
    xxxxxx

13.10.2023 09:43

jestem pracownikiem i powiem tak po rozmowie z dziewczynami z kadr musialem zrobić badania i je przywieżć żeby dostać umowę. w 1 dzień nie załatwi się rozmowy i umowy więc ktoś tu coś ściemnia. pytanie po co
    Aga

29.11.2023 17:30

no właśnie ja byłam od zrazu przyjęta
    Klaudia

23.11.2023 22:52

Powiem tak . Jak można prowadzić rekrutacje tyle czasu . Ewidentnie kulejecie w tym obszarze . Byłam na rozmowie i pytania zadajecie z (usunięte przez administratora) Mam doświadczenie i również w obszarze rekrutacji . Brak przedstawienia konkretnych wytycznych pani z rekruterka nawet nie wiedziała nic o specyfice pracy . Żenada . Czas poświęcony na etapy rozmów . Nie dziwię się, że szukacie bezskutecznie . Ludzie potrzebują pracy ,a wy przebieracie i szukacie chyba wybrańców, a w rezultacie brak trafności w wyborze . Zachęcam dyrekcję do przyjrzenia się sytuacji bo to jest zenujace

15.11.2023 15:42

Orientuje się ktoś jak wyglądają wypłaty na stanowisku e-comencer, chodzi mi o to czy są na końcu miesiąca, 10-ego każdego miesiąca czy może jakos inaczej ?
    kandydat

29.10.2023 14:52

Dzień dobry, W jakich godzinach pracuje młodszy specjalista ds. dokumentacji zakupu? Tylko od poniedziałku do piątku czy w weekendy też? Jest to stanowisko typowo biurowe czy praca fizyczna też występuje? Czy jest możliwość pracy zdalnej?
    Hugona

22.10.2023 23:10

Witam. W którym me najlepiej się pracuje a w którym jest ciężko? Jędrzejowska 43 a, b, 45 czy zakładowa? Są jakieś różnice w sensie w jednym się mniej dźwiga na przykład? Dziękuję wam z gory za odpowiedź
    Ambona

24.10.2023 16:46

Można zobaczyć we wszystkich mediach i na wszystkich portalach społecznościowych, która firma się najczęściej reklamuje od kilkunastu miesięcy w sprawie rekrutacji. Tu nie pracuje 10000 osób i nie są otwierane nowe magazyny, żeby było potrzeba tylu osób. Po prostu taka jest rotacja, że nawet pracownicy nie znają swoich imion, tak szybko się zmieniają. Ale każdy jest dorosły i sam podejmuje decyzje
    Anna

23.10.2023 18:04

Powiem tak . Jak można prowadzić rekrutacje tyle czasu . Ewidentnie kulejecie w tym obszarze . Byłam na rozmowie i pytania zadajecie z (usunięte przez administratora) . Mam doświadczenie i również w obszarze rekrutacji . Brak przedstawienia konkretnych wytycznych pani z rekruterka nawet nie wiedziała nic o specyfice pracy . Żenada . Czas poświęcony na etapy rozmów . Nie dziwię się, że szukacie bezskutecznie . Ludzie potrzebują pracy ,a wy przebieracie i szukacie chyba wybrańców, a w rezultacie brak trafności w wyborze . Zachęcam dyrekcję do przyjrzenia się sytuacji bo to jest zenujace .
    Max

11.10.2023 13:20

Jaka jest atmosfera pracy w Media Expert na ul. Jędrzejowska 45A? W jakich godzinach zazwyczaj się pracuje i jak ogólnie jest?
    nom

12.10.2023 06:16

Godziny w zależności od działu, obiady, dojazd - jest ok.

12.10.2023 22:55

Hej - jakie mieliście badania wstępne na Zgierskiej do pracy w ME na magazynie ?

26.12.2022 09:08

Czy MediaExpert ma ściśle ustalone godziny pracy?
    Cezary

30.03.2023 11:14

Praca w magazynie zwykle 6-14, 14-22, 22-6. Czasem jest to przesunięte o 1 godzinę czyli 7 ...itd
    Kalinka

05.10.2023 19:28

A od poniedziałku do piątku? Czy w weekendy też się tam pracuje? Tzn. Na magazynie
    Flowing

20.09.2023 18:19

Cześć, czy możecie wskazać jakie są mniej więcej zarobki na stanowisku specjalisty ds. rekrutacji i administracji w ME na Jędrzejowskiej? Jaka jest atmosfera w biurze? Warto chociaż spróbować?
    Yes

21.09.2023 10:42

Fajna atmosfera i zespół. Pracy dużo:) Warto spróbować.

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert