MediaExpert

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Łódź

WebsiteIconMediaExpert

Nie przegap nowości o MediaExpert!

kandyd. na stanow. magazyniera

14.12.2024 17:07

Aplikowałem na stanowisko magazyniera w magazynie zwrotów firmy mediaexpert. Zostałem zaproszony na rozmowę rekrutacyjną, która jak dla mnie odbyła się z wynikiem pozytywnym. Mam doświadczenie magazynowe, rekruterka nie miała żadnych zastrzeżeń. Rozmowa odbyła się w miłej atmosferze na zakończenie której zostałem poinformowany przez osobę rekrutującą że jest wszystko OK', tylko musi skontaktować się z kierownikiem i uzyskać jego akceptację. Za kilka dni miałem uzyskać informację drogą telefoniczną o ostatecznej decyzji o zatrudnieniu. Odczekałem około tygodnia i nie uzyskawszy żadnej informacji od rekruterki postanowiłem napisać sms-a na numer telefonu z którego otrzymałem zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną przedstawiając się w nim z imienia i nazwiska i prosząc o informację zwrotną o wyniku rekrutacji. Oczywiście bez żadnego odzewu ani nawet za przeproszeniem "pocałuj nas w (usunięte przez administratora)". Nie mam żadnych pretensji o rezygnacji z mojej osoby. Ale mam pretensje za brak szacunku dla mnie jako człowieka. Poświęciłem swój czas, otrzymałem przyrzeczenie późniejszego kontaktu i inf. zwrotnej. Jeżeli tak wadliwie i niechlujnie działa pion HR mediaexpert to również można domniemywać, że cała firma działa źle i niechlujnie!!! Proszę o odpowiedź od osoby odpowiedzialnej za HR firmy, to podam szczegóły opisanej sytuacji.

#Rekrutacja

Zyx

25.05.2025 20:06

Jak Cię chcą to mówią od razu i dają papiery, jak kaza czekać to Cię nie chcą
    Damian

11.09.2025 23:04

To ja byłem na rozmowie, pani powiedziała że jestem przyjęty. Tylko obecnie nie ma przyjęć, tylko zwalniają ludzi xd
    były pracownik

05.08.2025 17:34

Pracowałam na dwóch magazynach Media Expert i niestety nie mogę ocenić tej pracy pozytywnie. Organizacja pracy pozostawia wiele do życzenia. Już na etapie rekrutacji ja i mój partner wyraźnie zaznaczyliśmy, że chcielibyśmy pracować na tych samych zmianach. Pomimo tego, od pierwszego dnia zostaliśmy przydzieleni do różnych zmian. Kilkakrotnie prosiliśmy koordynatora o zmianę grafiku - za każdym razem słyszeliśmy, że „od przyszłego miesiąca”, co ostatecznie nie miało miejsca. Na dwóch nieznających się pracowników przypadała jedna szafka z jednym kluczem, co prowadziło do nieporozumień, zwłaszcza gdy druga osoba często się spóźniała. Po 1,5 miesiąca pracy, bez wcześniejszych ustaleń, zostaliśmy „przeniesieni” na inny magazyn. Nikt nie zapytał nas o zdanie - jedyne pytanie brzmiało „tak czy nie”, a odmowa oznaczała zwolnienie. Nowy magazyn był oddalony o 20 km w jedną stronę, a zmiany tam były 8-godzinne, mimo że grafik pozostał z poprzedniego magazynu, gdzie pracowaliśmy po 10 godzin. Pracownikom przysługiwała jedna 30-minutowa przerwa, ale można było z niej skorzystać tylko w wyznaczonym przedziale czasowym - nie wtedy, gdy naprawdę była potrzebna. Tymczasem koordynatorzy wychodzili na papierosa co dwie godziny, a jednocześnie grozili pracownikom, że jeśli zauważą kogoś wychodzącego bez pozwolenia, „będą problemy”. Na miejscu zwracano uwagę za wspólne wyjścia po wodę lub zbyt częste wizyty w toalecie. Telefony były zakazane na obu magazynach, mimo że w drugim nawet nie było ich w asortymencie. Zauważyłam też, że część pracowników wykazuje wyraźne problemy natury psychicznej, co wpływało na atmosferę pracy. Umowa zlecenie była podpisywana tylko na miesiąc. Zostałam zwolniona ostatniego dnia miesiąca, dosłownie 2 godziny przed końcem zmiany, bez podania przyczyny. Dodatkowo miałam problemy z legalizacją pobytu - bardzo długo czekałam na załącznik nr 1 i musiałam wielokrotnie sama dzwonić i dopytywać, czy jest już gotowy. Niestety, nie polecam pracy w Media Expert, zwłaszcza osobom, które cenią sobie dobrą organizację, stabilność i szacunek do pracownika.

#WarunkiPracy

#KulturaOrganizacyjna

Rufus

18.08.2025 16:20

Nie słyszałem, aby poza okresem świątecznym w Media zatrudniali na zlecenie. Zawsze jest to UP. Pierwsza na 3 msc. Przerwy faktycznie jest 30 min na 8h, ale można wychodzić kiedy się chce.
    C

21.08.2025 07:50

A ja słyszałem ,jest parę osób w magazynie CDŁ 4
    Ten Pan Z Media Expert

05.08.2025 21:59

Witam. Ogólnie jak kto nie umie radzić sobie z mobbingiem to nie polecam bo jest on stosowany od regionalnego przez kierowników itp. jak masz wyniki to po prostu mówisz żeby Ci dali wypowiedzeniei wtedy masz spokój do kolejnego momentu jak regionalny wymyśli sobie idiotyczny pomysł i każe go wcielać w życie kierownikowi, który Ci będzie mobbingowal. Kolejna genialna rzecz. Szukanie afer. Co jakiś czas musi kierownik wymyśleć jakaś aferę żeby skłócić pracowników ze sobą. Odseparowanie pracowników od siebie. Masz swój dział nie możesz pogadać z nikim z innego działu bo od razu sapia dają upomnienia albo innego gówna które pracownik i tak zlewa xDD - ale sam fakt tego jest śmieszny. Najchętniej by chcieli żeby ludzie z innych działów się nie znosili. Ogólnie uważam że ani regionalny ani kierownik nigdy nie mieli żadnego szkolenia z zarządzania zasobami ludzkimi ani komunikacji. Wszędzie groźny itp. jak robisz wynik masz to w (usunięte przez administratora) bo i tak Cie nie zwolnią nawet jakbyś nasrał na środku sklepu. Najbardziej genialne pomysły regionalnego do tej pory: Zmiana na 7 rano żeby rozniesc ceny 😂 jedna osobą roznosi cały sklep. Jak ktos pracuje w ME to wie że każdy ma swój dział i nie wchodzi się na dzialy innych osób. A więc ceny są pomieszane itp. przez to trzeba później robić wyrównania cenowe i kierownik się sapie że zle ceny. Oczywscie nie pomaga bo wiadomo, jak ktoś jest kierownikiem w takim śmiesznym sklepiku to myśl że awansowała społecznie xDD. Rada ode mnie : Jak ktoś chce zostawac kierownikiem wystarczy że będzie lizał (usunięte przez administratora) regionalnemu to masz półtora roku i będzie kierownikiem. Może też oczywiście pójść na łatwiznę ale to bardziej Panie 😉 - to też na porządku dziennym Kolejna genialna rzecz to zmiany w handlu nie 11 h żeby mieć 3-4 dni wolnego tylko 8 godzinne żebyśmy siedzieli tam jak zwierzęta nie widząc rodzin. A praca z klientem wymaga odpoczynku. Szkolenia z pordukty 0. Szkoła tylko z gwarancji i komplementarnej. Podsumowując da się zarobić w miarę. Stawki ucinają w ciągu miesiąca tak żebyś za dużo nie zarobil. Inflacja do góry a zarabiasz tyle co 3 lata temu a obowiązków masz więcej. Jak nie jesteś odporny na mobbing to sobie nie poradzisz stąd takie rotacje. Z mojego skelpu w ciągu roku odeszło 9 osob ze stażem między pół roku a 11 lat. A niedługo kolejne tąpnięcie wypowiedzeń i cała stara ekipa odejdzie. Nie mogę się doczekać miny kierowniczki i regionalnego 😉
    Brak słów

04.08.2025 14:00

Ta firma to jakaś fikcja, oferty pracy wiszą cały rok, jak wysyła się CV zero odzewu. Wypadloby chociaż odpisać żeby ludzie nie czekali az jaśnie Panie może się odezwą. No chyba, że te oferty są na potrzeby konkurencji żeby pokazać jaka to "prężnie rozwijajaca" się firma. Aplikowalam na stanowisko pracy zdalnej (specjalista d.s opisów produktów) Nie dość że potrzebne orzeczenie o niepełnosprawności, to jeszcze własny komputer i internet. Może jeszcze praca za free, Janusze Biznesu!
    Xyz

27.07.2025 21:04

Mam pytanie a na magazynach macie soboty jakieś pracujące czy raczej nie?

31.07.2025 10:32

Soboty zazwyczaj są wolne .
    LOLO

17.07.2025 13:56

Kpina z ludzi podczas rekrutacji. Zapraszają na rozmowę i rozmawiasz z kimś kto kompletnie o tej pracy nie ma pojęcia. a później dostajesz telefon, że nie zostaniesz przyjęty bo Twoje CV wygląda za dobrze.
    nick!7

23.05.2025 21:09

Nie równe traktowanie względem innych pracowników czasem, od kss jakiegoś uslyszlam ze jestem chuda mam małą d***. ja rozumiem ze czasem ktoś może mieć problem ze znalezieniem sobie kogoś albo trudno mu być dorosłym w tym życiu ale to nie było w żartach nawet to było obleśne i nie etyczne dalej pracuje tam gdzie pracował.. mam nadzieję że innym dziewczynom też tak mówi i nie byłam jedyna… a reszcie pracowników życzę takiego samego traktowania jakie ja miałam… czyli braków w szkoleniach bo ktoś stwierdził że powie pracownikom żeby mnie nie szkolili bo jestem łatwą kasą… wszystko wiedziałam od początku po prostu zmieńcie personel bo dyskryminuje kobiety te młodsze w szczególności… 0 inicjatyw żeby przeprosić i mieć ludzki rozum a nie zwykłego oblecha gapiącego się na młodą kobietę
    Nick7

13.07.2025 17:32

Zakładzie? To w sklepie jest… w zakładzie to jest masa przekrętów i ludzi których powciskali tam po znajomości bo nie raz słyszałam i głupia nie zgłosiłam tego nigdzie… a poszła jedna normalna dziewczyna kierowniczka do Warszawy która rządziła jednym słowem… ona była okej.. ale jak poszła tak się zaczęło widzimi sie obleśnego regionalnego
    Rekrutacja

11.07.2025 15:16

Proces rekrutacji zdecydowanie nieprofesjonalny. Zero konkretnej odpowiedzi zwrotnej na stanowisko kierownicze po rozmowie rekrutacyjnej. W dzisiejszych czasach jest to bardzo nieprofesjonalne. Szkoda. .. Brak konkretów w czasie. uważam że powinno zostać to zweryfikowane. Nie dziwię się że nie mogą państwo znaleźć odpowiednich zaangażowanych osób do stałej pracy. Dlatego w środowisku są tak złe opinie. Naprawdę szkoda.
    2137conie

13.07.2025 17:27

Bo oni tutaj mają swoich znajomych których chcą powciskać na te stanowiska i wszystko jest ustawione od kierownika regionalnego po kierownika na sklepie a procesy rekrutacji muszą trwać

13.07.2025 13:22

Witam, czy ktoś mógłby podzielić się opinią na temat pracy na stanowisku Analityk danych e-commerce? Jak wygląda atmosfera w zespole oraz czy firma oferuje realne możliwości rozwoju i awansu?
    Magi

09.07.2025 13:54

Byłam na rozmowie w nowym magazynie na Józefa. Raz,że trudno znaleźć magazyn bo o nim nikt nie słyszał dwa 20 minut piechotą prawie po jezdni . Rozmowa super zostały mi wydane dokumenty i skierowanie . Miałam dorobić jeszcze zaswiadczenie o niekaralnosci .Doniosła wszystko . Miałam czekać na telefon kiedy ma być praca i czekam już 2 tydzień. A jak dzwonisz to proszę czekać na telefon od rekrutera. A ty zostajesz beż kasy i bez pracy

08.07.2025 13:25

Aplikowałem na stanowisko w biurze, poziom rekrutacji to jakieś (usunięte przez administratora) Dostałem się na drugi etap, po którym od ponad miesiąca brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej. Rekruterka nie odpisuje na maile. Nie polecam, szkoda straconego czasu na wykonywanie zadań rekrutacyjnych.

04.07.2025 11:14

Nie polecam.. oszukują i wyzyskują ludzi jak mogą proszę przemyśleć zanim tam się zatrudnisz weekendy w pracy cdl3
    Jimijings

01.07.2025 11:06

Nie polecam nikomu tej pracy w magazynie. przyjmują wszystkich jak leci a następnie po czasie nie przedłużają umowy (prawdopodobnie ich praktyka) do tego norma, norma i jeszcze raz norma. Kierownictwo bez kultury i ogólnie mają dobrze ci co się podlizują. na krótki okres czasu można spróbować ale i tak lepiej w najbliższym czasie szukać sobie innej pracy.
    nie polecam

12.06.2025 20:37

Ogółem nie polecam firmy, po każdej inwentaryzacji zwiększa się wasz "dług" względem firmy, a przy końcu umowy pracodawca postanawia "pobrać dług" z ostatniej pensji, praktycznie zerując ją do waszej minimalnej podstawy. Pomijam fakt, że owe inwentaryzacje i ich rzetelność wykonania przez organ zarządzający tj. dział inwentaryzacji woła o pomstę do nieba, zatem płacicie tak naprawdę za niezawinione w większości braki, wynikające z błędów dokumentacyjnych, logistycznych, a przy końcu umowy (usunięte przez administratora) wam 1500zł netto z wypłaty. nie polecam nikomu
    pierwsze słyszę

20.06.2025 17:21

żeby była odpowiedzialność finansowa.Przy takiej ilości pracowników jest to niemożliwe.Pracownik odpowiada do trzech wypłat (Kodeks Pracy), za straty lub uszkodzenia, które sam się dopuścił.Nie można go obciążyć za straty magazynowe.W takiej sytuacji trzeba udowodnić, że szkoda powstała w wyniku zaniedbań pracownika.Pracownik nie pracuje 24h na dobę.Szkoda mogła powstać pod jego nieobecność.Pracodawca musi to udowodnić.Złotówki bym nie podarował.Sąd Pracy się kłania.
    nie polecam

10.06.2025 17:16

Gotdx

10.06.2025 15:37

Firma media expert może ok ale pion HR do wymiany
    Dddd

28.05.2025 17:17

Byłem na rozmowie. Przeszłam pozytywnie dostałem papiery po czym po kilku godzinach okazało się że mają tylko jeden wakat i że rezygnują ze mnie. Moim zdaniem jest to niepoważne bo wiedzą wcześniej ile wakatów mają. Nie polecam
    W

25.05.2025 22:33

Praca na magazynie Ul. Zakładowa nie powala. W umowie piszą ci o zmianach po 8 godzin a w rzeczywistości pracujesz 10 albo i więcej. Jeśli chodzi o pakowanie to nie masz prawa usiąść, nie ma żadnych krzeseł przez co nogi i kręgosłup siadają. Kamery wszędzie i jeśli nie jesteś wystarczająco wydajny to już jesteś pracownikiem do nie przedłużenia umowy. Tylko ludzie to nie roboty, mamy prawo napić się czy usiąść na 2 minuty. Sami koordynatorzy siedzą i rozkazują a ty człowieku masz robić za 3 osoby. Jedyny plus to obiady dzięki którym nie padniesz z głodu.
    Ewa

13.05.2025 19:08

Jestem zadziwiona fatalną obsługa klienta. W sklepie położonym w Łodzi przy ul. Sw. Teresy przez kilka dni próbowałam dostać się do punktu obsługi klienta, ale czas oczekiwania był bardzo długi. W innych sklepach ze sprzętem byłam obsłużona błyskawicznie. Ten sklep nie szanuje klienta.

09.05.2025 18:16

Naprawde na magazynie na Jędrzejowskiej czy Zakładowej jest tak źle czy taki przemiał osób?Bo non stop są ogłoszenia o przyjęcie na magazyn.
    Jan

11.05.2025 03:51

Pracowałem tam przez pół roku i nikomu nie polecam. Orka za śmieszne pieniądze a kierownik ciągle ma problem za mało za wolno. Ukraińcy nie chcą tam pracować i mediaexpert co chwila się musi ogłaszać.

11.05.2025 14:53

No nie wiem czy Ukraińcy nie chcą tam pracować ,bo jak jest rekrutacja to przychodzą i pracują sami Ukraińcy ,Na CDŁ 4 jest 95% Ukraińców ,więc nie wiem skąd ta opinia że nie chcą pracować w Media

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Łódź

MediaExpert
    mati

10.05.2025 20:11

Lider Erwin, super człowiek, można się pośmiać i wiadomo jak praca to pracujemy, ale zawsze można się do niego udać z każdym problem, wysłucha i pomoże!
    Kris

10.05.2025 09:31

Czy ktoś może powiedzieć opisać pracę kierowcy na busie czy na solówce.
    Kris

06.05.2025 04:54

Jak wygląda praca kierowcy na busie może ktoś coś powiedzieć

28.04.2025 08:21

Hej.Jak atmosfera i praca na magazynie na Jędrzejowskiej bo dostałem oferte pracy czy jest gra warta świeczki?Pozdr
    Ecom

30.04.2025 10:55

ECOm CDŁ 4 Obie zmiany jeśli chodzi o Koordynatorów i Liderów super w 100 % co do ludzi jak wszędzie jeden fajny drugi mniej ,co do pracy w 99 % kompletacja i jak jesteś fanem dni dodatkowych i nadgodzin to się odnajdziesz

30.04.2025 16:50

Dzięki wielkie za kolejną opinie.Rekrutacje miałem w CDŁ 4,ale docelowo mam być na 3 więc tak podpytuje.Pozdr
    rolnik

10.02.2023 03:06

Jak się pracuje na stanowisku Specjalisty ds. GMiD w Media Expert??? Czym się zajmuje?
    DD

23.04.2025 21:50

Zajmujesz się wyjaśnianiem rozbieżności z dostaw, odtowarowań. W dłuższej perspektywie brak możliwości rozwoju i docenienia przez przełożonych. Polecam tylko na chwilę.
    Paweł

26.04.2025 18:42

A na jakim stanowisku jest rozwój? Jeśli tutaj tylko znajomki albo uchole mają dobrze a nawet Ukraińcy omijają MediaExpert bo wiedzą ,że robota średnia a płaca jeszcze gorsza???
    TAKPrcowałemWterg

04.04.2025 23:42

Jędrzejowska Łódź-Praca pod nadzorem setek kamer, codzienne spotkania i oglądanie filmów co kto źle zrobił (nigdy nie dostaniesz pochwały). Premia zabierana za "byle co" i z wypłatą zostanie tylko+100zł frekfencyjnej o ile będziesz w pracy każdy dzień. Tak jest to (usunięte przez administratora) i tak pracują tam lizusy szefostwa i kable czekające tylko na sposobność podpierdolki. Soboty nadgodziny dla wybranych. NORMY DLA KRÓLIKÓW, kicasz i zapier#@€asz całe 8h. A spróbuj iść do kibla więcej niż raz na zmianę to oczekuj maila ostrzegawczego, a później rozmowy i papierka z naganą. TAK TERG TO (usunięte przez administratora) NAWET KOORYNATORZY ZMIENIAJĄ SIĘ TAM CO CHWILĘ. TAM NIKT NIE WYTRZYMA, BO RZĄDZĄ DYREKTOROIDIOCI I IM PODWŁADNE DZIUNIE. STĄD SETKI REKLAM I BILBORDÓW I CIĄGŁE OGŁOSZENIA O PRACOWNIKÓW BO CIĄGŁE LUDZI IM BRAK.
    Byłyy

11.04.2025 11:53

Ojj to prawda, człowiek jako cyferka, chcesz fajnie obsłużyć klienta to musisz myśleć jak go wydoić ..
    CDŁ Łódź

18.04.2025 16:23

Jak tam operatorzy jesteście zadowoleni po docenieniu (podwyżce) przez firmę? Ja robię już aktualizację CV jak inni pracownicy. Po głównym spotkaniu działu to między pracownikami nie było do uśmiechu...
    Małgorzata

17.04.2025 12:32

Najgorszy sklep i obsługa w jakim byłam.Media Expert Sprzedawcy nie przykładają się do swojej pracy. Nie odpowiadają na pytania na temat sprzętu. Zostałam celowo przed świetami wprowadzona w błąd . Zakupiłam myjkę do okien zależało mi by była parowa okazało się że nie jest parowa. Oczywiście musiałam otworzyć i pudełko i wlać wodę do pojemnika wtedy okazało się że to urządzenie nie wytwarza pary . Towar chciałam zwrócić niezwłocznie ale uznano go za tzw: używany !!! Zostałam ze sprzętem nie używanym w 100% sprawnym bo zwrotu nie przyjęto . Gdybym kupiła online to pewnie po otwarciu paczki i sprawdzeniu sprzętu mogłabym go oddać a tak niestety. Wiele do życzenia pozostawia obsługa sklepu Media Expert przy ul. Świętej Teresy . Ja już tam nic nie kupię .
    Uuuuuu

18.04.2025 07:44

I bardzo dobrze nawet nie zapraszamy

29.08.2021 02:17

PROSZĘ BARDZO ZWRÓCIĆ UWAGĘ na to co piszę żeby później nie żałować po przyjściu do pracy. PRACA MAGAZYN ŁÓDŹ WYDANIA Kiedy zatrudniłem(am) sie w tej pracy to na pierwsze na co zwróciłem(am) uwagę że naprawdę mają fajną osobę która prezentuje „fajną” pracę w Media Expert,ale dalej kiedy wszedłem(am) na magazyn to wszystko „fajne” się skończyło. Pierwsze co usłyszałem(am) od liderki „Jeśli będziecie chodzić na L4 albo będziecie mieć jednego użeta -ZWOLNIMY”.Byłem(am) w szoku kiedy jedna osoba zadzwoniła do koordynatorki i powiedziała że ma L4 bo ma prawdziwe problemy z żołądkiem na co ona jej powiązała „Mnie to nie interesuje,nie starcza nam ludzi w pracy,muszisz przyjść”.Nie ukrywamy tego ze na magazynie pracuje dużo osób z Ukrainy,Białorusi .Kiedy te osoby pod czas pandemii chcieli pojechać do domu do swojej rodziny którą już nie widzieli przez 2-3 lata usłyszeli to że będą zwolnione jeśli będą mieć kwarantannę . Za urlop mnie nie chcę już się gadać .Z wrześniu po styczeń ŻADNYCH URLOPÓW NIE DAJĄ,a kiedy już nie potrzebujesz tego urlopu to przymusowo cię wysyłają na urlop. I teraz na ten moment czym więcej tam pracuję tym gorzej sie tam pracuje . Grafik który był z 13-23 albo 8-18;18-4 zmieniony na 6-16;16-2:00. Zachowania kierownictwa rozkład na łopatki ,bo patrzysz na to jak każdy wpycha na górę brata,siostrę,mamę,tatę,szwagra,najlepszego przyjaciela ,nie zwracają uwagi ze między nimi siedzą naprawdę tępe i leniwe osoby. Osoby z którymi pracujesz to są osoby zazdrosne i agresywne. Jedynie plus który trzyma w tej pracy to wypłata oraz socjal.
    idealny

12.09.2021 20:06

płaca nie taka zła sama praca nie jest lekka takze ujdzie ale lider zwlaszcza ten z antresoli bardzo trudny czlowiek musial miec ciezkie dziecinstwo sam robil ledwo 70% bedac meszczyzna a wymaga 100% od kobiet nie daje urlopow po sierpniu a teraz sam sie bawi na urlopie
    Ktoś

15.04.2025 21:58

Mnie np wywalili za to że nie miałem komputera i nie miałem jak wstawić uż a miałem wypadek sor skierował mnie do lekarza rodzinnego który znów odesłał mnie na sor a z soru znowu do lekarza gdzie ostatecznie dostałem l4 bo nie byłem w tamtym momencie zdolny do pracy, później zachorowałem na ospę, niby mogłem przyjść do pracy ale kto chciałby pracować z kimś kto ma ospę więc poszedłem na kolejne l4 (cały czas byłem na bieżąco w kontakcie z liderem) no i w trakcie tego dostałem wypowiedzenie umowy bez okresu wypowiedzenia, więc w skrócie nie polecam dużo Ukraińców i premie których często przez niektóre osoby są po prostu nie wykonalne np taki jeden ppoż i to tyle w temacie, omijajcie to jak największym łukiem
    Kinga

06.04.2025 12:23

Chciałabym serdecznie podziękować Panu Bartkowi za niezwykle pomocną obsługę w sklepie Media Expert w Łodzi na ul. Świętej Teresy. Pańska empatia z jaką podchodził Pan do moich potrzeb były dla mnie nieocenione. Jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas. Z pewnością będę polecać Pana usługi innym ???? Pani Karolinie również serdecznie dziękuję za poświęcony czas, cierpliwość i profesjonalna usługę ;) Widzimy się na ciasteczku ???? Sklep ma tak fajną zgraną ekipę, że wraca sie z uśmiechem na twarzy ♥️ Serdeczne pozdrowienia, Kinga
    Maluszek

04.04.2025 13:53

Zamówienia samych klientów z neta, kiedyś jak coś się dodatkowo zaproponowało to szło na Ciebie czy środki, inny sprzęt lub polisy teraz nawet nie ma co się starać, moim zdaniem strzał w kolano. Jedynie teraz jak ktoś na pok zaproponuje polisę to idzie na niego ale jak sala to zrobi to już nie
    Blabla

04.04.2025 09:11

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej małolata która prowadziła ze mną rozmowę proponowała kilka stanowisk. Odpowiedź miała być do czwartku nawet nie dali żadnej odpowiedzi. Jak im tak bardzo pasują Ukraińcy to niech się napchają nimi po sam dach olać ich ciepłym moczem
    Micko

28.03.2025 18:18

Duża rotacja jest ? Praca w miarę ok , czy raczej typowy (usunięte przez administratora)

30.03.2025 12:55

Normalna praca według grafiku ,pracuję kilka lat i (usunięte przez administratora) '' nie czuję ,moim zdaniem kwestia podejścia
    User

23.03.2025 20:33

Oferta pracy nie zgadza się z tym co można usłyszeć na rozmowie. Szukanie i selekcja kto się na co godzi. Nie polecam
    Expert

23.03.2025 08:52

Najlepiej widać jak firmie idzie po rankingu Forbes, szkoda że pracownicy nie dostaną podwyżek...
    JOHN

25.02.2025 14:43

Haj. Jak obecnie przedstawiają się zarobki doradcy klienta?
    Kandydatka

18.02.2025 21:42

Od paru miesięcy te same ogłoszenia regularnie odświeżane. Po trzech miesiącach jedynie krótki e-mail że nie są zainteresowani (magazyn). Brak szacunku do potencjalnego kandydata. Szanujmy swój czas.
    Qla

23.01.2025 08:13

Hej, mam pytanko. Jesli odchodze z firmy a nie mam wykorzystwnego urlopu wypoczynkowego to czy firma placi za niewykorzystany urlop? Pytam sie poniewaz z tego co slyszalam to jak sie ma umowe o prace to nie wazne jaka by byla firma ta czy inna to musza wyplacic ekwiwalent za niewykorzystany urlop wypoczynkowy. Ale wole sie dopytac
    Lsd

23.01.2025 21:44

Nie musisz wykorzystać
    Były

24.01.2025 16:22

Mi wypłacili za urlop. Ale była to sytuacja nie przedłużenia umowy z ich strony. A do końca został tydzień. Urlopu miałem 22 dni. Więc przyszło z wypłatą
    Kierowca CE

22.01.2025 16:40

Poproszę info o pracę jako Kierowca CE-Magazynjer, jak wygląda i ile kasa?

07.01.2025 10:49

Pojawił0 się ogłoszenie na kierownika e-com, czy warto aplikować? Dlaczego szukają?
    Były lider

07.01.2025 21:11

Jeśli to na magazyn 5 czyli zwroty to dlatego że nikt normalny tam długo miejsca nie zagrzeje. A kiero był naprawdę ogarnięty. Szkoda.
    Nowa

30.12.2024 18:17

Hej...Rozpoczelam prace na magazynie w media expert od pazdziernika. Z tego co mi wiadomo to za pozno się przyjelam zeby dostac premie swiateczna ale jest tez premia kwartalna i z tego co mi mowili wszyscy to sie na nia zalapuje bo mam przepracowany kwartal. Chcialam sie zapytac ile wynosi premia kwartalna bo na poczatku nam mowili w pierwszych dniach przyjecia i jak to obliczyc ale niestety nic z tego nie zrozumialam. Prosze o odpowiedz????
    On

31.12.2024 08:44

Najlepiej to pytaj swojego przełożonego, nie wiemy na którym magazynie jesteś bo każdy jest liczony inaczej...

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert